Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
προκαλω οπειοδηποτε να μου πει οτι εχει δει ποτε τον βαλκανιο πουτσαρα
Για να πούμε λίγο και τα δίκια του Κουμπάρου...

Ο άνθρωπος πίσω απο το νικ ΒΠ έχει καταφέρει σε τρία χρόνια παρουσίας του στο φόρουμ να ταράξει νερά και να περιγράψει μια ζωή που άλλοι δεν την ζούν σε 10 ζωές και πάντα με ορθολογικό και πραγματικό ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ τρόπο σκέψης! Κάνει πολλά απο όσα πολλοί θα ήθελαν να κάνουν! Μπορώ να γράψω και άλλα κολακευτικά λόγια! Εξάλου δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό για κάποιον με το Νικ ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ που βγαίνει απο την αργκώ του συγκεκριμένου νήματος και αυτού της Πολωνίας μετά απο εκατοντάδες σελίδες και την ηγετική καθοδήγηση του Αρχηγού που εισήγαγε αυτούς τους όρους!

Το ότι δεν τον έχει δει ποτέ κανένας και όσα μέλη τον έχουν δει είναι όλως τυχαία αυτά που δεν γράφουν στο φόρουμ ενώ πολλοί άλλοι που έχουν πάρει πολύτιμες πληροφορίες και γράφουν  δεν τον έχουν συναντήσει ποτέ, με προβλημάτιζε αν πράγματι είναι μάχιμος ή απλά είναι σάλτζες απο μια καρέκλα υπολογιστή οπου και έχτιζε ένα προφίλ για το πως πρέπει να είναι κάποιος!
Εξάλου και για τον Κμαν πριν βάλει φωτογραφίες του πιστεύαμε πως ήταν ένας σωματώδης τσαμπουκάς τύπος με ειδικό εκτόπισμα που τον έτρεμαν τούρκοι και άραβες στα κλάμπ!  

Μετά όμως απο χρόνια και με την πρόσφατη φωτογραφία με τη κάρτα με τις σφραγίδες  που πετάνε οι φλέβες και είναι τα ίδια δάχτυλα που κάποτε κρατούσαν μια φάντα μπορώ με σιγουριά να πω πως ο Γιώργος έχει την εμφάνηση πέρα απο το μυαλό να υποστηρίξει τα γραφόμενά του!!!!  
 

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
911
Like
208
Πόντοι
6
πούντο? να γελάσουμε  :2funny:

Ερωτοτουρισμος ο απολυτος οδηγος λεγεται!

Ο τυπος πηγαινει με ....ρακομελα και ουζα στα σπιτια των τουριστριων που γνωρισει για να τις κερναει!!! :2funny: :2funny:
 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
Με κάλυψες πλήρως!Τα ίδια θα έγραφα κ 'εγώ.Βέβαια αν είσαι σαν τον Πάνο σα γύφτος και δε μετράς αυτές του Τίντερ σου φένοντε θεές!
  Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι είναι οι περισσότερες εκτός από αποτυχημένες απογοητευμένες και μοναχικές!Με τη δεύτερη τρίτη πρόταση σου γράφουν έλα να συναντηθουμε!Εχοντας δει 4-5 φώτο σου και μην ξέροντας τίποτα γιά σένα!Αν δε τους στείλεις λινκ από facebook ή вконтакте δεν σου ξανααπαντάνε!Συνέχεια βρίσκω απο κεί ΑΛΛΑ ουτε μια δεν άξιζε!Και σε όσες πηγα να της συναντήσω το μετάνιωσα!Βέβαια όπως σου είπα και πιό πάνω ο κάθε άνθρωπος έχει και διαφορετικά κριτίρια γιά κάποιον κακομοίρη που μένει Ελλάδα και μόνο  :jerking: και έχει εισοδηματα 2500 ευρώ στον ύπνο του  :2funny:να βρει μια τελειωμένη από το τιντερ είναι το όνειρο γ'αυτον!


Εχεις iq και πουλακι γαριδας στο εχω ξαναπει...Ουτε γυφτος ειμαι σαν εσενα ουτε κανεις λεει οτι tinder ειναι θεες,ειτε tinder ειτε οποιοδηποτε dating ειτε σε bar εχει απο χοντες 0 στην εμφανιση μεχρι 10αρια..Το που θα καταληξεις εχει να κανει αποκλειστικα με εσενα..Αλλοι πουλανε λεφτα αλλοι εμφανιση αλλοι μπλα μπλα και οποιοι τα συνδυαζουν ολα αυτα οσο καλυτερα μπορουνε βαρανε και τις καλυτερες σε κλιμακα..
Μιλαμε παντα για μη πουτανες ενα ειδος που ισως δεν εχει τυχει να ασχοληθεις..


Το οτι ασχολεισαι συνεχεια με το τι κανουν οι αλλοι και κυριως αναφερεις Πακιστανους,γυφτους και αφραγγκους εχει να κανει με την καταντια σου να συναγωνιζεσαι αυτους στις γυναικες και μαλλον να στις τρωνε και απ πανω με αποτελεσμα να ζηλευεις..
Νταξει να στην φαει ο μαυρος γιατι εχει πουτσο 4σιο απο σενα αλλα αμα στην τρωει ο Πακης πρεπει να το ψαξεις καλυτερα τι φταιει

Εγω κανονιζω και τρωω γυναικες απ ολο τον κοσμο και χωρις 2500 εναν μετριο μισθο εχω αλλα σε ΙΤ οπου πρεπει να στροφαρει το μυαλο για να πας μπροστα
Αυτο ειναι το καλο οτι βλεπεις πως βγαινουν τα φραγκα γιατι αμα τα βρεις ετοιμα σαπιζεις....
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Glock διαφωνώ με όσα έγραψες για το Tinder,κυρίως όσο αφορά την ποιότητα των γυναικών που βρίσκεις.
Το Tinder είναι σημείο των καιρών,δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να υπερηφανεύεται ο δυτικός πολιτισμός,αλλά είναι η έλλειψη ατόμων σαν αυτόν στη Ρόδο που περιέγραψες που κάνουν τις γυναίκες να καταφεύγουν μαζικά σε αυτό.

Π.χ.στη Γερμανία οι άντρες δε φλερτάρουν ή μάλλον φλερτάρουν μόνο όταν έχουν πιει τον κώλο τους και λένε μαλακίες στις γκόμενες.
Επίσης μουσλίμι, αξιοπρεπής γκόμενα δεν πρόκειται να το κοιτάξει ενώ κάτι αράπηδες βολεύονται με καμιά χοντρή..

Οπότε οι γυναίκες έχουν πάρει σβάρνα τα Tinder,Lovoo,Parship,ψάχνοντας κυρίως για σχέση.
Μιλάμε για πολύ δυνατές γκόμενες σε όλα τα επίπεδα,άμα θες σου στέλνω υλικό σε p.m.που καταλαβαίνεις και ντόιτζ.


Για να πούμε λίγο και τα δίκια του Κουμπάρου...

Ο άνθρωπος πίσω απο το ν... με σιγουριά να πω πως ο Γιώργος έχει την εμφάνηση πέρα απο το μυαλό να υποστηρίξει τα γραφόμενά του!!!!  

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

Το μόνο που θα πω είναι πως όσοι επισκέπτονται Κίεβο,Πράγα,κ.λ.π. είναι πολλοί περισσότεροι από εμάς που γράφουμε.
Πόσα είναι στα σταθερά μέλη στα αντίστοιχα thread;
Ούτε 10 στου Κιέβου,λιγότερα στης Πράγας..
Εγώ έχω τα τηλέφωνα από τουλάχιστον 10 Έλληνες της Γερμανίας που με είχαν βρει Πράγα,όταν έμενα εκεί.
Όντως μέλη με λίγα posts ή φίλοι τους ή ακόμη και συγγενείς τους που δεν είναι γραμμένοι εδώ.
Τον ΑΡΧΗΓΟ τον είχα προσκαλέσει σε Πολωνικό πάρτυ στην Κολωνία,αλλά με έκλασε ενώ μένει μια ώρα δρόμο και γενικά ήμουν πάντα ανοιχτός να τον συναντήσω.

Από αύριο και μέχρι την Πέμπτη, όποιος είναι Πράγα,πολύ ευχαρίστως.
MrSpok,Flowerslover και άλλοι κοντινοί.
Φυσικά όχι για να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε,αλλά να πιούμε καμιά μπύρα και να ξηγηθώ καμιά πάσα,να μην πάει κανείς να γαμήσει στα τυφλά :hi:
 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
Την πούτσα μου την έχω βάλει στο σά'ι'τ φώτο και έχουν δει όλοι πόσο είναι αν ψάξεις παλιά ποστ θα την βρεις  :2funny:.Εσύ μια φωτο έβαλες και είσουν μαύρος σα γύφτος  :2funny:για δε μας βάζεις καμια φώτο να σε θαυμάσουμε  :2funny:
  Πως και δεν έχεις κ'εσυ 2.500 ευρω το μηνα σαν τον αλλον απο το Γαλάτσι που ειναι 38 ετων,μενει με τους γονεις του και πηγαινει με το μετρό  :2funny:
 Είδαμε την θείτσα Αζέρα που μας έβαλες γιά να καυχίθεις τι γκομενάρα είναι  :2funny: :2funny: :2funny:αυτες της μερες θα παω να δωσω κατι καινουργια παντελόνια στη Σα'ι'ντα να μου τα κοντίνει,θελεις να της πω γιά σένα?είναι σαν την Αζέρα σου :2funny: Αν έρθεις εδω θα κάνεις καμάκι στις τουαλέτες  :2funny:εκεί έχει καθαρίστριες Αζέρες και Ουζμπέκες σαν αυτές που σου αρέσουν :2funny: :2funny: :2funny:.


Εγω εχω γαμησει γυναικες απ ολο τον κοσμο μαυρες,ασπρες,κιτρινες μεχρι και κοκκινες δηλαδη native American..
Και καθε φυλη και χωρα εχει ομορφες γυναικες.
Πχ μαυρες δεν με ελκυουν ιδιαιτερα αλλα γαμησα μια ΑφροΑμερικανα που μου εφυγε η μαγκια..Βεβαια για να εχεις τα @@ να γαμησεις τετοια θες πουτσο οχι τυρογαριδακι

Εγω απλα σου λεω οτι καμακι κανω απο καθαριστρια μεχρι την πλανηταρχη στην πουτσα μου τι δουλεια κανει και αν πλενει αυτοκινητο η εχει δικια της εταιρια

Αμα την γουσταρω σαν ανθρωπο εχω χωθει..Ετσι απλα
 

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Μηνύματα
446
Like
254
Πόντοι
21
δυστυχος δεν ξερω πως να στο βαλω να το διαβασεις.σημερα στα νεα οδεσκιε βεστι το εχω στο κινητο και διαβαζω ολα τα νεα της ουκρανιας διαβαζω πριν λιγο αυτο το περιστατικο χαρκοβ.
ενας νορβηγος που εχει γκομενα ουκρανιδα την εδειρε στον δρομο,σκεψου τι του εκανε η πουτανα να τον φερει στο αμην.περνουσε ενας γυμνασμενος ουκρανος και του εριξε μπουνιες μποξερ!ο νορβηγος και αυτος 2 μετρα ηταν υπαρχουν φωτο και βιντεο.το αποτελεσμα?ο ουκρανος που εδειρε τον νορβηγο εγινε ηρωας
σε ολο το χαρκοβ!αν δεις τα σχολια απο τις γυναικες απο κατω εναντιων των σεξοτουριστων ξενον.
δυστυχος αυτον τον πολεμο δεν μπορουμε να τον κερδισουμε πλεον.οπως λεει ο δασκαλος βρηκαν σπιτι μια ψευτοδουλεια και τωρα σηκωσαν κεφαλι.τωρα δεν ειμαστε οι αγαπουληδες που θα της φροντισουν αλλα σεξοτουριστες που πρεπει να μασ πολεμησουν.μαθετε ρωσικα να σας δωσω τα σαιτ να διαβαζετε.
οπως ειπε και ο διμηρακης οι περισοτεροι εχετε χρονια να πατε η μια φορα το πολυ πηγατε.
θυμασε που εγραψα που πηγα στο παζαρι στο μαχαζι με τις κρεμες να παρω το λογο απο μια γκομενα που με κοροιδεψε?ηρθε μια πενηνταρα και ειπε εδω εμεις ειμαστε ιδιοκτητες,εσυ θα πληρωνεις για ολα και εισαι αναγκασμενος να πληρωνεισ για το τιποτα γιατι εισαι ξενος στην χωρα μασ.
ειδατε τωρα την σκεψη και την νοοτροπεια τους.
Οχι αυτο το πασχα που περασε, το προηγουμενο ειχα γνωρισει μεσω νετ μια ουκρανέζα απο χαρκοβο. Μου το ειπε στα ισια αν μπορω να την συντηρω αν γινει γκομενα μου!
Της ειπα δεν ενδιαφέρομαι να γινω σπονσορας μιας μετριου βεληνεκους ουκρανεζας.
Μετα ειδα 2 βδομαδες ειδα απο το ινσταγραμ οτι βρηκε ενα γκομενο νορβηγό και ηταν και πολυ περιφανη ναουμε που ταξιδευε νορβηγια και λαδωνε το αντερο.

Αν ειναι μια γκομενα με μικρο βυζι, μεγαλο κωλο, και περιεγη μυτη που κοιταει προς τα πανω , μαλλον ειναι η ιδια...!
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Την πούτσα μου την έχω βάλει στο σά'ι'τ φώτο και έχουν δει όλοι πόσο είναι αν ψάξεις παλιά ποστ θα την βρεις  :2funny:.Εσύ μια φωτο έβαλες και είσουν μαύρος σα γύφτος  :2funny:για δε μας βάζεις καμια φώτο να σε θαυμάσουμε  :2funny:
  Πως και δεν έχεις κ'εσυ 2.500 ευρω το μηνα σαν τον αλλον απο το Γαλάτσι που ειναι 38 ετων,μενει με τους γονεις του και πηγαινει με το μετρό  :2funny:
 Είδαμε την θείτσα Αζέρα που μας έβαλες γιά να καυχίθεις τι γκομενάρα είναι  :2funny: :2funny: :2funny:αυτες της μερες θα παω να δωσω κατι καινουργια παντελόνια στη Σα'ι'ντα να μου τα κοντίνει,θελεις να της πω γιά σένα?είναι σαν την Αζέρα σου :2funny: Αν έρθεις εδω θα κάνεις καμάκι στις τουαλέτες  :2funny:εκεί έχει καθαρίστριες Αζέρες και Ουζμπέκες σαν αυτές που σου αρέσουν :2funny: :2funny: :2funny:.

Δημητράκη σου ζήτησα επανελλειμένως να σταματήσεις να με βρίζεις χωρις να με γνωρίζεις ανευ λόγου και αιτίας . Το αστείο έχει παρατράβηξει. Πόσες φορές πρέπει να στο ζητήσω με ευγενικό τρόπο?

Μην το παρατραβάς παραπέρα γιατί παρόλο που με γνωρίζουν πολύ απο εδώ πόσο ευγενικός άνθρωπος είμαι και ποτέ δεν έχω απειλείσει καποιον θα αναγκαστω να αλλάξω χαρακτήρα μόλις εμφανιστεις Αθήνα και να σου φερθώ ιδιαιτέρως σκληρα!! Οπότε ας το λήξουμε φιλικά και μην με προκαλείς όπως δεν σε προκαλώ και εγω!!
 

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
911
Like
208
Πόντοι
6
ωχ.... χοντρυνε το παιχνιδι...

πλεον εχουμε και..απειλες κατα της ζωης μελων!!!
. :S :S :S
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε αυτός είναι εντελώς γκάου  :2funny:μα καλά πιστεύει ότι θα βγάλει έτσι γκόμενες? :2funny:Αυτοί όλοι που έχουν τα κανάλια στο youtube το κάνουν για να βγαλουν λεφτα απο τα views!
  Εδώ αν πλησιάσεις ετσι γκόμενες και δεν εισαι έτσι χάλια σαν αυτούς θα σου μιλήσουν αλλά τηλέφωνο δεν θα σου δώσουν κατα 99%.
  [video]bCwitwzS-2Y&feature=youtu.be[/video]

  Κοιτάχτε μιά κωλόφατσα  :2funny: Αυτόν στη Ρωσσία σε κάθε γωνία η αστυνομία θα τον μάζευε και οι γκόμενες θα τον κοιταγαν με απαξίωση  :2funny:ίδιος ο Αλγερινός είναι  :jerking: :2funny:που έφτιαχνα γυναικίες σελίδες και του έγραφα και τον έστελνα στου διαόλου τη μάνα  :2funny:και όταν του έλεγαν ότι είναι ο Σατανάς και καμία κοπέλα δεν θα βρεις εκει που πας ελεγε:και αν είναι αλήθεια? :2funny:μεσα στην απελπισία του έλπιζε  :2funny:
  Αυτές της γκόμενες εγώ του της είχα πασάρει γιατί ήθελα να φύγω....μετά από 5 λεπτά βέβαια τον κλάσανε όπως συνήθως :2funny:.
  Καλά τόσο κάτω είναι το επίπεδο αυτού του Μπίθουλα του Πάνου που δίνει παραδείγματα και θαυμάζει κάτι τέτοιους  :jerking: :2funny:
   Πάντος πεθανα στα γέλια.Οι αγάμητοι και οι σαβουρογάμηδες άνοιξαν θέμα και γράφουν  :jerking: :2funny:ο Πάνος που βρήκε τη θείτσα Αζέρα είναι ο ηγέτης τους  :2funny:στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλεύει :2funny:Κρίμα που αυριο πάω Πορνοεκδρομή και δεν θα μπορώ να  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Συνημμένα

  • OLYMPUS 409.jpg
    OLYMPUS 409.jpg
    31,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • OLYMPUS 272.jpg
    OLYMPUS 272.jpg
    253,4 KB · Εμφανίσεις: 101

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
Ρε αυτός είναι εντελώς γκάου  :2funny:μα καλά πιστεύει ότι θα βγάλει έτσι γκόμενες? :2funny:Αυτοί όλοι που έχουν τα κανάλια στο youtube το κάνουν για να βγαλουν λεφτα απο τα views!
  Εδώ αν πλησιάσεις ετσι γκόμενες και δεν εισαι έτσι χάλια σαν αυτούς θα σου μιλήσουν αλλά τηλέφωνο δεν θα σου δώσουν κατα 99%.
  [video]bCwitwzS-2Y&feature=youtu.be[/video]

  Κοιτάχτε μιά κωλόφατσα  :2funny: Αυτόν στη Ρωσσία σε κάθε γωνία η αστυνομία θα τον μάζευε και οι γκόμενες θα τον κοιταγαν με απαξίωση  :2funny:ίδιος ο Αλγερινός είναι  :jerking: :2funny:που έφτιαχνα γυναικίες σελίδες και του έγραφα και τον έστελνα στου διαόλου τη μάνα  :2funny:και όταν του έλεγαν ότι είναι ο Σατανάς και καμία κοπέλα δεν θα βρεις εκει που πας ελεγε:και αν είναι αλήθεια? :2funny:μεσα στην απελπισία του έλπιζε  :2funny:
  Αυτές της γκόμενες εγώ του της είχα πασάρει γιατί ήθελα να φύγω....μετά από 5 λεπτά βέβαια τον κλάσανε όπως συνήθως :2funny:.
  Καλά τόσο κάτω είναι το επίπεδο αυτού του Μπίθουλα του Πάνου που δίνει παραδείγματα και θαυμάζει κάτι τέτοιους  :jerking: :2funny:
    Πάντος πεθανα στα γέλια.Οι αγάμητοι και οι σαβουρογάμηδες άνοιξαν θέμα και γράφουν  :jerking: :2funny:ο Πάνος που βρήκε τη θείτσα Αζέρα είναι ο ηγέτης τους  :2funny:στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλεύει :2funny:Κρίμα που αυριο πάω Πορνοεκδρομή και δεν θα μπορώ να  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:


Οποιος εχει γαμησει μη εκδιδομενες καταλαβαινει οτι μια χαρα τα λεει ο τυπος στο βιντεο..
Ωραιες συμβουλες ειναι για καποιον αρχαριο σε πολυ βασικα πραγματα

Και να μιλαει κανας αλλος για την φατσα του οκ αλλα εσυ?


Ωρες ωρες απορω αν πιστευεις αυτα που γραφεις
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη σου ζήτησα επανελλειμένως να σταματήσεις να με βρίζεις χωρις να με γνωρίζεις ανευ λόγου και αιτίας . Το αστείο έχει παρατράβηξει. Πόσες φορές πρέπει να στο ζητήσω με ευγενικό τρόπο?

Μην το παρατραβάς παραπέρα γιατί παρόλο που με γνωρίζουν πολύ απο εδώ πόσο ευγενικός άνθρωπος είμαι και ποτέ δεν έχω απειλείσει καποιον θα αναγκαστω να αλλάξω χαρακτήρα μόλις εμφανιστεις Αθήνα και να σου φερθώ ιδιαιτέρως σκληρα!! Οπότε ας το λήξουμε φιλικά και μην με προκαλείς όπως δεν σε προκαλώ και εγω!!
Γιατί θα μου κλάσεις τ'αρχήδια μήπως? :2funny:Σε καίει επειδή αποκάλυψα τα ψέματα σου  :2funny:
Εγω εχω γαμησει γυναικες απ ολο τον κοσμο μαυρες,ασπρες,κιτρινες μεχρι και κοκκινες δηλαδη native American..
Και καθε φυλη και χωρα εχει ομορφες γυναικες.
Πχ μαυρες δεν με ελκυουν ιδιαιτερα αλλα γαμησα μια ΑφροΑμερικανα που μου εφυγε η μαγκια..Βεβαια για να εχεις τα @@ να γαμησεις τετοια θες πουτσο οχι τυρογαριδακι

Εγω απλα σου λεω οτι καμακι κανω απο καθαριστρια μεχρι την πλανηταρχη στην πουτσα μου τι δουλεια κανει και αν πλενει αυτοκινητο η εχει δικια της εταιρια

Αμα την γουσταρω σαν ανθρωπο εχω χωθει..Ετσι απλα
τη χούφτα σου έχεις γαμίσει  :2funny:βάλε μας καμια φωτο σου να δούμε τι συχαμένος που είσαι :2funny: :2funny: :2funny:Αυτά τα έχεις γαμίσει στον ύπνο σου  :2funny: Αν σε κλάσει η Αζέρα θα σου κάνω κονέ με τη Σα'ί'ντα :2funny:
ωχ.... χοντρυνε το παιχνιδι...

πλεον εχουμε και..απειλες κατα της ζωης μελων!!!
. :S :S :S
Ναι η κλασική κουραδομαγκιά  :2funny: :2funny: :2funny:Εχει πλάκα που ολο λέει ότι θα σταματίσει να γράφει και όλο γράφει  :2funny:απηλεί ότι δεν θα δώσει πληροφορίες γιά την Ουκρανία από το Γαλάτσι που βρίσκεται :2funny: :2funny: :2funny:
  Εχω πεθάνει στα γέλια με τους φουκαράδες  :happy: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οποιος εχει γαμησει μη εκδιδομενες καταλαβαινει οτι μια χαρα τα λεει ο τυπος στο βιντεο..
Ωραιες συμβουλες ειναι για καποιον αρχαριο σε πολυ βασικα πραγματα

Και να μιλαει κανας αλλος για την φατσα του οκ αλλα εσυ?


Ωρες ωρες απορω αν πιστευεις αυτα που γραφεις
Αυτό το λες γιατί είσαι σαν κ αυτόν  :2funny:αν είχες πάει έστω και μιά μέρα στην Ρωσσία θα ηξερες ότι κατι τετοιους τους συχένοντε οι γυναίκες και τους κοιτάνε περιφρονιτικά όπως και της Αζέρες που εσυ καυχιεσαι ότι σε γουστάρουν  :2funny:Το έγραψε και ο Τάσος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΡΑΒΟΤΟΥΡΚΟΥΣ εκτος αν γράφει και ο Τάσος  :jerking:?Εδω λιγο μαυριδερος να εισαι δεν σε δέχοντε,ο κοσμος σε κοιτάει υποτιμιτικά όπως θα κοιταγαν κ'εσενα αν ερχόσουν εδω και δεν προκειται να μπεις πουθενά ουτε κλαμπ,ουτε αλλου εκτός του ότι η αστυνομια θα σε τρελλάνει στους ελεγχους.Για γκόμενες δεν το συζητάμε καν :2funny:Απλός γιά σένα αυτοί από τα βίντεο είναι σαν κ εσένα στην όψη  :2funny:
  Μου θυμίζεις εναν Πακιστανό που εχει παει στον Αγιο Παντελεήμονα και μιλάει και παει να δώσει συμβουλες στους αλους Πακιστανους για την Ευρώπη :2funny:
 
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν γράφω Δημητράκη γενικά σταμάτησα.Απλά απανταω μια στο τόσο επειδή σε κάθε μύνημα σου συνεχίζεις να με βρίζεις ξαναλέω χωρίς να ξέρεις τίποτα για μένα και για την ζωή μου λέγοντας πράγματα της φαντασίας σου. Έκανα υπομονή σου μίλησα ευγενικά το πάλεψα αλλά δεν σταματας με τίποτα. Εγω δεν έχω γράψει ούτε για το πουλάκι σου όυτε για τα άλλα που αναφέρονατο εδω!! Οπότε μου κάνεις συνεχως προσωπική επίθεση σαν άτομο.

Αν νομίζεις πως θα σε αφήσω έτσι να συνεχίζεις να με προσβάλεις λέγοντας πράγματα για την ζωή μου απο το μυαλό σου και χωρις να σου έχω δώσει απολύτως κανένα δικαιώμα εισαι πολύ γελασμένος. Επειδή βλεπω όμως πως δεν καταλαβαίνεις απο λόγια θα τα πούμε κοντά στην Αθήνα "να λύσουμε" ευγενικά την παρεξήγηση.

Καλή συνέχεια
 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
iq και οι δυο μαζι παιζει δεν παιζει να κατοσταριζεται

Ασε μας ρε Δημητρακη θα δωσεις εσυ συμβουλες για γυναικες

Γελαει η μιση Ελλαδα με την κουταμαρα σου
Η αλλη μιση οχι γιατι δεν σε ξερει ακομα


Μεχρι και τα πιτσιρικια τα 15χρονα εχουν σκασει στα γελια με την ηλιθιοτητα σου

 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
Εδω καποιες αποψεις εκτος bou για τον πορνο-βλακο-μεταναστη
 

Συνημμένα

  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Capture2.PNG
    Capture2.PNG
    59,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Capture3.PNG
    Capture3.PNG
    39,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Capture4.PNG
    Capture4.PNG
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 30

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ποτέ δεν κατάλαβα τι είδους ηδονή αντλούν κάποιοι μέσα από τις κατηγορίες τις βρισιές, τις ειρωνίες, τις γιαλαντζι απειλές και όλα τα συναφή.

Στα threads γράφουμε για να ανταλλάσουμε πληροφορίες και για να κάνουμε τη πλάκα μας. Είναι τόσο απλό !! Τι δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ??

Οι δε  απειλές στο internet έχουν τόση αξία όσο και τα λεφτά στο monopoly.

Προσωπικά απλώς τα βαριέμαι. Οσοι ομως τη βρίσκουν συνεχίστε !! :hi:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom