Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
επειδη οπως λες σημασια εχουν τα ξερα γεγονοτα ΓΕΝ ειχες παει ουκρανια τουλαχιστον πριν το Μαϊνταν...δεν ηξερες καν πια ειναι η γαμοϊσοτιμια στις αρχες του 14 με τωρα....
οταν περισυ τον μαρτιο πανιβλαξ πηγαμε με τον Αλλαν μαζι ουκρανια τρελλαθηκαμε απο την χαρα μας που το ευρω απο 10.50 ειχε φτασει στο 12.50 και μεχρι να φυγουμε ειχε παει 16...αλλα εισαι και παραμυθας....

Τι λες ρε παπάριαν;Εγώ γράφω σε αυτό το θρεντ για την Ουκρανία από το 2007 εσύ από πότε γράφεις;Πάω Ουκρανία από το 2003.Απλά δεν περιορίζομαι σε μια χώρα και για αυτό νομίζουν ότι δεν πας Ουκρανία γιατί είναι τόσο καλύτερη από τις άλλες που αν είχες πάει μια φορά όλο εκεί θα πήγαινες.Είναι εντελώς ηλίθιος τρόπος σκέψης.
Ο πανγαμιας δεν κολλάει ποτε σε μία χώρα.Τώρα πάω να πουτσωσω Πολωνία.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
Τι λες ρε παπάριαν;Εγώ γράφω σε αυτό το θρεντ για την Ουκρανία από το 2007 εσύ από πότε γράφεις;Πάω Ουκρανία από το 2003.Απλά δεν περιορίζομαι σε μια χώρα και για αυτό νομίζουν ότι δεν πας Ουκρανία γιατί είναι τόσο καλύτερη από τις άλλες που αν είχες πάει μια φορά όλο εκεί θα πήγαινες.Είναι εντελώς ηλίθιος τρόπος σκέψης.
Ο πανγαμιας δεν κολλάει ποτε σε μία χώρα.Τώρα πάω να πουτσωσω Πολωνία.
απο το να γραφεις μεχρι να πας απεχει παρασαγκας.....εδω δεν ηξερες ποσο ειχε η γριβνα πριν το μαινταν (το πρωτο πραγμα που κανεις οταν πας σε ξενη χωρα κοιτας την ισοτιμια)....τεσπα λεγε εσυ τα φιδια σου....παρουσιασου σαν τσολιας ψωλιας που χαλαει 2χιλιαρικα το σ/κ του κι ασε μας εμας...τα φτωχαδακια :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
απο το να γραφεις μεχρι να πας απεχει παρασαγκας.....εδω δεν ηξερες ποσο ειχε η γριβνα πριν το μαινταν (το πρωτο πραγμα που κανεις οταν πας σε ξενη χωρα κοιτας την ισοτιμια)....τεσπα λεγε εσυ τα φιδια σου....παρουσιασου σαν τσολιας ψωλιας που χαλαει 2χιλιαρικα το σ/κ του κι ασε μας εμας...τα φτωχαδακια :2funny:

To ζητημα με τον κμαν ειναι οτι δε δινει καμια πραγματικη πληροφορια. Ας πουμε πως τη βρηκε την ταδε ? Απο ποιο σαιτ η σε ποιο κλαμπ? Τι εκανε εκει πως προσεγγισε πως εκανε διαπραγματευση. Μετα για ποση ωρα γαμησε με ποσα?
Σε ποιο ξενοδοχειο εμεινε ποσα εδοσε, που πως τι ? Ολοι οσοι κανουν ταξιδια τα γραφουν τα παραπανω αναλυτικα και κανονικα και δινουν ενημερωση. Και εγω οσες φορες εχω παει καπου το κανω. Η εδω οταν πηγα σε σαλον και στριπ εγραψα τι παιζει η σε κολομπαρο.
Ο Κμαν γραφει γραφει ακατασχετα, αλλα ο αναγνωστης δεν αποκομιζει καμια χρησιμη πληροφορια απο ολο αυτο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Κμαν γραφει γραφει ακατασχετα, αλλα ο αναγνωστης δεν αποκομιζει καμια χρησιμη πληροφορια απο ολο αυτο.
Οχι μονο δεν αποκομιζει καμια πληροφορια αλλα θα ελεγα αποπληροφοριοποιητε!Ειδες αυτον τον φιλο μου που ακουσε  :jerking: σαν τον Βλάκμαν και πηγε Πολωνια για να  :knockinb:.Το αποτελεσμα ηταν 4 μέρες στο Χόστελ να μην μπορει ουτε  :jerking: να παίξει  :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Οχι μονο δεν αποκομιζει καμια πληροφορια αλλα θα ελεγα αποπληροφοριοποιητε!Ειδες αυτον τον φιλο μου που ακουσε  :jerking: σαν τον Βλάκμαν και πηγε Πολωνια για να  :knockinb:.Το αποτελεσμα ηταν 4 μέρες στο Χόστελ να μην μπορει ουτε  :jerking: να παίξει  :2funny:
μιτσο το καινουργειο βιντεο τα λεει ολα! ριξε βιντεα στον λαο :helpplea: :helpplea:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
To ζητημα με τον κμαν ειναι οτι δε δινει καμια πραγματικη πληροφορια. Ας πουμε πως τη βρηκε την ταδε ? Απο ποιο σαιτ η σε ποιο κλαμπ? Τι εκανε εκει πως προσεγγισε πως εκανε διαπραγματευση. Μετα για ποση ωρα γαμησε με ποσα?
Σε ποιο ξενοδοχειο εμεινε ποσα εδοσε, που πως τι ? Ολοι οσοι κανουν ταξιδια τα γραφουν τα παραπανω αναλυτικα και κανονικα και δινουν ενημερωση. Και εγω οσες φορες εχω παει καπου το κανω. Η εδω οταν πηγα σε σαλον και στριπ εγραψα τι παιζει η σε κολομπαρο.
σωστος ! αλλα και συ απο πολονια μερια τιποτα !  :helpplea: και αφου εισε εκει ριξε καμια πληροφορια ντε!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αγαπητε εν Χριστο αδελφε....τα ματακια μου εχουν δει τα παντα....τα δε αυτακια μου το τι εχουν ακουσει δεν λεγετε....το τι διαβαζω...αστο!!! ασχολιαστο....
στο παραμικρο ψηγμα πιθανοτητας να κανει αυτο που γραφει και να ειναι πραγματικοτητα κρατωντας βεβαια τις επιφυλαξεις μου.... οφειλω να πω οτι ειναι κάλος ο τονος ειναι στο α
και προτρεπω τον κοσμο να μην κινηθει ετσι διοτι θα φαει πικρα κυριως οικονομικη....αι ουκραναι....οσο πιο πολλα εισαι διατεθημενος να χαλασεις θα σου ζητησουν ακομα περισσοτερα...θα εισαι το λιγοτερο χαζος να μην δεχτεις τα δικα σου θελω οταν στην καθε ψεκασμενη και καλοσπονσοσαρισμενη υπαρχουν 5 που θα κανουν πολλα περισσοτερα στα μισα των μισων... χωρις να υστερουν κορμιου και γενικης εμφανισης...εχω γραψει ολοκληρο γαμημενο οδηγο....τον οποιο τον εκανα up επι τουτου
τον δε γαμημενο οδηγο τον εκανα επιδειξη επι πραγματικου σε επιλεγμενα μελη του φορουμ
Ακομα και ο Χαρης οταν τον εφαρμοσε γυρισε φορτωμενος με 2 μουνακια και ανοιξε τα ματια σε αλλους μεγαλοχορηγους της ουκρανιας και πλεον δεν τα σκανε χοντρα
ενιγουεϊ που λενε στα ελληνικα......
εγω απορω πρωτα που βρισκει ενεργεια με τετειο καιρο να βρεθεται παντου,οχι μονο για τα λεγομενα του.αλλα και εσυ ρε αδερφε δινεις συμβουλες στα παιδεια πως παιζεται το παιχνιδι σου και δινεις παραδειγμα εμενα που ειμαι ρωσοφωνος και τοσα χρονια παω εκει.τα νεα παιδεια με συνενοηση κουκουτσι τι να παιξουν?μονο με επαγγελματιες καραπουταναρες που δεν δεχονται διαπραγματευση και μιλανε αγγλικα.οι κυπριοι τουλαχιστο που γνωριζω που πανε ουκρανια ειναι αρνια στην σφαγη που δεν γνωριζουν και αυτο το σαιτ για να παρουν μια γευση τι παιζει.αν σου πω τι ακουω απο τελειωομενους 50-65 που πανε εκει πρωτη φορα θα γελας μαζι τους.ασε που μου σκαρφιζονται κατι ιστοριες νομιζοντας δεν εχω ιδεα απο ουκρανια,μου αρεσει απο περιεργεια να τους κανω ερωτησεις χαχαχαχα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σωστος ! αλλα και συ απο πολονια μερια τιποτα !  :helpplea: και αφου εισε εκει ριξε καμια πληροφορια ντε!

Λαθος, εγω εχω πει παρα πολλα. Και οτι εχει ρωτησει συναγωνιστης εχω απαντησει επ ακριβως, οτι ηξερα φυσικα. Εχω γραψει αναλυτικα και που πηγα σε μια φολα απο το roksa και για το στριπτηζ και για τα κολομπαρα ( που ειναι κολο...πιασμα ).
Και γενικα οποια αλλη επακριβης πληροφορια. Αν εχει καποιος κατι να ρωτησει επιπλεον πολυ ευχαριστως.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
αλλα και εσυ ρε αδερφε δινεις συμβουλες στα παιδεια πως παιζεται το παιχνιδι σου και δινεις παραδειγμα εμενα που ειμαι ρωσοφωνος και τοσα χρονια παω εκει.τα νεα παιδεια με συνενοηση κουκουτσι τι να παιξουν?μονο με επαγγελματιες καραπουταναρες που δεν δεχονται διαπραγματευση και μιλανε αγγλικα.
αυτο που λες ειναι αληθεια...κανονισα για μενα μια γκομενα με ψειρες και ζητησε σε αγγλοφωνο που του ειπα να την παρει τηλεφωνο  5000 για 3 ωρες  :2funny: οσο κανονισε μαζι μου για 10 μερες
αλλα ομως βασει εμενα...και για τον εαυτο μου μιλαω....εγω οταν πρωτοπηγαινα σε αυτες τις χωρες...δεν ηξερα ουτε σπασιμπα να πω..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν σου πω τι ακουω απο τελειωομενους 50-65 που πανε εκει πρωτη φορα θα γελας μαζι τους.ασε που μου σκαρφιζονται κατι ιστοριες νομιζοντας δεν εχω ιδεα απο ουκρανια,μου αρεσει απο περιεργεια να τους κανω ερωτησεις χαχαχαχα
Μ'αυτους γελάω πάρα πολύ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:συνηθως βρισκουνε μια 50+ και την ερωτευονται και το παιζουν οτι εχουν γκομενα  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Το αντίθετο εγώ δίνω λεπτομερέστατες πληροφορίες για μαγαζιά,ποσά και ξενοδοχεία.Βγάζω και φωτό.Δε γίνεται πιο ακριβώς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το αντίθετο εγώ δίνω λεπτομερέστατες πληροφορίες για μαγαζιά,ποσά και ξενοδοχεία.Βγάζω και φωτό.Δε γίνεται πιο ακριβώς.

E πως? Πχ βγαζεις μια φωτο. Ειπες " τη συγκεκριμενη τη γνωρισα στο ταδε, εκανα το κονε ετσι, τη διαπραγματευση ετσι, πηγαμε για τοση ωρα?"
Πες μια πληροφορια με ακριβεια να καταλαβει ο κοσμος.
Πες και που μενεις πες πηγα εκει εμεινα τοσο, εμεινα στο ταδε ξενοδοχειο.
Τα γραφεις μπερδεμενα χωρις εναν ειρμο

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
μαλλον θα πρεπει να σε μαθουμε πως γινονται οι αναφορες και πως δινονται η πληροφοριες γιατι εχεις ξεχασει και τα ελληνικα σου ακομα

πηγα απο.... εως.... εκει
κοστος αεροπορικων τοσο απο το ταδε σαιτ
εμεινα εκει....κοστος την ημερα τοσο το βρηκα απο το ταδε σαιτ....
για γκομενες...κινηθηκα εκει εκει κι εκει μετα απο χ προσπαθειες βρηκα μια που μου καθησε δωρεαν απο καμμακι...η με κοστος χ ευρω
συμπερασμα να πατε για τους α β γ λογους να μην πατε για τους γ δ ε λογους
και απο εκει και περα ξεκιναει η κουβεντα
τωρα αν εσυ θεωρεις ενημερωση πηγε ο βαλκανιος τσοπανης και γαμησε και ορματε ρε γιουρια και φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους πεταχτε εξω την βαλακνικη σας πουτσα και τα ευρω.....ε τοτε εχουμε θεμα αντιληψης

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
E πως? Πχ βγαζεις μια φωτο. Ειπες " τη συγκεκριμενη τη γνωρισα στο ταδε, εκανα το κονε ετσι, τη διαπραγματευση ετσι, πηγαμε για τοση ωρα?"
χαχαχαχα
συντονισμενοι ημασταν;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Κλασσική Πολωνία.Τη συγκεκριμένη τη γνώρισα από σάιτ.Της δίνω λεφτά κατά βούληση.Τώρα ζήτησε και zakupy λόγω Χριστουγέννων που δεν πήρε.Της δίνω από 150 ευρώ για όλη τη βραδυά.Κάνει τα πάντα,πρωκτικό,κατάποση,τσιμπούκια διαρκείας.Ολα ακάποτα.

7CJotF.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κλασσική Πολωνία.Τη συγκεκριμένη τη γνώρισα από σάιτ.Της δίνω λεφτά κατά βούληση.Τώρα ζήτησε και zakupy λόγω Χριστουγέννων που δεν πήρε.Της δίνω από 150 ευρώ για όλη τη βραδυά.Κάνει τα πάντα,πρωκτικό,κατάποση,τσιμπούκια διαρκείας.Ολα ακάποτα.

7CJotF.jpg

Πιο σαιτ? στη συνομιλια τι τις ειπες? Τις προτεινες κατευθειαν λεφτα? Αυτο το ποσο η το διαπραγματευτηκες?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
αν ο ανθρωπος ειναι βλακας....φοραει και περικεφαλαια....μετα μου λες οτι σε κραζω.....
τσιμπησες γκομενα απο πολωνια και την ποσταρες που;;;;
στο Κιεβο
αυτο σημαινει 2 τινα.... ή εισαι επιδειξιομανης ή ψεύτης
χωρια που οι πληροφοριες ειναι ελλιπεστατες παλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom