jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
κι ισως καποια 500 χριβνια που δινω για "ταξι" την επομενη μνερα το πρωι
κι ισως καποια 500 χριβνια που δινω για "ταξι" την επομενη μνερα το πρωι
Ρε φιλαράκια, ο σκοτωμός/κοκορομαχία χρονιάρα μέρα είναι οτι οι πουτάνες της ουκρανικής επαρχίας είναι πιο φτηνές από του Κιέβου;
Eννοείται. Και τα διαμερίσματα το ίδιο.
Άρα για τί ακριβώς συζητάμε, όπως την βρίσκει ο καθένας.
Άλλος Φυλής, άλλος στούντιο, άλλος ΦΚΚ Γερμανία, άλλος Ουκρανία.
Καλή Χρονιά.
Κμαν, ωραίο το κυλοτάκι του παιδιού με τιραντούλα από την μία πλευρά.
Δεν συμφωνώ απόλυτα...Σε ερωτέυονται απλά όπως ξαναείπα δεν κάθονται εύκολα..Δεν μιλάω μόνο για badoo όπως λέει ο kman..Την τελευτάια φορά γνώρισα 11 γκόμενες οι περισσότερες απο clubs (shooters, sorry babuska και forsage) !!! και απο όλες ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΜΙΑ----KAMIA τηλέφωνα- χαμούρεμα μέτριο αλλά απο ΚΡΕΒΑΤΙ καμία!!!!..ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ!!!
Είμαι αγαπούλης όπως λές απλά μέτρα 18 που γάμησα φέτος Ελλάδα χωρίς λεφτά και όλες τις χώρες που έχω πάει έχω φάει γκόμενα πάντα χωρίς λεφτά εκτός απο ΟΥΚΡΑΝΙΑ ποτέ ούτε ΜΙΑ..!!!Οπότε τα συμπεράσματα δικά σας είτε τα με πιστέυετε έιτε όχι!!
Χωρίς Ρώσσικα και χωρίς λεφτά Ουκρανια χλωμό!! Αν έχεις ένα απο τα δυο πάω πάσο!!
Αν τα καταφέρνετε δεν τα αμφισβητώ απλά γράφω την εμπερία μου που συνήθως μετά όλοι απο καιρό μου λένε είχες δίκιο!!
να ρωτησεις τον φιλο σου τον Αλλαν ποσα εδωσε για την μιςς ουκρανια πριν 2 χρονιατι ???παλια δεν εδινα ουτε αυτα,τα τελευταια 5 χρονια το κανω
να ρωτησεις τον φιλο σου τον Αλλαν ποσα εδωσε για την μιςς ουκρανια πριν 2 χρονια
Σε συμπαθώ, γράφεις όμορφα και χωρίς να προσβάλεις αλλά έχεις άδικο. Όλα είναι θέμα προετοιμασίας. Μπορείς να φάς πάρα πολλές και πολύ εύκολα. Αλλα δεν θα τη φας επειδή θα πεις.. Hi, i'm Greek και θα σε πάρω για διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Αυτά τελείωσαν. Θα το παίξεις σοβαρός, θα πεις μια ωραία ιστορία, θα έχεις και μια μέτρια εμφάνιση να υποστηρίξεις τα λεγόμενά σου και θα φας πάρα πολλές. Όχι μοντέλες, αυτές δεν ασχολούνται με τουρίστες λίγων ημερών και μάλιστα χωρίς ρώσικα. Αυτές ξέχνα τις, άφησέ τις στα μυαλά των φαντασμένων. Θα φας πολλές καλές όμως, δωρεάν, και αν είσαι καλός θα σε φροντίσουν. Και αφού είσαι καλός και έφαγες 18 στην Ελλάδα φέτος χρησιμοποίησε την ευφυία σου αναπροσάρμοσε το παιχνίδι σου για να έχεις αποτέλεσμα. Η συμπεριφορά που ανταμείβεται είναι η πετυχημένη και όχι αυτή που θεωρητικά μας φαίνεται σωστή.
Καλή χρονιά σε όλους από Βίννιτσα.
Το παιχνίδι του love τουρισμού το κάνω κοντα στα 12 χρονια...
miss teen ukraine πανιβλαξΤίποτα αλλά την προσφερα ονειρεμένο τρίο την φίλη μου από Τιρασπολ και έγινε απίθανη σεξουαλική βραδιά....
(Miss Odessa oxi Oukrania).
Ο καθένας έχει τον τρόπο του,αλλά το κόλπο περί προοπτικής,μονιμης εγκατάστασης,κ.λ.π.,δε νομίζετε ότι έχει παλιώσει,από τότε που το Internet μπήκε σε κάθε χωριό της επικράτειας..
Εμένα μια Τσέχα που αρχίζω και γνωρίζω καλύτερα και οι φίλες της,
μου έλεγαν πόσο γελοίοι τους φαίνονται κάτι Άγγλοι 40άρηδες,50άρηδες που τους παρουσιάζονται σαν μεγαλοστελέχη πολυεθνικών,μάνατζερ,αστροναύτες ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο..
Και στην Τσεχική επαρχία που πήγα,κατάλαβα ότι και εκεί οι γυναίκες είναι υποψιασμένες.
Και ο λόγος είναι ότι κάποιοι από τα μιλιούνια τον πορνοτουριστών,έχουν πουλήσει το ίδιο παραμύθι άπειρες φορές..
Και όσο και καλός να είσαι στο να το πουλάς,ακόμη και να πηδήξεις,μη νομίζεις ότι η γκόμενα σου κάθισε γιατί το έφαγε..
Μπορεί να ήθελε και η ίδια να αυτοπαραμυθιαστεί,να περάσει λίγες μέρες καλά,κ.λ.π.
Δεν το γράφω για κάποιον συγκεκριμένα,ο καθένας παίζει άλλη μπάλα εδώ μέσα,αλλά σε γενικές γραμμές,έχω καταλάβει ότι πολλές "τακτικές" και "κόλπα" είναι καμμένα εδώ και καιρό.
Επιπλέον για Ουκρανία δεν έχει κανένα νόημα αφού οι γκόμενες προτιμούν να μένεις στο εξωτερικό για να τις πάρεις μαζί σου και να τις σώσεις από την ανέχεια.Επίσης τεκμαίρεται οτι είσαι πιο φραγκάτος αν μένεις εξωτερικό.
Έτσι έχω καταλάβει και εγώ..
Έχω γράψει για μια Ουκρανή που παίζει εδώ πάντα stand by,θυμάμαι ειδικά σε κάποια περίοδο όλες οι γνωστές της από την κωμόπολη που κατάγεται,ήθελαν να μάθουν πως θα έρθουν σαν προσφυγοπούλες από την Κριμαία..
Άσχετα που η πόλη τους δεν έχει καμία σχέση με Κριμαία.
Όμως αυτό που έχω δει σε όλες τις Σλαβικές χώρες,είναι ότι οι γκόμενες από 8+ και πάνω,δεν έχουν ανάγκη κανέναν ξένο χορηγό,δεν έχουν ανάγκη καμιά μετανάστευση.
Αράζουν με κάποιον ντόπιο που κονομάει ή κληρονομάει και όλα κομπλέ.
Οι κατώτερης εμφάνισης θα σκεφτούν να την κάνουν.
Αλλά επειδή όπως έγραψα,υπάρχει πλέον internet και το παπατζηλίκι έχει όρια,ένας 50άρης που πιάνει 1500 καθαρά στη Γερμανία,καλό είναι να μην ονειρεύεται ότι θα καταφέρει να φέρει μόνιμα κάτι παραπάνω από 6άρι-7άρι,minimum 30χρονών ή αν είναι μικρότερη θα έχει παιδί.
Ούτε Αμερική είμαστε να κερδίσουν καμιά πράσινη κάρτα,ούτε με ενάμισηχιλιάρικο θα συγκινηθούν..
αντιπροσωπος του μπου στο ντοιτς μαλλον...Σε ποιον τομεα 5k καθαρα? 9k brutto θα πρεπει να καθαριζεις το μηνα για να πιανεις αυτο το ποσο...
Ισως ως selbständig ...
κοψε κατι τυπε παντως,,δεν ενοχλει ο δασκαλος καμμια μαλ..α λεει πιο πανω..πολυ επιθετικα μπηκεςβλεπεις πως δεν απανταει?
ο tramountana σε παρομοια ερωτηση απαντησε και πιθανολογω πως πραγματι ετσι ειναι στην περιπτωση του.
ο kman ωστοσο παλι πουλαει παραμυθι στους ιθαγενεις κατω
τον ειχα αποκαλυψει παλιοτερα απο τα post του Roosh V ποσο fake ειναι
απο τοτε με φοβαται πλεον και δεν απανταει καθολου
ΛΕΓΕ ΡΕ ΦΙΔΕΜΠΟΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑ
διαφορετικα
[size=10pt]Ιch werde dich hier für immer und ewig, gnadenlos ficken, wie eine schlampe[/size].
βλεπεις πως δεν απανταει?
ο tramountana σε παρομοια ερωτηση απαντησε και πιθανολογω πως πραγματι ετσι ειναι στην περιπτωση του.
ο kman ωστοσο παλι πουλαει παραμυθι στους ιθαγενεις κατω
τον ειχα αποκαλυψει παλιοτερα απο τα post του Roosh V ποσο fake ειναι
απο τοτε με φοβαται πλεον και δεν απανταει καθολου
ΛΕΓΕ ΡΕ ΦΙΔΕΜΠΟΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑ
διαφορετικα
[size=10pt]Ιch werde dich hier für immer und ewig, gnadenlos ficken, wie eine schlampe[/size].
[size=10pt]SPRICH,DU KLEINE SCHLAMPE[/size]