Νέα

Τί γνώμη έχετε για το facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lol345
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 209
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΤΙ ειναι το dod ?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Μεγαλο κολλημα το facebook ρε παιδια.Η αληθεια ειναι πως ειναι χρησιμο για πολλους λογους!Για παραδειγμα μπορει να βρεις μια συμμαθητρια σου απο το δημοτικο, να βγειτε, ακομα και να κανετε σεξ!Πραγμα που αν δεν ειχες λογαρισμο δε θα γινοτανε.Γενικα εχει πολλα καλα αρκει να ξερεις να το χρησιμοποιεις σωστα και με μετρο!1 απο τα κυρια του ελατωματα ειναι πως χωριζει ζευγαρια!Χαρη στο fb μαθαινεις τα παντα για την κοπελα σου.(πρωιν, ποιους γουσταρε παλια,ποιοι την γουσταρουνε ακομα,απο ποιους απειλεισαι,likes coments κ.λ.π)Ολα αυτα μπορει να σε κανουνε να μαλωσεις λοιπον!.....καλα ξενυχτια!

....οι συμμαθητριές μου / μας καλά είναι εκεί που κάθοντε !  ;) :2funny: :2funny: :rolleyes:  :rolleyes: μην τις ενοχλούμε τώρα !!!!

Επισκέπτης

Συνημμένα

• blog.jpg
    blog.jpg
    163,2 KB · Εμφανίσεις: 60

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτο μοιαζει με το ζοο ...
Θελει να δωσεις το κινητο σου η λεφτα ?
Βλεπω ΒΙΠ και δυο κατηγοριες τσατ ...

Ψηνομαι για το ταβλακι

septimus12

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλο ητανε τωρα εχει καταντησει βαρετο πιστευω αν βγει σε fu..book θα περναμε καλυτερα!!!!!!

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
Η μεγαλύτερη ρουφιανοκατάσταση του αιώνα !

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
δεν μου αρεσει και γι'αυτο δεν εχω και fb.

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Είναι ακόμη ένα βλακώδες σαϊτ ''κοινωνικής δικτύωσης'' με την διαφορά ότι παρέχει περισσότερες δυνατότητες και δραστηριότητες πιό ταξινομημένα και πιό εύχρηστα από παρεμφερείς ιστότοπους,γι αυτό και έγινε τόσο δημοφιλές.Εγώ προσωπικά το έχω μόνο για να χαζεύω καμιά καλή γκομενίτσα και για να μιλάω με φίλους,και να μην υπήρχε δε με ένοιαζε καθόλου...άλλωστε μιά μόδα είναι κι αυτό που σιγά σιγά θα ξεφτίσει (όταν θα βγεί μιά καινούρια σχετική μαλακία -πιό εξελιγμένη-)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Είναι ακόμη ένα βλακώδες σαϊτ ''κοινωνικής δικτύωσης'' με την διαφορά ότι παρέχει περισσότερες δυνατότητες και δραστηριότητες πιό ταξινομημένα και πιό εύχρηστα από παρεμφερείς ιστότοπους,γι αυτό και έγινε τόσο δημοφιλές.Εγώ προσωπικά το έχω μόνο για να χαζεύω καμιά καλή γκομενίτσα και για να μιλάω με φίλους,και να μην υπήρχε δε με ένοιαζε καθόλου...άλλωστε μιά μόδα είναι κι αυτό που σιγά σιγά θα ξεφτίσει (όταν θα βγεί μιά καινούρια σχετική μαλακία -πιό εξελιγμένη-)
Το ταβλακι τα σπαει !!!!!!!!

Πορτες και πλακωτο !!!!!!! Να ειχε και φευγα.....

Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα......

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
τυπε σε μορφη υπολογιστη με αμιγκα 500
amiga500.jpg

πριν απο αυτο ειχα μια τετοια μαλακια :grin:
atari2600.jpg

Μαλακες, αν καποιος εχει καταφερει να διατηρησει σε λειτουργικη κατασταση ενα τετοιο μετα απο 30 χρονια, θα μπορει να το πουλησει στην αξια ενος καλου αυτοκινητου (μην πω μικρου διαμερισματος)

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
περιμενουμε το καλοκαιρι να δουμε τις "φιλες" μας με μπικινι στην προφιλ φωτογραφιας τους  :rockon:

Επισκέπτης
περιμενουμε το καλοκαιρι να δουμε τις "φιλες" μας με μπικινι στην προφιλ φωτογραφιας τους  :rockon:

και να κάνουμε σχόλιο:

"εκπληκτική"
"πανέμορφη"
"υπέροχη"

και να μας κάνει like

γιούυυυυχχχχχχοοουυυυυυυυυυυυ :dancing: :dancing: :dancing:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
καμια νορμαλ δεν θα ψαξει να γαμηθει απο φεις

η θα ναι σαπακι η ψυχακι

γιορ τσοις

Επισκέπτης
Και πολλες παντρεμενες ψαχνοντε στο Fb!....αμα ξερεις να το χειριζεσαι καλα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom