Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Πάμε λίγο και στην άλλη όψη του παραμυθιού .."η ωραία Ελλάς"...Λάθος.Η Ελλάδα γεμισε απο κωλοτουμπες,γόνους,υποκειμενιστες κτλ.Για αυτό άτομα σαν εμένα κάνουμε παρτυ.
Εγώ με τα πόστ μου χτυπάω και μοντερνισμους και νοοτροπιες και ταμπού για αυτό και εξαγριωνω.Δεν πιστεύει ο άλλος αυτα που διαβάζει.
Παρατηρώ πως υπάρχει μια γεννιά (απο τις τελευταίες γεννιες Ελληνων) που δεν ξέρουν τι σημαίνει κρίση! Δεν καταλαβαίνουν την έννοια αυτή και πως προήλθε ή πιστεύουν πως δεν τους αγγίζει! Όχι γιατί τους αγγίζει πραγματικά μετά την προσαρμογή τους προς τα κάτω, αλλά γιατί δεν ξέρουν πως θα ζούσαν χωρίς τη κρίση και ούτε μπορούν να μάθουν πλέον!
Αυτή η γενιά είναι προσαρμοσμένη στο να ζει με 3-9€ την ημέρα! Αν παππούς γιαγιά, Τσίπρας, ΚΙΝΟ, πατέρας δίνει αυτό το ποσό και υπάρχει σε καθημερινή βάση όλα καλά! Περισσεύει και κανένα ψιλό για τους λαθρομετανάστες που είναι πιο δύστυχοι και υπάρχουν και αυτοί για να βλέπουν τι σημαίνει χειρότερα!
Καποτε κάτι ωραία πρωινά του 1912-13 κάποια παιδιά πήγαιναν στρατό και ξεχνούσαν τη ζωη...πολεμούσαν τρεις πολέμους ,βαλκανικό,α παγκόσμιο και μετά μικρά Ασία, οι ίδιοι! 9 χρόνια παρατεταμένη επιστρατευση! Αυτοί έκαναν μετά τους γονείς μας και οι γονείς μας ...εμάς...
Αυτή τη στιγμή οι σώφρωνες πολίτες της χώρας(20% μετά βίας είναι αυτοι) έχουν τρία μέτωπα
-τους συριζαίους
-τους λαθρο
-τους Τούρκους
Οι Ευρωπαίοι έχουν τα ίδια μέτωπα χωρίς όμως το κίνδυνο της έξωθεν εχθρικής απειλής έτσι μπορούν και έχουν καλύτερες οικονομίες και κερδίζουν χρόνο!
Ότι άλλο πείτε είναι για την ορχήστρα ενός πλοίου που βουλιάζει..
Συμπέρασμα στο νήμα για το Κίεβο ----> που πάμε οι ξοφλημένοι κοινωνικά, εθνικά και οικονομικά να το παίξουμε λεφτάδες και μάγκες στην αντιστοίχου κατηγορίας ξεφτίλα χώρα της ηπείρου που ούτε εκεί δεν μας παίρνει?
Αν δεν δώσουμε την σύγχρονη μάχη μας ενάντια σε σύριζα ,λαθρο και Τούρκους, Ουκρανίδα άνω του 7 μόνο μια μικρή μειοψηφία θα βλέπει με κοροιδίες γλυψίματα και παρακάλια την ώρα που οι ίδιες θα παρακαλάνε άραβες,ισραηλίτες, ρώσους,Άγγλους και λοιπούς αρχιδάτους!