Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Δημητράκη πως η παρακάτω σκύλα αναπνέει ακόμα στη Ρωσία και δεν έχει τσιμεντωθεί???--->

Μάλλον μούφα είναι, στημένα τα βίντεο, γιατί άμα τα έκανε κανονικά θα είχε φάει τέτοιο ξύλο που δεν θα το ξαναέκανε.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μάλλον μούφα είναι, στημένα τα βίντεο, γιατί άμα τα έκανε κανονικά θα είχε φάει τέτοιο ξύλο που δεν θα το ξαναέκανε.
Νομίζω πως έχει μπλέξει άσχημα! Εκεί δεν παίζουν! Μόνο η διασπορά του βίντεο είναι Χουλιγκανισμός! Θα βρεθεί σε κανένα Magadan μαζί με τις Pussy Riot να κάνουν καταναγκαστική εργασία!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κ εγώ για μούφα λέω ότι είναι.Η μονη εκδοχη να ειναι σληθεια ειναι οτι βρίσκει πολύ αδύναμους και το κάνει.
  Να την πιάσουν θέλει για να γίνει διάσημη όπως οι pussy riot.Και να το παίξει ηρωΐδα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη ισχυει οτι θα κατεβαινες με Λεβεντη κ χαλασε το ντιλ τεευταια στιγμη;
Όπως λέει και ο Ιωσήφ ειμαι πολύ τεμπέλης  :2funny:.Στις τελευταιες εκλογες βαριόμουν να έρθω μίλησα με το Λεβέντη τηλεφωνικά....συμφωνήσαμε να με βάλει στη λίστα στην τελευταία θέση όπως εγώ ζήτησα.Αν βγω θα βγω με την αξία μου.Ενω συμφώνησα με το Λεβέντη αυτοί όλοι που είναι γύρω του και λένε ότι είναι το νούμερο δύο στο κόμμα  :2funny:κάναν τα δικά τους και δε με έβαλαν στη λίστα.Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η αξιοκρατία,Όταν σε μια χώρα γελοία άτομα σαν το Βλάκμαν το παίζουν ηγέτες  :2funny:όταν ένας τυφλός γίνεται υπουργός,Όταν υπάρχουν άνθρωποι που συναντάνε το Σκυλοχαλια (που τελικά μετά από αυτά που μάθαμε αποδείχτηκε και χρεωκοπημενος) αντί να τον κράζουν  :2funny: :vomit:τι περιμένεις να πάει μπροστά?
  Στις επόμενες εκλογές θέλω να κατέβω για το χαβαλέ :2funny:γιατί και να βγω βουλευτής θα φύγω το πολυ σε καμία 15αρια μέρες στη Ρωσσία οπότε τα 7.000 δεν θα τα παίρνω γιατί πρέπει να έχεις παρουσίες στη Βουλή κσι να είσαι σε όλες της ολομέλειες.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Κανω εδω μια πορνομεταναστευτικη σφηνα!

Ηθελα και εγω να αναφερω αυτο το θεμα με την πουτανοελλεηνορωσσιδα  στο μετρο της Αγ.Πετρουπολης και να ζητησω να δρασει ο Πορνομεταναστης! Ειναι δυνατον να εχουμε τετοια παρακμιακα φαινομενα στα αγια ρωσσικα χωματα? Δεν καταλαβαινουν οι μουζικοι οτι τους εξευτελιζει στο εξωτερικο? Τους κανει να φαινονται φλουφληδες!
Ειναι τυχερη που δεν εχει πεσει πανω στον Δημητρακης29! Κανονικα πρεπει να παει να την κανει διασημη! Γιαουτωμα με σκατα! Ουτε που θα καταλαβει τι την χτυπησε! Λαικος ηρωας θα γινει!!!
Η καθε μια την εχει δει ψωνιο και ακτιβιστρια! Ημαρτον!!!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Όπως λέει και ο Ιωσήφ ειμαι πολύ τεμπέλης  :2funny:.Στις τελευταιες εκλογες βαριόμουν να έρθω μίλησα με το Λεβέντη τηλεφωνικά....συμφωνήσαμε να με βάλει στη λίστα στην τελευταία θέση όπως εγώ ζήτησα.Αν βγω θα βγω με την αξία μου.Ενω συμφώνησα με το Λεβέντη αυτοί όλοι που είναι γύρω του και λένε ότι είναι το νούμερο δύο στο κόμμα  :2funny:κάναν τα δικά τους και δε με έβαλαν στη λίστα.Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η αξιοκρατία,Όταν σε μια χώρα γελοία άτομα σαν το Βλάκμαν το παίζουν ηγέτες  :2funny:όταν ένας τυφλός γίνεται υπουργός,Όταν υπάρχουν άνθρωποι που συναντάνε το Σκυλοχαλια (που τελικά μετά από αυτά που μάθαμε αποδείχτηκε και χρεωκοπημενος) αντί να τον κράζουν  :2funny: :vomit:τι περιμένεις να πάει μπροστά?
 Στις επόμενες εκλογές θέλω να κατέβω για το χαβαλέ :2funny:γιατί και να βγω βουλευτής θα φύγω το πολυ σε καμία 15αρια μέρες στη Ρωσσία οπότε τα 7.000 δεν θα τα παίρνω γιατί πρέπει να έχεις παρουσίες στη Βουλή κσι να είσαι σε όλες της ολομέλειες.

Δηλαδη σου εκαναν σαμποταζ οι εκ των εσω; Γιατι ακουστηκε οτι τον προεδρο τον πειραξε η κτηνοβασια. Ισχυει η ηταν απλα σαμποταζ εκ των εσω; Παντως αν εμπαινες μονο απο μπου 1000 σταυρους τους ειχες πιστευω...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δηλαδη σου εκαναν σαμποταζ οι εκ των εσω; Γιατι ακουστηκε οτι τον προεδρο τον πειραξε η κτηνοβασια. Ισχυει η ηταν απλα σαμποταζ εκ των εσω; Παντως αν εμπαινες μονο απο μπου 1000 σταυρους τους ειχες πιστευω...
Μα αυτοί τον κατέστρεψαν τον Λεβέντη.Δε είδες που είναι για κλάματα και όλοι χρωστάνε?Και τώρα ένας ένας του έφυγαν.Κριμα πάντως ένας άνθρωπος να προσπαθεί να πετύχει κάτι 40 χρόνια και να πηγαίνουν κάποιοι άχρηστοι και να τους καταστρέφουν ότι πέτυχε.Κανεις απ αυτούς δεν βγήκε με την αξία του.Στην πράξη διορισμένοι από το Λεβέντη ήταν Αφού έγινε με λίστα η διαλογή.
  Έκανε βέβαια και κάποιες λάθος κινήσεις αλλά οι βουλευτές του τον κατέστρεψαν.
  Δε νομίζω ότι η κτηνοβασία είναι χειρότερο από την ομοφυλοφιλία που είναι ότι πιο συχαμερο υπάρχει  :2funny:.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
από την ομοφυλοφιλία που είναι ότι πιο συχαμερο υπάρχει  :2funny:.
Χρειαζόμαστε ΡΩΣΙΚΟΥΣ νόμους κατά της ομοφυλοφιλίας!!
Για δώσε μας μερικές πληροφορίες για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Ρωσία!!! :rockon: :rockon: :rockon:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
 Δε νομίζω ότι η κτηνοβασία είναι χειρότερο από την ομοφυλοφιλία που είναι ότι πιο συχαμερο υπάρχει
Πες τα βρωμοστομεχρυσοστομε!!!
Τουλαχιστον εσυ μπορει να εκφραζεσαι ελευθερα στην Ρωσσια.
υγ. Δηλαδη οι Κενταυροι τι εκαναν?...δεν γαμουσαν?
Χρειαζόμαστε ΡΩΣΙΚΟΥΣ νόμους κατά της ομοφυλοφιλίας!!
Για δώσε μας μερικές πληροφορίες για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Ρωσία!!!
Προσεχε τα λογια σου Μυστη, εχουμε τους σπιουνους της πολιτικης ορθοτητας! Να δωσει καλητερα νεες οδηγιες πορνομετανασετυσης!!!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μια τελικη προεκλογικη σφηνα!
Φαντάζεσαι προεκλογική συγκέντρωση Μήτσου με στολή Αρτέμη Σώρρα,στο κεφάλι Ushanka και δώρο σε κάθε παρευρισκόμενο ένα πεπόνι με οδηγίες χρήσης στα ρώσικα;
Εχω φανταστει το εξης σκηνικο και ηδονιζομαι!

Προεκλογικη συγκεντρωση του Πορνομεταναστη στο Γκαγκαριν.
Φανταστειτε να κανει την παρουσιαση του οι κατωθι, ο Μεγας Κωστας Γκουζγκουνης, να καλει στο βημα τον Μεταναστη και να λεει...ο ανθρωπος για τον οποιον καψαμε ρεγγες τον χειμωνα στην Ελλαδα και απο την αλλη ο Κμαν2 Greek Kamaki να λεει χειροκροτηστε τον απαξιωτη τον νεοελλεηνιδων, τον θρυλο του Μεταξουργειου, τον καμακερο τον σαλον, τον ελληνα που οργωσε την ανατολικη ευρωπη, γιατι απλα ηθελε να γαμαει!!!
Παραλληλα φτανοντας στο βημα, πανω στην εξεδρα, χαιρετοντας το αλλαλαζων πληθος που παραλληρει, ...εσενα θελουμε, θεος πορνομεταναστευτισμος, αξιος, κτλ... ο Γιαννη Φλωρινιωτης παιανιζει το Πειραζει που Εισαι Μεγαλη Φιρμα? ΟΧΙ!.
Απο κατω συνεπαρμενοι, κεντροδεξιοι Πικκεριστες, ακραιοι Βαλκανιοπουτσιστες, Πικ.απ αρτιστς και ανενταχτοι πατριωτες της πλατειας βικτωριας και αδεσποτοι ακαποτοι καταδρομεις της ηδονης κρεμονται απο τα χειλη του, πινοντας χυμο καρπουζι, εχοντας ελληνικα πεπονια στα χερια, που τους δοθηκαν συμβολικα στην εισοδο... μαζι με σημαιες της Β.Κορεας. Ενω, οι αφισες με την γνωστη φωτο επι το εργο (γλυφωμ..νι) και τα πανω με την φουστανελα, κοσμουν τον χωρο! Παραλληλα τον εξορκισμο για την προεκλογικη εκστρατεια, διαβαζει ο πατερας Κλεωμενης, που εχει σημα χυσι ακομα και με τον διαολο, εναντια στον κοινο εχθρο, τον σατανικο παν.αριστερισμο!
Απο εξω οι δυναμεις καταστολης προστατευουν την ολιγαριθμη αντιδιαδηλωση, Φεμινιστριων,Ζωοφιλων,Λουγκρων και Ψυχανωμαλων Ελλεηνιδων, που φωναζουν ...ενας ειναι ο εχθρος ο Πορνομεταναστευτισμος (για να κρατησουν για παρτι τους τα καυλια! αν ειναι δυνατον) και κρατανε πλακατ που αναγραφουν Κινηση Εναντια στον Πορνομεταναστευτισμο και την Σεξιστικη Απειλη!
Ζητω η Επανασταση!
υγ. σχετικα βιντεο
ΛΑΕ ΤΗΣ ΤΣΟΝΤΑΣ

...καλα τα ονειρα, ας κανουμε και καμια δουλεια!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μα αυτοί τον κατέστρεψαν τον Λεβέντη.Δε είδες που είναι για κλάματα και όλοι χρωστάνε?Και τώρα ένας ένας του έφυγαν.Κριμα πάντως ένας άνθρωπος να προσπαθεί να πετύχει κάτι 40 χρόνια και να πηγαίνουν κάποιοι άχρηστοι και να τους καταστρέφουν ότι πέτυχε.Κανεις απ αυτούς δεν βγήκε με την αξία του.Στην πράξη διορισμένοι από το Λεβέντη ήταν Αφού έγινε με λίστα η διαλογή.
 Δε νομίζω ότι η κτηνοβασία είναι χειρότερο από την ομοφυλοφιλία που είναι ότι πιο συχαμερο υπάρχει  :2funny:.

Συμφωνω, αλλα δεν ειναι λιγο καπως να γαμας ζωακια; Τα φρουτα δε με πειραζουν, μια μορφη μαλακιας ειναι, αλλα τα ζωα ;... βασικα ετσι πανω στην τρελα δοκιμασες η εισαι συστημικος κτηνοβατης;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφωνω, αλλα δεν ειναι λιγο καπως να γαμας ζωακια; Τα φρουτα δε με πειραζουν, μια μορφη μαλακιας ειναι, αλλα τα ζωα ;... βασικα ετσι πανω στην τρελα δοκιμασες η εισαι συστημικος κτηνοβατης;
Αν ήσουν στο βουνό με το θείο σου το βοσκό και 1000+ κατσικάκι τι θα έκανες? :2funny:
  Σχετικά με τους ομοφυλόφιλους στην Ρωσσία υπάρχουν αρκετοί θα έλεγα αλλά κρύβονται όπως κρυβοντουσαν εδώ τη δεκαετία του 70-80.Που και που βλέπεις ύποπτα ζευγαράκια ανδρών αλλά δεν είναι αυτό το ξεφωνημενο της Ελλάδας.
  Δεν θα έλεγα ότι ασχολείται κάνεις μαζί τους απλός είναι σα να μην υπάρχουν

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Αν ήσουν στο βουνό με το θείο σου το βοσκό και 1000+ κατσικάκι τι θα έκανες? :2funny:
  Σχετικά με τους ομοφυλόφιλους στην Ρωσσία υπάρχουν αρκετοί θα έλεγα αλλά κρύβονται όπως κρυβοντουσαν εδώ τη δεκαετία του 70-80.Που και που βλέπεις ύποπτα ζευγαράκια ανδρών αλλά δεν είναι αυτό το ξεφωνημενο της Ελλάδας.
  Δεν θα έλεγα ότι ασχολείται κάνεις μαζί τους απλός είναι σα να μην υπάρχουν

ουυυυ θα τα γαμούσα! Δε μου είπες όμως, είσαι συστημικός κατσικομπήχτης/ζωομπήχτης ή έτσι για φαντασίωση?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ουυυυ θα τα γαμούσα! Δε μου είπες όμως, είσαι συστημικός κατσικομπήχτης/ζωομπήχτης ή έτσι για φαντασίωση?
Ο Ιωσήφ μου λέει συνέχει ότι δεν είμαι κτηνοβατης  :2funny:αν ήμουν λέει θα είχα σκυλιά στο σπίτι  :2funny:ούτε ότι είμαι αυνανιστής  :2funny:αν ήμουν αυνανιστής λέει θα μαλακιζομουν σαν τον Χάρη στα πάρκα  :2funny:
  Εδώ τόσες γυναίκες έχει κατσίκες θα πηδάω? :2funny:Και να ήθελα που να της βρω κιόλας? :2funny:.Και Ελλάδα πιο φτηνά μου βγαίνει το Μεταξουργείο και η Φυλής  :2funny:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ο Ιωσήφ μου λέει συνέχει ότι δεν είμαι κτηνοβατης  :2funny:αν ήμουν λέει θα είχα σκυλιά στο σπίτι  :2funny:ούτε ότι είμαι αυνανιστής  :2funny:αν ήμουν αυνανιστής λέει θα μαλακιζομουν σαν τον Χάρη στα πάρκα  :2funny:
 Εδώ τόσες γυναίκες έχει κατσίκες θα πηδάω? :2funny:Και να ήθελα που να της βρω κιόλας? :2funny:.Και Ελλάδα πιο φτηνά μου βγαίνει το Μεταξουργείο και η Φυλής  :2funny:

ε τότε γιατι κάνεις αυτο-defamation του brand name Πορνομετανάστης? Μήπως είναι ένα κόλπο μάρκετινγκ για να γίνεις νούμερο ένα youtuber, όπως ο ψινάκης πλήρωνε γκόμενες να σκίζουν τα ρούχα του Σάκη για να γίνεται ντόρος?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο Ιωσήφ μου λέει συνέχει ότι δεν είμαι κτηνοβατης:αν ήμουν λέει θα είχα σκυλιά στο σπίτι  

Πάρε σκυλιά και σκίστον τον πούστη που αμφισβητεί τον πρόεδρο των Ελλήνων κτηνοβατών.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσκεψη στις 6 Οκτωβρίου Κίεβο για ολική επαναφορά.(μετά πούτσου δηλαδή).Οσοι πιστοί του βαλκανιοπουτσισμού προσέλθετε.

Επισκέπτης
Βρειτε αυτη τη ντοστογιεφσκικη αφηγηση που λεει το προσωπο του δρος Ιβανοφ σκοτεινιασε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom