milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
τι να πω μπαινει το νερο στο αυλακιΓια λεγε ..........
τι να πω μπαινει το νερο στο αυλακιΓια λεγε ..........
ποιος εισαι ρε?ποιος εισαι?ο ζαχος ο δογκανος εισαι?χαμος εχει παρει ανελπηστη θετικη εξελιξη το πραγμα.μα καλα ποιος ειμαι;
τι να πω μπαινει το νερο στο αυλακι
Προσεξε μη σε διπλαρωσει, γινεις αγαπουλης και εξαφανιστεις. Περιμενουμε φουλ κριτικη.
τι να πω μπαινει το νερο στο αυλακι
αυτο ειναι το θεμα μας.σιγα σιγα χωρις πιεση θα νικησει η εργατια!To θέμα είναι να μπει κι ο σύρτης στην μανταλόπορτα, τύπε
αγαπητοι συναγωνιστες η υποθεση πηρε ολικη ανατροπη πουτανα ολα.μετα απο διαφορα μηνυματα ωραια αλλα αλα νταλον παλι μπερδεμενα γκομενιστικα του τυπου ξερεισ αν πραγματικα αυτη που θες να γνωρισεις ειναι αυτη που σου στελνει μηνυματα και δεν ειναι αλλη μπορει αμα δεν γινει τιποτα να ειμαστε απλα φιλοι τι κανεις γλυκα και κατι τετοιες παπαριες αρχισα να βαραω κοφτες .της λεω χτες ποτε θα σε δω;μου λεει θα βγω αυριο αν θελεις να με δεις 5 λεπτα σου φτανουν;οχι λεω.αντε καλα μου λεει 10 και πολλα ειναι.συγκρατιεμαι μην ριξω τιποτα χριστοπαναγιες και περιμενω σαν το μαλακα σημερα να βρεθουμε να ξηγηθω σπαθι.εκατσα ειδα και την 4αρα του γαυρου τιποτα γυρισα σπιτι τιποτα λεω ενταξει αστην.πριν λιγο αρχισαν παλι κατι μαλακισμενα μηνυματα περι ενδιαφερωντος και αδιαφοριας που τρελαθηκα τελειως και θα ηθελα να της τα πω μουρη με μουρη δεν αντεξα και της εστειλα οτι δεν ειμαι κανας μαλακας να παιζει και οτι με πειραξε που με εγραωε στο μουνι της και οτι δεν μπορω να το παιζω φιλαρακι και ετσι και καλα.το ποιο πιθανο ειναι να μεινω με το στο χερι αλλα τουλαχιστον τα εβγαλα
δεν της ειπα το- δεν ειμαι κανας μαλάκας-το μονο που της ειπα ειναι οτι με πειραξε πολυ οτι μου ειπε αντε 10 λεπτα και πολλα ειναιΤύπε, το διάβασα 9 φορές για να το καταλάβω μισή, βάζε κανένα κόμμα, καμία τελεία.
Στην ουσία: Είναι πιτσιρίκα ρε, με τα παιχνιδάκια της, με τις τακτικές της, με το "και τι να του απαντήσω" στις φίλες της. Και το βασικό: Είναι "υποχρεωμένη" να είναι (ή να κάνει) την δύσκολη λόγω κλειστής κοινωνίας. Μην την πουν και πουτάνα που έκατσε στον 35άρη, που τώρα ήρθε.
Πάμε παρακάτω. Στ' @@ σου η ανατροπή που φαίνεται να έγινε. Προσπάθησε να αποφύγεις τα "Δεν είμαι κανένας μαλάκας", θα μπορούσες να γράψεις ένα "Σε περίμενα και δεν ήρθες. Μην το ξανακάνεις γιατί δεν θέλεις να σου το κάνουν" ή κάτι τέτοιο. Μην την τσιτώνεις, δεν είναι και σε εύκολη θέση, σε κλειστη κοινωνία, με 10 χρόνια διαφορά και με το μυαλό της να ανακατεύεται ακόμα (σκέψου πως ήταν το δικό σου στην ηλικία της και θα καταλάβεις).
συμφωνω φιλος και το χειροτερο ειναι οτι ουτε καν επικοινωνησε να μου πει παρα ελεγε και παπαριες μεταΠολλά είναι τα δέκα λεπτά τύπε.
Η τσατσά στο μπουρδέλο χτυπάει την πόρτα σε λιγότερα
απλα γραφτην στα αρχιδια σου.Απλα πραγματα ρε τυπε.Πας ομορφα και ωραια εκδηλωνεις ενδιαφερον και αφου σε παιζει προσπαθεις μια,δυο και μετα φευγεις κυριος.Τοσο απλα.συμφωνω φιλος και το χειροτερο ειναι οτι ουτε καν επικοινωνησε να μου πει παρα ελεγε και παπαριες μετα
Δεν το εχεις ρε φιλε και μην κουραζεις και το κοριτσι τσαμπα.Total fail το οτι εισαι 35χρονος και ψαχνεις συμβουλες σε σαιτ με μπουρδελα.αγαπητοι συναγωνιστες η υποθεση πηρε ολικη ανατροπη πουτανα ολα.μετα απο διαφορα μηνυματα ωραια αλλα αλα νταλον παλι μπερδεμενα γκομενιστικα του τυπου ξερεισ αν πραγματικα αυτη που θες να γνωρισεις ειναι αυτη που σου στελνει μηνυματα και δεν ειναι αλλη μπορει αμα δεν γινει τιποτα να ειμαστε απλα φιλοι τι κανεις γλυκα και κατι τετοιες παπαριες αρχισα να βαραω κοφτες .της λεω χτες ποτε θα σε δω;μου λεει θα βγω αυριο αν θελεις να με δεις 5 λεπτα σου φτανουν;οχι λεω.αντε καλα μου λεει 10 και πολλα ειναι.συγκρατιεμαι μην ριξω τιποτα χριστοπαναγιες και περιμενω σαν το μαλακα σημερα να βρεθουμε να ξηγηθω σπαθι.εκατσα ειδα και την 4αρα του γαυρου τιποτα γυρισα σπιτι τιποτα λεω ενταξει αστην.πριν λιγο αρχισαν παλι κατι μαλακισμενα μηνυματα περι ενδιαφερωντος και αδιαφοριας που τρελαθηκα τελειως και θα ηθελα να της τα πω μουρη με μουρη δεν αντεξα και της εστειλα οτι δεν ειμαι κανας μαλακας να παιζει και οτι με πειραξε που με εγραωε στο μουνι της και οτι δεν μπορω να το παιζω φιλαρακι και ετσι και καλα.το ποιο πιθανο ειναι να μεινω με το στο χερι αλλα τουλαχιστον τα εβγαλα
δεν ψαχνω συμβουλες απλα μοιραζομαι τα συνβαντα με τουσ φιλτατους συναγωνιστες.απο μονη της κουραζεται.οσο για την ηλικα εχεις δικιο μαλλον.και επειδη δεν γουσταρω να κρυβομαι για αυτο και της τα ειπα και αυτηνης γιατι εφαγα και εγω το κολλημα μου και τωρα πρεπει να ξεμπλοκαρω σιγα σιγαΔεν το εχεις ρε φιλε και μην κουραζεις και το κοριτσι τσαμπα.Total fail το οτι εισαι 35χρονος και ψαχνεις συμβουλες σε σαιτ με μπουρδελα.
Παρομοια ιστορια ειχα και γω πριν λιγες μερες και την εγραψα στα αρχιδια μου....διοτι, ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΟ ΜΟΥΝΙ=ΞΙΝΟ ΓΑΜΗΣΙ !!
απλα πας παραπερα !
Ακου man !δεν ψαχνω συμβουλες απλα μοιραζομαι τα συνβαντα με τουσ φιλτατους συναγωνιστες.απο μονη της κουραζεται.οσο για την ηλικα εχεις δικιο μαλλον.και επειδη δεν γουσταρω να κρυβομαι για αυτο και της τα ειπα και αυτηνης γιατι εφαγα και εγω το κολλημα μου και τωρα πρεπει να ξεμπλοκαρω σιγα σιγα
καλα τα λες.τωρα απο δω και περα αυτοσυγκρατηση δεν πρεπει να ξαναεπικοινωνησω τελοςΑκου man !
Υπαρχουν διαφορες κατηγοριες γυναικων-χαρακτηρων !
Υπαρχουν γυναικες που θελουν τα πιτσι πιτσι, γυναικες που θελουν τα παρακαλετα, γυναικες που εχουν ριξει 2 χυλοπιτες σε γνωστους μου και την 3η φορα τους καθισανε....
Εγω προσωπικα οταν γνωριζω μια γκομενα σαν ανθρωπος (και μου αρεσει) εκδηλωνομαι ΑΜΕΣΩΣ !
αλλος μπορει να το πει καλο αλλος κακο ! Τι να κανουμε δεν ειμαστε ολλοι ιδιοι !
προσεγγιζω ευγενικα και κοσμια μια γυναικα ! (πολλες φορες εχασα διοτι παραημουν καλος=μαλακας)
Για μενα τα πραγματα ειναι απλα...Ειτε μεσω παρεας την γνωρισεις ειτε μεσω Fb της μιλησεις ειτε σ εναν καφε, Αν ΕΓΩ της προτεινω να βγουμε (οι 2μας παντα) και δω ανταποκριση (μεσα μου εχω 1 point) μπορει να ριχτω μπορει και ΟΧΙ αναλογα πως θα κυλισει η βραδυα!
Εχει τυχει γκομενα οταν της ειπα (τεταρτη) παμε για ποτο να μου ριξει ΑΚΥΡΟ...αλλα οχι γιατι δεν ΗΘΕΛΕ επειδη πραγματικα δεν μπορουσε...αλλα επειδη γουσταρε και στην συνεχεια γιναμε ζευγαρι, γυρισε κ μου ειπε ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !!
Αυτο ηταν 1 μικρο παραδειγμα ! Εγω σαν Θανος δεν μπορω να καθομαι καθε φορα που μου αρεσει μια γκομενα να την ψυχολογω και να μπαινω σε τριπακια....
Βγες 1-2-3 φορες με την παρεα της.....μιλα 80 ωρες στο facebook περι ανεμων κ υδατων για να <μαθεις> τον αλλο/η (παπαρια μεντολες) και δωσε κυνηγι..δωσε sms ....Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ! θες? καλως ! δεν θες? παλι καλως! δεν θα πεθανουμε κιολας (και στο λεω ΕΓΩ που ΣΚΑΩ καμια φορα) !
Αμα η αλλη δεν θελει...θα σκαρφιστει 1002 δικαιολογιες-παπαριες ! ΤΕΛΟΣ !
τι παει να πει δεν σε ξερω...ασε πρωτα να σε μαθω...εδω την αλλη την ηξερα 5 χρονια....και μου κανε ΠΟΥΣΤΙΑ... τι να κανω δλδ? να χασω 100% την εμπιστοσυνη μου στους ανθρωπους? ή καθε <σχεση> που θα θελω να κανω να την εχω στην αναμονη για να την <μαθω>-ψυχολογησω ! ! ! ! ! !
αποψη μου !
εεεετσι !καλα τα λες.τωρα απο δω και περα αυτοσυγκρατηση δεν πρεπει να ξαναεπικοινωνησω τελος
ετσι!εγω επρεπε να τα πω.θα προτιμουσα να της τα πω μουρη με μουρη αλλα και ετσι το πηρε το μυνημα πιστευωεεεετσι !
αν μια στο εκατομυριο το ξανασκεφτει...η θελησει να σε ψαξει ή δει οτι τα παιχνιδακια της δεν περασαν ας δωσει αυτη 1 σημειο ζωης!
και πιστεψε με οταν κατι το θελουν δεν λογαριαζουν τιποτα!