Νέα

Τι ηλικίες λέτε πως οι γυναίκες είναι καλύτερες στο γαμήσι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ydroxoos^
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
απο οτι ειδα δεν υπαρχει αναλογο θεμα,και το ανοιγω γιατι πολλες φορες με κολλητους συζηταμε τις ηλικιες που μας αρεσει να γαμαμε και το γιατι,εγω πχ πιστευω πως μετα τα 33-34 η γυναικα ειναι πιο ελευθερη στο μυαλο και ετσι κανει και καλυτερα γαμησια αλλα βγαινουν και καλυτερα γουστα..Θα θελα να ακουσω και τις δικες γνωμες και τι ηλικιες προτιματε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
απο οτι ειδα δεν υπαρχει αναλογο θεμα,και το ανοιγω γιατι πολλες φορες με κολλητους συζηταμε τις ηλικιες που μας αρεσει να γαμαμε και το γιατι,εγω πχ πιστευω πως μετα τα 33-34 η γυναικα ειναι πιο ελευθερη στο μυαλο και ετσι κανει και καλυτερα γαμησια αλλα βγαινουν και καλυτερα γουστα..Θα θελα να ακουσω και τις δικες γνωμες και τι ηλικιες προτιματε
συμφωνω....απο τριαντα μεχρι σαραντα...γιατι ξερουν να ικανοποιουν τον αντρα αλλα και δεν ντρεπονται και οι ιδιες να ζητησουν τι θελουν......

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Λείπει και ο πυρόκαυλος, κρίμα.......

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.250
Πόντοι
5.595
Σιγουρα πανω απο τα 30+ οι περισσοτερες ξερουν να γαμηθουν...
αλλα βασικο ειναι να θελουν!!!
Οταν μια γυναικα θελει να γαμηθει μαζι σου...μπορει να κανει τρελα πραγμτα...!!!!

Βεβαια και τα πιπινακια 25 κ κατω... με το υπεροχο κορμακι... και την ''ορεξη για μαθηση''... δεν ειναι ασχημα!!!! :sunglasses:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
από 10000-15000 μέρες...

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Σιγουρα μεταξυ 28 και 38. Πιστευω οτι αυτη ειναι η χρυση ερωτικη 10ετια της γυναικας. Μετα εχει αλλα πραγματα στο μυαλο της (παιδια,καριερα, οικογενεια). Πριν δεν ξερει τι θελει (κατουραει και νομιζει οτι χυνει). Βεβαια, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις. Μεγαλυτερης ηλικιας με ερωτικη συμπεριφορα απιστευτη. Νεωτερες με ωριμη ερωτικη αποψη. Αλλα, ειναι εξαιρεσεις.
Και παντα μιλαμε για την πλειονοτητα, δεν αναφερομαστε στις επαγγελματιες του ειδους.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Μάλλον πιο πολύ εξαρτάται από τον τύπο της γυναίκας και το εάν σε βλέπει για καλή περίπτωση  ή σαν fuck body. Εμένα μου έτυχε να ξαναπηδήξω τώρα γκόμενα που έκανε ΤΑ γαμήσια πριν 10 χρόνια στα 17 της  και τώρα μετά από δύο παιδιά είναι γάμησε τα !!!
Πιστεύει ότι έχει χαλάσει το σώμα της , έχει ξεχειλώσει το μουνί της , έχει κυτταρίτιδα και θέματα όπως τι κάνω τώρα ?  Άρα μάλλον είναι στο εάν η γκόμενα το έχει ή δεν το έχει !

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
    Σίγουρα οι 30+ ξέρουν τι θέλουν, δεν έχουν αναστολές, έχουν απελευθερωθεί στο σεξ   :knockinb:  αρκετά. Αλλά και οι άπειρες,  οι μικρές στην ηλικία όταν θέλουν να μάθουν την .. τέχνη και παραδίδονται, και αυτές κάνουν ωραίο σεξ. ΄Ομως νομίζω πως το καλό γαμήσι δεν εξαρτάται τόσο πολύ από την ηλικία, όσο από τον οίστρο που νιώθει η γυναίκα για  :knockinb: Υπάρχουν  πολλοί άλλοι παράγοντες  που  διαφοροποιούν την ποιότητα του σεξ ακόμα και με την ίδια γυναίκα, που τη μια στιγμή μπορεί να σου κάνει θαυμάσιο σεξ και την άλλη όχι. Πάντως δεν υπάρχουν και πολλές γυναίκες που να είναι ταλέντα στο  :knockinb:, :pipa2:, :zfuck: ΝΟΜΙΖΩ?

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26
εμενα παντως μοθ αρεσει να κανω τον δασκαλο και να μαθαινω τα 18+ αν και πολλες φορες μου εχει τυχει να μου δειξουν κατι κολπα ...... αλλο πραγμα, τελικα εχουν μαθει απο το σχολειο ...... πραγματα που ουτε στα ονειρα μας δεν εχουμε δει

οποιος/α εχει κορη/ες  :'(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μάλλον πιο πολύ εξαρτάται από τον τύπο της γυναίκας και το εάν σε βλέπει για καλή περίπτωση  ή σαν fuck body. Εμένα μου έτυχε να ξαναπηδήξω τώρα γκόμενα που έκανε ΤΑ γαμήσια πριν 10 χρόνια στα 17 της  και τώρα μετά από δύο παιδιά είναι γάμησε τα !!!
Πιστεύει ότι έχει χαλάσει το σώμα της , έχει ξεχειλώσει το μουνί της , έχει κυτταρίτιδα και θέματα όπως τι κάνω τώρα ?  Άρα μάλλον είναι στο εάν η γκόμενα το έχει ή δεν το έχει !
θεμα αυτοπεποιθησης λες.....

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Και εμένα πάντως τα γαμήσια που μου έχουν κάνει πιτσιρίκες δεν μου τα έχουνε κάνει μεγαλύτερες. Η πιο μεγάλη θέλει να την γαμήσεις καλά και να ολοκληρώσει κιόλας , μια μικρή είναι πιο ξεκούραστη και προσπαθεί να σου δείξει και πόσα ξέρει και να σε εντυπωσιάσει.  Η 30 αρα θέλει ικανοποίηση για την πάρτη της , η 20 αρα θέλει να ικανοποιήσει εσένα.  
Εφόσον είσαι κάμποσα χρόνια μεγαλύτερος της αυτά ... γιατί εάν είσαι στην ηλικία της, σε έχει γραμμένο στο μουνί της !!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Πάντα σε Ελληνίδες , οι εισαγόμενες κάνουν πάντα τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ , άσχετα από ηλικία  αλλά κοστίζουν Παρα - πάρα - πάρα πολυ  , σε χρήμα , χρόνο,  διάθεση , νεύρα κ.τ.λ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πάντα σε Ελληνίδες , οι εισαγόμενες κάνουν πάντα τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ , άσχετα από ηλικία  αλλά κοστίζουν Παρα - πάρα - πάρα πολυ  , σε χρήμα , χρόνο,  διάθεση , νεύρα κ.τ.λ
σιγα ρε συ που κανουν ολες κορυφαια γαμησια....ελα να μου δωσεις πισω τα λεφτα απο ολα τα κομοδινα που εχω στην συλλογη μου.... :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Σιγά μην σκίσουν κανένα καλσόν

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Stories