erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
πως βλέπουμε το θεμα ετσι οπως μας το περιγραφειοσο και να το διαβασω δεν καταλαβαινω τι ρωταει.
πως βλέπουμε το θεμα ετσι οπως μας το περιγραφειοσο και να το διαβασω δεν καταλαβαινω τι ρωταει.
σωστος!την παω χαλαρα δεν θελω να γινω πιεστικος αν και την γουσταρω πολυ.πριν λιγο μου εστειλε μηνυμα απο την δουλεια της τι κανω και τετοια
το βλεπουμε με καλο ματι πες του.πως βλέπουμε το θεμα ετσι οπως μας το περιγραφει
το βλεπουμε με καλο ματι πες του.
Η τύπισσα σε γουστάρει. Απλώς εκείνη την ώρα που μιλούσατε στο Φεης μπορεί να ήταν όντως κουρασμένη.
Τα βλαχαδερά δεν δίνουν δικαίωμα σε κανέναν να τους μιλήσει αν δεν τους αρέσει. Λόγω κλειστής κοινωνίας και χωριού.
Κλείσε ραντεβού μαζί της και ξεκαθαρισε τη θέση σου. Αν είναι και λαμπάδα όπως λες, τρέξε γρηγορα γιατί στα χωριά οι μικρές και κούκλες καβατζώνονται πολύ γρήγορα.
Μικρες κοινωνίες.
Αν κάποια μουνάρα είναι ελεύθερη, μαθαίνεται γρηγορα....
Όρμα μην στη φάει άλλος.
ρε τυπε ο παραγοντας του εδεσαικου εισαι;καλησπερα παιδες!οπως εχω ξανααναφερει εχω φυγει απο αθηνα και μενω μονιμα επαρχια κλειστη κοινωνια και κλπ.τον τελευταιο καιρο εχω τσεκαρει μια κοπελιτσα η οποια μου αρεσει και απο οτι φαινεται και αυτη με εχει τσεκαρει.τα πραγματα ομως εδω ειναι λιγο δυσκολα κλειστη κοινωνια και τετοια.μεσω μιας γνωστης καταφεραμε και μιλησαμε μεσω fb αφου και αυτη καταλαβε ποιος ειμαι.μιλησαμε με ρωτησε γιατι θελω να την γνωρισω και καλα αφου ηξερε απο την αλλη...εγω επειδη δεν θελω να την κοροιδευω της ειπα οτι μου αρεσει αυτη μετα μου αρχισε ειμαι δυσκολος χαρακτηρας αισθανεται κουρασμενη.οκ καταλαβα της ειπα.τι καταλαβες μου λεει;οτι ενταξει δεν ξερεις και τετοια της λεω.αυτο καταλαβες μου λεει;ναι απανταω.μετα απο καποια ξεκαρφωτα που λεγαμε μου ειπε στο τελος οτι μπορει να κανει μαζι μου χωριο.εκει σταματησε η συζητηση γιατι ειχε παει αργα η ωρα και ειχαμε δουλεια την αλλη μερα.τι λετε παιδες;
ρε τυπε ο παραγοντας του εδεσαικου εισαι;
τυπε με την ιβανα εχεις καμια επικοινωνια?
Πεντακοσια?
Η χωριατοπουλα παει χιλιαρικο σημερα βιολογικο πρωιον
την εχω χασει τη ρουφηχτρατυπε με την ιβανα εχεις καμια επικοινωνια?
την εχω χασει τη ρουφηχτρα
Μηπωs.....ξεκουραζεται ακομα???την εχω χασει τη ρουφηχτρα
ρε τυπε ο παραγοντας του εδεσαικου εισαι;
τραβα κουλουριασου στην γωνια του καλοριφερ ρε γαμημενε πρεβεζιανερε φίλε θα μας ενημερώνεις βήμα βήμα πώς θα ρίξεις το γκομενάκι? τι ανάγκες σου ικανοποιείς?
χαμος εχει παρει ανελπηστη θετικη εξελιξη το πραγμα.μα καλα ποιος ειμαι;σου στειλλε κανα μήνυμα;