Νέα

Τί γνώμη έχετε για το facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lol345
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 209
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
και γω στα 18 πηρα πισι...δεν ειμαι τοσο καλομαθημενη τελικα  :think:
Eγω πηρα στα 13 μου.  :P
Αν και βασικα η μεγαλη αδελφη το πηρε για παρτη της και δεν με αφηνε.
Ακομα θυμαμαι πως ειχε ενα συρομενο πορτακι για το κουμι εναρξης του πσ. και παλευα κατι μηνες να καταλαβω πως λειτουργει, και γιατι ξαφνικα εξαφανιζεται το κουμπι.  :2funny:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Eγω πηρα στα 13 μου.  :P
Αν και βασικα η μεγαλη αδελφη το πηρε για παρτη της και δεν με αφηνε.
Ακομα θυμαμαι πως ειχε ενα συρομενο πορτακι για το κουμι εναρξης του πσ. και παλευα κατι μηνες να καταλαβω πως λειτουργει, και γιατι ξαφνικα εξαφανιζεται το κουμπι.  :2funny:
απο τοτε την πινεις ε?

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ στα 18 δεν ήξερα καν να πιάσω το mouse στον υπολογιστή.
Οτι έμαθα μόνος.
Τώρα πια κάνω μέχρι και φορματ, ή αλλάζω το σκληρο, προσθέτω μνήμη κλπ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγώ στα 18 δεν ήξερα καν να πιάσω το mouse στον υπολογιστή.
Οτι έμαθα μόνος.
Τώρα πια κάνω μέχρι και φορματ, ή αλλάζω το σκληρο, προσθέτω μνήμη κλπ.

εγω στο σχολειο κοντεψα να κοπω στο μαθημα των υπολογιστων :grin:

Ο στοκος....καναμε DOS...ο θεος και η ψυχη του...γραμμη εντολων και κατι αλλα τα οποια εχω αποβαλλει απο το θυμικο μου...δεν καταλαβαινα χριστο... :grin:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
εγω στο σχολειο κοντεψα να κοπω στο μαθημα των υπολογιστων :grin:

Ο στοκος....καναμε DOS...ο θεος και η ψυχη του...γραμμη εντολων και κατι αλλα τα οποια εχω αποβαλλει απο το θυμικο μου...δεν καταλαβαινα χριστο... :grin:

και εμείς DOS καναμε...κατι βλακείες...
μου φαινοταν πολυ αχρηστο πράγμα ο υπολογιστής

αλλά καμια φορά με πιάνει η νοσταλγία και γράφω κανα γράμμα..έχει άλλη μαγεία ο γραπτος (απο το χέρι σου) λόγος...προσδίδει ένα μέρος της προσωπικότητας σου...
τωρα είναι όλα απρόσωπα..κάπως έστω...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και εμείς DOS καναμε...κατι βλακείες...
μου φαινοταν πολυ αχρηστο πράγμα ο υπολογιστής

αλλά καμια φορά με πιάνει η νοσταλγία και γράφω κανα γράμμα..έχει άλλη μαγεία ο γραπτος (απο το χέρι σου) λόγος...προσδίδει ένα μέρος της προσωπικότητας σου...

δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο το να γραφεις με το χερι...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Ρε μερικές φορές πάω να γράψω, κανονική έκθεση όμως, όχι σε φάση 3 λέξεις, και μέχρι να συνηθίσει το χέρι παίρνει λίγη ώρα!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ρε μερικές φορές πάω να γράψω, κανονική έκθεση όμως, όχι σε φάση 3 λέξεις, και μέχρι να συνηθίσει το χέρι παίρνει λίγη ώρα!

Θέλει εξάσκηση!  :grin:

Και πρέπει να δίνουμε σημασία στην ορθογραφία, στη στίξη και γενικά στη σωστή συνταξη.

Εγώ χαίρομαι πολύ τους αυστηρούς κανονες του site με την απαγόρευση των greeklish. Αντίθετα στο facebook δεν μπορώ να διαβασω..βγαζω καντηλες!!!

Επιμείνετε στα παιδια σας να γράφουν σωστά, να γράφουν με το χέρι...να μη βαριουνται να ανοιγουν λεξικο και όχι να google-άρουν!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Και πρέπει να δίνουμε σημασία στην ορθογραφία, στη στίξη και γενικά στη σωστή συνταξη.

Εγώ χαίρομαι πολύ τους αυστηρούς κανονες του site με την απαγόρευση των greeklish. Αντίθετα στο facebook δεν μπορώ να διαβασω..βγαζω καντηλες!!!

Επιμείνετε στα παιδια σας να γράφουν σωστά, να γράφουν με το χέρι...να μη βαριουνται να ανοιγουν λεξικο και όχι να google-άρουν!

Με βοήθησε πάντως να γράφω γρήγορα στον υπολογιστή στα ελληνικά αυτός ο κανόνας, κι εδώ και στο κόσμο δλδ. Γιατί πρώτα με γκρικλις έγραφα. Καλά στο φέις ακόμα γράφω αλλά λέμε. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδη τι ακριβως ηταν το δυσκολο ρε παιδιά στο DOS?

Που έδινες ένα DIR και σου εμφάνιζε τα περιεχομενα στον τρέχοντα καταλογο σου?

To DIR ειναι τα αρχικα του DIRECTORY.  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δηλαδη τι ακριβως ηταν το δυσκολο ρε παιδιά στο DOS?

Που έδινες ένα DIR και σου εμφάνιζε τα περιεχομενα στον τρέχοντα καταλογο σου?

To DIR ειναι τα αρχικα του DIRECTORY.  :grin:
Αρχικα?
Συντομογραφια εννοεις.
Αρχικα λεμε τα πρωτα γραμματα περισσοτερων λεξεων.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

o καλύτερος τρόπος να μάθεις ελληνικα ειναι να διαβάζεις αγγλικά απο αγγλοελληνικο λεξικο
και να έχει και δευτερες έννοιες διπλα και μετα πας και ψάχνεις στο βικιλεξικο...

εχω μάθει παρα πολλες...

πχ

συνάγω  , σύμφυτος , προσεταιρίζομαι
πολυσχιδής
πεμπτουσία

και αλλες παρα πολλες.

προσφατα έμαθα και την έννοια του ντετερμινισμου επειδη έψαχνα να βάλω στα προγραμματα μου κάτι συναρτήσεις που παράγουν ψευδοτυχαίους αριθμους (Ο τσολιας θα ξέρει) για ενα προγραμμα που υλοποιει παιχνιδι τράπουλας  :P

αλλα αυτες οι λεξεις ειναι για προσωπικη χρηση και οχι καθημερινη. Μονο αμα τυχει να προσπαθω να ριξω καμια καθηγητρια πανεπιστημιου  :P

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Με το fb λενε μας παρακολουθουνε..προσωπικα στα @@ μου αμα με βλεπουν η οτιδηποτε..Τους γραφω σρα @@ μου γιατι φανταστητε τι μαλακες ειναι αμα παρακολουθουν τον καθε μαλακα που μπαινει fb

Προσωπικα το fb με εχει βοηθησει να γαμησω πολλα μουνια και ιδιαιτερα milf..Μιλαω για ηλικιες πολυ πανω απο την δικια μου απο 30-45..Θελουν πουτσα σαν τρελες δεν τις γαμανε μαλλον οι κοιλαραδες οι αντρες τους η γαμανε πιτσιρικες και εχει αραχνιασει το μουνι τους
Περα απ αυτο ειναι ανησηχυτικο οτι γαμαμε πια πιο πολυ απο fb παρα απ καμακια..Εγω παντα πειραζω γκομενες και οταν παει καλα μου λενε..να σου δωσω fb?Εχει γαμηθει πια ο ΔΙΑΣ με αυτο το fb.ΤΣΑΜΠΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ σαν μαλακες στα μπαρ κτλπ fb και γλυτωνεις και φραγκα..
Το καλοκαιρι βεβαια ΓΑΜΑΣ και χωρις fb ειδικα σε κανα νησι.Εχει και ντοπιο κρεας και αλλοδαπο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με το fb λενε μας παρακολουθουνε..προσωπικα στα @@ μου αμα με βλεπουν η οτιδηποτε..Τους γραφω σρα @@ μου γιατι φανταστητε τι μαλακες ειναι αμα παρακολουθουν τον καθε μαλακα που μπαινει fb

Προσωπικα το fb με εχει βοηθησει να γαμησω πολλα μουνια και ιδιαιτερα milf..Μιλαω για ηλικιες πολυ πανω απο την δικια μου απο 30-45..Θελουν πουτσα σαν τρελες δεν τις γαμανε μαλλον οι κοιλαραδες οι αντρες τους η γαμανε πιτσιρικες και εχει αραχνιασει το μουνι τους
Περα απ αυτο ειναι ανησηχυτικο οτι γαμαμε πια πιο πολυ απο fb παρα απ καμακια..Εγω παντα πειραζω γκομενες και οταν παει καλα μου λενε..να σου δωσω fb?Εχει γαμηθει πια ο ΔΙΑΣ με αυτο το fb.ΤΣΑΜΠΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ σαν μαλακες στα μπαρ κτλπ fb και γλυτωνεις και φραγκα..
Το καλοκαιρι βεβαια ΓΑΜΑΣ και χωρις fb ειδικα σε κανα νησι.Εχει και ντοπιο κρεας και αλλοδαπο

Τυπε τις μιλφ πως τις πηδας? Τις κανεις εσυ αντ πρωτος????
Λογικα πρεπει να χεις βαλει και προφαιλ πικ οπωσδηποτε να σε δουνε
και οχι κατι ασχετο.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
1)ΑΠο fb καθαυτο(καλυτερος τροπος)
Εννοειται πως εχω πολλες φωτο χωρις φωτο η αλλη θα φοβηθει..Υπαρχουν αντιστοιχες σελιδες να βρεις milf και group στο fb αλλα επειδη ειναι κρυφα ωστε να μην καρφοθουν οι ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ τα group δεν εχουν εμφανη τα μελη και τα αιτιματα σου παιρνανε απο τον διαχιριστη
Ημουν πιο παλια σε ενα γκρουπ που ηταν κρυφο μονο για ατομα με μεγαλες ψωλες,εκει γαμησα 2milf θελανε να βρεθουμε σαν τρελες η μια ηταν παντρεμενη 10χρονια ενα μουνακι αφου η πουτσα μου ποναγε 10μερες..Δεν την ξαναγαμησα ποτε γιατι ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ

2)Απο αλλα σαιτ
Διαφορα τσατ zoo,zoosk,badoo αλλα αυτα τα εχω κοψει λογω ελλειψης χρονου

3)ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΑΚΙΑ..Σπανιο αλλα ημουν στο Γκαζι τις προαλες και γνωρισα μια milf και την ξεκολιασα.Την αλλη μερα εσακε με 3φιλες αλλα ψιλοσαπιες..ΜΑλλον θελαν μεγαλη ψωλη αλλα δεν το συνεχισα γτ γαμαγα ενα Ρωσιδακι και ημουν σκαλωμενος με την παρτυ του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom