ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Ζηλεύετε τον Αρχηγό μας επειδή γαμάει βολλευμπολίστριες και θα μας τον ματιάξετε στο τέλος
Τον ζηλεύουμε πάρα πολύ !!!Ζηλεύετε τον Αρχηγό μας επειδή γαμάει βολλευμπολίστριες και θα μας τον ματιάξετε στο τέλος
θειο θεε παρε την ΠΑΕ!!!
εγραψεςδεν ηθελα να τους ριξω το ηθικο,εξ ου κ δεν το ανεφερα
μπροστα σε ρουμανες ολες οι αλλες εθνικοτητες ειναι αρσακειαδες
ασε μας στον πονο μας...
2 ποτσους και μετα πηγα chi να απολαυσω τα ποτα μου και τα σουσι μου
ψηλη (οχι πολυ) με κωλαρα και βυζαρες , το στυλ που γουσταρεις δηλ
εγραψες
αυτο ειναι αληθεια.ποτε δεν μου ζητουσαν τιποτα.απο μονος εκανα δωρα και εδινα λεφτα.φοβερο!!!
Μέχρι σημερα ειχα καπιιες ενοχ ες, σπανιως που εκμεταλευομουν την κατασταση κ γαμουσα πιτσιρίκες στα αγια χώματα
Απο τωρα κ πλεον αλλαζω οπτικη
Ειναι φιλανθρωπος καθε πουτσος που ριχνω ειναι μια θεμελιωδης ;κινηση στηριξης των αδελφων ουκρανων
Ρισπεκτ στο δασκαλο κμαν ποθ μας απενοχοποιησε μετα απο τοσα χρονια άδικηςπροπαγανδας εναντίον μας
δεν εχεις αναγκη εσυ ...ασε μας στον πονο μας...
Δεκατρεις μηνες μονο μεινανε....
Να παρουμε το κωλοδιαβατηριο να υσηχασουμε... Μεχρι τοτε...
Εγω απλα θα ρωτησω τους Mindreader και Kman να μας κανουν αναλυση ο καθενας με τον τροπο του για τις Ελληνιδες εχει πολυ ενδιαφερον για εμενα αν Και οff topic να μας κανετε την αναλυση σας.
Ευχαριστω
Μπορει σε αλλα πραγματα να διαφωνω τελειως με τον Kman στο θεμα Ελληνιδες ομως του βγαζω το καπελο...
Τοιαυτη στιγμη,Πάντα το μήνυμα ήταν το ίδιο:Δε σε απορρίπτουμε εντελώς,φτιάξου πρώτα,βγάλε λεφτά και ξαναέλα.
Εγω απλα θα ρωτησω τους Mindreader και Kman να μας κανουν αναλυση ο καθενας με τον τροπο του για τις Ελληνιδες εχει πολυ ενδιαφερον για εμενα αν Και οff topic να μας κανετε την αναλυση σας.
Ευχαριστω
Μπορει σε αλλα πραγματα να διαφωνω τελειως με τον Kman στο θεμα Ελληνιδες ομως του βγαζω το καπελο...