Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Βασικές αρχές:
1.Απόκρυψη,παραλλαγή.Δεν πρέπει να καταλάβουν τι πας να κανεις
2.Συγκέντρωση των μέσων και δύναμη πυρός
3.Εκτίμηση του χώρου,σχέδιο,εντοπισμός των στόχων
4.Παραπλανηση του αντίπαλου με διασπορά
5.Αιφνιδιασμος με μαζικό ξαφνικό πυρ
6.Αποκρουση εχθρικων αντεπιθεσεων
7.Ταχεία απομάκρυνση του θηραματος και γρήγορη απαγκιστρωση
Rinse and repeat.
Με την τακτική του σοκ μπορείτε να πετυχετε μέγιστο αποτέλεσμα πριν προλάβουν να συνελθουν και απαντήσουν.

Καταλαβαίνω τι θέλεις να γράψεις,αλλά δεν εχεις την περσόνα να τα υποστηρίξεις.

Όταν σε σπρώχνουν από την καρέκλα,σου πουλάνε τρέλα ακομη και ινδοπάκια δηλαδή οι πιο χέστες πορνοτουρίστες που υπάρχουν,οι γνωστοι του Glock στη Ρόδο πήγαν να σε ακυρώσουν live,πάει να πει ότι δεν..

Ξέρω,θα πεις ότι το πλεονέκτημά σου είναι ότι δε μας γεμίζεις το μάτι και στο τελος εσύ φεύγεις με την γκόμενα και εμείς αναρωτιόμαστε τι έγινε.. :rolleyes:
Δεν αναρωτιόμαστε,ξέρουμε..
Εκεί που θα φλασάραμε 100 ευρώ,φλάσαρες εσύ 500 και μας "έφαγες" τη "γκομενα"=πουτάνα.

Μετά θα ρθεις εδω να μας πεις πως μας ξεφτίλισες μέσα στο Carribean,πως ο DRLOVE πήρε τα αρχίδια του ενώ εσύ χανόσουν στο ηλιοβασίλεμα με το 25χρονο μοντέλο.

Η δύναμη πυρός σου έχει χρώμα μωβ,καλά κάνεις,αν δεν έβαζες τις σάλτσες δε θα σου έλεγε κανείς τίποτα..

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Με τη λογική δεν κάνετε τίποτα.Πετυχαινετε λογικά αποτελέσματα.Το θέμα είναι η επιβολή της παρανοιας για να επιτυχουμε ιδεατα αποτελέσματα.
Άσκηση βίας στο περιβάλλον όχι προσαρμογή στο περιβάλλον.
Αν κάτι δεν ταιριάζει στο δικό σας νοητικο πλαίσιο το απορρίπτετε απλά,παρά αντίθετες αποδείξεις κτλ.
Αυτό δεν είναι κακό.Είναι το λάθος που κάνουν οι ανταγωνιστες και βρίσκονται προ εκπληξεων.Με υποτιμουν και όταν δουν τι συμβαίνει είναι πλέον αργά.
οπως ελεγα παλαιοταιρα και πιο πριν ο μεγα δασκαλος δεν υπαρχει λογικη σε αυτη την χωρα και οτι μοιαζοι στραβο σε σενα σε αυτους ειναι νορμαλ.ποσους συναντησα διαφορες ηλικιας που ερχωνταν με το στιλ δεν πληρωνω ,στην χωρα μου κκυπρο και ελλαδα και στην βραζιλια,αγια ναπα ειμαι καμακι πολλους τετειους που δεν εχουν σχεση με τα παιδεια στο σαιτ,τυχαια τους γνωρισα.ΟΛΟΙ ΠΥΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΥΣΑΝ.βαζω στοιχημα αν θες αν ερθει ο βαλκανιος πουτσαρας οδυσσο δεν θα κανει τιποτα.θυμασαι που εγραφες για πλακα οτι εισαι καμακι και σε προκαλουσα να ερθεις οδυσσο να γελασουμε?τους ελεγα καμακι ξερω την λεξη απο τις ταινειες του σταθη ψαλτη.μερικοι ηταν και εμφανισιμοι 30-45  αλλα και πολλοι μικροτεροι 25-35.δεν καταφεραν ουτε να τους μιλησει γκομενα.μονο στον  ενα αρκαδια μιλησε αγγλικα μια βιζιτα.μου ειπε μετα την γαμησε,τσαμπα φυσικα οπως ολοι χαχαχαχ.αλλοι ηταν πενηνταριδεσ και εξηνταριδες που ελεγαν φενονται 35.συγρατιωμουν να μην γελω απο τις μαλακιες και θεωριες που ελεγαν.τους ελεγα μενω μονιμα σχεδον εδω και με αμφισβητουσαν για αυτα που ελεγα,ηταν γνωστες τον μπαροβιων ουκρανιδιων.αυτες μονες γνωρισαν και ηρθαν να παιξουν μπαλα οδυσσο.ουτε χερσον η νικολαεβ ειναι πολεις για νορμαλ γκομενες.ο απειρος,ο τσιγγουνης και ο καμακιας δεν θα φανε.το ενιαρι που γνωρισα τυφλιδα εκτος οτι της αρεσα και ημουν ντυμενος με επονυμα ρουχα τις εδειξα φωτο την εταιρια μου,σπιτι ,ταξιδια και ειπα ψεματα ζω μονιμα οδυσσο.η ιδια η μανα της προτεινε να μου δωσει το νουμερο της))

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καταλαβαίνω τι θέλεις να γράψεις,αλλά δεν εχεις την περσόνα να τα υποστηρίξεις.

Όταν σε σπρώχνουν από την καρέκλα,σου πουλάνε τρέλα ακομη και ινδοπάκια δηλαδή οι πιο χέστες πορνοτουρίστες που υπάρχουν,οι γνωστοι του Glock στη Ρόδο πήγαν να σε ακυρώσουν live,πάει να πει ότι δεν..

Ξέρω,θα πεις ότι το πλεονέκτημά σου είναι ότι δε μας γεμίζεις το μάτι και στο τελος εσύ φεύγεις με την γκόμενα και εμείς αναρωτιόμαστε τι έγινε.. :rolleyes:
Δεν αναρωτιόμαστε,ξέρουμε..
Εκεί που θα φλασάραμε 100 ευρώ,φλάσαρες εσύ 500 και μας "έφαγες" τη "γκομενα"=πουτάνα.

Μετά θα ρθεις εδω να μας πεις πως μας ξεφτίλισες μέσα στο Carribean,πως ο DRLOVE πήρε τα αρχίδια του ενώ εσύ χανόσουν στο ηλιοβασίλεμα με το 25χρονο μοντέλο.

Η δύναμη πυρός σου έχει χρώμα μωβ,καλά κάνεις,αν δεν έβαζες τις σάλτσες δε θα σου έλεγε κανείς τίποτα..
Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι ο Κμαν είναι αληθινός,δεν το παίζει κάποιος.Αυτά που σκέφτεται,αναλύει,εφαρμόζει και εν τέλει παρουσιάζει εδώ είναι.Χωρίς να θέλω να παρεξηγήσω άλλους που γράφουν εδώ στο φόρουμ,που σίγουρα κάποιοι από αυτούς έχουν "οργώσει" τα Σλάβικα λιβάδια,αυτό που έχω αντιληφθεί είναι ότι έχει την μεγαλύτερη εμπειρία!
Δε ξέρω τι ακριβώς ενοχλεί τόσο πολύ κάποιους στο εν λόγω φόρουμ,σχετικά με τον Κμαν.Κανονικά,εφόσον καταφέρνουν όσα και αυτός με το 1/2 των χρημάτων του ή τα μισά του με π.χ ελάχιστα λεφτά(χονδρικά τα λέω),θα έπρεπε να μην ασχολούνται καν μαζί του(τουλάχιστον αρνητικά).
Αν εξαιρέσει κανείς τα στοιχεία αυθυποβολής στον γραπτό του λόγου,που και πάλι πιστεύω δεν το κάνει εσκεμμένα,νομίζω ότι στο στοιχείο του,έχει να προσφέρει πολλά!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
  αυτες που ζητανε στον αρχοντα 300 ευρο και στον εμφανισημο βαλκανιο πουτσαρα τοσα θα ζητησουν.ξερουν θα βρουνε απο καπειον να τα παρουν.οταν ηταν το ριβερ ανοικτο στο κιεβο μια φορα που πηγα ειχε κατι βρωμερα πακια που αν τους εβλεπες θα εκανες εμετο.ρε περασαν εκατομυρια απο πανω τους.πηγαινες στο κρεοπολειο ριβερ,σου ελεγαν 100.ο κμαν θα εδινε 100 και θα εφευγε.οι αλλοι θα περιμεναν να ριξουν την τιμη 50 γιατι ειναι εμφανισιμοι?χαχαχαχ.μου θυμισατε τον διμητρακι που παει στο σαλον να καμακωσει την βιζιτα χαχαχαχαχαχ τους λεει καντε καλη τιμη και θα σας γραψω σχολια στο πορνοσαιτ της πετρουπολης.αυτες και να γαμιουνται εκτος ριβερ με καθε γυφτο για 20 ευρο,μεσα στο ριβερ προτιμουν να μην παρουν μια παρα να ριξουν την ταριφα τους.ειναι σαν να τις μειωνεις,ριχνεις την τιμη και την υπολειψη της στην καλη κοινωνια του κιεβου.χαχαχαχα.στον ρολογα ζητησαν 500 και ειπε 150 γιατι ειμαι νεος και εμφανισημος.δεν περασε το τεστ,ξερει την τιμη τις και για να τα ζητα σημαινει θα βρει εστω καπειον και με 300 να του τα παρει.προσφωρα και ζητηση σας ειπε ο αρχοντας.εσεις κατσεται να περιμενετε μπλακ φραιντει και τις εκπτωσεις χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι ο Κμαν είναι αληθινός,δεν το παίζει κάποιος.Αυτά που σκέφτεται,αναλύει,εφαρμόζει και εν τέλει παρουσιάζει εδώ είναι.Χωρίς να θέλω να παρεξηγήσω άλλους που γράφουν εδώ στο φόρουμ,που σίγουρα κάποιοι από αυτούς έχουν "οργώσει" τα Σλάβικα λιβάδια,αυτό που έχω αντιληφθεί είναι ότι έχει την μεγαλύτερη εμπειρία!
Δε ξέρω τι ακριβώς ενοχλεί τόσο πολύ κάποιους στο εν λόγω φόρουμ,σχετικά με τον Κμαν.Κανονικά,εφόσον καταφέρνουν όσα και αυτός με το 1/2 των χρημάτων του ή τα μισά του με π.χ ελάχιστα λεφτά(χονδρικά τα λέω),θα έπρεπε να μην ασχολούνται καν μαζί του(τουλάχιστον αρνητικά).
Αν εξαιρέσει κανείς τα στοιχεία αυθυποβολής στον γραπτό του λόγου,που και πάλι πιστεύω δεν το κάνει εσκεμμένα,νομίζω ότι στο στοιχείο του,έχει να προσφέρει πολλά!
Εύγε,δάσκαλε!
Είσαι ένας σύγχρονος,βαλκάνιος,πορνο-Ρόμελ των Ουκρανικών στεπών και των διαφόρων Σλάβικων μουνολιβαδιών!Αυτές οι καταυθυντήριες εντολές,θα έπρεπε να βρίσκονται σε περίποτη θέση,σε καρφιτσωμένες πλακέτες,στο αεροδρόμιο του Μπορισπίλ.Κάτι σαν "οδηγίες προς ναυτιλομένους"προς κάθε νέο-και μη-επίδοξο πορνοτουρίστα.
Τα σέβη μου και πάλι,νέε Ρόμελ..."αλεπού της Ουκρανικής στέπας"!
σωστα.δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζεται να εφαρμωσεται της τακτικες κμαν.πολλες φορες οδυσσο ειδα ομορφες κρυφοβιζιτες.κανεις αν τις δει δεν θα καταλαβει ειναι πουτανες.πλισιασα με τροπο αρχικα να της μιλησω,προτεινω καφε.ντρεπομαι αμεσως να κανω προσφορα εξω απο καφε και μαχαζια που περνα κοσμος και γκομενες που ξερουν.ποτε καμια δεν ειναι θετικη.σου λενε ο μαλακας θα με περασε νορμαλ και ηρθε να με καμακωσει.κυριε μαλακα εχουμε μια τιμη και μια υπολειψη στο ιτερνετ.μαζι μου απο εκει θα κλισεις συμφωνια.αυτες που παιρνει ο κμανεσενα μπορει να σε απορειψουν γιατι θα καταλαβουν σαν αρπακτικα ψυχολογοιπου ειναι αν εσυ θες να σπρωξεις η απλα εισαι ενας χαζος ξαναμενος τουριστας σαν ολοι που νομιζουν θα γαμησουν φτηνα η τζαμπα.ακομα και νορμαλ γκομενες με καλεσ δουλειες μου ελεγαν.η αγαπη μου θα σου στοιχησει ακριβα.και αμαξι και σπιτια μου ζητησαν εκει να τους παρω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παπαριές, Παπαριές, Παπαριές. Το έχεις κουράσει το θέμα, όλο το φόρουμ σε κράζει και αρχίζω να υποπτέυομαι πως τη βρίσκεις... Αν έχεις πορτοφόλι και μπας σε μπουρδελομάγαζα, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου (με το ανάλογο τίμημα) θα γαμήσεις. Μας ζάλισες στις ψευδοαναλύσεις... Τι δεν πρέπει να ξέρουν τι κάνεις ??? Αφού βγάζεις 500άρι? Μας δουλεύεις? Άσε που με τέτοια λεφτά είναι για να γαμάς Αυστραλία και Αμερική. Είπαμε, όταν ανοίγεις πορτοφόλι και πας σε κολώμπαρα δε χρειάζονται skills. Και η πρώτη να αρνηθεί, η δεύτερη, η τρίτη μαξ. θα την πάρεις. Κούρασες, σταμάτα το, δεν είναι αστείο πια.

Πήγαινε και εσύ στα κωλομπαρα Carribean,D Lux,Chi και Skybar και πες μας τη γνώμη σου.
Τότε βέβαια η γνώμη σου θα αλλάξει,δε θα σου φαίνονται κωλομπαρα.Οταν πας εσύ,θα σταματήσουν να είναι κωλομπαρα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Με τη λογική δεν κάνετε τίποτα.Πετυχαινετε λογικά αποτελέσματα.Το θέμα είναι η επιβολή της παρανοιας για να επιτυχουμε ιδεατα αποτελέσματα.
Άσκηση βίας στο περιβάλλον όχι προσαρμογή στο περιβάλλον.
Αν κάτι δεν ταιριάζει στο δικό σας νοητικο πλαίσιο το απορρίπτετε απλά,παρά αντίθετες αποδείξεις κτλ.
Αυτό δεν είναι κακό.Είναι το λάθος που κάνουν οι ανταγωνιστες και βρίσκονται προ εκπληξεων.Με υποτιμουν και όταν δουν τι συμβαίνει είναι πλέον αργά.
απο θυμα που σε βλεπουν μεταμορφωνεσαι θυτης.ορμα τους αρχηγε!που να ηξεραν τα πονηρα ουκρανιδια οτι πιαστηκαν σαν τα ποντικια.μπηκαν απο μονες στο στομα του λυκου.ειναι μεγαλη καβλα να σε υποτιμανε,να το παιζεις αθωος και μετα να τους γαμας και να χυνεις στην φαπα.αρχηγε περιμενουμε τα νεα σου τριολε συντομα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παπαριές, Παπαριές, Παπαριές. Το έχεις κουράσει το θέμα, όλο το φόρουμ σε κράζει και αρχίζω να υποπτέυομαι πως τη βρίσκεις... Αν έχεις πορτοφόλι και μπας σε μπουρδελομάγαζα, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου (με το ανάλογο τίμημα) θα γαμήσεις. Μας ζάλισες στις ψευδοαναλύσεις... Τι δεν πρέπει να ξέρουν τι κάνεις ??? Αφού βγάζεις 500άρι? Μας δουλεύεις? Άσε που με τέτοια λεφτά είναι για να γαμάς Αυστραλία και Αμερική. Είπαμε, όταν ανοίγεις πορτοφόλι και πας σε κολώμπαρα δε χρειάζονται skills. Και η πρώτη να αρνηθεί, η δεύτερη, η τρίτη μαξ. θα την πάρεις. Κούρασες, σταμάτα το, δεν είναι αστείο πια.

Πήγαινε και εσύ στα κωλομπαρα Carribean,D Lux,Chi και Skybar και πες μας τη γνώμη σου.
Τότε βέβαια η γνώμη σου θα αλλάξει,δε θα σου φαίνονται κωλομπαρα.Οταν πας εσύ,θα σταματήσουν να είναι κωλομπαρα.
Και όσοι πήγαν απο εδω δε δέχονται ότι πλήρωσαν 150 ευρώ τραπέζι για να κάτσουν σε μπορδελομαγαζο.
Απευθείας μόλις μπαίνω εγώ εταμορφωνονται σε κωλομπαρα όμως,για τον  Dr. Love που είναι ταυτόχρονα μέσα παραμένει απολυτα φυσιολογικό μαγαζί.Δηλαδή το μαγαζί αλλάζει χαρακτήρα ανάλογα με το ποιος συχνάζει.
Γιατί δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοι?Γίνεται ένα πράγμα να είναι και να μην είναι κάτι ταυτόχρονα?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οι γκομενες ήταν κανονικές,δουλεύουν σα μοντέλα σε γνωστά περιοδικά και βγάζουν 500-600 δολλαρια το μήνα.Δεν ήταν επαγγελματίες.
Για τέτοιες περιπτώσεις πάει στο Carribean o Dr.Love,κανονικές γκομενες που μπορείς να βγάλεις με μερικά κεράσματα.
Απλα εγώ είμαι τόσο γρήγορος και έμπειρος που πρακτικά μια στις δυο φορές που θα πάω στο μαγαζί βγάζω γκομενα.
Αν δε βρω γκομενα για το βραδυ,παίρνω μια απο τις επαγγελματίες που πανε στα 100-150 ευρώ.Αυτες συνήθως μετά το πεντάλεπτο της συνομιλίας σου πιάνουν τον πουτσο και σε τραβάνε έξω για να σου πουν την προσφορά διακριτικά.
Γενικά πολλές Ουκρανες έχουν μάθει αυτό το κόλπο τώρα και σου τρίβουν τον πουτσο πάνω απο το παντελόνι στο κλαμπ για να καυλωσεις γρήγορα.
Ειδικά την Κυριακή οι δύο που είχα στο τραπέζι με είχαν κατακαυλωσει.Και εγώ χάιδευα βέβαια τα μουνια τους κάτω απο τη φούστα ταυτόχρονα.Μιλαμε για γκομενες 185 και 180,30 και 23 χρονών που βγήκαμε πρώτα ρεστωραν και μετα θελανε Carribean,σαμπάνιες και καλιαν.
Έχει παρα πολλές τέτοιες Κίεβο,γκομενες της μιας νύχτας.Πρακτικα αν έχεις παραδακι μπορείς να γαμας δυο καινούργιες κάθε μέρα.Εχει τεράστιο αριθμό,απεριόριστες ευκαιρίες.
τερμα αυτα.σταματησα να το κανω.αμεσως σπιτι αρχηγε.την επαθα πολλες φορες παλαιοταιρα κιεβ.κερνουσα κοκτειλ σε γκομενεσ που γνωριζα καφε,ρεστοραν χρισατικ.ερχωνταν σπιτι και ελεγαν 100 ευρο.ενω ξοδεψα πιο πριν αλλα 300 σε κοκτειλ.γαμησε τα.ευτυχος αλλαξαν οι εποχες και οταν επιστρεψω στο 2018 θα μου καθωνται τσαμπα χαχαχαχ το 2024 θα ειναι καλυτερα προβλεπω.θα σου αφηνουν απο μονες λεφτα στο κομονδηνο.back to the future χαχαχαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Και όσοι πήγαν απο εδω δε δέχονται ότι πλήρωσαν 150 ευρώ τραπέζι για να κάτσουν σε μπορδελομαγαζο.
Απευθείας μόλις μπαίνω εγώ εταμορφωνονται σε κωλομπαρα όμως,για τον  Dr. Love που είναι ταυτόχρονα μέσα παραμένει απολυτα φυσιολογικό μαγαζί.Δηλαδή το μαγαζί αλλάζει χαρακτήρα ανάλογα με το ποιος συχνάζει.
Γιατί δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοι?Γίνεται ένα πράγμα να είναι και να μην είναι κάτι ταυτόχρονα?
θυμασε ενα τυπο που ελεγε πηγε σε αυτα τα μαχαζια και ηταν νορμαλ γκομενες και τον εκραξα?φιλος του ρολογα ηταν.ελεγε η γκομενα του η κυβερνητικη με καλο μισθο που την ηξεραν στην εισοδο και δεν πληρωσαν.φιλοι προπερσι προπληρωσαν καμια 300 ευρο απο πριν στο ιτερνετ για τραπεζι και πηγαν.φατε ματια ψαρια ειπαν,δεν ηξεραν να παιξουν το παιγνιο.ασε που εκει λογικα απλα σε μαδανε οπως στο παλαντιουμ οδυσσο και μετα δεν πανε βιζιτα.ακομα και βουδα μπαρ και καριμπιαν τις βρηκαν νορμαλ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
 αυτες που ζητανε στον αρχοντα 300 ευρο και στον εμφανισημο βαλκανιο πουτσαρα τοσα θα ζητησουν.ξερουν θα βρουνε απο καπειον να τα παρουν.οταν ηταν το ριβερ ανοικτο στο κιεβο μια φορα που πηγα ειχε κατι βρωμερα πακια που αν τους εβλεπες θα εκανες εμετο.ρε περασαν εκατομυρια απο πανω τους.πηγαινες στο κρεοπολειο ριβερ,σου ελεγαν 100.ο κμαν θα εδινε 100 και θα εφευγε.οι αλλοι θα περιμεναν να ριξουν την τιμη 50 γιατι ειναι εμφανισιμοι?χαχαχαχ.μου θυμισατε τον διμητρακι που παει στο σαλον να καμακωσει την βιζιτα χαχαχαχαχαχ τους λεει καντε καλη τιμη και θα σας γραψω σχολια στο πορνοσαιτ της πετρουπολης.αυτες και να γαμιουνται εκτος ριβερ με καθε γυφτο για 20 ευρο,μεσα στο ριβερ προτιμουν να μην παρουν μια παρα να ριξουν την ταριφα τους.ειναι σαν να τις μειωνεις,ριχνεις την τιμη και την υπολειψη της στην καλη κοινωνια του κιεβου.χαχαχαχα.στον ρολογα ζητησαν 500 και ειπε 150 γιατι ειμαι νεος και εμφανισημος.δεν περασε το τεστ,ξερει την τιμη τις και για να τα ζητα σημαινει θα βρει εστω καπειον και με 300 να του τα παρει.προσφωρα και ζητηση σας ειπε ο αρχοντας.εσεις κατσεται να περιμενετε μπλακ φραιντει και τις εκπτωσεις χαχαχαχ

Είναι ακριβως έτσι.Μπράβο..Η πουτάνα δεν ρίχνει την τιμή ανεξάρτητα του ποιος είσαι..Μιλάω για Μάυρες ζωνες όχι γκρι semi-pro..Αυτες του caribbean δηλαδη τις καθαρές μάυρες.

Οι περίσσότεροι γραφουν θεωτητικά ούτε ο Kman δεν γνωρίζει καλά παρόλο που είναι και η κατηγορία του..Θα εξηγήσω τι εννοώ...Έγω παραδεχομαι δεν έχω πάρει ακόμα μάυρη ζώνη Ουκρανία αλλά επειδη γουστάρω να μελεταω την ψυχολογία των γυναικών σε κάθε ταξιδι κάνω διαπραγματεύσεις με πουτάνες εκει..και live και διαδίκτυο και μάλιστα πολλές σε αριθμό.

π.χ σκάω caribbean πριν  μια εβδομάδα ηταν μια μαυρη ζωνη αλλά πολύ μετρια και τουλάχιστον 40 χρονων.Ξαναλέω Πολύ μέτρια.Πάλευε να ψησει ενα Τουρκο πιο βρωμικο και ελλειηνο δεν έχω δει..Τελειώνει η διαπραγματευη με Τουρκο απέτυχε..Την πλησιάζω με τροπο να κανω το πειραμα..Πιάνουμε κουβέντα. Μην τα πολυλογω τις λέω ποσα θέλει να πάμε σπίτι μου να πιουμε κρασι και να κάνουμε μασαζ?"μασαζ το λενε το συνθηματικό ή τσαι"..Εγω μου λέει παιρνω 200$...Οκ της λέω αλλα είμαι νεωτερος σου και εμφανισημος και είμαι και ευγενικος δεν ειμαι σαν αυτον που μίλαγες πριν..Θέλεις 100$ να πάμε τωρα (που δεν θα πηγαινα φυσικά)...ΟΧΙ μου λεει με τίποτα. Έκατσε όλη την νυχτα δεν βρηκε πελάτη και πήγε για ύπνο.

Λοιπον χωρις να υπερβαλω η 20η φορα που δεν δέχεται μια μάυρη ζωνη να ρίξει την τιμή εκει..Είναι κανόνας!! Τα ίδια και διαδίκτυο...Αν πετύχεις μαύρη ζωνη δεν αλλάζει η τιμη κανόνας.

Φυσίκα ο kman δεν γνωρίζει ούτε αυτα.Γιατι οι γκόμενες ζητανε 200$ και αυτός λεει ωραια πάρε 500$.

Η γκρι ζώνη είναι όμως διαφορετικά..Αν της αρέσεις αλλάζει τιμή και γενικά δεν πάει σαν καθαρή υπηρεσία καθομαι 2 ωρες και φευγω πηγαίνει προς το σπονσοραρισμα.

Θα πω μια ιστορία ακόμα γιατι απο τις ιστορίες βγαινουν τα συμπεράσματα.

Ειχα πάει στο ταξιδι του Οκτωβριου moulin rouge μασαστζιδικο Κίεβο..Ειναι για μασαζ και στο τελος σου βαραει και μια χειρομαλακια. Μου αρέσει γιατι εκει οι μασερς ειναι πολύ καλές και σου κανουν κανονικο μασαζ σε ωραιο χωρο πριν σε τελειωσουν με το δωρακι της χειρομαλακιας..1 ωρα ολόκληρη διαδικασια δηλαδη.

Τέλος πάντων ήταν μια κοπέλα 25 χρονων απο Οδησσο αρκετά όμορφη και μια ωρα οσο κρατησε το μασαζ πιάσαμε κουβέντα..Γενικά υπήρχε πολύ καλή επικοινωνια και αρχισε να μου λεει για το παιδι της,τα ονειρα της  κλπ κλπ..Τελειωνει η διαδικασια της μια ωρας πάω να σηκωθω μου λεει σε πειραζει να μου κάνεις και εσυ λιγο μασαζ?της κάνω παλι κουβεντα και αλλαζουμε στοιχεια facebook κινητο..Μπαινω στο προφιλ της βλεπω φωτος μια κανονικη ζωη, με ενα παιδακι, φιλες, οικογενεια,εκδρομες..Αρχιζει να μου γραφει απο εκει και τελικα βρισκομαστε για ενα καφε. Δυστυχως ή ευτυχως δεν είχα χρόνο να την ψυχολογησω τι ακριβως ήθελε γιατί ήδη ήμουν με μια καινουρια μικρή εκει οπότε πάνω στον καφε δεν έκανα πρόταση για κάτι λέω αστο την επόμενη φορα..

Την ιστορια την λέω γιατι θεωρω πως αυτη ειναι η λεγομενη γκρι ζωνη.Σαν σημειο αναφορας..Αν της πω π.χ παρε 1500 γκριβνα σαν δωρακι και ελα μια μερα να παμε βολτα,περπατημα και μετα σπιτι θα πει 100% ναι..Αλλά γιατι γκρι ζωνη?Γιατι είμαι σίγουρος πως δεν το κάνει με όλους..Τα παιρνει απο αυτούς που προτιμά και της αρέσει η παρέα τους ούτε θα κοιτάξει ρολοι..Τα παίρνει όμως δεν έχω ψευδαισθησεις!!

Αυτες οι γκρίζες ζωνες που τονίζει συνεχώς ο Σπυρος και αποτελουν πεδίο άγνωστο για τον kman συστηνω σε όσους θέλουν να καταθέτουν κάποιο ποσό αλλά δεν θέλουν την ψυχρότητα της επαγγελματίας ή την σπατάλη χρόνου και προσπάθειας της λέυκης ζώνης!!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
σωστα.δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζεται να εφαρμωσεται της τακτικες κμαν.πολλες φορες οδυσσο ειδα ομορφες κρυφοβιζιτες.κανεις αν τις δει δεν θα καταλαβει ειναι πουτανες.πλισιασα με τροπο αρχικα να της μιλησω,προτεινω καφε.ντρεπομαι αμεσως να κανω προσφορα εξω απο καφε και μαχαζια που περνα κοσμος και γκομενες που ξερουν.ποτε καμια δεν ειναι θετικη.σου λενε ο μαλακας θα με περασε νορμαλ και ηρθε να με καμακωσει.κυριε μαλακα εχουμε μια τιμη και μια υπολειψη στο ιτερνετ.μαζι μου απο εκει θα κλισεις συμφωνια.αυτες που παιρνει ο κμανεσενα μπορει να σε απορειψουν γιατι θα καταλαβουν σαν αρπακτικα ψυχολογοιπου ειναι αν εσυ θες να σπρωξεις η απλα εισαι ενας χαζος ξαναμενος τουριστας σαν ολοι που νομιζουν θα γαμησουν φτηνα η τζαμπα.ακομα και νορμαλ γκομενες με καλεσ δουλειες μου ελεγαν.η αγαπη μου θα σου στοιχησει ακριβα.και αμαξι και σπιτια μου ζητησαν εκει να τους παρω.
Είναι πραγματικά ψυχρός εκτελεστής!
Εντοπίζει,λοκάρει,σκανάρει,προσεγγίζει και εν τέλει εκτελεί.Είναι μία sex-tourist machine...που δεν αναλλώνεται σε άσκοπα φλερτινγκ,"γνωριμίες",κάθε λογής "εισαγωγών"...και γενικά οτιδήποτε "ψυχοφθόρο" συναισθηματικά.Λειτουργεί με γνώμονα την ελαχιστοποίηση αφιέρωσης περιττού χρόνου,για να πετύχει τον στόχο του,μέχρι τον επόμενο.
Θεωρητικά μ'αρέσει η τακτική του,αλλά μόνο σε θεωρητικό επίπεδο,διότι ο δάσκαλος πάει με βόμβες ναπάλμ ενώ οι υπόλοιποι με αεροβόλα.
Τέλος πάντων,όπως προείπαν και πολλοί άλλοι,ο καθένας με τον τρόπου του και από κει και πέρα,οι όποιες αντιπαραθέσεις απλά δεν έχουν νόημα! ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο άλλος θα γράψει πήγα στο Carribean,ωραία μουσική,πήγα στο D Lux,φοβερα μωρα,πήγα στο Chi θεϊκές γκομενες και όλοι θα επιδοκιμασουν.Αν πω εγώ πήγα Carribean,D Lux,Chi θα πουν μαλακα τρως τα λεφτά σου σε κωλομπαρα με πουτανες.
Τι είναι αυτά τα περίεργα πράγματα?Τελικά αυτό που ονομάζουμε κωλοτουμπες ή δικαίωμα στην κωλοτουμπα δεν είναι τυχαίο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μιστερ λοβ αφου ξερεις την καταληξη της ιστοριας)))ολες θελουν μια μικρη χειρα βοηθειας να μεγαλωσουν το παιδι τους να πληρωσουν το νοικι.πολλες αθωες τετειες μαλιστα σε σπιτια που ημουν καλεσμενος γνωρισα.ειχαμε χημεια,συμπαθεια αλλα οταν ηρθαν σπιτι δεν καθωνταν παρα μονο αν τις βοηθουσα με νοικι))

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είναι ακριβως έτσι.Μπράβο..Η πουτάνα δεν ρίχνει την τιμή ανεξάρτητα του ποιος είσαι..Μιλάω για Μάυρες ζωνες όχι γκρι semi-pro..Αυτες του caribbean δηλαδη τις καθαρές μάυρες.

Οι περίσσότεροι γραφουν θεωτητικά ούτε ο Kman δεν γνωρίζει καλά παρόλο που είναι και η κατηγορία του..Θα εξηγήσω τι εννοώ...Έγω παραδεχομαι δεν έχω πάρει ακόμα μάυρη ζώνη Ουκρανία αλλά επειδη γουστάρω να μελεταω την ψυχολογία των γυναικών σε κάθε ταξιδι κάνω διαπραγματεύσεις με πουτάνες εκει..και live και διαδίκτυο και μάλιστα πολλές σε αριθμό.

π.χ σκάω caribbean πριν  μια εβδομάδα ηταν μια μαυρη ζωνη αλλά πολύ μετρια και τουλάχιστον 40 χρονων.Ξαναλέω Πολύ μέτρια.Πάλευε να ψησει ενα Τουρκο πιο βρωμικο και ελλειηνο δεν έχω δει..Τελειώνει η διαπραγματευη με Τουρκο απέτυχε..Την πλησιάζω με τροπο να κανω το πειραμα..Πιάνουμε κουβέντα. Μην τα πολυλογω τις λέω ποσα θέλει να πάμε σπίτι μου να πιουμε κρασι και να κάνουμε μασαζ?"μασαζ το λενε το συνθηματικό ή τσαι"..Εγω μου λέει παιρνω 200$...Οκ της λέω αλλα είμαι νεωτερος σου και εμφανισημος και είμαι και ευγενικος δεν ειμαι σαν αυτον που μίλαγες πριν..Θέλεις 100$ να πάμε τωρα (που δεν θα πηγαινα φυσικά)...ΟΧΙ μου λεει με τίποτα. Έκατσε όλη την νυχτα δεν βρηκε πελάτη και πήγε για ύπνο.

Λοιπον χωρις να υπερβαλω η 20η φορα που δεν δέχεται μια μάυρη ζωνη να ρίξει την τιμή εκει..Είναι κανόνας!! Τα ίδια και διαδίκτυο...Αν πετύχεις μαύρη ζωνη δεν αλλάζει η τιμη κανόνας.

Φυσίκα ο kman δεν γνωρίζει ούτε αυτα.Γιατι οι γκόμενες ζητανε 200$ και αυτός λεει ωραια πάρε 500$.

Η γκρι ζώνη είναι όμως διαφορετικά..Αν της αρέσεις αλλάζει τιμή και γενικά δεν πάει σαν καθαρή υπηρεσία καθομαι 2 ωρες και φευγω πηγαίνει προς το σπονσοραρισμα.

Θα πω μια ιστορία ακόμα γιατι απο τις ιστορίες βγαινουν τα συμπεράσματα.

Ειχα πάει στο ταξιδι του Οκτωβριου moulin rouge μασαστζιδικο Κίεβο..Ειναι για μασαζ και στο τελος σου βαραει και μια χειρομαλακια. Μου αρέσει γιατι εκει οι μασερς ειναι πολύ καλές και σου κανουν κανονικο μασαζ σε ωραιο χωρο πριν σε τελειωσουν με το δωρακι της χειρομαλακιας..1 ωρα ολόκληρη διαδικασια δηλαδη.

Τέλος πάντων ήταν μια κοπέλα 25 χρονων απο Οδησσο αρκετά όμορφη και μια ωρα οσο κρατησε το μασαζ πιάσαμε κουβέντα..Γενικά υπήρχε πολύ καλή επικοινωνια και αρχισε να μου λεει για το παιδι της,τα ονειρα της  κλπ κλπ..Τελειωνει η διαδικασια της μια ωρας πάω να σηκωθω μου λεει σε πειραζει να μου κάνεις και εσυ λιγο μασαζ?της κάνω παλι κουβεντα και αλλαζουμε στοιχεια facebook κινητο..Μπαινω στο προφιλ της βλεπω φωτος μια κανονικη ζωη, με ενα παιδακι, φιλες, οικογενεια,εκδρομες..Αρχιζει να μου γραφει απο εκει και τελικα βρισκομαστε για ενα καφε. Δυστυχως ή ευτυχως δεν είχα χρόνο να την ψυχολογησω τι ακριβως ήθελε γιατί ήδη ήμουν με μια καινουρια μικρή εκει οπότε πάνω στον καφε δεν έκανα πρόταση για κάτι λέω αστο την επόμενη φορα..

Την ιστορια την λέω γιατι θεωρω πως αυτη ειναι η λεγομενη γκρι ζωνη.Σαν σημειο αναφορας..Αν της πω π.χ παρε 1500 γκριβνα σαν δωρακι και ελα μια μερα να παμε βολτα,περπατημα και μετα σπιτι θα πει 100% ναι..Αλλά γιατι γκρι ζωνη?Γιατι είμαι σίγουρος πως δεν το κάνει με όλους..Τα παιρνει απο αυτούς που προτιμά και της αρέσει η παρέα τους ούτε θα κοιτάξει ρολοι..Τα παίρνει όμως δεν έχω ψευδαισθησεις!!

Αυτες οι γκρίζες ζωνες που τονίζει συνεχώς ο Σπυρος και αποτελουν πεδίο άγνωστο για τον kman συστηνω σε όσους θέλουν να καταθέτουν κάποιο ποσό αλλά δεν θέλουν την ψυχρότητα της επαγγελματίας ή την σπατάλη χρόνου και προσπάθειας της λέυκης ζώνης!!

Τι βλακας είσαι?Εγω δεν έγραψα ποτε ότι δίνω 500 ευρώ στις επαγγελματίες του Carribean.Εγω έγραψα ότι δίνω 100-150 μάξιμουμ.
Σε εμένα την κόβουν αμέσως την τιμή.
Γιατί?Όπως η μεγάλη τράπεζα αν θέλει κάτι και το ίδιο θέλει και η μικρή τράπεζα ποιος θα πληρώσει λιγότερο για το ίδιο?Η μεγάλη τράπεζα.
Γιατί η μικρή τράπεζα δεν μπορεί να δώσει τις ίδιες εγγυησεις ότι θα πληρψσει οποτε πρέπει να καταβάλει περισσότερα.
Το ίδιο ισχύει και στο σπονσορινγκ.
Αν πας εσύ για τις ίδιες θα πρέπει να καταβαλεις διπλα ή τριπλά και πάλι δε θα δεχτούν.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
μιστερ λοβ αφου ξερεις την καταληξη της ιστοριας)))ολες θελουν μια μικρη χειρα βοηθειας να μεγαλωσουν το παιδι τους να πληρωσουν το νοικι.πολλες αθωες τετειες μαλιστα σε σπιτια που ημουν καλεσμενος γνωρισα.ειχαμε χημεια,συμπαθεια αλλα οταν ηρθαν σπιτι δεν καθωνταν παρα μονο αν τις βοηθουσα με νοικι))

Ακριβως..Δεν ειναι αθωες αλλά δεν νομίζω να πήγαινε τοσο..με 1500 γκρίβνα χαλαρα. Είμαι σίγουρος γιατί έχω γνωρίσει κιάλλες τέτοιες εκεί φοιτητριες κλπ που και καλά με γελιο και ποτο (κυρίως forasge μπάρα) ή και γνωριμίες απο couchsurfing τους έλεγα για τιμες και δωράκια και εβλεπα στο 1500 που πέταγα (δεν λέγαν τιμές αυτες) λέγαν οκ γελώντας !!! 1500 αλλά να φανει σαν δωρακι.Είναι λεπτη η ισσοροπια πως θα το πεις...Να πάνε να σου δείξουν πολη, περπατημα, να κατσουν ολο το βραδυ μετα σπιτι για Ελληνικο πάρτυ κλπ και για ευχαριστω να τους δωσεις ενα δωρακι...

Βρίσκεις τέτοιες αν το χειριστεις καλά..Απλά ενω εχω βρει αρκετες δεν το έχω κάνει γιατι τάιζε το badoo και το tinder αλλα θα το κάνω δεν έχω κόλλημα αν ξεμεινω και δεν βοηθησει η τύχη.

Αντιθετα η μαυρη ζωνη του kman ειναι καθαρός εκετελεστης δωσε τοσα και παμε για 1-2 ωρα..Ότι φτιάχνει τον καθένα..Εμενα δεν με φτιάχνει το μαυρο..Στο γκρι λέω ναι αν στερεψει το λευκο.

Kman δεν γνωρίζεις ουτε γα μαυρη ζώνη τι να πω τωρα..Δεν θα ζητησει ούτε σε σένα ούτε σε μενα αλλη τιμη αυτο τονίζω είναι στανταρ η τιμη για όλους...Αλλά ουτε αυτα δεν ξέρεις αφου δεν φιλοσοφεις τίποτα δεν ψαχνεσε, δε ρωτας, δεν ασχολεισαι, caribeean ποσα τοσα πάμε!!

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81

Αναγκάζομαι να απαντήσω γιατί θα πιστούν κορόιδα από αυτά που γράφεις.Εσύ θα παίρνεις και ταξιτζήδες από το δρόμο Κίεβο και θα λες δεν ρίχνουν τιμή. Πας κάπου που όλοι πάνε να φάνε τον τουρίστα, θέλει παντού παζάρι.

Οι πουτάνες του Carribean η πρώτη τιμή που λένε είναι για κορόιδα. Στο τελευταίο ταξίδι είχε έρθει φίλος από Ελλάδα. Τελεταία του μέρα του άρεσε μια που "κινεζοφέρνει", θα την ξέρετε πάντα εκεί είναι (30-35, καλό σώμα, μέτρια φάτσα,προσωπικά δεν μου αρέσει). Του λέω θα σου ζητήσει 200 πες της αυτή είναι τιμή για τουρίστες, επέμενε 100 και κάνε τη διαπραγμάτευση σε δολλάρια (του δάνεισα 100 USD που είχα μαζί μου). Λοιπόν συμφώνησε με 100 USD για 2-3 ώρες. Η διαπραγμάτευση ήταν γρήγορη και έγινε 2:30 με το μαγαζί ψιλοάδειο. Βέβαια του βγήκε κομοδίνο στο γαμήσι αλλά αυτό δεν θα άλλαζε. Σημ: ο φίλος ήταν εμφανίσιμος, σίγουρα έπαιξε κάποιο ρόλο.

Αυτά για όσους ενδιαφέρονται για πουτάνες του Carribean, εγώ νομίζω ότι θα είναι όλες κομοδίνα που ψάχνουν μεθυσμένους τουρίστες για αρπαχτές. Ασε που μόνο μία είναι ωραία εμφανισιακά (νομίζω είναι η ίδια που έχει ανεβάσει παλιά ο Kman οτάν είχα πει ότι δεν είναι ωραίες).

ΥΓ. Για όποιον πάει Κίεβο, μην παίρνετε ταξί από το δρόμο, κατεβάστε το app OnTaxi ή Uklon ή παραγγείλτε τηλεφωνικώς αν ξέρετε Ρώσσικα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι βλακας είσαι?Εγω δεν έγραψα ποτε ότι δίνω 500 ευρώ στις επαγγελματίες του Carribean.Εγω έγραψα ότι δίνω 100-150 μάξιμουμ.
Σε εμένα την κόβουν αμέσως την τιμή.
Γιατί?Όπως η μεγάλη τράπεζα αν θέλει κάτι και το ίδιο θέλει και η μικρή τράπεζα ποιος θα πληρώσει λιγότερο για το ίδιο?Η μεγάλη τράπεζα.
Γιατί η μικρή τράπεζα δεν μπορεί να δώσει τις ίδιες εγγυησεις ότι θα πληρψσει οποτε πρέπει να καταβάλει περισσότερα.
Το ίδιο ισχύει και στο σπονσορινγκ.
Αν πας εσύ για τις ίδιες θα πρέπει να καταβαλεις διπλα ή τριπλά και πάλι δε θα δεχτούν.
Αρχηγέ , είχες γράψει πως είσαι έτοιμος να κάψεις 500€ για τα συνολικά έξοδα μιας βραδιάς που συμπεριλαμβάνει και αμοιβή για κοπέλες και όχι απαραίτητα μια!
Κόψανε οι κακοπροαίρετοι απο το νόημα των λεγομένωνςου το ποσό και το έδεσαν πως προσφέρεις 500€ σε κάποια για να σου κάτσει!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
100$ ειναι off season..200$ γιορτες..Απλά

την κανονικη τιμη πηρε.Λυπαμαι που στο λεω. Την ξερω αυτην την Κίνεζα είναι ΜΟΥΝΑΡΑ!!..Τωρα Χριστουγεννα ηταν 200$.

Όντως αν τον περασε για τουρίστα θα του ειπε 200$ αλλά αν πας εσυ αντι για αυτη και πεις οτι ειμαι εδω συχνα κλπ κλπ καταλαβαινει πως ξερεις..Το θέμα ειναι δεν θα πέσει κάτω απο την πραγματική ταρίφα..

Ταξι οποιος παίρνει απο δρόμο δείχνει απλά απειρία...Uber και τέλος.Πάφθηνο ασφαλες.Ποτε δεν έχω πάρει ταξι χύμα..

Όσον το να κερνας την μαυρη ζωνη ποτα για να πηδήξεις μετα μια ωρα και χαλας 500 αντι να της πεις παρε 200 και πάμε (γιατί θα έρθει) είναι για μένα τουλαχιστον ανόητο..Για kman το λέω αυτο και απάντηση σε clock.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αποδειξη τα πιο πανω οτι ο αρχηγος ειναι αλεπου και ξερει το παζαρι.ολες 100-150 παιρνουν.στον αλλο ειπαν 200 και μετα επεσαν στην κανονικη τιμη που ειναι για ολους.εχει πλακα το κολπο νμε τους ταξιτζηδες.ερχετε ενας μαλακας αμερικανος οδυσσο λεει παρτε με εκει.δυο ευρο το πολυ κανει με ετερια ταξι.του λεει ο ενας 40 δολαρια,ο αλλος ταξιτζης διπλα 40, αυτος επιμενει 20 και τελικα ο ταξιτζης χαμογελωντας του λεει αντε ελα με 25 δολαρια με τροπο οτι του εκανε και χαρη.εγω πεθανα στα γελια αλλα δεν τον βοηθησα με ταξι.λεω θα φαμε ξυλο μετα με ξερουν οι συγκεκριμενοι εκει.ειναι ποστο τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom