aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Δημητράκη πως η παρακάτω σκύλα αναπνέει ακόμα στη Ρωσία και δεν έχει τσιμεντωθεί???--->
Δημητράκη πως η παρακάτω σκύλα αναπνέει ακόμα στη Ρωσία και δεν έχει τσιμεντωθεί???--->
Νομίζω πως έχει μπλέξει άσχημα! Εκεί δεν παίζουν! Μόνο η διασπορά του βίντεο είναι Χουλιγκανισμός! Θα βρεθεί σε κανένα Magadan μαζί με τις Pussy Riot να κάνουν καταναγκαστική εργασία!!!Μάλλον μούφα είναι, στημένα τα βίντεο, γιατί άμα τα έκανε κανονικά θα είχε φάει τέτοιο ξύλο που δεν θα το ξαναέκανε.
Κ εγώ για μούφα λέω ότι είναι.Η μονη εκδοχη να ειναι σληθεια ειναι οτι βρίσκει πολύ αδύναμους και το κάνει.Μάλλον μούφα είναι, στημένα τα βίντεο, γιατί άμα τα έκανε κανονικά θα είχε φάει τέτοιο ξύλο που δεν θα το ξαναέκανε.
Όπως λέει και ο Ιωσήφ ειμαι πολύ τεμπέληςΔημητρακη ισχυει οτι θα κατεβαινες με Λεβεντη κ χαλασε το ντιλ τεευταια στιγμη;
Όπως λέει και ο Ιωσήφ ειμαι πολύ τεμπέλης.Στις τελευταιες εκλογες βαριόμουν να έρθω μίλησα με το Λεβέντη τηλεφωνικά....συμφωνήσαμε να με βάλει στη λίστα στην τελευταία θέση όπως εγώ ζήτησα.Αν βγω θα βγω με την αξία μου.Ενω συμφώνησα με το Λεβέντη αυτοί όλοι που είναι γύρω του και λένε ότι είναι το νούμερο δύο στο κόμμα
κάναν τα δικά τους και δε με έβαλαν στη λίστα.Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η αξιοκρατία,Όταν σε μια χώρα γελοία άτομα σαν το Βλάκμαν το παίζουν ηγέτες
όταν ένας τυφλός γίνεται υπουργός,Όταν υπάρχουν άνθρωποι που συναντάνε το Σκυλοχαλια (που τελικά μετά από αυτά που μάθαμε αποδείχτηκε και χρεωκοπημενος) αντί να τον κράζουν
![]()
τι περιμένεις να πάει μπροστά?
Στις επόμενες εκλογές θέλω να κατέβω για το χαβαλέγιατί και να βγω βουλευτής θα φύγω το πολυ σε καμία 15αρια μέρες στη Ρωσσία οπότε τα 7.000 δεν θα τα παίρνω γιατί πρέπει να έχεις παρουσίες στη Βουλή κσι να είσαι σε όλες της ολομέλειες.
Μα αυτοί τον κατέστρεψαν τον Λεβέντη.Δε είδες που είναι για κλάματα και όλοι χρωστάνε?Και τώρα ένας ένας του έφυγαν.Κριμα πάντως ένας άνθρωπος να προσπαθεί να πετύχει κάτι 40 χρόνια και να πηγαίνουν κάποιοι άχρηστοι και να τους καταστρέφουν ότι πέτυχε.Κανεις απ αυτούς δεν βγήκε με την αξία του.Στην πράξη διορισμένοι από το Λεβέντη ήταν Αφού έγινε με λίστα η διαλογή.Δηλαδη σου εκαναν σαμποταζ οι εκ των εσω; Γιατι ακουστηκε οτι τον προεδρο τον πειραξε η κτηνοβασια. Ισχυει η ηταν απλα σαμποταζ εκ των εσω; Παντως αν εμπαινες μονο απο μπου 1000 σταυρους τους ειχες πιστευω...
Χρειαζόμαστε ΡΩΣΙΚΟΥΣ νόμους κατά της ομοφυλοφιλίας!!από την ομοφυλοφιλία που είναι ότι πιο συχαμερο υπάρχει.
Πες ταΈκανε βέβαια και κάποιες λάθος κινήσεις αλλά οι βουλευτές του τον κατέστρεψαν.
Δε νομίζω ότι η κτηνοβασία είναι χειρότερο από την ομοφυλοφιλία που είναι ότι πιο συχαμερο υπάρχει
Προσεχε τα λογια σου Μυστη, εχουμε τους σπιουνους της πολιτικης ορθοτητας! Να δωσει καλητερα νεες οδηγιες πορνομετανασετυσης!!!Χρειαζόμαστε ΡΩΣΙΚΟΥΣ νόμους κατά της ομοφυλοφιλίας!!
Για δώσε μας μερικές πληροφορίες για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Ρωσία!!!
Εχω φανταστει το εξης σκηνικο και ηδονιζομαι!Φαντάζεσαι προεκλογική συγκέντρωση Μήτσου με στολή Αρτέμη Σώρρα,στο κεφάλι Ushanka και δώρο σε κάθε παρευρισκόμενο ένα πεπόνι με οδηγίες χρήσης στα ρώσικα;
Μα αυτοί τον κατέστρεψαν τον Λεβέντη.Δε είδες που είναι για κλάματα και όλοι χρωστάνε?Και τώρα ένας ένας του έφυγαν.Κριμα πάντως ένας άνθρωπος να προσπαθεί να πετύχει κάτι 40 χρόνια και να πηγαίνουν κάποιοι άχρηστοι και να τους καταστρέφουν ότι πέτυχε.Κανεις απ αυτούς δεν βγήκε με την αξία του.Στην πράξη διορισμένοι από το Λεβέντη ήταν Αφού έγινε με λίστα η διαλογή.
Έκανε βέβαια και κάποιες λάθος κινήσεις αλλά οι βουλευτές του τον κατέστρεψαν.
Δε νομίζω ότι η κτηνοβασία είναι χειρότερο από την ομοφυλοφιλία που είναι ότι πιο συχαμερο υπάρχει.
Αν ήσουν στο βουνό με το θείο σου το βοσκό και 1000+ κατσικάκι τι θα έκανες?Συμφωνω, αλλα δεν ειναι λιγο καπως να γαμας ζωακια; Τα φρουτα δε με πειραζουν, μια μορφη μαλακιας ειναι, αλλα τα ζωα ;... βασικα ετσι πανω στην τρελα δοκιμασες η εισαι συστημικος κτηνοβατης;
Αν ήσουν στο βουνό με το θείο σου το βοσκό και 1000+ κατσικάκι τι θα έκανες?
Σχετικά με τους ομοφυλόφιλους στην Ρωσσία υπάρχουν αρκετοί θα έλεγα αλλά κρύβονται όπως κρυβοντουσαν εδώ τη δεκαετία του 70-80.Που και που βλέπεις ύποπτα ζευγαράκια ανδρών αλλά δεν είναι αυτό το ξεφωνημενο της Ελλάδας.
Δεν θα έλεγα ότι ασχολείται κάνεις μαζί τους απλός είναι σα να μην υπάρχουν
Ο Ιωσήφ μου λέει συνέχει ότι δεν είμαι κτηνοβατηςουυυυ θα τα γαμούσα! Δε μου είπες όμως, είσαι συστημικός κατσικομπήχτης/ζωομπήχτης ή έτσι για φαντασίωση?
Ο Ιωσήφ μου λέει συνέχει ότι δεν είμαι κτηνοβατηςαν ήμουν λέει θα είχα σκυλιά στο σπίτι
ούτε ότι είμαι αυνανιστής
αν ήμουν αυνανιστής λέει θα μαλακιζομουν σαν τον Χάρη στα πάρκα
Εδώ τόσες γυναίκες έχει κατσίκες θα πηδάω?Και να ήθελα που να της βρω κιόλας?
.Και Ελλάδα πιο φτηνά μου βγαίνει το Μεταξουργείο και η Φυλής
![]()
Ο Ιωσήφ μου λέει συνέχει ότι δεν είμαι κτηνοβατης:αν ήμουν λέει θα είχα σκυλιά στο σπίτι
Θα κολλαγες κοντυλωματα.ουυυυ θα τα γαμούσα! Δε μου είπες όμως, είσαι συστημικός κατσικομπήχτης/ζωομπήχτης ή έτσι για φαντασίωση?