Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Συνήθως οι Ουκρανές που πάνε με ξένους δεν είναι αυτές που γουστάρουν καράφλες,παππούδες και κοιλαράδες αλλά όσες πάνε για λεφτά.Συνήθως βέβαια εισπράττουν το πακέτο.
Συνεπώς με τα αντίστοιχα προσόντα στοχεύεις και το αντίστοιχο θήραμα.
Απορώ γιατί πολλοί τα μπερδεύουνε.
σωστα αρχοντα για αυτο δεν παω αρκαδια.τα τρωω και μονοσ μου και βολευομε και με βιζιτες
1000-2000 γριβνα.το μπατζετ μου πρωτα κιεβ ηταν 300-500 την μερα.τωρα το ερηξα σε 100-200 την μερα
και επιδει σταματησα να κερνω την καθε αδεσπωτη περνω βασιλικα με αυτο το μπατζετ την μερα ακομα
και στο μπαρ ρεστοραν που πανε οι τοπ νορμαλ μουναρες!σκεψου το κρασι η μπουκαλα εχει 300-500 γριβνα τα κοκτειλ εχουν απο 60-100 γριβνα.αρκαδια περνεις αρχιδια και γνωριζεις πουτανες.
μεξικανικο απο 100-300,κινεζικα,σουσι,καφε,πιτσα,μακαρονια,σουβλακι ολα οικονομικα απο 80-150 γριβνα.
παφτηνα και δεν πατα κανενας γυφτος!βλεπουν το μαχαζι,αμαξια,κοσμο και δεν τολμανε να πλισιασουν ασε που εχει και σεκιουριτι.αν πηγαινε αποκλιστικα 3 μερες να γαμαω μονο αρκαδια αλλα προτιμω 10-12 μερες να ξοδευω σε μια εβδομαδα σε τοπ μαχαζια οσα την μερα αρκαδια.μονος πληρωσα 200 ευρο ενα μπουκαλι μαρτινι και αλλα κοκτειλ 15 ευρο το ενα αρκαδια τελευτεα φορα που πηγα.
και γνωρισα αρχιδια μονο αρπακτικα που ηθελαν φρι ποτα.
το θεμα μου δεν ειναι να ξοδευω αλλα να τα τρωω σωστα και οχι αδικα.αντι να κερασω η να αγορασω τσαντα γκουτσι στην απατεωνισα πηρα για μενα μια φανελα και ενα παντελονι λακοστ,χιλφινγκερ και
ευχαριστηθηκα εγω αντι αυτη που θα την εκανε λαγος μετα.νομιζουν ολοι οι ξενοι θυματα ειναι

D

dude901123

Επισκέπτης
Σύμφωνα με τον Ιωσήφ ο ξένος δεν μπορεί να καταθέσει λεφτά σε κλειστό λογαριασμό,μόνο ταμιευτηρίου.
Στη Privat μάλλον μπορεί. Μακριά από Πειραιώς και μικρές τράπεζες για άνοιγμα λογαριασμού. Είναι βλάκες θα σας σπάσουν τα ρχδ με μεταφράσεις συμβολαίων και μαλακίες. Όποιος θέλει να μεταφέρει χρήματα π.μ. για να του πω πως.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα κμαν αρκαδια ολες ειναι απο ισμαηλ,χερσον,χωρια και περιχωρα.με 100 ευρο πανε οι 80-90%
περσι με παρακαλουσε μουναρα κοντουλα με 100 δολαρια ολη μερα.της ειπα οχι γιατι οταν την γνωρισα
ενα καλοκαιρι πριν ηταν παλιοχαρακτηρας και οταν της ειπα οταν την φιλοξενησα να μεινει μαζι μου
και να την σπονσαρω την εκανε για ισμαηλ.δεν της ειπα καθαρα λεφτα αλλα ενοεισα αλλα αυτη μαλλον δεν καταλαβε η ηθελε μπροστα να δει.μου εκανε πολλες ιδιοτροπιεσ και απαισια συμπεριφορα σε ρεστοραν προσ τους γκαρσονους ετσι την εβαλα χ.τετειες με 100 σου βρισκω οσες θες.
προχτες ειδα και μια που γαμησα με 500 γριβνα και ελεγε περνει 100 αρκαδια.την βρηκα και σε σαλον με 500 παλαιοτερα.αρκαδια δεν χρειαζετε κερασματα,κανενας δεν πατα την ,μερα εκτος παραλια και μονο βιζιτες,αραβες,τουρκοι.μεχρι κατι βρομεροι κουρδοι ηθελαν να τους πω να πανε με τα ποδια χαχαχα.ειπα ταξι 20-25 λεπτα επεμεναν βρωμικοι με τα ποδια

Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
253
Πόντοι
21
Γειά σας.

Ρε παίδες, σόρρυ δηλαδή και δεν θέλω να επέμβω στους καυγάδες, αλλά ο άλλος ποστάρει φωτογραφίες με σκατά και ακόμα γράφει ελεύθερα εδώ μέσα; Δηλαδή τι ακριβώς... θεωρείται ας πούμε φετίχ και το αφήνουμε;

μακεδόνας

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
1
Επανηλθαν πισω παλιες καλες εποχες  :2funny: :2funny: :2funny:

Πορνομεταναστης εναντιων 5-6-7 ατομων μαζι  :zfuck:

ρε σεις ο πορνομεταναστης δεν ειναι κακος καταβαθος

τον γνωρισα κιολας απο κοντα

Γιατι κανετε και λετε μαλακιες αναγκαζοντας τον να πεταει κακιες μετα και λετε για διαγραφες κλπ?

μακεδόνας

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
1
ρε πορνομεταναστη

μην κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος και εσυ

ολοι φουκαραδες γινανε μετα τον συριζα

30-50 που ζουν με συνταξη γονεων

ανεργοι

με γυναικες με 100 ψυχολογικα

Το θεμα ειναι εσυ εαν εμενες εδω ακομα και δεν ειχες παει πορνομεταναστης

θα ειχες καταντησει και εσυ ετσι

η θα ειχες φυγει?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
ρε πορνομεταναστη

μην κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος και εσυ

ολοι φουκαραδες γινανε μετα τον συριζα

30-50 που ζουν με συνταξη γονεων

ανεργοι

με γυναικες με 100 ψυχολογικα

Το θεμα ειναι εσυ εαν εμενες εδω ακομα και δεν ειχες παει πορνομεταναστης

θα ειχες καταντησει και εσυ ετσι

η θα ειχες φυγει?

τυπε μην το λες εσυ και ο ντοπας εισασταν ναυαγια και πριν τον συριζα     :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Στη Privat μάλλον μπορεί. Μακριά από Πειραιώς και μικρές τράπεζες για άνοιγμα λογαριασμού. Είναι βλάκες θα σας σπάσουν τα ρχδ με μεταφράσεις συμβολαίων και μαλακίες. Όποιος θέλει να μεταφέρει χρήματα π.μ. για να του πω πως.
Προσωπικα δεν θα συμβούλευα κανένα να βάλει χρήματα σε τράπεζα της Ουκρανίας. 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Δεν εχω ιδεα επ αυτου! Ο μονος που ξερω με...ενεργητικο σκατ ειναι ο Πολωνος Τσομπανης!
Καλα τωρα αυτο που λες για τους δυο πρωτους, με ξαφνιαζεις! Εχεις και καποια ιστορια με τον τριτο.
Αλλα και στους αλλους δυο! Αυτοι ειναι η καταστροφη!
(προς τον Κουλη σε βλεπω να το δινεις που ειναι απο καλη αστικη οικογενεια! ο τσαχπινοκωλαρακιας θα σου εφερνε την αλητεια των εξαχρειων να κανουν καταληψη)
Τεσπα! Εις αυριον τα σπουδαια!
Με τους δύο πρώτους θα έχω και κάτι να πω και κάτι να μάθω,έχω γείτονα βουλευτή εν ενεργεια τα λέμε που και που και μαθαινω ενδιαφέροντα πράγματα.Τα βίτσια του Μήτσου κτηνοβασία,κοπρολαγνεία κτλ δεν τα κατανοώ και ούτε με ενδιαφέρουν. Οπότε τους δύο πρώτους  

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
να υποθεσω θα πεσει σε Ζονκ;  :happy:

Ρωσία,Ουκρανία κλείνουν συχνά τράπεζες και ο κόσμος κλαίει τα λεφτά του. Συνήθως αυτές που δίνουν τα μεγαλύτερα επιτόκια και πολλές παροχές

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επανηλθαν πισω παλιες καλες εποχες  :2funny: :2funny: :2funny:

Πορνομεταναστης εναντιων 5-6-7 ατομων μαζι  :zfuck:

ρε σεις ο πορνομεταναστης δεν ειναι κακος καταβαθος

τον γνωρισα κιολας απο κοντα

Γιατι κανετε και λετε μαλακιες αναγκαζοντας τον να πεταει κακιες μετα και λετε για διαγραφες κλπ?
Ο popov που είναι κλώνος του Σκυλοχαρα μίλησε για διαγραφή.Γιατι τρέμει το ρεζιλίκι αργά ή γρήγορα θα έχω  όλη την υπόθεση με αποδείξεις και κάθε λεπτομέρεια και θα πέσει πάρα πολυβγελιο.Αν δεν φοβονταν δε θα ζήταγε να διαγραφώ,Δυστυχώς γ'αυτόν όπως πάντα θα λάμψει η αλήθεια.Αν και το μεγαλύτερο γέλιο θα πέσει αν κατέβω για βουλευτής.
  Με το Χάρη δεν είχε γέλιο πάντος απλος έγραψε καμία δεκαριά ποστ με βλακείες και αυτό ήταν όλο.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ο popov που είναι κλώνος του Σκυλοχαρα μίλησε για διαγραφή.Γιατι τρέμει το ρεζιλίκι αργά ή γρήγορα θα έχω  όλη την υπόθεση με αποδείξεις και κάθε λεπτομέρεια και θα πέσει πάρα πολυβγελιο.Αν δεν φοβονταν δε θα ζήταγε να διαγραφώ,Δυστυχώς γ'αυτόν όπως πάντα θα λάμψει η αλήθεια.Αν και το μεγαλύτερο γέλιο θα πέσει αν κατέβω για βουλευτής.
  Με το Χάρη δεν είχε γέλιο πάντος απλος έγραψε καμία δεκαριά ποστ με βλακείες και αυτό ήταν όλο.

Δημητρακη ισχυει οτι θα κατεβαινες με Λεβεντη κ χαλασε το ντιλ τεευταια στιγμη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom