Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.286
Πόντοι
5.006
Ολοι οι σοβαροι ανθρωποι μπαινουμε στο σαιτ, βρισκουμε μια μουναρα εσκορτ, της σκαμε 200ευρω και παμε σε ενα ξενοδοχειο να πηδηξουμε..
Ο κμαν βρισκει την ιδια μουναρα και της σκαει 3000 ευρω για διακοπες στην σαντορινη..τι να πεις, αβυσσος η ψυχη του μαλακα... :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σαλτα και γαργαλίσου

...που θα βάλω φωτο άλλου...

Πάλι ξεβρακωτος γυρίζεις ... μάλλον σου αρέσει η Βαλκάνια πούτσα..

Σωστή άποψη.Ελα ρε aegean μαζί Μινσκ και Κίεβο τον Οκτώβριο να ρίξεις κανάν πούτσο.Θα μπουκάρουμε Chi 500 ευρώ έκαστος και Rich cat,τι νομίζεις θα μας ξεφύγουν τα εννιάρια?
Ελα επιτέλους να δεις πώς βγαίνουν τα οχτάρια εννιάρια αφού ενδιαφέρεσαι.
Ελα να τραβάς φωτό,να τραβάω και εγώ να πειστούν οι άπιστοι Θωμάδες.Απλά φορτωμένος με τριχίλιαρο και μετά βλέπεις πώς γίνεται.
Δηλαδή πας Colorado να βλέπεις τα απολειφάδια αντί να πας στην πηγή.

Επισκέπτης
Ολοι οι σοβαροι ανθρωποι μπαινουμε στο σαιτ, βρισκουμε μια μουναρα εσκορτ, της σκαμε 200ευρω και παμε σε ενα ξενοδοχειο να πηδηξουμε..
Ο κμαν βρισκει την ιδια μουναρα και της σκαει 3000 ευρω για διακοπες στην σαντορινη..τι να πεις, αβυσσος η ψυχη του μαλακα... :S
Αφου δεν πας με πουτανες. Για τους αλλους μιλας;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Αμα βρεις τέτοιες γκόμενες σε σάιτ έσκορτ ... καλά κρασιά.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.286
Πόντοι
5.006
Αμα βρεις τέτοιες γκόμενες σε σάιτ έσκορτ ... καλά κρασιά.
Απειρες...βεβαια τα γουστα ειναι υποκειμενικα, πχ απο ολες τις αλογες που ποσταρες, για μενα η πιο μουναρα ειναι αυτη που απερριψες...
Αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο, το θεμα ειναι η απυθμενη μαλακια σου...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
διμητρακι δεν ξερω ποσα θα ηθελα το μηνα να ζησω ουκρανια αλλα τωρα για 9 μερες θα παρω 1800 ευρο.
με φτανουν πλεον λογο γριβνα και οτι δεν τα ξοδευω κερασματα σε ασχετες και περαστικες.
για τον μηνα βαιβαια θα με εφταναν τα διπλασια αν δεν αγοραζα ρουχα και τα τριπλασια αν αγοραζα φιρμες.διμητρακι πρεπει να παρω και σωβρακο του τιγρη ασορτι με το μπλουζακι ετσι για στατους?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.286
Πόντοι
5.006

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Οταν εγω πηγαινα με πουτανες, εσυ εκανες φουσκες με την μυξα σου (ο,τι κανεις και τωρα δηλαδη)...
τωρα ειναι πικεριστης,κολυμπαει σε αλλη διασταση μαλακιας κ απαξιωσης.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.286
Πόντοι
5.006
τωρα ειναι πικεριστης,κολυμπαει σε αλλη διασταση μαλακιας κ απαξιωσης.
Τοσα χρονια τον εφαγε η αγαμια..οποτε αποφασισε να αρχισει να τρωει δαχτυλο (και αυτο μια μορφη σεξ θεωρειται).. :vomit:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
ενα update του Κμανισμου συμφωνα με τις νεες πληροφοριες που μας εδωσε ο ιδιος ο ιδρυτης του...

Κμανισμος σημαινει

-πας σε ενα κωλομπαρο με φτηνες πουτανες στις 11 που πιανουνε δουλεια και ειναι αδειο απο πελατες, ουτε ο ντιτζεϊ δεν εχει αρχισει καν να βαζει μουσικη
- πας τρεχοντας και τις πιανεις ολες ψαχνοντας να βρεις ποια δε θα κανει εμετο ετσι που εισαι
- της δινεις πενταπλασια απο οσα ζηταει ακομα και απο δυσμορφικους πακιστανους
- φευγεις τρεχοντας να τη γαμησεις στο δωματιο μην αλλαξει γνωμη και ετσι χανεις ολη τη διασκεδαση και την ουσια του να πηγαινεις σε ενα κλαμπακι
- την επομενη μερα επειδη σου τελειωσανε τα λεφτα και δε μπορεις να της ξαναδωσεις οσα ζηταει (απο σενα μονο) για να τη γαμησεις, την πας στην πιο φτηνη μπακαλοταβερνα του Κιεβου και την ταϊζεις κουβερ και νερο βρυσης ενω της ταζεις να την πληρωνεις απο την επομενη μερα απλα οχι για να τη γαμας αλλα απλα για να ερθει μαζι σου διακοπες οταν ξαναμαζεψεις λεφτα
- Μετα απο κανα εξαμηνο που μαζευεις λεφτα χωρις να τρως και χωρις να εχεις να παρεις ενα βρακι της προκοπης, τη φερνεις στην Ελλαδα με τη φθηνοτερη πτηση, την πας στο φθηνοτερο ξενοδοχειο και τρωτε πασατεμπο ενω την αφηνεισ και φλερταρει και γαμιεται και με ξενους ενω την πληρωνεις εσυ
- μολις περασει η βδομαδα κουτσα στραβα, σηκωνεται και φευγει και σε γραφει στην καραμουναρα της και ουτε θυμαται το ονομα σου και συ ερχεσαι στο μπου και το παιζεις γαμικουλας και βαλκανιος παιχτης που δε σε νοιαζει οτι αυτη που μεχρι χθες χρυσοπληρωνες τωρα γαμιεται για ενα σφηνακι βοτκα

Αυτος ειναι ο Κμανισμος..... μη καταντησεις Κμανιστης, μεινε αντρας!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Χέστηκα.Κάνε ό,τι θες.Στα αρχίδια μου εντελώς.
Εμείς είμαστε σταρχιδιστές,ότι παπαριά και να κάνεις ό,τι μαλακία και να σκεφτείς ό,τι απειλή και να εκτοξεύσεις δεν έχει καμία συνέπεια.
Σας χύνουμε όλους στη μάπα,είστε απλά ανύπαρκτοι,σας γαμάμε και σας χύνουμε κολοκύθες.
Βύσματα,ψωλάδες,μαλάκες θα πεθάνετε όλοι.Είμαστε απλά ανώτεροι,τεράστιοι,τρώτε τεράστιο φυστίκι.
Αυτό που έγινε με Ελλάδα είναι απλώς το σαγανάκι.
Αυτοί οι γραικύλοι σε ένα χρόνο θα μας ξανά φορτώσουν τον Τσίπρα... Τους έχω ικανούς να τον επανεκλέξουν..
Οργανώνω σχέδιο διαφυγής αν γίνει κάτι τέτοιο! Το έχω δουλέψει και θα το υλοποιήσω σε ένα μήνα μετά την επανεκλογή του ρεμαλιού! Είναι στα βήματα του Μίδα! Αλλά απο το Πιρφοριστάν θα υπάρξει πλήρης απεμπλοκή και θα ξαναχτίσω το μέλλον μακριά!  
Θα ξαναπατήσω έδαφος ελληνικό μετά απο τουλάχιστον 10-20 χρόνια όταν θα έχει καταλαγιάσει η πνευματική αριστερή ραδιενέργεια..

Συνημμένα

• IMG_2003.JPG
    IMG_2003.JPG
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 31

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Σωστή άποψη.Ελα ρε aegean μαζί Μινσκ και Κίεβο τον Οκτώβριο να ρίξεις κανάν πούτσο.Θα μπουκάρουμε Chi 500 ευρώ έκαστος και Rich cat,τι νομίζεις θα μας ξεφύγουν τα εννιάρια?
Ελα επιτέλους να δεις πώς βγαίνουν τα οχτάρια εννιάρια αφού ενδιαφέρεσαι.
Ελα να τραβάς φωτό,να τραβάω και εγώ να πειστούν οι άπιστοι Θωμάδες.Απλά φορτωμένος με τριχίλιαρο και μετά βλέπεις πώς γίνεται.
Δηλαδή πας Colorado να βλέπεις τα απολειφάδια αντί να πας στην πηγή.
Θα το κάνουμε! Θα κανονίσουμε και με ΒΠ να γίνει χαμός!!

Κουμπάρο θα σου απαντήσω μετα! 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Να σας πω εγω τι ισχυσει στην εικονικη ζωη "ειδικων" του bou.Οι γυναικες θελουν τα παρακατω χαρακτηριστικα τα οποια ειναι και αδιαμφισβητητα.

-Θελουν οι γυναικες κοντους αντρες(μπορει να στραβολεμιασουν εξαλλου με τον ψηλο).1,70 και κατω το καταλληλο υψος της Ελληνικης υπεροχης.
-Θελουν χοντρους(η καλυτερη αποδειξη οτι εχει ο αντρας φραγκα,καποιες αδερφες με κοιλιακους δεν εχουν να φανε,γελαει ο κοσμος με το σωμα τους το γυμνασμενο)
-Θελουν κοντοψωλη(γιατι αλλιως μπορει και να πονεσουν,Βαλκανιος υπερ-πυραυλος σε μικρο μπουκαλακι οπως το αρωμα,το υπερτατο μυστικο)
-Θελουν τον παλιο αντρα τον γνησιο(που σκαει με σωβρακοφανελες η μποξερακια με την τιγρη-ασχετα που μεσα στο παντελονι κρυβεται γατακι...)
-Θελουν η ιχωρ να κυλαει στο αιμα του Ελληνα του πολεμιστη του γαμια του συμπαντος ολου που μασαει τα μνημονια σαν να ναι τσιχλες

Αυτες οι γυναικαρες που ειναι 8αρια,9αρια και 10αρια θελουν τετοιους αντρες!

Δεν πιστευω να υπαρχει η παραμικρη αμφιβολια για τα λεγομενα αυτων των ειδικων εδω μεσα

Να σας πω εγω και τωρα τι ισχυσει στην πραγματικη ζωη

Για καθε ενα απ τα παραπανω προτερηματα(των ειδικων) πληρωνουν την πουτανα επι 10..Ετσι βγαινει η τιμη της χιλιαρικα αντι για κατοσταρικα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα το κάνουμε! Θα κανονίσουμε και με ΒΠ να γίνει χαμός!!

Κουμπάρο θα σου απαντήσω μετα!  

Καλά με ΒΠ θα πέσει ατομική βόμβα στο Chi.Βασικά εγώ θα σπονσοράρω εσύ θα μιλάς στις γκόμενες και ο Β.Π. θα μοιράζει φάπες στα μεμέτια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να σας πω εγω τι ισχυσει στην εικονικη ζωη "ειδικων" του bou.Οι γυναικες θελουν τα παρακατω χαρακτηριστικα τα οποια ειναι και αδιαμφισβητητα.

-Θελουν οι γυναικες κοντους αντρες(μπορει να στραβολεμιασουν εξαλλου με τον ψηλο).1,70 και κατω το καταλληλο υψος της Ελληνικης υπεροχης.
-Θελουν χοντρους(η καλυτερη αποδειξη οτι εχει ο αντρας φραγκα,καποιες αδερφες με κοιλιακους δεν εχουν να φανε,γελαει ο κοσμος με το σωμα τους το γυμνασμενο)
-Θελουν κοντοψωλη(γιατι αλλιως μπορει και να πονεσουν,Βαλκανιος υπερ-πυραυλος σε μικρο μπουκαλακι οπως το αρωμα,το υπερτατο μυστικο)
-Θελουν τον παλιο αντρα τον γνησιο(που σκαει με σωβρακοφανελες η μποξερακια με την τιγρη-ασχετα που μεσα στο παντελονι κρυβεται γατακι...)
-Θελουν η ιχωρ να κυλαει στο αιμα του Ελληνα του πολεμιστη του γαμια του συμπαντος ολου που μασαει τα μνημονια σαν να ναι τσιχλες

Αυτες οι γυναικαρες που ειναι 8αρια,9αρια και 10αρια θελουν τετοιους αντρες!

Δεν πιστευω να υπαρχει η παραμικρη αμφιβολια για τα λεγομενα αυτων των ειδικων εδω μεσα

Να σας πω εγω και τωρα τι ισχυσει στην πραγματικη ζωη

Για καθε ενα απ τα παραπανω προτερηματα(των ειδικων) πληρωνουν την πουτανα επι 10..Ετσι βγαινει η τιμη της χιλιαρικα αντι για κατοσταρικα

Υπάρχουν πολλές Σλάβες που δε δίνουν πεντάρα για την εμφάνιση και τις ενδιαφέρει μόνο το παραδάκι στον άντρα.Στο λένε εξάλλου,δε με ενδιαφέρει πώς είναι ο άντρας εμφανισιακά αλλά αν μπορεί να μου παρέχει.
Τώρα βέβαια και στο χάλια εμφάνιση υπάρχουν όρια αλλά δίνω το γενικό περίγραμμα.
Για τις Σλάβες λεφτά>>εμφάνιση,για τις Δυτικές εμφάνιση>λεφτά.
Στην εμφάνιση παίζει ρόλο ηλικία,ύψος,γύμναση,ντύσιμο,κούρεμα,παπούτσια κτλ στα λεφτά παίζει ρόλο ρευστότητα,περιουσία,κιμπαριλίκι,μελλοντικές αποδοχές,χώρα διαμονής,αξιοπιστία κτλ.
Αλλά γενικά Σλάβες αν έχεις μετρια εμφάνιση και καλά λεφτά γαμάς άπειρες,αν πάλι έχεις φοβερή εμφάνιση και λίγα λεφτά πάλι γαμάς πολλές αλλά όχι τις ίδιες.
Δηλαδή ο Β.Π. θα γαμήσει και αυτός οχτάρια αλλά όχι τις ίδιες με εμένα.
Πολωνία,Τσεχία αν είσαι άνω των 40 τα πράγματα δυσχεραίνονται αισθητά ανεξαρτήτως χρημάτων.Βέβαια ένας τριανταπεντάρης με μέση εμφάνιση και μέτριο χρήμα γαμάει πολύ καλύτερα στην ανατολική από ό,τι Δυτική Ευρώπη.
Δηλαδή Πολωνία,Τσεχία η εμφάνιση και ειδικά αν είσαι ψηλός,γυμνασμένος και κάτω των 35 παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο από ό,τι Ουκρανία,Ρωσία.Στις τελευταίες χώρες ο τριαντάρης είναι σε χειρότερη μοίρα από το σαραντάρη ενώ Τσεχία,Πολωνία ακριβώς το αντίθετο.Ο λόγος είναι οτι ο τριαντάρης θεωρείται υποψήφιος γαμπρός άρα επιθυμητός από Πολωνές ενώ ο σαραντάρης θεωρείται κατασταλαγμένος οικονομικά άρα επιθυμητός από Ουκρανές.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Υπάρχουν πολλές Σλάβες που δε δίνουν πεντάρα για την εμφάνιση και τις ενδιαφέρει μόνο το παραδάκι στον άντρα.Στο λένε εξάλλου,δε με ενδιαφέρει πώς είναι ο άντρας εμφανισιακά αλλά αν μπορεί να μου παρέχει.
Τώρα βέβαια και στο χάλια εμφάνιση υπάρχουν όρια αλλά δίνω το γενικό περίγραμμα.
Για τις Σλάβες λεφτά>>εμφάνιση,για τις Δυτικές εμφάνιση>λεφτά.
Στην εμφάνιση παίζει ρόλο ηλικία,ύψος,γύμναση,ντύσιμο,κούρεμα,παπούτσια κτλ στα λεφτά παίζει ρόλο ρευστότητα,περιουσία,κιμπαριλίκι,μελλοντικές αποδοχές,αξιοπιστία κτλ.
Αλλά γενικά Σλάβες αν έχεις με χάλια εμφάνιση και καλά λεφτά γαμάς άπειρες,αν πάλι έχεις φοβερή εμφάνιση και λίγα λεφτά πάλι γαμάς πολλές αλλά όχι τις ίδιες.
Δηλαδή ο Β.Π. θα γαμήσει και αυτός οχτάρια αλλά όχι τις ίδιες με εμένα.

Δεν διαφωνω σε αυτα,διαφωνω στο να λεμε για υπεροχες και τοσο γαματοι ειμαστε σαν Ελληνες.@@ ειμαστε στο λεω εγω που κοντραριζομαι με Σουηδους,Ιταλους,Αμερικανους κτλπ σε καμακι σε κανονικες γυναικες.
Ο Ελληνας ειναι ενα σκαλι πανω απο Αραβες και Τουρκους.
Μην παραμυθιαζουμε εδω με Βαλκανικες υπεροχες.
Καμια υπεροχη δεν εχει το να τα σκασεις.
Ειτε Ελληνας ειτε μαυρος ειτε Πακις αμα πληρωσεις παιρνεις το υλικο αγαθο σου.
Και στην Μυκονο οι εμιρηδης ξεμουνιαζουν 10αρια,σιγα την υπεροχη που εχουν οι καμηλιεριδες απλα εχουν φραγκα

Και ο Πακιστανος που γαμαει στο Μεταξουργειο με αυτη την λογικη εχει Πακιστανικη υπεροχη.Στο Πακισταν δεν γαμαει ουτε με σφαιρες ενω Αθηνα ξεμουνιαζει Ρωσιδες τον 10Ευρω
Η αληθεια ειναι ομως αλλη,καμια υπεροχη δεν εχει απλα γαμαει για τα δεδομενα του Πακισταν 9αρια και 10αρια επειδη σκαει το αναλογο ποσο
Το αντιστοιχο κανει ο καθενας που γαμαει πουτανες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν διαφωνω σε αυτα,διαφωνω στο να λεμε για υπεροχες και τοσο γαματοι ειμαστε σαν Ελληνες.@@ ειμαστε στο λεω εγω που κοντραριζομαι με Σουηδους,Ιταλους,Αμερικανους κτλπ σε καμακι σε κανονικες γυναικες.
Ο Ελληνας ειναι ενα σκαλι πανω απο Αραβες και Τουρκους.
Μην παραμυθιαζουμε εδω με Βαλκανικες υπεροχες.
Καμια υπεροχη δεν εχει το να τα σκασεις.
Ειτε Ελληνας ειτε μαυρος ειτε Πακις αμα πληρωσεις παιρνεις το υλικο αγαθο σου.
Και στην Μυκονο οι εμιρηδης ξεμουνιαζουν 10αρια,σιγα την υπεροχη που εχουν οι καμηλιεριδες απλα εχουν φραγκα

Και ο Πακιστανος που γαμαει στο Μεταξουργειο με αυτη την λογικη εχει Πακιστανικη υπεροχη.Στο Πακισταν δεν γαμαει ουτε με σφαιρες ενω Αθηνα ξεμουνιαζει Ρωσιδες τον 10Ευρω
Η αληθεια ειναι ομως αλλη,καμια υπεροχη δεν εχει απλα γαμαει για τα δεδομενα του Πακισταν 9αρια και 10αρια επειδη σκαει το αναλογο ποσο
Το αντιστοιχο κανει ο καθενας που γαμαει πουτανες

Ο Ελληνας και γενικά ο Βαλκάνιος τους τρώει τους Δυτικούς και τους Αραβότουρκους εκτός έδρας.Αν δηλαδή βάλεις έναν Ελληνα,ένα Σουηδό,έναν Αμερικανό και έναν Τούρκο με τα ίδια λεφτά να μπουκάρουν σε μαγαζί στο τέλος η γκόμενα θα παίρνει πίπα στον Ελληνα.
Μιλάμε αν όλοι οι άλλοι όροι είναι ίσοι(εμφάνιση,λεφτά,χρόνος διαμονής,ηλικία κτλ).
Είναι γιατί ο Ελληναράς Βαλκάνιος ασκεί ισχυρό ψάρωμα στο περιβάλλον δηλαδή αποθαρρύνει τους ανταγωνιστές.Τα μεμέτια κάνουν το ίδιο όταν σκάνε σε ντουζίνες.
Εγώ εδώ έχω περιγράψει πολύ ρεαλιστικές καταστάσεις,τις δυναμικές ακριβώς από το μέτωπο.

Επισκέπτης
Οταν εγω πηγαινα με πουτανες, εσυ εκανες φουσκες με την μυξα σου (ο,τι κανεις και τωρα δηλαδη)...
Ειμαι πιο μεγαλος απο σενα και ακομα ενεργος. Εσυ εισαι τουλαχιστον 10 χρονια παγιδευμενος αναμεσα στην αγαμια και τη μονογαμια με ελλεινιδα, οτι οι πορνομεταναστες κοπιασαν να αποφυγουν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Αφού ξέρεις οτι σε έχω συνδέσει με τον πούτσο μου.Δεν υπάρχεις ό,τι αντίδραση και να εκφράζεις.Κάνε ό,τι θες είσαι συνδεδεμένος με το πέος.
Ο,τι και να κάνεις δεν μπορείς να εκμαιεύσεις αντίδραση.Είσαι απλά συνδεδεμένος με πούτσο.
:s&m_3: :grin: :grin:
paris ο δασκαλος ειναι νο μερσυ
οποτε η σηκωνεις το γαντι,η σε ταπωσε κι εφυγες.....  :walkingpenis:
αλτερνατιβα δεν υπαρχει
:hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom