ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
τυπε mindreader εγω τα λεω εδω και καιρο,Το παράδειγμα με την Αραβανή ήταν συντριπτικό !!!
Εχω γαμήσει τόσες λευκές που δεν περνάνε ούτε ξόφαλτσα απο το μικροπρεπές μυαλουδάκι σου !!!
Τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα.
Σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης συμπεριλαμβανομένης και όλης της Ανατολικής Ευρώπης.
Κάποιες φορές με λεφτά δηλαδή πουτάνες. Κάποιες φορές χωρίς δηλαδή γκόμενες.Δεν έχω πρόβλημα.
Ολες τις φυλές της γής που εσύ μόνο σε φωτογραφίες έχεις δεί.
Ακόμη και σήμερα στην Αθήνα Σλάβες γαμάω. Για το αν με κοιτάζουν οι λευκές η όχι ρώτησε τους ανθρώπους που με ξέρουν στο site για να μάθεις !! Επίσης για άλλη μια φορά δεν είμαι εξηντάρης. Προσπάθησε να μην γίνεσαι περισσοτερο μπετόβλακας απο ότι ήδη είσαι.
Επιπλέον όποτε γουστάρω έχω την ευχέρια να ταξιδεύω σε μέρη που δεν θα πας ποτέ, γιατί απλά δεν σε παίρνει να πας. Και ασφαλώς όχι μόνο Ταιλάνδη.
Δεν έχει κανείς αυταπάτες για το τί είσαι απο τις φωτογραφίες που ποστάρεις. Κάτι ξόανα ξυλάγγουρα τα οποία σου ρίχνουν 20 πόντους και τους ρίχνεις είκοσι χρόνια. Σε συνδυασμό με τις στυλιστικές ενδυματολογικές σου προτιμήσεις γελάνε και τα μπετά !!!!
Και πέραν τούτου επαίρεσαι σα γύφτικο σκεπάρνι που αυτά τα ξόανα τα χρυσοπληρώνεις !!!
Είσαι τραγικός και κωμικός συνάμα. Ο απόλυτος τραγέλαφος !!!
Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί είσαι κλοουν.
Αλλά μη με προκαλέσεις άλλο γιατί αν μαζέψω όλες τι μαλακίες που κατά καιρούς έχεις γράψει στο site δεν σε ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας !!
ο Κμαν ειναι το κλασσικο θυμα της δεκαετιας του 90 που στελνει λεφτα σε σκαμμερς του ιντερνετ που ουτε καν τις εχει δει και που μπαινει σε ενα κωλομπαρο (γιατι αυτο ειναι το καρριμπιαν) που οι πουτανες γαμιουνται με ΟΛΟΥΣ για 100-150 ΔΟΛΛΑΡΙΑ (και οχι ευρω) και αυτον τον μαδανε και του κανουνε λογαριασμους 500αρες.
Αυτο δεν ειναι κακο, το να ειναι καποιος κοροϊδο δλδ, το κακο ειναι πως ο Κμαν νομιζει οτι το να εισαι θυμα και κοροϊδο ειναι αποδειξη μαγκιας και αντρισμου!