Η Ουκρανία είναι πιο rough από ό,τι η Γερμανία.Δεν είναι καθαρά εμπορική συναλλαγή.Παίζεις σε πολλά επίπεδα.Αυτή η συζήτηση FKK vs Ουκρανία είναι από τα πιο hot topics ταλαιπωρεί τους mongers τα τελευταία 15 χρόνια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτα ειναι του 2007 Τωρα εχουμε 2015 και παμε για το 2016....το photomodeli εχει περάσει πια στην ιστορία.Η Ουκρανία είναι πιο rough από ό,τι η Γερμανία.Δεν είναι καθαρά εμπορική συναλλαγή.Παίζεις σε πολλά επίπεδα.Αυτή η συζήτηση FKK vs Ουκρανία είναι από τα πιο hot topics ταλαιπωρεί τους mongers τα τελευταία 15 χρόνια.
Αυτά διαβάζεις και μετα μας γραφεις εδω ?
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ωχ ..κμαν εκανες το μοιραίο λάθος. ..Αυτα ειναι του 2007 Τωρα εχουμε 2015 και παμε για το 2016....το photomodeli εχει περάσει πια στην ιστορία.
Αυτά διαβάζεις και μετα μας γραφεις εδω ?
ωχ ..κμαν εκανες το μοιραίο λάθος. ..
Οχι,απλά έβαλα το link για να δείξω οτι αυτή η συζήτηση κρατάει από το 2007.
Εγώ γράφω π.χ. σε αυτό το φόρουμ από το 2009 για το Κίεβο και ο Σινοχάρας νόμισε οτι πρώτη φορά πήγα εκεί.Γενικά βγάζετε πολλά συμπεράσματα από τα συμφραζόμενα ενώ σημασία έχουν μόνο τα ξερά γεγονότα.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Γενικά βγάζετε πολλά συμπεράσματα από τα συμφραζόμενα ενώ σημασία έχουν μόνο τα ξερά γεγονότα.
Oρίστε τα ξερά γεγονότα
Συνημμένα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Oρίστε τα ξερά γεγονότα
τι βλεπουμε εδω?
Oρίστε τα ξερά γεγονότα
Αύριο πάω Πόζναν.Εχω ήδη κανονίσει με 5 γκόμενες.Εχω άλλες τόσες Στεττίν.Επρεπε να έρθεις.Αν θες έλα να πάρεις μεζέ.
Εχω κλείσει δύο δωμάτια στο ξενοδοχείο.Στο ένα θα σπιτώσω τη μία και το άλλο το έχω για γαμιστρώνα για τις άλλες.
Η βασική ξεσάλωσε.Ζήτησε εκτός από το δώρο και zakupy.Υποσχέθηκε όμως οτι θα κάνει τα πάντα ό,τι θέλω.Οι Πολωνέζες δίνουν τα πάντα δε μασάνε.Κώλος,χύσιμο στα μάτια,γλυφοκώλι,κατούρημα είναι στάνταρ.Scat και κατάποση δεν κάνουν όλες.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Αύριο πάω Πόζναν.Εχω ήδη κανονίσει με 5 γκόμενες.Εχω άλλες τόσες Στεττίν.Επρεπε να έρθεις.Αν θες έλα να πάρεις μεζέ.
Εχω κλείσει δύο δωμάτια στο ξενοδοχείο.Στο ένα θα σπιτώσω τη μία και το άλλο το έχω για γαμιστρώνα για τις άλλες.
Η βασική ξεσάλωσε.Ζήτησε εκτός από το δώρο και zakupy.Υποσχέθηκε όμως οτι θα κάνει τα πάντα ό,τι θέλω.Οι Πολωνέζες δίνουν τα πάντα δε μασάνε.Κώλος,χύσιμο στα μάτια,γλυφοκώλι,κατούρημα είναι στάνταρ.Scat και κατάποση δεν κάνουν όλες.
Δυσκολοι καιροι για βαλκανιους
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
πηγαινε να παρεις μεζε ρε
Ελα.Θα σου δώσω 3 να γαμήσεις.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ελα.Θα σου δώσω 3 να γαμήσεις.
Εχω κατι booty calls εδω, 3-4 sponsorettes απο χωρια εδω τριγυρω δυο ζευγαρια ( θελουν να φερουν και τη φιλη τους να μου τα φανε , καταλαβες? ) συν τη βασικη που θελει να σπιτωθει. Κανω αμαν να τις προλαβω το σαββατοκυριακο και εσυ μου λες να ερθω κιολας?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
πηγαινε να παρεις μεζε ρε
Tωρα που βρηκα και τσιπουρακι εδω περα, δε το κουναω ρουπι ρε
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Βάζεις φωτογραφίες απο συναγωνιστες? την επόμενη φορά θα έχει μπανOρίστε τα ξερά γεγονότα
Σε κώβω να πηγαινεις μέχρι το FKK που εχει κατι 35-40αρες Βουλγάρες και με 110 Ευρώ γαμάς όσο θέλεις ...μετα να διαβαζεις τα Αγγλικά σά'ι'τ και να τα μεταφραζεις και να μας γράφεις της αηδίες που γράφουνε που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτηταΑύριο πάω Πόζναν.Εχω ήδη κανονίσει με 5 γκόμενες.Εχω άλλες τόσες Στεττίν.Επρεπε να έρθεις.Αν θες έλα να πάρεις μεζέ.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Καλά παίξε εσύ την τσουτσούνα σου.Αύριο θα βγάλω φωτορεπορτάζ.
Προβλέπω να μου φεύγει μια πεντακοσάρα στο νερό.
Τι μονο? αν μεινεις στα 500 καλα εισαι? Χιλιαρικο μη σου παω και λιγα λεω
Εχω κατι booty calls εδω, 3-4 sponsorettes απο χωρια εδω τριγυρω δυο ζευγαρια ( θελουν να φερουν και τη φιλη τους να μου τα φανε , καταλαβες? ) συν τη βασικη που θελει να σπιτωθει. Κανω αμαν να τις προλαβω το σαββατοκυριακο και εσυ μου λες να ερθω κιολας?
Δεν έχει τόσο πράγμα Κράκωβ αν και έχω βρει μια δυο καλές.Πιο καλά Κατοβίτσε Czestochowa.Αλλά το χρυσό τρίγωνο είναι Πόζναν,Στεττίν,Βρότσλαβ.Πολύ σπονσοριλίκι.Και φυσικά η παραδοσιακή περιοχή της άνω Σιλεσίας στα σύνορα με την Τσεχία.Αυτή η περιοχή είναι χρυσωρυχείο κυριολεκτικά από σπονσορέτς.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Δεν έχει τόσο πράγμα Κράκωβ αν και έχω βρει μια δυο καλές.Πιο καλά Κατοβίτσε Czestochowa.Αλλά το χρυσό τρίγωνο είναι Πόζναν,Στεττίν,Βρότσλαβ.Πολύ σπονσοριλίκι.Και φυσικά η παραδοσιακή περιοχή της άνω Σιλεσίας στα σύνορα με την Τσεχία.Αυτή η περιοχή είναι χρυσωρυχείο κυριολεκτικά από σπονσορέτς.
E ναι απο εκει ειναι και αυτες και ερχονται εδω για μενα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Παντος ενας γνωστός πηγε πρόσφατα Βαρσοβία για 4 μέρες...έμεινε σε χόστελ,εννοειται οτι δεν γάμησε τιποτα και παραπονιόταν οτι ουτε μαλακια δεν μπορουσε να παίξει στο δωματιο γιατι ειχε αλλα 6 ατομα Καπως ετσι θα την πέρναγε και ο φιλος μας αν πηγαινε αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι δεν παει αλλα μας παραμυθιάζειE ναι απο εκει ειναι και αυτες και ερχονται εδω για μενα
Ποιο χόστελ ρε φίλε?Εγώ πάω και μένω στο Sheraton και νοικιάζω δύο δωμάτια ένα για τη μόνιμη και ένα για γαμιστρώνα.Θα παρελάσουν 5 μουνάκια από αυτά τα δωμάτια τι μας λες τώρα?Το μαλλί θα πάει μια πεντακοσάρα το λιγότερο υποψιάζομαι και εφτακοσάρα ίσως αν ξεσαλώσει η άλλη.
Αλλά είναι άλλη φάση.Πασαλίκι.Ωραία πράγματα.
Αλλά είναι άλλη φάση.Πασαλίκι.Ωραία πράγματα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41