Με 300 τη μέρα είσαι άρχοντας.Με 500 μπορείς να έχεις δύο καλλονές κάθε μέρα.
Απλά γενικά πρέπει να είσαι χαλαρός.Με τις Σλάβες πρέπει να κρατάς χαλαρά τα γκέμια να μην τις ζορίζεις και περιορίζεις.Είναι ελεύθερα πουλιά θέλουν ελευθερία κινήσεων.Ετσι δείχνεις και απόλυτη ανωτερότητα.
Γενικά πρέπει να έχεις νοοτροπία άρχοντος.Ας πούμε αυτός που της γνώρισες νόμιζε οτι είναι καλύτερος από εμένα και πήγε να μου τη φάει και καλά ενώ την αξία του την έδωσα εγώ αφού τη γνώρισε μέσω εσού δηλαδή από εμένα.Συνεπώς social circle game.Γενικά δυσκολεύομαι να κοντρολάρω τους άντρες οπότε δεν ασχολούμαι με social circle game.
Αν έρθεις και κάνεις αυτά που σου λέω και δεν αρχίσεις τις πουστιές(όπως κάνουν όλοι) θα φας του κόσμου τις γκόμενες.Αν αρχίσεις να κολλάς με τη μία και την άλλη και δεν κάνεις τζόγο για τις επόμενες θα πιάσεις τα αρχίδια σου.Πρέπει να καταλάβεις την τακτική και τη στρατηγική.
Για να έχει αποτέλεσμα η added value πρέπει να έχεις στυλ άρχοντος τσομπαναραίου.Δεν αρκούν τα λεφτά.Πρέπει να δείχνεις άτομο υψηλής κλάσεως.Με το ροδίτικο στυλ δε δείχνεις ακριβώς έτσι.Χρειάζεται κάπως πιο βόρειο στυλ.Γενικά πρέπει να είσαι πιο βαρύς,πιο απότομος,πιο κυριλέ,όχι ανάλαφρος.Οπως είναι οι βορειοελλαδίτες,οι Σέρβοι κτλ.Αυτό το στυλ περνάει στις Σλάβες.Οχι ρομαντισμοί κτλ.
Πάντα πρέπει να δείχνεις κασέρι,ακριβά γούστα και οτι άγεσαι από τον πούτσο σου οτι είσαι άντρας με πάθη που κάνει τη διαφορά,όχι συμβατικός πέουλας.