Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πράγματι τότε ήταν μια απο τις ατυχείς στιγμές του Αρχηγού! Χωρίς να θέλω να τον μειώσω για ότι έχει πει και προσφέρει θα συνοψίσω λίγο το περιστατικό που ο Fidel το είχε αναφέρει!
Έβγαλε μια φωτογραφία τον Κμαν όταν "καμάκωνε" δυο γκομενάκια και την δημοσίευσε στο νήμα της Πολωνίας με σβησμένο τον ίδιο  και μόνο μια φιγούρα να φαίνεται! Τότε ρώτησε τον αρχηγό τι έχει να πει για... αυτό το καμάκι!
Ο αρχηγός άρχισε να λέει τη σβησμένη φιγούρα (που ήταν ο εαυτός του) .. μαλάκα με λάθος προσέγγιση και γλώσσα σώματος που οι γκόμενες τον καταλαβαίνουν απο τα 5 μέτρα απο το καθρέφτισμα στο τζάμι!  :dunno: :dunno: :dunno:
Με τον Φιντέλ είχαμε λιώσει στο γέλιο! Μαγική Βραδιά στο Μπού!
Ακόμα και οι Ηγέτες έχουν τις ατυχείς στιγμές τους!

Το υποψιάστηκα οτι ήμουν εγώ γιατί οι γκόμενες ήταν οχτάρια και σιγά μην πήγαινε άλλος έξω στο δρόμο σε οχτάρια στο άσχετο.
Εγραψα τότε στο Φιντέλ,εγώ είμαι μου απαντάει στο φόρουμ όχι,δεν είσαι εσύ.
Αλλά ήταν λάθος η φωτό γιατί έδειχνε τις γκόμενες να κοιτάνε στο κινητό πριν πάω,όχι αφού πήγα.Δηλαδή έδειχνε δύο γκόμενες να κοιτάνε στο κινητό και έναν τύπο να προσεγγίζει υπό λάθος γωνία όπως ήμουνα εξαναγκασμένος.
Σκέψου έφτασα Κρακοβία 20.00 τη νύχτα Πέμπτη που δεν έχουν τα μαγαζιά κόσμο,μετά από 12 ώρες ταξίδι εξανλημένος,έκατσα μόνο μία νύχτα και παραλίγο να βγάλω μια γκόμενα ένα ψωλάκι στο Κόκο παρά τις δυσμενείς συνθήκες.Ηταν και τέλη Ιουνίου με τις περισσότερες φοιτήτριες φευγάτες.
Αν κάποιος άλλος πάει με τις συνθήκες μόνο για μία νύχτα,όχι ΠΣΚ και όχι σε φοιτητική σαιζόν θα πιάσει τα αρχίδια του φυσικά,εγώ το τόλμησα λόγω εμπειρίας για να έχω ένα shot και γιατί ήθελα να τεστάρω το μέρος αν έχει potential.
Για να καλιμπραριστείς πρέπει να χτυπήσεις πολύ γρήγορα πολλές γκόμενες και να φας πολλές απορρίψεις για να πάρεις το κολλάει,αλλιώς πρέπει να κάτσεις πάνω από τριήμερο απλά για να συνηθίσεις το μέρος.Αν πας ακαλιμπράριστος με το καλημέρα μόνο για μία νύχτα χωρίς καθόλου κοννέ από το ίντερνετ και στηριζόμενος μόνο στα κλαμπ είναι πολύ δύσκολα.
Παρόλα αυτά θα γαμούσα σίγουρα το ψωλάκι αν καθόμουνα μερικές μέρες παραπάνω αφού με άφησε να τη χεροκωλιάζω κάτω από τη φούστα και είχαμε συμφωνήσει στα 200 ευρώ.
Μετά που ξαναπήγα Κρακοβία για διήμερο το 2015 και πρόλαβα να καλιμπραριστώ τσίμπησα 7 τηλέφωνα και με  τη μία ένα εικοσάχρονο καυλάκι 170 έξω από τη Γκαλέρια Κρακόβσκα που φόραγε τοπάκι και low cut σορτσάκι ίσα ίσα πάνω από το μουνί που φαίνονταν οι μουνότριχες συνομιλώ ακόμα και ίσως τη φέρω Ελλάδα για διακοπές.
Επρεπε να είσαι εκεί όταν καλιμπραρίστηκα,πόσο εύκολα έπαιρνα τα τηλέφωνα στο daygame απλά κυκλοφορώντας στην κεντρική πλατεία και στη Γκαλέρια.

D

dude901123

Επισκέπτης
Μια και εδώ πέρα μιλάμε μόνο για Κίεβο να πω κάτι off topic...
Όποιος δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή μπορεί να βρει μια δουλειά καλά αμειβόμενη εδώ (min 1000), έχει το χρόνο τη διάθεση και την όρεξη.. να έρθει τρέχοντας να νοικιάσει διαμέρισμα εδώ και να ζήσει την last period του τελευταίου ανατολικού παράδεισου.

Τάδε έφη dude901123

Μετά από μερικά χρόνια θα μιλάμε για χαμένες ευκαιρίες, στερνή γνώση κτλ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
θυμηθηκα τον φιλοσοφο μιντριτερ που γαμα και βαζει φωτο απο πιθηκες ετσι της εβαλα χερι απο κατω

Πού τον θυμήθηκες αυτόν?

Με θυμήθηκε οταν η ανυπέρβλητη εσωστρέφεια της εσωτερικής του ελαφρότητας, συνάντησε τη δική σου φωτογραφία με το "διαστημικό"  star wars σώβρακο !! :grin:

ΥΓ:Ετσι για να μάθεις να ρωτάς μαλακίες !!!

Συνημμένα

• 15364962511491498833853983868729.jpg
    15364962511491498833853983868729.jpg
    327,4 KB · Εμφανίσεις: 26

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όποιος δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή μπορεί να βρει μια δουλειά καλά αμειβόμενη εδώ (min 1000), έχει το χρόνο τη διάθεση και την όρεξη.. να έρθει τρέχοντας να νοικιάσει διαμέρισμα εδώ και να ζήσει την last period του τελευταίου ανατολικού παράδεισου.

Τάδε έφη dude901123

Όποιος δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή μπορει να βρει μία δουλειά καλά αμειβόμενη εδώ (min 2000)  έχει το χρόνο τη διάθεση και την όρεξη.. να έρθει τρέχοντας να νοικιάσει διαμέρισμα εδώ (Αγία Πετρούπολη) και να ζήσει την last period του τελευταίου ανατολικού παράδεισου :)
  Βέβαια η γνώμη μου είναι ότι και γιά Κίεβο θέλεις 2.000 γιατί αν βγάλεις τα 500 του ενοικίου σου μένουν 1.500 με 1.000 δε νομιζω οτι ζει καποιος καλα οταν εχει ενοίκιο 500 ευρώ.
  Δε νομίζω ότι υπάρχει ένας εδώ μέσα που να έχει αυτά τα λεφτά πόσο μάλλον να βρει μιά δουλεια εκεί με τέτοια λεφτά!Εδω θα βρει δουλειά με 500 το πολύ ευρώ στην καλυτερη περιπτωση να παει στο προξενειο με 800 αν βγαλεις 400-500 ενοικιο δε φτανουν για τίποτα,καλυτερα να κατσεις Ελλάδα πιό καλα θα περνας στη Φυλης και το Μεταξουργείο :2funny:.
  Αν θες να τους βοηθίσεις πες τους ιδέες τι δουλεια να βρουνε εκει (αν υπάρχει)με αυτα τα λεφτά?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Τάδε έφη dude901123

Αν είσαι εισοδηματίας(εισπράττεις από ενοίκια) ή location independant με άνω των 2500 ευρώ μηνιαίως το Κίεβο είναι καλό.Τάδε έφη Κman.
Αν δεν είσαι εισοδηματίας και θες να γαμήσεις οχτάρια και πάνω πρέπει να δουλεύεις Δύση με άνω των 3000 ευρώ μηνιαίως και να έρχεσαι Κίεβο για σεξοεκδρομές.Αν θες να γαμάς εξαράκια εφταράκια και συμβατικές,μπορείς να το κάνεις και με ελληνικούς μισθούς των 1500 ευρώ μηνιαίως αρκεί να είσαι κάτω των 40 και να έχεις πολλές άδειες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά δηλαδή ή μαζεύεις 400000 ευρώ και τα ρίχνεις σε ιδιωτική ασφάλιση γήρατος και αποσύρεσαι Κίεβο με 2000-2500 δολλάρια (αυτό κάνουν πολλοί Αμερικάνοι)
Η αγοράζεις μερικά ακίνητα με τα ίδια λεφτά και τα νοικιάζεις(αυτό κάνουν πολλοί Ευρωπαίοι και Ελληνες)
ή αγοράζεις μαγαζιά στο Κίεβο και μένεις εκεί(αυτό κάνουν πολλοί Τούρκοι)
ή δουλεύεις Δύση και πας τακτικά Κίεβο(αυτό κάνουν πολλοί Δυτικοί)
Δηλαδή άμα σκάσει ο άλλος με 1000 ευρώ τη μέρα σιγά μην κοιτάξει η γκόμενα το μονιμά με τα 30 ευρώ τη μέρα.Πάει στο σείχη και στο εύκολο χρήμα εκτός αν πιάσει ξηρασία και σφίξουν οι τσέπες(αποσυρθούν οι σοβαροί επενδυτές κτλ).Κάπως έτσι δουλεύει η κατάσταση Κίεβο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Σύμφωνα με τον Ιωσήφ ο ξένος δεν μπορεί να καταθέσει λεφτά σε κλειστό λογαριασμό,μόνο ταμιευτηρίου.
Σύμφωνα με τον Ιωσήφ ο ξένος δεν μπορεί να καταθέσει λεφτά σε κλειστό λογαριασμό,μόνο ταμιευτηρίου.
συμφωνα με τον ιωσηφ γαμας μονο την χουφτα σου χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ.
οραια η φωτο με τα μηλα και τις γατοτροφες διμητρακη.σταματησες να γαμας πεπονια και ξεκινησες
τα μηλα?χαχαχαχαχαχ.οι γατοτροφες ειναι για να καλοπιανες της γατουλες να σου τον γλειφουν στο μπανιο.
εκτος απο τους ζωοφιλους,κτηνοβατες προεδρε μου θα εχεις και την ψηφο των μαναβιδων,λαικης αγορας,φρουταριων και ολον τον παραγωγων.συν τους ψηφους απο εδω σε βλεπω να αυνανιζεσε μεσα στην βουλη η εξω απο συνταγμα ντυμενος τσολιας.σου ευχομε ολοψυχα να γινεις βουλευτεις και να τους χεσεις
ολους

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μα αυτοί τον κατέστρεψαν τον Λεβέντη.Δε είδες που είναι για κλάματα και όλοι χρωστάνε?Και τώρα ένας ένας του έφυγαν.Κριμα πάντως ένας άνθρωπος να προσπαθεί να πετύχει κάτι 40 χρόνια και να πηγαίνουν κάποιοι άχρηστοι και να τους καταστρέφουν ότι πέτυχε.Κανεις απ αυτούς δεν βγήκε με την αξία του.Στην πράξη διορισμένοι από το Λεβέντη ήταν Αφού έγινε με λίστα η διαλογή.
  Έκανε βέβαια και κάποιες λάθος κινήσεις αλλά οι βουλευτές του τον κατέστρεψαν.
  Δε νομίζω ότι η κτηνοβασία είναι χειρότερο από την ομοφυλοφιλία που είναι ότι πιο συχαμερο υπάρχει  :2funny:.
διμητρακη θεε παρε την παε.σωσε το κομα του λεβεντη και κανε τον πεζεβεγγη(κερατα)
θα σκι
Ο Ιωσήφ μου λέει συνέχει ότι δεν είμαι κτηνοβατης  :2funny:αν ήμουν λέει θα είχα σκυλιά στο σπίτι  :2funny:ούτε ότι είμαι αυνανιστής  :2funny:αν ήμουν αυνανιστής λέει θα μαλακιζομουν σαν τον Χάρη στα πάρκα  :2funny:
  Εδώ τόσες γυναίκες έχει κατσίκες θα πηδάω? :2funny:Και να ήθελα που να της βρω κιόλας? :2funny:.Και Ελλάδα πιο φτηνά μου βγαίνει το Μεταξουργείο και η Φυλής  :2funny:
σωστα σου λεει ο ιωσηφ δεν εισαι κτηνοβατης αλλα φρουτογαμης!επιδει δεν εχει κατσικες
αναγκαστικα την βγαζεις με την χουφτα σου.αν λιωσει κανα πεπονι και ειναι ζουμερο του ριχνεις
κανα μανικι.αφου εχει πολλες γυναικες πετρουπολη μην πας να γαμασ στην φυλης.
ανοιγε το ψυγειο οταν εισαι ελλαδα αν θες να κανεις οικονομια και γαμα οτι φρουτο βρεις.
φρουτογαμη μου εσυ χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Γενικά δηλαδή ή μαζεύεις 400000 ευρώ και τα ρίχνεις σε ιδιωτική ασφάλιση γήρατος και αποσύρεσαι Κίεβο με 2000-2500 δολλάρια (αυτό κάνουν πολλοί Αμερικάνοι)
Η αγοράζεις μερικά ακίνητα με τα ίδια λεφτά και τα νοικιάζεις(αυτό κάνουν πολλοί Ευρωπαίοι και Ελληνες)
ή αγοράζεις μαγαζιά στο Κίεβο και μένεις εκεί(αυτό κάνουν πολλοί Τούρκοι)
ή δουλεύεις Δύση και πας τακτικά Κίεβο(αυτό κάνουν πολλοί Δυτικοί)
Δηλαδή άμα σκάσει ο άλλος με 1000 ευρώ τη μέρα σιγά μην κοιτάξει η γκόμενα το μονιμά με τα 30 ευρώ τη μέρα.Πάει στο σείχη και στο εύκολο χρήμα εκτός αν πιάσει ξηρασία και σφίξουν οι τσέπες(αποσυρθούν οι σοβαροί επενδυτές κτλ).Κάπως έτσι δουλεύει η κατάσταση Κίεβο.
αρχωντα σωστα για αυτο και εσυ ισως να εκανες καμια επενδυση.αντι στις σπονσορετες παρε 2-3 διαμερισματα και βαλτα ενοικιο.σκεφτωμουν να παω μονιμα οδυσσο και να παρω 4-5 ενα υπνοδοματιο με καλες τιμες μεσο του θειου μου και να μεινω εκει.αλλα με ζαλιζουν οι δικοι να κατσω εδω
που ειναι ασφαλες και μαλακιες.πρεπει να εισαι συνεχεια εκει.μια γνωστη μου 10 σπιτια εχει και ολα σε ξενους τα εχει νοικιασμενα ολοχρονα.ο θειος μου εχει αρκετα και πολυτελειας αλλα δεν τα νοικιαζει πουθενα.αν θελει καπιος πουλα μονο.εβαλε σε σπιτι που πηρε 200 χιλιαδεσ δολαρια στο κεντρο ενοικιαστη εναν τουρκο και μια μερα που πηγε βρηκε αλλους 10 μεσα και τους εδιωξε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τι να κλάσεις με 100 ευρώ ρε συ?100 ευρώ είναι μόνο τα ποτά και τα κουβέρ για τις γκόμενες.
Το έχω γράψει πολλές φορές χωρίς διακοσάρα ξεγυρισμένη σε κάθε ραντεβού μετρητά ή δώρα εξτρά δεν παίζει να σου ρίξουν βλέφαρο,είσαι απλά ανύπαρκτος και θύμα.
Οι γκόμενες θέλουν χουβαρντάδες,ο άσσος με δύο μηδενικά δεν κάνει καλή εντύπωση.Πω πω,κανάς ψιλικατζής είναι αυτός σαν τον κεμπαμπτζή από τα Αδανα που με έπρηξε χτες για να μου πάρει μια κόκα κόλα.
οι τιμες αυτες ειναι.μαζι μου 100, ουτε θα κερασεις.αμεσως φορτωμα.
το κερασμα ειναι για αυτους που δεν ξερουν τι παιζει.κερασμα ειχε πριν δεκαετια που αρκαδια ολο ιταλοι
θυματα ειχε παρεες οπως ειναι τωρα ισραηλιτες και τουρκοι.ξεχαστε την νυχτερινη ζωη πριν με τωρα οι ντοπιοι μου λενε δεν πατανε βραδι αρκαδια

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Όποιος δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή μπορει να βρει μία δουλειά καλά αμειβόμενη εδώ (min 2000)  έχει το χρόνο τη διάθεση και την όρεξη.. να έρθει τρέχοντας να νοικιάσει διαμέρισμα εδώ (Αγία Πετρούπολη) και να ζήσει την last period του τελευταίου ανατολικού παράδεισου :)
  Βέβαια η γνώμη μου είναι ότι και γιά Κίεβο θέλεις 2.000 γιατί αν βγάλεις τα 500 του ενοικίου σου μένουν 1.500 με 1.000 δε νομιζω οτι ζει καποιος καλα οταν εχει ενοίκιο 500 ευρώ.
  Δε νομίζω ότι υπάρχει ένας εδώ μέσα που να έχει αυτά τα λεφτά πόσο μάλλον να βρει μιά δουλεια εκεί με τέτοια λεφτά!Εδω θα βρει δουλειά με 500 το πολύ ευρώ στην καλυτερη περιπτωση να παει στο προξενειο με 800 αν βγαλεις 400-500 ενοικιο δε φτανουν για τίποτα,καλυτερα να κατσεις Ελλάδα πιό καλα θα περνας στη Φυλης και το Μεταξουργείο :2funny:.
  Αν θες να τους βοηθίσεις πες τους ιδέες τι δουλεια να βρουνε εκει (αν υπάρχει)με αυτα τα λεφτά?
διμητρακη αυτο το μπατζετ ειναι για να παω 6 μερες κιεβ η πετρουπολη.μηνα δεν τον βγαζω
με 1000 ευρο!τι θα κερνω στις γκομενες?καθε μερα εξω τροω.τωρα οδυσσο  που πηγαινα ελληνικο το βραδι
και δεν κερασα καμια γκομενα περασα οικονομικα με 50 την μερα για φαι και κανα καφε,γλυκακια.
δυλαδη με 1700 γριβνα την μερα με το παλιο ρειτ 170 ευρο.με το ρειτ που επεζα κιεβ 200-220.
αν ειχα γκομενες θα ετρωγα 3-4 χιλιαδεσ γριβνα αν ηταν οικονομικη κανα σουσι αλλα αν θελει
γαριδες,μυδια και τετεια μπαρ ρεστοραν θα ηθελα 4-5 χιλιαδεσ γριβνα!πως να ζησω ενα μηνα με 1000 ευρο?

D

dude901123

Επισκέπτης
Όποιος δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή μπορει να βρει μία δουλειά καλά αμειβόμενη εδώ (min 2000)  έχει το χρόνο τη διάθεση και την όρεξη.. να έρθει τρέχοντας να νοικιάσει διαμέρισμα εδώ (Αγία Πετρούπολη) και να ζήσει την last period του τελευταίου ανατολικού παράδεισου :)

Ρε Δημητράκη πόσα χρόνια ζεις στη Ρωσία? Δεν γνωρίζεις το μισθολόγιο? Τι είναι αυτά που γράφεις? Άσε που για τους έλληνες αν πιαστούν σωστά μπορούν να βγάλουν πολλά χρήματα εδώ, αρκεί να πιαστούν. Και δεν μιλάω για ταβέρνες και σαντουϊτσάδικα. Αυτά τέλειωσαν. 500 ενοίκιο είναι για τα κορόιδα. Ένα γαμάτο διαμέρισμα με όλα μέσα κάνει 300. Οτιδήποτε παραπάνω είναι για χαζόβλαχους τουρίστες. Γελάνε οι Ουκρανοί με οτιδήποτε πάνω από 10.000 hryvnia. Μιλάμε για ένα άτομο, όχι για τριάρι ή οικογένεια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αρχωντα σωστα για αυτο και εσυ ισως να εκανες καμια επενδυση.αντι στις σπονσορετες παρε 2-3 διαμερισματα και βαλτα ενοικιο.σκεφτωμουν να παω μονιμα οδυσσο και να παρω 4-5 ενα υπνοδοματιο με καλες τιμες μεσο του θειου μου και να μεινω εκει.αλλα με ζαλιζουν οι δικοι να κατσω εδω
που ειναι ασφαλες και μαλακιες.πρεπει να εισαι συνεχεια εκει.μια γνωστη μου 10 σπιτια εχει και ολα σε ξενους τα εχει νοικιασμενα ολοχρονα.ο θειος μου εχει αρκετα και πολυτελειας αλλα δεν τα νοικιαζει πουθενα.αν θελει καπιος πουλα μονο.εβαλε σε σπιτι που πηρε 200 χιλιαδεσ δολαρια στο κεντρο ενοικιαστη εναν τουρκο και μια μερα που πηγε βρηκε αλλους 10 μεσα και τους εδιωξε.

Οχι ρε φίλε,σιγά μη μένω μόνιμα Ουκρανία.Το φως είναι τόσο θαμπό από τη μόλυνση που σε 3 μέρες νιώθεις ανάπηρος,όπου φύγει φύγει.Σκατά υποδομές,κανένα ευρωπαικό στάνταρ,η χώρα είναι μόνο για σύντομες επισκέψεις και γαμήσια,η έλλειψη ανέσεων δεν αντέχεται.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ελπιζω οπως λεει και ο ιωσηφ διμητρακη τελος να μαλακιζεσε και να ασχολεισε με σοβαροτητα.
οταν θες δινεισ καλες πλιροφοριες και σωστα μιλας για ολα.ο δασκαλος λεει να αφοσιωθεις
στον προεκλογικο αγωνα και ασε τους πνευματικους αυνανισμους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Δε γαμάς με κέρασμα μόνο.Ολες θέλουν δωράκι εξτρά.Καλύτερα να δώσεις δωράκι 100 ευρώ και να την πας Mc Donalds που λέει ο λόγος παρά να σκάσεις 100 ευρώ στα σούσια και να της κάνεις δωράκι 10 ευρώ.
Τώρα βέβαια ο άλλος θα πει τα 100 ευρώ στο γεύμα δεν τα υπολογίζω γιατί το φχαριστήθηκα και ντερλίκωσα και εγώ,πάρ το αυγό και κούρευτο δηλαδή.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οχι ρε φίλε,σιγά μη μένω μόνιμα Ουκρανία.Το φως είναι τόσο θαμπό από τη μόλυνση που σε 3 μέρες νιώθεις ανάπηρος,όπου φύγει φύγει.Σκατά υποδομές,κανένα ευρωπαικό στάνταρ,η χώρα είναι μόνο για σύντομες επισκέψεις και γαμήσια,η έλλειψη ανέσεων δεν αντέχεται.
εγω μονο εκει εχω 24 ανεσεις.ελλαδα θεσαλονικη εγραψα τα αρνιτικα που δεν ειχα ανεσεις οπως
σουπερμαρκετ 24 η μεγαλα μαχαζια και σουπερμαρκετ στο κεντρο.πασ για νερο στο περιπτερο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δε γαμάς με κέρασμα μόνο.Ολες θέλουν δωράκι εξτρά.Καλύτερα να δώσεις δωράκι 100 ευρώ και να την πας Mc Donalds που λέει ο λόγος παρά να σκάσεις 100 ευρώ στα σούσια και να της κάνεις δωράκι 10 ευρώ.
Τώρα βέβαια ο άλλος θα πει τα 100 ευρώ στο γεύμα δεν τα υπολογίζω γιατί το φχαριστήθηκα και ντερλίκωσα και εγώ,πάρ το αυγό και κούρευτο δηλαδή.
ειπα ξανα ηταν το λαθος μου μικροτερος κιεβ που ηθελα να τισ ριξω χωρις να προσφερι κασερι αλλα δωρακια και κερασματα.επρεπε απο τοτε να κανω προσφορες ολες τοτε θα δεχωνταν.
εβρισκα μικρουλες 8-9 στα 16-18 τοτε χωρις επαφες πολλες χρισατικ κι ξενους.
αλλα τοτε λειτουργας οτι εισαι νεος και καλυτερος σε ολα απο τους ουκρανους που συχναζαν στα ιδια μερη.οδυσσο κεντρο  δεν βρισκεις γκομενα πλεον ουτε για προσφορα να κανεισ!ολες αρκαδια καλοκαιρι.
περιοριζομε αν ειμαι τυχερος για γνωριμια με αλλη τουριστρια,συνηθως αν δω με φωτο γκομενες προσεγγιζω.φετος και περσι ολες ηταν με φιλες και δακτυλιδια στα χερια οι τουριστριες απο ουκρανια.
απο κιεβ και καλοντυμενες οχι απελπισμενες που ψαχνοντε.αυτο με ξενερωσε οδυσσο ενω κιεβ θα επερνα 300 την μερα κινητα με πεσιματα οπως οι ουκρανοι.οδυσσο δεν βλεπω τετεια.αν μια γκομενα περιμενει μονη σε λιγο εμφανιζετε γκομενος.την επαθα πολλες φορες.ελεγαν περιμενω γκομενο και τσακ ερχωταν.
δεν το λενε να σε αποφυγουν.ευτυχος κανενας δεν με παρεξηγησε και ηταν ολοι ευγενικοι μεχρι τωρα.
δεν εχω διαθεση πλεον οδυσσο να καμακωνω.νιοβρη γνωρισα 30 ετων καλο κοριτσακι ελευθερη.
πηγαμε στο μπαρ ρεστοραν και την επομενη ενω ειχαμε ειδη 2 φορες παει καφε δεν απαντουσε.
εμενα μακρια απο κεντρο αλλα δουλευε κεντρο.εμενε με τους γονεις της μεγαλοι ανθρωποι.
εφυγα την επομενη και μετα αλλαξα κινητο δεν την ξαναπηρα.αλλες τελευτεα διαθεσιμες που αξιζουν δεν γνωρισα ουτε πλισιασα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ποσες ταιζα και δωρα και ψωνισματα εκανα και την εκαναν μικρουλες πριν χρονια κιεβ.
αυτα σταματησα εδω και 2 χρονια να κανω.σε οπεια αξιζει θα κανω δωρα μονο.
σε πουτανες,προ,σπονσορετεσ ποσα θεσ και δρομο.εξτρα κερασματα και δωρα τελος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom