Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ο ΔΡ ψεύτης είναι σε πολύ χειρότερη μοιρα από τον Dirty και το πιστευω ότι τον καλόπιανε για να του ρίξει κανενα κοκκαλάκι,όπως και η γνωμη μου ειναι οτι ο ΔΡ ψευτης δεν πηδηξε καμια στην Βαρσοβία διοτί όπως εχω πει πολλές φορες εχει την όψη του αποτυχημένου και το βλέμμα του Looser.Αν είχε γκόμενες θα μας είχε φλομώσει στις φώτο όπως ο ΚΜΑΝ  :2funny:
Πιστεύω πως φέτος δεν θα μπορεί να πάει Κίεβο! Για να βάλει tinder plus αν δεν έχει iphone πρέπει να δώσει 12Ε , για ανανέωση διαβατηρίου 80+10 φωτογραφίες=90Ε για εισητήρια 300 και για διαμέρισμα άλλα 200-300.. Σκέψου πως δεν είναι και ο τάσσος επάνω για να τον κεράσει :2funny: :2funny: :2funny:!
Λες να πάρει δανεικά για να πάει? Αν και νομίζω πως θα ζητάει απο τον Dirty να του πληρώνει το καφέ kai λβιβσκι κρουασανάκι με 15 γρίβνες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Ρε Κμαν, πως εισαι ετσι λεμε! Τωρα εξηγειται γιατι αν δε πληρωσεις πενταπλασια την ταριφα της καθε ξεβρακωτης τελευταιας ανθυποβιζιτας δε δεχεται ουτε να σε φτυσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το απολυτο παραδειγμα προς αποφυγη! Ο ορισμος του θυματος! Η ετυμολογια του κοροϊδου! Η μεταφραση διπλα στο λημμα "αγαμητος"

και εχεις και το θρασος ρε κακομοιρογλου να τη λες στον Mindreader και το Δημητρακη?

Μαζεψτε τον!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κουμπάρο τι γίνεται με τους ...μακροχρόνιους τουρίστες με στάτους ...Ελληνο-ευρωπαικό και είναι και σε όλα Koble????  :orchestra:
ακομα και αυτοι πρεπει να πληρωσουν για να γαμησουν.η θα ξοδευτουν οικονομικα σε σαλον η
αν θελουν αποκλειστικοτιτα να δινουν οσα ο κμαν να  γαμησουν.απο την στιγμη που δεν εχεις προσβαση
σε γκομενες που αξιζουν η δεν ειναι σε διαθεσιμοτητα η στον οπτικο σου χωρο οτι πακετο και να εχεις
θα αναγκαζεσε να γαμας αυτες που γαμανε και ολοι οι υπολιποι.της γκομενες που θεωρω επιπεδο δεν θα τις δεισ  πανω κατω χρισατικ αλλα αν δουλευεις σε μια ετερια μαζι τους  η ιδιο κυκλο που ο ξενος δεν εχει.
οσα πιο πολλα λεφτα εχεις απλα σου τρωνε και ζητανε πιο πολλα αλλα το επιπεδο μενει το ιδιο που παιζεις.ο κμαν θεωρει γαμα 8 σπονσορετες ενω εγω της σπονσορετες θεωρω κατω του 3-4.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Πιστεύω πως φέτος δεν θα μπορεί να πάει Κίεβο! Για να βάλει tinder plus αν δεν έχει iphone πρέπει να δώσει 12Ε , για ανανέωση διαβατηρίου 80+10 φωτογραφίες=90Ε για εισητήρια 300 και για διαμέρισμα άλλα 200-300.. Σκέψου πως δεν είναι και ο τάσσος επάνω για να τον κεράσει :2funny: :2funny: :2funny:!
Λες να πάρει δανεικά για να πάει? Αν και νομίζω πως θα ζητάει απο τον Dirty να του πληρώνει το καφέ kai λβιβσκι κρουασανάκι με 15 γρίβνες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν χρειαζετε προσβολες απλα λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.
αν και λεγανε για δοοκτορα καλο παιδι εμενα με πειραξε η συμπεριφορα ξεστωμιζοντας υποτιμιτικα σχολια για φιντελ που δεν τον γνωριζε καν.ακομα σνομπαρε αλλα μελη που του ζητησαν να βρεθουνε ενω με τον ντερτυ που ειχε κοντρα εκανε τα παντα να τον ψαξει οχι γιατι ταχα ειναι επιπεδο ανθρωπου να συναντησει αλλα επιδει ακουσε θα παει πανω μονιμα!αυτο με απογοητευσε στον δοκτορα γιατι ειναι σαν να υποτιμα και μενα και ολους οταν αγνοει τα αλλα μελη που δινουν πλιροφοριες απο πολωνια και ουκρανια.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
διμητρακι απδιμητρακι απεδειξες επιπεδο με αυτην την απαντηση σου.μιλησες πολυ σωστα οτι αλλαξανε
οι εποχες.αλλος θα ελεγε ανεβα πανω να δεις τι μουναρες γαμαω και παραμυθια η θα ελεγε ξεσκιζομε
με οχταρια στο τιντερ με ενα μπερκερ κερασμα.εσυ δεν μας ειπες ποτε γαμαω μουναρες και τετεια
οπως ο καθε ασχετος που μας την λεει οτι ειναι ντροπη να γαμαμε με λεφτα ρωσια.
ευτυχος που επεστρεψες για να βαλεις μυαλο σε πολλους.μενει βαιβαια να εισαι λιγο πιο κομψοσ στην κριτικη σου χαχαχαχα και θα εισαι τελειος.δεν χρειαζετε να τους κραζεις με προσβολες εκτος αν ειναι ασχετα τρολ.
Κουμπάρο στα στέλνει ο Δάσκαλος τα κείμενα στο Skype και κάνεις copy paste? Για αυτά που διαβάζονται εύκολα και τα  καταλαβαίνουμε λέω !!! :2funny: :2funny: :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
δεν χρειαζετε προσβολες απλα λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.
αν και λεγανε για δοοκτορα καλο παιδι εμενα με πειραξε η συμπεριφορα ξεστωμιζοντας υποτιμιτικα σχολια για φιντελ που δεν τον γνωριζε καν.ακομα σνομπαρε αλλα μελη που του ζητησαν να βρεθουνε ενω με τον ντερτυ που ειχε κοντρα εκανε τα παντα να τον ψαξει οχι γιατι ταχα ειναι επιπεδο ανθρωπου να συναντησει αλλα επιδει ακουσε θα παει πανω μονιμα!αυτο με απογοητευσε στον δοκτορα γιατι ειναι σαν να υποτιμα και μενα και ολους οταν αγνοει τα αλλα μελη που δινουν πλιροφοριες απο πολωνια και ουκρανια.
Απο τον Τουρκολάγνο είναι καλύτερος! Το έχουμε πει! Μάλιστα υπήρχαν μέλη που κι εγώ μαζί που θα τον στηρίζαμε και οικονομικά να πάει να γαμήσει! Αλλά όταν άρχισε να σνομπάρει κόσμο , δεν χρειάζεται λύπηση!
Εξάλου αποδείχτηκε πως γνωρίζει καλά απο μεταξουργείο και 10ευράκια! Ίσως εκεί είναι οι περισσότερες Ουκρανέζες που έχει πάρει!!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ρε Κμαν, πως εισαι ετσι λεμε! Τωρα εξηγειται γιατι αν δε πληρωσεις πενταπλασια την ταριφα της καθε ξεβρακωτης τελευταιας ανθυποβιζιτας δε δεχεται ουτε να σε φτυσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το απολυτο παραδειγμα προς αποφυγη! Ο ορισμος του θυματος! Η ετυμολογια του κοροϊδου! Η μεταφραση διπλα στο λημμα "αγαμητος"

και εχεις και το θρασος ρε κακομοιρογλου να τη λες στον Mindreader και το Δημητρακη?

Μαζεψτε τον!
To πνευμα μετράει στις γυναίκες και όχι η εμφάνιση!  :woldman: :woldman: :woldman:

Ο αρχηγός σκίζει τους άραβες κολπίτες που προσφέρουν τα δεκαπλάσια, βόλτες με Γιότ και αποκατάσταση με ψωροτριχίλιαρα!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΕΔΩ ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ :s&m_2:

Επισκέπτης
Γραψτε και αλλα για Φιντελ.

Ρε Κμαν, πως εισαι ετσι λεμε! Τωρα εξηγειται γιατι αν δε πληρωσεις πενταπλασια την ταριφα της καθε ξεβρακωτης τελευταιας ανθυποβιζιτας δε δεχεται ουτε να σε φτυσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαζεψτε τον!

Δε χρειαζονται χαρακτηρισμοι. Απλα υπαρχει συγκρουση πολιτισμων. Απο τη μια ο βαλκανιος ποιμην με τα κεφαλοτυρια και τα κασερια του και απο την αλλη ο αρχαιος ελλην με τους εκλεπτισμους της μεσογειου και το πολυμηχανο μυαλο.

Ποιο στρατοπεδο θα νικησει;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γραψτε και αλλα για Φιντελ.

Δε χρειαζονται χαρακτηρισμοι. Απλα υπαρχει συγκρουση πολιτισμων. Απο τη μια ο βαλκανιος ποιμην με τα κεφαλοτυρια και τα κασερια του και απο την αλλη ο αρχαιος ελλην με τους εκλεπτισμους της μεσογειου και το πολυμηχανο μυαλο.

Ποιο στρατοπεδο θα νικησει;
Όχι τύπε! Κμαν και Δημητράκης έχουν μια ανωτερότητα! Είναι άντρες άλλης εποχής!
Είναι στο ίδιο μήκος κύματος ! Δεν έχουν τρομερές διαφορές! Εξάλλου δεν είναι και κάποιος απο τους δύο αριστερός! Βασική αρετή για έναν Άντρα!

Η σύγκρουση είναι με την μιζέρια, την μοιρολατρία και το προσκύνημα των Τουρκολάγνων και των υμνητών της μετριότητας που το παίζουν Δόκτωρες!!!

Φωτιά και τσεκούρι!!!

Επισκέπτης
Τωρα που ξεμουταριστηκε ο προκλητικοτατος ΠαρησΠαπης εφιστω τη προσοχη στον ΑΡΧΗΓΟ μας να μη ξαναπεσει στη παγιδα του απαντωντας στις υβρεις με αποτελεσμα αυτη τη φορα το μπαν του!
ΑΡΧΗΓΕ σε χρειζομαστε! Εσυ ο ειτζιαν ο δημητρακης ειστε η ΟΑΣΗ του νηματος...

ΥΓ φωτια και τσεκουρι σε τουρκολαγνους, δοκτωρ ψευτες, σκυλοχαρες και πλεζεργκιβενς! :hi:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ακομα και αυτοι πρεπει να πληρωσουν για να γαμησουν.η θα ξοδευτουν οικονομικα σε σαλον η
αν θελουν αποκλειστικοτιτα να δινουν οσα ο κμαν να  γαμησουν.απο την στιγμη που δεν εχεις προσβαση
σε γκομενες που αξιζουν η δεν ειναι σε διαθεσιμοτητα η στον οπτικο σου χωρο οτι πακετο και να εχεις
θα αναγκαζεσε να γαμας αυτες που γαμανε και ολοι οι υπολιποι.της γκομενες που θεωρω επιπεδο δεν θα τις δεισ  πανω κατω χρισατικ αλλα αν δουλευεις σε μια ετερια μαζι τους  η ιδιο κυκλο που ο ξενος δεν εχει.
οσα πιο πολλα λεφτα εχεις απλα σου τρωνε και ζητανε πιο πολλα αλλα το επιπεδο μενει το ιδιο που παιζεις.ο κμαν θεωρει γαμα 8 σπονσορετες ενω εγω της σπονσορετες θεωρω κατω του 3-4.
Άσχημα νέα κουμπάρο!
Λέω να πάω και γυμναστήριο επάνω με τον μήνα! Λες να γίνει καμιά καλή γνωριμία με καμιά γυμνάστρια? Εννοείται πως τα αθλητικά που θα φοράω θα είναι τα πιο in του χειμώνα!
Αν με ρωτήσει πόσο θα μείνω Κίεβο θα πω "Δεν Ξέρω"!
Τι λες?  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Μαζεψτε τον!
Σίγουρα ένα βρακί της προκοπής θα μπορούσε να πάρει  :2funny:Το βρακί παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τη στιγμη που θα γδυθείς :2funny:
 Βάζω τι μου έγραψε ο Ιωσήφ σχετικά με τον φίλο μας τον Dirty
διμητρακι απδιμητρακι απεδειξες επιπεδο με αυτην την απαντηση σου.μιλησες πολυ σωστα οτι αλλαξανε
οι εποχες.αλλος θα ελεγε ανεβα πανω να δεις τι μουναρες γαμαω και παραμυθια η θα ελεγε ξεσκιζομε
με οχταρια στο τιντερ με ενα μπερκερ κερασμα.εσυ δεν μας ειπες ποτε γαμαω μουναρες και τετεια
οπως ο καθε ασχετος που μας την λεει οτι ειναι ντροπη να γαμαμε με λεφτα ρωσια.
ευτυχος που επεστρεψες για να βαλεις μυαλο σε πολλους.μενει βαιβαια να εισαι λιγο πιο κομψοσ στην κριτικη σου χαχαχαχα και θα εισαι τελειος.δεν χρειαζετε να τους κραζεις με προσβολες εκτος αν ειναι ασχετα τρολ.
Εγώ γελάω μ'αυτούς :2funny:χρόνια δεν τους έπαιρνα στα σοβαρά,αλλά όταν πήγα Μολδαβία και είδα ότι όλα όσα γράφαν είναι ψέματα,και εκεί αντί για καμάκια είδα μίζερους φουκαράδες που έπαιζαν τάβλι  :2funny:έχασα κάθε ιδέα :2funny:.Καθε μερα βλέπω όλο και περισσότερο ότι το σά'ι'τ είναι Πακιστανικό  :2funny:γιά τον Dirty οι θείτσες μπορεί να είναι θεές!Αλλά εγώ δεν είμαι εδώ γιά να  :knockinb:τέτοια σκουπίδια  :2funny: :2funny: :2funny:
 Οι πιό γελοίοι εδω μέσα είναι ο Πάνος  :2funny:και ο ΔΡ ψεύτης που πάνε να δώσουν και συμβουλές  :2funny:.Κρίμα πάντος που έφυγαν οι Ελληνες που ήταν εδώ γιατί είχα ρίξει κάτι γέλοια με τα χάλια τους και της φακλάνες που κουβάλαγαν :2funny: :2funny: :2funny:
  Αν δε δω φώτο όπως του ΚΜΑΝ δεν πιστεύω τίποτα απ'αυτα που λένε!γιατί τους έχω πιάσει επανελλημένα να λένε ψέματα,όποιος έχει γκόμενες της βάζει δεν βάζει αλληλογραφία  :jerking: :jerking: :jerking:

Συνημμένα

• rsKgTejoy8A.jpg
    rsKgTejoy8A.jpg
    409,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Iosif Dirty.jpg
    Iosif Dirty.jpg
    173,6 KB · Εμφανίσεις: 41

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Σίγουρα ένα βρακί της προκοπής θα μπορούσε να πάρει  :2funny:Το βρακί παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τη στιγμη που θα γδυθείς :2funny:
  Βάζω τι μου έγραψε ο Ιωσήφ σχετικά με τον φίλο μας τον DirtyΕγώ γελάω μ'αυτούς :2funny:χρόνια δεν τους έπαιρνα στα σοβαρά,αλλά όταν πήγα Μολδαβία και είδα ότι όλα όσα γράφαν είναι ψέματα,και εκεί αντί για καμάκια είδα μίζερους φουκαράδες που έπαιζαν τάβλι  :2funny:έχασα κάθε ιδέα :2funny:.Καθε μερα βλέπω όλο και περισσότερο ότι το σά'ι'τ είναι Πακιστανικό  :2funny:γιά τον Dirty οι θείτσες μπορεί να είναι θεές!Αλλά εγώ δεν είμαι εδώ γιά να  :knockinb:τέτοια σκουπίδια  :2funny: :2funny: :2funny:
  Οι πιό γελοίοι εδω μέσα είναι ο Πάνος  :2funny:και ο ΔΡ ψεύτης που πάνε να δώσουν και συμβουλές  :2funny:.Κρίμα πάντος που έφυγαν οι Ελληνες που ήταν εδώ γιατί είχα ρίξει κάτι γέλοια με τα χάλια τους και της φακλάνες που κουβάλαγαν :2funny: :2funny: :2funny:
  Αν δε δω φώτο όπως του ΚΜΑΝ δεν πιστεύω τίποτα απ'αυτα που λένε!γιατί τους έχω πιάσει επανελλημένα να λένε ψέματα,όποιος έχει γκόμενες της βάζει δεν βάζει αλληλογραφία  :jerking: :jerking: :jerking:
Για βάλε μας το βίντεο για τη Τουρκία που έστειλες στον Ιωσήφ! Είναι για τους Ρωσους τουρίστες στη Τουρκία?

D

dude901123

Επισκέπτης
Εγώ λέω να αφήσω τους ειδικούς περί Κιέβου να αναλύσουν την κατάσταση.  :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Τι έχω να πω εγώ για το Κίεβο μπροστά στους ειδημονές????

Άλλωστε είναι προτιμότερο να ακούς (διαβάζεις) παρά να μιλάς (γράφεις). Άσε που δεν έχω και χρόνο.. βρήκα κάτι γιαγιάδες πρώτο πράγμα και πάω να τον ξεσκονίσω.. Πείτε τα εσείς...  :happy: :happy: :happy: :happy:

χαχαχαχαχαχαχχαχααχ

:tn04: :tn04: :tn04:

Επισκέπτης
Αυτα ειναι πορνοσωβρακα!

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20757.0;attach=1063023;image[/img[/URL]]

Ζητω ο εθνικογαμισμος!

Σκεφτειτε πως βλεπει η ξενη τον καθε Ελληνα οταν φανταζεται οτι κρυβει μια τιγρη κατω απ το παντελονι του!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όχι τύπε! Κμαν και Δημητράκης έχουν μια ανωτερότητα! Είναι άντρες άλλης εποχής!
Είναι στο ίδιο μήκος κύματος ! Δεν έχουν τρομερές διαφορές! Εξάλλου δεν είναι και κάποιος απο τους δύο αριστερός! Βασική αρετή για έναν Άντρα!

Η σύγκρουση είναι με την μιζέρια, την μοιρολατρία και το προσκύνημα των Τουρκολάγνων και των υμνητών της μετριότητας που το παίζουν Δόκτωρες!!!

Φωτιά και τσεκούρι!!!

Τα άτομα σαν εμένα τα έχουν πολεμήσει απεριόριστα.Ημασταν πάντα απέναντι σε όλα.
Αντιψωλάδες,αντιφεμινιστές,αντιπούστηδες,αντιμαλακιστές,αντιβυσματίες,σταρχιδιστές,δηλαδή ό,τι εξέλιξη συνέβαινε ήμασταν πάντα εναντίον.
Πραγματικοί βράχοι και όταν η αντίδραση έσκασε με άγριο τρόπο οι αντίπαλοι έγιναν καπνός.Επεσε πάνω τους ο κεραυνός,αυτή η άγρια συσσώρευση λυσαλέου μίσους από τη χρόνια πίεση,το κοροιδιλίκι.
Προ ίντερνετ η φωνή αντιμαλακισμού,αντιψωλισμού δεν ακουγόταν καν,μιλάμε τεράστια καταπίεση.Με το ίντερνετ απελευθερώθηκαν δυνάμεις τεράστιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom