Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Μηνύματα
4.069
Like
2.031
Πόντοι
216
Το παράδειγμα με την Αραβανή ήταν συντριπτικό !!!  :grin: :grin: :grin:

Εχω γαμήσει τόσες λευκές που δεν περνάνε ούτε ξόφαλτσα απο το μικροπρεπές μυαλουδάκι σου !!!
Τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα.
Σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης συμπεριλαμβανομένης και όλης της Ανατολικής Ευρώπης.

Κάποιες φορές με λεφτά δηλαδή πουτάνες. Κάποιες φορές χωρίς δηλαδή γκόμενες.Δεν έχω πρόβλημα.
Ολες τις φυλές της γής που εσύ μόνο σε φωτογραφίες έχεις δεί.

Ακόμη και σήμερα στην Αθήνα Σλάβες γαμάω. Για το αν με κοιτάζουν οι λευκές η όχι ρώτησε τους ανθρώπους που με ξέρουν στο site για να μάθεις !! Επίσης για άλλη μια φορά δεν είμαι εξηντάρης. Προσπάθησε να μην γίνεσαι περισσοτερο μπετόβλακας απο ότι ήδη είσαι.

Επιπλέον όποτε γουστάρω έχω την ευχέρια να ταξιδεύω σε μέρη που δεν θα πας ποτέ, γιατί απλά δεν σε παίρνει να πας. Και ασφαλώς όχι μόνο Ταιλάνδη.

Δεν έχει κανείς αυταπάτες για το τί είσαι απο τις φωτογραφίες που ποστάρεις. Κάτι ξόανα ξυλάγγουρα τα οποία σου ρίχνουν 20 πόντους και τους ρίχνεις είκοσι χρόνια. Σε συνδυασμό με τις στυλιστικές ενδυματολογικές σου προτιμήσεις γελάνε και τα μπετά !!!! :grin: :grin: :grin:

Και πέραν τούτου επαίρεσαι σα γύφτικο σκεπάρνι που αυτά τα ξόανα τα χρυσοπληρώνεις !!! :grin: :grin: :grin:

Είσαι τραγικός και κωμικός συνάμα. Ο απόλυτος τραγέλαφος !!!

Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί είσαι κλοουν.

Αλλά μη με προκαλέσεις άλλο γιατί αν μαζέψω όλες τι μαλακίες που κατά καιρούς έχεις γράψει στο site δεν σε ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας !!
τυπε mindreader εγω τα λεω εδω και καιρο,
ο Κμαν ειναι το κλασσικο θυμα της δεκαετιας του 90 που στελνει λεφτα σε σκαμμερς του ιντερνετ που ουτε καν τις εχει δει και που μπαινει σε ενα κωλομπαρο (γιατι αυτο ειναι το καρριμπιαν) που οι πουτανες γαμιουνται με ΟΛΟΥΣ για 100-150 ΔΟΛΛΑΡΙΑ (και οχι ευρω) και αυτον τον μαδανε και του κανουνε λογαριασμους 500αρες.

Αυτο δεν ειναι κακο, το να ειναι καποιος κοροϊδο δλδ, το κακο ειναι πως ο Κμαν νομιζει οτι το να εισαι θυμα και κοροϊδο ειναι αποδειξη μαγκιας και αντρισμου!

 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
τυπε mindreader εγω τα λεω εδω και καιρο,
ο Κμαν ειναι το κλασσικο θυμα της δεκαετιας του 90 που στελνει λεφτα σε σκαμμερς του ιντερνετ που ουτε καν τις εχει δει και που μπαινει σε ενα κωλομπαρο (γιατι αυτο ειναι το καρριμπιαν) που οι πουτανες γαμιουνται με ΟΛΟΥΣ για 100-150 ΔΟΛΛΑΡΙΑ (και οχι ευρω) και αυτον τον μαδανε και του κανουνε λογαριασμους 500αρες.

Αυτο δεν ειναι κακο, το να ειναι καποιος κοροϊδο δλδ, το κακο ειναι πως ο Κμαν νομιζει οτι το να εισαι θυμα και κοροϊδο ειναι αποδειξη μαγκιας και αντρισμου!

Οπως το γράφεις !! :hi: :hi:

Το ακόμη χειρότερο ομως είναι ότι κάποιοι τον παίρνουν και στα σοβαρά !!
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
Αρχηγε σε ευχαριστω για τον υποδειγματικο ορισμο που εδωσες!
Αψογη επαγγελματικη προσεγγιση στο οικονομικο θεμα!

Εγω ειμαι μια κατηγορια πιο κατω απο εσενα, το πολυ σεμι-προ, βλεπω οτι εχει μεγαλο βαλιου η χρονομισθωση.
Φανταζομαι οι τιμες πεφτουν επι Πολωνικου εδαφους. Οι ατακες που γραφεις, εχουν εφαρμογη και σε απλες γκομενες και μπορεις να δεις ποσο καργιες ειναι.Παντως δυσκολα περνανε οι σπονσορες με το σεξ οπως βλεπω! δινουν μεγαλο αγωνα.

υγ.
Σε περιπτωση ταξιδιου, εκτος εδρας, οι τιμες ειναι σταθερες, η εχουμε πληθωρισμο και απωλεια συναλλαγματος? (σεμι.προ)
Α! υπαρχει ενδεχομενο να τα βρουμε στο οικονομικο και να τα χαλασουμε στο ερωτικο? Μη εκεινο, μη το αλλο? Αλλιως να παω σε προ ...η πολωνεζες! Τι λεει η εμπειρια σου?
(Σορυ μυστες αλλα υπαρχει Τεραστια αναγκη/διψα για μαθηση!)

Οι τιμές δεν πέφτουν επί πολωνικού εδάφους.Οι Πολωνέζες δεν κάνουν για πουτάνες δεν το έχουνε.Κάνουν πολλές χαζομάρες και αψυχολόγητες ενέργειες δεν είναι επαγγελματίες.Να πας για πουτάνες Πολωνία είναι τεράστια ανοησία.
Σεμι προ έχει όντως αλλά πρέπει να ψάξεις.Εχει σε σάιτ και κάποια κλαμπς.Οι τιμές είναι περίπου όπως Ουκρανία.
Σπονσορέτς έχει πολλές.Το κουφό είναι οτι Πολωνία σπονσοράρονται και παντρεμένες που ο άντρας τους τις έχει στη στέρηση.Γάμησα αρκετές παντρεμένες που όμως μετά με απάτησαν με τον άντρα τους.
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
Τις πουτάνες  :2on1: σαν δεν ντρέπονται !!  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ειναι πουτανες ειναι γκομενες!δεν περνουν λεφτα χαχαχαχ.
μια φιλη κουκλα το εδινε με οπειον γουσταρε.μια μερα την ειπα πουτανα και εκλεγε.της ειπα ρε μαλακισμενο ο αντρας σου ηταν πραγα και εσυ αγια ναπα με τον γκομενο.μετα σε γαμουσε αλλος παρτουζα με την κολητη σου και δεν εισαι πουτανα?θεωρουσε πουτανες αυτες που περνουν λεφτα χαχαχαχαχ.
μαντεψτε γιατι χωρισε?γιατι την απατησε ο κερατας.
 
  • Like
Αντιδράσεις: koble

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μόνο μαζί σου φίλε !!! Είναι εξακριβωμένο !!!! :grin: :grin: :grin:
σοφε δεν σε επιασα τι ενοεις αλλα αν εσενα μια γκομενα ριχνει τιμη ουκρανια ειναι γιατι
ειναι μια απλη πουτανα του δρομου.σου εριξε την αρχικη γιατι εισαι ξενος η με φατσα θυματος και
μετα επεσε στο ενα τριτο που ειναι πιο πανω απο αυτα που περνει στο σαλον.αρα παλι κερδισμενη.
θελω να ακουσω εμπειρια απο ουκρανια.αν δεν ειναι απο δρομο η κανενα καραβι η μερος που μαζευονται πουτανες.μπορει να εισαι πολυταξιδεμενος αλλα ουκρανια σε περνω στην βρυση και σε φερνω αποτον χαχαχαχ.εχει σαιτ ρωσια και ουκρανια με γκομενες που λεει ποσα θελουν τον μηνα και το χρονο.
καμια σχεση με βιζιτες.παντα λεω οτι ολες ειναι μιστερ χ,ειναι μαμπα και μπαντου και σε ολα τα σαιτ,
ολες αλες πουτανες που ριχνουν σε διαφορους διαφορες τιμες πανω απο την αξια τους.οι σπονσορετες δεν ειναι στα σαιτ με σαλον και βιζιτες.η διαφωνια μας ειναι οτι ειναι ολες πουτανες?συμφωνουμε για εμας ειναι πουτανες αυτες το βλεπουν νορμαλ.μιλαμε για την χωρα του παραλογου που οτι φενετε σε σενα παραξενο για αυτες ειναι νορμαλ.ετσι ελεγε ο δασκαλος.
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
ο δασκαλος με σιμβουλεψε να παω μαρτιο το ταξιδι καζακταν και κυργισταν οταν του ειπα βολευει πιο πολυ γιατι τωρα σεπτεβριο μπορω μονο κυργισταν.δεν αξιζει να δωσω 550 ευρο αεροπορικα μονο κυργισταν αλλα με αλλα 100 παω και καζακταν.λεω αντι να δωσω 550 τωρα μαρτιο που θα εχω πιο πολι χρονο με 660 παω και τα δυο ετσι να μην θελω να ξαναπαω καζακταν αλλα 480 μεσο κιεβ αργοτερα.κριμα γιατι μου μπηκε εμμονη τωρα θα εκλινα σημερα για κυργισταν.σκεφτηκα δευτερη επιλογη μπατουμι και πουληθηκαν ολα τα εισιτιρια απο κιεβ!δεν εχει αεροπορικο.αρα θα κατσω μαλλον οδυσσο το καλοκαιρι ιουνι-σεπτεβρι.υπομονη τι σεπτεβριος,τι μαρτις 4 μηνες.οδυσσο οραια ειναι και σεπτεβριο ο καιρος.
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
βρηκα τελευτεα μια που εκλεγε στο παγκακι οδυσσο.μετα απο 5 λεπτα την πηγα διπλα σπιτι με ενα καφε απο μακτοναλτς.την γαμησα αμεσως μολις μπηκε μεσα  για δυο με 3 ωρες εμεινε.ελεγε θελω μονο σεξ απο σενα
μου αρεσεις.μετα ειπε στοιχημα 100 δολαρια θα σε κανω να χυσεις δευτερη φορα.
μετα απο προσπαθεια ειπα μην της χαλασω χατηρι.μετα της ειπα αντε παρε και 600 γρ για τον δρομο και θελω να μεινω μονος.τα πηρε και εφυγε.αν δεν ελεγε το στοιχημα 100 δολαρια θα την εδιωχνα με λεφτα μονο για ταξι.τελικα ειναι πουτανα η γκομενα μου?χαχαχαχαχαχ.
την επομενη την πηρα αν εχει φιλες να ερθει.λεει αλλα αυτες θελουν λεφτα οπως και εγω ειμαι προστιτουτκα.ενω ελεγε το βραδι λιωμα σε γουσταρω,μονο σεξ θελω και ηθελε να μεινει μαζι μου.
οι νορμαλ γκομενες δεν ειναι σε καμια απο αυτες της κατηγοριες και δεν γνωριζονται με ξενους εκτος αν
ειναι καπου διακοπες και ελευθερες.οι υπολοιπες ειναι πουτανες ητε τζαμπα ητε με λεφτα.
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.757
Κριτικές
1
Like
9.943
Πόντοι
2.356
Μην μαλώνετε,δεν έχει απολύτως κανένα νόημα..

Ένας διαλογος μεταξυ Mindreader και kman είναι τελείως μάταιος,μιας και μιλάμε για τελείως διαφορετικές αντιλήψεις για πολύ βασικά πράγματα.
Ο πρώτος είναι ρεαλιστης,ο δε αρχηγος σουρεαλιστής

Όμως παρά το γεγονός ότι είναι τρελός ο αρχηγός  :rockon:
γράφει κάτι τέτοια post,που σε 3 σειρές περιλαμβάνει ΟΛΑ όσα πρέπει να ξέρει κανείς για το πληρωμένο στην Πολωνία.

Οι Πολωνέζες δεν κάνουν για πουτάνες δεν το έχουνε.Κάνουν πολλές χαζομάρες και αψυχολόγητες ενέργειες δεν είναι επαγγελματίες.Να πας για πουτάνες Πολωνία είναι τεράστια ανοησία.

και που φυσικά αρκετοί που έχουν επισκεφτεί ή διαμείνει στην Πολωνία,όχι μόνο δεν τα έχουν επισημάνει,αλλά μπορεί να μην τα εχουν  αντιληφθει καν.

Στα Tinder του Μοναχου και της Πράγας,από τότε που άρχισε και η σεζόν,έχουν αρχίσει να μου εμφανίζονται περισσότερα Ουκρανεζάκια,συγκριτικά με το παρελθον.
Επίσης έχουν φωτο και από άλλους γνωστους ευρωπαικους προορισμους.
Αυτο δεν ειναι καλό για τους πορνοτουρίστες του Κιέβου.

 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
Πολλοι βαλκανιομαχοι εχουμε μαζευτει εδω μεσα...στο τελος η θα ορκισουμε λαικη κυβερνηση στο συνταγμα, με Κμαν ηγετη/γκαουλαιντερ/βοναπαρτη Η που θα παιξουμε...ξιφομαχιες μεταξυ μας!

η σπονσερετα δεν περνει απο κμαν 200 και απο τους αλλους φιλοσοφους 50!τελος
Εννοεις οτι η πουτανα κατηγοριας Α Ποιοτητας, εχει μια ενιαια τιμη και δεν την ριχνει επ ουδενι.
Οι Πολωνέζες δεν κάνουν για πουτάνες δεν το εχουνε. Κάνουν πολλές χαζομάρες και αψυχολόγητες ενέργειες δεν είναι επαγγελματίες.Να πας για πουτάνες Πολωνία είναι τεράστια ανοησία...Γάμησα αρκετές παντρεμένες που όμως μετά με απάτησαν με τον άντρα τους.
Αρχηγε, εννοεις οπως εχω καταλαβει απο παλια ποστ οτι οι Πολωνες ειναι επιφοβες να σου ζητησουν σχεση, γαμο η να ερωτευτουν τον πελατη! Πραγμα ακρως αντι επαγγελματικο και επιβαρυντικο οικονομικα για αυτον!
Δηλαδη στην π*κ*ολωνια το δινουν για πλακα. Σαν να λες πηγαινετε να φατε, αλλα μετα θα πληρωσετε τα ψυχανωμαλικα της πολωνιδας.
Θεωρεις οτι ακομα και αυτες που ειναι 100% ΠΡΟ, καλο ειναι να τις αποφευγουμε???
δεν ειναι πουτανες ειναι γκομενες!δεν περνουν λεφτα ...
μια φιλη κουκλα το εδινε με οπειον γουσταρε....μετα σε γαμουσε αλλος παρτουζα με την κολητη σου και δεν εισαι πουτανα?θεωρουσε πουτανες αυτες που περνουν λεφτα...μαντεψτε γιατι χωρισε?γιατι την απατησε ο κερατας.
Οι τεραστιες πολιτιστικες διαφορες! Πολεμος των πολιτισμων!
-Χαρρι αυτη ειναι ζωντοχοιρα (η ζωντοβολο)?
η διαφωνια μας ειναι οτι ειναι ολες πουτανες?συμφωνουμε για εμας ειναι πουτανες αυτες το βλεπουν νορμαλ.μιλαμε για την χωρα του παραλογου που οτι φενετε σε σενα παραξενο για αυτες ειναι νορμαλ.ετσι ελεγε ο δασκαλος.
Λογια σοφιας του Δασκαλου!
υπομονη τι σεπτεβριος,τι μαρτις 4 μηνες.οδυσσο οραια ειναι και σεπτεβριο ο καιρος.
Υπομονη! Με λιγο βαλκανιοπουτσισμο, θα περασει ο καιρος! οπως λεει και ο αρχηγος...χτιστε θεση, ανεβαστε στατους για να χτυπησετε σε βαθος χρονου!
Πας καμια αγια ναπα το καλοκαιρι??? Εχουμε κανα ρωσσοφωνο σκηνικο εκει κατω? Παντως εχει κατι κυπριες που εχουν μεγαλωσει αμερικη φωτια και καυλα!
Χαρρι, δεν ρωτας και τον ξαδερφο εαν υπαρχει καμια χοιρα διαθεσιμη? Σημερα ειδα τον Μακρον που πηγε στον Τραμπ. Εμεις γιατι να παμε χαμενοι?

υγ
Ο πρώτος είναι ρεαλιστης,ο δε αρχηγος σουρεαλιστής
ΒΠ, υποψιαζομαι οτι θελεις ακομα λιγα μαθηματα στον σουρεαλισμο για να παρεις το δαχτυλιδι της διαδοχης. Ας πουμε οτι λεγεται η λογικη του παραλογου, η οποια δεν ειναι και τοσο παραλογη στη τελικη! αλλο σεντονι αυτο.
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Μην μαλώνετε,δεν έχει απολύτως κανένα νόημα..

Ένας διαλογος μεταξυ Mindreader και kman είναι τελείως μάταιος,μιας και μιλάμε για τελείως διαφορετικές αντιλήψεις για πολύ βασικά πράγματα.
Ο πρώτος είναι ρεαλιστης,ο δε αρχηγος σουρεαλιστής

Όμως παρά το γεγονός ότι είναι τρελός ο αρχηγός  :rockon:
γράφει κάτι τέτοια post,που σε 3 σειρές περιλαμβάνει ΟΛΑ όσα πρέπει να ξέρει κανείς για το πληρωμένο στην Πολωνία.

και που φυσικά αρκετοί που έχουν επισκεφτεί ή διαμείνει στην Πολωνία,όχι μόνο δεν τα έχουν επισημάνει,αλλά μπορεί να μην τα εχουν  αντιληφθει καν.

Στα Tinder του Μοναχου και της Πράγας,από τότε που άρχισε και η σεζόν,έχουν αρχίσει να μου εμφανίζονται περισσότερα Ουκρανεζάκια,συγκριτικά με το παρελθον.
Επίσης έχουν φωτο και από άλλους γνωστους ευρωπαικους προορισμους.
Αυτο δεν ειναι καλό για τους πορνοτουρίστες του Κιέβου.

Αν πιστεύετε τις μαλακίες του Kman περι πληρωμένου έρωτα στην Πολωνία θα χάσετε απλά λεφτα για ταξίδια..Ποτε δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα ειναι η Πολωνία για πληρωμένο έρωτα..Στην Ελλάδα πολύ πιο έυκολα βρίσκεις πουτάνες. Για να σας το θέσω πιο απλά στα χιλλίαδες ποστς στο διαδίκτυο δεν υπάρχει κάποιος να ταξιδεύει Πολωνία πέρα απο τον Kman για πληρωμένο. ΚΑΝΕΙΣ!!
Πολωνία ειναι να πάς (ήταν πίο σωστά πριν καεί) για τσάμπα!! Δεν ασχολούνται Πολωνέζες με χρήματα είναι παγκοσμίος γνωστό..Απλά ο kman ψάχνει το 1% του πλυθησμού που είναι πουτάνες εκεί, ποσοστό σίγουρα μικρότερο απο Ελλάδα!!

Αυτά το τι δεν το αντιλαμβανόμαστε εμεις που ζούσαμε εκει και το αντιλαμβάνετε ο kman  ειναι απλά για γέλια..Οι Πολωνέζες δεν είναι Τσέχες ούτε Ουκρανέζες (Χρήμα πάνω απο ολα γιατί και οι Τσέχες ειναι έτσι) ειναι απλά ψυχασθενείς,τρελές αλλά τίμιες και με μηδεν ενδιαφέρον για το χρημα.Για αυτό βλέπεις Πολωνέζες να τα φτιάχνουν με Ινδους,Πακιστανούς άφραγκους να τους σπιτώνουν να τους ψωνίζουν κλπ..Αυτά Τσεχία και Ουκρανία δεν θα γινόντουσαν ούτε κατα εξαίρεση - 1 περίπτωση στο εκατομμυριο!!!
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Αν πιστεύετε τις μαλακίες του Kman περι πληρωμένου έρωτα στην Πολωνία θα χάσετε απλά λεφτα για ταξίδια..Ποτε δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα ειναι η Πολωνία για πληρωμένο έρωτα..Στην Ελλάδα πολύ πιο έυκολα βρίσκεις πουτάνες. Για να σας το θέσω πιο απλά στα χιλλίαδες ποστς στο διαδίκτυο δεν υπάρχει κάποιος να ταξιδεύει Πολωνία πέρα απο τον Kman για πληρωμένο. ΚΑΝΕΙΣ!!
Πολωνία ειναι να πάς (ήταν πίο σωστά πριν καεί) για τσάμπα!! Δεν ασχολούνται Πολωνέζες με χρήματα είναι παγκοσμίος γνωστό..Απλά ο kman ψάχνει το 1% του πλυθησμού που είναι πουτάνες εκεί, ποσοστό σίγουρα μικρότερο απο Ελλάδα!!

Αυτά το τι δεν το αντιλαμβανόμαστε εμεις που ζούσαμε εκει και το αντιλαμβάνετε ο kman  ειναι απλά για γέλια..Οι Πολωνέζες δεν είναι Τσέχες ούτε Ουκρανέζες (Χρήμα πάνω απο ολα γιατί και οι Τσέχες ειναι έτσι) ειναι απλά ψυχασθενείς,τρελές αλλά τίμιες και με μηδεν ενδιαφέρον για το χρημα.Για αυτό βλέπεις Πολωνέζες να τα φτιάχνουν με Ινδους,Πακιστανούς άφραγκους να τους σπιτώνουν να τους ψωνίζουν κλπ..Αυτά Τσεχία και Ουκρανία δεν θα γινόντουσαν ούτε κατα εξαίρεση - 1 περίπτωση στο εκατομμυριο!!!
Φίλε Dr Love εδώ σε πιάνω λάθος και κυρίως ...ακυρο! Διότι δεν πρέπει να καταπιάνεσαι με θέματα που δεν τα ξέρεις όπως κι εγώ δεν τα ξέρω!
Ομως υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις(και απο προσωπική εμπειρία) πως ΚΑΙ στη Πολωνία όπως και σε ΚΑΘΕ χώρα του πρώην Κουμουνιστικού Μπλοκ ένα μεγάλο μέρος των γυναικών εκπορνευονται!
Δεν υπάρχει ούτε μια ανατολική χώρα σε όλο το φάσμα χωρίς αυξημένο αριθμό εκδιδομένων γυναικών! Εδώ η Σερβία που τη θεωρούν όλοι ως τη χώρα με τη μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια ...έβραζε απο πουτάνες! Η Πολωνία δεν θα έχει?Εκεί πρεπει να είναι πολύ περισσότερες! Απλά δεν τις βλέπουμε και έχουν διάφορα καμουφλάζ!
Σκέψου πως κι εγώ στις πρώτες μου επαφες με Ουκρανέζες και ταξίδια στο Κίεβο το 2011 και 12 δεν πίστευα πως σε αυτή τη χώρα μπορεί να υπάρχουν εκδιδόμενες!

Ασε αυτούς που ξέρουν καλύτερα να μας πουν! Ο Κμαν πραγματικά τις ...ξεφιδιάζει και του αρέσει !

 
  • Like
Αντιδράσεις: koble
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.757
Κριτικές
1
Like
9.943
Πόντοι
2.356
:think:  :think:  :think:

Αν πιστεύετε τις μαλακίες του Kman περι πληρωμένου έρωτα στην Πολωνία θα χάσετε απλά λεφτα για ταξίδια..Ποτε δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα ειναι η Πολωνία για πληρωμένο έρωτα..Στην Ελλάδα πολύ πιο έυκολα βρίσκεις πουτάνες. Για να σας το θέσω πιο απλά στα χιλλίαδες ποστς στο διαδίκτυο δεν υπάρχει κάποιος να ταξιδεύει Πολωνία πέρα απο τον Kman για πληρωμένο. ΚΑΝΕΙΣ!!

Tα ίδια δε γράφει και ο kman;

Οι Πολωνέζες δεν κάνουν για πουτάνες δεν το έχουνε.Κάνουν πολλές χαζομάρες και αψυχολόγητες ενέργειες δεν είναι επαγγελματίες.Να πας για πουτάνες Πολωνία είναι τεράστια ανοησία.

Έχεις δει ποτέ κανεναν μας να λέει πως η Πολωνία είναι για πουτάνες;
Εγώ είχα αρχίσει να πηγαίνω πριν 2 χρόνια Βρότσλαβ,Κατοβίτσε,Κρακοβία,επανειλημμένα.Κυρίως για 2 ψευτοσχέσεις που είχα κάνει,αλλά όταν ασχολήθηκα με την πορνοσκηνή,έφαγα όσες ξενέρες δεν είχα φάει σε όλη τη ζωή μου.
Απατεώνισσες,άλλες ηλικιες,ψεύτικες φωτό,να αναβάλλουν ραντεβου έξω από την πόρτα,να κλέβουν χρόνο,να βάζουν χέρια μπροστά στο μουνί τους,να κυρτώνουν στο ντόγκι,κ.ά.
Ότι μαλακία μπορεί να σου κάνει πουτάνα παγκοσμίως,θα στις κάνει όλες μαζί μια Πολωνέζα.

Πάμε και σε αυτό..

Αυτά το τι δεν το αντιλαμβανόμαστε εμεις που ζούσαμε εκει και το αντιλαμβάνετε ο kman  ειναι απλά για γέλια..Οι Πολωνέζες δεν είναι Τσέχες ούτε Ουκρανέζες (Χρήμα πάνω απο ολα γιατί και οι Τσέχες ειναι έτσι) ειναι απλά ψυχασθενείς,τρελές αλλά τίμιες και με μηδεν ενδιαφέρον για το χρημα.Για αυτό βλέπεις Πολωνέζες να τα φτιάχνουν με Ινδους,Πακιστανούς άφραγκους να τους σπιτώνουν να τους ψωνίζουν κλπ..Αυτά Τσεχία και Ουκρανία δεν θα γινόντουσαν ούτε κατα εξαίρεση - 1 περίπτωση στο εκατομμυριο!!!

Πρέπει κάποτε και εσύ και οι περισσότεροι Έλληνες,να αποφασίσουμε τι ξέρουμε τελικά και να γράφουμε αντίστοιχα.
Εσύ λοιπόν σαν DRLOVE,που σε διαβάζουμε χρόνια,δεν μπορείς να μας το γυρίσεις ξαφνικά σε DRPOUTANAS.
Έχεις συγκεκριμένη μεθοδολογία,πουτανοκομμάντο όμως δεν είσαι και δεν χρειάζεται κιόλας.

Με βλέπεις εμένα να γράφω για strip;
Με βλέπεις να απαντάω όταν μου ζητάνε τη γνώμη μου για τα FKK της Πράγας;

Επίσης ποιο άλλο μέλος έχει κάνει τα χιλιόμετρα που έχει κανει ο kman,σε τόσες διαφορετικες χώρες,σε κωλοχώρια,κ.λ.π.;
Εγώ όταν έβλεπα τα πολωνικά κωλοχώρια διασχίζοντας τη χώρα με τα Polski Bus,σκεφτόμουν ότι αν είχα γεννηθεί σε ένα τέτοιο χωριό,θα ήμουν αλκοολικός από τα 12 μου.Ο kman αντίθετα δε θα κολλούσε,θα κατέβαινε να ζήσει το Σλαβικό φοκλόρ των ασοβάτιστων σπιτιών και της παρακμής.

Μπορεί να διαφωνώ μαζί του σε συγκεκριμένα θέματα,αλλά έχει χιλιόμετρα στην πλάτη του και έχει ασχοληθεί με όλες τις μορφές πουτανών.
Εσύ μας έλεγες ότι τώρα έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι να φορτώσεις καμία από Caribbean..

Τέλος,οι Πολωνέζες μόνο τίμιες δεν είναι..
Έχω φίλες Πολωνέζες και το ψέμα και η απάτη,ακόμη και για ασήμαντα θέματα,είναι στον τρόπο ζωής τους.
Με το χρήμα,η φάση τους είναι μυστήρια.
Καμία σχέση με τις Ουκρανέζες που μόνο το Ε9 δε ζητανε,αλλά οι Πολωνέζες έχουν διαχρονικά κόμπλεξ κατωτερότητας,έχουν ζήσει φτώχια,κ.λ.π. και όλο αυτό το κουβαλάνε και ας το παιζουν ισοτητα και πουτσες μπλε.
Εγώ τις έχω για τσιγκουνες και ότι τα ζυγιζουν όλα..

Το κόμπλεξ κατωτεροτητας ειναι αυτο που τις κάνει να ζευγαρώνουν με ότι τριτοκοσμικο υπαρχει.
Στη Γερμανια άλλωστε,οι Πολωνέζες εδώ και δεκαετίες θεωρούνται οι πιο παλιοτελευταιες λευκές γυναίκες..

 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.432
Like
7.931
Πόντοι
2.356
Επίσης ποιο άλλο μέλος έχει κάνει τα χιλιόμετρα που έχει κανει ο kman,σε τόσες διαφορετικες χώρες,σε κωλοχώρια,κ.λ.π.;
O midas που εχει κανει διατριβη εκτος απο την τσεχοπολωνουκρανορωσσικη και στην ρουμανομολδαβικη σχολη,μια απο τις μεγαλυτερες σχολες πουτανων παγκοσμιως :grin: εκει υπολειπονται και ο αρχηγος και ο δασκαλος  :grin: :grin: :grin:
 
  • Like
Αντιδράσεις: koble

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
Σφηνα περεμβαση απο τα ποστ λοβ και γκλοκ, προς αποφυγη παρεξηγησεων, πριν τον ΒΠ.

ΔρΛΟΒ, θα συμφωνησω με τον γκλοκ. Ατυχη στιγμη! Στην συγκεκριμενη περιπτωση ο ΚΜΑΝ, εαν διαβασες πιο πισω την στοιχομυθια, λεει να αποφυγουμε τις πολωνες στον πληρωμενο ερωτα. Ενω αντιστοιχα εκθιαζει τον κμανικο επαγγελματισμο των ουκρανιινιδων πουτανο-σπονσορετς!Ενδιαφεροντα τα στοιχεια της ψυχολογιας που παραθετεις.(Κανα καλο σαητ,περα απο τα διεθνη, για γνωριμια με πολωνες,εστω πολωνικο αν εχεις, στειλε πμ για αυτοψια!)Οπως λες...Απλά ο kman ψάχνει το 1% του πλυθησμού που είναι πουτάνεςσπονσορετς εκεί, ποσοστό σίγουρα μικρότερο απο Ελλάδα!!

Μυστη Γκλοκ, ευστοχη η παρεμβαση σου!
Αλλα χανω πασα ιδεα οταν λες οτι δεν ηξερες για τις ουκρανες! Τοσο απορροφημενος ησουν στον καμακι αγνων τουριστριων! Μπορει να μην εχω παει, αλλα βοουσε ο τοπος απο ουκρανες προ εν ελλαδι! Βεβαια δεν ξεραμε τι χαρακτηρες ηταν, ας ειναι καλα ο Δασκαλος που μας ανοιξε τα ματια!Αυτο που λες για σερβια μου κανει εντυπωση, μιας και δεν ειχαμε μαζικα πουτανες και λενε οτι και στην σερβια ακομα δεν εχει πολλες. Τι ειδες στο πορνορανταρ σου? Μηπως ειναι τυπου σεμιπρο και σπονσορετς?αν θες πες και σε πμ.

Βαλκανιε ΒΠ. Τελεια προσεγγιση σε πολωνες, βεβαια αν δεν παθουμε και εμεις, δεν θα μαθουμε! Ας ειναι καλα ο Κμαν που εχει πληρωσει ενα σκασμο λεφτα, για να μαθουμε εμεις πιο φθηνα!
Παντως αν ο Κμαν ανοιγε ενα βαλκανικο ταξιδιωτικο γραφειο, θα υπηρχε περιφεριακη αναπτυξη σε ολη την ανατολικη ευρωπη!
υγ.
O midas που εχει κανει διατριβη εκτος απο την τσεχοπολωνουκρανορωσσικη και στην ρουμανομολδαβικη σχολη,μια απο τις μεγαλυτερες σχολες πουτανων παγκοσμιως  εκει υπολειπονται και ο αρχηγος και ο δασκαλος
Ο midas ομως...φερεται να εχει εγκαταληψει τις παραδοσεις στα ακαδημαικα εδρανα! Ισως τωρα κανει μονο πριβε μαθηματα η ακομα χειροτερα...ειναι συνταξιουχος!!! Θα ειχε τεραστιο ενδιαφερων μια εκτακτη διαλεξη, περι ρουμανικης σχολης,το χθες και το τωρα!
Ο Κμαν ειναι ο μονος....ενεργο-δραστηριος ακαδημαικος που εχουμε σε δραση!
Ο Δασκαλος (3Μ=Μεγιστος,Μυστης,Μπλασκος) εχει ηδη εγκαταληψει απο καιρο τις μαζικες ανοιχτες διαλεξεις και ξεκουραζεται στην ντατσα του. Εξ αλλου δηλωσε, με χειρουργικη ακριβεια οτι, ειναι ειδικος επι Ουκραινικων αιδιων και μονο, ουτε καν ρωσσικων/σοβιετικων!
Δηλ ο ΚΜΑΝ ειναι οτι πιο μαχημο εχει να επιδειξει η χωρα!
Πληρης επικρατηση του Balkan Putsismous!!!
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Αλλα χανω πασα ιδεα οταν λες οτι δεν ηξερες για τις ουκρανες! Τοσο απορροφημενος ησουν στον καμακι αγνων τουριστριων! Μπορει να μην εχω παει, αλλα βοουσε ο τοπος απο ουκρανες προ εν ελλαδι! Βεβαια δεν ξεραμε τι χαρακτηρες ηταν, ας ειναι καλα ο Δασκαλος που μας ανοιξε τα ματια!Αυτο που λες για σερβια μου κανει εντυπωση, μιας και δεν ειχαμε μαζικα πουτανες και λενε οτι και στην σερβια ακομα δεν εχει πολλες. Τι ειδες στο πορνορανταρ σου? Μηπως ειναι τυπου σεμιπρο και σπονσορετς?αν θες πες και σε πμ.
Το ήξερα στη Μορφή που το ήξεραν όλοι οι άσχετοι.. Δηλαδή απο το αστυνομικό δελτίο όταν πιανόταν κάποιο κύκλωμα μαστρωπείας ... Ήταν μεγάλος σχετικά ο αριθμος υπηκόων Ουκρανίας! Περα απο αυτό στο Κίεβο 2 φορες και στην επαρχία άλλες δυο δεν αντιλήφθηκα κάτι στο χαλαρο κάνοντας καμάκι! Αντίθετα πολωνέζες πιτσιρίκες και μη πάνω στο καμάκι μου το έστριψαν στο σπονσορίγκ και όταν δεν τους  βγήκε το συνέχισαν στο γκομενικό λόγω έμφυτης καύλας...  μιας και δεν έχω παρουσιαστικό Κμαν!
Σερβία μπορεί να μην το εξάγει το προιόν αλλά αν το ψάξεις το βρίσκεις ευκολα και ενίοτε σου προσφέρεται απο ταξιτζιδες και PR μαγαζιών χωρίς να το ζητήσεις!    
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.432
Like
7.931
Πόντοι
2.356
Φεύ! Αυτό ειδικά, ξανα πες το!  :headbang:  :helpplea:
Ουδεμία σχέση με Ουκρανία, σε κάθε επίπεδο...
Σωστα σε γενικες γραμμες αλλα οπως γνωριζεις υπαρχουν παντα και εξαιρεσεις.
κατι αντιστοιχο που περιγραφει ο ΒΠ μας ετυχε το 10 στην Οδησσο ...
 
  • Like
Αντιδράσεις: popov

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
υγ.Ο midas ομως...φερεται να εχει εγκαταληψει τις παραδοσεις στα ακαδημαικα εδρανα! Ισως τωρα κανει μονο πριβε μαθηματα η ακομα χειροτερα...ειναι συνταξιουχος!!! Θα ειχε τεραστιο ενδιαφερων μια εκτακτη διαλεξη, περι ρουμανικης σχολης,το χθες και το τωρα!
Ο Κμαν ειναι ο μονος....ενεργο-δραστηριος ακαδημαικος που εχουμε σε δραση!
Ο Δασκαλος (3Μ=Μεγιστος,Μυστης,Μπλασκος) εχει ηδη εγκαταληψει απο καιρο τις μαζικες ανοιχτες διαλεξεις και ξεκουραζεται στην ντατσα του. Εξ αλλου δηλωσε, με χειρουργικη ακριβεια οτι, ειναι ειδικος επι Ουκραινικων αιδιων και μονο, ουτε καν ρωσσικων/σοβιετικων!
Δηλ ο ΚΜΑΝ ειναι οτι πιο μαχημο εχει να επιδειξει η χωρα!
Πληρης επικρατηση του Balkan Putsismous!!!
Παρατηρώ πως τα μάχιμα σώματα του Βαλκανοπουτσιμου βρίσκονται κυρίως στις Γερμανόφωνες χώρες και αυτό σημαίνει πολλά!
Μίδας --->Ελβετία
Κμαν,ΒΠ---> Γερμανία

Υπάρχει τεράστια εγκλωβισμένη Ενέργεια στη χώρα !
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Πουτάνες και πόρνες υπάρχουν παντού σε όλες τις χώρες. Το θέμα είναι πόσο διαδεδομένο είναι στην καθημερινότητα, στα μαγαζία που βγάινεις, στο δρόμο κλπ.
Στην Ουκρανία μια εβδομάδα να πάς δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε προσεγγίσει πουτάνα, να μην πετύχεις πουτάνα σε μαγαζί, στο διαδίκτυο, στις παρέες που θα κάνεις κλπ..Ειναι προφανέστατο και παντού!!

Στην Πολωνία εγω έχοντας ζήσει κίολλας 2 χρόνια συν άπειρα ταξίδια εκεί ποτέ δεν πέτυχα πουτάνα σε μαγαζί, στον δρόμο, ποτέ δεν μου ζήτησε καμία χρήματα κ.λ.π. Δηλαδή αν είναι κατι διαδεδομένο όπως ισχυρίζεστε είναι δυνατόν να μην τον βλέπεις στην καθημερινότητα σου? Το βλέπεις δηλαδή στην Ουκρανία σε λίγες μέρες και όχι στην Πολωνία σε 2 χρόνια? Θα τρελάνετε την κοινη λογική εσείς!!!

Ειναι απόλυτα λογικό αν μπαινεις σε ένα πορνο-site οπως μπάινει ο kman το odloty να βρίσκεις πουτάνες στην Πολωνία και στην Ελλάδα το ίδιο είναι υπάρχουν sites αλλά το ποσοστό είναι πολύ μικρό σε σχέση με τον πλυθυσμό για να το προτείνεις για σεξ-τουρισμό!!

Με λίγα λόγια ποιος έχει παέι σε νυχτερινά μαγαζία στην Βαρσοβία και του είπε γκόμενα πάμε για μασαζ με 100 ευρώ? Η το 20% στο διαδίκτυο να του ζητάει λεφτα? Αν μπένεις σε sites  με πόρνες χαίρω πολύ!!! Πόσες Πολωνέζες απο όσες έχετε γνωρίσει σας ζήτησαν λεφτα? Αν μου πείτε 1 στις 100 μιλάμε 1%..Μην μου λέτε ξερεις γνωρίσα πάρα πολλες αλλα μια πιθανόν και να μου ζηταγε αλλα τελικά δεν το έκανε!!!Τα στατιστικά κοιτάμε το γενικό σύνολο όχι την εξαίρεση!

Εγω επιμένω και δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε Πολωνία δεν είναι για σεξοτουρισμό ειναι για love-τουρισμο (και μάλιστα για μένα ήταν!! 'οχι πλέον)

Η τιμιότητα που έγραψα αφορά τα χρήματα και μόνο..Όχι το κέρατο κλπ..Εννοείται σε αυτά γαμίονται Πολωνέζες και παντρεμένες κερατώνουν έυκολα αλλα για λεφτά επιμενω ειναι οκ!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom