Νέα

τι γινεται ρε μαγκες;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
xasisofyteia_01.jpg

καλα ξηγιεσαι τυπε :sunglasses:
χαχαχαχαχαχαχαχαχχα

Επισκέπτης
Προχωρα και μην κολωνεις πουθενα....
Οι κοπελες στα χωρια συμπεριφερονται αλλιωτικα ειναι κλειστες οι κοινωνιες. Μακαρι να μπορουσα να βρω κι εγω κατι αναλογο και δε θα εφευγα απο Ελλαδα.
Κι αφου ειναι μικρουλα γκαστρωστη να βγαλεις κουτσουβελα.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Λοιπόν, αφού πήγες επαρχία υπάρχουν 2 επιλογές: ή προσαρμόζεσαι και πηγαίνεις με τους αργούς ρυθμούς κλπ, κλπ, ή την κάνεις από κει.
Ο τρίτος δρόμος είναι να κοιτάς τη δουλειά σου και τίποτε άλλο και με την πρώτη ευκαιρία να πηγαίνεις στην πόλη (εφόσον είναι εφικτό)για να περνάς καλά.

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα παιδες!οπως εχω ξανααναφερει εχω φυγει απο αθηνα και μενω μονιμα επαρχια κλειστη κοινωνια και κλπ.τον τελευταιο καιρο εχω τσεκαρει μια κοπελιτσα η οποια μου αρεσει και απο οτι φαινεται και αυτη με εχει τσεκαρει.τα πραγματα ομως εδω ειναι λιγο δυσκολα κλειστη κοινωνια και τετοια.μεσω μιας γνωστης καταφεραμε και μιλησαμε μεσω fb αφου και αυτη καταλαβε ποιος ειμαι.μιλησαμε με ρωτησε γιατι θελω να την γνωρισω και καλα αφου ηξερε απο την αλλη...εγω επειδη δεν θελω να την κοροιδευω της ειπα οτι μου αρεσει αυτη μετα μου αρχισε ειμαι δυσκολος χαρακτηρας αισθανεται κουρασμενη.οκ καταλαβα της ειπα.τι καταλαβες μου λεει;οτι ενταξει δεν ξερεις και τετοια της λεω.αυτο καταλαβες μου λεει;ναι απανταω.μετα απο καποια ξεκαρφωτα που λεγαμε μου ειπε στο τελος οτι μπορει να κανει μαζι μου χωριο.εκει σταματησε η συζητηση γιατι ειχε παει αργα η ωρα και ειχαμε  δουλεια την αλλη μερα.τι λετε παιδες;

Για εμένα τέτοια πράγματα δεν λέγονται μέσω φουμπου. Κανονίστε ένα ραντεβουδάκι και εκεί τύπε θα τα ξεκαθαρίσεις όλα. Σου εύχομαι έτσι να πετύχεις αυτό που θέλεις!!!

Επισκέπτης
Σωστος ο προλαλησαντας.
Επικοινωνια μεσω Internet για δυο ανθρωπους που βρισκονται στο ιδιο χωριο??
Προσπαθω να καταλαβω τους δισταγμους σου, αλλα αν σου αρεσει η κοπελα προχωρα γιατι ευκαιριες δεν υπαχουν στα χωρια. Δε λεω να γινεις πιρφορος αλλα μην της φερθεις κι υπουλα. Σιγα - σιγα θα την καταλαβεις, 33 χρονων μαντραχαλος εισαι κι οχι παιδι του Γυμνασιου, αρα εχεις τις εμπειριες σου, ενω αυτη ως πιπινι και σε χωριο κιολας ελαχιστες θαχει.
Σου ευχομαι τα καλυτερα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Η τύπισσα σε γουστάρει. Απλώς εκείνη την ώρα που μιλούσατε στο Φεης μπορεί να ήταν όντως κουρασμένη.

Τα βλαχαδερά δεν δίνουν δικαίωμα σε κανέναν να τους μιλήσει αν δεν τους αρέσει. Λόγω κλειστής κοινωνίας και χωριού.

Κλείσε ραντεβού μαζί της και ξεκαθαρισε τη θέση σου. Αν είναι και λαμπάδα όπως λες, τρέξε γρηγορα γιατί στα χωριά οι μικρές και κούκλες καβατζώνονται πολύ γρήγορα.

Μικρες κοινωνίες.

Αν κάποια μουνάρα είναι ελεύθερη, μαθαίνεται γρηγορα....

Όρμα μην στη φάει άλλος.

honey

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες!οπως εχω ξανααναφερει εχω φυγει απο αθηνα και μενω μονιμα επαρχια κλειστη κοινωνια και κλπ.τον τελευταιο καιρο εχω τσεκαρει μια κοπελιτσα η οποια μου αρεσει και απο οτι φαινεται και αυτη με εχει τσεκαρει.τα πραγματα ομως εδω ειναι λιγο δυσκολα κλειστη κοινωνια και τετοια.μεσω μιας γνωστης καταφεραμε και μιλησαμε μεσω fb αφου και αυτη καταλαβε ποιος ειμαι.μιλησαμε με ρωτησε γιατι θελω να την γνωρισω και καλα αφου ηξερε απο την αλλη...εγω επειδη δεν θελω να την κοροιδευω της ειπα οτι μου αρεσει αυτη μετα μου αρχισε ειμαι δυσκολος χαρακτηρας αισθανεται κουρασμενη.οκ καταλαβα της ειπα.τι καταλαβες μου λεει;οτι ενταξει δεν ξερεις και τετοια της λεω.αυτο καταλαβες μου λεει;ναι απανταω.μετα απο καποια ξεκαρφωτα που λεγαμε μου ειπε στο τελος οτι μπορει να κανει μαζι μου χωριο.εκει σταματησε η συζητηση γιατι ειχε παει αργα η ωρα και ειχαμε  δουλεια την αλλη μερα.τι λετε παιδες;

Κουρασμενη απο τη ζωη εννοουσε? Στα 23 ?
Η κουρασμενη απλα- αλλα σκεψου ηταν το πρωτο βραδυ που μιλουσε μαζι σου!

Ουτε το ενα ουτε το αλλο δικαιολογειται

Επισκέπτης
Καλή φάση, πήγαινε τη με το ρυθμό σου και δείχτης την εμεπιρία σου. Αυτό θέλει για να πέσει και να δώσει κώλο. Πήγαινέ τη σε μέρη νεα, κάντης πράματα που δε μπορούν οι βλάχοι που εχει συνηθίσει, δείξτης εναν άλλο κόσμο. και δε χρωστάς και τίποτα σε κανένα.

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Καλή φάση, πήγαινε τη με το ρυθμό σου και δείχτης την εμεπιρία σου. Αυτό θέλει για να πέσει και να δώσει κώλο. Πήγαινέ τη σε μέρη νεα, κάντης πράματα που δε μπορούν οι βλάχοι που εχει συνηθίσει, δείξτης εναν άλλο κόσμο. και δε χρωστάς και τίποτα σε κανένα.
σωστος!την παω χαλαρα δεν θελω να γινω πιεστικος αν και την γουσταρω πολυ.πριν λιγο μου εστειλε μηνυμα απο την δουλεια της τι κανω και τετοια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Καλά είσαι τρομερα εμπειρος δωσε συμβουλές δάσκαλε :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16

να σου πουμε ρε τυπε, αρκει να καταλαβουμε τι μας ρωτας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom