Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ είμαι 1.72-1.73 δεν ειμαι κοντος ειμαι στο μεσο ορο κοιταω να γραφω την αληθεια.Και δεν είχα ποτέ πρόβλημα βέβαια από το tinder και γενικά όσες μιλάνε Αγγλικά της αποφεύγω γιατί είναι απλός προβληματικές. :undecided:
  Καλό είναι να μην γραφετε άσχετα πράγματα.Ο Πίτσι έβγαζε όποια ήθελε μπορώ να πω εγώ μπροστά του δε μέτρησα γιατί αυτός έχει γλυκύτητα ενώ εγώ της φοβιζω βέβαια εγώ ποντάρω στη διασημότητα μου αλλά αυτό είναι άλλο θεμα.Μιλαω να πηγαίνει κάποιος στο δρόμο και να τραβάει γκομενες εμένα που μπροστά στον Πίτσι είμαι γίγαντας δεν με κοίταγαν ούτε μια στις 10 απ αυτές που τον κοίταγαν.Ολο χαμόγελα ήταν όπου περπάταγε αυτό για να μην δίνεται λάθος πληροφορίες στον αναγνώστη.Στα χωριά ακόμα θέλουν γυμνασμένους,γομαρια κλπ. στις μεγάλες πόλεις ξεχάστε το!Ό Έλληνας με τη φακλάνα που σας έλεγα έχει ύψος 190 δεν τον κοιτάνε ούτε θυλικια γάτα γιατί έχει το Ελληνικό στυλ του κουραδομαγκα που οι γκομενες συχαινοντε.
  Με την εμπειρία μου και της γνώσεις μου στην ψυχολογία μπορώ βλέποντας κάποιον να πω αν θα έχει επιτυχία ή όχι.Αποδεδηγμενα ΠΡΟΒΛΕΨΑ ΤΗΝ ΕΠΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΊΤΣΙ καθώς και ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΊΑ ΤΟΥ ΠΙΡΦΟΡΟΥ όταν όλοι έλεγαν εδώ μέσα ότι είναι σαγηνευτικός ανδρας.Οτι είπα ακριβώς εγινε
 

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
726
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ρωσία είναι οι περισσότερες γυναίκες 1.65; :rolleyes:
Είναι πιο ψηλές,αλλά λίγη σημασία έχει αυτό.
Σημασία έχει τι μετράνε σε έναν άντρα και γενικά οι Σλάβες,το έχουν το αρχέγονο θεματάκι ψηλός-αρρενωπός-προστάτης άντρας,μιας και ο φεμιναζισμός δεν τις έχει αγγίξει πολύ..

Όποιος μπει σε Σλαβικής χώρας Tinder θα δει ατάκες τύπου:"Aν είσαι κάτω από 1.80,κάνε απευθείας swipe left" ενώ σε δυτικό Tinder άντε να γράψουν:"Είμαι ψηλή και απλά προτιμώ ο άντρας να είναι ψηλότερος από εμένα,sorry" ή "Είμαι 1.77 και μου αρέσουν τα high heels"

Tώρα από το ότι χαμογελούσαν στον Πίτσι,δεν πάει να πει ότι γάμησε..
Με 1.55 είσαι χλωμός γενικά,όχι μόνο Ουκρανία,Ρωσία.

Ο μόνος λόγος που το επισημαίνω,είναι για να μην υπάρχουν λάθος προσδοκίες.
Εγώ αν δεν πήγαινα σε Σλαβικες χώρες,δε θα καταλάβαινα ποτέ τη σημασία του ύψους..



Στην παρεα ειμαστε 3, εγω 197, κολλητος 191 φιλος 182 κ εχουμε κ μια μασκωτ 173 ο οποιος εχει κ κοιλαρα.
Παρατηρησα οσες φορες βγηκαμε (πολλες πανω απο 50) οτι ολες μα ολες οι γκομενες ειχαν μια πολυ πιο φιλικη προσεγγιση στην μασκωτ. πιο διαχυτικες, τον αγκαλιαζαν εκαναν αστεια κλπ και πρεπει να πω οτι στην αρχη ειχα σκεφτει λιγο, "κοιτα που οι κοιλιακοι το υψος και το στυλ πανε στραφι μπροστα στην κοιλια"..

Μην τα πολυλογω, ο τυπος δεν γαμησε ποτε, εκλαμβανε αυτα τα σηματα ως ερωτικη ελξη αλλα μονο ερωτικη ελξη δεν ηταν. Τον ειχαν ολες σαν συμπαθητικο αρκουδακι, σαν σκυλακι π το βλεπες κ το λυποσουν. Μου το ειπαν 3 διαφορετικες σε διαφορετικες χρονικες περιοδους .

Τα κοριτσια λυσσαγαν για τους 2 ψηλους.

Και εδω Ελλαδα ισχυει αλλα εξωτερικο Βαλκανιε.... εκει νιωθω Μπαρτσελονα !

Η πλακα ειναι οτι σε μια απο τις εφαρμογες εχω βαλει οτι θελω ψηλες και εχουν σκιστει ολες οι ταπες να μου στελνουν..

Βαλκανιε Τσουτσούναρε για αλλη μια φορα, μου ανοιξες τα ματια σε πολλα σε υπερ ευχαριστω για ολα.

Πορνο μητσος , σαν να ρωτας τον Τακη Τσουκαλα να σου πει την αποψη του για ελληνικη κριση. Οτι τον συμφερει το λεει, οτι δεν τον συμφερει το γαμαει μεχρι να ψοφησει.



 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
Ρωσσια που οι περισσότερες γκομενες είναι μέχρι 1.65 το να είσαι πάνω από 1.80 σε δυσκολεύει να βρεις.Πρεπει να βρεις ή πολύ κοντές (μέχρι 1.60) που όπως είπα γουστάρουν ψηλούς ή πάνω από 1.80 που είναι απειροελαχιστες.
    Βέβαια Σερβία που οι άνδρες είναι δυμετροι και πάρα πολλές γυναίκες πάνω από 1.75 ίσως είναι πιο εύκολο για ένα ψηλό να βρει γκομενες.
βλεπω πολλα ζευγαρια κυπρο ρωσους που η κοπελα ειναι ψηλοτερη.πρωσωπικα γουσταρω λεπτουλες πολυ αδυνατες αλλα ειχα  περιπτωσεις οπως η μπαργουμαν οδυσσο που ηταν ψυλοτερη μου λιγο.με τα τακουνια ομως οταν πηγαινε δουλεια φενωταν πανυψηλη μπροστα μου χαχαχα.αλλες 4-5 παλι ψηλοτερες μου και μου εκαναν πλακα χαχαχαχ.δεν κομπλαρω.πηρα και βιζιτες κυπρο πολλες φορες πολυ ψηλοτερες.
 
  • Like
Αντιδράσεις: koble

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
βαλκανιε μου οι περισοτερες ρωσιδες και ουκρανιδες ειναι 1,60-1.70 πανω κατω.
ολοι οι ασχετοι απο την χωρα που δεν εχουν δει ποτε ρωσιδα μιλανε για ξανθιες διμετρες.
αν δουν μια απο ουφα,καζαν δεν ξερω τι ρατσα θα την περασουν γιατι δεν εχουν ιδεα.
για μπρατισλαβα στο χοτελ που εμενα και τις 2 φορεσ  περιοχη ζλατε πιεσκο ειχε πολλες καρτουλες με κλαμπ.πηρα ταξι γιατι δεν ηξερα πως θα παω με τραμ και την πρωτη φορα πηγα στο royal.
τα εχω γραψει για μπρατισλαβα σαν godcharry.ειχε καμια τριανταπενταρια κοπελες που διαλεγες ποια θελεις.εισοδο νομιζω 10 ευρο εδωσα με ποτο και 10 για τον ταξιτζη μεταφραστη.πηρα κοπελα με 80 ευρο και την γαμησα στον χωρο του στριπτιζ.εχει δωματια σαν ξενοδοχειο πεντακαθαρα με ντους κερακια και τετεια ατμοσφαιρα.μετα πηγα αλλη μερα σε αλλο μαχαζι νομιζω κρισταλ το λεγανε  η κοραλ δεν θυμαμε.
εκει γαμησα μια μελαχρινουλα με 50 ευρο.ειχε και μαυρες σε αυτο το κλαμπ.δευτερη φορα που πηγα μπρατισλαβα μια μερα εμεινα αλλα λογο του κρυου την εβγαλα στο χοτελ.τρανζιτ μεσω βιενης για οδυσσο ημουν.πηγα και σε μια περιοχη που ειναι οι φοιτητες ερασμους την μινσκα ντολινα.ητανε μαρτιος,καλος καιρος χωρις βροχη και χιονια.στην μινσκα ντολινα επινες στα κλαμπ εκει με ενα ευρο ποτο.
ολοι μεθυσμενοι και γνωρισα σλοβακες απο πολεις που δεν ηξερα.μετα ομως ηρθανε κατι μαλακες και η μια τον αγγαλιασε αυτη που μιλουσα.ειπε μενει διπλα της στο οικοτροφειο ετσι την εκανα.
αν εμενα θα κερνουσα και αυτες θα γαμιουνταν με τους γκομενους φοιτητες που ξερουν.απο το κεντρο με ταξι ηταν 20 -30 λεπτα απο εκει που εμενα μια ωρα.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βλεπω πολλα ζευγαρια κυπρο ρωσους που η κοπελα ειναι ψηλοτερη.πρωσωπικα γουσταρω λεπτουλες πολυ αδυνατες αλλα ειχα  περιπτωσεις οπως η μπαργουμαν οδυσσο που ηταν ψυλοτερη μου λιγο.με τα τακουνια ομως οταν πηγαινε δουλεια φενωταν πανυψηλη μπροστα μου χαχαχα.αλλες 4-5 παλι ψηλοτερες μου και μου εκαναν πλακα χαχαχαχ.δεν κομπλαρω.πηρα και βιζιτες κυπρο πολλες φορες πολυ ψηλοτερες.
Η διαφορα σου με τον Πίτσι εινσι οτι εσυ το παιζεις αγριος ενω ο Πίτσι (ισως και λογω πουστιάς) εχει γλυκεια φατσουλα.
 Οι παλιοί θα θυμούνται ότι ο Πίτσι έφερε μια από την Αγία Πετρούπολη Ελλάδα που έκατσε μαζί του σχεδόν 1 χρόνο (ωραια κοπελα γυρω στο 1.75 έμοιαζε με τραβεστι και ηταν πολυ νευρικια).Ειχε παρεξηγυθει μαζί μου γιατί του ειπα ότι δεν παει καλά ψυχολογικά....αυτος 1 χρόνο μετά έλεγε ότι κ εγώ ότι είναι κυκλοθυμικη κλπ. Μετά παντρεύτηκε μια πανέμορφη κοπέλα από τη Λευκορωσια(Το μόνο μειονέκτημα ότι ήταν πολύ κοντη) καμία σχέση με τα χάλια που βαζεται εδώ για γκομενες....με το που πήρε άδεια παραμονής έφυγε την άλλη μέρα....τωρα έφερε μια από το Κρασνοντάρ.Γκομενες έχει πάντα άλλο αν προτιμάει τους αραπαδες από της γυναίκες  :2funny:.
 Συνήθως το να είσαι κάτω από 1.65 είναι σίγουρα μειονέκτημα βέβαια πάντα εξαρτάται από την περίπτωση.Αν είσαι πάνω από 1.78 αρχίζει και γίνεται αρνητικό (μιλάω πάντα για να βγάζεις πολλές γκομενες) κατά τη γνώμη μου το ιδανικό ύψος είναι 1.75-1.78 βγάζεις και της κοντές και δεν χάνεις ομως κάποιες ψηλές κομπλεξικές.Πανω απο 1.85 όπως και κάτω από 1.60 σε βλέπουν σαν κάτι το αφύσικο και μειωνοντε πολύ οι γκομενες που θα βγάλεις.Ο Πίτσι αποτελεί εξέρεση του κανόνα που την πρόβλεψα.
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
το 2014 στο θεμα σλοβακια εγραψα οτι εχασα τα χρονια μου σε ρωσια και ουκρανια καταλαβα απο το ταξιδι
μπρατισλαβα και οτι ειναι πιο θετικες στο καμακι και πιο πολλες πιθανοτητες εχει εκει για νορμαλ κοπελες ανωτερερες κατα πολυ απο ουκρανια
 
  • Like
Αντιδράσεις: koble

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
500 ευρώ ημερησίως;;;  :grin:

Αρχηγέ,ο μέσος Έλληνας παίρνει 500 ευρώ/μήνα...

Δηλαδή αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να φυτιλιαζει 500ευρώ/μέρα για ένα μουνί,πρέπει να πάει στο Κίεβο για να πηδήξει μουνάρα;
Δεν ξέρει να πάει στη Γλυφάδα και τη Μύκονο να φορτώσει ανθυποβίζιτες;
Σας το μεταφέρω κι εδώ απο το νήμα του Mindreader!
Φίλε ΒΠ, δάσκαλε Ιωσήφ και λοιποί αναγνώστες, το 500άρικο την ημέρα είναι ΜΙΑ ΙΔΕΑ! Για κάποιους αγράμματους καμηλιέρηδες είναι τα ψιλά για τσίχλες---->


-To Ντουμπάι ΔΕΝ είναι πετρελαιοπαραγωγός χώρα! Δεν έχει καθόλου πετρέλαιο στο έδαφός του! Απλά δανείζεται φτηνά κρατικά δάνεια από το διπλανό Κατάρ!
-Το Ντουμπάι δεν επιβαρύνει με φόρους τους πολίτες του! Βρίσκει αντισταθμιστικούς τρόπους για είσπραξη εσόδων! Για παράδειγμα τα ταξί είναι κρατικά και τα κέρδη τους, αντισταθμίζουν την μη επιβάρυνση των προϊόντων με ΦΠΑ !!!!
-Στο Ντουμπάι σε οποιαδήποτε δικαστική αντιδικία μεταξί ντόπιου με αλλοδαπό πάντα το δικαστήριο δικαιώνει τον ντόπιο διότι το πνευμα που διέπει τις αποφάσεις είναι πως "ο αλλοδαπός δεν θα έπρεπε να είναι στη χώρα" άρα ο ντόπιος έχει πάντα δίκιο διότι απλά δεν θα έπρεπε ο αντίδικος να είναι εκεί!!!

Και για τον Έλληνα Πιρφόρο, το αιώνιο θύμα και ψώνιο όπως ο Δρ της Βλακείας και ο Τουρκολάγνος είναι ένα άπιαστο όνειρο και ελπίζουν στα ρομαντικά παραμυθάκια για να βγάλουν κανένα 5αρο-6άρι που θα τους κάνει τη ζωή πατίνι...

Περιμένω απο τον Δάσκαλο Ιωσήφ τον τρόπο να γίνουμε Dubai!!!!!!!!!!!!
 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
Συντομη Σφηνα.

Με χαρα ειδα αγαπητε Δημητρακης29, οτι εχεις βαλει αρκετα βιντεο στο πορνοεμιγκραντε! Ειδικα να μπει και το ιστορικο μυνημα της επαναστασης απο το ηρωικο Νοβγκοροντ.
Ειδα και το νεο βιντεο που πηγες ως το μεντια μαρκετ, αλλα ειδα το μισο. Δεν εχω δει ακομα το μερος για το καμακι!!!
Συμπερασμα.
Τεραστια τα λογια, τα μεστου περιεχομενου νοηματα, η ΠορνοΙστορια και οι πληροφοριες του Μεγιστου των ΠορνοΜεταναστων. Δινει το φως του Πυρ.φορου!!!


Πλεον πιστευω οτι πρεπει να μας δωσεις τροφη, για οτι μπορει ισως ο μεσος ελληνας να κυνηγησει, δηλ
Α.για τις γκομενες απο επαρχια, καθως και εκτακτες οδηγιες Πορνομεταναστευσης σε επαρχιακες πολεις!
Β.τις ανω των 25-30, θειαδες/ηλικιωμενες καυλουσκες, μιας και οι Ελληνες πλεον δεν εχουν την λαμψη του Ζορμπα και της παραγωγικης Ελλαδας.
Γ. Εαν πιστευεις οτι υπαρχει καποιος Τουριστικος προορισμος που μπορει καποιος να νταραβεριστει με Ρωσσιδες καποιας ποιοτητας. πχ περαν της Ελβετια ας πουμε.

Μερικα ερωτηματα εαν δεν βαριεσαι, να χαλαρωσουμε και λιγο!

1) Για την περιπτωση του Γκλοκ ( γνωστος και ως,η ρολογας η κμανιστης η ροδιτης, αντι-αριστεροστροφος κτλ). Πιστευεις οτι εχει ακομα τα φοντα να χτυπησει Γκομενακια Α ποιοτητας στην χωρα του Ρασπουτιν η θα πρεπει πλεον να γινει Σπονσορας???
2) Σαν μετρ της ψυχολογιας και των σχεσεων, τι θα συνιστουσες στον Χαρρι ( γνωστος και ως ΟΥΚcashς, καυλωμενος, λεων, κυπριος, θρυλικος κυπριος, η και ως ο καληνυχτακιας Τσεπης, με τις κρεμες και τα Αρμανι σωβρακα κτλ). Εκτος απο το να σταματησει Ουκρανια, Τι Εχεις να του προτεινεις? Βλεπω οτι θελει να γινει και αυτος σπονσορας! Αλλαγη στυλιστα? Να πορνομεταναστευσει στην Κολομβια? τι???
3) Παντα ηθελα να σε ρωτησω, αλλα ειναι για αλλο νημα!
Εαν το ιστορικο χεσιμο εγινε στο τερμα της Διδυμου?(λιγοι καταλαβαν τοτε το φιλοσοφικο σου υποβαθρο)
4) Τι προβλεπεις για ΙΡΑΝ και Ρωσσια???

ΧΑΙΡΕ Τιτανιε Προμηθεικε ΠορνοΜεταναστη!
υγ.
Τεραστια πραγματα λεει και ο Χαρης, απο την πλουσια εμπειρια του.
Κατι επαθε αυτο το παιδι απο την ανοιξη, ξελαμπικαρησε? και ο στομας του λαλει Ελληνικα!

υγ.2 Ντουμπαι θελανε να κανουν και την Συρια. Προσεχε γιατι ο κοπρωνυμος εκει διπλα εψαχνε επενδυτας. Καλος και ωραιος τυπος, μην σου πω και προσιτος ο αλ Θ..ι, αγαπαει και το ιονιο. Τους ξεσηκωσαν τα μυαλα, θολωσαν απο το χρημα. Δηλ οπως το λες κραταει εκτος απο την τουρκια ορθια και το πουρτσΑλραμπ! Ομως καλητερα Σιγκαπουρη μυστη μου!

Υστερογραφον Τριτο!
Αφιερωμενο στον Μυστη Γκλοκ, για να χαλαρωσει απο την δουλεια!

 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Στην παρεα ειμαστε 3, εγω 197, κολλητος 191 φιλος 182 κ εχουμε κ μια μασκωτ 173 ο οποιος εχει κ κοιλαρα.
Παρατηρησα οσες φορες βγηκαμε (πολλες πανω απο 50) οτι ολες μα ολες οι γκομενες ειχαν μια πολυ πιο φιλικη προσεγγιση στην μασκωτ. πιο διαχυτικες, τον αγκαλιαζαν εκαναν αστεια κλπ και πρεπει να πω οτι στην αρχη ειχα σκεφτει λιγο, "κοιτα που οι κοιλιακοι το υψος και το στυλ πανε στραφι μπροστα στην κοιλια"..

Μην τα πολυλογω, ο τυπος δεν γαμησε ποτε, εκλαμβανε αυτα τα σηματα ως ερωτικη ελξη αλλα μονο ερωτικη ελξη δεν ηταν. Τον ειχαν ολες σαν συμπαθητικο αρκουδακι, σαν σκυλακι π το βλεπες κ το λυποσουν. Μου το ειπαν 3 διαφορετικες σε διαφορετικες χρονικες περιοδους .

Τα κοριτσια λυσσαγαν για τους 2 ψηλους.

Και εδω Ελλαδα ισχυει αλλα εξωτερικο Βαλκανιε.... εκει νιωθω Μπαρτσελονα !

Φίλε,έτσι είναι αλλά ποιος να το παραδεχτεί...
Όταν ήμουν φοιτητής,είχαμε στην παρέα έναν 1.70,γαλανά μάτια,baby face.
Όλες τον έβρισκαν χαριτωμένο και γλυκούλη,αλλά δεν του καθόταν καμία..

Ο ξάδερφός μου εδώ στη Γερμανία είναι 1.72,πολύ αδύνατος σχεδόν εφηβικό σώμα και παρά το χαμόγελό του και το μπλα-μπλα,του κάθεται μόνο καμία που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο(ψυχικό-σωματικό) απέναντί σε έναν άντρα..

Ισπανός κοντός συνάδελφος σταμάτησε να βγαίνει μαζί μας,γιατί ένιωθε μειονεκτικά..

Η πλακα ειναι οτι σε μια απο τις εφαρμογες εχω βαλει οτι θελω ψηλες και εχουν σκιστει ολες οι ταπες να μου στελνουν..

Τις έχω ρωτήσει αρκετές φορές..
Η κορυφαία απάντηση ήταν:"Ψάχνω ψηλούς άντρες γιατί δε θέλω τα παιδιά μου να βγουν κοντά σαν εμένα" :grin:

Nα σου γράψω για Ρωσίδα από Αγία που βγήκα μέσω Tinder και η μάνα της πριν το ραντεβού μας τη ρώτησε:"Έχει σπουδάσει αυτός που θα βγεις;Είναι πιο ψηλός από εσένα;Αν ναι,πήγαινε"
Να σου γράψω για Ρωσίδα εδώ στο Μόναχο που μου έλεγε ότι η γιαγιά της,της έλεγε πως όταν κοιτάς τον άντρα σου,πρέπει να στρέφεις το βλέμμα πάντα προς τα επάνω και ότι η συμβουλή αυτή της έμεινε από παιδί..

Όμως για να αποκτήσεις τέτοια βιώματα,χρειάζεται να τα καταφέρνεις καμιά φορά και στο μη πληρωμένο..
Όποιος νταραβερίζεται μόνο με πουτάνες,δεν μπορεί να ξέρει πως σκέφτονται οι νορμάλ κοπέλες.

Πορνο μητσος , σαν να ρωτας τον Τακη Τσουκαλα να σου πει την αποψη του για ελληνικη κριση. Οτι τον συμφερει το λεει, οτι δεν τον συμφερει το γαμαει μεχρι να ψοφησει.

Ο Μήτσος μας ειπε μια σελίδα πριν ότι με 1.72 δεν είναι κοντός..
Και ότι στο Tinder είναι μόνο προβληματικές..

Είναι σαν να λέω εγώ ότι πηγαίνοντας στη Ρωσία,δεν ήταν μειονέκτημα που δεν ήξερα Ρώσικα,απλά γιατί δεν γνωρίζω Ρώσικα.

Άσε δε θέλω να το καφριλιάσω,άλλωστε ο Μήτσος είναι ευτυχισμένος μέσα στη φάση του celebrity,ιδεολογικού ηγέτη,κ.λ.π.
Δε χρήζει η φάση ούτε αντιπαράθεση,ούτε αντεπιχειρηματολογία.

 

Επισκέπτης
Αλβανοί και ουκρανοί δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους ούτε σαν νοοτροπίες ούτε σαν συμπεριφορές. Αν σου φαίνονται ιδιοι είναι επειδη δεν έχεις κάνει παρέα με αυτές της εθνότητες και τους βλέπεις απλά σαν θεατής
Αγιο Παντελεημονα μενω τυπε. Γειτονες τα εχω τα σκατα.
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
βαλκανιε μου οι περισοτερες ρωσιδες και ουκρανιδες ειναι 1,60-1.70 πανω κατω.
ολοι οι ασχετοι απο την χωρα που δεν εχουν δει ποτε ρωσιδα μιλανε για ξανθιες διμετρες.

Κανείς δεν μιλάει για ξανθιές δίμετρες.
Απλά σκέψουν ότι οι ελληνίδες έχουν μ.ο. ύψους 1.64
Το να γράφουμε ότι η μέση ελληνίδα και η μέση Ρωσίδα είναι ισοϋψείς,είναι ανέκδοτο..

για μπρατισλαβα στο χοτελ που εμενα και τις 2 φορεσ  περιοχη ζλατε πιεσκο ειχε πολλες καρτουλες με κλαμπ.πηρα ταξι γιατι δεν ηξερα πως θα παω με τραμ και την πρωτη φορα πηγα στο royal.

Ξέρεις γιατί σε ρωτάω;
Γιατί π.χ.το Royal είναι από τα πλέον ξακουστά scams

Royal night club
Jelačičova 16, Bratislava, Σλοβακία

Lucas Erni

Just don't go there i just made my google account to leave this review here. So you go there by some none english speaking taxi drivers, they walk in with you and tell the owners that they can rip you off. If you go to bratislava money isn't a problem but the way we go ripped off is just wrong. One advice - never go there.

Norm Ahl
Taxi driver and the guys from this club scamming tourists. Dont go to this place! They tried to charge 20 Euros for a beer.
The girls are boring and the club is dirty.

Fabio
Taxi-Drivers scammed us and brought us to this club instead of the place, where we want to go. Care and don't visit this place!

Dushyanth Sridharane
Live and work in dubai...so money is not a concern...but in the benefit if others writing a google review for the first time......club pays hefty incentives for taxi drivers....who tell u entry free n take u there...they don't really charge u for entry....but when the time comes for paying the bil....entry charges r included....n the service inside is really really really (multiply really how many times u want) ridiculous.....please try n avoid this club...ppl..

Jleemjs S
120. Much, much, more realistic  currency could be spent else where. Dobre. + the entry charge wasnt advertised to us.


Αλλά να μη γαμήσω και άλλο το thread..

Ούτε για καμάκι είναι η Μπρατισλάβα και τους λόγους τους έχω αναλύσει στο αντίστοιχο thread,τα ίδια έχει γράψει και ο Αρχηγός,τα ίδια γράφουν και όλοι οι PUA.
Οι Σλοβάκες είναι πιο όμορφες από τις Τσέχες,πιο θηλυκές,κ.λ.π.
αλλά δεν γουστάρουν ξένους για γκόμενους,ούτε καν άλλους Ευρωπαίους.
Οι λόγοι είναι κοινωνικοί,θρησκευτικοί και τι θεωρεί success story εν έτει 2018 μια Σλοβάκα.Το οποίο δεν είναι ούτε να δοκιμάσει αράπικη πούτσα,ούτε να έχει νταραβεριστεί με Έλληνα,Ιταλό,κ.λ.π.


 

Επισκέπτης
Αφού εδώ πουθενά δεν τους μετράνε και δε γράφουν ύψος που το ξέρουν.Εδω οι 7 στις 10 είναι το πολύ 1.65 σπάνια βλέπεις γκόμενά πάνω από 1.70Αυτά ειναι στο tinder που είναι όλες οι προβληματικές.Εδω έχουν όλες της δουλειάς τους και αυτό με τον άνδρα προστάτη είναι πια παρελθόν στο βιντεάκι έχω πει την στην άνδρα θέλουν.
  Όσο για τον Πίτσι στην Ουκρανία όταν πήγε έκανε θραύση παρόλο ότι το iq του είναι πολύ κάτω του μετρίου.Εκει που είναι ηλίθιες ξεσκιστηκε.Αγια Πετρούπολη δε γάμησέ λόγω βλακείας καθότι τότε δεν ήξερε Ρωσσικά.
  Σχετικά με την επιτυχία του Πίτσι με το που τον είδα το πρόβλεψα και το έγραψε και ο Fidel που τότε ήταν Μοντερατορ.Και βΜολδαβια ολες οι γκομενς ες των κοιταγαν και οσες φορες πηγε Ουκρανια συνεχεια εβγαζε γκομενες.Και εγώ το πρόβλεψα αμεσως βλέποντας τον και  η επιτυχία του Πίτσι είναι κάτι το αποδεδειγμένο.Εχει μια γλυκύτητα που τραβάει της γυναίκες.Οπως έχω πει στη Ρωσσια θέλουν γλυκούς άνδρες.Η Ελληνική κουραδομαγκιά και το στυλ του Ρεντ αντίθετα απωθεί της γκομενες.
Ο νωντας και το στυλακι του γενικα θα ειχαν επιτυχια στη Ρωσια ή εκανε μαλακια που πηγε Ελβετια και ζει σε ενα δωματιο με δυο Ινδους προγραμματιστες;
 

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
726
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Σας το μεταφέρω κι εδώ απο το νήμα του Mindreader!
Φίλε ΒΠ, δάσκαλε Ιωσήφ και λοιποί αναγνώστες, το 500άρικο την ημέρα είναι ΜΙΑ ΙΔΕΑ! Για κάποιους αγράμματους καμηλιέρηδες είναι τα ψιλά για τσίχλες---->


-To Ντουμπάι ΔΕΝ είναι πετρελαιοπαραγωγός χώρα! Δεν έχει καθόλου πετρέλαιο στο έδαφός του! Απλά δανείζεται φτηνά κρατικά δάνεια από το διπλανό Κατάρ!
-Το Ντουμπάι δεν επιβαρύνει με φόρους τους πολίτες του! Βρίσκει αντισταθμιστικούς τρόπους για είσπραξη εσόδων! Για παράδειγμα τα ταξί είναι κρατικά και τα κέρδη τους, αντισταθμίζουν την μη επιβάρυνση των προϊόντων με ΦΠΑ !!!!
-Στο Ντουμπάι σε οποιαδήποτε δικαστική αντιδικία μεταξί ντόπιου με αλλοδαπό πάντα το δικαστήριο δικαιώνει τον ντόπιο διότι το πνευμα που διέπει τις αποφάσεις είναι πως "ο αλλοδαπός δεν θα έπρεπε να είναι στη χώρα" άρα ο ντόπιος έχει πάντα δίκιο διότι απλά δεν θα έπρεπε ο αντίδικος να είναι εκεί!!!

Και για τον Έλληνα Πιρφόρο, το αιώνιο θύμα και ψώνιο όπως ο Δρ της Βλακείας και ο Τουρκολάγνος είναι ένα άπιαστο όνειρο και ελπίζουν στα ρομαντικά παραμυθάκια για να βγάλουν κανένα 5αρο-6άρι που θα τους κάνει τη ζωή πατίνι...

Περιμένω απο τον Δάσκαλο Ιωσήφ τον τρόπο να γίνουμε Dubai!!!!!!!!!!!!

Απαντω, βεβαια ψιλοκακως π ασχολουμαι,  αλλα για να μην μενουν τετοιες ιδεες.

Το Ντουμπαι ειναι πολη-εμιρατο των ΗΑΕ με πρωτευουσα το αδερφο εμιρατο Αμπου Νταμπι. Το οποιο Αμπου Νταμπι εχει πολλα εκατομμυρια βαρελια πετρελαιο και σε ολες τις χρηματοπιστωτικες κρισεις εσωσε το αδερφο εμιρατο Ντουμπαι. Ισχυει οτι το συγκεκριμενο εμιρατο δεν εχει πετρελαιο (αλλα εχει 120 χλμ διπλα στο AD)

Το Qatar εδω κ ενα χρονο ειναι παντελως απομονωμενο απο τις αραβικες χωρες. Πληρες εμπαργκο, απαγορευση πτησεων κλπ. Οταν ενωθηκαν τα εμιρατα σε ΗΑΕ, ηταν να μπει και το Καταρ, αλλα αρνηθηκε. Γενικα ειναι η πιο ανταγωνιστικη χωρα το Καταρ . (προφανως τα σαουντια θα τους καταπιουν κ τους 2 σε καμια δεκαρια χρονια οταν δειτε τι ετοιμαζουν)

Απο 1-1-2018 στο Ντουμπαι υπαρχει ΦΠΑ 5% με προοπτικη να ανεβει σε 5 ετη. Επισης υπαρχουν πολλοι εμεσοι φοροι οπως διοδια, ετησιες αδειες για εταιρειες, μεταβιβασεις ακινητων κλπ. Προφανως και τα εσοδα δεν ειναι απο τα ταξι τα διοδια ή αλλων ειδων τετοιων επιχειρησεων αλλα απο τις offshore εταιρειες, το real estate καθως κ απο το οτι βαση νομου ολες οι εταιρειες που δραστηριοποιουνται στη χωρα πρεπει να εχουν βασικο μετοχο Local , ο οποιος βεβαια σου υπογραφει οτι θες, παιρνει 10-20-50Κ ευρω το χρονο και δεν τον ξαναβλεπεις.

Αν ντοπιος κανει και δημιουργησει προβλημα στο συστημα, τον εχει φαει το μαυρο φιδι. Οι ντοπιοι ειναι μορφωμενοι, μιλανε αγγλικα, εχουν τροπους κλπ , εννοειται οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι. Σεβονται τους νομους και γενικα δεν ενοχλουν καθολου με τη συμπεριφορα τους, ουτε δειχνουν να τους ενοχλει που η πολη τους απο 150.000 εφτασε 4.000.000 με τους περισσοτερους ξενους. Απο την εμπειρια μου οτι εχουμε ακουσει κατα καιρους για δυτικους που πηγαν φυλακη, εχει να κανει με πολυ προκλητικη συμπεριφορα κ υπαιτιοτα των ιδιων. ειναι πολυ ελαστικοι αλλα αν κανεις να τους καβαλησεις κ να τους προσβαλλεις σε πηδηξαν.

Εχω μεινει καποια χρονια εκει και διατηρω ακομα δραστηριοτητα οποτε πηγαινοερχομαι τακτικα.

 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φίλε,έτσι είναι αλλά ποιος να το παραδεχτεί...
Όταν ήμουν φοιτητής,είχαμε στην παρέα έναν 1.70,γαλανά μάτια,baby face.
Όλες τον έβρισκαν χαριτωμένο και γλυκούλη,αλλά δεν του καθόταν καμία..

Ο ξάδερφός μου εδώ στη Γερμανία είναι 1.72,πολύ αδύνατος σχεδόν εφηβικό σώμα και παρά το χαμόγελό του και το μπλα-μπλα,του κάθεται μόνο καμία που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο(ψυχικό-σωματικό) απέναντί σε έναν άντρα..

Ισπανός κοντός συνάδελφος σταμάτησε να βγαίνει μαζί μας,γιατί ένιωθε μειονεκτικά..

Τις έχω ρωτήσει αρκετές φορές..
Η κορυφαία απάντηση ήταν:"Ψάχνω ψηλούς άντρες γιατί δε θέλω τα παιδιά μου να βγουν κοντά σαν εμένα" :grin:

Nα σου γράψω για Ρωσίδα από Αγία που βγήκα μέσω Tinder και η μάνα της πριν το ραντεβού μας τη ρώτησε:"Έχει σπουδάσει αυτός που θα βγεις;Είναι πιο ψηλός από εσένα;Αν ναι,πήγαινε"
Να σου γράψω για Ρωσίδα εδώ στο Μόναχο που μου έλεγε ότι η γιαγιά της,της έλεγε πως όταν κοιτάς τον άντρα σου,πρέπει να στρέφεις το βλέμμα πάντα προς τα επάνω και ότι η συμβουλή αυτή της έμεινε από παιδί..

Όμως για να αποκτήσεις τέτοια βιώματα,χρειάζεται να τα καταφέρνεις καμιά φορά και στο μη πληρωμένο..
Όποιος νταραβερίζεται μόνο με πουτάνες,δεν μπορεί να ξέρει πως σκέφτονται οι νορμάλ κοπέλες.

Ο Μήτσος μας ειπε μια σελίδα πριν ότι με 1.72 δεν είναι κοντός..
Και ότι στο Tinder είναι μόνο προβληματικές..

Είναι σαν να λέω εγώ ότι πηγαίνοντας στη Ρωσία,δεν ήταν μειονέκτημα που δεν ήξερα Ρώσικα,απλά γιατί δεν γνωρίζω Ρώσικα.

Άσε δε θέλω να το καφριλιάσω,άλλωστε ο Μήτσος είναι ευτυχισμένος μέσα στη φάση του celebrity,ιδεολογικού ηγέτη,κ.λ.π.
Δε χρήζει η φάση ούτε αντιπαράθεση,ούτε αντεπιχειρηματολογία.
Αυτά τα βγάζετε εσείς που έχετε εντελώς λανθασμένη άποψη για τη Ρωσσία γιατί απλούστατα δεν μένετε εδώ.Ο RED είναι 1.90 και τι έχει ξεσκίσει?το αντίθετο,ο άλλος με τη φακλάνα εδω 1.90 βρήκε γκόμενες?μόνο ξύλο έφαγε και φοβαται μη χασει τη φακλανα και μεινει μπακουρης.Ο αλλος που εχει μια στριγγλα (ο Σινοχάρας τον ξερει) υψος 1.90 30αρης εμφανησιμος,γκομενες δεν βγαζει.Ο Πίτσι 1.55 και όπου πήγαινε ξεσκιζοταν.Μονο που μιλας για tinder φενεται αμεσως οτι δεν ξερεις.Μια κοπέλα να νορμαλ από κει δεν έχω βρει οπως και όλες οι κοπέλες που μιλά με Αγγλικά και θέλουν να βρούνε ξένους είναι αυτές που ή δεν μπορούν να βρούνε Ρώσσους ή έχουν τρομερό οικονομικό πρόβλημα.
 Σε λίγο θα μας πείτε ότι γουστάρουν και τους μαύρους.Και ο Πάνος λέει ότι έχει γαμίσει 200 γκομενες :jerking:και ο ΔΡ ψεύτης ότι όλο γκόμενες βγάζει.Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θελει το θέμα είναι να περνάει η αλήθεια.Εχω κάνει βιντεάκι σχετικό για το τι άνδρες θέλουν στις μεγάλες πόλεις της Ρωσσίας.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο νωντας και το στυλακι του γενικα θα ειχαν επιτυχια στη Ρωσια ή εκανε μαλακια που πηγε Ελβετια και ζει σε ενα δωματιο με δυο Ινδους προγραμματιστες;
Αν ε δω είχε μισθό 1.000+ ευρώ καλύτερα θα ήταν εδώ.Ελβετια έπαθα πλάκα με της τιμές εκεί θέλεις πάνω από 10.000 φράγκα για να ζήσεις.
  Για τους Ουκρανους έχεις δίκιο πολύ κωλοφάρα είναι
 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
Τι λετε μ.ωρε Γομαρια!
Μπα που να μην γαμησετε γκομενα κατω απο 1.86, δηλ μονο ψηλη και αχαρη, για ενα χρονο!
Να σας καθονται μονο πινεζεςκινεζες!
Φίλε,έτσι είναι αλλά ποιος να το παραδεχτεί... Ο ξάδερφός μου εδώ στη Γερμανία είναι 1.72...του κάθεται μόνο καμία που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο(ψυχικό-σωματικό) απέναντί σε έναν άντρα.. Τις έχω ρωτήσει αρκετές φορές... Όποιος νταραβερίζεται μόνο με πουτάνες,δεν μπορεί να ξέρει πως σκέφτονται οι νορμάλ κοπέλες. ...Είναι σαν να λέω εγώ ότι πηγαίνοντας στη Ρωσία,δεν ήταν μειονέκτημα που δεν ήξερα Ρώσικα,απλά γιατί δεν γνωρίζω Ρώσικα.
Το τελευταιο μου φανηκε πολυ φιλοσοφικο! Η λογικη αστειευεται που λεει και ο Πλευρης!
Ασε Μυστη μου, ξερουμε τις νορμαλ κοπελες δηλαδη τις ψυχανωμαλες γκομενες!
Αυτες κατεστρεψαν την Ελλαδα!
Παντως οπως τα λετε, πρεπει να κανετε και λιγη εξασκηση στο Μποξ, με τις γκομενες! Ε ρε Τσακ Νορις ΜπουςΛι που σας χρειαζεται!
Γενικα ειναι η πιο ανταγωνιστικη χωρα το Καταρ . (προφανως τα σαουντια θα τους καταπιουν κ τους 2 σε καμια δεκαρια χρονια οταν δειτε τι ετοιμαζουν) ...Εχω μεινει καποια χρονια εκει και διατηρω ακομα δραστηριοτητα οποτε πηγαινοερχομαι τακτικα.
Ασε... ας καταπιουνε πρωτα την Υεμενη, πριν γινουν 10 κομματια!
Μιας και ησουν εκει...τεραστιε Γιγαντα, δεν μας ενημερωνεις για το τι παιζει με Ρωσσοφωνες εκει κατω? Εκτος και τα εχεις γραψει σε αλλο νημα!
ΥΓ
Αντε Γεια!
 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
Μονο που μιλας για tinder φενεται αμεσως οτι δεν ξερεις.Μια κοπέλα να νορμαλ από κει δεν έχω βρει οπως και όλες οι κοπέλες που μιλά με Αγγλικά και θέλουν να βρούνε ξένους είναι αυτές που ή δεν μπορούν να βρούνε Ρώσσους ή έχουν τρομερό οικονομικό πρόβλημα.
Μεγιστοι ΠορνοΜυστες!
Εχουμε καταλαβει για την λεπτη διαχωριστικη γραμμη το πως μπορει να αντιμετωπιζεται ενας ρωσσοφωνος σε σχεση με εναν μη.ρωσσοφωνο.
Ας μην γινει αυτο εμποδιο στον παραγωγικο σας διαλογο!
Σαν να λεμε οτι οι καλες Ρωσσο/Ουκρανες εχουν τασεις Μπρατισλαβισμου!
(Εαν εδινες και λινκ απο το βιντεο θα ηταν χρησιμο! Νομιζω οτι ηταν εκει που ελεγες για τα διαμερισματα, την προικα και τις φτωχες μεταναστριες στην ΑγΠετρουπολη).
Πορνομυστευσατε και Μυσταγωγηστε μας!
(και ψυχαγωγηστε!)
Οι Σλοβάκες είναι πιο όμορφες από τις Τσέχες,πιο θηλυκές,κ.λ.π.
αλλά δεν γουστάρουν ξένους για γκόμενους,ούτε καν άλλους Ευρωπαίους.
 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
Απαντω, βεβαια ψιλοκακως π ασχολουμαι,  αλλα για να μην μενουν τετοιες ιδεες.

Το Ντουμπαι ειναι πολη-εμιρατο των ΗΑΕ με πρωτευουσα το αδερφο εμιρατο Αμπου Νταμπι. Το οποιο Αμπου Νταμπι εχει πολλα εκατομμυρια βαρελια πετρελαιο και σε ολες τις χρηματοπιστωτικες κρισεις εσωσε το αδερφο εμιρατο Ντουμπαι. Ισχυει οτι το συγκεκριμενο εμιρατο δεν εχει πετρελαιο (αλλα εχει 120 χλμ διπλα στο AD)

Το Qatar εδω κ ενα χρονο ειναι παντελως απομονωμενο απο τις αραβικες χωρες. Πληρες εμπαργκο, απαγορευση πτησεων κλπ. Οταν ενωθηκαν τα εμιρατα σε ΗΑΕ, ηταν να μπει και το Καταρ, αλλα αρνηθηκε. Γενικα ειναι η πιο ανταγωνιστικη χωρα το Καταρ . (προφανως τα σαουντια θα τους καταπιουν κ τους 2 σε καμια δεκαρια χρονια οταν δειτε τι ετοιμαζουν)

Απο 1-1-2018 στο Ντουμπαι υπαρχει ΦΠΑ 5% με προοπτικη να ανεβει σε 5 ετη. Επισης υπαρχουν πολλοι εμεσοι φοροι οπως διοδια, ετησιες αδειες για εταιρειες, μεταβιβασεις ακινητων κλπ. Προφανως και τα εσοδα δεν ειναι απο τα ταξι τα διοδια ή αλλων ειδων τετοιων επιχειρησεων αλλα απο τις offshore εταιρειες, το real estate καθως κ απο το οτι βαση νομου ολες οι εταιρειες που δραστηριοποιουνται στη χωρα πρεπει να εχουν βασικο μετοχο Local , ο οποιος βεβαια σου υπογραφει οτι θες, παιρνει 10-20-50Κ ευρω το χρονο και δεν τον ξαναβλεπεις.

Αν ντοπιος κανει και δημιουργησει προβλημα στο συστημα, τον εχει φαει το μαυρο φιδι. Οι ντοπιοι ειναι μορφωμενοι, μιλανε αγγλικα, εχουν τροπους κλπ , εννοειται οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι. Σεβονται τους νομους και γενικα δεν ενοχλουν καθολου με τη συμπεριφορα τους, ουτε δειχνουν να τους ενοχλει που η πολη τους απο 150.000 εφτασε 4.000.000 με τους περισσοτερους ξενους. Απο την εμπειρια μου οτι εχουμε ακουσει κατα καιρους για δυτικους που πηγαν φυλακη, εχει να κανει με πολυ προκλητικη συμπεριφορα κ υπαιτιοτα των ιδιων. ειναι πολυ ελαστικοι αλλα αν κανεις να τους καβαλησεις κ να τους προσβαλλεις σε πηδηξαν.

Εχω μεινει καποια χρονια εκει και διατηρω ακομα δραστηριοτητα οποτε πηγαινοερχομαι τακτικα.
χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις  :hi:
Και στα τρία έχω πέσει μέσα χωρίς να έχω πάει!Τώρα αν δανείζεται απο το Άμπου Ντάμπι και όχι απο το κατάρ μου διαφεύγει αλλά δεν αλλάζει την ουσία που θέλω να περάσω(φτηνά δάνεια έπαιρνε και η Ελλάδα απο την ΕΕ)!
Την ευτυχία δηλαδή του να είσαι πολίτης των εμιράτων και να έχεις μια δοιηκηση που να δίνει δικαίωμα η υπογραφή σου για μια δουλειά κάποιου άλλου να αξίζει 20-30-50+ χιλιάρικα ...
Εδώ είχαμε τις προϋποθέσεις να είμασταν έτσι αλλά μένουν συνεχώς προϋποθέσεις διότι δεν υπάρχει το έμψυχο δυναμικό για κάτι τέτοιο... :headbang:

Τώρα συνεχίστε να παίζετε με τους μίζερους πόντους και αν το 1,69 φτάνει για να σε κοιτάξει μια χοντρή στο δρόμο και αν στο 1,71 σου χαμογελάει  :2funny:
Εγώ πάω μια στο Κολοράντο να δω τι γίνεται! :rockon:
 

Επισκέπτης
Απαντω, βεβαια ψιλοκακως π ασχολουμαι,  αλλα για να μην μενουν τετοιες ιδεες.

Το Ντουμπαι ειναι πολη-εμιρατο των ΗΑΕ με πρωτευουσα το αδερφο εμιρατο Αμπου Νταμπι. Το οποιο Αμπου Νταμπι εχει πολλα εκατομμυρια βαρελια πετρελαιο και σε ολες τις χρηματοπιστωτικες κρισεις εσωσε το αδερφο εμιρατο Ντουμπαι. Ισχυει οτι το συγκεκριμενο εμιρατο δεν εχει πετρελαιο (αλλα εχει 120 χλμ διπλα στο AD)

Το Qatar εδω κ ενα χρονο ειναι παντελως απομονωμενο απο τις αραβικες χωρες. Πληρες εμπαργκο, απαγορευση πτησεων κλπ. Οταν ενωθηκαν τα εμιρατα σε ΗΑΕ, ηταν να μπει και το Καταρ, αλλα αρνηθηκε. Γενικα ειναι η πιο ανταγωνιστικη χωρα το Καταρ . (προφανως τα σαουντια θα τους καταπιουν κ τους 2 σε καμια δεκαρια χρονια οταν δειτε τι ετοιμαζουν)

Απο 1-1-2018 στο Ντουμπαι υπαρχει ΦΠΑ 5% με προοπτικη να ανεβει σε 5 ετη. Επισης υπαρχουν πολλοι εμεσοι φοροι οπως διοδια, ετησιες αδειες για εταιρειες, μεταβιβασεις ακινητων κλπ. Προφανως και τα εσοδα δεν ειναι απο τα ταξι τα διοδια ή αλλων ειδων τετοιων επιχειρησεων αλλα απο τις offshore εταιρειες, το real estate καθως κ απο το οτι βαση νομου ολες οι εταιρειες που δραστηριοποιουνται στη χωρα πρεπει να εχουν βασικο μετοχο Local , ο οποιος βεβαια σου υπογραφει οτι θες, παιρνει 10-20-50Κ ευρω το χρονο και δεν τον ξαναβλεπεις.

Αν ντοπιος κανει και δημιουργησει προβλημα στο συστημα, τον εχει φαει το μαυρο φιδι. Οι ντοπιοι ειναι μορφωμενοι, μιλανε αγγλικα, εχουν τροπους κλπ , εννοειται οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι. Σεβονται τους νομους και γενικα δεν ενοχλουν καθολου με τη συμπεριφορα τους, ουτε δειχνουν να τους ενοχλει που η πολη τους απο 150.000 εφτασε 4.000.000 με τους περισσοτερους ξενους. Απο την εμπειρια μου οτι εχουμε ακουσει κατα καιρους για δυτικους που πηγαν φυλακη, εχει να κανει με πολυ προκλητικη συμπεριφορα κ υπαιτιοτα των ιδιων. ειναι πολυ ελαστικοι αλλα αν κανεις να τους καβαλησεις κ να τους προσβαλλεις σε πηδηξαν.

Εχω μεινει καποια χρονια εκει και διατηρω ακομα δραστηριοτητα οποτε πηγαινοερχομαι τακτικα.

ειναι πολυ ελαστικοι αλλα αν κανεις να τους καβαλησεις κ να τους προσβαλλεις σε πηδηξαν.

Σαν τους Ελληνες δηλαδη που δεν αφηνουν να τους γαμανε Αλβανοι Γεωργιανοι μεσα στη χωρα τους. :tooth:
 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
Εγώ πάω μια στο Κολοράντο να δω τι γίνεται!
Εφαγα φλας! Εχει καμια καμερα στο Κολοραντο? για δωσε!
Την ευτυχία δηλαδή του να είσαι πολίτης των εμιράτων και να έχεις μια δοιηκηση που να δίνει δικαίωμα η υπογραφή σου για μια δουλειά κάποιου άλλου να αξίζει 20-30-50+ χιλιάρικα ...
Μυστη εισαι πολυ μπροστα στην σκεψη!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom