Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εμείς βέβαια πήγαμε ....πάρα πολύ παλιά το μακρινό 2016 που ακόμα φόρτωνες χωρίς τίντερ και δεν υπήρχε ινστα... Απο τότε έχουν γίνει κοσμογονικές αλλαγές στο καμάκι...

Έξω ακόμη φορτώνεις χωρίς Tinder και μάλιστα με καλύτερες πιθανότητες.
Ο λόγος είναι ότι οι άντρες έξω δε μιλάνε ή για να μιλήσουν πρέπει να έχουν πιει λίγο οπότε λένε μαλακίες.

Το πρόβλημα για έναν Έλληνα στην Πολωνία είναι η εσωστρέφεια των γυναικών,η επιστροφή σε οτιδήποτε είναι Πολωνικό και η άνοδος του μέσου Πολωνού σε όλα τα επίπεδα.
Δηλαδή αν ο roosh ξεκινούσε τη φάση τώρα Πολωνία,έπαιζε μεταξύ να γαμάει καμιά χοντρή που γουστάρει γύφτους μέχρι να μαζεύει φάπες.

Επίσης εμείς σαν πορνοτουρίστες δεν μπορούμε να συγκριθούμε με γενιά Τάσου ή kman.
Ο Τάσος τα πρόλαβε όλα,ο kman πρόλαβε αρκετά,εμείς προλάβαμε τα αρχίδια μας τα δυο..
Άντε ας πούμε ότι έχουμε ένα Tinder που αυτοί τότε δεν είχαν και ότι πετυχαίνουμε Σλάβες που πάνε γυμναστήριο και έχουν καλα σωματα που παλιά ο Τάσος μόνο σε αθλήτρια θα τα πετύχαινε.

Όλα τα άλλα που γίνεσαι μόνιμος το 2018 και βρέχει μουνιά πάσης ηλικίας και εμφάνισης είναι για να τα διαβάζουν τίποτα χαϊβάνια και να τους τρέχουν τα σάλια.
Όποιος εχει πάει ξέρει.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ο λόγος είναι ότι οι άντρες έξω δε μιλάνε ή για να μιλήσουν πρέπει να έχουν πιει λίγο οπότε λένε μαλακίες.

Το πρόβλημα για έναν Έλληνα στην Πολωνία είναι η εσωστρέφεια των γυναικών,η επιστροφή σε οτιδήποτε είναι Πολωνικό και η άνοδος του μέσου Πολωνού σε όλα τα επίπεδα.
Δηλαδή αν ο roosh ξεκινούσε τη φάση τώρα Πολωνία,έπαιζε μεταξύ να γαμάει καμιά χοντρή που γουστάρει γύφτους μέχρι να μαζεύει φάπες.

Επίσης εμείς σαν πορνοτουρίστες δεν μπορούμε να συγκριθούμε με γενιά Τάσου ή kman.
Ο Τάσος τα πρόλαβε όλα,ο kman πρόλαβε αρκετά,εμείς προλάβαμε τα αρχίδια μας τα δυο..
Άντε ας πούμε ότι έχουμε ένα Tinder που αυτοί τότε δεν είχαν και ότι πετυχαίνουμε Σλάβες που πάνε γυμναστήριο και έχουν καλα σωματα που παλιά ο Τάσος μόνο σε αθλήτρια θα τα πετύχαινε.

Όλα τα άλλα που γίνεσαι μόνιμος το 2018 και βρέχει μουνιά πάσης ηλικίας και εμφάνισης είναι για να τα διαβάζουν τίποτα χαϊβάνια και να τους τρέχουν τα σάλια.
Όποιος εχει πάει ξέρει.
Έχεις δίκιο ! Όσο για τον Dirty φόρτωνε πολύ γυναίκα στην Ουκρανία και πριν γίνει μόνιμος που το παραβλέπει! Δεν χρειάστηκε να πάει εκεί για να τον γουστάρουν οι Ουκρανίδες.. Ίσως τώρα μπορεί και φιλτράρει καλύτερα!
Το δεδομένο είναι πως ότι κάνεις σαν τουρίστας πάνω κάτω τα ίδια θα κάνεις και σαν μόνιμος απλά σε πιο μακρά διάρκεια!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Όποιος εχει πάει ξέρει.

Όντως εγώ πρόλαβα το τέλος της χρυσής εποχής σε Τσεχία,Πολωνία,εποχές που δε θα επιστρέψουν ποτέ .Τοτε ήταν μαγική ατμόσφαιρα,έβγαινες έξω και ήξερες οτι θα γίνει φάση.
Ουκρανία γύρισε η χρυσή εποχή απροσδόκητα ξανά το 2014 λόγω του πολέμου και κράτησε ως πέρυσι με το άνοιγμα της βιζας.
Τότε ένιωθες σαν ημίθεος σε αυτα τα μέρη,τώρα έχουν πλησιάσει τα δυτικά στάνταρτς και ο ανταγωνισμός είναι δυνατός.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Έχεις δίκιο ! Όσο για τον Dirty φόρτωνε πολύ γυναίκα στην Ουκρανία και πριν γίνει μόνιμος που το παραβλέπει! Δεν χρειάστηκε να πάει εκεί για να τον γουστάρουν οι Ουκρανίδες.. Ίσως τώρα μπορεί και φιλτράρει καλύτερα!
Το δεδομένο είναι πως ότι κάνεις σαν τουρίστας πάνω κάτω τα ίδια θα κάνεις και σαν μόνιμος απλά σε πιο μακρά διάρκεια!

Δεν το προσωποποιώ γιατί δεν ξέρω πόσο χρονών είναι ο Dirty, απλά το φορτώνω γυναίκες ή ακόμη και το φορτώνω 20χρονα που εχει γραφτεί σωρηδόν στα Σλαβοthread,πρέπει πάντα να ακολουθείται από διευκρίνιση τι κλάσης 20χρονο φορτώνεις και υπό ποιες προϋποθέσεις..

Η διαφορά του μόνιμου,ειδικά αν είσαι σε "ηλικία γάμου" είναι πως αυτόματα μπαίνεις στη λίστα υποψήφιος γαμπρός,που σαν πορνοτουρίστας δεν μπαίνεις.
Πριν 10-20 χρόνια έμπαινες..
Είχαν και την περιέργεια να γνωρίσουν κάτι ξένο,δεν είχαν κορεστεί τα μέρη,ήταν και οι οικονομιες τους τελείως γτπ.
10+χρόνια πριν γαμούσες Πράγα σε Privat μία ώρα 25ευρώ και όχι τίποτα σάπιες σαν Μεταξουργείο/Φυλής

Όντως εγώ πρόλαβα το τέλος της χρυσής εποχής σε Τσεχία,Πολωνία,εποχές που δε θα επιστρέψουν ποτέ .Τοτε ήταν μαγική ατμόσφαιρα,έβγαινες έξω και ήξερες οτι θα γίνει φάση.
Ουκρανία γύρισε η χρυσή εποχή απροσδόκητα ξανά το 2014 λόγω του πολέμου και κράτησε ως πέρυσι με το άνοιγμα της βιζας.
Τότε ένιωθες σαν ημίθεος σε αυτα τα μέρη,τώρα έχουν πλησιάσει τα δυτικά στάνταρτς και ο ανταγωνισμός είναι δυνατός.

Το 2014 γύρισε η φάση λόγω ανέχειας,όμως οι Ουκρανέζες ήξεραν τι και πως μιας και είχαν φάει πορνοτουρίστες με το κουτάλι..

Στην χρυσή εποχή ήσουν ο ξένος σε αχαρτογράφητα εδάφη και έπαιζες μπάλα μόνος σου απέναντι σε αφελείς χωριατοπούλες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν το προσωποποιώ γιατί δεν ξέρω πόσο χρονών είναι ο Dirty, απλά το φορτώνω γυναίκες ή ακόμη και το φορτώνω 20χρονα που εχει γραφτεί σωρηδόν στα Σλαβοthread,πρέπει πάντα να ακολουθείται από διευκρίνιση τι κλάσης 20χρονο φορτώνεις και υπό ποιες προϋποθέσεις..

Η διαφορά του μόνιμου,ειδικά αν είσαι σε "ηλικία γάμου" είναι πως αυτόματα μπαίνεις στη λίστα υποψήφιος γαμπρός,που σαν πορνοτουρίστας δεν μπαίνεις.
Πριν 10-20 χρόνια έμπαινες..
Είχαν και την περιέργεια να γνωρίσουν κάτι ξένο,δεν είχαν κορεστεί τα μέρη,ήταν και οι οικονομιες τους τελείως γτπ.
10+χρόνια πριν γαμούσες Πράγα σε Privat μία ώρα 25ευρώ και όχι τίποτα σάπιες σαν Μεταξουργείο/Φυλής

Το 2014 γύρισε η φάση λόγω ανέχειας,όμως οι Ουκρανέζες ήξεραν τι και πως μιας και είχαν φάει πορνοτουρίστες με το κουτάλι..

Στην χρυσή εποχή ήσουν ο ξένος σε αχαρτογράφητα εδάφη και έπαιζες μπάλα μόνος σου απέναντι σε αφελείς χωριατοπούλες.

Μπα και το 2003 που είχα πρωτοπάει Κίεβο δεν ήταν τόσο αφελείς οι γκόμενες.Και τότε τα έτρωγαν κτλ απλά δεν υπήρχαν τόσοι ξένοι ιδίως αραβότουρκοι αλλά είχες να ανταγωνιστείς κάτι κοιλαράδες παππούδες Αμερικανούς.
Στη χρυσή εποχή είχες μεγάλη αξία γιατί
1.Ηταν φτηνά αφού οι χώρες αυτές δεν άφηναν τον πληθωρισμό να καλπάσει στη μετακομμουνιστική περίοδο οπότε κρατούσαν τεχνητά χαμηλές τις τιμές(το κράτος καθόριζε πόσο θα κόστιζε το ψωμί,το γάλα κτλ)
2.Οι μισθοί ήταν γελοίοι,Πολωνία και το 2002 ο μέσος μισθός ήταν 250 δολλάρια και το 70% των νέων ήταν άνεργοι.Η χώρα είχε 25% ανεργία την υψηλότερη στην Ευρώπη
3.Οι γκόμενες ήθελαν διακαώς να μεταναστεύσουνε και χρησιμοποιούσαν σαν όχημα τον ξένο πούτσο.Αν η άλλη καλλίγωνε 20 ξένα καυλιά τη σεζόν μπορούσε να ελπίζει βάσιμα οτι ένας από αυτούς θα τη σπίτωνε στη δυτική χώρα του οπότε θα γλίτωνε τα έξοδα ενοικίου και θα απολάμβανε δυτικό επίπεδο ζωής.
4.Γενικώς το ξένο καυλί ήταν κάτι μυθικό όπως τα Lewis,οι νάυλον κάλτσες,οι σερβιέτες και οι Κολυνός.Ο φορέας Δυτικού πούτσου θεωρούταν α πριόρι ελκυστικότατος άντρας το όνειρο της φτωχής Σλάβας χωριατοπούλας για να πιάσει την καλή.
Ηταν πάρα πολλοί βέβαια άλλοι παράγοντες που συνέτειναν όπως η διάλυση των τάξεων από τον κομμουνισμό,η άθλια εμφάνιση των τοπικών αντρών,η θηλυκότητα και καύλα των Σλάβων γυναικών και τα ελευθέρια ένστικτα και πολλοί ακόμη που δημιουργούσαν αυτό το εκρηκτικό μίγμα του διεθνούς γαμέα.

Τώρα με την αύξηση των τιμών,των μισθών,τη δυτικοποίηση,την πάχυνση από τις γκόμενες,την αύξηση του ανταγωνισμού,τη δημιουργία τάξεων όπου οι μουνάρες πάνε με τους φραγκάτους,(συνεπώς δημιουργούνται κλειστές κάστες χρήματος,ομορφιάς που αναπαράγονται μεταξύ τους) κτλ και κυρίως την τεράστια πίεση που ασκεί η ΕΕ στην κατεύθυνση του φεμινισμού,πουστισμού το σκηνικό αρχίζει ν αλλάζει δραστικά παρόλο που η Σλάβα στην τελική παραμένει Σλάβα και ο Σλάβος το ίδιο,καμιά δε θέλει πραγματικά να είναι χοντρή,άβαφη με τατού,πράσινα μαλλιά και να μιλάει σα νταλικιέρης ούτε κανένας Σλάβος θέλει να είναι politically correct,κουνιστός,ευαίσθητος και white knight αλλά οι γερμανοειδείς γουστάρουν το μοντέλο αφού είναι οικονομικά αποτελεσματικό.
Κανονικά στα μάτια των Σλάβων γυναικών ο φεμινισμός δυτικού τύπου είναι μια μαλακία και μισή αφού τις μετατρέπει σε τέρατα και γουρούνια που κανείς άντρας δε θα γουστάρει να δώσει το βαλάντιό του.Και οι Σλάβοι κανονικά τους πουσταίους θα τους πλάκωναν.Προωθείται όμως με τα χίλια το μοντέλο από την ΕΕ για αύξηση της παραγωγής και αναγκάζονται να το δεχθούν οπότε και οι ξένοι γαμείς καταντάνε να γαμάνε χοντρές και φρικιά που θα έβρισκαν καλύτερες στις χώρες τους αν δεν είχαν ψευδιασθήσεις.
Εκτός ΕΕ βέβαια χωρίς προώθηση της πουστικής,φεμινιστικής ατζέντας οι αντιστάσεις υφίστανται και το σκηνικό κρατάει καλά,μπορείς να γαμήσεις σαν άνθρωπος.Εντός ΕΕ πρέπει να αγωνιστείς να πολεμήσεις κατά των bollocks.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ με την ανάλυση που έκανες,απλά αν και το 2003

Μπα και το 2003 που είχα πρωτοπάει Κίεβο δεν ήταν τόσο αφελείς οι γκόμενες.Και τότε τα έτρωγαν κτλ απλά δεν υπήρχαν τόσοι ξένοι ιδίως αραβότουρκοι αλλά είχες να ανταγωνιστείς κάτι κοιλαράδες παππούδες Αμερικανούς.

που ήσουν 30? έπαιρνες το ρολο του χορηγού βλέποντας σαν ανταγωνιστές τους κοιλαράδες παππούδες Αμερικανούς,τότε γάματα με κεφαλαία γράμματα..

Όποιος είναι κάτω από 30 και φλασάρει,θα πρέπει να τρώει απαγόρευση εισόδου σε όλο το ανατολικό μπλοκ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Συμφωνώ με την ανάλυση που έκανες,απλά αν και το 2003

που ήσουν 30? έπαιρνες το ρολο του χορηγού βλέποντας σαν ανταγωνιστές τους κοιλαράδες παππούδες Αμερικανούς,τότε γάματα με κεφαλαία γράμματα..

Όποιος είναι κάτω από 30 και φλασάρει,θα πρέπει να τρώει απαγόρευση εισόδου σε όλο το ανατολικό μπλοκ..

Στα 30 δε χρειάζονταν χορηγίες.Θυμάμαι μια γκόμενα η πρώτη που γνώρισα στο κλαμπ 101 Κίεβο μου λέει δεν μπορώ να κάνω σεξ μαζί σου στο ξενοδοχείο(των 15 ευρώ) γιατί είναι βρωμερό και έχει μύγες.Μπορεί να έχει και κατσαρίδες.Γιατί δεν νοίκιασες διαμέρισμα?Εχει πολύ ωραία διαμερίσματα με 50 δολλάρια τη μέρα.Ελα σπίτι μου αύριο με σαμπάνια.
Σκάω διαμέρισμα με ουκρανική σαμπάνια Οντέσσα των 2 ευρώ αφού μου βγήκε ο κώλος μια ώρα στο κρύο να το βρω και μου λέει τι μου έφερες αυτό το ουκρανικό δηλητήριο?Εννοούσα γαλλική σαμπάνια.
Τελικά τη γάμησα μπροστά στην τρίχρονη κόρη της που κοιμότανε(η γκόμενα ήταν 25 ετών).
Κάπως έτσι ήταν τα σκηνικά παλιά στην τζαμπέ Ουκρανία.Γενικά αν πω ιστορίες από τότε θα φανούν εντελώς απίστευτες αφού δε συμβαίνουν πια.Πολύ τρελλά σκηνικά απλά δε γίνονται πια ή για την ακρίβεια κάνεις τα ίδια με χοντρά λεφτά αλλιώς δεν.
Γενικά γίνονταν απίστευτα και εντελώς σουρρεαλιστικά πράγματα(λέω στη γκόμενα στο Λβωφ το 2005 πρωί πρωί που περίμενε το λεωφορείο,θες να πάμε για καφέ,μου τραβάει γλωσσόφιλο στη γωνία και μου λέει δε θέλω να πιω καφέ,θέλω να έρθω στο ξενοδοχείο σου,βεβαίως λέω,τη βάζω στο δωμάτιο και μόλις κάθεται στο κρεβάτι,ξεκουμπώνει το παντελόνι και τον παίρνει μπούκι),γενικώς αυτά τα παλαβά σκηνικά γίνονταν Ουκρανία χωρίς κασέρι και άπειρα άλλα,δεν πίστευες αυτό που γινότανε ήτανε σα σουρρεάλ ταινία.
Και τώρα βέβαια γίνονται για φορτωμένους σαραντάρηδες,αυτά τα σκηνικά μένουν στη μνήμη.
Οχι οτι οι Πολωνέζες ήτανε λιγότερο τρελλιάρες.Γενικώς με τις Σλάβες έπαιζαν απίστευτα τρελλά σκηνικά αν καταγράψουμε εμπειρίες από Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία,Τσεχία δε θα πιστεύει κανείς.
Εντάξει τώρα παίζουν smartphones να παίρνουν οι αυνάνες κανά glimpse live,παλιά ήταν μόνο μαρτυρία.
Γενικά πάντως στις Σλάβες αρέσει να ερεθίζουν τον άντρα εκεί που πιστεύει μπα δεν,ξαφνικά η άλλη του πιάνει τον πότσο για να διασπείρει κάθε αμφιβολία.Γενικά σλαβικές χώρες είναι πολύ ωραία,μιλάμε για παραδείσους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για αυτό σου επεσήμανα ότι αυτο με τους μπάρμπες τους Αμερικάνους ήταν άκυρο..

Εγώ τυχαία τους είχα δει τότε να χορεύουν στα κλαμπ με κινήσεις και είχα σκάσει στα γέλια.
Τότε έσκαγες στο μαγαζί Κίεβο και ερχόταν η γκόμενα σε εσένα σε έπιανε για χορό και σε φίλαγε στο στόμα,δε χρειαζόταν βασικά να κάνεις τίποτα αρκεί να είσαι παρόν.Μιλάμε για εικοσάχρονες 180,μοντέλα κτλ.
Θυμάμαι μια Πολωνέζα που γνώρισα το 2001 Παραλία να μου γράφει μετά από μια μέρα
Είμαι η ... η ξανθιά που γνώρισες χτες.Προφανώς θα έχεις ξεχάσει έχεις τόσες γκόμενες,πού να με θυμάσαι?Η φίλη μου λέει αυτός ο ωραίος Ελληνας έχει έναν κατάλογο με γκόμενες,τον ανοίγει και μετά αναρωτείται.Ποια είναι συτή που γράφει?Σε παρακαλώ,ζηλεύω πολύ να σε δω με άλλες κοπέλες.Θες να συναντηθούμε σήμερα?
Οι Πολωνέζες είναι πολύ πολύ ρομαντικές κοπέλες.Τελευταία  έχουν ανοιχτεί στους ξένους κτλ.
Σε παρακαλώ μην μπλέξεις ποτέ με Πολωνέζα.Η ξανθιά σου...

Γενικά οι Ανατολικές ερωτεύονταν πολύ γρήγορα,ήταν αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας.
Σου μίλαγαν αμέσως για παιδιά,γατιά,σκυλιά κτλ,σε έβαζαν στο σπίτι τους και τα έκαναν όλα.
Η μου έλεγε.Η φίλη μου είναι αρραβωνιασμένη σε σταθερή σχέση αλλά ήρθε Ελλάδα διακοπές με το fuck boy(αυτόν που γνώρισες).Εδώ Πολωνία πηδιέται με το αφεντικό της στο σούπερ μάρκετ που δουλεύει.Δεν ξέρω τι θα γίνει.Με αυτά που λες,με κάνεις να ζηλεύω τις φίλες μου κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά ανατολική Ευρώπη σου γνωρίζουν τις φίλες τους και τις ξαδέρφες τους αφού τις γαμήσεις και σου λένε αν γουστάρεις κάποια από τις φίλες μου παραπάνω από εμένα,πές μου να κανονίσω.
Γενικά είναι παράδεισος ιδίως αν ρέει το παραδάκι.Οι γκόμενες καταλαβαίνουν την αντρική φύση.

Εδώ ένα βίντεο κλιπ που εκφράζει κάπως τους τύπους από τη δεκαετία του 90.Κάπως μας απεχθάνονται,είμαστε παράταιροι ενώ σχετικοί.
Υπάρχει αντίδραση εναντίον μας τρελλά έντονη από παλαιότερους και νεώτερους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Mr Δημήτριος.. Δεν είμαι τουρίστας στο Κίεβο. Και ως μόνιμος γαμάω μόνο ότι γουστάρω. Έχει τέτοια πληθώρα γυναικών για έναν μόνιμο που κάθε μέρα μπορώ να βγαίνω 3,4 ραντεβού για καφέ. Το 30-40% να καταλήγει σπίτι μου από την πρώτη φορά και το άλλο 30-40% την δεύτερη ή τρίτη φορά. Αφήνω και ένα 20% που θα πετάξει καμιά μαλακία και θα το παρατήσω επί τόπου. Το μόνο θέμα για το ποια θα γαμήσω είναι πόσο όρεξη έχω, πόσο μου αρέσει και πόσο χρόνο έχω να διαθέσω. Τίποτα άλλο. Όλες γαμιούνται.. μικρές, μεγαλύτερες αρκεί να έχεις όρεξη γιατί χρόνο έχω. Αν έχω διάθεση όποια βγαίνει μαζί μου αργά ή γρήγορα μπορώ να τη γαμήσω. Εδώ ο μόνιμος παίζει άλλη μπάλα, δεν λαχανιάζει και δεν ψωνίζει από τη λαϊκή.
Φιλιά από Κίεβο..
Βάλε μας τότε φωτο να της θαυμάσουμε.Εγω όσες γκομενες σου είδα σε φωτο ήταν πανω απο 35 ετών και δε βλεπόντουσαν για μένα πάντα,για κάποιον άλλο μπορεί να είναι θεές.
  Θυμάμαι όταν είχε έρθει ο Πορνορεπορτερ ο Ganxgza είχε δει που ήξερα άπειρες γκομενες (20-25 ετων) που απλός της χαιρέταγα και τίποτα παραπάνω γιατί της θεωρούν σαβούρα Και δε μου άρεσαν.Θυμαμαι με ρώταγε γιατί δε του της γνωρίζω?του ειπα:σ αρέσουν αυτές οι ανύπαρκτες?θυμάμαι του άρεσαν όλες!
  Είσαι τυχερός γιατί στην κατηγορία που παίζεις κανένας δεν της κοιτάει αυτές από τους ντόπιους.Η μόνη τους ελπίδα είναι να βρούνε κάποιον ξένο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Στη χρυσή εποχή είχες μεγάλη αξία γιατί
1.Ηταν φτηνά αφού οι χώρες αυτές δεν άφηναν τον πληθωρισμό να καλπάσει στη μετακομμουνιστική περίοδο οπότε κρατούσαν τεχνητά χαμηλές τις τιμές(το κράτος καθόριζε πόσο θα κόστιζε το ψωμί,το γάλα κτλ)
2.Οι μισθοί ήταν γελοίοι,Πολωνία και το 2002 ο μέσος μισθός ήταν 250 δολλάρια και το 70% των νέων ήταν άνεργοι.Η χώρα είχε 25% ανεργία την υψηλότερη στην Ευρώπη
3.Οι γκόμενες ήθελαν διακαώς να μεταναστεύσουνε και χρησιμοποιούσαν σαν όχημα τον ξένο πούτσο.Αν η άλλη καλλίγωνε 20 ξένα καυλιά τη σεζόν μπορούσε να ελπίζει βάσιμα οτι ένας από αυτούς θα τη σπίτωνε στη δυτική χώρα του οπότε θα γλίτωνε τα έξοδα ενοικίου και θα απολάμβανε δυτικό επίπεδο ζωής.
4.Γενικώς το ξένο καυλί ήταν κάτι μυθικό όπως τα Lewis,οι νάυλον κάλτσες,οι σερβιέτες και οι Κολυνός.Ο φορέας Δυτικού πούτσου θεωρούταν α πριόρι ελκυστικότατος άντρας το όνειρο της φτωχής Σλάβας χωριατοπούλας για να πιάσει την καλή.
Ηταν πάρα πολλοί βέβαια άλλοι παράγοντες που συνέτειναν όπως η διάλυση των τάξεων από τον κομμουνισμό,η άθλια εμφάνιση των τοπικών αντρών,η θηλυκότητα και καύλα των Σλάβων γυναικών και τα ελευθέρια ένστικτα και πολλοί ακόμη που δημιουργούσαν αυτό το εκρηκτικό μίγμα του διεθνούς γαμέα.

Τώρα με την αύξηση των τιμών,των μισθών,τη δυτικοποίηση,την πάχυνση από τις γκόμενες,την αύξηση του ανταγωνισμού,τη δημιουργία τάξεων όπου οι μουνάρες πάνε με τους φραγκάτους,(συνεπώς δημιουργούνται κλειστές κάστες χρήματος,ομορφιάς που αναπαράγονται μεταξύ τους) κτλ και κυρίως την τεράστια πίεση που ασκεί η ΕΕ στην κατεύθυνση του φεμινισμού,πουστισμού το σκηνικό αρχίζει ν αλλάζει δραστικά παρόλο που η Σλάβα στην τελική παραμένει Σλάβα και ο Σλάβος το ίδιο,καμιά δε θέλει πραγματικά να είναι χοντρή,άβαφη με τατού,πράσινα μαλλιά και να μιλάει σα νταλικιέρης ούτε κανένας Σλάβος θέλει να είναι politically correct,κουνιστός,ευαίσθητος και white knight αλλά οι γερμανοειδείς γουστάρουν το μοντέλο αφού είναι οικονομικά αποτελεσματικό.
Κανονικά στα μάτια των Σλάβων γυναικών ο φεμινισμός δυτικού τύπου είναι μια μαλακία και μισή αφού τις μετατρέπει σε τέρατα και γουρούνια που κανείς άντρας δε θα γουστάρει να δώσει το βαλάντιό του.Και οι Σλάβοι κανονικά τους πουσταίους θα τους πλάκωναν.Προωθείται όμως με τα χίλια το μοντέλο από την ΕΕ για αύξηση της παραγωγής και αναγκάζονται να το δεχθούν οπότε και οι ξένοι γαμείς καταντάνε να γαμάνε χοντρές και φρικιά που θα έβρισκαν καλύτερες στις χώρες τους αν δεν είχαν ψευδιασθήσεις.
Εκτός ΕΕ βέβαια χωρίς προώθηση της πουστικής,φεμινιστικής ατζέντας οι αντιστάσεις υφίστανται και το σκηνικό κρατάει καλά,μπορείς να γαμήσεις σαν άνθρωπος.Εντός ΕΕ πρέπει να αγωνιστείς να πολεμήσεις κατά των bollocks.
φοβερη αναλυση δασκαλε κμαν
:hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.490
Πόντοι
2.356
Πολυ καλη προσεγγιση του θεματος και απο τον ΒΠ.

ειδικα πριν το 95 οχι μονο δεν υπηρχε fb, insta ,tinder κτλ αλλα ουτε καν ιντερνετ με την σημερινη του μορφη :grin:
πηγαινες εντελως στο αγνωστο και αυτη ηταν η μαγεια ...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.890
Πόντοι
3.936
Δεν είμαι τουρίστας στο Κίεβο. Και ως μόνιμος γαμάω μόνο ότι γουστάρω. Έχει τέτοια πληθώρα γυναικών για έναν μόνιμο που κάθε μέρα μπορώ να βγαίνω 3,4 ραντεβού για καφέ. Το 30-40% να καταλήγει σπίτι μου από την πρώτη φορά και το άλλο 30-40% την δεύτερη ή τρίτη φορά. Αφήνω και ένα 20% που θα πετάξει καμιά μαλακία και θα το παρατήσω επί τόπου. Το μόνο θέμα για το ποια θα γαμήσω είναι πόσο όρεξη έχω, πόσο μου αρέσει και πόσο χρόνο έχω να διαθέσω. Τίποτα άλλο. Όλες γαμιούνται.. μικρές, μεγαλύτερες αρκεί να έχεις όρεξη γιατί χρόνο έχω. Αν έχω διάθεση όποια βγαίνει μαζί μου αργά ή γρήγορα μπορώ να τη γαμήσω. Εδώ ο μόνιμος παίζει άλλη μπάλα, δεν λαχανιάζει και δεν ψωνίζει από τη λαϊκή.
:hi: :hi: :hi:

ειδικα πριν το 95 οχι μονο δεν υπηρχε fb, insta ,tinder κτλ αλλα ουτε καν ιντερνετ με την σημερινη του μορφη :grin:
:hi:

JAMESON21

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
45
Πόντοι
1
Μπαινει στο παιχνιδιι και η ryan απο απριλιο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης τότε οι ανατολικές χώρες είχαν χαρακτήρα γιατί οι κομμουνιστές τόνωναν τις εθνικές παραδόσεις.Η Τσεχία είχε βαριά βοημική ατμόσφαιρα τίγκα στη μπύρα.Η Πολωνία έκανε εντύπωση ανατολικής Ευρώπης,έβλεπες παντού ποτάδικα και τύπους να παραπατάνε από τη βότκα.Το Κίεβο ήταν καθαρά σοβιετική πόλη κτλ δηλαδή λίγα μαγαζιά,εντυπωσιακή αρχιτεκτονική στο κέντρο,πάρκα κτλ.
Γενικά ένιωθες οτι βρίσκεσαι στην εκάστοτε χώρα ενώ τώρα είναι παντού το ίδιο Mc Donalds στο κέντρο,malls με τις ίδιες φίρμες,ίδια οχήματα στους δρόμους(τότε Τσεχία έβλεπες 60% Skoda,Πολωνία 70% Fiat Polski και Ουκρανία 90% Lada,δηλαδή και να μην ήξερες πού βρίσκεσαι με μια ματιά στους δρόμους καταλάβαινες αμέσως).
Και οι γκόμενες το ίδιο ήταν καθαρά Πολωνέζες,Τσέχες κτλ δεν είχαν επηρρεαστεί από τη δυτικοποίηση.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Επίσης τότε οι ανατολικές χώρες είχαν χαρακτήρα γιατί οι κομμουνιστές τόνωναν τις εθνικές παραδόσεις.Η Τσεχία είχε βαριά βοημική ατμόσφαιρα τίγκα στη μπύρα.Η Πολωνία έκανε εντύπωση ανατολικής Ευρώπης,έβλεπες παντού ποτάδικα και τύπους να παραπατάνε από τη βότκα.Το Κίεβο ήταν καθαρά σοβιετική πόλη κτλ δηλαδή λίγα μαγαζιά,εντυπωσιακή αρχιτεκτονική στο κέντρο,πάρκα κτλ.
Γενικά ένιωθες οτι βρίσκεσαι στην εκάστοτε χώρα ενώ τώρα είναι παντού το ίδιο Mc Donalds στο κέντρο,malls με τις ίδιες φίρμες,ίδια οχήματα στους δρόμους(τότε Τσεχία έβλεπες 60% Skoda,Πολωνία 70% Fiat Polski και Ουκρανία 90% Lada,δηλαδή και να μην ήξερες πού βρίσκεσαι με μια ματιά στους δρόμους καταλάβαινες αμέσως).
Και οι γκόμενες το ίδιο ήταν καθαρά Πολωνέζες,Τσέχες κτλ δεν είχαν επηρρεαστεί από τη δυτικοποίηση.

Έτσι είναι..
Πάντως η Skoda στην Τσεχία συνεχίζει να έχει πάνω από το μισό στόλο αυτοκινήτων δικό της μιας και προσφέρει πολύ καλά σύγχρονα αυτοκίνητα.
Ευτυχώς δηλαδή δεν ακολούθησε τη μοίρα των Moskvitch και των λοιπών πρώην σοβιέτ αυτοκινητοβιομηχανιών..

Καμιά φορά μέσα στο Polski Bus :grin: και βλέποντας τα Πολωνικά χωριά που έμοιαζαν λες και βγήκαν από ελληνικές ταινίες του 60,
σκεφτόμουν τι παπάδες θα έκανα πριν 20χρόνια..

Πάντως όποτε μου δόθηκε η ευκαιρία να ζήσω κομμουνιστικές παρακμές,δεν είπα όχι :grin:

cpaUBbL.jpg

8E52PzO.jpg

oSC9Q8F.jpg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι θα γίνει με εσάς τους παλιούς? Τι προσπαθείτε να μας πείτε? Είναι σαν να λέτε σε έναν πιτσιρικά που γεννήθηκε το 2000 για το χρήμα που κυκλοφορούσε στη χώρα τη δεκαετία του 90 , τα πεντοχίλιαρα , τις επιδοτήσεις, τα δάνεια, τα μπουζούκια, τα καγιέν, τα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, κτλ,κτλ....
Ωραία είναι όσα διαρκούν!
Κι αν στο χέρι μας(λέμε τώρα...) είναι να αλλάξει η εσωτερική κατάσταση , ένας Έλληνας τι απαιτήσεις έχει π.χ. η Τσεχία ή η Ρουμανία να γίνει όπως ήταν το 1998???
Αν θέλετε κάντε ένα νήμα να λέγεται "αναμνήσεις απο το πρώην ανατολικό μπλόκ"
Εδώ και 6-8 χρόνια που παρακολουθώ αναφορές από τη δεκαετία του 90 δεν ξέρω αν έχουν βοηθήσει σε κάτι... Δηλαδή να πάμε να πούμε σε μια Τσέχα πως πριν 15 χρόνια θα γαμιόταν για ένα Bic? Θα πέσουν τσαντιές... Οι πιο πολλές ούτε θα τα έχουν ζήσει αυτά..
Στη τελική κανένας λαός πάνω στη γή πλην των Ελβετών και των Σκανδιναβών δεν έχει ζήσει σε απόλυτη ειρήνη χωρίς καταστροφές..  Τώρα τι κάνουμε??? Κοιτάμε βίντεο και φωτογραφίες και τέλος????

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τι θα γίνει με εσάς τους παλιούς? Τι προσπαθείτε να μας πείτε? Είναι σαν να λέτε σε έναν πιτσιρικά που γεννήθηκε το 2000 για το χρήμα που κυκλοφορούσε στη χώρα τη δεκαετία του 90 , τα πεντοχίλιαρα , τις επιδοτήσεις, τα δάνεια, τα μπουζούκια, τα καγιέν, τα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, κτλ,κτλ....
Ωραία είναι όσα διαρκούν!
Κι αν στο χέρι μας(λέμε τώρα...) είναι να αλλάξει η εσωτερική κατάσταση , ένας Έλληνας τι απαιτήσεις έχει π.χ. η Τσεχία ή η Ρουμανία να γίνει όπως ήταν το 1998???
Αν θέλετε κάντε ένα νήμα να λέγεται "αναμνήσεις απο το πρώην ανατολικό μπλόκ"
Εδώ και 6-8 χρόνια που παρακολουθώ αναφορές από τη δεκαετία του 90 δεν ξέρω αν έχουν βοηθήσει σε κάτι... Δηλαδή να πάμε να πούμε σε μια Τσέχα πως πριν 15 χρόνια θα γαμιόταν για ένα Bic? Θα πέσουν τσαντιές... Οι πιο πολλές ούτε θα τα έχουν ζήσει αυτά..
Στη τελική κανένας λαός πάνω στη γή πλην των Ελβετών και των Σκανδιναβών δεν έχει ζήσει σε απόλυτη ειρήνη χωρίς καταστροφές..  Τώρα τι κάνουμε??? Κοιτάμε βίντεο και φωτογραφίες και τέλος????

Aναπωλούν φωναχτά τις καλές εποχές :grin:
Γιατί όσο αφορα το μουνί(και όχι μόνο), ήταν αντικειμενικά καλύτερες εποχές.

Όσο για το τι κάνει η νέα γενιά,εγώ θα απαντήσω ΤΙΠΟΤΑ.

Από όσους ηλικίας 20+ μέχρι 30+ Έλληνες που γνώρισα ή συμβούλεψα στην Πράγα,το 90% ενδιαφερόταν για:
α)Που έχει την καλύτερη μπύρα
β)Που έχει το καλύτερο κρέας
γ)Ποια αξιοθέατα αξίζουν,αλλά να μην έχει ποδαρόδρομο
δ)Αν έχω να προτείνω καμιά καλή πουτάνα,αλλά να μην χρειαστεί να περπατήσουν πάνω από 500μέτρα από το ξενοδοχείο

Καμάκι σε Τσέχες συνήθως δεν είχαν διάθεση/δυνατότητα/ικανότητα να κάνουν.

Οπότε θέλω να πω ότι οι παλιοί είχαν πιο ανήσυχο πνεύμα και ψάχνονταν γενικά περισσότερο.
Από τη μουσική έως το γαμήσι να δεις, τους παπάδες που έκαναν κάποιοι τις προηγούμενες δεκαετίες οι σημερινοι 20-35 ούτε στον ύπνο μας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom