flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
Ρε συ δάσκαλε στο Κίεβο σε ρωτάει ο άνθρωπος. Τι Πολωνία του λες. Πες του με κοπι πειστ ότι έχεις γράψει εδώ στο παρελθόν για φρι καμάκι.Πολωνία.
Ρε συ δάσκαλε στο Κίεβο σε ρωτάει ο άνθρωπος. Τι Πολωνία του λες. Πες του με κοπι πειστ ότι έχεις γράψει εδώ στο παρελθόν για φρι καμάκι.Πολωνία.
Πληρωσες ;το tinder εν το μεταξυ να εχει παρει φωτια.1 στα 3 like να σε δεχοντε,μην τα πολυλεω αρχιζω να τα λεω να την οκσανα με τα απο λιγω δωσε μου το viber. αρχιζει στελνει εκει.της λεω ραντεβου στο szokoladnika στη μαινταν 7.00 λεει 8 οꨨτην περιμενω οντος 8 παρα μηνυμα στο viber και 8 να την καθεται τα λεμε με τσατρα πατρα αγγλικακαι τη βοηθεια του google.kai στο τελος της λεω παμε στο hotel room για τα περετερο.λεει ετσι το κανεις μεολες??λεω κοιτα εγω συνυθως αυτο το προτεινω αργοτερα αλλα επειδη θα φυγειτο αεροπλανο i am time presed!!!αν θες... λεει οκ.παμε και την ξεσκιζα επι 2 ωρο. κερασα τον καφε και το γλυκο.το ζητημα ειναι οτι τωρα μου στελνει καθε μερα στο viber καλυμερα τι κανεις ποτε θα τα πουμε κτλ
Τύπε gagas, πολύ μαρούλι πετάς. Σε μια πόλη που έχει τόσες γυναικες που μπορείς με λίγη προεργασία πριν πας να τις γνωρίσεις και να της πηδήξεις με δείπνο ή καφέ, δεν βλέπω τον λόγο να ξοδέψει κάποιος τόσα χρήματα. Προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί από πριν με ονλαιν καμάκι. Προτιμάς το εύκολο και πληρωμενο. Αν το απολαμβάνεις όντως έχει καλώς. Εγώ δεν θα το έκανα.
2 φορές τύπε.Φιλαράκο έχεις πάει ουκρανία?
Ντερτι κάνε κοπιπειστ απο παλιότερα ποστ σου, τις τακτικές σου, γιατί ο φίλος gagas είναι νέος και μόνο το τιντερ παίζει.Το ρωτάς? Η κοπέλα ψάχνει κι άλλο 50αρικο..
Filter..η oksana δεν ζητησε τιποτα!!κερασα τον καφε και την παστα!!!!θα επανελθω με συμπερασματα κατα τη δικη μου αποψη με αυτα που ειδα στο ταξιδι!!!
Ωραίος!2 φορές τύπε.
Θα σου απαντήσω αύριο με το λινκ του ποστ που είχα κάνει. Εγώ έχω πάει και τις 2 φορές Χριστούγεννα. Σε ενημερώνω ότι εγώ δεν πήγα και τις 2 φορές στο Κίεβο για πληρωμένο σεξ. Να ξέρεις ότι για το μη πληρωμένο σεξ θέλεις προεργασία από το ιντερνετ, μέσω Τιντερ, μπαντου, Μαμπα κλ. Αν νιώθεις άνετα στην κάμερα να μιλήσεις μέσω σκαιπ ακόμη καλύτερα για να εξοικειωθεί η γκομενα μαζί σου και να νιώσει ασφάλεια. Αν ποντάρεις σε πολύ εμφανίσιμες θα πρέπει να είσαι ανάλογων προσόντων ή να μιλάς Ρωσικά ή να έχεις λεφτά για δώρα και διασκέδαση.Ωραίος!
Εχεις κάνει κανένα ριβιού παλαιότερα? Αν ναι θυμάσαι περιπου ημέρουμηνια να το τσεκαρω?
Τύπε gagas, πολύ μαρούλι πετάς. Σε μια πόλη που έχει τόσες γυναικες που μπορείς με λίγη προεργασία πριν πας να τις γνωρίσεις και να της πηδήξεις με δείπνο ή καφέ, δεν βλέπω τον λόγο να ξοδέψει κάποιος τόσα χρήματα. Προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί από πριν με ονλαιν καμάκι. Προτιμάς το εύκολο και πληρωμενο. Αν το απολαμβάνεις όντως έχει καλώς. Εγώ δεν θα το έκανα.
Μία την πρώτη. Την 2η καμία. Δεν είχα και την καλύτερη διάθεση την 2η φορά. Είχαν συμβεί διάφορα πριν πάω, σε προσωπικό επίπεδο και πηγα πιο πολύ για να φύγει από την Ελληνική πραγματικότητα.εσυ ποσες γαμησες που πηγες ?
Μια εβδομάδα Κίεβο (βασικά 8 μέρες). Χτες βράδυ Γύρισα..
Έπεσα σε βαθύ έρωτα με ένα απίστευτο πλάσμα.
Συμπεράσματα:
1. Γυναίκα της προκοπής με δουλειά στο Κίεβο ΔΕΝ έρχεται Ελλάδα (εκέι μας κατάντησαν οι πολιτικοί μας).
2. Νύχτα Κίεβο είναι ΣΚΑΤΑ..Μόνο πουτάνες ή καμμένες. Πήγα παντού δεν έβγαλα τίποτα απο νύχτα.Μέρα όμως και διαδίκτυο είναι όνειρο ακόμα. Μην φάτε τον χρόνο σας στην νύχτα δεν αξίζει εκτός αν κυνηγάτε ιερόδουλες.
3. Θές 3-4 ραντεβού για να κάτσουν.Είναι παντού γνωστό σε αυτούς που πάνε Ουκρανία παγκοσμίως πως τα one night stands είναι πολύ σπάνια.
4. Για να μπορέσεις να οργανωσεις τα 3-4 ραντεβού με πολλές γκομένες θές χρόνο.Πάνω απο 2 εβδομαδες minimum. Γιατί δουλευουν καθημερινές οπότε πρέπει να σου κάτσουν καλά τα χρονοδιαγράμματα. Οπότε κάτω απο 2 εβδομάδες παίζεις με πολύ τυχή.
Βγήκα ραντεβού με 4 γκόμενες τις πρώτες 2 μέρες (3 απο Tinder με καλή προετοιμασία πριν και μια τυχαία γνωριμία στα mac donalds). Γούσταραν τρελά και οι 4. Ασταμάτητα μυνήματα...Είναι ασσύληπτο τα ποσοστα επιτυχίας στην Ουκρανία. Στην Πολώνια στις 10 που έβγαινα γούσταραν οι 2. Οι άλλες εξαφανιζόντουσαν ή τα φτιαχναν με κανά Πακιστανό. Επειδή δεν είχα όμως τον κατάλληλο χρόνο σε μια εβδόμαδα εστίασα στις δυο. Η πρώτη μια ξανθούλα έκατσε στο δέυτερο ραντεβού (μιλάγαμε κανά μήνα πριν απο tinder) αλλά αλλά μετα σύνέβει κάτι σπάνιο για μένα. Ερωτευτηκα την μελαχρινή και αφιέρωσα όλες τις επόμενες μέρες με αυτή. Πρόλαβα να την πηδήξω τελευτάια νύχτα -4o ραντεβού (οριακά). Για αυτο λέω πως χρειάζεται χρόνο. Αν δεν μπορούσε την Κυριακή να με δεί και να κάνουμε dinner στο σπίτι μου δεν θα τα είχα καταφέρει θα μου είχε τελείωσει ο χρόνος. Μου άρεσε τρελά η γκόμενα..Με τίποτα δεν μπορούσα να την πείσω να έρθει Ελλάδα όμως έστω για διακοπές. Βασικά με όσες μιλάω απο Κίεβο τα τελευταια 2 χρόνια δύσκολα έρχονται Ελλάδα ακόμα και να σε ερωτευτούν..Μιλάμε για Κίεβο στα χωρία μπορέι δεν ξέρω.Οπότε οι επίδοξοι γαμπροί να το έχετε υπόψη σας αυτό.
Κρατήστε απο τα παραπάνω πως αν έχεις χρόνο αρκετό Κίεβο θα βρέις πλάσματα που δεν θα βρέις σε καμά αλλή χωρα σε Ευρωπαικό έδαφος. Αν δεν έχεις χρόνο και πας εκεί τριήμερα-πενταήμερο ειναι πεταμένα λεφτά οπότε καλύτερα ιερόδουλες.
Δουλέψτε online να μειώσετε τον χρόνο των ραντεβού που θα χρειαστούν για να κάτσουν.
Εστιάστε σε 2-3 γκόμενες max είναι τόσες πολλές ευκαιρίες εκει που δεν μπορείς να μην δοκιμάσεις αλλά αν μπλέξεις με πολλές τελικα θα τα κάνεις κώλο και δεν θα πηδήξεις καμία. Θα ξεμείνεις απο χρόνο.
Το μόνο πλεονέκτημα Πολωνία σε σχέση με Ουκρανία παραμένει ότι Ουκρανία πληρώνεις τα πάντα (γέυματα,καφέδες κλπ. στα ραντεβού)..Απλά Πολώνια ασχολείσαι με καμμένα μπάζα ενω Ουκρανία με πλάσματα ΑΣΣΥΛΗΠΤΑ.
Και μερικές πληροφορίες..
Μην μένετε σε ξενοδοχεία καλύτερα διαμέρισμα για να προτείνεις να έρχονται για κρασί.Είνια και πιο φτηνά και άνετα.
Στο αρεδρόμιο αλλάξτε ελάχιστα λεφτά γιατι είναι χάλια η ισοτιμία. 28 ενώ στο κέντρο οπουδήποτε έβρισκες με πάνω απο 30.
Χρησιμοποιήστε uber για ταξί.Πάφθηνο και ασφαλές.
Στο αρεδρόμιο πάρτε μια κάρτα lifecell για το κινητό έχει ενα stand εκει.Με 5 ευρώ σου βάζουν 8 gb οπότε κινείσαι άνετα μετα.
Για ταξί απο αεροδρόμιο προς πόλη πηγαίνεται στο stand για τα ταξί του αεροδρομίου λές που θές να πάς σου κόβουν μια απόδειξη οπότε είσαι ασφαλής απο το να σου ζητήσει ότι θέλει ο ταρίφασ.Περίπου 14 ευρώ βγαίνει.Στο ανάποδο απο πόλη προς αεροδρόμιο με uber γύρω στα 12 ευρώ.
Clubs να πάτε καλοκαίρι δεν ξέρω τι να σας προτείνω όλα σκατά ήταν.Ψιλοάδεια και πολύ καβλι μέσα.Καλύτερα πηγαίνεται στο ποτάμι στο bora-bora εκέι έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες.
Με λίγα λόγια πήγες 10 μέρες Κίεβο, πέρασες όμορφα, ήπιες, έφαγες παντού γυναικάρες, έβγαλες ραντεβουδάκια 7-10 γυναίκες ήπιαν έφαγαν και τελικά δεν έκατσε καμία να τον φάει !!!
Καταρχάς μπράβο γιατί είσαι αληθινός και ειλικρινής..Δέυτερον ακριβώς τα ίδια έζησα και εγω και τα έχω αναφέρει παραπάνω-στην αγαμία φεύγω συνήθως απο εκεί στα ταξίδια..
Η μόνη μεγάλη διαφορά που έχουμε είναι πως νομιζεις πως έφταιγε η τύχη,ο χρόνος οι επιλογές κλπ και την άλλη φορά ή αν τα έκανα αλλιώς ή ...ή ...ή..θα ήταν διαφορετικά..Απλά δεν είναι και δεν θα είναι!! Αυτο είναι το Κίεβο...Κουκλιά παντού αλλά άκαβλα, ξενέρωτα ραντεβού που ανεφερες απο Tinder με κεράσματα κλπ...Χαμένος χρόνος για μένα για κυνηγητό...Ακόμα και αν με την προσπάθεια έιχαν παει αλλιώς τα πράγματα και είχε κάτσει τελικά μία δεν θα άλλαζε τον κανόνα...Πάλι θα ηθελε 10-15 ραντεβού με διαφορετικές γκόμενες να κερνάς πάντα φαι και πότο μήπως και τελικά (που δεν) κάτσει η μία και σπάσει ο κανόνας!!!
Θα συμφωνήσω με kman πως αν σκάσεις χρήμα τα πράγματα θα άλλαζαν 180 μοίρες σε αυτήν την πορνο-χώρα!!! γιατί μόνο για αυτό είναι...¨οπως έγραψα να κάνεις βολτίτσα, να πιείς, να φάς , να βλέπεις παντού γυναικάρες και να σκάσεις και ενα πενηνταρικάκι να πέρνεις καμιά πουτανίτσα..Love τουρισμός αποτυχημένος στην πορνο-χώρα!!
Το παιχνίδι του love τουρισμού το κάνω κοντα στα 12 χρονια...Ποτέ δεν πάω σαν τουρίστας, πάντα πουλάω το παραμύθι πως πάω με προοπτική να μείνω μόνιμα, πουλάω έρωτα, αποφεύγω τα τουριστικά μέρη, εμφανιση είμαι καλά κ.λ.π.. Σχεδόν παντού είχα επιτυχία μέχρι και στο Βελιγράδι.. Το μόνο μέρος που έχω αποτυχεί πλήρως είναι Ουκρανία...Ο λόγος είναι απλός..Οι γκομενες είναι ανέραστες (σε σύγκριση με τις άλλες φυλές) οπότε το τελευταίο που τις νοιάζει είναι να κάνουν sex με τον οποιοδήποτε που πάει μια εβδομάδα εκεί, αλλά το χειρότερο το sex έχει ταυτιστεί εκέι με το αντάλλαγμα (λεφτά, δωράκια κλπ)..Μακάρι να ήταν μονό δική μου άποψη αλλά το γράφει πολύ κοσμός και κυνηγοί που εχουν δοκιμάσει σε πολλές χώρες!!