Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
Πρωτοχρονιά Κίεβο για ολική επαναφορά.Εχει να γίνει του μουνιου το πανηγύρι.20 μουνακια έτοιμα.Ακριβά όμως τα αεροπορικά.
χριστουγεννα στο κιεβο κι εχω 90 γκομενες να πηδηξω φτανω πρωι και γυριζω βραδυ με λιγη τυχη θα τις καταφερω ολες

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
Προσέχετε μην τις πατήσετε  :grin:
Πάντως εκτός από τον σλαβιανι και τον μητσο που έχουνε βάλει φωτογραφίες με γκομενες δίπλα τους,οι άλλοι με τα λόγια γαματε  :2funny: δυνατοί στην αεράμυνα  :2funny:
κι ο ρολογας μια χαρα γαμαει....αν και δεν μας εχει δωσει καμια ενημερωση

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
1. Κίεβο και πρωτοχρονιά και Χριστούγεννα που είχα πάει ήταν αδεία ... μόνο το βαρδυ της πρωτοχρονιάς βγενουν εξω  όσοι έχουν μείνει και μετά εξαφανίζονται με την οικογένεια γκόμενο κτλ  για καποιον εμπειρο αυτα ειναι γνωστα! :tickedoff: έχουν και την λεγάμενη νηστεία τον χρηστουγενον που για αυτούς είναι στης 7 Ιανουαρίου  καλά κρασιά μετά της 15 γυρνάν τα μόρα άφραγκα  :dancing: ... καλά ρε τόσα χρονιά ουκρανια τι στο διαλο δεν μάθατε τα κόλπα.. :think:     

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
;) Ο ωρολογοποιός παντρεύεται δαγκα τέζα λαμαρίνα μαρίνα  :orchestra: και τα συναφή συν πεθερικά και έτσι! Πισο κινηση τεζα 4χ4 το μορο παει και αυτος ο ερμος!! αφεντικο εμοτιον με κουφετακια δεν εχουμε εδω περα!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: o dabarits moy to pe το χουν κρυφο  ;) ;)

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
χριστουγεννα στο κιεβο κι εχω 90 γκομενες να πηδηξω φτανω πρωι και γυριζω βραδυ με λιγη τυχη θα τις καταφερω ολες
tipe μην τα γραφεις ετσι αυτα φορα παρτιδα θα στην πεση η εφορια! :2funny: :2funny: :2funny: 90 gkomeneta απο 200 η καθε μια μας κανει 18.000  :o :o :o

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
:tits2: τετια ετσι!! να ξιγιομαστε  :s&m_2:

Συνημμένα

• dred.png
    dred.png
    355,9 KB · Εμφανίσεις: 66
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
tipe μην τα γραφεις ετσι αυτα φορα παρτιδα θα στην πεση η εφορια! :2funny: :2funny: :2funny: 90 gkomeneta απο 200 η καθε μια μας κανει 18.000  :o :o :o
επειδη θα παω 10 ωρες θα περνω 9 την ωρα
ποια 200 ρε; 400 το κομματι...τι μονο ο κμαν κι εσυ θα τα σκατε θα τα σκασω κι εγω :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
palioziliari :2funny: Άμα ίσε τίγκα στο μαρούλι να ρθω να σε τσιμπήσω με το εργαλείο πρώτη μούρη στο καβούρι θα μαστέ δυο βδομαδουλες μελί ουκρανσκι  κάνα τριχιλιαρικακι ο καθένας φθηνά φθηνά ... την μια βδομάδα θα κάνουμε ότι γουστάρεις εσύ και την άλλη εγώ να δούμε ποίος γαμει και ποίος δεν γαμάει! Θα χασεις την μπαλα απο τα φαναρια κιολας.. :grin: :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ντιρι ντιρι ντιρι ντιρι εισαι για το πανηγυρι
πεφτει ξυλο στα κλαμπ..... τελικα οχι..... πεφτει ξυλο απο αντιπαλους οπαδους εκτος κλαμπ.....
με λενε ριζο κι οπως θελω τα γυριζω
τι ενημερωση δινεις ρε αδελφε..... το γαμησες και ψοφησε

Δεν καταλαβαίνεις.Οι φίλαθλοι δημιουργούν ατμόσφαιρα.Οταν έχει αθλητικό γεγονός μαζεύονται στα καπηλειά και τις μπυραρίες που κατά σύμπτωση είναι δίπλα στα κλαμπ και πέφτει το ξύλο της αρκούδας.
Στην Οστράβα πάντα γίνονται φασαρίες είναι περιώνυμη στην Τσεχία για αυτό.Στις άλλες πόλεις δε γίνεται τίποτα.Το ίδιο και Πολωνία.
Τώρα που θα πάω το Σάββατο άμα πετύχω ξύλο θα τραβήξω βίντεο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Άνετα προλαβαίνεις.
Εγώ μόλις πήρα πέντε δίμετρες Ουκρανές,σιγά το πράγμα δηλ  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: Καλα αν θες παραπληροφορηση και ακυρες πληροφοριες διαβαζε κμαν , :2funny: πιο παραπληροφορηση πεθαινεις  :2funny:. Τι γραφει ο κμαν? ακριβως τα αντιθετα!
Στην Τσεχια τα βραδια στα κλαμπ εκει ειναι που πεφτει τσαμπουκας και ξυλικι. Στην Πολωνια ουτε υποψια. Και στη Ρωσσια δε νομιζω, δε ξερω δε μενω εκει, αλλα απο οταν πηγαμε μαζι δε το εκοβα για μερος που θα πεφτει ξυλο.
Ναι και αν θυμασαι ο Πίτσι περπάτησε πανω απο 3 χλμ. τη μιση старый Невский και ολη τη Невский στις 2 το πρω'ι' ουτε κανενας τον βίασε ουτε του την επεσε κανενας!Καθε μερα πηγαιναμε σε 3-4 ντισκο μεχρι και σε ντισκο σε προαστια πηγαμε που ξενους δεν ειχε ουτε για δειγμα....κανεις δεν επεξε με κανεναν ξυλο,ουτε μεσα στα κλαμπ ουτε απ'εξω.Εμενα 23+ χρόνια δεν μου την εχει πέσει ποτέ κανενας.
  Γ'αυτό γελαω με της ασχετοσήνες που γραφει ο ΚΜΑΝ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
χριστουγεννα στο κιεβο κι εχω 90 γκομενες να πηδηξω φτανω πρωι και γυριζω βραδυ με λιγη τυχη θα τις καταφερω ολες....
Άνετα προλαβαίνεις...
Εγώ μόλις πήρα πέντε δίμετρες Ουκρανές,σιγά το πράγμα δηλ ...  

πρεπει να τις χυσω και 3 φορες την καθεμια ....            Δεν υπάρχει πρόβλημα,είμαστε βαλκανοπουτσοι. :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:  typoi χεστικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  φουντα? :think:? τα τσουζουμε? :2funny:?  :think: δεν πιστευω μα πεζει αγαμια  :orchestra:                    :2funny: :2funny:    χρονια πολλα εχω να διαβασω τετοιο dialogo  :2funny: :2funny: :2funny: [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=eEmnqqFO1Gs[/video] [/video]            

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
χριστουγεννα στο κιεβο κι εχω 90 γκομενες να πηδηξω φτανω πρωι και γυριζω βραδυ με λιγη τυχη θα τις καταφερω ολες....
Άνετα προλαβαίνεις...
Εγώ μόλις πήρα πέντε δίμετρες Ουκρανές,σιγά το πράγμα δηλ ...  

πρεπει να τις χυσω και 3 φορες την καθεμια ....            
Δεν υπάρχει πρόβλημα,είμαστε βαλκανοπουτσοι.

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:  typoi χεστικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  φουντα? :think:? τα τσουζουμε? :2funny:?  :think: δεν πιστευω μα πεζει αγαμια  :orchestra:                    :2funny: :2funny:    χρονια πολλα εχω να διαβασω τετοιο dialogo  :2funny: :2funny: :2funny:          
ειμαστε οι νεοι κμαν.....εσπειρε τον σπορο του βαλκανοπουτσου τσοπανη και γιναμε οπαδοι του
ο εθνικογαμισμος πεθανε
ζητω ο βαλακνοπουτσισμος με εμβλημα τον τσοπανη

D

dude901123

Επισκέπτης
   Γ'αυτό γελαω με της ασχετοσήνες που γραφει ο ΚΜΑΝ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ έχεις κόμπλεξ κατωτερώτητας. Εδώ και δέκα χρόνια προσπαθείς να μας πείσεις πως είσαι ο μόνος που γαμάει. Και τελικά όντως γαμάς καμιά φορά όταν δεν σου κάνουν φάρσα.. απλά γαμάς, με το ανάλογο τίμημα, ότι σαβούρα κυκλοφορεί στην ανατολική Ρωσία και έτυχε να βρεθεί για καριέρα πουτάνας στο Πετροχώρι. Και από το πολύ το κόμπλεξ σου εδώ και 1 χρόνο που έτυχε να παρακολουθώ τα ποσταρίσματά σου έχεις ανεβάσει μια 30+ Καζακστιανή πουτάνα, 1 κοριτσάκι φίλη της κόρης σου σε πάρκινκ Super Market, μια που την τράβηξες με κρυφή κάμερα.. αυτά! Ά μην ξεχνάω και πολλούς άντρες και ζώα που εκεί έχεις πέραση. Μιλάμε έχεις ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά. Όλοι οι υπόλοιποι ντρεπόμαστε να ποστάρουμε.. Και στα λέω αυτά γιατί εσύ το παίζεις γαμίκουλας ενώ είσαι καημένος.

Ο ΚΜΑΝ γράφει ασχετοσύνες, αυτό είναι δεδομένο.. και αγοράζει πολύ ακριβές υπηρεσίες για Ουκρανία. Αλλά τουλάχιστον ταξιδεύει και κάνει αυτό που λέει. Μπορείς να συμφωνήσεις μαζί του (πολύ σπάνιο) ή να διαφωνήσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δε γράφω ασχετοσύνες.Εγώ τον τελευταίο μήνα πήγα Κίεβο,Χάρκοβο,Κράκωβ και Πόζναν.Οι άλλοι που έχουν πάει?Λέω οτι πέφτει ξύλο στο Πόζναν και απαντούν οτι δεν πέφτει άτομα που δεν έχουν πάει ποτέ στο Πόζναν.Απλά ο δημητράκης είναι καθυστερημένος.Του μιλάς για Πολωνία και απαντάει για Μολδαβία ή Ρωσία άρα εκ συνεδοχής ό,τι ισχύει εδώ ισχύει και εκεί.Απλά δεν είναι ακριβή τα άτομα είναι γενικόλογοι και για αυτό βλέπεις τα μηδενικά αποτελέσματα.
Εγώ ας πούμε γάμησα 17 γκόμενες τον τελευταίο μήνα.Αυτοί τι γάμησαν?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
Δε γράφω ασχετοσύνες.Εγώ τον τελευταίο μήνα πήγα Κίεβο,Χάρκοβο,Κράκωβ και Πόζναν.Οι άλλοι που έχουν πάει?Λέω οτι πέφτει ξύλο στο Πόζναν και απαντούν οτι δεν πέφτει άτομα που δεν έχουν πάει ποτέ στο Πόζναν.Απλά ο δημητράκης είναι καθυστερημένος.Του μιλάς για Πολωνία και απαντάει για Μολδαβία ή Ρωσία άρα εκ συνεδοχής ό,τι ισχύει εδώ ισχύει και εκεί.Απλά δεν είναι ακριβή τα άτομα είναι γενικόλογοι και για αυτό βλέπεις τα μηδενικά αποτελέσματα.
Εγώ ας πούμε γάμησα 17 γκόμενες τον τελευταίο μήνα.Αυτοί τι γάμησαν?
απο ατομα που ξερω προσωπικα
o dude901123 ΠΗΓΕ σε ενα μηνα....βαρσοβια τσερνιβτσι κισιναου τιρασπολ και 2 φορες κιεβο.....
ο Αλλαν πηγε οδησσο τσερνιβτσι κισιναου τιρασπολ
οποτε μην μας κανεις οτι εισαι ο μονος πολυταξιδευτης
τωρα το 17.....οκ με τα νουμερα που λες οτι εδωσες θα πρεπει να περνεις πολλα λεφτα το μηνα γερμανια για να βγουνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom