Πώς θα έρθω Ουκρανια- Ρωσία μόνιμα ρε μάγκες?? Εδώ για να γαμησεις Ελληνίδα πρέπει να είσαι ο σούπερ μαν. !!! Δεν γαμαει κανένας. Ψάχνουν όλες τον εφοπλιστή, μπρατσαρα,λεφτά. !!
Σας ζηλεύω . Θα μαζέψω 2 χιλιάρικα να πάω διακοπές να δω τι παίζει μπας και μείνω μόνιμα
ορεστι μου θα σου πω αληθεια οτι ειδα με τα ματια μου ελλαδα.
απο κουβεντες που κανω και απο ξαδελφια φοιτητες κυπριους,φιλους και ταξιδιωτες.
στην ελλαδα την χαλανε οι ελληνες και ξερουμε την αιτια.
ολα οσα ειπε ο προεδρος διμητρακης για την εμφανιση με βρισκουν συμφωνω.
οι γυναικες συμπεριφερωνται το ειπα ξανα αναλογος το ποιος εισαι εσυ.αν πας ατυμελητος,απεριποητος και μιζερος τοτε καλυτερα να μην της εξοργισεις χαχαχα.δεν ψαχνουν τον λεφτα ξεκολατε,λιγες ιδικα κυπριες που ξερω θελουν τον λεφτα.αλλα τον απεριποητο και τσιγγουνη καμια δεν θελει.
αντιμετοπιζομαι με διαφορετικεσ συμπεριφορες ουκρανια ππαραδειγμα σε μαχαζια που με ξερουν και μπαινω με τα μαρκε μου και διαφορετικα σε αλλα μαχαζια που δεν με ξερουν και παω με τα προχειρα μου κανα σπρινφιλτ απο ντεπεναμσ για να μην καταστρεφψ με ιδρωτα τα φανελακια μου μια ωρα που θα παω βολτα στην ζεστη.και ομως οταν πηγα με τα σπρινφιλτ προχειρα σε μαρκε μαχαζι δεν με εβαλαν οι μπραβοι γιατι νομιζαν δεν θα ειχα λεφτα να αγορασω.αργοτερα επεστρεψα κανονικα ντυμενοσ συνηθησμενα και ψωνισα απο το λακοστ το διπλανο μαχαζι.φροντισα να περασω και απο εκει να με δουνε χαχαχαχ.
το παραδειγμα στο λεω για να δεις την αξια της εμφανισης και περιποιησης,
αν ποτε παω να συναντησω καπειον που δεν ξερω και ειναι καπειος που ειναι απεριποιητος σιγουρα θα φυγω και δεν θα κατσω ουτε καφε να πιω μαζι του.
αυτοι που τα εχουν με τις ελληνιδες τπ
99% ειναι οι τυποι που δεν κοιταζουν να αυτοβελτιωθουν και να αρχισουν να φροντιζουν τον εαυτο τους.
οι γκομενες παρατιρανε τα παντα στην κυπρο και ελλαδα απο θεμα εμφανισης και σχολιαζουν με τις φιλες.μερικες τισ ακους εκει ρεζιλι χαχαχαχ
ιδικα στα μερη που παω οδυσσο παω μονος μου γιατι φιλοι που ερχοντε καλοκαιρι διακοπες ερχοντε χαλαρα με φορμιτσεσ κοντεσ και απλα ρουχα.ρωσια και ουκρανια εχει φεισκιοντρολ σε εστιατορια,μαχαζια,καφε και 20 χρονια που θυμαμε μοσχα ετσι ηταν.
μοσχα δεν με εβαλαν σε καφε γιατι φορουσα σκουφακι ομαδασ,σε κλαμπ μια φορα γιατι ειπα στα ελληνικα
στην κοπελα στην εισοδο μωρο μου εσυ χαχχχχαχαχα.οσο δεν βελτιωνουν οι ελληνες τον εαυτο τους θα τους κραζουν οι ελληνιδες και μετα ολοι οι υπολιποι.
αν εισαι στο 99% τον ανδρων που παραπονιουνται για τις ελληνιδες ενω αυτπο εμφανισιακα ειναι το στυλ που περιγραφει ο διμητρακης καλυτερα μην ερθεις γιατι θα φας και ξυλο απο αυτες χαχαχα