dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Πράγματι τότε ήταν μια απο τις ατυχείς στιγμές του Αρχηγού! Χωρίς να θέλω να τον μειώσω για ότι έχει πει και προσφέρει θα συνοψίσω λίγο το περιστατικό που ο Fidel το είχε αναφέρει!
Έβγαλε μια φωτογραφία τον Κμαν όταν "καμάκωνε" δυο γκομενάκια και την δημοσίευσε στο νήμα της Πολωνίας με σβησμένο τον ίδιο και μόνο μια φιγούρα να φαίνεται! Τότε ρώτησε τον αρχηγό τι έχει να πει για... αυτό το καμάκι!
Ο αρχηγός άρχισε να λέει τη σβησμένη φιγούρα (που ήταν ο εαυτός του) .. μαλάκα με λάθος προσέγγιση και γλώσσα σώματος που οι γκόμενες τον καταλαβαίνουν απο τα 5 μέτρα απο το καθρέφτισμα στο τζάμι!![]()
![]()
Με τον Φιντέλ είχαμε λιώσει στο γέλιο! Μαγική Βραδιά στο Μπού!
Ακόμα και οι Ηγέτες έχουν τις ατυχείς στιγμές τους!
θυμηθηκα τον φιλοσοφο μιντριτερ που γαμα και βαζει φωτο απο πιθηκες ετσι της εβαλα χερι απο κατω
Πού τον θυμήθηκες αυτόν?
Όποιος δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή μπορει να βρει μία δουλειά καλά αμειβόμενη εδώ (min 2000) έχει το χρόνο τη διάθεση και την όρεξη.. να έρθει τρέχοντας να νοικιάσει διαμέρισμα εδώ (Αγία Πετρούπολη) και να ζήσει την last period του τελευταίου ανατολικού παράδεισουΜια και εδώ πέρα μιλάμε μόνο για Κίεβο να πω κάτι off topic...
Όποιος δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή μπορεί να βρει μια δουλειά καλά αμειβόμενη εδώ (min 1000), έχει το χρόνο τη διάθεση και την όρεξη.. να έρθει τρέχοντας να νοικιάσει διαμέρισμα εδώ και να ζήσει την last period του τελευταίου ανατολικού παράδεισου.
Τάδε έφη dude901123
Μετά από μερικά χρόνια θα μιλάμε για χαμένες ευκαιρίες, στερνή γνώση κτλ.
Μια και εδώ πέρα μιλάμε μόνο για Κίεβο να πω κάτι off topic...
Όποιος δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή μπορεί να βρει μια δουλειά καλά αμειβόμενη εδώ (min 1000), έχει το χρόνο τη διάθεση και την όρεξη.. να έρθει τρέχοντας να νοικιάσει διαμέρισμα εδώ και να ζήσει την last period του τελευταίου ανατολικού παράδεισου.
Τάδε έφη dude901123
Μετά από μερικά χρόνια θα μιλάμε για χαμένες ευκαιρίες, στερνή γνώση κτλ.
Σύμφωνα με τον Ιωσήφ ο ξένος δεν μπορεί να καταθέσει λεφτά σε κλειστό λογαριασμό,μόνο ταμιευτηρίου.
συμφωνα με τον ιωσηφ γαμας μονο την χουφτα σου χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ.Σύμφωνα με τον Ιωσήφ ο ξένος δεν μπορεί να καταθέσει λεφτά σε κλειστό λογαριασμό,μόνο ταμιευτηρίου.
διμητρακη θεε παρε την παε.σωσε το κομα του λεβεντη και κανε τον πεζεβεγγη(κερατα)Μα αυτοί τον κατέστρεψαν τον Λεβέντη.Δε είδες που είναι για κλάματα και όλοι χρωστάνε?Και τώρα ένας ένας του έφυγαν.Κριμα πάντως ένας άνθρωπος να προσπαθεί να πετύχει κάτι 40 χρόνια και να πηγαίνουν κάποιοι άχρηστοι και να τους καταστρέφουν ότι πέτυχε.Κανεις απ αυτούς δεν βγήκε με την αξία του.Στην πράξη διορισμένοι από το Λεβέντη ήταν Αφού έγινε με λίστα η διαλογή.
Έκανε βέβαια και κάποιες λάθος κινήσεις αλλά οι βουλευτές του τον κατέστρεψαν.
Δε νομίζω ότι η κτηνοβασία είναι χειρότερο από την ομοφυλοφιλία που είναι ότι πιο συχαμερο υπάρχει.
σωστα σου λεει ο ιωσηφ δεν εισαι κτηνοβατης αλλα φρουτογαμης!επιδει δεν εχει κατσικεςΟ Ιωσήφ μου λέει συνέχει ότι δεν είμαι κτηνοβατηςαν ήμουν λέει θα είχα σκυλιά στο σπίτι
ούτε ότι είμαι αυνανιστής
αν ήμουν αυνανιστής λέει θα μαλακιζομουν σαν τον Χάρη στα πάρκα
Εδώ τόσες γυναίκες έχει κατσίκες θα πηδάω?Και να ήθελα που να της βρω κιόλας?
.Και Ελλάδα πιο φτηνά μου βγαίνει το Μεταξουργείο και η Φυλής
![]()
αρχωντα σωστα για αυτο και εσυ ισως να εκανες καμια επενδυση.αντι στις σπονσορετες παρε 2-3 διαμερισματα και βαλτα ενοικιο.σκεφτωμουν να παω μονιμα οδυσσο και να παρω 4-5 ενα υπνοδοματιο με καλες τιμες μεσο του θειου μου και να μεινω εκει.αλλα με ζαλιζουν οι δικοι να κατσω εδωΓενικά δηλαδή ή μαζεύεις 400000 ευρώ και τα ρίχνεις σε ιδιωτική ασφάλιση γήρατος και αποσύρεσαι Κίεβο με 2000-2500 δολλάρια (αυτό κάνουν πολλοί Αμερικάνοι)
Η αγοράζεις μερικά ακίνητα με τα ίδια λεφτά και τα νοικιάζεις(αυτό κάνουν πολλοί Ευρωπαίοι και Ελληνες)
ή αγοράζεις μαγαζιά στο Κίεβο και μένεις εκεί(αυτό κάνουν πολλοί Τούρκοι)
ή δουλεύεις Δύση και πας τακτικά Κίεβο(αυτό κάνουν πολλοί Δυτικοί)
Δηλαδή άμα σκάσει ο άλλος με 1000 ευρώ τη μέρα σιγά μην κοιτάξει η γκόμενα το μονιμά με τα 30 ευρώ τη μέρα.Πάει στο σείχη και στο εύκολο χρήμα εκτός αν πιάσει ξηρασία και σφίξουν οι τσέπες(αποσυρθούν οι σοβαροί επενδυτές κτλ).Κάπως έτσι δουλεύει η κατάσταση Κίεβο.
οι τιμες αυτες ειναι.μαζι μου 100, ουτε θα κερασεις.αμεσως φορτωμα.Τι να κλάσεις με 100 ευρώ ρε συ?100 ευρώ είναι μόνο τα ποτά και τα κουβέρ για τις γκόμενες.
Το έχω γράψει πολλές φορές χωρίς διακοσάρα ξεγυρισμένη σε κάθε ραντεβού μετρητά ή δώρα εξτρά δεν παίζει να σου ρίξουν βλέφαρο,είσαι απλά ανύπαρκτος και θύμα.
Οι γκόμενες θέλουν χουβαρντάδες,ο άσσος με δύο μηδενικά δεν κάνει καλή εντύπωση.Πω πω,κανάς ψιλικατζής είναι αυτός σαν τον κεμπαμπτζή από τα Αδανα που με έπρηξε χτες για να μου πάρει μια κόκα κόλα.
διμητρακη αυτο το μπατζετ ειναι για να παω 6 μερες κιεβ η πετρουπολη.μηνα δεν τον βγαζωΌποιος δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή μπορει να βρει μία δουλειά καλά αμειβόμενη εδώ (min 2000) έχει το χρόνο τη διάθεση και την όρεξη.. να έρθει τρέχοντας να νοικιάσει διαμέρισμα εδώ (Αγία Πετρούπολη) και να ζήσει την last period του τελευταίου ανατολικού παράδεισου
Βέβαια η γνώμη μου είναι ότι και γιά Κίεβο θέλεις 2.000 γιατί αν βγάλεις τα 500 του ενοικίου σου μένουν 1.500 με 1.000 δε νομιζω οτι ζει καποιος καλα οταν εχει ενοίκιο 500 ευρώ.
Δε νομίζω ότι υπάρχει ένας εδώ μέσα που να έχει αυτά τα λεφτά πόσο μάλλον να βρει μιά δουλεια εκεί με τέτοια λεφτά!Εδω θα βρει δουλειά με 500 το πολύ ευρώ στην καλυτερη περιπτωση να παει στο προξενειο με 800 αν βγαλεις 400-500 ενοικιο δε φτανουν για τίποτα,καλυτερα να κατσεις Ελλάδα πιό καλα θα περνας στη Φυλης και το Μεταξουργείο.
Αν θες να τους βοηθίσεις πες τους ιδέες τι δουλεια να βρουνε εκει (αν υπάρχει)με αυτα τα λεφτά?
Όποιος δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή μπορει να βρει μία δουλειά καλά αμειβόμενη εδώ (min 2000) έχει το χρόνο τη διάθεση και την όρεξη.. να έρθει τρέχοντας να νοικιάσει διαμέρισμα εδώ (Αγία Πετρούπολη) και να ζήσει την last period του τελευταίου ανατολικού παράδεισου
Βέβαια η γνώμη μου είναι ότι και γιά Κίεβο θέλεις 2.000 γιατί αν βγάλεις τα 500 του ενοικίου σου μένουν 1.500 με 1.000 δε νομιζω οτι ζει καποιος καλα οταν εχει ενοίκιο 500 ευρώ.
Δε νομίζω ότι υπάρχει ένας εδώ μέσα που να έχει αυτά τα λεφτά πόσο μάλλον να βρει μιά δουλεια εκεί με τέτοια λεφτά!Εδω θα βρει δουλειά με 500 το πολύ ευρώ στην καλυτερη περιπτωση να παει στο προξενειο με 800 αν βγαλεις 400-500 ενοικιο δε φτανουν για τίποτα,καλυτερα να κατσεις Ελλάδα πιό καλα θα περνας στη Φυλης και το Μεταξουργείο.
Αν θες να τους βοηθίσεις πες τους ιδέες τι δουλεια να βρουνε εκει (αν υπάρχει)με αυτα τα λεφτά?
αρχωντα σωστα για αυτο και εσυ ισως να εκανες καμια επενδυση.αντι στις σπονσορετες παρε 2-3 διαμερισματα και βαλτα ενοικιο.σκεφτωμουν να παω μονιμα οδυσσο και να παρω 4-5 ενα υπνοδοματιο με καλες τιμες μεσο του θειου μου και να μεινω εκει.αλλα με ζαλιζουν οι δικοι να κατσω εδω
που ειναι ασφαλες και μαλακιες.πρεπει να εισαι συνεχεια εκει.μια γνωστη μου 10 σπιτια εχει και ολα σε ξενους τα εχει νοικιασμενα ολοχρονα.ο θειος μου εχει αρκετα και πολυτελειας αλλα δεν τα νοικιαζει πουθενα.αν θελει καπιος πουλα μονο.εβαλε σε σπιτι που πηρε 200 χιλιαδεσ δολαρια στο κεντρο ενοικιαστη εναν τουρκο και μια μερα που πηγε βρηκε αλλους 10 μεσα και τους εδιωξε.
αρχωντα σωστα για αυτο και εσυ ισως να εκανες καμια επενδυση.αντι στις σπονσορετες παρε 2-3 διαμερισματα και βαλτα ενοικιο.σκεφτωμουν να παω μονιμα οδυσσο και να παρω 4-5 ενα υπνοδοματιο με καλες τιμες μεσο του θειου μου και να μεινω εκει.αλλα με ζαλιζουν οι δικοι να κατσω εδω
που ειναι ασφαλες και μαλακιες.πρεπει να εισαι συνεχεια εκει.μια γνωστη μου 10 σπιτια εχει και ολα σε ξενους τα εχει νοικιασμενα ολοχρονα.ο θειος μου εχει αρκετα και πολυτελειας αλλα δεν τα νοικιαζει πουθενα.αν θελει καπιος πουλα μονο.εβαλε σε σπιτι που πηρε 200 χιλιαδεσ δολαρια στο κεντρο ενοικιαστη εναν τουρκο και μια μερα που πηγε βρηκε αλλους 10 μεσα και τους εδιωξε.
εγω μονο εκει εχω 24 ανεσεις.ελλαδα θεσαλονικη εγραψα τα αρνιτικα που δεν ειχα ανεσεις οπωςΟχι ρε φίλε,σιγά μη μένω μόνιμα Ουκρανία.Το φως είναι τόσο θαμπό από τη μόλυνση που σε 3 μέρες νιώθεις ανάπηρος,όπου φύγει φύγει.Σκατά υποδομές,κανένα ευρωπαικό στάνταρ,η χώρα είναι μόνο για σύντομες επισκέψεις και γαμήσια,η έλλειψη ανέσεων δεν αντέχεται.
ειπα ξανα ηταν το λαθος μου μικροτερος κιεβ που ηθελα να τισ ριξω χωρις να προσφερι κασερι αλλα δωρακια και κερασματα.επρεπε απο τοτε να κανω προσφορες ολες τοτε θα δεχωνταν.Δε γαμάς με κέρασμα μόνο.Ολες θέλουν δωράκι εξτρά.Καλύτερα να δώσεις δωράκι 100 ευρώ και να την πας Mc Donalds που λέει ο λόγος παρά να σκάσεις 100 ευρώ στα σούσια και να της κάνεις δωράκι 10 ευρώ.
Τώρα βέβαια ο άλλος θα πει τα 100 ευρώ στο γεύμα δεν τα υπολογίζω γιατί το φχαριστήθηκα και ντερλίκωσα και εγώ,πάρ το αυγό και κούρευτο δηλαδή.