Η κοπελα ουτε που περναει απο το μυαλο της να κανει κατι με αντρα αλλης εθνικοτητας εκτος απο Ουκρανό! Το συζητησα κ δεν ειναι η μονη
Και για να κουφαθειτε λιγο, οι Ουκρανες αυτη τη στιγμη φευγουν κατα εκατονταδες για που λετε ? Για Μεξικο.... το επιβεβαιωσε η ιδια + επισης γνωριζω και 2 Ουκρανες π περασαν απο το Caissa πριν 1-2 ετη και σημερα ζουν Μεξικο! Εχει βγαλει πολυ καλο ονομα η συγκεκριμενη χωρα για τις Ουκρανες.
Εχω απορια να ακουσω σε τι ακριβως εχει βγαλει καλο ονομα το μεξικο, που ειναι η ουκρανια (μαζι με κολομβια) της Αμερικανικης Ηπείρου!
Πρωτον εκραζε οσον αφορα την εμφανιση. Μας ελεγε κοντους τριχωτους κ ασχημους.. θεωρω οτι γενικα ειμαστε ψιλο ωραιος λαος αν και οντως υστερουμε σε μποι.
Δε ξερω σε ποιο συμπαν ζει η συγκεκριμενη Ουκρανέζα, αλλα σε αυτο που ζουμε, οι Ελληνες ουτε κοντοι ειναι ουτε τριχωτοι, ουτε ασχημοι. Απεναντιας ειναι μοντέλα μπροστά στους Ουκρανους.
Δευτερον εκραζε Αθηνα οτι ειναι βρωμικη πολη, οτι εχει παλια κτηρια , κανενα καινουριο η μοντερνο και οτι στο δρομο ολη την ωρα την παρενοχλουν!
Εδω δεν εχει κ πολυ αδικο αν κ κρινει με βαση την περιοχη π μενει.. αν κατεβαινε καμια Γλυφαδα λογικα θ αλλαζε γνωμη.
Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφάλα.
Επισης για ΕΛληνες , μας θεωρει πολυ αγαμητους, οτι πεφτουν με τα μουτρα κατ ευθειαν να γλυψουν μουνι, το κανουν λες κ ειμαστε σκυλια κ οτι βγαζουμε μια απελπισια αισθηση απελπισιας. Κατηγορησε οτι εχουμε γενικα μικροτερα πουλια απο οτι οι Ουκρανοι!
Αυτο μ φανηκε για κακια.
Κοιτα, αν η συγκεκριμενη δουλευε σε κωλομπαρο της πουτσας στην Αθηνα, που μαζευε τους 50αδες της γειτονιας, ε ναι λογικο να αντιδρουσαν οι εκει αντρες "λυσσασμένα".
Οσον αφορα το γλυφομουνι, εγω θυμαμαι οτι σχεδον ολες οι αλοδαπες που εχω παει απο ουκρανια και ρουμανια, μου λεγαν κατα την διαρκεια του γλωσσόφιλου "Lick my pussy".
Τεσπα, αυτη μιζερια και κακια που βγαζει, ειναι σημαδι ειτε χυλοπιτας, ειτε ζήλιας για καποιο λογο. Και λογικο να εχει φαει χυλοπιτα καθως ειπες οτι την καλεσες μεσω γραφειου, κοινως ειναι πουτάνα, και οχι νορμαλ κοπελα.
Στα @@ μας τι γνωμη εχουν οι πουτάνες για μας, το momentum δημιουργηται απο τις νορμαλ κοπελες, οχι απο τις πουτάνες.