dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Eσύ θέλεις να την ξεσκίσεις την άπρη Ρωσσίδα αλλά η μόνο που σου κάθεται είναι η Αζέρα ασε που ούτε αυτο το ξέρουμε και ο αλλος θέλει να παει στο Κίεβο αλλά δεν έχει 300 ευρώ να αγωράει εισητήριοΔημητακη λογω iq και επειδη δεν φταις εσυ αλλη η φυση που ειναι αδικη δεν προκειται να μπω σε σοβαρη κουβεντα μαζι σου
Το οτι εισαι κομπλεξικος στο ξαναλεω φαινεται που μιλας ολη μερα για γυφτους,μαυρους και πακιστανους αντι να μιλας για γυναικες
Η ζηλια σου εχει βαρεσει κοκκινο
Και οταν ενας αντρας εχει τετοια ζηλια συνηθως κρυβονται ασχημα πραγματα απο πισω....
Το πιο βασικο ειναι αισθημα κατωτεροτητας
Εμενα προσωπικα ποσος με ενδιαφερει τι κανει ο μαυρος ο κιτρινος η ο κοκκινος αν γαμανε μαγκια τους και ποσος με νοιαζει αν η Αζερα μαυρη ασπρη η Ρωσιδα αμα μου αρεσει θα την σκισω
Eσύ θέλεις να την ξεσκίσεις την άπρη Ρωσσίδα αλλά η μόνο που σου κάθεται είναι η Αζέρα ασε που ούτε αυτο το ξέρουμε και ο αλλος θέλει να παει στο Κίεβο αλλά δεν έχει 300 ευρώ να αγωράει εισητήριο
Ποιά ζήλια?Ότι είσαι ένας ψεύτης? και κυνηγάς σκουπίδια Εγώ είμαι εδώ ενώ εσύ είσαι Ελλάδα στα Αν είχες έρθει στη Ρωσσία και ηξερες απο γυναίκες απο κει δεν θα εγραφες τέτοιες ουτε θα επαιρνες σαν ΄παράδειγμα αυτους τους κακομοίρηδες που βάζεις που κανουν αυτα τα βιντεάκια για να βγαζουν λεφτα απο το youtube .Αυτους αν τους δει γκόμενα θα τους κοιτάξει με ενα απαξιωτικό βλέμμα και θα γυρισει να φυγει! ο άλλος ο αποτυχημένος απηλεί κιόλας γιατι τον ξεσκέπασα ότι γραφει
Έχω πεθάνει στα γέλια με το Thred του
Όποια σου στείλει γυμνή, είναι πουτάνα δηλαδή; Οκ μη στείλεις γυμνή, κανα screenshot από sexting μπορείς όμως να το στείλεις.Εγω γυμνες φωτο δεν ανεβαζω γιατι πουτανες δεν γαμαω
Παιρνω τηλεφωνα απο νορμαλ Ρωσιδες,Ουκρανεζες η απο που βρισκονται και υστερα περναω καλα
Όποια σου στείλει γυμνή, είναι πουτάνα δηλαδή; Οκ μη στείλεις γυμνή, κανα screenshot από sexting μπορείς όμως να το στείλεις.
Αυτό το πόστ είναι 100% κατ'υπόδειξη του Δόκτωρ της Βλακείας!Επισης εγω εδω δεν γραφω συχνα επειδη γραφουν αποτυχημενοι που συμφωνα με τα λογια τους δεν γαμανε
Απλα απανταω στην βλακεια τους επειδη αναφερουν ονοματα αντι για γυναικες..βεβαια πρεπει να τις βρουνε πρωτα για να τις αναφερουν
Ο ενας πηγε Κιεβο γυρισε ασφαιρος και στο νησι που ολοι γαμανε στην Ροδο αμα θελετε σας δειχνω και φωτο με μαυρισμενα προσωπα(γιατι ειμαστε bou) να δειτε Ρωσιδες,Αγγλιδες και οτι τουριστριες φανταζεσται αγκαλια με Ροδιτες..
Απο νησι ειμαι και το λεω ολοι οι νησιωτες γαμανε εκτος απο αυτον εδω μεσα που κλαει την μοιρα του,πηγαιντε σε οποιο νησι θελετε και δειτε οτι καθε νησιωτης γαμαει εδω γαμαω εδω καθε καλοκαιρι στα νησια που δεν ειμαι και ντοπιος
Ο αλλος ειναι τερμα καθυστερημενος κανει μπανια με γατες και ζωα...Χανει βιδες ο ανθρωπος
Και νομιζει οτι εχει ιδεα για γυναικες και τι θελουν
Ο αλλος απορει για το αν ειναι σφαιρικη η Γη
Καλα αυτος παιζει να απορει και για το σχημα του μουνιου γιατι δεν το εχει δει
Κοινο τους σημειο εκτος απ την αγαμια τους ειναι οτι θαυμαζουν ανθρωπους που σκανε λεφτα να γαμησουν επειδη ειναι κοντοι,χοντροι ασχημοι ....(και συμπληρωστε στις κουκιδες οτι αλλο θελετε απο κακομοιρια)
Δειτε τα προτυπα τους και σκαστε στα γελια
Αυτό το πόστ είναι 100% κατ'υπόδειξη του Δόκτωρ της Βλακείας!
έχεις μαύρα μεσάνυχτα και πάλι μιλάς για φωτογραφίες άλλων διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις συλληφθεί για ναρκωτικά και να έχεις περάσει βισματικά κινητό στη φυλακή...
Οι Ροδίτες μέχρι τα 30 τους δουλευουν σε μπαράκια ως υποδοχή, DJ και Μπάρμαν! Όχι διότι έχουν ανάγκη τα λεφτά αλλά διότι ξεσκίζονται στη πούτσα!
Απο τα 30 όμως και μετά μπαίνουν στις busisness και ξεσκίζονται στο χρήμα ακόμα και με αυτόν τον πατοτουρισμό! Και ξέρουμε καλά εμείς πότε θα γαμήσουμε! Διάβασε λίγο το νήμα της Αργεντινής και θα καταλάβεις! Όπως και της Ρουμανίας και της Τσεχίας και δεν θυμάμαι και ποιά άλλα!
Και ξέρεις γιατί έχω χρόνο και γράφω? Γιατί είμαι στη δουλειά και περνάω την ώρα μου εδώ κάνοντας το κομμάτι μου μαζί σας! Πολλές φορές με βοηθάει η κακομοιριά σας διότι πεθαίνω σατ γέλια και οι Τουρίστες λένε "Να και ένας χαρούμενος άνθρωπος"
Και φέτος πλέον έχω 3 επιχειρήσεις υγιέστατες τις οποίες μανατζάρω ενώ απο τα 28 μου έχω ξεφύγει απο το μεροκάματο!
Εσένα βέβαια δεν θα σε έπαιρνα ποτέ μου για υπάλληλο γιατί θα χρεοκοπούσα.. Πιο πολύ ταιριάζεις να δούλευες με έναν γνωστό μου που κάνει αποφράξεις βόθρων και έχει κάτι Αιγύπτιους βοηθούς!
Το ίδιο και ο Δόκτωρ της Βλακείας! Αυτός είναι καλύτερο παιδί απο εσένα και θα μπορούσε να βαστάει το ψυγειάκι απο έναν άλλο γνωστό μου που πουλάει μπύρα κόλα φάντα στη παραλία και έχει έναν πακιστανό βοηθό...
Καλά εσύ με το πληκτρολόγιο γαμάς?Εγω γυμνες φωτο δεν ανεβαζω γιατι πουτανες δεν γαμαω
Παιρνω τηλεφωνα απο νορμαλ Ρωσιδες,Ουκρανεζες η απο που βρισκονται και υστερα περναω καλα
Εν τω μεταξύ λέει πως έχει 6 ραντεβού και 20 match στο Τίντερ και γαμάει συνεχώς !!!! Εκτός το CS...Εχει λαλησει ο τουρκολαγνος..
Κανει και ζεστη... :S
Πωπω ρε τυπε δημητρακη τη ΜΟΥΝΑΡΑ γλυφεις....
Καυλωσα!!!
Ο ΔΡ της βλακείας πρέπει να πήγε να έκανε το μάγκα ή να απήλεισε κανέναν στη Σερβία γ'αυτό και γράφει ότι πήγε να της φάει ο ξάδερφος μου που είναι εκεί μου είπε οτι μαλακίες γράφει αν δεν ενοχλήσεις δεν σε πειράζει κανένας!Μου θυμίζει ο ΔΡ ψεύτης εναν που χε ερθει εδω αφραγκο με κοιταζε με μίσος,βέβαια δεν τόλμισε να μου πει καμια μαλακία,εγώ τον κοίταγα με λύπιση πολύ κακομοίρης ήτανε θύμιζε αυτόν εδώ της φωτογραφίας που κάνει τα τσιμπούκια έφυγε ενα μηνα μετα Ελλάδα για ενα καλυτερο μελλον γιατι έβγαλε στη Ρωσσία 200 ευρω σε ενα μηνα και ελειγε και η βιζα του.Αυτό το πόστ είναι 100% κατ'υπόδειξη του Δόκτωρ της Βλακείας!
έχεις μαύρα μεσάνυχτα και πάλι μιλάς για φωτογραφίες άλλων διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις συλληφθεί για ναρκωτικά και να έχεις περάσει βισματικά κινητό στη φυλακή...
Οι Ροδίτες μέχρι τα 30 τους δουλευουν σε μπαράκια ως υποδοχή, DJ και Μπάρμαν! Όχι διότι έχουν ανάγκη τα λεφτά αλλά διότι ξεσκίζονται στη πούτσα!
Απο τα 30 όμως και μετά μπαίνουν στις busisness και ξεσκίζονται στο χρήμα ακόμα και με αυτόν τον πατοτουρισμό! Και ξέρουμε καλά εμείς πότε θα γαμήσουμε! Διάβασε λίγο το νήμα της Αργεντινής και θα καταλάβεις! Όπως και της Ρουμανίας και της Τσεχίας και δεν θυμάμαι και ποιά άλλα!
Και ξέρεις γιατί έχω χρόνο και γράφω? Γιατί είμαι στη δουλειά και περνάω την ώρα μου εδώ κάνοντας το κομμάτι μου μαζί σας! Πολλές φορές με βοηθάει η κακομοιριά σας διότι πεθαίνω σατ γέλια και οι Τουρίστες λένε "Να και ένας χαρούμενος άνθρωπος"
Και φέτος πλέον έχω 3 επιχειρήσεις υγιέστατες τις οποίες μανατζάρω ενώ απο τα 28 μου έχω ξεφύγει απο το μεροκάματο!
Εσένα βέβαια δεν θα σε έπαιρνα ποτέ μου για υπάλληλο γιατί θα χρεοκοπούσα.. Πιο πολύ ταιριάζεις να δούλευες με έναν γνωστό μου που κάνει αποφράξεις βόθρων και έχει κάτι Αιγύπτιους βοηθούς!
Το ίδιο και ο Δόκτωρ της Βλακείας! Αυτός είναι καλύτερο παιδί απο εσένα και θα μπορούσε να βαστάει το ψυγειάκι απο έναν άλλο γνωστό μου που πουλάει μπύρα κόλα φάντα στη παραλία και έχει έναν πακιστανό βοηθό...
Αυτο που έχει πλάκα είναι ότι όλοι τώρα έχουν γίνει προγραμματιστές Από οικοδόμος προγραμματιστής γειά σου ρε Μπιλ Γκέ'ι'τς .Ο φτωχομπινές που έχει έρθει εδω με την πρώην μπαρόβια από χτίστης τώρα έγινε καθηγητής Ελληνικών .Ετσι πανε αυτα γραφεις για να γραφεις εχεις γαμησει το νημα απο τοτε που αρχισες να ζηλευεις επειδη παροτι εισαι επιχειρηματιας(ας σε πιστεψω) ειδες οτι ο love και εγω γαμαμε και επαθες ζημια που εσυ δεν μπορεις
Ξυδακι φιλε καμια φορα οι γυναικες προτιμανε τον τυπο που εχει ματωσει χερια στην δουλεια παρα τον επιχειρηματια της κλανιας
Ο Δημητρακης που γραφει για "αραπηδες" και ολο το παιζει ανωτερος αν εχει τα @@ να τα πει μπροστα τους οχι εδω μεσα και θα μετραει δοντια ενα προς ενα απ τους "κατωτερους" τους
Βεβαια σαν προγραμματιστης πλεον ξερω τι δυναμη που σου δινει η ανωνυμια και για αυτο γραφω για 5-6 σοβαρα ατομα εδω που ειναι και παραμενουν αληθινοι
Και θα συνεχισω να το κανω οσο μπορω στο δικο μου thread καθως λυπαμαι που εδω μεσα το γαμησαμε αλλα την αρχη την κανανε τρεις "χουφταρεοι"
Είσαι πολύ βλάκας τελικά όσο πάτε και χαζεύεται Αυτός είναι σαν το φύλακα του γκαράζ,δεν τον έχω δει ποτέ να εχει γκόμενα.Αν ήταν κρυφή κάμερα θα το πίστευα αλλά σε φανερή κάμερα είναι στημένο.Κ'εγώ αν πάρω τον δόκτορ ψεύτη τωρα που είναι άνεργος και του δώσω 50 ευρώ μπορεί να κάτσει να του βάλω λουράκι να κάνει το σκύλο