Νέα

τι γινεται ρε μαγκες;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
σωστος!την παω χαλαρα δεν θελω να γινω πιεστικος αν και την γουσταρω πολυ.πριν λιγο μου εστειλε μηνυμα απο την δουλεια της τι κανω και τετοια

ρε φίλε θα μας ενημερώνεις βήμα βήμα πώς θα ρίξεις το γκομενάκι? τι ανάγκες σου ικανοποιείς? :P

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
  Η τύπισσα σε γουστάρει. Απλώς εκείνη την ώρα που μιλούσατε στο Φεης μπορεί να ήταν όντως κουρασμένη.

Τα βλαχαδερά δεν δίνουν δικαίωμα σε κανέναν να τους μιλήσει αν δεν τους αρέσει. Λόγω κλειστής κοινωνίας και χωριού.

Κλείσε ραντεβού μαζί της και ξεκαθαρισε τη θέση σου. Αν είναι και λαμπάδα όπως λες, τρέξε γρηγορα γιατί στα χωριά οι μικρές και κούκλες καβατζώνονται πολύ γρήγορα.

Μικρες κοινωνίες.

Αν κάποια μουνάρα είναι ελεύθερη, μαθαίνεται γρηγορα....

Όρμα μην στη φάει άλλος.

+1000 ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
καλησπερα παιδες!οπως εχω ξανααναφερει εχω φυγει απο αθηνα και μενω μονιμα επαρχια κλειστη κοινωνια και κλπ.τον τελευταιο καιρο εχω τσεκαρει μια κοπελιτσα η οποια μου αρεσει και απο οτι φαινεται και αυτη με εχει τσεκαρει.τα πραγματα ομως εδω ειναι λιγο δυσκολα κλειστη κοινωνια και τετοια.μεσω μιας γνωστης καταφεραμε και μιλησαμε μεσω fb αφου και αυτη καταλαβε ποιος ειμαι.μιλησαμε με ρωτησε γιατι θελω να την γνωρισω και καλα αφου ηξερε απο την αλλη...εγω επειδη δεν θελω να την κοροιδευω της ειπα οτι μου αρεσει αυτη μετα μου αρχισε ειμαι δυσκολος χαρακτηρας αισθανεται κουρασμενη.οκ καταλαβα της ειπα.τι καταλαβες μου λεει;οτι ενταξει δεν ξερεις και τετοια της λεω.αυτο καταλαβες μου λεει;ναι απανταω.μετα απο καποια ξεκαρφωτα που λεγαμε μου ειπε στο τελος οτι μπορει να κανει μαζι μου χωριο.εκει σταματησε η συζητηση γιατι ειχε παει αργα η ωρα και ειχαμε  δουλεια την αλλη μερα.τι λετε παιδες;
ρε τυπε ο παραγοντας του εδεσαικου εισαι;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
αχαχαχαχα ελιωσα....Οι εξυπνοι πισω τι κοιτανε περιεργα?Καλυτερα θα τα λεγανε?

Επισκέπτης
ΜΑΣ ΛΕΣ : ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;!
ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΝΕΣΑΙ
ΜΑΣ ΛΕΣ : ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;!
ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΗΣ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΦΙΛΕ
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΓΔΥΝΕΤΑΙ
ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΟΓΥΜΝΗ ΠΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ
ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΓΔΥΝΕΤΑΙ
ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΡΕ ΤΥΠΕ