Δε ξερω τι σκατα λενε οι περισσοτεροι.
Το σκρουτς ειναι απλα ενας aggregator και σου δινει τη δυνατοτητα να εχεις προσβαση σε εκατομμυρια πελατες.
Δε καταλαβαινω τη λογικη γιατι παιρνει προμηθεια. Προφανως θα παιρνει και μαλιστα μεγαλη.
Χιλιαδες μικροι παιρνουν πιτα απο Κοτσοβολους, Mediamarkt κλπ
Αυτο που εχει γινει φετος ειναι οτι εχουν εμφανιστει πολλες περιπτωσεις καταστηματων φαντασματων που παιρνουν παραγγελιες (μετα απο προσφορες ειδικα) και αφου μαζεψουν αρκετες εξαφανιζονται και φεσωνουν τη σκρουτζ. Τα ξερω απο μεσα αυτα γιατι εχω 5-6 ατομα εκει και ηταν σε μονιμο συναγερμο φετος..
Το οτι καποιοι χτυπανε δημοπρατικα για το ποιος θα εχει τη χαμηλοτερη τιμη και πανε κατω του κοστους αυτο ισχυει γιατι το εχω ζησει, το κανουν υπο μιας μορφης διαφημιστικης καμπανιας.
Τοσο καλυτερο για τον καταναλωτη αυτο.
Στο δια ταυτα:
Δε σου χρωταει η σκρουτζ τιποτα.
Τα ιδια σκατα βλεπω και σε φορουμ με airbnb.
Αφου ολοι εχουν βολευτει με το ευκολο χρημα με τη βοηθεια της ιδιωτικης πλατφορμας τους βλεπω τωρα εχουν παρει τοσο αερα και εχουν γινει και απαιτητικοι και νομιζουν οτι ειναι ο Μητσοτακης που τους χρωσταει κιολας μεροκαματο..
Μονο στη μετακομμουνιστικη Ελλαδα ακους τετοια..
Αρχικά έγραψα ότι το Σκρουτζ είναι πολύ καλό για τον καταναλωτή αλλά όχι για τον έμπορο. Προφανώς εσύ μιλάς σαν καταναλωτής που βρίσκεις χαμηλές τιμές και σε συμφέρει. Αν δεν είσαι έμπορος δεν μπορείς να καταλάβεις τα προβλήματα που δημιουργεί στην αγορά.
Δεν είπαμε να μην παίρνει προμήθεια φυσικά και να παίρνει αφού προσφέρει μία υπηρεσία και πωλήσεις. Το ότι προφανώς και θα παίρνει μεγάλη προμήθεια που γράφεις συμβαίνει γιατί είναι μονοπώλιο. Αν υπήρχαν και άλλες πλατφόρμες θα υπήρχε ανταγωνισμός και θα έριχνε την προμήθεια για να γίνει και αυτό ανταγωνιστικό αλλίως θα έχανε πελάτες σιγά σιγά. Οπως ρίχνουν τις τιμές στα προϊοντα οι έμποροι έτσι θα έριχναν και τις προμήθειες οι πλατφόρμες για να τραβήξουν πελάτες. Αλλά και αυτές σε κάποια φάση θα τα έβρισκαν μεταξύ τους και θα έβαζαν ένα όριο για να μην μπουν μέσα στο τέλος.
Όσο για τις τιμές που χαμηλώνουν κάπιοι και ότι συνειδητά το κάνουν κάνεις λάθος. Ηλίθιοι είναι και για αυτό κλείνουν μετά από λίγο διότι δεν έχουν επιχειρηματικό πλάνο, απλά κάνουν ζημιά στους υπόλοιπους και στον εαυτό τους τελικά.
Έχω βρει σκληρό δίσκο 100 ευρώ στο Σκρουτζ και έχω πάει στο μαγαζί να τον πάρω χωρίς να έχω βάλει παραγγελία. Μου λέει ο τύπος 145 κάνει . Μα του λέω 100 τον έχεις στο e-shop σου και στο Σκρουτζ. Απάντηση ηλίθιου...στο Σκρουτζ τα έχω για κράχτη, στο κατάστημα έχει 145....πες μου τώρα αυτός ο βλάκας αν είναι επιχειρηματίας σοβαρός? Παρασύρει τις τιμές στην αγορά στον πάτο για να φανεί φθηνός και να τραβήξει κόσμο και προσπαθεί μετά να ρεφάρει κοροιδεύοντας τον ανυποψίαστο πελάτη που θα πάει στο μαγαζί του.
Τελοσπάντων φίλε αν δεν είσαι έμπορος σου ξαναλέω δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει με το Σκρουτζ, σαν καταναλωτής όλα είναι καλά και ωραία.