Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.501
Πόντοι
5.006
ασε με μενα :birdman:

κοιτα να μας κανεις ψυχαναληση για τον κμαν :birdman:
Ο κμαν αυτη την περιοδο δουλευει απο το πρωι ως το βραδυ, τρεφεται με ορο και φοραει παμπερς για να μην χανει χρονο απο την δουλεια και κοιμαται τυλιγμενος με 10 κουβερτες αφου δεν αναβει θερμανση για να κανει οικονομια....
Σε 2-3 μηνες θα εχει μαζεψει φραγκα να οποια θα τα σκασει ολα σε ενα σουκου σε μια σανιδα 2.10μ υψος του ανατολικου μπλοκ και θα το παιζει σπονσορας απο τα λιντλ..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο κμαν αυτη την περιοδο δουλευει απο το πρωι ως το βραδυ, τρεφεται με ορο και φοραει παμπερς για να μην χανει χρονο απο την δουλεια και κοιμαται τυλιγμενος με 10 κουβερτες αφου δεν αναβει θερμανση για να κανει οικονομια....
Σε 2-3 μηνες θα εχει μαζεψει φραγκα να οποια θα τα σκασει ολα σε ενα σουκου σε μια σανιδα 2.10μ υψος του ανατολικου μπλοκ και θα το παιζει σπονσορας απο τα λιντλ..

μα αφου βγαζει πολλα το μηνα γιατι θα του παρει τοσο καιρο για να μαζεψει 3-4 χιλιαρικα για να τα σκασει σε 2 διμητρες?

αρα δεν βγαζει πολλα το μηνα

βγαζει ενα μισθο μεσου ορου εκει που ειναι και κανει αιματηρες οικονομιες

πρεπει να κανω και εγω οικονομια σιγα σιγα

εχω ξοδεψει πολλα στο μεταξουργειο

Steve Madden

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
46
Πόντοι
1
Νομίζεις ότι έγραψες κάτι αστείο τώρα; Έχεις μιλήσει μια φορά σοβαρά σε αυτό το σάιτ;

Steve Madden

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
46
Πόντοι
1
μα αφου βγαζει πολλα το μηνα γιατι θα του παρει τοσο καιρο για να μαζεψει 3-4 χιλιαρικα για να τα σκασει σε 2 διμητρες?

αρα δεν βγαζει πολλα το μηνα

βγαζει ενα μισθο μεσου ορου εκει που ειναι και κανει αιματηρες οικονομιες

πρεπει να κανω και εγω οικονομια σιγα σιγα

εχω ξοδεψει πολλα στο μεταξουργειο
Ποιες φιλοσοφικές θέσεις του Λιαντίνη σε βρίσκουν σύμφωνο Σταμ;

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Είμαι εδώ και καιρό σε πορεία fake(στα όρια του επιτρεπτού) high value display,με κατεύθυνση προς lock down.
Είμαι ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις των γαμπρών, οι ερμηνείες μου είναι πλέον οσκαρικές,η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη μοιάζει ερασιτέχνιδα μπροστά στο masterplan μου.

Tις πολεμικές αποζημειώσεις θα τις πάρω μόνος μου.

Παρά το γεγονός ότι δε συναντηθήκαμε ποτέ τελικά, μου έχεις κάνει κατά καιρούς το πιο ακριβές profiling,όταν άλλοι πίστευαν ακόμη ότι είμαι εσύ.

Ενα χρονο νεοτερος σου, φετος μου ετυχε μια περιπτωση απο οικογενεια παρα πολυ δυνατη κ με χαμηλο προφιλ ...

Ψηλη στα 30 σωμα αγυμναστο με πιασιματα κ μεγαλο αλλα πεσμενο στηθος.

Προσπαθησα πολυ να γουσταρω αλλα δεν τα καταφερα με τιποτα. Οσο σκφετομουν οτι θα εμπαινα σε μια πατριαρχικη οικογενεια με αδερφους , αδερφες, χωρισμους , κοκες κλπ τοσο απομακρυνομουν απο την ιδεα. Η ιδια παθητικη, με ανασφαλειες τεραστιες να δουλευει ολη μερα κ να μην ζει καθολου.
Η γκομενα την ειχε δαγκωσει κανονικα αλλα κ παλι... δυσκολο ρε μαν .

Δηλαδη πρεπει να μπουμε στο ρολο π παιζουν οι σπονσορετες του Κμαν με τους πελατες τους εφ ορου ζωης κ δεν ξερω κατα ποσο αξιζει.

Εκοψα πουτανες, ειπα να παρω τον εαυτο μου πιο σοβαρα αλλα ακομα το ψαχνω

Καλη επιτυχια ευχομαι

Ο αντρας μετα τα 35 και ως τα 50 αναλογα με το ποσο προσεχει τον εαυτο του, ειναι στο απολυτο peak ! θεριστικη μηχανη

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ποιες φιλοσοφικές θέσεις του Λιαντίνη σε βρίσκουν σύμφωνο Σταμ;

ο λιαντινης ηταν τυπος υπερ του ερωτα δηλαδη πιρφορισμου αγαπουλιασης στην γλωσσα του μπουρδελα.κομ

κατα της εκπορνευσης

αρα θα ηταν κατα του κμαν2

Steve Madden

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
46
Πόντοι
1
αυτο που ειπε τυπε ο τυπος ραοπαο ειναι απολυτως σοβαρο και αληθες
5-10 nicknames αλληλοπαραθέτεστε σε όλα τα νήματα, λέγοντας ανούσια "αστεία" που δεν αφορούν κανέναν εκτός από εσάς...είναι κουραστικό.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Steve Madden

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
46
Πόντοι
1
ο λιαντινης ηταν τυπος υπερ του ερωτα δηλαδη πιρφορισμου αγαπουλιασης στην γλωσσα του μπουρδελα.κομ

κατα της εκπορνευσης

αρα θα ηταν κατα του κμαν2
Φαίνεσαι πολύ συγκροτημένη προσωπικότητα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.497
Πόντοι
2.356
Καμιά φορά μέσα στο Polski Bus :grin: και βλέποντας τα Πολωνικά χωριά που έμοιαζαν λες και βγήκαν από ελληνικές ταινίες του 60,
σκεφτόμουν τι παπάδες θα έκανα πριν 20χρόνια..

Πάντως όποτε μου δόθηκε η ευκαιρία να ζήσω κομμουνιστικές παρακμές,δεν είπα όχι :grin:
1988 στη Βουδαπεστη ειχα φτασει βραδυ ,εμενα σε μπλοκ στο διαμερισμα μιας γκομενας και το πρωι που σηκωθηκα και ανοιξα το ψυγειο δεν ειχε απολυτως τιποτα μεσα παρα μονο δυο χυμους και κατι που εμοιαζε με κασερι :grin: ακομα το θυμαμαι.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
5-10 nicknames αλληλοπαραθέτεστε σε όλα τα νήματα, λέγοντας ανούσια "αστεία" που δεν αφορούν κανέναν εκτός από εσάς...είναι κουραστικό.
κουραστηκες τυπε?  :S να σου γλυψει τα πατουσακια ο σταμουλης να ξεκουραστεις?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.497
Πόντοι
2.356
Χαιρετισμούς από Μόσχα,

Θα σας γράψω ανταπόκριση για τα καλά και τα κακά της Μόσχας όταν επιστρέψω και σύγκριση με ΑΠ.
Καλα να περασεις.

αν εχεις χρονο πηγαινε και κανα σαλον να δεις τι παιζει απο ποιοτητα και τιμες.
οχι τιποτα αλλα μην εχει τιποτα μουναρες με πενηντα/εξηντα ευρω και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι :grin:

Επισκέπτης

Ο Β.Π. έχει μέλλον σαν υποψήφιος γαμπρός,γαμέας ένα δύο χρόνια ακόμα.Μετά πλησιάζει τα 40 και η δεξαμενή ελαττώνεται.
Εκτός αν το ρίξει στο σπόνσορινγκ αλλά δεν το πιστεύω,θα πάει για lock down και ηρωική έξοδο πριν τον πάρουν τα χρόνια και χάσει το added value.
Οπως έλεγε ο Μπουκόφσκι ο χρόνος τελικά τους γαμάει όλους.(άλλο τι κάνουμε εμείς οι μανιακοί).

Ο roosh στα 38 ήδη την κοπάνησε από Πολωνία αφού δεν τον παίρνει πια να πουλάει γαμπριλίκι και έχει καταφύγει σε άγνωστη χώρα στα Βαλκάνια.Τον κυνηγάνε φεμινιστές,πουσταίοι και τελευταία και οι Εβραίοι δε βλέπω να τη βγάζει καθαρή.Η φυλακή είναι θέμα χρόνου μετά την οικονομική χρεοκωπία.(τον μπλόκαραν όλες οι πλατφόρμες και δεν μπορεί να πουλάει βιβλία).Εχει φάει μόνιμο μπαν στην Αγγλία με προσωπική εντολή της Τερέζας Μαίυ.

Δεν εχω παει ποτε στη ζωη μου σε κλαμπ και γενικα με ενοχλει η δυνατη μουσικη. Λες αυτο να ειναι προβλημα;

Επισκέπτης
κουραστηκες τυπε?  :S να σου γλυψει τα πατουσακια ο σταμουλης να ξεκουραστεις?
φυγε μωρη καρακαηοδνα με τον νωντα για μερικες νυχτες να ηρεμησεις μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια σε καθε θρεντ με της ασυναρτησιες σου  :gay:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom