θυμηθηκα τον φιλοσοφο μιντριτερ που γαμα και βαζει φωτο απο πιθηκες ετσι της εβαλα χερι απο κατω
Πού τον θυμήθηκες αυτόν?
θυμηθηκα τον φιλοσοφο μιντριτερ που γαμα και βαζει φωτο απο πιθηκες ετσι της εβαλα χερι απο κατω
ξαναδιαβασε πεπονογαμη τι εγραψα αλλα διαβαζεισ αλλα καταλαβεις.σου ειπα γραψε για πλακα με συνελαβαν και εσυ εγραψες για παρκα και ιστοριες.σιγα μην παω σε παρκα.5 ατομα δολοφονησαν στο παρκο σεβτσενκο αυτες τισ μερες το πιο ιδανικο μεροσ για καμακι διπλα απο λουναπαρκ και θαλασα.πριν μια εβδομαδα βρηκαν εναν με λιωμενο πρωσωπο ετσι απεκλισα καθε ενδεχομενο να βολταρω εκει.Όπως βλέπω ο Ιωσήφ σου υπαγόρευσε αυτό το κείμενοτο γράφω αυτό γιατί δε φτάνει η νοημοσύνη όλων στο σάϊτ για να το καταλάβουνε
Παραδέχεσαι κ εσύ ότι δεν είναι της φαντασίας μου ότι σε έπιασε η αστυνομία!Ο τσακωμός έγινε μετά όταν πήγαν να σε λιντσάρουν επειδή σε είδαν να αυνανίζεται στους θάμνους![]()
οταν ηρθε η ταιλανδι σπιτι θυμηθηκα τον φιλοσοφο που εβαζε φωτο με τετειες.Πού τον θυμήθηκες αυτόν?
πριν 2 χρονια μου εδιναν 8% τωρα δεν ξερω πρεπει να ρωτησουμε.εκτος απο μουνια και πουτανες αν καποιος γνωριζει ας πει τι παιζει εκει με τραπεζες επιτοκια σε προθεσμιακες
οταν ηρθε η ταιλανδι σπιτι θυμηθηκα τον φιλοσοφο που εβαζε φωτο με τετειες.
ταιλανδες γαμω και κυπρο με 20 ευρο δεν χρειαζετε να παω εκει χαχαχαχ.
παντως κμαν αν ερθεις οδυσσο καλοκαιρι υποσχομε να παμε να φορτωσουμε αρκαδια για χατιρι σου.
ειναι που χασιμο χρονου τωρα να ψαχνω βιζιτες απο σαιτ.τωρα βαζανιστηκα 3 μερεσ μεχρι να βρω μια σε σαλον!ολες παρε βραδι,δεν εχει,μακρια και αλλα.αρκαδια δεν εχω χρονο να τρεχω,εχει κοσμο απογευμα
μετα τισ 5 κεντρο και δεν τρεχω για πουτανεσ εκει.
φιλος απο οδυσσο μου λεει καταλαβα γουσταρεις κοπελες απο μαχαζια που ψωνιζεις και εστιατορια,καφε,
απλεσ γκομενες.ειπα σωστα,λεει οδυσσο ειναι πονηρεμενες.ολες αυτες δεν ειναι απο οδυσσο και οπως σωστα
λες ολη μερα δουλεια μεχρι αργα δεν εχουν χρονο να βγουνε η να τισ δεισ εξω με ελευθερο χρονο.
σου εστειλα πμΣιδερένιο άλογο με το πεπονάκι δίπλα,χύνουν όλες οι κατσικούλες που τον βλέπουνε.
Μαλλί πουτσότριχα,περνάει ο τσάρος λένε.
δεν εχει ουτε ενα ιταλο,ισπανο η ευροπαιο οδυσσο!μονο αραβες με αμαξια και το πουλι στο χερι,Αφού ξέρεις οτι αν πας σε απονήρευτες θα πιάσεις τα αρχίδια σου και αν πας σε πονηρεμένες,θα σε μαδήσουνε.Αποδέξου τη μοίρα σου.Δεν υπάρχει τρίτος δρόμος.Η με τον χωροφύλαξ ή με τον αστυφύλαξ.
Θα έπρεπε να κάνεις όπως οι κοντοί,χοντροί,καραφλοί Σικελοί να χώνεις αβέρτα.
Αν και αυτοί είναι απένταροι,μέσα στη μαλακία.Θα πάω σε δυο βδομάδες Κίεβο με στόχο δυο πούτσους και τρία καυλιά το τριήμερο.Για να δούμε αν θα πιάσω τους στόχους.
δεν εχει ουτε ενα ιταλο,ισπανο η ευροπαιο οδυσσο!μονο αραβες με αμαξια και το πουλι στο χερι,
τουρκους,πολλους πακιδες τελευτεα βλεπω φοιτητες.ειδα μερικους αμερικανους που γυριζαν με πρακτορεια γκομενες.η μια κρατουσε ενα 6ο γυφτο αμερικανο με σορτσ και παντοφλες ενω αυτη 22 κουκλα ντρεπωταν μαζι του.την πλισιασα και ειπα καλυτερα με ουκρανο γυφτο παρα με αυτον,ποσα θες να τον αφησεις να μην γινεσε ρεζιλι?δεν απαντησε χαχαχαχ,ντραπηκε.εκανε κατι παλαβα ο βλακασ λες και βρηκε γκομενα και ολες θα τον τρεχουν.ασχετοσ απο πρακτορεια γαμου.εχεις δικαιο που λες παντως για μενα δεν ειμαι για μαδιμα.αν βρω νορμαλ γκομενα που αξιζει απο μονος θα της περνω και τσαντεσ και μαρκες ρουχα.
αλλα σε καθε πουτανα οχι.οδυσσο εξαφανιστηκαν ακομα και αυτες που κερνουσαμε και εφευγαν τοσο χαλια ειναι.κιεβ ολες οσες καθοντε περιμενουν προσκληση,οδυσσο ακυρο μερος.
παντως αρχοντα αν ερθεις οδυσσο θα παω για σενα αρκαδια και θα δωσω μεχρι 100 ευρο να φορτωσω.
εχει πολλες με 100 παραπανω οχι.θα ερθω απλα για να μην σε στεναχωρησω.μετα θα παμε και στο μπαρ ρεστοραν και καμακι στον δρομο.θα δεις απο μονοσ οι νορμαλ σε νορμαλ μερη με συμπαθουν και μιλουν αμεσως ενω καμακι ελευθερα θα μου την λενε και δεν μιλανε οι αφραγγες.ετσι εδω και δυο χρονια δεν μιλω και δεν καμακωνω καμια που περπατα και δεν ειναι σε μερος που καθομε και εγω
Σύμφωνα με τον Ιωσήφ ο ξένος δεν μπορεί να καταθέσει λεφτά σε κλειστό λογαριασμό,μόνο ταμιευτηρίου.εκτος απο μουνια και πουτανες αν καποιος γνωριζει ας πει τι παιζει εκει με τραπεζες επιτοκια σε προθεσμιακες
Λογος Υπερ ΠορνοΜεταναστη
Ο Δημητρακης29 εχει ενα ελατωμα και το ξερει. Εχει σκληρη γλωσσα στα ορια(ας το δεχτω)
Αυριο η χωρα εχει εκλογες και ερχεται ενας και σου βαζει το πιστολι στο κροταφο και σου λεει, ψηφησε εναν απο τους τρεις... οποιον θες!
1.Αλεξη
2.Κουλη
3.Πορνομεταναστη
Ποιον θα ψηφησει καποιος για να παει καλητερα ο τοπος?
Ποιον θα εμπιστευτει? Τους γοννους? τους Δοτους? Τους Ανεπαγγελτους?
Ποιος ξεκινησε απο τα κατω και ειναι επιτυχυμενος σταρ!
Ποιος εφαγε τα πεζοδρομια στον αγωνα? Ποιος ξενυτευτηκε για να πετυχει? Ποιος ρισκαρε σε εποχες αβεβαιοτητας?
Ποιος καμακωνε γκομενες την στιγμη που οι αλλοι δεν ξεραν τι παει να πει αιδιο? Ποιος πολεμησε το συστημα και εμεινε ορθιος? Ποιος φωναζει για τα δικαια και το δικιο του ελληνισμου? Ποιος μαστιγωνει τους ελλεηνονεοελληνες και τους καλει να πανε την χωρα 2500 χρονια μπροστα? Ποιος προσφερει την θεωρια του τριτου δρομου και την αποδραση απο τον διπολισμο? ΠΟΙΟΣ?
Ποιος μπορει να σταθει ορθιος μπροστα στους ευρωπεους και να τους πει, Μολων Λαβε! ΠΟΙΟΣ?
Περα απο την πλακα, εσεις σε ποιον θα δινατε τα κλειδια του σπιτιου σας?
υγ.1Τελικα εσβησες ολο το ποστ! Σορρυ σε μπερδεψα!
υγ.2
κονωνικη μηχανικη, ι θινκ σου
( έκλεισε την ομιλία του υποστηρίζοντας πως τα ρατσιστικά εγκλήματα δεν είναι προσωποπαγή αλλά αποτελούν κοινωνικά εγκλήματα νομικος δεν ειμαι αλλα αυτο το κοινωνικο εγκλημα δεν μου κολαει καλα!)
Πάλι το γεύμα του ποστάρει ο πορνομετανάστης.
Ο,τι χέζουν τα γατάκια.
Με αυτές τις food selfies δελεάζει τα γκομενάκια να τον χέσουν.
Ο δημητράκης είναι ακριβώς αυτό που λες γόνος,ανεπάγγελτος,ψωλάς.Ο τρόπος που τον μεταχειριζόμαστε δείχνει ακριβώς τον τρόπο που μεταχειριζόμαστε τους υπόλοιπους ψωλάδες.Εντάξει κάποιοι αγανακτούν με τα κλωτσομπουνίδια σε υαίσθητα θύματα αλλά έτσι είναι.
Είναι βαθύ το θέμα.Είναι το πώς οι τύποι της δεκαετίας του 90 πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Εμένα δε με νοιάζει αν ο τύπος,είναι ευαίσθητος,ειδική κατηγορία ή ο,τιδήποτε.Γενικά γαμάμε.Απόλυτοι Βαλκανιοπουτσιστές.Απέραντη μανία.
2 μέρες τρώω μόνο μήλα για να αδυνατίσω.Μου κάνανε πρόταση να πάω St. Pauli για στριπτίζ.Την τελευταία φορά είχα σκίσει.Πάλι το γεύμα του ποστάρει ο πορνομετανάστης.
Ο,τι χέζουν τα γατάκια.
Με αυτές τις food selfies δελεάζει τα γκομενάκια να τον χέσουν.
Κάτι τέτοιους γόνους βουτυρομπεμπέδες τους χέζουμε στην καράφλα μέχρι να βγάλουν μαλλιά.
![]()
![]()
![]()