Νέα

Τι ήταν πραγματικά η 21 Απρίλη; Χούντα ή χούντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• stylianos535.jpg
    stylianos535.jpg
    215,9 KB · Εμφανίσεις: 18

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εριναλ πραγματικα θελω να βγει ο Τσιπρας να δω τι θα καταλαβετε.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Oι καιροσκόποι είναι από την μεριά των άλλων,από τη μεριά που είμαι εγώ είναι όσοι επιθυμούν ένα και μόνο πράγμα: εκδίκηση από αυτούς που τους ρημάξανε αυτούς και την χώρα.

Ε η εκδίκηση θα έρθει και καλύτερα αργά και βασανιστικά,σιγά-σιγά το μαχαίρι να μπαίνει όλο και πιο βαθιά και να το στρίβεις κιόλας,πονάει περισσότερο έτσι...
Καθένας κάνει τις επιλογές του. Γνώμη σου κ σεβαστή, εφόσον έχουμε το προνόμιο να ζούμε σε μία έστω τύποις δημοκρατική χώρα!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Νομιζεις οτι θα οφελήσει σε κάτι αν τελικα βγάλετε τον ΣΥΡΙΖΑ? εμπρος καντε το να δειτε και απο μονοι σας οτι αλλη επιλογη δεν υπάρχει.
Δεν έχω άποψη για ποσοστά Κ Ποιος θα βγει, αλλά ο κόσμος είναι εμφανώς θυμωμένος με τον Σαμαρά.μόνο κάτι κομματόσκυλα ακούω πια να λένε ότι όλα πάνε καλά.

Επισκέπτης
Δεν έχω άποψη για ποσοστά Κ Ποιος θα βγει, αλλά ο κόσμος είναι εμφανώς θυμωμένος με τον Σαμαρά.μόνο κάτι κομματόσκυλα ακούω πια να λένε ότι όλα πάνε καλά.
Είναι απίθανο αυτό που συμβαίνει,πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους στον Σύριζα,ποτέ κόμμα στην ιστορία του τόπου δεν θα βγει απλά και μόνο επειδή οι άλλοι έχουν αποτύχει ολοσχερώς,χωρίς να έχει τίποτα,ούτε σχεδιασμό,ούτε θέσεις...ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Δεν εχεις πολιτικη άποψη? Ο κοσμος ειναι θυμωμένος αλλα οταν γινοντουσαν οι μεγάλες μάσες κανεις δεν μιλούσε.

Δεν ειναι κομματοσκυλα απλα καταλαβαινουν οτι άλλη λυση δεν υπάρχει και δεν μπορουμε να λεμε συνεχεια μονομερης διαγραφη χρεους σαν τους χαζούς ή να πιαστούν οι κλεφτες. ΠΟΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ? ΠΟΥ? ΠΩΣ? υπάρχουν διαδικασιες δεν ειναι τοσο απλα τα πράγματα ελεος πολυ Χιο βλέπετε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αρα θα εχει και πολιτικα δικαιωματα, ε?!
Φυσικα εχει.
Μπορεις να βασανισεις εναν μαθητη? Μπορεις να τον υποχρεωσεις να μεινει σε συγκεκριμενο μερος αν δεν θελει? Μπορεις να τον φυλακισεις χωρις δικη?
Τι ακριβως εννοεις?
Δεν φανταζομαι να εννοεις οτι πολιτικα δικαιωματα ειναι μονο το να ψηφιζεις ή να ψηφιζεσαι.

Επισκέπτης
Καθένας κάνει τις επιλογές του. Γνώμη σου κ σεβαστή, εφόσον έχουμε το προνόμιο να ζούμε σε μία έστω τύποις δημοκρατική χώρα!!!
Λάθος κάνεις μανδάμ,δεν ζεις ούτε σε τυπικά έστω δημοκρατία,στις τυπικά έστω δημοκρατίες δεν φυλακίζονται πολιτικοί αντίπαλοι ούτε γίνονται κατασχέσεις σπιτιών επειδή ο κοσμάκις δεν έχει να πληρώσει λόγω κρίσης,ούτε ο κοσμάκις αφήνεται στην μοίρα τους χωρίς ασφάλεια και δουλειά...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Είναι απίθανο αυτό που συμβαίνει,πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους στον Σύριζα,ποτέ κόμμα στην ιστορία του τόπου δεν θα βγει απλά και μόνο επειδή οι άλλοι έχουν αποτύχει ολοσχερώς,χωρίς να έχει τίποτα,ούτε σχεδιασμό,ούτε θέσεις...ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
Σιγα μην βγει ο Συριζα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Λάθος κάνεις μανδάμ,δεν ζεις ούτε σε τυπικά έστω δημοκρατία,στις τυπικά έστω δημοκρατίες δεν φυλακίζονται πολιτικοί αντίπαλοι ούτε γίνονται κατασχέσεις σπιτιών επειδή ο κοσμάκις δεν έχει να πληρώσει λόγω κρίσης,ούτε ο κοσμάκις αφήνεται στην μοίρα τους χωρίς ασφάλεια και δουλειά...
Α καλα νταξ.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Φυσικα εχει.
Μπορεις να βασανισεις εναν μαθητη? Μπορεις να τον υποχρεωσεις να μεινει σε συγκεκριμενο μερος αν δεν θελει? Μπορεις να τον φυλακισεις χωρις δικη?
Τι ακριβως εννοεις?
Δεν φανταζομαι να εννοεις οτι πολιτικα δικαιωματα ειναι μονο το να ψηφιζεις ή να ψηφιζεσαι.
δε μιλας με γατακια αλεξ

μπορω για πλακα να σε φερω κωλοτουμπα, δεν ειμαι λαλακης εγω

εσυ επιμενεις να εισαι απολυτος για εννοιες που δεν μπορουν να ειναι απολυτες.

μονο ο απολυτος εχει το δικαιωμα να το κανει αυτο
και ο αειμνηστος αρχηγος της επαναστασεως του 67

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom