apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αγροτης ανωμαλος μονος ψαχνει τυπε?ρε τυπε αυτος γουσταρει πιπινια,βαλτον στη θεση του
αγροτης ανωμαλος μονος ψαχνει τυπε?ρε τυπε αυτος γουσταρει πιπινια,βαλτον στη θεση του
χαχαχαχαχαχαχαχαχχα
καλα ξηγιεσαι τυπε
τοτε οντως ειναι ανωμαλος...πρεπει να κανει rename
αγροτης ανωμαλος μονος ψαχνει τυπε?
αγροτης ανωμαλος μονος ψαχνει τυπε?
καλησπερα παιδες!οπως εχω ξανααναφερει εχω φυγει απο αθηνα και μενω μονιμα επαρχια κλειστη κοινωνια και κλπ.τον τελευταιο καιρο εχω τσεκαρει μια κοπελιτσα η οποια μου αρεσει και απο οτι φαινεται και αυτη με εχει τσεκαρει.τα πραγματα ομως εδω ειναι λιγο δυσκολα κλειστη κοινωνια και τετοια.μεσω μιας γνωστης καταφεραμε και μιλησαμε μεσω fb αφου και αυτη καταλαβε ποιος ειμαι.μιλησαμε με ρωτησε γιατι θελω να την γνωρισω και καλα αφου ηξερε απο την αλλη...εγω επειδη δεν θελω να την κοροιδευω της ειπα οτι μου αρεσει αυτη μετα μου αρχισε ειμαι δυσκολος χαρακτηρας αισθανεται κουρασμενη.οκ καταλαβα της ειπα.τι καταλαβες μου λεει;οτι ενταξει δεν ξερεις και τετοια της λεω.αυτο καταλαβες μου λεει;ναι απανταω.μετα απο καποια ξεκαρφωτα που λεγαμε μου ειπε στο τελος οτι μπορει να κανει μαζι μου χωριο.εκει σταματησε η συζητηση γιατι ειχε παει αργα η ωρα και ειχαμε δουλεια την αλλη μερα.τι λετε παιδες;
Επειδη του αρεσουν οι ελληνιδες ε?ανωμαλος τυπε?
καλησπερα παιδες!οπως εχω ξανααναφερει εχω φυγει απο αθηνα και μενω μονιμα επαρχια κλειστη κοινωνια και κλπ.τον τελευταιο καιρο εχω τσεκαρει μια κοπελιτσα η οποια μου αρεσει και απο οτι φαινεται και αυτη με εχει τσεκαρει.τα πραγματα ομως εδω ειναι λιγο δυσκολα κλειστη κοινωνια και τετοια.μεσω μιας γνωστης καταφεραμε και μιλησαμε μεσω fb αφου και αυτη καταλαβε ποιος ειμαι.μιλησαμε με ρωτησε γιατι θελω να την γνωρισω και καλα αφου ηξερε απο την αλλη...εγω επειδη δεν θελω να την κοροιδευω της ειπα οτι μου αρεσει αυτη μετα μου αρχισε ειμαι δυσκολος χαρακτηρας αισθανεται κουρασμενη.οκ καταλαβα της ειπα.τι καταλαβες μου λεει;οτι ενταξει δεν ξερεις και τετοια της λεω.αυτο καταλαβες μου λεει;ναι απανταω.μετα απο καποια ξεκαρφωτα που λεγαμε μου ειπε στο τελος οτι μπορει να κανει μαζι μου χωριο.εκει σταματησε η συζητηση γιατι ειχε παει αργα η ωρα και ειχαμε δουλεια την αλλη μερα.τι λετε παιδες;
σωστος!την παω χαλαρα δεν θελω να γινω πιεστικος αν και την γουσταρω πολυ.πριν λιγο μου εστειλε μηνυμα απο την δουλεια της τι κανω και τετοιαΚαλή φάση, πήγαινε τη με το ρυθμό σου και δείχτης την εμεπιρία σου. Αυτό θέλει για να πέσει και να δώσει κώλο. Πήγαινέ τη σε μέρη νεα, κάντης πράματα που δε μπορούν οι βλάχοι που εχει συνηθίσει, δείξτης εναν άλλο κόσμο. και δε χρωστάς και τίποτα σε κανένα.
σε αυτο εχεις μεγαλο δικιο!!
Τα βλαχαδερά δεν δίνουν δικαίωμα σε κανέναν να τους μιλήσει αν δεν τους αρέσει.
Καλή φάση, πήγαινε τη με το ρυθμό σου και δείχτης την εμεπιρία σου. Αυτό θέλει για να πέσει και να δώσει κώλο. Πήγαινέ τη σε μέρη νεα, κάντης πράματα που δε μπορούν οι βλάχοι που εχει συνηθίσει, δείξτης εναν άλλο κόσμο. και δε χρωστάς και τίποτα σε κανένα.
να σου πουμε ρε τυπε, αρκει να καταλαβουμε τι μας ρωτας.
οσο και να το διαβασω δεν καταλαβαινω τι ρωταει.ελα που δεν ξερεις γέροντα...