Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μια συντομη παρεμβαση

Απο την αλλη ο κμαν κανει ενα μικρο 'λαθακι'
δεν εχει συνειδητοποιησει οτι εδω δεν ειναι sadman emperor centrino jaygats και τοσοι αλλοι πιρφοροι  οι οποιοι παρακαλουθουν το νημα ενω δεν εχουν καμια σχεση με αυτο μπας και δουν καμια γκομενα φωτογραφια και κανουν την προσφιλη τους δουλεια και συνχρονος προσπαθουν να καταλαβουν γιατι αυτοι στην Ελλαδα παιζουν το οργανο τους ενω καποιοι αλλοι βγαινουν με 9+ γκομενες απο τους οποιους  καποιοι τις πληρωνουν και καποιοι αλλοι δεν τις πληρωνουν απλα τους δινουν τα απαραιτητα δωρακια φαγητακια κλπ...
Εντελως φιλικα προς ολους
Σπυρος

Nα  πω κάτι και γω ο πιρφόρος αυνάνας.

1. Μένω Ουκρανία. Πριν σπούδασα και έζησα σε άλλες 7 χώρες του κόσμου.
2. Όποιος θέλει να κάνει τον γαμιά να τον κάνει με δυτική γυναίκα ή ακόμη καλύτερα με ελληνίδα την δεκαετία του 70 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (είχα τέτοιο θείο).
3. Έχω άποψη για τις ουκρανές και όλες τις ανατολικές, δεν είναι δυνατόν να πάνε με άνδρα αν δεν υπάρχει κάποια σκοπιμότητα ή ώφελος - μικρού ή μεγάλου μεγέθους. Έτσι είναι αυτές οι κοινωνίες και έτσι θα είναι για μια γενιά ακόμη.
4. Οι ξένοι που πάνε Ουκρανία - ακόμη και για δουλειές - είναι αποβράσματα οι πιο πολλοί ακόμη και από χώρες "σοβαρές", πχ ΗΠΑ, Γερμανία. Η χώρα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε γι' αυτό.
5. Όλοι σε αυτό το θρεντ είστε σεξοτουρίστες, όπως και όλοι οι μόνιμοι ή ημιμόνιμοι ξένοι στην Ανατολική Ευρώπη. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΩΡΑΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΨΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ "ΔΩΡΑΚΙΑ" "ΦΑΓΗΤΑΚΙΑ" ΚΛΠ) drgrx φίλτατε.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Nα  πω κάτι και γω ο πιρφόρος αυνάνας.

1. Μένω Ουκρανία. Πριν σπούδασα και έζησα σε άλλες 7 χώρες του κόσμου.
2. Όποιος θέλει να κάνει τον γαμιά να τον κάνει με δυτική γυναίκα ή ακόμη καλύτερα με ελληνίδα την δεκαετία του 70 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (είχα τέτοιο θείο).
3. Έχω άποψη για τις ουκρανές και όλες τις ανατολικές, δεν είναι δυνατόν να πάνε με άνδρα αν δεν υπάρχει κάποια σκοπιμότητα ή ώφελος - μικρού ή μεγάλου μεγέθους. Έτσι είναι αυτές οι κοινωνίες και έτσι θα είναι για μια γενιά ακόμη.
4. Οι ξένοι που πάνε Ουκρανία - ακόμη και για δουλειές - είναι αποβράσματα οι πιο πολλοί ακόμη και από χώρες "σοβαρές", πχ ΗΠΑ, Γερμανία. Η χώρα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε γι' αυτό.
5. Όλοι σε αυτό το θρεντ είστε σεξοτουρίστες, όπως και όλοι οι μόνιμοι ή ημιμόνιμοι ξένοι στην Ανατολική Ευρώπη. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΩΡΑΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΨΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ "ΔΩΡΑΚΙΑ" "ΦΑΓΗΤΑΚΙΑ" ΚΛΠ) drgrx φίλτατε.
Αυτό που αναφέρεις για αποβράσματα συμπεριλαμβάνεις και τον εαυτό σου???  Παρ'όλο που διαμενείς αρκετά χρόνια Ουκρανία δεν έχεις δώσει καμία πληροφορία ούτε έχεις βοηθήσει κάποιο άλλο μέλος ούτε καν έχεις αναφέρει-γράψει κάτι αξιοσημείωτο.Ο κυρίως ρόλος σου είναι να ειρωνευεσαι και να χλευάζεις τα μέλη του νήματος δίκαιος και άδικος. Να τα λέμε και αυτά   :hi:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
δεν έχεις δώσει καμία πληροφορία ούτε έχεις βοηθήσει κάποιο άλλο μέλος ούτε καν έχεις αναφέρει-γράψει κάτι αξιοσημείωτο.

Έχω πει, ντισκοτέκ του Hydropark, ο παράδεισος της ζωντοχήρας και παντρεμένης.

Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά.

Έτσι κι αλλιώς οι πιο πολλοί εδώ από ίντερνετ ψωνίζετε (Ουκρανές).

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
φιλοι μου κυπριοι με 300-500 γαμησαν 2 γκομενες της τηλεωρασης στην ελλαδα.
με αυτα τα λεφτα οχι γκομενες τις τηλεορασης θα γαμησαν η την χουφτα τους η καμια γλαστρα εξω δεξια

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Έχω πει, ντισκοτέκ του Hydropark, ο παράδεισος της ζωντοχήρας και παντρεμένης.

Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά.

Έτσι κι αλλιώς οι πιο πολλοί εδώ από ίντερνετ ψωνίζετε (Ουκρανές).

αυτο ειναι ενα απο τα μερη που δεν προλαβαμε ..να παμε στο 4ημερο του φλεβαρη που ημουν εκει...
απο φωτο που εχω δει απο ατομο που εχει παει ..το μεγαλυτερο μερος του γυναικειου πληθυσμου ...ειναι κοντα σε αυτα που γραφεις ..εχει ομως και εξαιρεσεις ο κανονας αυτος ...το μονο θεμα ειναι οτι μονο παρασκευη σαββατο εχει πολυ κοσμο ωστε να μπορεσεις να κανεις παιχνιδι ...για μη πληρωμενο ...να κανεις φορτωτικη δηλαδη ...εχει μπει στο πλανο σε επομενη επισκεψη ..χωρις ματς ..καθαρα τουριστικου περιεχομενου  ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είσαι ένας βλακέντιος ισχυρογνώμων και ντροπή του καμακιού. Εγώ δεν είμαι καθόλου έξω από το χορό. Μεθάυριο περιμένω 8άρι το οποίο έχει δει ο Σπύρος στο Μινσκ με μόνα έξοδα ένα αεροπορικό των 250 ευρώ. Όταν κατεβάζεις γκόμενα πανίβλακα που πουλάς και πνεύμα προς τους άλλους, πρέπει να είναι Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Ο. Είτε Σλοβάκα, είτε Αμερικάνα, είτε το μουνί της Χάιδως. Έκαψες 3.000 για μια μαλακία και μιλάς ακόμα. Σε φτύνουν όλοι, δε βρέχει.

Και επειδή ρωτάς ποιός μιλάει έτσι, ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ. Κάθε καλοκαίρι κάνω διακοπές με γκόμενες. Διακοπές όμως, όχι σπόνσορινγκ! Και αν θες ρώτα τον Σπύρο για τι επίπεδο μουνιών μιλάμε. Μόνα έξοδα είναι το αεροπορικό εισητήριο και φαγητά. Ξενοδοχείο και φαγητό για μένα θα πλήρωνα για διακοπες ουτως η αλλος. Οι γκόμενες που κατεβάζω άλλοτε τις ξέρω επειδή τις έχω γνωρίσει, είτε τις έχω βγάλει από ίντερνετ ώντας σίγουρος για τις φωτογραφίες τους και είναι όλες 7 plus με συνήθη μέσο όρο το 8. Και καμιά δεν καταβαίνει ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ότι θα γαμηθεί. Αλλιώς παίρνει πούλο και παίρνω την επόμενη. Και αν είναι τόσο μουνάρα σαν τη σλοβακα δηλαδη 9αρι και κανει νερά αλλά θέλω ντε και καλά να τη γαμήσω, θα θυσιάσω ένα δώρο αλλά θα είναι ξεκαθαρισμένο από πριν οτι θα Γ Α Μ Η Θ Ε Ι ! Βλάκα! Μη με ξανανουθετήσεις εμένα, μίλα μόνο με τους αγάμητους Ελληνάρες και τα τρολ σου που σε αβαντάρουν.

Σοβαρά?Που είναι οι φωτό από τις μουνάρες που λες ότι κατεβάζεις?Προφανώς ανύπαρκτες.
Επίσης είσαι εκτός θέματος όπως και οι άλλοι.Μιλαμε για Σλοβακες,όχι για γκόμενες γενικώς.Οχι για Ουκρανέζες ή Ρωσίδες κτλ,τι θα έκαναν.
Δεν απαντάτε σε αυτα που λέει ο άλλος.
Λέμε πήγε κανένας άνω των σαράντα τα τελευταία δύο χρόνια με Σλοβακα?Προφανώς όχι.Οποτε τι μας ζαλιζετε.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
και εδω 2-3 φωτο για το τι να περιμενει καποιος

Συνημμένα

• libobo.png
    libobo.png
    953,4 KB · Εμφανίσεις: 102
  • libobo3.png
    libobo3.png
    945 KB · Εμφανίσεις: 51

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Αυτές σε βεβαιώνω δεν είναι υλικό για σπόνσορινγκ.
ποιος μιλησε για σπονσοριγκ ...μην μιλας με συγκριση τον εαυτο σου
δεν ειναι ολοι ιδιοι με εσενα ...ανοιχτοχερηδες ....χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχ
για να μην πω θυματα ...βεβαια αφου ετσι σε αρεσει εσενα κανενα θεμα
ειναι φωτο ενδεικτικα για να ξερει οποιος ενδιαφερεται πανω κατω τι παιζει
επειδη αναφερθηκε απο τον jaygasby...τις ανεβασα
αλλα και παλι ...ειναι πολυ μικρο το δειγμα φωτογραφιων ..απο αλλου τις πηρα και τις εβαλα δεν ειναι δικες μου ..αφου οπως προανεφερα δεν εχω παει ..στο μελλον θα δειτε και δικες μου φωτο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το κακό εδώ είναι ότι όλοι παίρνουν σα δεδομένα ένα σύνολο πραγμάτων που δεν ισχύει.
Είναι βασικά λόγω της ανθρωπιστικής προσέγγισης του Έλληνα,είμαι τώρα Ελλάδα και το βλέπω αυτό.Οι Γερμανοί έχουν μηχανιστική προσέγγιση.
Για να μπει κάποιος εύκολα στο παιγνιο πρέπει να αφήσει κατά μέρος την ανθρωπιστική προσέγγιση και να πιάσει τη μηχανιστική.Αλλιως πρέπει συνέχεια να μεταφράζει από άλλη γλώσσα.
Εγώ τα απλοποιω όλα σε υπερβολικό βαθμό.Αυριο θα χέσω μια Πολωνέζα και μετά θα ξεχυθω για καμάκι στο κέντρο,διαπίστωσα πολύ θήραμα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το κακό εδώ είναι ότι όλοι παίρνουν σα δεδομένα ένα σύνολο πραγμάτων που δεν ισχύει.
Είναι βασικά λόγω της ανθρωπιστικής προσέγγισης του Έλληνα,είμαι τώρα Ελλάδα και το βλέπω αυτό.Οι Γερμανοί έχουν μηχανιστική προσέγγιση.
Για να μπει κάποιος εύκολα στο παιγνιο πρέπει να αφήσει κατά μέρος την ανθρωπιστική προσέγγιση και να πιάσει τη μηχανιστική.Αλλιως πρέπει συνέχεια να μεταφράζει από άλλη γλώσσα.
Εγώ τα απλοποιω όλα σε υπερβολικό βαθμό.Αυριο θα χέσω μια Πολωνέζα και μετά θα ξεχυθω για καμάκι στο κέντρο,διαπίστωσα πολύ θήραμα.

Είναι χρήσιμο πράγμα να είσαι τόσο καραμαλάκας όσο φαίνεσαι !!!

Ετσι δεν βάζεις και κανένα σε σκέψεις !!! :grin: :grin:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αυτό που αναφέρεις για αποβράσματα συμπεριλαμβάνεις και τον εαυτό σου???  Παρ'όλο που διαμενείς αρκετά χρόνια Ουκρανία δεν έχεις δώσει καμία πληροφορία ούτε έχεις βοηθήσει κάποιο άλλο μέλος ούτε καν έχεις αναφέρει-γράψει κάτι αξιοσημείωτο.Ο κυρίως ρόλος σου είναι να ειρωνευεσαι και να χλευάζεις τα μέλη του νήματος δίκαιος και άδικος. Να τα λέμε και αυτά   :hi:
Νυχτεριδα επειδη ξερω οτι εισαι σοβαρος και  σε βλεπω και ασχολεισαι με το τρολλ(κλασικο ΑΜΕΑ) σου λεω οτι αυτος ειναι ενας αρχιψεφτης και τον εχω ξεφτιλισει παλαιοτερα αφου δεν εχει πατησει ποτε το ποδι του Ουκρανια κλπ και ειναι κλασικος ελληναρας προς αποφυγην.Μην ασχολεισαι καθολου χανεις τον χρονο σου.Εδω μπαινει για να βγαλει τα κομπλεξ του και να αυνανιστει με τις γκομενες του του κμαν..
ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΜ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΗΜΑΤΑ

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αλλο Ελληνικο φαινομενο...παιδια πηγατε μια φορα ειστε τελειως στραβογιαννα ακομα εγω και καποιοι αλλοι συμπληρωνουμε 25 ετη και 200 ταξιδια στα λιβαδια εχετε πολλα να μαθετε ακομα

Φιλε μεταξυ μας αν αυτες τις θεωρεις γκομενες τοτε ειλικρινα σου λεω εχεις μεγαλο προβλημα...
Αυτες που δειχνεις στην Ουκρανια δεν τις γαμαει ουτε 80 αρης κουασιμοδος ουτε καν πρεζακι...
Αν πηγες εκει για να γαμησεις τετοιες αδικεις τον εαυτο σου τρελα οπως και να εισαι
Συνελθε γρηγορα και μην χαλασετε την πιατσα σε καποιους που κανουν Missmatch 25και30 χρονια  ηλικιακο και 3-4 ποντους εμφανισης...(και μην  πεις καμια μαλακια για λεφτα μιλαμε για καμακι)
Τουλαχιστουν μην λετε οτι ειστε Ελληνες και μετα την ξεφτιλα την οικονομικη που μας λενε φτωχους να εχουμε και την ρετσινια του σαβουρογαμη και οι μουναρες να μας κοιταν με μισο ματι...
Συνελθετε γρηγορα αλλαξτε το sofware και εγκλιματιστειτε στα Ουκρανικα δεδομενα μην μενετε στα Ελληνικα που δεν σας μιλαει ουτε η θεια σας η Μαριγω..Εκει ειναι αλλιως...Εδω φαινεται και η απειρια σας..Βαλτε καμια καλη γκομενα και οχι αυτες που μας φερνουν αναγουλα σε οσους παικτες πηγαινουν πανω
Παντα Φιλικα

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Σοβαρά?Που είναι οι φωτό από τις μουνάρες που λες ότι κατεβάζεις?Προφανώς ανύπαρκτες.
Επίσης είσαι εκτός θέματος όπως και οι άλλοι.Μιλαμε για Σλοβακες,όχι για γκόμενες γενικώς.Οχι για Ουκρανέζες ή Ρωσίδες κτλ,τι θα έκαναν.
Δεν απαντάτε σε αυτα που λέει ο άλλος.
Λέμε πήγε κανένας άνω των σαράντα τα τελευταία δύο χρόνια με Σλοβακα?Προφανώς όχι.Οποτε τι μας ζαλιζετε.

Συνεχίζεις να είσαι γελοίος και να εκτίθεσαι. Εγώ δε γαμάω πουτάνες να τις εκθέτω στο ίντερνετ. Ο Σπύρος με έχει δει Ελλάδα με 2 Βουλγάρες και Μινσκ με 2 Λευκορωσίδες η μία μάλιστα η σερβιτόρα στο Μπιριόζκα που πηγαίναμε και μπορεί να σου πει το επίπεδο. Επίσης και ο φαν σου ο Ροδίτης γνωρίζει... Παρόλα αυτά, αν σου βάλω φωτογραφίες χωρίς πρόσωπο θα σκάσεις? Γιατί αν είναι να σκάσεις και να σταματήσεις να γαμάς το νήμα, να βάλω να πάει στο διάολο! Σου είπε ο Σπύρος πως αν έχεις απωθημένα, να τα βάλεις με άλλους και όχι με ανθρώπους που έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα στο πάλαι ποτέ ανατολικό μπλοκ, που θα πεις ανύπαρκτες γελοίε. Εγώ δεν έχω το νήμα για show off πουτανών, αλλά για ανταλλαγή know how, πληροφορίων και φίλων με κοινά ενδιαφέροντα. Αλλά σου ξαναλέω, αν είναι να σκάσεις και να μη μας ζαλίζεις τα αρχίδια, να σου βάλω τις "ανύπαρκτες" θύμα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Νυχτεριδα επειδη ξερω οτι εισαι σοβαρος και  σε βλεπω και ασχολεισαι με το τρολλ(κλασικο ΑΜΕΑ) σου λεω οτι αυτος ειναι ενας αρχιψεφτης και τον εχω ξεφτιλισει παλαιοτερα αφου δεν εχει πατησει ποτε το ποδι του Ουκρανια κλπ και ειναι κλασικος ελληναρας προς αποφυγην.Μην ασχολεισαι καθολου χανεις τον χρονο σου.Εδω μπαινει για να βγαλει τα κομπλεξ του και να αυνανιστει με τις γκομενες του του κμαν..
ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΜ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΗΜΑΤΑ

Να γίνει. Υπάρχει δυνατότητα?

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Να γίνει. Υπάρχει δυνατότητα?
Μακαρι για να γλιτωσουμε απο τα ΑΜΕΑ μεχρι τωρα ομως δεν νομιζω οτι τεχνικα μπορει να γινει
Ας το ζητησουμε απο τους Mod να δουμε τι θα πουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom