Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λάθος.Η Ελλάδα γεμισε απο κωλοτουμπες,γόνους,υποκειμενιστες κτλ.Για αυτό άτομα σαν εμένα κάνουμε παρτυ.
Εγώ με τα πόστ μου χτυπάω και μοντερνισμους και νοοτροπιες και ταμπού για αυτό και εξαγριωνω.Δεν πιστεύει ο άλλος αυτα που διαβάζει.
Πάμε λίγο και στην άλλη όψη του παραμυθιού .."η ωραία Ελλάς"...
Παρατηρώ πως υπάρχει μια γεννιά (απο τις τελευταίες γεννιες Ελληνων) που δεν ξέρουν τι σημαίνει κρίση! Δεν καταλαβαίνουν την έννοια αυτή και πως προήλθε ή πιστεύουν πως δεν τους αγγίζει! Όχι γιατί τους αγγίζει πραγματικά μετά  την προσαρμογή τους προς τα κάτω, αλλά γιατί δεν ξέρουν πως θα ζούσαν χωρίς τη κρίση και ούτε μπορούν να μάθουν πλέον!
Αυτή η γενιά είναι προσαρμοσμένη στο να ζει με 3-9€ την ημέρα! Αν παππούς γιαγιά, Τσίπρας, ΚΙΝΟ, πατέρας δίνει αυτό το ποσό και υπάρχει σε καθημερινή βάση όλα καλά! Περισσεύει και κανένα ψιλό για τους λαθρομετανάστες που είναι πιο δύστυχοι και υπάρχουν και αυτοί για να βλέπουν τι σημαίνει χειρότερα!

Καποτε κάτι ωραία πρωινά του 1912-13 κάποια παιδιά πήγαιναν στρατό και ξεχνούσαν τη ζωη...πολεμούσαν τρεις πολέμους ,βαλκανικό,α παγκόσμιο και μετά μικρά Ασία, οι ίδιοι! 9 χρόνια παρατεταμένη επιστρατευση!  Αυτοί έκαναν μετά τους γονείς μας και οι γονείς μας ...εμάς...

Αυτή τη στιγμή οι σώφρωνες πολίτες της χώρας(20% μετά βίας είναι αυτοι) έχουν τρία μέτωπα
-τους συριζαίους
-τους λαθρο
-τους Τούρκους

Οι Ευρωπαίοι έχουν τα ίδια μέτωπα χωρίς όμως το κίνδυνο της έξωθεν εχθρικής απειλής έτσι μπορούν και έχουν καλύτερες οικονομίες και κερδίζουν χρόνο!

Ότι άλλο πείτε είναι για την ορχήστρα ενός πλοίου που βουλιάζει..
Συμπέρασμα στο νήμα για το Κίεβο ----> που πάμε οι ξοφλημένοι κοινωνικά, εθνικά και οικονομικά να το παίξουμε λεφτάδες και μάγκες στην αντιστοίχου κατηγορίας ξεφτίλα χώρα της ηπείρου που ούτε εκεί δεν μας παίρνει?
Αν δεν δώσουμε την σύγχρονη μάχη μας ενάντια σε σύριζα ,λαθρο και Τούρκους, Ουκρανίδα άνω του 7 μόνο μια μικρή μειοψηφία θα βλέπει με κοροιδίες γλυψίματα και παρακάλια την ώρα που οι ίδιες θα παρακαλάνε άραβες,ισραηλίτες, ρώσους,Άγγλους  και λοιπούς αρχιδάτους!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ρε παιδια...ειστε σιγουροι οτι αξιζει το όλο hussle με τα πορνοτάξιδα στην ουκρανια?
To βρισκω ποιο συμφέρον να παρει κανεις μια city tour που ουτως η αλλως, η ουκρανιδα θα ειναι η ρωσίδα, και γλιτώνει και ενα καρο λεφτα...
Δεν το βρισκω λογικο καποιος να παει ουκρανια για το GFE, ενω έχει ήδη προεξοφήσει μεσα στο μυαλο του οτι δε προκειται να κανει σοβαρη σχεση με ουκρανη καθως ειναι (η την θεωρεί) εν δυνάμει πουτάνα.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Πραγματικά πάρα πολύ εύστοχο και λογικό...έχεις ακράδαντο point στο συγκεκριμένο.Εφόσον η gfe φάση δείχνει να έχει-ή έστω προς τα εκεί οδεύει-εκφυλιστεί,τότε ποιος ο λόγος να κάνει κάποιος συνεχή ταξίδια σε μια χώρα,όπου,μάλλιστα,πλην των γυναικών δεν έχει κάτι άλλο ουσιώδες να προσφέρει!
Συν τοις άλλοις,αν ψαχτεί κανείς εδώ,μπορεί με λίγη προσπάθεια(και χωρίς ταξίδια κλπ) να βρει και εδώ τις ντέβουσκες.Δεν είναι και τόσο δύσκολο,παρά μόνο η αρχή.Άπαξ και καταφέρεις μία εδώ,η συνέχεια είναι....κάτι σαν σκποβολή με κοτρώνες σε στόχους στο 1μ!
Για μένα είτε πορνοτουρισμός είτε ερωτοτουρισμός,αξίζουν μόνο αν εμπεριέχουν λιγότερα ψυχολογικά,χρονικά και χρηματικά κόστη,διαφορετικά.....δε νομίζω!

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Για μένα είτε πορνοτουρισμός είτε ερωτοτουρισμός,αξίζουν μόνο αν εμπεριέχουν λιγότερα ψυχολογικά,χρονικά και χρηματικά κόστη,διαφορετικά.....δε νομίζω!
Eτσι ακριβώς...
Πχ εγω παω μονο ρουμανια, αλλα μονο και μονο επειδη εχω αρκετους φιλους εκει, και μένω σε σπιτι μιας φιλης η οποια λειπει ολη μερα στη δουλεια και πρακτικα το εχω όλο δικο μου (με το ελευθερο να φερω γκομενα αν την πηδηξω αν κατσει φαση).
Σε διαφορετικη περιπτωση, δε θα εμπαινα στην διαδικασια για κασκαντεριλίκια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ωραιες οι αναλύσεις και θα συμφωνήσω με την ανάλυση του clock που μιλάει γαι 7+ γκόμενες πως ελάχιστοι θα βλέπουν Ουκρανία αλλά θα σας βάλω την εξής ερωτηση.

Ολα στην ζωη έχουν να κάνουν με το μέτρο συγκρισης. Ποια είναι όμως η εναλλακτική? Τι υπάρχει δηλαδη Ελλάδα για να πείς οκ δεν ασχολούμαι.. Μπορείς να γνωρίζεις εδω έστω και 2-3 εξαράκια τον χρόνο στην σωστή ηλικια? Αν μπορούσαμε δεν θα ταξιδεύαμε να λέμε τις αλήθειες.

Αν θέλεις να βολευτείς με ΕΝΑ μονο οκ θα τα καταφερεις όπως κάνει και το 80% των Ελληνων δεσμούς 10ετης και μετα πεφτει αγαμια και ξαναργυναει στην ίδια παρακαλητο. Φυσικά υπάρχει και ένα ποσοστό που δεν γαμάει ποτε και απλά βαράει likes.Η αλήθεια έιναι όμως πως γεννηθηκαμε σε μια χώρα που σου λέει. Θα γνωρίσεις 5 γυναίκες στην ζωή σου..Μια απο αυτες θα την πας για γάμο.
Οι μεγάλοι αριθμοί δεν ειναι για τους Έλληνες τέλος..Κατά τα αλλα ομως ωραιο φαγητο και θάλλασα..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πάντως Ο Rooshv λέει πως έχει αρχίσει και φτιάχνει η Ρουμανία οπότε με βλέπω για ένα rethinking και εξερεύνηση προς τα εκεί αν και εχω ζησει 8 μηνες το 1999 Τιμοσοάρα σαν αποτυχημένος φοιτητης ιατρικής και δεν τα πήγα καλά..
Το οτι είδα καλά πράγματα στην Ρουμανία το Δεκέμβριο το έγραψα και δεν χρειάζεται κανένας roosh να το πει!
Επίσης οφθαλμοφανέστατο είναι πως η χώρα κάνει οικονομικά άλματα (ελληνικού στυλ που σύντομα θα έχουν προβλήματα) και έτσι οι γκόμενες έχουν καλό φεγγάρι και τις νοιάζει αυτό που έχουν ανάμεσα στα πόδια τους να το διασκεδάσουν ! Είναι κάτι σαν Ελληνίδες του 2000-2009..αλλά με Σλάβικα χαρακτηριστικά και επιδόσεις!!!

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Θα καταθέσω την ταπεινή μου άποψη για όλη αυτή την αντιπαλότητα που διαβάζω στις τελευταίες 30+ σελίδες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για τόση κόντρα φίλοι και συναγωνιστές. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία (διαφορά ηλικίας, εμπειρίας, επιλογών, κουλτούρας, βιωμάτων, διάθεσης, εμφάνισης κλπ) και καταθέτει την άποψη του ή την εμπειρία του ακόμα και αν μερικές φορές αγγίζει τα όρια της υπερβολής.
Εγώ σαν αναγνώστης έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου και όταν επισκεφτώ το Κίεβο θα συνδυάσω την γνώση που απέκτησα διαβάζοντας σας με τις προσωπικές μου εμπειρίες και θα φροντίσω να περάσω όσο καλύτερα μπορώ χωρίς να τρέφω αυταπάτες.
Αλλωστε και η αποτυχία για ένα πορνοτουριστα είναι μέσα στο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι να μην απογοητευεσαι. Η υπομονή η επιμονή αλλά και η σωστή συμπεριφορά πάντα σε δικαιώνουν.
Από την Μολδαβία στις καλές εποχές της πέρασαν παιδαραδες με όλη τη σημασία της λέξης και έφυγαν αγαμητοι επειδή εκτός από εμφάνιση δεν είχαν τίποτα άλλο να προσφέρουν σε μια γυναίκα (και δεν εννοώ χρήματα), και υπήρχαν άλλοι που εμφανισιακά ήταν μέτριοι αλλά είχαν όλο το υπόλοιπο πακέτο (ομιλία, συμπεριφορά) και άφησαν εποχή.
Γι αυτό ας αφήσουμε τον καθένα να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του και τις εμπειρίες του χωρίς προσωπικές αντιπαραθεσεις, ας κρατήσουμε ότι κατά την άποψή μας είναι ενδιαφέρον και ας το συνδυασουμε με τα δικά μας βιώματα για την καλύτερη προσωπική επιτυχία.

Σπυρο εγραψες ,την ιδια λογικη εχω. Για αυτο δεν αρνηθηκα σχεδον ποτε να συναντηθω με καποιον απο δω μεσα ,αλλοιμονο αν αρχισουμε να κρυβομαστε ο ενας απο τον αλλον. Οποιος βεβαια δεν θελει για δικους του προσωπικους λογους να δειξει ποιος ειναι πραγματικα, απολυτως σεβαστο.
Καλο να ανταλασουμε εμπειριες - πληροφοριες ΚΑΙ απο κοντα , δεν νομιζω να υπαρχει κανενας που να τα ξερει ΟΛΑ.
Ο ΒΠ ζωγραφιζει στο νημα της Πραγας, δεν εχουμε γνωριστει αλλα απο αυτα που διαβαζω ο ανθρωπος εχει βοηθησει πραγματικα οποιον Ελληνα του το εχει ζητησει. Ειναι παραδειγμα προ μιμηση.

ΥΓ. με τον flowers περασαμε μια διετια (11-13) στο Κισιναου αξεχαστη.
Η καλη παρεα ειναι πολυ σημαντικο , μονος ουτε στον παραδεισο ...
Έχω κάνει απίστευτα πράγματα μόνος μου τα περισσότερα από τα οποία τα έχω ξεχάσει. Όμως οτι έχω κάνει παρέα με φίλους (Τάσο, Μολδολαγνο, Χρήστο, Κων/νο, Τακαρο και άλλους), δεν ξεχνιούνται με τίποτα. Γιατί εκτός από γυναίκες, συνδύαζε παρέα, χαβαλέ και πολύ πολύ γέλιο!!!
Και το σημαντικότερο ήταν πως δεν ημασταν μοναχοφαηδες!!!
Γι αυτό και περάσαμε πολύ καλά.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Οπότε και εσύ είσαι η εξαίρεση του κανόνα σαν το Μπουφόν τον τερματοφύλακα. :grin:

Εδώ μέσα Σταύρο βρίθουμε από 50άρηδες που γαμάνε 25χρονα μοντέλα,όλοι μικροδείχνουμε και μας περνάνε για νεότερους,το bou είναι μαγικό.

Στο λέω,γιατί έχω γνωρίσει απο αυτο το forum,το Τσέχικο και ένα διεθνες,πορνοτουρίστες που κι αυτοί "μικροέδειχναν",ήταν καλής εμφάνισης,κ.λ.π. αλλά μάλλον ήταν πραγματα που τους έλεγε μόνο η μαμά τους.
Και "γυμνασμενους" εχω γνωρίσει που δεν μπορουσαν να ανεβουν στο κάστρο της Πράγας. :grin:
Επίσης έχω ζήσει τύπους να το παιζουν πλούσιοι μεγιστάνες που θα άνοιγαν επιχείριση στην Πράγα,τύπους να δηλώνουν άλλη εθνικότητα,κ.λ.π. με αποτέλεσμα να τους γλεντάνε 20χρονα Τσεχάκια που τους έκοβαν τι τραχανάδες ειναι..

Τέσπα,έχω άλλη εικονα γενικά από περσόνες που διάβαζα,αλλά όταν τους γνώρισα,ήταν αλλιως.

Σωστά,απλά μεχρι τώρα λεφτά δίνω μόνο στις πουτάνες.
Στις άλλες γεύμα,ποτο και μέχρι εκεί.

Αργότερα βλέπουμε..

Το μονο σίγουρο

Παντως αν με διαβάσεις γράφω τίμια θεωρώ.
Π.χ.για να ικανοποιήσω το πάθος μου στο 19-23,έκανα Casting στην Πράγα,στα πρότυπα του Czech Casting και μου έφυγαν 9.500 ευρώ σε 2 βδομάδες.
Τα έχω γράψει στο thread της Πράγας.

Επίσης στα περισσότερα Privat,πρακτορεία μοντέλων,κ.λ.π. όταν σκάει ωραία πιτσιρίκα με ειδοποιουν.

Ότι γράφεις τίμια είναι το μόνο σίγουρο. Ήθελα να σου πω για τις μικρές ότι ξεκαθάρισε η κατάσταση... ξενερώνουν όταν μαθαίνουν ηλικία, όχι ότι δεν γουστάρουν αλλά έχουν κόλλημα. Εκεί δυστυχώς χρειάζεται να πεις ψέματα να κρατήσεις διαφορά <10 χρόνια αν είναι 20 πες 28, αν σε παίρνει. Αν δεν σε παίρνει, πρέπει να ανέβεις ηλικιακά σε στόχους.

Εάν καλό κόλπο: αν η γκόμενα γουστάρει θα σε ρωτήσει πόσο είσαι, εκεί ρωτάς πόσο με κάνεις? από την απάντηση χαράσεις στρατηγική, αν σε κάνει μικρό προχωράς με τα ως ανω. Αν σε κάνει μεγάλο και γκρινιάξει μην μασήσης, γέλα, πες οκ πάρε 10 λεπτά να το ξεπεράσεις.

Μετά βέβαια από κάποια γαμήσια αποκαλύπτεις ηλικία και δεν τρέχει μία ...

Αν απόφασίσεις να δοκιμάσεις τα ως άνω, στείλε και κάνα feedback, απο δίκή μου εμπειρία έχουν δουλέψει πάντως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά για σπονσοριλικια χρειάζονται λεφτά που στην Ελλάδα είναι περίπου αδύνατα.
Αλλα για να βγάλεις αυτα τα λεφτά χρειάζεται ένα μίνιμουμ IQ που απο πολλούς εδω λείπει για αυτό και όλες οι λάθος εκτιμήσεις,οι αντιφασεις,οι κωλοτουμπες.
Άλλο σπονσορινγκ,άλλο σχέση,άλλο γάμος.
Η γκομενα που πάει για το ένα δεν ενδιαφέρεται για το άλλο,το ίδιο και ο καυλεας.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ωραιες οι τελευταιες 2 σελιδες μηνυματων γεματες ουσια.Εμπρος οποιοι ειμαστε κιεβο το φεβρουαριο για νεες μεγαλες στιγμες!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αυτά τα έχω ξαναδιαβάσει!
Τα ξερω, αν και αξεχαστα τα ειχα ξεχασει, παμε πλεον πανω από πενταετια! Τα παντα εχουν αλλαξει.
Mιλαει εν τη απουσια του!
Πάμε λίγο και στην άλλη όψη του παραμυθιού .."η ωραία Ελλάς".. που δεν ξέρουν τι σημαίνει κρίση! Δεν καταλαβαίνουν την έννοια αυτή και πως προήλθε ή πιστεύουν πως δεν τους αγγίζει! Όχι γιατί τους αγγίζει πραγματικά μετά  την προσαρμογή τους προς τα κάτω, αλλά γιατί δεν ξέρουν πως θα ζούσαν χωρίς τη κρίση και ούτε μπορούν να μάθουν πλέον! Αυτή η γενιά είναι προσαρμοσμένη στο να ζει με 3-9€ την ημέρα!
μιλαει εν τη απουσια του! Om

πολιτιστικώς λογω αφραγκίας επανατοποθετηθηκαμε μαζί με τους υπαναπτήκτους.
όταν είχε γίνει η περτικαλί επαναστασις,για καμια εβδομαδα έδειχνε την ουκρανία η τηλεόρασις και με παίρναν τηλέφωνα απεγνωσμένα συγγενεις και φίλοι νομίζοντας ότι ειχανε βγει εδώ με τα καλάσνικοβ στους δρόμους και πυροβόλαγε ο ένας τον άλλο. Φανταστείτε τι διασυρμο υφισταμεθα όταν εδω και τρια η τηλοψία καθημερινως ασχολειται με τα ξεφτυλικια της ελλαδος.
δεν με εκπλήσουν πάντως ως νεότεροι θα πρεπει να γνωρίζετε ότι πριν από 40 χρόνια η ελλάδα κι οι έλληνες γενικά ήταν πολύ της μοδός. ...με απλά λόγια εάν υπήρχε μία μετρία ευφυία, η παραμικρή τσίπα και το ελαχιστότερο φιλότιμο αυτών που τυρρανούν τον τόπον μας από το 1974 και εντεύθεν όλες αυτές θα τις γαμούσαμε και θα μας πληρώναν κι από πάνω
ορθον αλλα επισης εγραψα ότι αυτοι πισω στην τουρκια είχαν και μια βιοτεχνια-βιομηχανία να πααγει πραγμα να το σπρωχνουν αυτοι στην ουκρανικη αγορά, στην ελλάδα τι παράγουμε μαρξισμό?

ΡΕ ΤΙ ΛΕΝΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΟΝ? ΠΑΕΙ Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ??? ρε που παμε!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ωραιες οι τελευταιες 2 σελιδες μηνυματων γεματες ουσια.Εμπρος οποιοι ειμαστε κιεβο το φεβρουαριο για νεες μεγαλες στιγμες!
Αν έχετε ιδιότητα Επίτιμου πρόξενου Παρακαλείσθε να τη δηλώσετε ...

Συνημμένα

• IMG_6620.JPG
    IMG_6620.JPG
    97,5 KB · Εμφανίσεις: 38

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
247
Πόντοι
36
100$ ειναι off season..200$ γιορτες..Απλά

την κανονικη τιμη πηρε.Λυπαμαι που στο λεω. Την ξερω αυτην την Κίνεζα είναι ΜΟΥΝΑΡΑ!!..Τωρα Χριστουγεννα ηταν 200$.

Όντως αν τον περασε για τουρίστα θα του ειπε 200$ αλλά αν πας εσυ αντι για αυτη και πεις οτι ειμαι εδω συχνα κλπ κλπ καταλαβαινει πως ξερεις..Το θέμα ειναι δεν θα πέσει κάτω απο την πραγματική ταρίφα..

Ταξι οποιος παίρνει απο δρόμο δείχνει απλά απειρία...Uber και τέλος.Πάφθηνο ασφαλες.Ποτε δεν έχω πάρει ταξι χύμα..

Όσον το να κερνας την μαυρη ζωνη ποτα για να πηδήξεις μετα μια ωρα και χαλας 500 αντι να της πεις παρε 200 και πάμε (γιατί θα έρθει) είναι για μένα τουλαχιστον ανόητο..Για kman το λέω αυτο και απάντηση σε clock.
Υπάρχει και το yankee taxi, εμφανισιμε. Αλλά αυτό μάλλον δεν στο είπαν οι Ουκρανες σου.
Υ.Γ. Μερικοί εδώ πέρα, πλην του δασκάλου που τον διαβάζουμε χρονια κι έχει δώσει και χρηστικές πληροφορίες για το Κίεβο, πέραν της επίδειξης οικονομικής δύναμης που κάνει, μας έχετε πρήξει με την ναρκισσιστική σας συμπεριφορα και την αντικοινωνική σας διάθεση εντός κι εκτός διαδικτύου. Δείχνετε πόσο ανασφαλής είστε και πόσα κόμπλεξ κουβαλάτε.
Φίλος μου που διαβάζει το φόρουμ με πήρε τηλ χθες και μου ειπε μπες να δεις τι γράφουν στο νήμα. Τα βάζετε με έναν άνθρωπο που ξέρουμε χρόνια τώρα τον τρόπο γραφής του. Τι κερδίζετε ; Τίποτα απολύτως. Γεμίζετε το νήμα άχρηστα ποστ.
Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι οτι πρέπει να είναι το μοναδικό σεξ φόρουμ που σκοπό έχει ο ένας να την πει στον άλλον.
Αν ήμουν admin θα είχατε φάει μπαναρισμα τουλάχιστον 3-4 για καμιά βδομάδα μέχρι να χαλαρώσετε.
Σοβαρευτείτε κοτζαμ μαντραχαλοι. Δείξτε ωριμότητα και σοβαρότητα. Επίσης σταματήστε να αποθεωνετε το μουνι που γαμάτες εσείς και επίσης σταματήστε να έχετε την αίσθηση ότι η γκομενα έχει μάτια μόνο για εσάς ειδικά την εποχή του διαδικτύου που οι γνωριμίες για τις γκομενες είναι πολύ εύκολες.
Αφήστε την επιδειξιομανία σας στην άκρη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τα ξερω, αν και αξεχαστα τα ειχα ξεχασει, παμε πλεον πανω από πενταετια! Τα παντα εχουν αλλαξει.
Mιλαει εν τη απουσια του! μιλαει εν τη απουσια του! Om

πολιτιστικώς λογω αφραγκίας επανατοποθετηθηκαμε μαζί με τους υπαναπτήκτους.
όταν είχε γίνει η περτικαλί επαναστασις,για καμια εβδομαδα έδειχνε την ουκρανία η τηλεόρασις και με παίρναν τηλέφωνα απεγνωσμένα συγγενεις και φίλοι νομίζοντας ότι ειχανε βγει εδώ με τα καλάσνικοβ στους δρόμους και πυροβόλαγε ο ένας τον άλλο. Φανταστείτε τι διασυρμο υφισταμεθα όταν εδω και τρια η τηλοψία καθημερινως ασχολειται με τα ξεφτυλικια της ελλαδος.
δεν με εκπλήσουν πάντως ως νεότεροι θα πρεπει να γνωρίζετε ότι πριν από 40 χρόνια η ελλάδα κι οι έλληνες γενικά ήταν πολύ της μοδός. ...με απλά λόγια εάν υπήρχε μία μετρία ευφυία, η παραμικρή τσίπα και το ελαχιστότερο φιλότιμο αυτών που τυρρανούν τον τόπον μας από το 1974 και εντεύθεν όλες αυτές θα τις γαμούσαμε και θα μας πληρώναν κι από πάνω
ορθον αλλα επισης εγραψα ότι αυτοι πισω στην τουρκια είχαν και μια βιοτεχνια-βιομηχανία να πααγει πραγμα να το σπρωχνουν αυτοι στην ουκρανικη αγορά, στην ελλάδα τι παράγουμε μαρξισμό?

ΡΕ ΤΙ ΛΕΝΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΟΝ? ΠΑΕΙ Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ??? ρε που παμε!
Ποια απουσία του?Κι εσύ τίνος είσαι?Κλώνος του ...Πίτσι?
Πιστεύω πως πολιτισμός και αφραγκία δεν είναι έννοιες συνώνυμες!Θέλω να πω πως αν υπάρχει minimum πολιτισμού τότε επιφέρει και κάποιο πλούτο...Η έλλειψη του αντιθέτως δημιουργεί και την αφραγκία ...
Χωρίς πολιτισμό , άφραγκοι και ...μαρξιστές λογικό είναι να τοποθετούμαστε στους υποανάπτυκτους και όλοι προσπαθούν με ατομικά skills να πείσουν τις devuskes που περιςευουν απο τα χαρέμια των πολιτισμένων Αραβότουρκων, πως δεν είναι έτσι!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
247
Πόντοι
36
το εχω πει οτι βγαινω με πανω απο το 7 παντου.παρακατω δεν ενδιαφερομαι λιγες και καλες
Δεν απάντησες στο πως τις γνώρισες ; Πηδάς καμία από αυτές η απλά βγαίνεις μαζί τους ;

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Το μεγαλο πλεονεκτημα που εχουν οι σεξοπροορισμοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ!

Ακριβώς αυτό, +1000. Είναι θέμα ανοικτοί παιχνιδιού ενώ στην Ελλάδα είναι κλειστό.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Στη Μοσχα αδερφια μου, στη Μοσχα!
Ι.Στάλιν διαταγή 227: «Εκτελέστε όσους υποχωρούν» Ο λαϊκός επίτροπος Άμυνας Ι. Στάλιν

Ποια απουσία του?Κι εσύ τίνος είσαι?Κλώνος του ...Πίτσι?
εγω ειπαμε ειμαι θαυμαστης του Μεγιστου Μυστη Μπλασκου (3Μ) και follower του δημητρακης29, απο εκει ξεκινησα! μετα χαθηκα στην κριση! ακομα δεν κλωνοποιηθηκα, αλλα αν δεν δοκιμασω συντομα την στεππα παω για αλλες ηπειρους!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το οτι είδα καλά πράγματα στην Ρουμανία το Δεκέμβριο το έγραψα και δεν χρειάζεται κανένας roosh να το πει!
Επίσης οφθαλμοφανέστατο είναι πως η χώρα κάνει οικονομικά άλματα (ελληνικού στυλ που σύντομα θα έχουν προβλήματα) και έτσι οι γκόμενες έχουν καλό φεγγάρι και τις νοιάζει αυτό που έχουν ανάμεσα στα πόδια τους να το διασκεδάσουν ! Είναι κάτι σαν Ελληνίδες του 2000-2009..αλλά με Σλάβικα χαρακτηριστικά και επιδόσεις!!!

Χρησιμα συμπερασματα ! Απλα δυο παρατηρησεις . Πρωτον δεν ειναι Σλαβες αλλα Λατινο-βλαχο -βαλκανιες :grin:
Δευτερον η αναπτυξη της ρουμανιας ΔΕΝ εχει ελληνικα χαρακτηριστικα. Με 36 % δημοσιο χρεος , λιγοτερο απο 1 % εμπορικο ελλειμα γ ια το 2016, 4,6 δις δολλαρια ξενες επενδυσεις ,και τη χωρα να κανει μεταρρυθμισεις οπως απολυσεις δημοσιων υπαλληλων, η χωρα βρισκεται πολυ μακρια απο το μοντελο αναπτυξης που υπηρχε στην Ελλαδα.
Νομιζω πως αν δε μεσολαβουσαν γεγονοτα οπως ο κομμουνισμος και ο πολεμος της Γιουγκοσλαβιας, η Ελλαδα θα παλευε με την Αλβανια για το ποια θα ηταν η ουραγος των Βαλκανιων.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Μπορείς να γνωρίζεις εδω έστω και 2-3 εξαράκια τον χρόνο στην σωστή ηλικια? Αν μπορούσαμε δεν θα ταξιδεύαμε να λέμε τις αλήθειες.

DRLOVE νομίζω ότι τα πορνοταξιδια δεν γινονται μόνο για τον άνωθεν λόγο.
Εγώ θεωρώ ότι στις χώρες που συζητάμε κοπέλες  αντικειμενικά όμορφες βρισκονται σε αφθονία και μάλιστα με ταυτόχρονο συνδυασμό δυνατων χαρακτηριστικών που στην  Ελλάδα βλεπεις σπάνια.

Και εξηγούμαι...
Κοιτα το section ελληνίδες διάσημες.
Εχουμε π.χ.την Σκορδά που απλά εχει ωραία πόδια,αλλά φατσα γάματα.
Έχουμε την Κορινθιου που εχει ένα ζευγάρι βύζους,αλλά προγούλι και χοντρο κότσι στα πόδια.
Έχουμε συνατσακη,μπουλέ και ένα σωρό άβυζες ταπες που μοιάζουν με έφηβες..

Τώρα θα πει κανείς,γουστα ειναι αυτά..
ΟΧΙ,δεν είναι.
Ποιος δεν θα ήθελε π.χ. την Κορινθιου όπως είναι τώρα,αλλά με καλλίγραμμο Σλαβικό ποδι;  

Στην Ελλάδα πέρα από την δικτατορία της πυρφορίας και τις καλομαθημενες ελλεηνίδες,είναι και η μέση εμφανιση των γυναικων χαμηλή.
Όποια ξεφεύγει από τον μέσο όρο,ανάγεται αυτομάτως σε 8άρι-9αρι,κι ας μην έπιανε μία σε Σλαβικό περιβάλλον.

Οπότε και να μου εγγυηθεις Χ αριθμό ελληνίδων το χρόνο,σιγά μην αφήσω τα Σλαβάκια με τα άτριχα ψηλόλιγνα κορμιά και τα ροζ μουνάκια τους.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Υπάρχει και το yankee taxi, εμφανισιμε. Αλλά αυτό μάλλον δεν στο είπαν οι Ουκρανες σου.
Υ.Γ. Μερικοί εδώ πέρα, πλην του δασκάλου που τον διαβάζουμε χρονια κι έχει δώσει και χρηστικές πληροφορίες για το Κίεβο, πέραν της επίδειξης οικονομικής δύναμης που κάνει, μας έχετε πρήξει με την ναρκισσιστική σας συμπεριφορα και την αντικοινωνική σας διάθεση εντός κι εκτός διαδικτύου. Δείχνετε πόσο ανασφαλής είστε και πόσα κόμπλεξ κουβαλάτε.
Φίλος μου που διαβάζει το φόρουμ με πήρε τηλ χθες και μου ειπε μπες να δεις τι γράφουν στο νήμα. Τα βάζετε με έναν άνθρωπο που ξέρουμε χρόνια τώρα τον τρόπο γραφής του. Τι κερδίζετε ; Τίποτα απολύτως. Γεμίζετε το νήμα άχρηστα ποστ.
Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι οτι πρέπει να είναι το μοναδικό σεξ φόρουμ που σκοπό έχει ο ένας να την πει στον άλλον.
Αν ήμουν admin θα είχατε φάει μπαναρισμα τουλάχιστον 3-4 για καμιά βδομάδα μέχρι να χαλαρώσετε.
Σοβαρευτείτε κοτζαμ μαντραχαλοι. Δείξτε ωριμότητα και σοβαρότητα. Επίσης σταματήστε να αποθεωνετε το μουνι που γαμάτες εσείς και επίσης σταματήστε να έχετε την αίσθηση ότι η γκομενα έχει μάτια μόνο για εσάς ειδικά την εποχή του διαδικτύου που οι γνωριμίες για τις γκομενες είναι πολύ εύκολες.
Αφήστε την επιδειξιομανία σας στην άκρη.

Ότι υποστηρίζεις και μόνο τον "δάσκαλο" όπως τον χαρακτηρίζεις λέει απο μόνα του πολλά..

Εγω του kman του έκανα επίθεση επειδη με έβρισε και συνεχίζει να χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς απέναντι μου ένω του είπα ανακωχή..

Το υφος και το στυλάκι της ειρωνίας που θα μας υποδείξεις τι να γράψουμε ή όχι δεν γίνεται ανεκτό εδώ. Ο καθένας γράφει ότι πιστέυει (όπως και εσύ) και ας κρίνει ο κοσμος ποιος δίνει πληρορφορίες σωστές ή μη.

Ο μόνος που κανει επιδειξιομανια εδω μεσα ειναι ο kman και κανεις άλλος!!! Ακρίβως τα ανάποδα απο αυτα που λές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom