Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Όπως βλέπω ο Ιωσήφ σου υπαγόρευσε αυτό το κείμενο  :2funny:το γράφω αυτό γιατί δε φτάνει η νοημοσύνη όλων στο σάϊτ για να το καταλάβουνε :2funny:
 Παραδέχεσαι κ εσύ ότι δεν είναι της φαντασίας μου ότι σε έπιασε η αστυνομία!Ο τσακωμός έγινε μετά όταν πήγαν να σε λιντσάρουν επειδή σε είδαν να αυνανίζεται στους θάμνους  :2funny:
ξαναδιαβασε πεπονογαμη τι εγραψα αλλα διαβαζεισ αλλα καταλαβεις.σου ειπα γραψε για πλακα με συνελαβαν και εσυ εγραψες για παρκα και ιστοριες.σιγα μην παω σε παρκα.5 ατομα δολοφονησαν στο παρκο σεβτσενκο αυτες τισ μερες το πιο ιδανικο μεροσ για καμακι διπλα απο λουναπαρκ και θαλασα.πριν μια εβδομαδα βρηκαν εναν με λιωμενο πρωσωπο ετσι απεκλισα καθε ενδεχομενο να βολταρω εκει.
επιδει εισαι ως σκατοψυχοσ και ψευτης θα πω κατι που δεν ηθελα να γραψω αλλα με αναγκαζεις αφου συνεχιζεισ πλακες.πολλοι φιλοι μου εκτος απο ψυχανωμαλο ειναι σιγουροι οτι τον περνεις απο τοτε που σε ειδανε με γατια και βιντεακια.εγω τους ειπα οχι αλλα δεν ειναι και παραξενο να εισαι και λιγο πισοκινητος με αυτα που σκαρφιζεσε χαχαχαχ.μην πιστευεις πουστη λογια και πουτανασ μιρολογια δεν
ειναι τυχαιο που βγηκε.σε υπερασπιστικα πολλες φορες οτι δεν εισαι ψυχανωμαλος και αστεια τα λες
αυτα αλλα δεν ξερω τι να πιστεψω μαζι σου.παντως πρεπει εσυ να αποδειξεις οτι δεν εισαι λουγρα και για μενα μην ανυσυχεις.καπειος που χεζει δημοσια σε δρομους και κανει βιντεο δεν το θεωρω παραξενο
οτι για σενα μιλας οταν λες για τρελους που αυνανιζονται εξω απο φυλης χαχαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Πού τον θυμήθηκες αυτόν?
οταν ηρθε η ταιλανδι σπιτι θυμηθηκα τον φιλοσοφο που εβαζε φωτο με τετειες.
ταιλανδες γαμω και κυπρο με 20 ευρο δεν χρειαζετε να παω εκει χαχαχαχ.
παντως κμαν αν ερθεις οδυσσο καλοκαιρι υποσχομε να παμε να φορτωσουμε αρκαδια για χατιρι σου.
ειναι που χασιμο χρονου τωρα να ψαχνω βιζιτες απο σαιτ.τωρα βαζανιστηκα 3 μερεσ μεχρι να βρω μια σε σαλον!ολες παρε βραδι,δεν εχει,μακρια και αλλα.αρκαδια δεν εχω χρονο να τρεχω,εχει κοσμο απογευμα
μετα τισ 5 κεντρο και δεν τρεχω για πουτανεσ εκει.
φιλος απο οδυσσο μου λεει καταλαβα γουσταρεις κοπελες απο μαχαζια που ψωνιζεις και εστιατορια,καφε,
απλεσ γκομενες.ειπα σωστα,λεει οδυσσο ειναι πονηρεμενες.ολες αυτες δεν ειναι απο οδυσσο και οπως σωστα
λες ολη μερα δουλεια μεχρι αργα δεν εχουν χρονο να βγουνε η να τισ δεισ εξω με ελευθερο χρονο.

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
48
Πόντοι
1
εκτος απο μουνια και πουτανες αν καποιος γνωριζει ας πει τι παιζει εκει με τραπεζες επιτοκια σε προθεσμιακες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
με τον πεπονογαμη διμητρακη δεν ξανααχολουμε βαριεμε και το γαμαμε το θεμα.αστον να αυνανιζετε
στο μπανιο μεσα στο κοντεινερ πετρουπολη και να κανουν πλακες οι χωριατοπουλες με τα βιντεακια του
που γελανε μαζι του.ελπιζω να λεει ειναι τσεχοσ και οχι ελληνας η ρωσσος χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εκτος απο μουνια και πουτανες αν καποιος γνωριζει ας πει τι παιζει εκει με τραπεζες επιτοκια σε προθεσμιακες
πριν 2 χρονια μου εδιναν 8% τωρα δεν ξερω πρεπει να ρωτησουμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
οταν ηρθε η ταιλανδι σπιτι θυμηθηκα τον φιλοσοφο που εβαζε φωτο με τετειες.
ταιλανδες γαμω και κυπρο με 20 ευρο δεν χρειαζετε να παω εκει χαχαχαχ.
παντως κμαν αν ερθεις οδυσσο καλοκαιρι υποσχομε να παμε να φορτωσουμε αρκαδια για χατιρι σου.
ειναι που χασιμο χρονου τωρα να ψαχνω βιζιτες απο σαιτ.τωρα βαζανιστηκα 3 μερεσ μεχρι να βρω μια σε σαλον!ολες παρε βραδι,δεν εχει,μακρια και αλλα.αρκαδια δεν εχω χρονο να τρεχω,εχει κοσμο απογευμα
μετα τισ 5 κεντρο και δεν τρεχω για πουτανεσ εκει.
φιλος απο οδυσσο μου λεει καταλαβα γουσταρεις κοπελες απο μαχαζια που ψωνιζεις και εστιατορια,καφε,
απλεσ γκομενες.ειπα σωστα,λεει οδυσσο ειναι πονηρεμενες.ολες αυτες δεν ειναι απο οδυσσο και οπως σωστα
λες ολη μερα δουλεια μεχρι αργα δεν εχουν χρονο να βγουνε η να τισ δεισ εξω με ελευθερο χρονο.

Αφού ξέρεις οτι αν πας σε απονήρευτες θα πιάσεις τα αρχίδια σου και αν πας σε πονηρεμένες,θα σε μαδήσουνε.Αποδέξου τη μοίρα σου.Δεν υπάρχει τρίτος δρόμος.Η με τον χωροφύλαξ ή με τον αστυφύλαξ.
Θα έπρεπε να κάνεις όπως οι κοντοί,χοντροί,καραφλοί Σικελοί να χώνεις αβέρτα.
Αν και αυτοί είναι απένταροι,μέσα στη μαλακία.Θα πάω σε δυο βδομάδες Κίεβο με στόχο δυο πούτσους και τρία καυλιά το τριήμερο.Για να δούμε αν θα πιάσω τους στόχους.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αφού ξέρεις οτι αν πας σε απονήρευτες θα πιάσεις τα αρχίδια σου και αν πας σε πονηρεμένες,θα σε μαδήσουνε.Αποδέξου τη μοίρα σου.Δεν υπάρχει τρίτος δρόμος.Η με τον χωροφύλαξ ή με τον αστυφύλαξ.
Θα έπρεπε να κάνεις όπως οι κοντοί,χοντροί,καραφλοί Σικελοί να χώνεις αβέρτα.
Αν και αυτοί είναι απένταροι,μέσα στη μαλακία.Θα πάω σε δυο βδομάδες Κίεβο με στόχο δυο πούτσους και τρία καυλιά το τριήμερο.Για να δούμε αν θα πιάσω τους στόχους.
δεν εχει ουτε ενα ιταλο,ισπανο η ευροπαιο οδυσσο!μονο αραβες με αμαξια και το πουλι στο χερι,
τουρκους,πολλους πακιδες τελευτεα βλεπω φοιτητες.ειδα μερικους αμερικανους που γυριζαν με πρακτορεια γκομενες.η μια κρατουσε ενα 6ο γυφτο αμερικανο με σορτσ και παντοφλες ενω αυτη 22 κουκλα ντρεπωταν μαζι του.την πλισιασα και ειπα καλυτερα με ουκρανο γυφτο παρα με αυτον,ποσα θες να τον αφησεις να μην γινεσε ρεζιλι?δεν απαντησε χαχαχαχ,ντραπηκε.εκανε κατι παλαβα ο βλακασ λες και βρηκε γκομενα και ολες θα τον τρεχουν.ασχετοσ απο πρακτορεια γαμου.εχεις δικαιο που λες παντως για μενα δεν ειμαι για μαδιμα.αν βρω νορμαλ γκομενα που αξιζει απο μονος θα της περνω και τσαντεσ και μαρκες ρουχα.
αλλα σε καθε πουτανα οχι.οδυσσο εξαφανιστηκαν ακομα και αυτες που κερνουσαμε και εφευγαν τοσο χαλια ειναι.κιεβ ολες οσες καθοντε περιμενουν προσκληση,οδυσσο ακυρο μερος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
παντως αρχοντα αν ερθεις οδυσσο θα παω για σενα αρκαδια και θα δωσω μεχρι 100 ευρο να φορτωσω.
εχει πολλες με 100 παραπανω οχι.θα ερθω απλα για να μην σε στεναχωρησω.μετα θα παμε και στο μπαρ ρεστοραν και καμακι στον δρομο.θα δεις απο μονοσ οι νορμαλ σε νορμαλ μερη με συμπαθουν και μιλουν αμεσως ενω καμακι ελευθερα θα μου την λενε και δεν μιλανε οι αφραγγες.ετσι εδω και δυο χρονια δεν μιλω και δεν καμακωνω καμια που περπατα και δεν ειναι σε μερος που καθομε και εγω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δεν εχει ουτε ενα ιταλο,ισπανο η ευροπαιο οδυσσο!μονο αραβες με αμαξια και το πουλι στο χερι,
τουρκους,πολλους πακιδες τελευτεα βλεπω φοιτητες.ειδα μερικους αμερικανους που γυριζαν με πρακτορεια γκομενες.η μια κρατουσε ενα 6ο γυφτο αμερικανο με σορτσ και παντοφλες ενω αυτη 22 κουκλα ντρεπωταν μαζι του.την πλισιασα και ειπα καλυτερα με ουκρανο γυφτο παρα με αυτον,ποσα θες να τον αφησεις να μην γινεσε ρεζιλι?δεν απαντησε χαχαχαχ,ντραπηκε.εκανε κατι παλαβα ο βλακασ λες και βρηκε γκομενα και ολες θα τον τρεχουν.ασχετοσ απο πρακτορεια γαμου.εχεις δικαιο που λες παντως για μενα δεν ειμαι για μαδιμα.αν βρω νορμαλ γκομενα που αξιζει απο μονος θα της περνω και τσαντεσ και μαρκες ρουχα.
αλλα σε καθε πουτανα οχι.οδυσσο εξαφανιστηκαν ακομα και αυτες που κερνουσαμε και εφευγαν τοσο χαλια ειναι.κιεβ ολες οσες καθοντε περιμενουν προσκληση,οδυσσο ακυρο μερος.

Συνήθως οι Ουκρανές που πάνε με ξένους δεν είναι αυτές που γουστάρουν καράφλες,παππούδες και κοιλαράδες αλλά όσες πάνε για λεφτά.Συνήθως βέβαια εισπράττουν το πακέτο.
Συνεπώς με τα αντίστοιχα προσόντα στοχεύεις και το αντίστοιχο θήραμα.
Απορώ γιατί πολλοί τα μπερδεύουνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
παντως αρχοντα αν ερθεις οδυσσο θα παω για σενα αρκαδια και θα δωσω μεχρι 100 ευρο να φορτωσω.
εχει πολλες με 100 παραπανω οχι.θα ερθω απλα για να μην σε στεναχωρησω.μετα θα παμε και στο μπαρ ρεστοραν και καμακι στον δρομο.θα δεις απο μονοσ οι νορμαλ σε νορμαλ μερη με συμπαθουν και μιλουν αμεσως ενω καμακι ελευθερα θα μου την λενε και δεν μιλανε οι αφραγγες.ετσι εδω και δυο χρονια δεν μιλω και δεν καμακωνω καμια που περπατα και δεν ειναι σε μερος που καθομε και εγω

Τι να κλάσεις με 100 ευρώ ρε συ?100 ευρώ είναι μόνο τα ποτά και τα κουβέρ για τις γκόμενες.
Το έχω γράψει πολλές φορές χωρίς διακοσάρα ξεγυρισμένη σε κάθε ραντεβού μετρητά ή δώρα εξτρά δεν παίζει να σου ρίξουν βλέφαρο,είσαι απλά ανύπαρκτος και θύμα.
Οι γκόμενες θέλουν χουβαρντάδες,ο άσσος με δύο μηδενικά δεν κάνει καλή εντύπωση.Πω πω,κανάς ψιλικατζής είναι αυτός σαν τον κεμπαμπτζή από τα Αδανα που με έπρηξε χτες για να μου πάρει μια κόκα κόλα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σύμφωνα με τον Ιωσήφ ο ξένος δεν μπορεί να καταθέσει λεφτά σε κλειστό λογαριασμό,μόνο ταμιευτηρίου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λογος Υπερ ΠορνοΜεταναστη

Ο Δημητρακης29 εχει ενα ελατωμα και το ξερει. Εχει σκληρη γλωσσα στα ορια(ας το δεχτω)
Αυριο η χωρα εχει εκλογες και ερχεται ενας και σου βαζει το πιστολι στο κροταφο και σου λεει, ψηφησε εναν απο τους τρεις... οποιον θες!
1.Αλεξη
2.Κουλη
3.Πορνομεταναστη

Ποιον θα ψηφησει καποιος για να παει καλητερα ο τοπος?
Ποιον θα εμπιστευτει? Τους γοννους? τους Δοτους? Τους Ανεπαγγελτους?
Ποιος ξεκινησε απο τα κατω και ειναι επιτυχυμενος σταρ!
Ποιος εφαγε τα πεζοδρομια στον αγωνα? Ποιος ξενυτευτηκε για να πετυχει? Ποιος ρισκαρε σε εποχες αβεβαιοτητας?
Ποιος καμακωνε γκομενες την στιγμη που οι αλλοι δεν ξεραν τι παει να πει αιδιο? Ποιος πολεμησε το συστημα και εμεινε ορθιος? Ποιος φωναζει για τα δικαια και το δικιο του ελληνισμου? Ποιος μαστιγωνει τους ελλεηνονεοελληνες και τους καλει να πανε την χωρα 2500 χρονια μπροστα? Ποιος προσφερει την θεωρια του τριτου δρομου και την αποδραση απο τον διπολισμο? ΠΟΙΟΣ?
Ποιος μπορει να σταθει ορθιος μπροστα στους ευρωπεους και να τους πει, Μολων Λαβε! ΠΟΙΟΣ?
Περα απο την πλακα, εσεις σε ποιον θα δινατε τα κλειδια του σπιτιου σας?

υγ.1Τελικα εσβησες ολο το ποστ! Σορρυ σε μπερδεψα!
υγ.2
κονωνικη μηχανικη, ι θινκ σου
( έκλεισε την ομιλία του υποστηρίζοντας πως τα ρατσιστικά εγκλήματα δεν είναι προσωποπαγή αλλά αποτελούν κοινωνικά εγκλήματα νομικος δεν ειμαι αλλα αυτο το κοινωνικο εγκλημα δεν μου κολαει καλα!)

Ο δημητράκης είναι ακριβώς αυτό που λες γόνος,ανεπάγγελτος,ψωλάς.Ο τρόπος που τον μεταχειριζόμαστε δείχνει ακριβώς τον τρόπο που μεταχειριζόμαστε τους υπόλοιπους ψωλάδες.Εντάξει κάποιοι αγανακτούν με τα κλωτσομπουνίδια σε ευαίσθητα θύματα αλλά έτσι είναι.
Είναι βαθύ το θέμα.Είναι το πώς οι τύποι της δεκαετίας του 90 πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Εμένα δε με νοιάζει αν ο τύπος,είναι ευαίσθητος,ειδική κατηγορία ή ο,τιδήποτε.Γενικά γαμάμε.Απόλυτοι Βαλκανιοπουτσιστές.Απέραντη μανία.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Πάλι το γεύμα του ποστάρει ο πορνομετανάστης.
Ο,τι χέζουν τα γατάκια.
Με αυτές τις food selfies δελεάζει τα γκομενάκια να τον χέσουν.

Αυτός νομίζει ότι μας σόκαρε με τις φωτό και θα πατήσουμε αναφορά να τον κάνει ντα ο Αντισθένης  :2funny:

Σκέψου να σε βλέπουν στο supermarket και το καρότσι σου να έχει μόνο δύο είδη: 10 κιλά μήλα και 10 κιλά γατοτροφή.
Πως δεν τον έχουν μαντρώσει ακόμη,απορώ  :2funny:

Ο δημητράκης είναι ακριβώς αυτό που λες γόνος,ανεπάγγελτος,ψωλάς.Ο τρόπος που τον μεταχειριζόμαστε δείχνει ακριβώς τον τρόπο που μεταχειριζόμαστε τους υπόλοιπους ψωλάδες.Εντάξει κάποιοι αγανακτούν με τα κλωτσομπουνίδια σε υαίσθητα θύματα αλλά έτσι είναι.
Είναι βαθύ το θέμα.Είναι το πώς οι τύποι της δεκαετίας του 90 πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Εμένα δε με νοιάζει αν ο τύπος,είναι ευαίσθητος,ειδική κατηγορία ή ο,τιδήποτε.Γενικά γαμάμε.Απόλυτοι Βαλκανιοπουτσιστές.Απέραντη μανία.

Κάτι τέτοιους γόνους βουτυρομπεμπέδες τους χέζουμε στην καράφλα μέχρι να βγάλουν μαλλιά.

:rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάλι το γεύμα του ποστάρει ο πορνομετανάστης.
Ο,τι χέζουν τα γατάκια.
Με αυτές τις food selfies δελεάζει τα γκομενάκια να τον χέσουν.
2 μέρες τρώω μόνο μήλα για να αδυνατίσω.Μου κάνανε πρόταση να πάω St. Pauli για στριπτίζ.Την τελευταία φορά είχα σκίσει.
  Τα σκατάκια μου είναι για σένα και το Χάρη να τα φάτε  :2funny:.
  Τώρα καθεσαι σπιτι με ψωμι και μαζεύεις λεφτά για να πάρεις σε 6 μήνες μια απελπισμένη και να της δώσεις τα 3 χιλιάρικα που μαζεψες  :2funny:Για να πάει μαζί σου για 2-3 μέρες και να μας βάλεις της φωτο της  :2funny:να δείξεις ότι γαμάς  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κάτι τέτοιους γόνους βουτυρομπεμπέδες τους χέζουμε στην καράφλα μέχρι να βγάλουν μαλλιά.

:rockon: :rockon: :rockon:

Πω πω ρε φίλε,τι πάθανε.Φαντάσου να βγουν και να πουν για ένδοξη παράδοση,εμείς στο Γράμμο εμείς εδώ εμείς εκεί κτλ. φάγανε χέσιμο με το κουτάλι.
Γενικά με τις κουράδες δεν υπάρχει έλεος,μου κάνει εντύπωση πώς έχουν τόσο στήριξη γιατί είναι τόσο ψαρωμένα τα άτομα αντί να απελευθερωθούν.Γουστάρουν ψωλάδες,γόνους,παραμύθι κτλ άστους στην τύχη τους μέχρι να συνετιστούν.
Γενικά έχουν λύσσα όχι τόσο αυτοί οι βλάκες αλλά οι γονείς τους,για το αδικαιολόγητο γαμήσι όπως το βλέπουν.
Δεν καταλαβαίνουν το τεράστιο μεγαλείο μας.Εμείς δε χρειάζεται να δώσουμε μάχη γιατί τους παίρνουμε σουβλάκι.
Πόσοι θα πουν είμαι μπαζογάμης ή δε γαμάω τίποτα και αιτία είναι ο δημητράκης?Κανένας.Πόσοι θα πουν αιτία είναι ο Κμαν και ο Β.Π.?Πολλοί.
Πόσοι θα πουν είμαι άφραγκος λόγω δημητράκη?Κανένας.Πόσοι θα πουν οι Κμαν,Β.Π. φταίνε?Πάρα πολλοί.Εχουμε πραγματικό impact,είναι αυτό που λέω οτι καθορίζουμε τις εξελίξεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
:coffee:

...λίγα μακαρόνια και τριάμισι πεπόνια...  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom