You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Τους κινεζους τους εχεις για βλακες, να τους πηδανε οι ξενοι τις γκομενες κι αυτοι να παιζουν το πουλακι τους; Ολοι οι κινεζοι που ζουν στην Ελλαδα ειναι επιχειρηματιες ή δουλευουν για συγγενεις τους στο χονδρεμποριο ρουχων και αλλων κινεζικων προιοντων, πιο λιγοι σε κινεζικα μπακαλικα, εστιατορια και εσχατως στο πρωτο κινεζικο κομμωτηριο Λεωνιδου και Ιασωνος. Η κοινωνικη τους ζωη περικλειεται απολυτα μεσα στα ορια της κοινοτητας τους. Σαν ανθρωποι αποφευγουν ακομα και να σε κοιταξουν οταν περπατας στο δρομο, ιδιαιτερα οι γυναικες. Ειναι εντελως αυτονομη κοινοτητα. Ο,τι ωρα θελουν σηκωνονται και πανε σε τσαινα ταουν αλλης χωρας ή επθστρεφουν στην πατριδα χωρις να αλλαξει καθολου ο τροπος ζωης τους.Μας έλειψες ρε με αυτό το account
Oκ λοιπόν κλωνομάστορα, η Ελλάδα διανύει το χειροτερη περίοδο της ιστορίας της και οι Κινέζες θέλουν να έχεις six pack και Bugatti Veyron.
Eντάξει τώρα;
Ο μονος τροπος που θα μπορουσε Ελληνας να μιλησει σε κινεζα χωρις να τον τσακισουν στο ξυλο οι συμπατριωτες της θα ηταν ως πελατης καταστηματος. Χεσε μεσα Πολυχρονη δλδ. Αλλα και να εβρισκες τροπο να την καμακωσεις θα ετρωγες χυλοπιτα γιατι Κινεζα που γαμιεται μη μη Κινεζο αυτοματα χαρακτηριζεται πουτανα στην κοινοτητα της και δεν την παντρευεται κανενας.
Αυτα οποιος εχει κανει μια-δυο βολτες στη ζωη του στο κεντρο τα ξερει.
Επισης βγαζουν πολυ καλα λεφτα οι κινεζοι απο το χονδρεμποριο χωρις να κανουν επιδειξη παρα μονο ισως στο αυτοκινητο που οδηγουν.
![]()
![]()
Μετά την άφιξη τρως κάτι πρόχειρο και ύπνο μέχρι τις 23:30! Μετά χτυπάς ένα διπλό esspresso, παίρνεις ένα Red Bull στο χέρι και μιλάς κοινωνικά σε ότι θηλυκό κινείται μέχρι το κλάμπ για να είσαι ζεστός στο καμάκι εντός αυτού !
Στο κλαμπ πίνεις όσο χρειάζεται για να κάνεις κεφάλι αλλά ΟΧΙ να μεθύσεις! Λόγος να φύγεις πριν τις 05:00 αν δεν είσαι φορτωμένος δεν υπάρχει!
Πρωινό στο ξενοδοχείο πάντα χαμένο.. και ύπνος μέχρι το απόγευμα που βγαίνεις 1-2 ώρες σε κανένα εμπορικό και μετά πάλι ύπνος μέχρι την έξοδο!
Αξιοθέατα μόνο μετα απο γαμήσια! Τι να αξίζει να δεις σε μια ανατολική χώρα αν δεν έχεις γαμήσει? ΤΙΠΟΤΑ!
Αν όμως έχεις γαμήσει μια μουνάρα Πολωνέζα ή Ουκρανίδα ή Τσέχα ολα γύρω είναι υπέροχα και Πανέμορφα!!!
Χαιρετισμούς από Μόσχα,
περιέγραψες το πρόγραμμά μου ακριβώς. Δεν πρέπει όμως να παρασύρεσαι, γιατί χάνεις το ημερήσιο καμάκι που είναι και αυτό πολύ καλό. Δυστυχώς, το χείμώνα, αν δεν έχω παρέα να με τραβήξει, το βαριέμαι το καμάκι τη μέρα. Είναι λάθος όμως.
Τώρα βλέποντας τη Ρωσσία, εδώ κάπως θυμίζει τις παλιές καλές μέρες (κάτι είχα προλάβει και εγώ 2003 στη βαλτική και 2007 στην Πράγα). Ίσως στις 2ες πόλεις να είναι ακόμα ακριβώς όπως παλία. Θυμάμει 2008 ήμουν Brno και ενώ η Πράγα δεν είχες πλέον exotic capital, στο Brno ένιωθες Ρουβάς. Τώρα στο Brno έχει ενα σωρώ Έλληνες που έχουν πάει για δουλειά.
Θα σας γράψω ανταπόκριση για τα καλά και τα κακά της Μόσχας όταν επιστρέψω και σύγκριση με ΑΠ.
Κοίτα,για την κατάντια της ελληνικής κοινωνίας, φυσικά φταίει η γενιά του πατέρα μου που τα γάμησε όλα τη μάνα αφήνοντας καμμένη γη.
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν μπορεί εσύ σε εποχές που το γυμναστήριο έχει λιγότερο από 20ευρώ/μήνα,που έχεις πρόσβαση σε ότι τροφή θες,που μιλάς τα Αγγλικά σου,έχεις το ελληνικό σου πτυχίο που αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρώπη,που με μια RyanAir πας τζάμπα παντού,να γαμάς λιγότερο από όσο γαμούσε ο Στάθης Ψάλτης και ο Πάνος Μιχαλόπουλος..
*** Offtopic ****
Πόλεμος γενεών λοιπόν? Σκέψου, υπάρχουν στοιχεία για αυτό ή είναι μια εύκολη άποψη?
ΥΓ. Παρακαλώ μην απαντήσεις και το εκτροχιάσουμε πάλι. Αν τύχει ποτέ συναντηθούμε, μετά χαράς θα το συζητήσουμε.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Τους κινεζους τους εχεις για βλακες, να τους πηδανε οι ξενοι τις γκομενες κι αυτοι να παιζουν το πουλακι τους; Ολοι οι κινεζοι που ζουν στην Ελλαδα ειναι επιχειρηματιες ή δουλευουν για συγγενεις τους στο χονδρεμποριο ρουχων και αλλων κινεζικων προιοντων, πιο λιγοι σε κινεζικα μπακαλικα, εστιατορια και εσχατως στο πρωτο κινεζικο κομμωτηριο Λεωνιδου και Ιασωνος. Η κοινωνικη τους ζωη περικλειεται απολυτα μεσα στα ορια της κοινοτητας τους. Σαν ανθρωποι αποφευγουν ακομα και να σε κοιταξουν οταν περπατας στο δρομο, ιδιαιτερα οι γυναικες. Ειναι εντελως αυτονομη κοινοτητα. Ο,τι ωρα θελουν σηκωνονται και πανε σε τσαινα ταουν αλλης χωρας ή επθστρεφουν στην πατριδα χωρις να αλλαξει καθολου ο τροπος ζωης τους.
Ο μονος τροπος που θα μπορουσε Ελληνας να μιλησει σε κινεζα χωρις να τον τσακισουν στο ξυλο οι συμπατριωτες της θα ηταν ως πελατης καταστηματος. Χεσε μεσα Πολυχρονη δλδ. Αλλα και να εβρισκες τροπο να την καμακωσεις θα ετρωγες χυλοπιτα γιατι Κινεζα που γαμιεται μη μη Κινεζο αυτοματα χαρακτηριζεται πουτανα στην κοινοτητα της και δεν την παντρευεται κανενας.
Αυτα οποιος εχει κανει μια-δυο βολτες στη ζωη του στο κεντρο τα ξερει.
Επισης βγαζουν πολυ καλα λεφτα οι κινεζοι απο το χονδρεμποριο χωρις να κανουν επιδειξη παρα μονο ισως στο αυτοκινητο που οδηγουν.
Ξέρεις πιο είναι ένα σύνηθες πρόβλημα στο forum;
Ότι κάποιοι γράφουν αυτό που βλέπουν/ακούν/νομίζουν,ενώ κάποιοι άλλοι χώνονται για να δουν τι ακριβώς παίζει.
Στο προκείμενο λοιπόν,σπρώχνοντας κάποτε μια ελληνίδα που ο μπαμπάκας της είχε ανοίξει μπουτίκ και πηγαίναμε κάτι περίεργες ώρες να φορτώσει Κινεζιές για να τις πλασάρει στο κατάστημα για γνήσια,έχω αποκομίσει ιδία άποψη ΜΙΛΩΝΤΑΣ με Κινέζους από τουλάχιστον 4-5 μαγαζιά και πάνω από 30 επισκέψεις..
Κάποια που έγραψες έχουν βάση,βαριέμαι να τα αναλύσω όμως..
Ας μεινουμε λοιπόν στο ότι οι Κινέζες πωλήτριες είναι άπιαστο όνειρο για έναν Έλληνα...
Επισκέπτης
Οι γυναικες του σημερα εχουν γινει απληστες. Η τουριστρια του χτες ερχοταν στην Ελλαδα και το εβρισκε πολυ ρομαντικο να την γαμησει ο μικροτσουτσουνος ασχημος ψαρας. Εβρισκαν την ευτυχια στα μικρα πραγματα. Οπως στις ουσιες ετσι και στην ερωτικη ζωη ο κορεσμος απαιτει υψηλοτερες δοσεις του ερεθισματος για να δημιουργησει ικανοποιηση. Τωρα η τουριστρια θελει τον πουτσαρα τον πανυψηλο τον πανεμορφο τον εικοσαρη τον χορευτη. Αυτα για λαιβ καμακι. Στα σοσιαλ ο παραπανω πρεπει επιπλεον να εχει χρημα και να φαιβεται να ειναι ταξιδευτης να εχει φιλους ψαγμενα ενδιαφεροντα, να εχει το πακετο που λενε οι γυναικες στη γλωσσα τους.Βασικά τους νέους σήμερα τους γαμάνε οι μέσοι όροι.
Π.χ. πριν το 2008 ένας μέσος τριαντάρης Ελλάδα έβγαζε 1500 ευρώ το μήνα.Ο Ουκρανός 150 ευρώ,ο Πολωνός 300 ευρώ και ο Τσέχος 400 ευρώ.Οπότε ο Ελληνας τους έριχνε στα αυτιά,έπαιζε μπάλλα αφού μετρούσε 5-10 φορές περισσότερο από τον ντόπιο.
Τώρα ο Ελληνας τριαντάρης βγάζει 600 ευρώ το μήνα αν δεν είναι άνεργος.Ο Ουκρανός 150 ευρώ,ο Πολωνός 700 ευρώ,ο Τσέχος 900 ευρώ.Συνεπώς ο μέσος Ελληνας τον πίνει κλαρίνο,δεν είναι πλέον ανταγωνιστικός σε Πολωνία,Τσεχία πρέπει να ξεπερνάει πολύ τον ελληνικό μέσο όρο σε χρήμα,εμφάνιση και πάλι θα βγάλει πολύ λιγότερες και υποδεέστερες εμφανισιακά γκόμενες από τον προκάτοχό του 10 χρόνια πριν.
Ουκρανία παραμένει κάπως ανταγωνιστικός λόγω του πολέμου αλλά το πρόβλημα είναι οτι δεν του φτάνουν τα χρήματα να ταξιδέψει.Συνεπώς πρέπει να λύσει το αιώνιο πρόβλημα πώς θα μείνω Ουκρανία,Ρωσία με δυτικό μισθό?Αυτό ελάχιστοι καταφέρνουν να το λύσουν γιατί θέλει βύσμα.
Δηλαδή ο μέσος,αβυσμάτωτος,συνήθης νέος Ελληνας δεν έχει καμία σχέση με τον παλαιότερο μια δεκαετία πριν σε ό,τι αφορά ρεαλιστικές ευκαιρίες στο ανατολικό μπλοκ.
Π.χ. το 2008 όταν πήγαινα Κίεβο έβγαινα με 3-5 διαφορετικές γκόμενες τη μέρα που γνώριζα μέσω ίντερνετ,τώρα δε γίνονται αυτά.Αλλά ήταν τόσο καλά που εγκατέλειπες το ίντερνετ σε μερικές μέρες γιατί έβρισκες άλλες ευκολότατα στο δρόμο και στα κλαμπ.Το σκηνικό έχει δυσκολέψει αισθητά ακόμα και για τους πάλιουρες που αντιρροπούμε την αύξηση της ηλικίας με αύξηση των εισοδημάτων.
Αυτες οι απαιτησεις σπανε μονο μεσω παρεας ή εξυπνης εκμεταλλευσης ποστου που σε φερνει σε επαφη με πολλες γυναικες (πχ Πικερ).
Επισκέπτης
Η απαντηση σου δεν προσεφερε απολυτως τιποτα στη συζητηση. Επιβεβαιωνομαι οτι εχεις παρακμασει ως μελος.Ξέρεις πιο είναι ένα σύνηθες πρόβλημα στο forum;
Ότι κάποιοι γράφουν αυτό που βλέπουν/ακούν/νομίζουν,ενώ κάποιοι άλλοι χώνονται για να δουν τι ακριβώς παίζει.
Στο προκείμενο λοιπόν,σπρώχνοντας κάποτε μια ελληνίδα που ο μπαμπάκας της είχε ανοίξει μπουτίκ και πηγαίναμε κάτι περίεργες ώρες να φορτώσει Κινεζιές για να τις πλασάρει στο κατάστημα για γνήσια,έχω αποκομίσει ιδία άποψη ΜΙΛΩΝΤΑΣ με Κινέζους από τουλάχιστον 4-5 μαγαζιά και πάνω από 30 επισκέψεις..
Κάποια που έγραψες έχουν βάση,βαριέμαι να τα αναλύσω όμως..
Ας μεινουμε λοιπόν στο ότι οι Κινέζες πωλήτριες είναι άπιαστο όνειρο για έναν Έλληνα...
Οι γυναικες του σημερα εχουν γινει απληστες. Η τουριστρια του χτες ερχοταν στην Ελλαδα και το εβρισκε πολυ ρομαντικο να την γαμησει ο μικροτσουτσουνος ασχημος ψαρας. Εβρισκαν την ευτυχια στα μικρα πραγματα. Οπως στις ουσιες ετσι και στην ερωτικη ζωη ο κορεσμος απαιτει υψηλοτερες δοσεις του ερεθισματος για να δημιουργησει ικανοποιηση. Τωρα η τουριστρια θελει τον πουτσαρα τον πανυψηλο τον πανεμορφο τον εικοσαρη τον χορευτη. Αυτα για λαιβ καμακι. Στα σοσιαλ ο παραπανω πρεπει επιπλεον να εχει χρημα και να φαιβεται να ειναι ταξιδευτης να εχει φιλους ψαγμενα ενδιαφεροντα, να εχει το πακετο που λενε οι γυναικες στη γλωσσα τους.
Αυτες οι απαιτησεις σπανε μονο μεσω παρεας ή εξυπνης εκμεταλλευσης ποστου που σε φερνει σε επαφη με πολλες γυναικες (πχ Πικερ).
Οι απαιτήσεις των γυναικών ακολουθούν την οικονομική κατάσταση.Η Τσεχία και η Πολωνία δυσκόλεψαν σε σχέση με το 2008 γιατί ανέβηκαν οι οικονομίες τους.
Η Ρωσία αντίθετα και η Ουκρανία ευκόλυναν από τότε γιατί χειροτέρεψαν οι οικονομίες τους.
Ο Ελληνας καμάκιας έπεσε από τότε γιατί χειροτέρεψε η οικονομία του.Ο Γερμανός όμως ανέβηκε πολύ.Οπως και ο Τούρκος εν μέρει.
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.898
- Πόντοι
- 206
να εχει το πακετο που λενε οι γυναικες στη γλωσσα τους.
Οι γυναίκες δεν ειναι ικανες να περιγραφουν τι θελουν. Ετσι καταληγουν να λεγε μπροστα σε αλλους "τι νομιζουν οτι θελουν". Στην πραγματικοτητα ειναι υπερευτυχισμενες με αλλα πραγματα που ακομα και ο πιο σαπιος μπορει να το κανει.
Η γυναικα απλα θελει να της γαμας το μυαλο.
Η απαντηση σου δεν προσεφερε απολυτως τιποτα στη συζητηση. Επιβεβαιωνομαι οτι εχεις παρακμασει ως μελος.
Ο Β.Π. έχει μέλλον σαν υποψήφιος γαμπρός,γαμέας ένα δύο χρόνια ακόμα.Μετά πλησιάζει τα 40 και η δεξαμενή ελαττώνεται.
Εκτός αν το ρίξει στο σπόνσορινγκ αλλά δεν το πιστεύω,θα πάει για lock down και ηρωική έξοδο πριν τον πάρουν τα χρόνια και χάσει το added value.
Οπως έλεγε ο Μπουκόφσκι ο χρόνος τελικά τους γαμάει όλους.(άλλο τι κάνουμε εμείς οι μανιακοί).
Ο roosh στα 38 ήδη την κοπάνησε από Πολωνία αφού δεν τον παίρνει πια να πουλάει γαμπριλίκι και έχει καταφύγει σε άγνωστη χώρα στα Βαλκάνια.Τον κυνηγάνε φεμινιστές,πουσταίοι και τελευταία και οι Εβραίοι δε βλέπω να τη βγάζει καθαρή.Η φυλακή είναι θέμα χρόνου μετά την οικονομική χρεοκωπία.(τον μπλόκαραν όλες οι πλατφόρμες και δεν μπορεί να πουλάει βιβλία).Εχει φάει μόνιμο μπαν στην Αγγλία με προσωπική εντολή της Τερέζας Μαίυ.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Ο Β.Π. έχει μέλλον σαν υποψήφιος γαμπρός,γαμέας ένα δύο χρόνια ακόμα.Μετά πλησιάζει τα 40 και η δεξαμενή ελαττώνεται.
Εκτός αν το ρίξει στο σπόνσορινγκ αλλά δεν το πιστεύω θα πάει για lock down και ηρωική έξοδο πριν τον πάρουν τα χρόνια.
Οπως έλεγε ο Μπουκόφσκι ο χρόνος τελικά τους γαμάει όλους.(άλλο τι κάνουμε εμείς οι μανιακοί).
Είμαι εδώ και καιρό σε πορεία fake(στα όρια του επιτρεπτού) high value display,με κατεύθυνση προς lock down.
Είμαι ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις των γαμπρών, οι ερμηνείες μου είναι πλέον οσκαρικές,η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη μοιάζει ερασιτέχνιδα μπροστά στο masterplan μου.
Tις πολεμικές αποζημειώσεις θα τις πάρω μόνος μου.
Παρά το γεγονός ότι δε συναντηθήκαμε ποτέ τελικά, μου έχεις κάνει κατά καιρούς το πιο ακριβές profiling,όταν άλλοι πίστευαν ακόμη ότι είμαι εσύ.
Είμαι εδώ και καιρό σε πορεία fake(στα όρια του επιτρεπτού) high value display,με κατεύθυνση προς lock down.
Είμαι ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις των γαμπρών, οι ερμηνείες μου είναι πλέον οσκαρικές,η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη μοιάζει ερασιτέχνιδα μπροστά στο masterplan μου.
Tις πολεμικές αποζημειώσεις θα τις πάρω μόνος μου.
Παρά το γεγονός ότι δε συναντηθήκαμε ποτέ τελικά, μου έχεις κάνει κατά καιρούς το πιο ακριβές profiling,όταν άλλοι πίστευαν ακόμη ότι είμαι εσύ.
Ναι,γιατί ενώ γουστάρεις καθαρά,τελικά δε σε παρασέρνουνε οι σειρήνες του μπλοκ και γυρνάς στην κλασσική δοκιμασμένη δυτική συνταγή.Τέτοια αυτοπειθαρχία και λογικό έλεγχο λίγοι δείχνουνε.
Καλά εμείς είμαστε καμμένοι burned out προ πολλού στην αναζήτηση του μυθικού Ελ Ντοράντο οπότε οι όποιες ευκαιρίες έχουν ήδη πετάξει.Είναι μια ζωή βασάνων και θυσιών στους κώλους του μπλοκ,κάποια στιγμή γίνεται μαρτύριο του Σισύφου.Απλά το κάτω κεφάλι έχει αναλάβει τον ολοκληρωτικό έλεγχο,δεν μπορεί το πάνω να λειτουργήσει επαρκώς.Είναι ο τρομερός εθισμός,απλά μετά από χρόνια χρήση έχεις πλέον ανάγκη το σλαβικό μουνί για τις στοιχειώδεις λειτουργίες.
Στέρηση σλαβικού μούνεος είναι απλά αυτοκτονική κατάσταση,δεν αντέχεται αυτό το στάτους.
Σα μάστερ του γαμπρικού παιγνίου θα μπορούσες να δώσεις συμβουλές στους νέους πώς πετυχαίνουνε τη μετάβαση από γαμέα και μπορδελιάρη σε γαμπρό πώς η εμπειρία σου ως γαμέα αυξάνει το value σου σα γαμπρός.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Ο roosh στα 38 ήδη την κοπάνησε από Πολωνία αφού δεν τον παίρνει πια να πουλάει γαμπριλίκι και έχει καταφύγει σε άγνωστη χώρα στα Βαλκάνια.Τον κυνηγάνε φεμινιστές,πουσταίοι και τελευταία και οι Εβραίοι δε βλέπω να τη βγάζει καθαρή.Η φυλακή είναι θέμα χρόνου μετά την οικονομική χρεοκωπία.(τον μπλόκαραν όλες οι πλατφόρμες και δεν μπορεί να πουλάει βιβλία).Εχει φάει μόνιμο μπαν στην Αγγλία με προσωπική εντολή της Τερέζας Μαίυ.
Λες να ήρθε καμιά Ελλάδα ο τύπος;
Πάντως,δεν έχει και άδικο σε ότι λέει για πουσταίους κλπ
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 4.765
αμα ηθελε χοντρες καθοταν αμερικη,σρμπια ειναι ο τύποςΛες να ήρθε καμιά Ελλάδα ο τύπος;
Λες να ήρθε καμιά Ελλάδα ο τύπος;
Πάντως,δεν έχει και άδικο σε ότι λέει για πουσταίους κλπ
Μπα,καμιά Σερβία θα πήγε.Αφού λέει για συντηρητικούρα,πιώμα κτλ.
Τον συμπαθούσα αλλά τώρα που τον έβαλαν στο μάτι οι Εβραίοι την έχει άσχημα.Τους αποκαλεί aliens στο βίντεο για ευφημισμό.Τουρκοιρανός κατά Εβραίων,LGBT και φεμινιστριών.Μάλλον τον ήπιε κλαρίνο πλέον,δεν έχει τύχη.
Τον είχα κόψει στη συνάντησή μας οτι ήταν μονολιθικός,μαύρο άσπρο,τίποτα ενδιάμεσο.Αλλη κουλτούρα τύπου Μέσης Ανατολής.
Οι Ελληνες είμαστε ευέλικτοι και για αυτό πολύ πιο επικίνδυνοι για το σύστημα.
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.898
- Πόντοι
- 206
Οι Ελληνες είμαστε ευέλικτοι και για αυτό πολύ πιο επικίνδυνοι για το σύστημα.
Αυτο δεν ειναι και πολυ πιστευτο στις μερες μας. Παλια το ειχαμε σιγουρακι.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Οι γυναικες του σημερα εχουν γινει απληστες. Η τουριστρια του χτες ερχοταν στην Ελλαδα και το εβρισκε πολυ ρομαντικο να την γαμησει ο μικροτσουτσουνος ασχημος ψαρας. Εβρισκαν την ευτυχια στα μικρα πραγματα. Οπως στις ουσιες ετσι και στην ερωτικη ζωη ο κορεσμος απαιτει υψηλοτερες δοσεις του ερεθισματος για να δημιουργησει ικανοποιηση. Τωρα η τουριστρια θελει τον πουτσαρα τον πανυψηλο τον πανεμορφο τον εικοσαρη τον χορευτη. Αυτα για λαιβ καμακι. Στα σοσιαλ ο παραπανω πρεπει επιπλεον να εχει χρημα και να φαιβεται να ειναι ταξιδευτης να εχει φιλους ψαγμενα ενδιαφεροντα, να εχει το πακετο που λενε οι γυναικες στη γλωσσα τους.
γιαυτο οταν ημουν 15-18 ετων εγω και κατι αλλοι μεγαλυτεροι μου βγαζαμε κανα μουνι ποιο ευκολα
18 ετων ειχα 25 αγγλιδα στην κω το 2009,οχι μοντελο εμφανιση,αλλα τρογωταν
τωρα μονο καμια 45 αρα που εχει βαρεθει να την πηδαει ο γερμανος/γαλλος/αγγλος συζηγος της
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.071
- Πόντοι
- 456
τωρα εχεις μονιμη σχεση με τον μπαρμπιγιαυτο οταν ημουν 15-18 ετων εγω και κατι αλλοι μεγαλυτεροι μου βγαζαμε κανα μουνι ποιο ευκολα
18 ετων ειχα 25 αγγλιδα στην κω το 2009,οχι μοντελο εμφανιση,αλλα τρογωταν
τωρα μονο καμια 45 αρα που εχει βαρεθει να την πηδαει ο γερμανος/γαλλος/αγγλος συζηγος της

stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τωρα εχεις μονιμη σχεση με τον μπαρμπι![]()
παντρευτηκε αυτος τι εκανε
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.071
- Πόντοι
- 456
τον παρατησες και εγινε πουτανα σε μπουρδελο :'(παντρευτηκε αυτος τι εκανε![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41