Αυτή είναι η τυπική αντίδραση της γενιάς μου.Τους αφήνουμε να κερδίζουν όλα τα επιχειρήματα και εμείς απλά γαμάμε.
Δεν υπήρχε παλιά τέτοιος σταρχιδισμός.
Οταν καταλάβουν τι γίνεται,θα κουφαθούν.
Εγώ πιστεύω οτι γαμάς αλλά μόνο μέσω ίντερνετ και κάτω από εφτά σε εμφάνιση αλλιώς θα σε δαγκώνανε.Δηλαδή δε βάζεις φίλτρα π.χ. άνω του 175 κάτω από 60 κιλά,κάτω των 25 ετών κτλ,αυξάνεις το selection και τις παίρνεις σουβλάκι.
Εγώ επειδή έρχομαι μόνο για τριήμερο χτυπάω μόνο ποιοτικές,βάζω πάρα πολλά φίλτρα και αν δεν κάτσει δε με ενοχλεί αφού γλιτώνω τα λεφτά μου για την επόμενη φορά.
Δηλαδή για εμένα δεν έχει κανένα νόημα να πληρώσω 300 ευρώ αεροπορικό και 80 ευρώ τη μέρα διαμονή σε κεντρικό διαμέρισμα για να γαμήσω εφτάρια.Είναι ηλίθιο αφού την ίδια ποιότητα βρίσκω στα FKK με ένα πενηντάρικο.
Για εμένα το ταξίδι και το σπονσοριλίκι έχει νόημα όταν πας για οχτάρια και πάνω.
Π.χ. πλήρωσα 100 ευρώ τραίνο,270 ευρώ διαμονή στο Χίλτον Βρότσλαβ μόνο και μόνο για να χτυπήσω μια νύχτα στο Grey club.Στο Grey όμως παίζανε μούνες Πολωνέζες οχτάρια και εννιάρια.Δαπάνησα 400 ευρώ μόνο και μόνο για να έχω μια ευκαιρία.
Δεν έκατσε αλλά για εμένα είχε νόημα ενώ το να πάω να γαμήσω εφτάρι στα σίγουρα Πολωνία ή Κίεβο δεν έχει νόημα.
Προτιμώ δηλαδή να σκάσω πεντακοσάρα Chi για να έχω ευκαιρία με τα μοντέλα και ας μην κάτσει από το να πάω Shooters με 15 ευρώ και να κυνηγάω εξάρια,εφτάρια.
Ενα οχτάρι αξίζει 20 φορές και πάνω από ένα εφτάρι οπότε πρέπει να τα σκάσεις αναλόγως.