Η κοπελα ουτε που περναει απο το μυαλο της να κανει κατι με αντρα αλλης εθνικοτητας εκτος απο Ουκρανό! Το συζητησα κ δεν ειναι η μονη
Και για να κουφαθειτε λιγο, οι Ουκρανες αυτη τη στιγμη φευγουν κατα εκατονταδες για που λετε ? Για Μεξικο.... το επιβεβαιωσε η ιδια + επισης γνωριζω και 2 Ουκρανες π περασαν απο το Caissa πριν 1-2 ετη και σημερα ζουν Μεξικο! Εχει βγαλει πολυ καλο ονομα η συγκεκριμενη χωρα για τις Ουκρανες.
Λοιπον τι εκραζε!
Πρωτον εκραζε οσον αφορα την εμφανιση. Μας ελεγε κοντους τριχωτους κ ασχημους.. θεωρω οτι γενικα ειμαστε ψιλο ωραιος λαος αν και οντως υστερουμε σε μποι.
Δευτερον εκραζε Αθηνα οτι ειναι βρωμικη πολη, οτι εχει παλια κτηρια , κανενα καινουριο η μοντερνο και οτι στο δρομο ολη την ωρα την παρενοχλουν!
Εδω δεν εχει κ πολυ αδικο αν κ κρινει με βαση την περιοχη π μενει.. αν κατεβαινε καμια Γλυφαδα λογικα θ αλλαζε γνωμη.
Επισης για ΕΛληνες , μας θεωρει πολυ αγαμητους, οτι πεφτουν με τα μουτρα κατ ευθειαν να γλυψουν μουνι, το κανουν λες κ ειμαστε σκυλια κ οτι βγαζουμε μια απελπισια αισθηση απελπισιας. Κατηγορησε οτι εχουμε γενικα μικροτερα πουλια απο οτι οι Ουκρανοι!
Αυτο μ φανηκε για κακια.
--Επισης 3-4 φορες κοσμος εφυγε χωρις να πληρωσει--
Δεν εχει σημασια αν αυτα που λεει ισχυουν απολυτα ή οχι. Σημασια εχει το momentum
Βγαλαμε κακο ονομα στη γυναικεια πιατσα . Εγω αυτην την αισθηση αποκομισα.
Γενικα η Ουκρανια αυτη τη στιγμη ειναι οπως η Ρουμανια το 2010 π αρχισε η κριση. Δεν εχει μεινει ουτε ενα μουνι στη χωρα, την εχουν κανει ολες.
Η τακτικη μου ειναι οταν η γυναικα επαινει την χωρα και το λαο σου μην μιλας πολυ δεν χρειαζεται
Οταν κραζει τοτε στα δικαια να συμφωνεις και να προσπαθεις να γενικευσεις σε αυτα που κανουν κακη εντυπωση
Ακομα καλυτερη τακτικη ειναι να προσπαθεις να αντιστρεψεις τους ρολους(ακομα και με ψεμα και υπερβολη αμα ξερεις να το χειριστεις)
Πχ αν μου ελεγε τα ιδια
Στο οτι η Αθηνα ειναι βρωμικη θα απαντουσα οτι ειναι οχι μονο βρωμικη αλλα τελειως αναρχη για τον πουστο σιχαμενη πολη αλλα με κραταει εδω η Ακροπολη,οι ανθρωποι και η νυχτερινη ζωη γιατι σε λιγες χωρες οπου πηγα στην Ευρωπη βρηκα ανθρωπους με το χαμογελο στα χειλη οπου φαινονται αδιαφοροι αλλα στην δυσκολια θα τρεξουν να σε βοηθησουν.
ΕΚει κολλαω και κανα ψεμα οπως οτι πχ μια Αμερικανα που παλι εκραζε την Αθηνα και οτι φαινομαστε να ειμαστε παρτακηδες (μου ειχε αναφερει συγκεκριμενα οτι οι οδηγοι ειναι ετοιμοι να σε περασουν απο πανω σαν πεζος) της ειπα οτι μικρος οπως περνουσα τον δρομο με χτυπησε αμαξι και εφυγε και με βρηκε ενα αλλο αυτοκινητο σταματησαν πολλα αμαξια και μηχανες και τσακωνονταν ποιος θα με παει νοσοκομειο με πηγε ενας που ενω πηγαινε στην δουλεια του σταματησε και με πηγε στο νοσοκομειο και περιμενε μεχρι να ερθουν οι δικοι μου..Η Αμερικανα παραλιγο να βαλει τα κλαμματα και μου ειπε οτι Αμερικη δεν θα σταματαγε κανεις γιατι ειτε δεν θα νοιαζοτανε ειτε θα φοβοταν μην χασει την δουλεια του..
Με αυτο το αθωο ψεματακι γυρισα την μπαλα τελειως στο προσωπικο επικληση στο συναισθημα ειναι αυτο πιανει απειρα σε δυτικες συν οτι ανεβασα τους Ελληνες στα ματια της.
Στο οτι ειμαστε κοντοι το εχω ξανακουσει και το αντιμετωπιζω με γελιο..Συνηθως το γυριζω στο προσωπικο δηλαδη αμα καποια πει οι Ελληνες ειστε κοντοι της λεω τι κοντος παλικαρι 2μετρα??τι δυο μετρα μου λεει αφου πριν ειπες 1,80 εκει γελαω και ξεκαρδιζονται και αυτες..Υστερα που να κανουν την ερωτηση για μικροτσουτσουνος
Βασικα ολες μα ολες οι ξενες μου χουν πει απο couch που μιλαμε χυμα οτι οι Ελληνες ειναι καλοι εραστες δεν εχω ξανακουσει για μικροτσουτσουνους μονο μια Αλβανιδα που επειδη επισης μου φανηκε λιγο κομπλεξικο και ζηλιαρικο της ειπα περιεργο γιατι εμενα ολες οι Αλβανιδες μου ειπανε οτι τετοιο πουτσο δεν ξαναδανε σε Αλβανο..Η τυπισα χωρις πλακα το βουλεσε και μετα χασκογελουσε..
Εχω πει πολλα κορυφαια,σε μια Αμερικανα που μου ελεγε once u go black u never go back της πεταω once u go greek u dont walk for a walk
Μου λεει haha really one week?
και της λεω with me do it a month
Μην αφησετε δευτερολεπτο γυναικες να σας επιβληθουν η να σας μειωσουν με ωραιο και εξυπνο τροπο βαλτε τους στην θεση τους.Παντα να λετε την τελευταια κουβεντα