Μυστες συνε.χυστε την
Μυσταγωγικη Μυσταγωγια!
Τοση παραγωγη
Μυσταγωγικου Νεκταρ δεν μπορω να το
ν ρουφηξω ολο με μιας!
Αγαπητοί φίλοι! Θα συμφωνήσω με όλους και βλέπω πως γράφονται πολύ ενδιαφέροντα θέματα! Αναμένω και σφήνα Kolbe!Από τη πλευρά μου να συμπληρώσω πως όσοι μιλάτε για κρίση δεν είδατε ακόμα τίποτα! 8 χρόνια τώρα ήταν μόνο για ζέσταμα!The game has just started!
Μυστη μου, μολις το εγραφες, εμπαινα για να κανω σφηνα! συντομη παρεμβαση αλλα μου σβηστηκε δυο φορες!......δεν ειναι η μερα σημερα! Τα χω χαμενα! Αυριο! (σε πιανω μυστη γκλοκ!!!)
Γινεται της Μυσταγωγιας το καγκελο!
Τεσπα,
ΚΜΑΝ, ειναι αληθεια οτι στην πραγα κυριαρχουσε η ρωσσικη μαφια μεχρι να ερθει η ΕΕ?
ΜΙΝΤ.ριντερ, δεν ξερω αν το διατυπωνω σωστα!
Πιστευεις οτι μια γκομενα/σχεση μας φτιαχνει? η απλα ειμαστε ηδη φτιαγμενοι και την τραβαμε?
Η μπορει να μας φτιαξει, ισως μονο το λαχειο που λες?
υγ.
σαντ.μαν, στις αλλες χωρες γινονται εργοστασια. τωρα διπλα μου εχω μονιτορ σαμσουνκ ιν Ρομανια!
υγ....2
ΝΕΟΣ, ωριμος, κατασταλαγμενος, ζητει εργασια σαν σκουπιδιαρης κυριων. Εξωτερικη εμφανιση, αδιαφορο, Οικονομικα, ελαχιστο.
υγ.3 Μυστη Ντραγκ φτιαξε τις βαλιτζες!
Λιγο πυρφορισμα το επιτρεπεις με τις ιταλιδες τουριστριες???
Ειναι
χαρμα οφθαλμων να βλεπεις ειδικα ιταλιδες με τις κωλοτρυπιδες εξω να καυλαντριζουν σε παραλια η μαγαζια! Βεβαια παει και το τατου, μπλιαχ, συννεφο!
υγ.4
Γραφε μυστη Ντραγκ! Αν και η χωρα δινει μαχη οπισθοφυλακων, καποιος μπορει να σωθει! δηλ να πορνομεταναστευσει πριν το χαος!
υγ.5
Ρουμανες αδιαφορες και μας θεωρουν φτωχους πλεον
Αυτο Ντραγκ ηταν μαχαιρια στην καρδια!!!
Τις Σερβες γιατι δεν τις εχεις στο πινακακι? ειναι για παντρεια η ελλεηνοσπονσορα?
υγ ΚΜΑΝ
Πολυ αγρια την βγαινεις στους αγαποτουριστες!
Προσεχε μην τους ερωτευτει καμια κορη ολιγαρχη...η ξηγιθουνε κανα ζιγκολικι σε καμια χοιρα!!! και μετα σε χαιρετανε απο Μοντε Καρλο!
ρωταω μετα απο ωρα πως και μιλησατε πρωτες οι γυναικες στην Ελλαδα περιμενουν να τους μιλησεις πρωτος παντα...
ΚΑΙ χωρις ομως να εχει δωσει η γκομενα κανα σινιαλο! Να σφυριζει αδιαφορα! Α εγω δεν την πεφτω! Περιμενω να μου μιλησουν.