Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εχω μερικά έτοιμα leads από το ίντερνετ πριν πάω για σίγουρους πούτσους αλλά κάνω και τζόγο στα κλαμπ.Πολωνία ο πειρασμός είναι μεγάλος.Αν βέβαια σε ξεζουμίσουν τελείως μπορεί να μην εισβάλεις με αρκετή καυλότητα στο κλαμπ αλλά πάντα πρέπει να στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων.Τώρα π.χ. στο Πόζναν θέλω να συναντήσω τη σπονσορέτ,την άλλη από το Στεττίν,το booty call από τη μικρή πόλη,ένα δίδυμο για τριολέ και μια υποψήφια εγχώρια σπονσορέτ.Ολα αυτά σε ένα απόγευμα.Τη νύχτα φυσικά θα ξεχυθώ στα κλαμπ με συνοδεία ή όχι.

Σε ποια σαιτ κανεις προεργασια στο ιντερνετ?

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
εγω παντως θα κανω τατου στο πουτσο μου
θα λεει βαλκανικο πεος ΤΜ
θα ειναι ενα απαραιτητο σημαδι του κομματος μας
ο αντιχριστος θα το εχει στο μετωπο το σημαδι
εμεις ζμπουτσαμας
Τυπε :o :o για τατου στα αποκριφα γυναικια αντρικα θελλης  καμια 800 ευρα χαλαρα με μελανια σπεσιαλ κτλ κτλ στην καλητερη ;) ;) ;) που τα κονομησες και σι? :helpplea:
Άκου άσμα τώρα που τεριαζει με τον μεγάλο αρχηγό καπαμαν μπας και σου κατεβεί καμιά ιδέα  ;) ;) ;) μιτσο πραξικοπημα σου περνουν την δοξα και το κομα :2funny: :2funny:    [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=TMQJaEUWN84[/video[/video]]

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
.Οντως πρέπει να μου έφυγαν 5000 ευρώ συνολικά στα έξοδα ταξιδιών.500 ευρώ έδωσα στις γκόμενες μόνο το Σάββατο.
ρε χενινγουει κμαν
η γερμανια εχει,δηλ  40% φορους κι εισφορες για 2000 κ ανω,καθοσον ο ελαχιστος νετο,ειναι στα 1300...  :helpplea:αν εχεις 100% συμβολαιο,κι οχι συνηθες,80-60% συν λεφτα ταμειου.. ;)
εσυ μας λες δηλ οτι περνεις καθαρα 5 το μηνα δηλ 9 μπρουτο
ενας ανωτερος υπαλληλος στο μοναχο κι οχι στη στουτγαρτη που λες οτι εισαι,δηλ αμοιβες 30% λιγοτερο,
αν παρει 3500 μεικτα δηλ 1800-2000 νετο κανει παρτυ,,κι εσυ εχεις 5χιλ το μηνα για ξοδεμα ... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
υγ εχω ακομα το ποστ που λες μας εχουν γαμησει 600 ενα δυαριμ της προκοπης εχει
αυτα τωρα πως συνδιαζονται,εσυ ξερεις μονο.. :grin: :o :o
κατα τ αλλα,,,συγραφθκως  σουχψ πει ,,ρισπεκτ... :kneel:
απλα ,,κοψε κ κατι... :grin:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Παίδες, τα χριστούγεννα θα βρίσκομαι στο Κίεβο για 3 μέρες (26 με 29). Θέλω να ρωτήσω τα εξής :

1. Πόσα γρίβνα να πάρω και από ποιο ανταλλακτήριο στην Αθήνα ; Τα έξοδα θα είναι μετακινήσεις με μέσα μεταφοράς, φαγητό, καφέ και κανένα ποτό.
2. Ποιες περιοχές να αποφύγω και τι πρέπει να προσέχω όταν χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ ;
3. Ποια κλαμπ-μπαρ προτείνετε με προσεγγίσιμες κοπέλες ;
4. Γνωρίζετε ποιο λεωφορείο παίρνω για να πάω στο κέντρο του Κιέβου από το αεροδρόμιο Ζουλιάνι;
5. Σε ένα ταξιδιωτικό φόρουμ είδα ότι έχει φρι τουρ μέσα στην πόλη. Αξίζει τον κόπο να σπαταλήσω την ώρα μου ;
6. Ποια καταστήματα προτείνετε για καλό φαγητό ;

Αν θα βρεθεί κάποιος μέσα στα Χριστούγεννα ας στείλει ένα μήνυμα να κανονίσουμε να δράσουμε μαζί. Έχω κάνει μέχρι στιγμής 3-4 επαφές με Ουκρανές μέσω νετ και βλέπω ανταπόκριση. Μιλάω πάντα για απλές κοπέλες και όχι επαγγελματίες.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
Παίδες, τα χριστούγεννα θα βρίσκομαι στο Κίεβο για 3 μέρες (26 με 29). Θέλω να ρωτήσω τα εξής :

1. Πόσα γρίβνα να πάρω και από ποιο ανταλλακτήριο στην Αθήνα ; Τα έξοδα θα είναι μετακινήσεις με μέσα μεταφοράς, φαγητό, καφέ και κανένα ποτό.
4. Γνωρίζετε ποιο λεωφορείο παίρνω για να πάω στο κέντρο του Κιέβου από το αεροδρόμιο Ζουλιάνι;
5. Σε ένα ταξιδιωτικό φόρουμ είδα ότι έχει φρι τουρ μέσα στην πόλη. Αξίζει τον κόπο να σπαταλήσω την ώρα μου ;

Αν θα βρεθεί κάποιος μέσα στα Χριστούγεννα ας στείλει ένα μήνυμα να κανονίσουμε να δράσουμε μαζί. Έχω κάνει μέχρι στιγμής 3-4 επαφές με Ουκρανές μέσω νετ και βλέπω ανταπόκριση. Μιλάω πάντα για απλές κοπέλες και όχι επαγγελματίες.
1.να μην αλλαξεις ουτε ενα ευρω σε γριβνες απο ελλαδα...ακομα και στο αεροδρομιο του κιεβου εχει πιο καλη τιμη ανταλλαγης απο οπουδηποτε στην Ελλαδα
2. Γενικα δεν υπαρχει προβλημα....παρε καλυτερα ταξι εντος κεντρου εχει φιξ τιμη περιπου 2 ευρω
3. παντου ειναι προσεγγισιμες αλλα δυσκολο να γαμησεις μονο με την ομορφια σου απο το πρωτο βραδυ...αν θες σεμι προ και με παζαρι δοκιμασε μπουντα και ντε λουξ
4.δεν εχω πεταξει με ετζιαν οποτε δεν εχω προσγειωθει ποτε σε αυτο το αεροδρομιο...κοιτα το 2.
5. για μενα δεν αξιζει...αλλα αυτα ειναι προσωπικες αποψεις
6. για εμενα μακραν το μαφια ειναι μια αλυσιδα ιταλικου εστιατοριου

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και τις πληροφορίες που μου έδωσες  :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

1. Όπως είπα και ο προλαλήσας θα αλλάξεις στο Κίεβο σε πολλά ανταλλακτήρια στο κέντρο. (Αν έχεις και 2-3 χιλιάδες ευρώ που δεν τα χρειάζεσαι κατέθεσε τα στην Privat Bank με 10% σε προθεσμιακή).
2. Το κέντρο είναι μια χαρά, έχη ακούσει κάτι για Ηidropark, αλλά εκεί πάνε έτσι κι αλλιώς καλοκαίρι.
3. Δες και το Shooters, το μαγαζί με τις απλές καλές κοπέλες. Επίσης η όπερα έχει καλά μουνιά επιπέδου.
4. Με περίμενε εταιρική λιμουζίνα.
5. Φρι τουρ δεν ξέρω να υπάρχει, γενικά σε αυτές τις χώρες όλα είναι επί πληρωμή, άγριος καπιταλισμός.
6. Για μια φτηνή εισαγωγή στην ουκρανική κουζίνα εγώ προτείνω την αλυσίδα Katiusha για βαρένικι, πιλμένι και μπορς.  Και το Μάφια εντάξει είναι, απλώς εγώ λέω αν θες να φας "ουκρανικά" (ντεμέκ).

Καλά να περάσεις.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ξέχασα, αυτή την στιγμή με 1 € αγοράζεις 26 με 27 χρίβνιες στα εδώ ανταλλακτήρια.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Eπίσης από σούπερμάρκετ θα αγοράσεις και θα φας ρωσική σαλάτα, την οποία θα ζητήσεις ως σαλάτα Ολιβιέ, έτσι λέγεται εδώ και στην Ρωσία, εμείς την λέμε "ρωσική".

Για να δεις πως είναι η σωστή ρωσική, με λίγη μαγιονέζα και πολύ υλικό.

Θα την συνοδέψεις με ψωμί τσιαμπάτα από τα σούπερμάρκετ Silpo.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
Eπίσης από σούπερμάρκετ θα αγοράσεις και θα φας ρωσική σαλάτα, την οποία θα ζητήσεις ως σαλάτα Ολιβιέ, έτσι λέγεται εδώ και στην Ρωσία, εμείς την λέμε "ρωσική".

Για να δεις πως είναι η σωστή ρωσική, με λίγη μαγιονέζα και πολύ υλικό.

Θα την συνοδέψεις με ψωμί τσιαμπάτα από τα σούπερμάρκετ Silpo.
μια που ειπες ολιβιε.... βασικα ειναι γαλλικης επινοησεως... :cheesy: γαλλος την σκεφτηκε κι εχει το ονομα του

οπως δεν εχει μονο 1 τυπο ολιβιε (τουλαχιστον στην ρωσια)
του προτεινα ιταλικη κουζινα γιατι δεν ξερω αν του αρεσει το ζυμαρικο με σμετανα κτλ

αυτη ηταν η αχρηστη πληροφορια της ημερας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

1.Γιατί να πάρεις στην Αθήνα?Ανταλάσσεις στο Κίεβο με αναλογία 26 προς 1.
2.Κανένας τουρίστας δε βγαίνει έξω από το κέντρο.
3.Carribean,D' Lux.
4.Υπάρχει μόνο ένα λεωφορείο που είναι άθλιο.Τα επίσημα ταξί ζητάνε 15 ευρώ για τη διαδρομή αεροδρόμιο κέντρο.
5.Οχι.
6.Οπου σε πάνε οι γκόμενες.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
μια που ειπες ολιβιε.... βασικα ειναι γαλλικης επινοησεως... :cheesy: γαλλος την σκεφτηκε κι εχει το ονομα του

οπως δεν εχει μονο 1 τυπο ολιβιε (τουλαχιστον στην ρωσια)
του προτεινα ιταλικη κουζινα γιατι δεν ξερω αν του αρεσει το ζυμαρικο με σμετανα κτλ

αυτη ηταν η αχρηστη πληροφορια της ημερας

το ήξερα αλλά δεν ήθελα να κάνω επίδειξη γνώσεων, είμαι σεμνός.
η άλλη λέγεται στολίτσνογιε, κάτι άλλο έχει ή δεν έχει στο υλικό αλλιώς όπως η ολιβιέ.

Επίσης αν βρει καλό Τορτ Ναπολεόν, το δικό μας μιλφέιγ.

Επίσης, ανεξαρτήτως αν γαμήσει ή όχι στην θέση του θα γυρνούσα Ελλάδα με καμμιά 20 κονσέρβες κόκκινο χαβιάρι (σολομού) κατά προτίμηση Σαχαλίνης/Καμτσάτκας (το καλύτερο κόκκινο).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πόσο πιο μουνίκακας...

Είναι χιούμορ.Στο Κίεβο οι γκόμενες περιμένουν από τον άντρα να παίρνει όλες τις αποφάσεις.Δεν πα να έχεις πατήσει το πόδι σου για πρώτη φορά και αυτές να είναι μόνιμες σε ρωτάνε πού θα πάμε?Οπότε πας στο πιο κοντινό εστιατόριο επί της Κρεσάτικ.Ολα τα πολυτελή καλά είναι εκεί και οι τιμές δεν είναι ασχημες.
Υπάρχουν και δύο καλές σοκολατερί που έχουν καλό φαγητό.Βασικά τα μαγαζιά είναι πολύ λίγα καμία σχέση με παλιά.
Βασικά το κόλπο είναι να νοικιάσεις διαμέρισμα στο κέντρο και μετά το φαί ή τον καφέ να ρίχνεις και έναν πούτσο.

D

dude901123

Επισκέπτης

1. Πόσα γρίβνια να πάρω και από ποιο ανταλλακτήριο στην Αθήνα ; Τα έξοδα θα είναι μετακινήσεις με μέσα μεταφοράς, φαγητό, καφέ και κανένα ποτό.

1.Γριβνια παίρνεις απο το αεροδρόμιο στο Juliany με 26,5/1ευρώ.
3.Στα γνωστά Club που ανέφερε ο KMAN θα βρεις επαγγελματίες και ακριβοπληρωμένες. Μην τρέχεις στο Κίεβο για να αγοράσεις, μην γίνεσαι ηλίθιος. Μπορείς να βρεις δωρεάν με λίγο μπαλαμούτι στο νετ.
4.Παίρνεις taxi με 70 Γρίβνια.
5.Μη σπαταλάς χρόνο σε μαλακίες. Μια από τις γκόμενες που θα τσιμπήσεις θα σε ξεναγήσει. Πάρε κασκόλ, γάντια και κάποιο μπουφάν με κουκούλα γιατί στη ξενάγηση σε Kiev hotel, γέφυρα της αγάπης, ουράνιο τόξο, μουσείο Chernobyl και ανάκτορα θα παγώσεις.
6.Βρες καλή γκόμενα και αυτή θα σε καθοδηγήσει σωστά, θα σε προστατέψει από μαλακίες και απο ηλίθια έξοδα. Αν η γκόμενα που θα βρεις σε πηγαίνει σε Disco όπου τριγυρνάνε ολες οι Semi-prostitutkes.. και αρχίζει να σκορπάει τα χρήματά σου και να ζητάει iphonia και ακριβά δώρα.. την αποχαιρετάς..
Αυτά από εμένα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν πάτε Κίεβο και γενικά σε ανατολική χώρα φορτωμένοι με ρευστό δεν υπάρχει περίπτωση να μη γαμήσετε.Συνήθως Ουκρανία γαμάω εντός δύο ωρών από την άφιξή μου σε ουκρανικό έδαφος.Ειδικά Βαλκάνιοι πουτσαράδες,πέουλες,τεράστιοι καβαλιέρος δεν έχουν κανένα πρόβλημα.Η επικοινωνία με τα μουνάκια είναι τελείως στοιχειώδης βασικά μιλάνε τα γκαφρά και ο πούτσος οπότε η κουβέντα είναι πραγματικά λίγη.Ολες υποτάσσονται στη φυσική ανωτερότητα του Βαλκάνιου.Βγάλτε τις πούτσες έξω και ξεσκίστε τα ανατολικά μωρά.Τρίψτε τις πούτσες σας στη μάπα των Τευτόνων,των Αγγλων,των Βίκινγκς,των Σκυλοαράβων και των κωλότουρκων.Δείξτε τους ποιος έχει το πάνω χέρι.

Βασικές ιδιότητες Βαλκάνιου πέουλα.
1.Excess.Ο Βαλκάνιος δεν έχει όρια.Απεριόριστα γαμήσια τεράστια υπεροχή.
2.Απόλυτη κυριαρχία στο χώρο.Τους γαμάει όλους με τη φυσική ανωτερότητά του.
3.Κανένας σεβασμός στο περιβάλλον.Κινείσαι ανεξάρτητα από το περιβάλλον και το βάζεις να χορέψει στους δικούς σου ρυθμούς.
4.Αιφνιδιασμός και συγκέντρωση των μέσων.
5.Απεριόριστο θάρρος κανένας φόβος συνεχές γαμήσι.Γενικά όπου εισχωρεί ο Βαλκάνιος βαλκανιοποιεί την κατάσταση μετατρέπει το χώρο σε έναν τεράστιο προσωπικό γαμιστρώνα.Κάθε αντίσταση πατάσσεται με σιδηρά πυγμή.
6.Απόλυτος έλεγχος του περιβάλλοντος.Ο Βαλκάνιος υπεράρχοντας γαμεί και δέρνει τους πάντες στον περιβάλλοντα χώρο.Ολοι πρέπει να υποταχτούν στο νόμο του τσολιά.
7.Αντιμετώπιση των γυναικών ως σπερματοδοχεία.Οι γκόμενες υπάρχουν μόνο για να ευχαριστούν τον τσολιά.Για να έχουν το δικαίωμα να γίνουν μέλη στην Balkan Cock Church οφείλουν να τελειοποιήσουν την πίπα τους σε επίπεδο τίγρεως.Πρέπει να είναι ανοιχτές σε όλα δεν υπάρχουν περιορισμοί στα γούστα του Βαλκάνιου.
Με αυτή την τιτανοτεράστια προοπτική μπορεί να καταφέρετε να πετύχετε το σεβασμό ή στη χειρότερη να πεθάνετε μαχόμενοι χωρίς να σκουληκοποιηθείτε.Πούτσα το κεφάλι απεριόριστη μανία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Είναι πολλά.Sympatia,randki,lento,erodate,wp.pl,badoo από όλα έχω βγάλει γκόμενες.

Aλλα πως τραβας τις γκομενες για μια πρωτη καλη εντυπωση? Πχ τι ηλικια και διαμονη βαζεις? Ωστε να απαντανε?Γερμανια η Ελλαδα βαζεις?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Aλλα πως τραβας τις γκομενες για μια πρωτη καλη εντυπωση? Πχ τι ηλικια και διαμονη βαζεις? Ωστε να απαντανε?Γερμανια η Ελλαδα βαζεις?

Γερμανία βάζω.Απλά προτείνω αμέσως σπονσοριλίκι.Δεν έχεις ιδέα πόσες Πολωνέζες ψάχνουν για εξτραδάκια.Πρακτικά από τις 30 και πλέον Πολωνέζες που είχα όλες εκτός από 3 μου ζήτησαν λεφτά.
Απλά οι Πολωνέζες είναι κάπως νευρικές και απότομες.Δεν είναι smooth όπως οι Ουκρανές.Είναι και θεοπάλαβες βέβαια αλλά αυτό έχει και τα καλά του.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γερμανία βάζω.Απλά προτείνω αμέσως σπονσοριλίκι.Δεν έχεις ιδέα πόσες Πολωνέζες ψάχνουν για εξτραδάκια.Πρακτικά από τις 30 και πλέον Πολωνέζες που είχα όλες εκτός από 3 μου ζήτησαν λεφτά.
Απλά οι Πολωνέζες είναι κάπως νευρικές και απότομες.Δεν είναι smooth όπως οι Ουκρανές.Είναι και θεοπάλαβες βέβαια αλλά αυτό έχει και τα καλά του.

Kαι βαζεις κανονικη ηλικια η πιο μικρος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom