Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δε γράφω ασχετοσύνες.Εγώ τον τελευταίο μήνα πήγα Κίεβο,Χάρκοβο,Κράκωβ και Πόζναν.Οι άλλοι που έχουν πάει?Λέω οτι πέφτει ξύλο στο Πόζναν και απαντούν οτι δεν πέφτει άτομα που δεν έχουν πάει ποτέ στο Πόζναν.Απλά ο δημητράκης είναι καθυστερημένος.Του μιλάς για Πολωνία και απαντάει για Μολδαβία ή Ρωσία άρα εκ συνεδοχής ό,τι ισχύει εδώ ισχύει και εκεί.Απλά δεν είναι ακριβή τα άτομα είναι γενικόλογοι και για αυτό βλέπεις τα μηδενικά αποτελέσματα.
Εγώ ας πούμε γάμησα 17 γκόμενες τον τελευταίο μήνα.Αυτοί τι γάμησαν?

Aσε τον δημητρακη και τα ξυλικια και γραψε εσυ πως παιζεις μπαλα με τα γκομενακια? Μεσω ιντερνετ κανεις καθολου προεργασια πριν πας?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
απο ατομα που ξερω προσωπικα
o dude901123 ΠΗΓΕ σε ενα μηνα....βαρσοβια τσερνιβτσι κισιναου τιρασπολ και 2 φορες κιεβο.....
ο Αλλαν πηγε οδησσο τσερνιβτσι κισιναου τιρασπολ
οποτε μην μας κανεις οτι εισαι ο μονος πολυταξιδευτης
τωρα το 17.....οκ με τα νουμερα που λες οτι εδωσες θα πρεπει να περνεις πολλα λεφτα το μηνα γερμανια για να βγουνε

Πάνε αλλά όχι στα ίδια μέρη με εμένα.12 γκόμενες στο τελευταίο ταξίδι και 4 τώρα το Σάββατο.Συν μια Πολωνέζα στο Πόζναν πριν από δυο βδομάδες.Οντως πρέπει να μου έφυγαν 5000 ευρώ συνολικά στα έξοδα ταξιδιών.500 ευρώ έδωσα στις γκόμενες μόνο το Σάββατο.
Τώρα πάω το επόμενο Σάββατο Πόζναν.Εχω κανονίσει με την ίδια και μια ακόμα καινούργια σπονσορέτ 23 ετών από Στεττίν.Υπολογίζω μια πεντακοσάρα και για τις δύο στο νερό.Εχω όμως άλλες 3 στο Πόζναν.Συν το booty call.Είναι μανιακές με τα zakupy οι άτιμες τι να κάνουμε?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Aσε τον δημητρακη και τα ξυλικια και γραψε εσυ πως παιζεις μπαλα με τα γκομενακια? Μεσω ιντερνετ κανεις καθολου προεργασια πριν πας?
αφου εσυ ειδες λαιβ τον αρχοντα πως παιζει!αχορταγος καμακερο,κυνηγα οτι κινειται.μετα την απολαυση του κυνηγιου του μενει η καβλα και κανει shopping therapy ζακουπου απο το ιτερνετ.ειναι ιτερνετικο καμακι ο βαλκανιος πριγκιπας!!!!

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
θελω και γω ρε!!!! τι πινεται :think: και δεν το λετε τοσο καιρο να χαρει ο κοσμακις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ζακουπου?  :huh: :huh: :huh: καινουργιο σταφ?? για εξιγατε ζακουπου σε μας τα παπουδια ?  :think: :think: help!! zakupou λεγετε? :helpplea: :helpplea:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εχω τα νευρα μου τωρα μου χαλασανε το ταξιδι ,ακυρωθηκε η απευθειας πτηση μου απο λισαβωνα βουκουρεστι,θελουν να φυγω 2 μερεσ μετα απευθειας παλι.αρνηθηκα,ειπα προπληρωσα ξενοδοχεια λισαβωνα,βουκουρεστι.θα τους πω αυριο να παω μεσω βιενης η μοναχο,αλλα απο 7 πρωι θα φτασω 7 βραδι βουκουρεστι.ταλαιπωρια,θα πληρωσω ταξι λισαβωνα 4 πρωι,χανω την μερα βουκουρεστι,θα φτασω βραδι κουρασμενος απο εκει που θα ημουν 12 το πρωι απευθειας.

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
:rockon: για σου ρε τσιπρα μαγκα ! ειδες ο συριζας  :kneel: :kneel: :kneel: και ταξιδια ο λαος και 17 γκομενετα ο καθενας πεντοχιλιαρα απο δω πεντιχιλιαρα απο κει  :rockon: βγηκε και ζαξουπου σταφ ευτιχια λεμε  :2funny: :2funny:  αντε πεστε τα κολπα σε μας τους ξενιτεμενους :helpplea: :helpplea:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω και Ουκρανές και Πολωνέζες από τα κλαμπ δεν είμαι αποκλειστικός online player.Τώρα τσαντίστηκε αυτή που γνώρισα στο D Lux που δεν είχα χρόνο να τη δω αν και μουνάρα.Μου λέει τι έκανες στο Κίεβο?Πληγώθηκα που δε με πήρες.
Αλλά και Πολωνία έχουν ξεσαλώσει.Αμέτρητα σπονσοριλίκια.Ορεξη και κασέρι να έχεις το ευρώ είναι μαγικό νόμισμα.Με 600 ευρώ το μήνα υπάρχουν άπειρες πρόθυμες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ζακουπου?  :huh: :huh: :huh: καινουργιο σταφ?? για εξιγατε ζακουπου σε μας τα παπουδια ?  :think: :think: help!! zakupou λεγετε? :helpplea: :helpplea:
ετσι λενε τα ψωνια οι πολωνοι,ο αρχοντας τους υποσχεται ζακουπου αρωματα,δωρακια αλλα στο τελος ζακουπου κανει απο την κρεαταγορα του ιτερνετ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εχω μερικά έτοιμα leads από το ίντερνετ πριν πάω για σίγουρους πούτσους αλλά κάνω και τζόγο στα κλαμπ.Πολωνία ο πειρασμός είναι μεγάλος.Αν βέβαια σε ξεζουμίσουν τελείως μπορεί να μην εισβάλεις με αρκετή καυλότητα στο κλαμπ αλλά πάντα πρέπει να στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων.Τώρα π.χ. στο Πόζναν θέλω να συναντήσω τη σπονσορέτ,την άλλη από το Στεττίν,το booty call από τη μικρή πόλη,ένα δίδυμο για τριολέ και μια υποψήφια εγχώρια σπονσορέτ.Ολα αυτά σε ένα απόγευμα.Τη νύχτα φυσικά θα ξεχυθώ στα κλαμπ με συνοδεία ή όχι.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
:rockon: για σου ρε τσιπρα μαγκα ! ειδες ο συριζας  :kneel: :kneel: :kneel: και ταξιδια ο λαος και 17 γκομενετα ο καθενας πεντοχιλιαρα απο δω πεντιχιλιαρα απο κει  :rockon: βγηκε και ζαξουπου σταφ ευτιχια λεμε  :2funny: :2funny:  αντε πεστε τα κολπα σε μας τους ξενιτεμενους :helpplea: :helpplea:
αν διαβαζει μπουρδελα ο τσιπρας θα δει ακομα υπαρχουν λεφτα και θα μας κουρεψει.ο σαλονικιος φιλος μου επεστρεψε παλι εδω και 5 μερες οδυσσο,θα κατσει ενα μηνα.ακομα δεν μου ειπε αν εκανε κανα αιφουν δωρακι οπως παντα,αλλα γαμα 3 φοιτητριες την μερα 1000 γριβνα ολες μαζι.μου λεει θα μετανιωσω που δεν κατεβηκα οδυσσο αλλα δεν ειχα λογο,δεν μου λειπει.προτιμω το ταξιδακι ρουμανια-λισαβωνα,μετανιωσα που δεν πηγα απο βαρσοβια τωρα η βαρκελωνη.λογο της αλλαγης πτησης χαλασανε την μερα μου για καμακι στα μολλ,κατσε τωρα βραδι να κυνηγας κουρασμενος στο κρυο στην παλια πολη.αν αντεξω θα βγω σε κλαμπ εκει.

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ετσι λενε τα ψωνια οι πολωνοι,ο αρχοντας τους υποσχεται ζακουπου αρωματα,δωρακια αλλα στο τελος ζακουπου κανει απο την κρεαταγορα του ιτερνετ
Α! sponsor doladi!  :( :(  μου χαλασες το ονειρο τυπε! λεω και γω καινουργιο σταφ που σε κανει ευτηχισμενο με 17 γκομενες το μινα  :S  για ψωνια παω καλητερα με την κυρα! με τον παρα μου και την κυρα μου λεγαμε παλια ;) ;) ;) της ερωμενες της ανατολες χρημα στην μαπα ξερα για να σε σεβονται  ;) ;) τα σαλια μαλια αρωματα κτλ ειναι για της πιτσιρικες ... η πουτανα η καλη θελη τα λευτα στην μαπα  ;) ;) ;)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εχω μερικά έτοιμα leads από το ίντερνετ πριν πάω για σίγουρους πούτσους αλλά κάνω και τζόγο στα κλαμπ.Πολωνία ο πειρασμός είναι μεγάλος.Αν βέβαια σε ξεζουμίσουν τελείως μπορεί να μην εισβάλεις με αρκετή καυλότητα στο κλαμπ αλλά πάντα πρέπει να στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων.Τώρα π.χ. στο Πόζναν θέλω να συναντήσω τη σπονσορέτ,την άλλη από το Στεττίν,το booty call από τη μικρή πόλη,ένα δίδυμο για τριολέ και μια υποψήφια εγχώρια σπονσορέτ.Ολα αυτά σε ένα απόγευμα.Τη νύχτα φυσικά θα ξεχυθώ στα κλαμπ με συνοδεία ή όχι.
θ α μας τρελανεις,που εχεις τοση ενεργεια στο κρυο.στο κεντρο της λευκωσιας τωρα 3 λεπτα με το αμαξι δεν εχω ορεξη για βολτα τωρα στο κρυο.κιεβο εβγαινα καθε μερα και χειμωνα,τωρα δεν εχω δυναμη και ορεξη

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Α! sponsor doladi!  :( :(  μου χαλασες το ονειρο τυπε! λεω και γω καινουργιο σταφ που σε κανει ευτηχισμενο με 17 γκομενες το μινα  :S  για ψωνια παω καλητερα με την κυρα! με τον παρα μου και την κυρα μου λεγαμε παλια ;) ;) ;) της ερωμενες της ανατολες χρημα στην μαπα ξερα για να σε σεβονται  ;) ;) τα σαλια μαλια αρωματα κτλ ειναι για της πιτσιρικες ... η πουτανα η καλη θελη τα λευτα στην μαπα  ;) ;) ;)
και τα λεφτα και τα ζακουπου μαζι χαχαχαχα

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Εχω και Ουκρανές και Πολωνέζες από τα κλαμπ δεν είμαι αποκλειστικός online player.Τώρα τσαντίστηκε αυτή που γνώρισα στο D Lux που δεν είχα χρόνο να τη δω αν και μουνάρα.Μου λέει τι έκανες στο Κίεβο?Πληγώθηκα που δε με πήρες.
Αλλά και Πολωνία έχουν ξεσαλώσει.Αμέτρητα σπονσοριλίκια.Ορεξη και κασέρι να έχεις το ευρώ είναι μαγικό νόμισμα.Με 600 ευρώ το μήνα υπάρχουν άπειρες πρόθυμες.
ωρεα για πες στον λαο τσιμπας το 600 και βγενεις στο κιεβο και λες της αλλης παρε 600 να σε γαμησο ? :helpplea: :helpplea: για καντο ταλαρα φραγκοδιφραγκα αργηγε!

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
απειρες σλαβες υποτασσονται στο απειρο χρημα και τα ακριβα δωρα του μεγκα χορηγου βαλκανιου τσολια....ατελειωτη ενεργεια-απειρα γαμησια- απειρα μουνια- απειρα λεφτα- :2funny:  :2funny:

οι ψυχασθενειες θεριζουν....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
απειρες σλαβες υποτασσονται στο απειρο χρημα και τα ακριβα δωρα του μεγκα χορηγου βαλκανιου τσολια....ατελειωτη ενεργεια-απειρα γαμησια- απειρα μουνια- απειρα λεφτα- :2funny:  :2funny:

οι ψυχασθενειες θεριζουν....
το ειπα ο εθνικογαμισμος πεθανε ψωφησε
[size=20pt]ΖΗΤΩ Ο ΒΑΛΚΑΝΟΤΣΟΠΑΝΟΠΟΥΤΣΙΣΜΟΣ!!!![/size]
μινιμουν προυποθεσεις για να μπεις στο κινημα...17 γκομενες την μερα

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
το ειπα ο εθνικογαμισμος πεθανε ψωφησε
[size=20pt]ΖΗΤΩ Ο ΒΑΛΚΑΝΟΤΣΟΠΑΝΟΠΟΥΤΣΙΣΜΟΣ!!!![/size]
μινιμουν προυποθεσεις για να μπεις στο κινημα...17 γκομενες την μερα
τυπε αλιος αλιος! θα μας ζηατει πνευματικα δικαιοματα ο μιλιοκας  :helpplea:  :cheesy: :cheesy:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
εγω παντως θα κανω τατου στο πουτσο μου
θα λεει βαλκανικο πεος ΤΜ
θα ειναι ενα απαραιτητο σημαδι του κομματος μας
ο αντιχριστος θα το εχει στο μετωπο το σημαδι
εμεις ζμπουτσαμας

Stories