Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
οπως τα ειπες αδερφε.οπως λεει ο δασκαλος η αφραγεια και η αγαμια επιρεαζει.λες να του εκοψαν
το επιδομα και δεν μπορει να παει αθηνα να χεσει να ξαλαφρωσει στον δρομο η να αυνανιστει με τους πακιστανους εξω απο το μεταξουργιο?ας κανουμε ερανο ολοι να παει απο την πετρουπολη αθηνα να γαμησει
χχαχαχαχααχ.παντως μου εκανε μεγαλη εντυπωση που μας ελεγε για μπαζα 30 ετων και αλλες μαλακιες.
οδυσσο που πηγαμε σαλον πηρε μια 30--35 με κυταριτιδα και κιλακια το εγραψα τοτε και το ελεγα στον τασο και γελουσα χαχαχαχ.μετα καμακωσε την αλλη βιζιτα 33-38 και μιλουσε με τις ωρες μαζι της.
παντως τον θαυμαζω που ζει τοσα χρονια πετρουπολη και αντεχει να γαμα ακομα τοσα χρονια την μογγολα.
δεν θα γαμουσα ποτε στην ζωη μου ουτε γαμω ξανα την ιδια γκομενα.μαλλον τα καλα του μονιμου
ειναι αυτα χαχαχαχα
ποιες 500 με κασερι μια μογγολα και την χουφτα του γαμα.πεπονια 500 ισως να γαμησε χαχαχαχ.
δειχνει πιο νεοσ τωρα με την εμφυτευση ο πουστης ρε ουτε 45 δεν τον βαζεισ χαχαχαχ
το μονο που ειπες αληθεια.σε πηρα να γραψεις οτι κανεις πλακα γιατι θα σε γαμησω αλλα εσυ συνεχισες και εβαλες και τον σινοχαρα στο κεφαλι μου οτι τον κατηγορησα κατι που οσοι με γνωριζουν
δεν το πιστευουν.σου αρεσει να βαζεις ολουσ να τσακωνονοντε χωρις να υπαρχει λογος.
ειπαμε ξερουμε εισαι  ο πιο ομορφος,ο πιο καλοντυμενος απο της φωτο σου χχαχαχαχα,ο πιο πετυχημενος,
ο πιο διασημος και εισαι εκεντρικος οπως ολοι οι πισοκινητοι σταρς.
εισαι μοντελο φτηστος ο ρωσος που βαζεις βιντεακια για αυτο γαμασ μονο την μογγολα που δεν θελει
να κατοικηση στο κοτεινερ μαζι σου οπως οι αλλες που σε ενοχλουν χαχαχαχ.οσο για τις φωτο που βαλεις με τισ μικρες εχω και φωτο σου οδυσσο με ασχετες που τις επερνεσ κλαμπ αγγαλια για να σε φωτογραφιζω. χααχαχαχ.εκτος απο το πιο ομορφος και επιτυχημενος εισαι και ο πιο μαλιας του σαιτ χαχαχαχ σου πανε οι πουτσοτριχες στο κεφαλι.αντε τελος μαζι σου γιατι βαριεμε να ασχολουμε

Σπάνια αλλά καμία φορά έχει δίκιο ο Μήτσος  :2funny: Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο  :2funny: Και το σταματημένο ρολόι δύο φορές το εικοσιτετράωρο δείχνει την σωστή ώρα.  :2funny: :2funny: :2funny:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Το λάθος που κάνουν όλοι αυτοί Χάρηδες,δημητράκηδες κτλ είναι οτι πιστεύουν οτι έχουν κάτι σπέσιαλ μια προσωπική γοητεία και προσόντα που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το εκτιμήσουν οι γκόμενες και θα τους φέρει τζάμπα μουνάκι.
Πέραν του οτι είναι τελείως ψευδαισθητικοί,τελικά αντιμετωπίζουν τη σκληρή πραγματικότητα.
Αν καταλάβαιναν οτι είναι για τον πούτσο από όλες τις απόψεις,θα έπαιρναν αντίμετρα και θα είχαν καλύτερη τύχη.
Δε με εκτιμά η γκόμενα,τι περιμένεις αφού πουτάνες είναι όλες κτλ.

Τα άτομα σαν εμένα όντας εντελώς ρεαλιστές μοστράρουμε κασέρι παρά το οτι ξέρουμε την τεράστια υπεροχή μας αλλά ξέροντας τους περιορισμούς και τις συμβατικότητες των γυναικών θέλουμε να τους δώσουμε μια δικαιολογία για το πιπώνι και το γλυφοκώλι για να νιώσουν ευχάριστα.
Δηλαδή κέρδισα του τα πήρα του μαλάκα.Ηπια τα χύσια αλλά στην τελική είμαι κερδισμένη.Είναι win win situation όπως λένε οι Αγγλοι.Και αυτές ευχαριστημένες και ο πότσος κερδισμένος.
αρχοντα μην συγκρινεις εμενα ,εσενα και τον αυνανιστη πεπονογαμη γιατι δεν εχουμε κανενα σημειο επαφης.εσυ πας καριμπιαν και φορτωνεις η απο το χρισατικ κοβεις της πουτανες,ο διμητρακης γαμα την μογγολα και την χουφτα του και μεχρι 10-20 ευρο μεταξουργιο ενω εγω σου ειπα δεν ασχολουμε με τισ κατηγοριες και τισ πουτανες αυτες για αυτο μην μας βαζεισ ολουσ στο ιδιο καζανι.
εγραψα 4 χρονια για ολους τους ειδους καμακια,πουτανιερο,τακτικες και πως θα το παιξουν σε ολες της ομαδες επιδει τα εχω κανει ολα τα τελευτεα 20 χρονια ειπα τα αποτελεσματα που θα εχουν.
αν ερθω κιεβ και κανω βολτα πανω κατω χρισατικ σιγουρα θα βρω γκομενα αλλα αν ειναι να δωσω σε σπονσορετες και τις τυπικες τυπισεσ που βολταρουν χρισατικ για μενα δεν με ενδιαφερει αυτο το επιπεδο.ουτε οι βιζιτεσ που βαζεισ φωτο με ενδιαφερουν αφου αυτες ειναι των 500 γριβνα οδυσσο!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Είναι φαντάζομαι κάτι σαν το κούρεμα του Δημητράκη.

Εννοείς μετά την τελευταία πετυχημένη εμφύτευση;

drW6Bzj.jpg

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ας γράψω και τίποτα on topic..

Τσεκάρω το Tinder που και που και μου έχουν σκάσει απίστευτα νέτα από Ρωσία,Λευκορωσία,που όπως καταλαβαίνω ψάχνονται με μόνιμους για βίζα.

Από περιέργεια έκανα match για να πιάσω κουβέντα και τα μηνύματα που μου έρχονται είναι αυτόματα και με ρωτάνε για το status μου,κ.λ.π.

Ηλικίες 25-32, έχω καμιά ντουζίνα

Bmh7VZB.jpg

En4CT6x.jpg

Αρχηγέ γιατί δεν σπιτώνεις καμιά πιτσιρίκα, να της ρίχνεις 3 πούτσες και 2 καβλιά κάθε μέρα :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Έσπασε πολύ ο Μήτσος Αν και πιστεύω κοντευει τα 60 και όπως πάντα λέει ψέματα για την ηλικία του   

Μάλλον τον ζηλεύεις λιγάκι..
Δεν βλέπεις την αφάνα στη φωτό, μιλάμε για 100% επιτυχημένη εμφύτευση, έπιασαν τόπο τα λεφτά του.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα σχετικα αυτο που λες με το ντυσιμο μου το κανω πρωτα γιατι νιοθω εγω ομορφα.
ειπα ξανα της διαφορες κιεβ και οδυσσου και βαζω στοιχημα ο αρχοντας κμαν μονο αρκαδια θα καταφερει με βιζιτες να παιξει.τωρα ειχαμε με τον θειο μου οδυσσο που μου ελεγε πλεον δεν καμακωνεις και με κανεις
ρεζιλι που λεω σε φιλους οπεια βαλεις στο ματι αμεσως πανω της.του απαντησα το εκανα και μπροστα σου τωρα οδυσσο για να δεις οτι δεν ειναι μαλακιες αυτα που λεω.που παω στο μπαρ-ρεστοραν οδυσσο
η στο καφε ολες μου χαμογελανε,μιλανε,με ξερουν βλεπουν ντυσιμο και τισ τσαντες απο τα μαχαζια που κανω ψωνια.ποσες φορες ρε θειε να σου πω οτι σε οπεια πεσω στην ντιριπασοσκαγια η να κανει βολτες πανω κατω η να καθετε με τισ ωρες ασκοπα με την φιλη της οχι μονο δεν μου απαντανε σχεδον ποτε οταν τους μιλω ενοχλουντε γιατι σε βαζουν σε κατηγορια ξενος,σεξοτουριστας πεφτουλασ.
στο κιεβ ελεγα στον θειο ολες περιμενουν πριγλασενια,δηλαδη προσκληση οταν καθωντε στην χρισατικ καπου
η στα παρκα στα παγκακια.οδυσσο καμια δεν θα σου μιλησει.χτεσ περπατουσα στο νεο ελληνικο παρκο μεχρι να παω σε ραντεβου στο εστιατοριο και χαμογελω σε 2 γκομενες.αυτες αρχισαν τα παραξενες γριματσες και οτι φοβουντε οπως κανουν ολες οδυσσο!τους λεω μην φοβαστε περνω την ωρα
δεν ασχολουμε με γκομενες που καθοντε σε παγκακια, περιμενετε κανενα γυφτο να σασ μιλησει χαχαχαχ.
περασμενο σαβατο εφτασα αργα ετσι δεν πηγα στο μπαρ ρεστοραν που παω.προχτεσ σαβατο φουλ και ολεσ νορμαλ μουναρες ειναι εκει.ολες χαμογελα,με βλεπουν αλλη αντιμετοπιση εχω εκει απο τις αδεσποτες και αφραγγες!η μαλακια ηταν οτι ολη μερα πηγαινα και ηταν αδεια μονο σαβατο ειχε κοσμο αλλα μεχρι της 10
επρεπε να ειμε σπιτι γιατι μου εμεινε φοβοσ μην με κτυπησουν μονο παλι βραδυ.περνει και ο θειος να δει μαλιστα αν με συνοδευουν αλλοι φιλοι ελληνες δικοι του μεχρι το σπιτι.3 φορες πηγα συνοδεια γιατι εβλεπα περιεργους εξω και φοβομουν.οδυσσο η μαλακια ειναι δεν μπορεισ να καμακωσεις στο δρομο,θες κονε και οτι τα μερη που εχει νορμαλ κοσμο μονο σαβατο εχει παιχνιδι και κοσμο.
μιλαμε για χωρις αντιπαλο το σαβατο 300 γυναικεσ και 50 αντρεσ που παντα ειναι παρεα,δεν πανε ανδροπαρεες εκει αλλα μονο γυναικεσ παρεα.ολες 2-4 μαζι και ανοιγουν κρασακια η κοκτειλ με γαφητα απο μεχικανικα,σουσι οτι σκεφτεις.παρασκευη πηγα και καθησαν διπλα μου 2 κυριλε γκομενες 40-45
και επιναν κρασακι.απεναντι αλλες παρεα 40-45 καλοντυμενες ειδη μεθυσμενες λιγο η μια με εβλεπε και θα την κερνουσα καμια μπουκαλα κρασι.με περνει ενα βλαμενο τηλεφωνο να βρεθουμε και σαν μαλακας πηγα να την γαμησω την γκομενα αυτη σιγουρα.τελικα η μικρη αφου φαγαμε λεει παμε σε ενα καταστημα να δω τσαντα.με πηρε σε μαχαζι που πανε οι πλουσιες κοπελες,λεω εδω ακριβα ειναι αυτη μπηκε μεσα.
δεν της εκανα προταση να αγορασει φυσικα και μετα μου λεει φευγω.αντε γεια της λεω,εχασα ομως τισ γκομενες στο μπαρ αλλα κερδισα και που δεν με ξαφρισε η μικρη για το τιποτα.
ο κμαν επιδει περνει της βιζιτες που πληρωνει λεει παρε τσαντα στην γκομενα.
η συγκεκριμενη ηθελε δωρο και να φυγει οπως μου εκαναν πριν 15 χρονια κιεβ.την εστειλα και την επομενη πηρα ενα παντελονι απο χιλφινγερ και μια φανελα λακοστ απο αυτες που φορα και ο διμητρακης στα βιντεο του χαχαχαχα.αν ηταν οι πωλητριες που γουσταρω θα επερνα και αλλα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ας γράψω και τίποτα on topic..

Τσεκάρω το Tinder που και που και μου έχουν σκάσει απίστευτα νέτα από Ρωσία,Λευκορωσία,που όπως καταλαβαίνω ψάχνονται με μόνιμους για βίζα.

Από περιέργεια έκανα match για να πιάσω κουβέντα και τα μηνύματα που μου έρχονται είναι αυτόματα και με ρωτάνε για το status μου,κ.λ.π.

Ηλικίες 25-32, έχω καμιά ντουζίνα

Bmh7VZB.jpg

En4CT6x.jpg

Αρχηγέ γιατί δεν σπιτώνεις καμιά πιτσιρίκα, να της ρίχνεις 3 πούτσες και 2 καβλιά κάθε μέρα :rockon:
Δεν γινεται αν δεν πληρώνει καθημερινά δεν του σηκώνεται

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Δεν γινεται αν δεν πληρώνει καθημερινά δεν του σηκώνεται

Τhis is blasphemy  :s&m_2:
Πληρώνει επειδή είναι χουβαρντόπαιδο, όχι επειδή χρειάζεται :rockon:

Εν τω μεταξύ, αυτές στο Tinder εμφανίζονται όλες με άλλο μικρό όνομα,μου στέλνουν αυτοματοποιημένα μηνύματα στα γερμανικά ότι ψάχνουν για κάτι σοβαρό και όλες είναι δήθεν σε κάτι χωριά ή πόλεις σε ακτίνα 100 χλμ από Μόναχο. :think:

Αρχηγέ, να κλείσω κανά ραντεβού και να πάω με το σιδερένιο άλογο; :rockon:

Τι παίζει κατά τη γνώμη σου, ψάχνουν να την αράξουν μόνιμα Μόναχο;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
:jerking:σαβατο στο μπαρ ρεστοραν πανε ολες απο 22-35.ολες μονες με αντρα μονο παρεες οικογενειες.
οπως ειπα δεν εχω χρονο οδυσσο για πουτανες και μια μερα πηγα σε βιζιτα 18 ετων αλλα περασα χαλια.
της ειπα να γινει γκαρσονα αφου δεν κανει για την δουλεια.μεχρι να βρω να γαμησω πηγα 3 φορες εκει και δεν ειχαν την μερα γκομενες.πηρα 30 τηλεφωνα απο σαιτ και ολα ηταν απο το ιδιο μεροσ.αλλεσ δν απαντουσαν η μακρια απο μενα με τα ποδια.θελω διπλα μου κεντρο να πηγαινω που ξερω τους δρομουσ.
απογευμα εχω συναντησεις με φιλους και οικογενεια και βραδυ δεν ειχα χρονο για βολτες.μεχρι 9-10 σπιτι.
κεντρο μετα τις 10 μονο περιεργοι και γκομενες που δεν σου μιλανε ενω ειναι αφραγγες.
υπαρχουν 3-5 εστιατορια με νορμαλ καλεσ γκομενες το ολιο πιτσα στην μπουνινα και λανζεροσκαγια που ειναιπαντα γκομενες παρεα 2-4 μαζι.το κομποτ εχει γκομενες αλλα δεν ειναι ολες 100% νορμαλ εχει και προ και μερικα νεα γεωργιανα.δεν πηγαινα σε αυτα που εχει γκομενες γιατι ο φιλος μου εχει εστιατοριο
ελληνικο και το βραδυ ετρωγα εκει.επρεπε να παω και σε αυτα τα μερη αλλα δεν νιωθω καλα παντα υποστιριζω φιλους στις δουλειες τους.βαρεθηκα τωρα γιατι ξυπνουσα πολυ γρηγορα και κοιμομουν γρηγορα.δεν εχει κλαμπ διπλα η κατι και 2-3 μπαρακια ειναι μικροι και γνωστοι ολοι μερα οι ιδιοι.
βασικα η πολη μου αρεσει και η βολτα,τα ιδια μου ειπε και ιρλανδοσ που κανει φιλμακια στην ουκρανια.
γνωρισα τον tsar conor ενας ιρλανδος που προσλαμβανει μοντελα και κανει φιλμακια.ηταν δυο μηνες οδυσσο και εμενε διπλα μου.ειχαμε μιλησει πιο πριν στο γιουτουπ και βρεθηκαμε τυχαια.πηγαμε καφε
και ειπε τα ιδια για οδυσσο.δεν γουσταρουν ξενουσ και ερχετε μονο για την πολη οχι τισ γκομενες.
επεμενε να παω λβιβ ασφαλες και πιο οραια.μεθαυριο ο τυπος μινσκ παει και ειπε τα καλυτερα για λευκωρωσια.ειναι ο τυπος που ρωτουσε στα φιλμακια της γκομενες αν θα εβγαιναν με ξενο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Τhis is blasphemy  :s&m_2:

Εν τω μεταξύ, αυτές στο Tinder εμφανίζονται όλες με άλλο μικρό όνομα,μου στέλνουν αυτοματοποιημένα μηνύματα στα γερμανικά ότι ψάχνουν για κάτι σοβαρό και όλες είναι δήθεν σε κάτι χωριά ή πόλεις σε ακτίνα 100 χλμ από Μόναχο. :think:

Ότι γουστάρει κάνει και όπως θέλει ζει. Από τα άτομα που συμπαθώ και χαίρομαι που υπάρχουν εδώ  

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τhis is blasphemy  :s&m_2:

βαλκανιε ο θειος μου γαμισε μουναρα τσεχα με 50 ευρο στην αθηνα μου εδωσε ενα σαιτ
και ειπε εχει απο ολες τησ φθλες με 50-60 ευρο.ποιοτικα καλυτερα με οτι εχει οδυσσο.
δεν θα εχει βιζιτες σε σαλον στο μελλον ολες οι καλες αρκαδια και ζητανε απο 150-300 ευρο.
ασε να βρω το σαιτ να το δεις ειναι απο αθηνα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
βαλκανιε ο θειος μου γαμισε μουναρα τσεχα με 50 ευρο στην αθηνα μου εδωσε ενα σαιτ
και ειπε εχει απο ολες τησ φθλες με 50-60 ευρο.ποιοτικα καλυτερα με οτι εχει οδυσσο.
δεν θα εχει βιζιτες σε σαλον στο μελλον ολες οι καλες αρκαδια και ζητανε απο 150-300 ευρο.
ασε να βρω το σαιτ να το δεις ειναι απο αθηνα
Σίγουρα κανα στούντιο είναι

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Τελικα Χαρρι τι εγινε? Σε επιασαν στο παρκο η οχι? η εγινε προπαγανδα και παραπλανηση, παραλλαγη και αποκρυψη απο τον Πορνομεταναστη?
(εδω λεει οτι το γιλεκο ειναι του Χαρρι και τον ευχαριστουμε! )
Εδειξε στην τβ ενα ρεπορταζ για το ελληνικο παρκο! Ελπιζω να μην εγινε εκει το εγκλημα!
υγ.
Ασχετο, μυστες, τελικα αυτο με τα πεπονια, εχει καποια υποσταση η ειναι εκφραση του συρμου?
Παλια σε μια εκθεση φωτογραφιας, ειχε καποιον με ενα καρπουζι.
Υπηρχε ενα ντοκουμεντο, το ειδαμε!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Τελικα Χαρρι τι εγινε? Σε επιασαν στο παρκο η οχι? η εγινε προπαγανδα και παραπλανηση, παραλλαγη και αποκρυψη απο τον Πορνομεταναστη?
Εδειξε στην τβ ενα ρεπορταζ για το ελληνικο παρκο! Ελπιζω να μην εγινε εκει το εγκλημα!
υγ.
Ασχετο, μυστες, τελικα αυτο με τα πεπονια, εχει καποια υποσταση η ειναι εκφραση του συρμου?
εγω μικρος γαμαγα Πεπονια.τα εβαζα στο φουρνο στους 50 βαθμους(τοτε δεν υπηρχαν φουρνοι μυκροκυμματων)να ζεσταθουνε λιγακι.τους εκανα μια τρυπα στο πλα'ι' και τα γαμαγα και εχυνα μεσα!!!!φοβερη αισθηση σαν πραγματικο μουνι!!!!μετα τα εκοβα στη μεση και τα εβαζα στο ψυγειο!!!ειχε πολυ γελιο οταν εβλεπα μετα να τρωνε πεπονι ο πατερας μου και η αδερφη μου!!!!του πατερα μου του το αποκαληψα φετος το φεβρουαριο και του ηρθε να κανει εμμετο.αλλα δεν μπορουσε να μου πει τιποτα για κατι που γινοταν πανω απο 15 χρονια πριν!!!!
το καρπουζι το προσπαθησα.ειναι πολυ μαλακο μεσα και ανοιγει γρηγορα.εξω ειναι σκληρο και δεν μεγαλωνει η τρυπα που θα ανοιξεις.ενω στο πεπονακι ανοιγεις μια μικρη τρυπα αρχιζεις να γαμας και η τρυπα μεγαλωνει σιγα σιγα.χυνεις φανταστικα ειναι υγρο και θυμιζει παρα πολυ καυλωμενο μουνακι.
Και αλλά πολλά

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
υγ.
Ο Χάρης σήμερα είναι σε κατάσταση αμόκ τον καταλαβαίνω....σχεδον 2 μέρες ηταν κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα...δεν ειχε ουτε wi-fi στο διαμερισμα για να αυνανιστει σαν ανθρωπος με το chaturbate.Τελικα εφυγε αγαμητος,τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν εφαγε ξύλο  :2funny:αν και μπορεί να του άρεσε το ξύλο  :2funny:. Γι'αυτό και γράφει για να ξεκαβλώσει και πήραν φορά και οι παρεξηγημένοι μπατήρηδες  :2funny:και γράφουν κ αυτοί  :2funny:η μεγάλη πλάκα θα είναι αν μάθω τι έγινε με το Σκυλοχάλια με κάθε λεπτομερια (που θα το μαθω) γιατί μας το κρύβουν!
 Η πλάκα είναι ότι ο Χάρης τον Σαλονικιο και τον Ιωσήφ δεν τους αγγίζει τους φοβάται μάλλον  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ο Χάρης σήμερα είναι σε κατάσταση αμόκ τον καταλαβαίνω....σχεδον 2 μέρες ηταν κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα...δεν ειχε ουτε wi-fi στο διαμερισμα για να αυνανιστει σαν ανθρωπος με το chaturbate.Τελικα εφυγε αγαμητος,τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν εφαγε ξύλο  :2funny:αν και μπορεί να του άρεσε το ξύλο  :2funny:. Γι'αυτό και γράφει για να ξεκαβλώσει και πήραν φορά και οι παρεξηγημένοι μπατήρηδες  :2funny:και γράφουν κ αυτοί  :2funny:η μεγάλη πλάκα θα είναι αν μάθω τι έγινε με το Σκυλοχάλια με κάθε λεπτομερια (που θα το μαθω) γιατί μας το κρύβουν!
  Η πλάκα είναι ότι ο Χάρης τον Σαλονικιο και τον Ιωσήφ δεν τους αγγίζει τους φοβάται μάλλον  :2funny:
Ασχετο αν καποιοι απο αυτους τους μπατίρηδες βγαζουν τον μηνα οτι σου στελνουν οι δικοι σου για ενα χρονο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom