Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Η 183 ζήτησε 600 ευρώ δώρο για τριήμερο στην Αθήνα και η 186 τρώει 200 ευρώ μετρητά σε κάθε συνάντηση.Μάλιστα μια φορά τσακωθήκαμε γιατί θεωρούσα ότι δεν άξιζε 200,της έδωσα 100 και δεν ήρθε διαμέρισμα.Τωρα φέρνει και τη φίλη της 182 για τριολε που είναι πιο εμφανίσιμη και αρκουνται στα 150 η καθεμία,πληρώνω όμως και καλιαν και ρεστωραν και ποτά,μπορει να φτάσουν και τα 500 για μια βραδιά.
Παίζει και να σου φύγει χιλιάρα τη μέρα αν πας με πολλές και δεν είσαι προσεκτικός.
Θα μπουκάρω και Chi τώρα που θα πάω,θα σας πω τι ζητάνε οι γκομενες και εκεί.
Έχω και δυο Ρωσίδες που σπονσοραρω σε αυτές στέλνω 100-200 ευρώ το μηνα αλλα τις βλέπω μια φορά το χρόνο που πάω μια βδομάδα.
Έχω και μια Πολωνέζα Αθηνα που μου εχει φέρει άλλες 5 ξαδέρφες της και φίλες της να γαμησω.Αυτη είναι οικονομική ζητάει 50 ευρώ στη συνάντηση.Τοσα περίπου ζητάνε οι Πολωνεζες δεν είναι τόσο αρπαχτικα αλλα πιο πρακτικές.Οι Ουκρανες θέλουν πολλά λούσα τα τρώνε ολα σε φορέματα,τσάντες,τακουνια,αρώματα,κομμωσεις,μεικ απ,μανικιουρ,κινητά,διακοπές κτλ
Και Πολωνία έχει πάρα πολλές αν διαθέτεις 200 ευρώ τη μέρα αλλά όχι την υπεραφθονια της Ουκρανίας ούτε τόσο εμφανίσιμες.Ουκρανια είναι απλά τρελά τα ποσοστά των γυναικών που ψάχνουν για σπόνσορες είναι σα Disneyland,θήραμα παντού.Τις βλέπεις παντου στα παγκάκια στα μαγαζιά στα κλαμπ,είναι low hanging fruit,
Τυπε καμία σπονσορετ που να μου τα χώνει παίζει;;; Γιατί jukebox  υπάρχουν και στην Ελλάδα 

• Like
Αντιδράσεις: Pazuzu

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχει Ουκρανεζες πλούσιες ΜΙΛΦ που πληρώνουν τεκνά στην Οντεσσα για ποδομασαζ αλλα δε νομίζω κανένας Έλληνας πόρνος να ταξιδεύει Ουκρανία για ζιγκολίκι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Η 183 ζήτησε 600 ευρώ δώρο για τριήμερο στην Αθήνα και η 186 τρώει 200 ευρώ μετρητά σε κάθε συνάντηση.Μάλιστα μια φορά τσακωθήκαμε γιατί θεωρούσα ότι δεν άξιζε 200,της έδωσα 100 και δεν ήρθε διαμέρισμα.Τωρα φέρνει και τη φίλη της 182 για τριολε που είναι πιο εμφανίσιμη και αρκουνται στα 150 η καθεμία,πληρώνω όμως και καλιαν και ρεστωραν και ποτά,μπορει να φτάσουν και τα 500 για μια βραδιά.
Παίζει και να σου φύγει χιλιάρα τη μέρα αν πας με πολλές και δεν είσαι προσεκτικός.
Θα μπουκάρω και Chi τώρα που θα πάω,θα σας πω τι ζητάνε οι γκομενες και εκεί.
Έχω και δυο Ρωσίδες που σπονσοραρω σε αυτές στέλνω 100-200 ευρώ το μηνα αλλα τις βλέπω μια φορά το χρόνο που πάω μια βδομάδα.
Έχω και μια Πολωνέζα Αθηνα που μου εχει φέρει άλλες 5 ξαδέρφες της και φίλες της να γαμησω.Αυτη είναι οικονομική ζητάει 50 ευρώ στη συνάντηση.Τοσα περίπου ζητάνε οι Πολωνεζες δεν είναι τόσο αρπαχτικα αλλα πιο πρακτικές.Οι Ουκρανες θέλουν πολλά λούσα τα τρώνε ολα σε φορέματα,τσάντες,τακουνια,αρώματα,κομμωσεις,μεικ απ,μανικιουρ,κινητά,διακοπές κτλ
Και Πολωνία έχει πάρα πολλές αν διαθέτεις 200 ευρώ τη μέρα αλλά όχι την υπεραφθονια της Ουκρανίας ούτε τόσο εμφανίσιμες.Ουκρανια είναι απλά τρελά τα ποσοστά των γυναικών που ψάχνουν για σπόνσορες είναι σα Disneyland,θήραμα παντού.Τις βλέπεις παντου στα παγκάκια στα μαγαζιά στα κλαμπ,είναι low hanging fruit,
ρε μαλακα τελος αυτα.φτανει να το πεζεις σπονσορας.πηγαινε σαλον κανε την δουλεια σου και τελος.τι σε αυχαριστει να τρως λεφτα να κανουν αυτες βολτες?αλλαξε τακτικη οπως εγω.τωρα αντι να τρωω 300 με 500 την μερα κερασματα και δωρα τα τρωω πανω μου σε επονυμα μαχαζια.καμακωνω πολητριες και καπια θα πετυχω καπου να βολταρει.σε αδεσπωτες πλεον δεν μιλω ουτε ενδιαφερωμε.αλλαξε μυαλα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άλλο η σπονσορετ άλλο η πουτανα.Για πουτανες είναι καλύτερη η Γερμανία ή ακόμη και η Ελλάδα.Οχταρια πουτανες δε βρίσκεις.Για σπονσορινγκ η Ουκρανία είναι η καλύτερη χώρα,τεράστια αγορά,buyers market.
Η Ουκρανία αξίζει κυρίως για τις σπονσορετς και τις σεμιπρο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
^ Αυτος σωστα τα λεει αλλα εχουν ειπωθει πολλες φορες εδω , αν διαβαζεις μονο τις τελευταιες σελιδες φυσικα θα εχεις λαθος πληροφορηση.
Δεν γινεται ομως καθε φορα να γραφονται τα ιδια και τα ιδια ...

Οσο για Κισιναου εχει και εκει αμαξαρες και ακριβεια  :grin: παντου ετσι ειναι Α.Ευρωπη , τουλαχιστον στις πρωτευουσες. Απλα καποιοι απο εσας το πηρατε χαμπαρι τωρα ...

Και δεν χαλασαν αυτες οι χωρες απο τους ελληνες , σταγονα στον ωκεανο ειμαστε  :grin:
ναι τασο.ακομα και μολδαβια εχει πολυ πλουσιους.γνωρισα μια οικογενεια και δεν πιστευα ηταν μολδαβοι.για τον αλλο πιο πανω θα βρω παλια μου ποστο πριν 4 χρονια που ελεγα τα ιδια οτι ο θειος το 90 εκανε διαμαντια δωρα.ειχε το 90 πανω απο 100 εκατομυρια δολαρια περιουσια χαχαχαχαχ.δεν θα πω δημοσια τι εκανε η οικογενεια μου τοτε αλλα θα στα πω πρωσωπικα)).ο θειος αυτος τωρα ειναι 75 και φενετε 45!ντυμενος μαρκε και συζει με ροσιδιο 35 ετων!η γυναικα και τα παιδεια του ολοι λονδινο ζουνε.αυτος ειναι αφρικη,κυπρο και ντουπαι εδω και 8 χρονια.ο αλλος θειος πηγε ολλανδια και τωρα στα 88 γυρισε κυπρο.θα σου πω το 90 τι προτειναν στον πατερα μου να κανουν με την διαλυση της σοβιετικης ενωσης.θα σου πω και ιστορια με το αφεντικο μου ιρλανδος που ζουσε το 1988 μοσχα και πετρουπολη πως εβγαλε τα λεφτα στην φιλανδια απο πετρουπολη!μονο σε ταινειες γινονται τετεια σκηνικα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εχει Ουκρανεζες πλούσιες ΜΙΛΦ που πληρώνουν τεκνά στην Οντεσσα για ποδομασαζ αλλα δε νομίζω κανένας Έλληνας πόρνος να ταξιδεύει Ουκρανία για ζιγκολίκι.
υπαρχουν μασερ οδυσσο αντρες που πανε γκομενες ομορφες και παντρεμενες ελευθερες που ασχολουντε πολ ντανσ και τετεια.μαλον τις γαμα ο μασερ ολες.αν θες να σου δωσω ενα μασερ να δεις ποσεσ φιλες εχει φεισπουκ και το σαλον που δουλευει.ολες οι πελατισες μουναρες!ολες σε ετεριεσ και παντρεμενες,νεαρες η αθλιτριες.να σου δωσω το ονομα του σαλον να δεις αν θες.πανε κανουν μασαζ λογικα θα της γαμα ο μασερ,ομορφοπαιδο ειναι

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ουκρανία για Τσαμπα πας να πηδηξεις maximum εφταρια!! Τα οχταρια και πάνω εινα απλησιαστα για τους ξένους χωρίς δωρα και χρήματα..
Παρόλα αυτά ενα εξιμηση η εφταρι της Ουκρανίας δεν πρόκειται να το βρεις Ελλάδα η για να το θεσω πιο σωστά θα βρίσκεις ένα το χρόνο και αν. Εγω Ελληνιδα εφταρι την τελευταία διετία κατάφερα ΜΙΑ..Οχι χρόνο μιλάω για διετία..Οταν Ουκρανία είναι πλεον σε διετία πανω απο 25 γυναίκες στο εξι και εφτά. Αυτές είναι πραγματικες στατιστικες και όχι θεωρίες..

Φυσικά αν βολευεσε με μια καλη γκομενα την διετία καθεσε Ελλαδιτσα και μετά φιλοσοφεις σαν το centrino.

Αν θες πουτανες καθαρα μαύρη ζωνη Ελλάδα και Γερμανία κυρίως με τα ffk και τις μεταναστριες των Ανατολικων χωρων ειναι μια χαρά..Τα εχω γράψει 200 σελίδες πίσω kman έλεγε τα αναποδα και τώρα απο μόνος του λεει Γερμανία μια χαρά για πουτανες!! no comments. Απλα ξερω οτι θα καταλήγει πάντα στα λεγόμενα μου οταν δεν τον πιάνει τρελά.

Για 8 και πανω Κίεβο όπως είπα θέλει να σπρωξεις χρήμα σπονσορετς οπως τις λέτε και πραγματικά για αυτό αξίζει αν τα έχει κάποιος και επιθυμεί αυτην την φάση. Ειναι αυτό που λείπει απο την Ελλάδα..Εδω δηλαδή βρίσκεις για πουτανες μια χαρά με πενηνταρικα αλλα σε σπονσορετς είναι πολυ πιο δύσκολο τουλάχιστον στο ευρύ κοινό ( εξαιρω media, showbiz κλπ).

Οπότε διαλέγετε και περνετε..Απλα κοριτσακια μέχρι 7 η σπονσορετς με πολύ χρήμα..Για απλές πουτανιτσες μαι χαρά τα studiaka της Αθήνας!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ουκρανία για Τσαμπα πας να πηδηξεις maximum εφταρια!! Τα οχταρια και πάνω εινα απλησιαστα για τους ξένους χωρίς δωρα και χρήματα..
Παρόλα αυτά ενα εξιμηση η εφταρι της Ουκρανίας δεν πρόκειται να το βρεις Ελλάδα η για να το θεσω πιο σωστά θα βρίσκεις ένα το χρόνο και αν. Εγω Ελληνιδα εφταρι την τελευταία διετία κατάφερα ΜΙΑ..Οχι χρόνο μιλάω για διετία..Οταν Ουκρανία είναι πλεον σε διετία πανω απο 25 γυναίκες στο εξι και εφτά. Αυτές είναι πραγματικες στατιστικες και όχι θεωρίες..

Φυσικά αν βολευεσε με μια καλη γκομενα την διετία καθεσε Ελλαδιτσα και μετά φιλοσοφεις σαν το centrino.

Αν θες πουτανες καθαρα μαύρη ζωνη Ελλάδα και Γερμανία κυρίως με τα ffk και τις μεταναστριες των Ανατολικων χωρων ειναι μια χαρά..Τα εχω γράψει 200 σελίδες πίσω kman έλεγε τα αναποδα και τώρα απο μόνος του λεει Γερμανία μια χαρά για πουτανες!! no comments. Απλα ξερω οτι θα καταλήγει πάντα στα λεγόμενα μου οταν δεν τον πιάνει τρελά.

Για 8 και πανω Κίεβο όπως είπα θέλει να σπρωξεις χρήμα σπονσορετς οπως τις λέτε και πραγματικά για αυτό αξίζει αν τα έχει κάποιος και επιθυμεί αυτην την φάση. Ειναι αυτό που λείπει απο την Ελλάδα..Εδω δηλαδή βρίσκεις για πουτανες μια χαρά με πενηνταρικα αλλα σε σπονσορετς είναι πολυ πιο δύσκολο τουλάχιστον στο ευρύ κοινό ( εξαιρω media, showbiz κλπ).

Οπότε διαλέγετε και περνετε..Απλα κοριτσακια μέχρι 7 η σπονσορετς με πολύ χρήμα..Για απλές πουτανιτσες μαι χαρά τα studiaka της Αθήνας!!

Κίεβο,Γερμανία για πουτάνες είναι ισοδύναμο.Είναι οριακά ακριβότερη η Γερμανία.Αλλοι προτιμούν το ένα άλλοι το άλλο.
Σπόνσορινγκ έχει πολύ σε όλες τις ανατολικές χώρες Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία,Πολωνία,Τσεχία,έχω σπονσοράρει παντού.Είναι πιο εύκολο Ουκρανία γιατί είναι στη μάπα σου,δηλαδή τις βρίσκεις αμέσως ενώ Πολωνία,Τσεχία πρέπει να ψάξεις κανά τριήμερο.
Εδώ είναι η Πολωνέζα 186 που σπονσοράριζα μέχρι το 2012 μετά το σεξ σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

pn7dCAMWj

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Κίεβο,Γερμανία για πουτάνες είναι ισοδύναμο.Είναι οριακά ακριβότερη η Γερμανία.Αλλοι προτιμούν το ένα άλλοι το άλλο.
Σπόνσορινγκ έχει πολύ σε όλες τις ανατολικές χώρες Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία,Πολωνία,Τσεχία,έχω σπονσοράρει παντού.Είναι πιο εύκολο Ουκρανία γιατί είναι στη μάπα σου,δηλαδή τις βρίσκεις αμέσως ενώ Πολωνία,Τσεχία πρέπει να ψάξεις κανά τριήμερο.

Γιατί είχα την εντύπωση, ότι στην περίπτωσή σου προηγείται η φήμη σου και έρχονται αμέσως αυτές να σε ψάξουν;  :think:  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί είχα την εντύπωση, ότι στην περίπτωσή σου προηγείται η φήμη σου και έρχονται αμέσως αυτές να σε ψάξουν;  :think:  :grin:

Πολωνία έχει κλαμπ όπως το Grey στο Βρότσλαβ που είναι γεμάτα σπονσορέτς.Εκεί οι Πολωνοί μπαίνουν με κουστούμια.Στο χέρι σου είναι να κλείσεις το κατάλληλο deal.
Και Τσεχία είχε πολύ πράμα,είχα βρει αρκετές.Συνήθως πληρώνεις τιμή ενοικίου και έξοδα διακοπών.
Είχα και Τσέχες πάνω από 190,η πιο κοντή ήταν 183.
Ρωσία,Λευκορρωσία έχει πολύ υλικό για σπόνσορινγκ αλλά Ουκρανία είναι φοβερό,σε ψάχνουν αυτές,είναι όλο το σκηνικό μπροστά σου.
Κλασσική σπονσορέτ 25 χρονών,175 που είχα το 2016.Ζητούσε 200 ευρώ σε κάθε συνάντηση ή ένα iphoni για πενθήμερο γαμήσι.

B8m44M.jpg

Τελικά στο τρίτο ραντεβού τσακωθήκαμε επειδή δε δούλευε η EC κάρτα Ουκρανία και δεν μπορούσα να αγοράσω το iphoni(έπρεπε να γυρίσω Πολωνία και να βγάλω λεφτά και να ξαναγυρίσω)και μου είπε,βρες μια πουτάνα.

Αλλη σπονσορέτ 178 που είχα τότε Κίεβο.Ολες κοπέλες με κανονικές δουλειές κτλ.

pbcaPRPNj

Αυτό το επίπεδο δεν το βρίσκεις πλέον ίντερνετ δεν ξέρω πού πάνε οπότε στηρίζομαι πλέον στο live.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό το επίπεδο σπονσορέτ έβρισκες στο ίντερνετ μέχρι πριν ένα χρόνο οπότε η βίζα μάλλον χάλασε το ίντερνετ πολύ.

xyx9iA.jpg

Πλέον πρέπει να είσαι δυναμικός και να στηρίζεσαι στο live που έτσι κι αλλιώς μου αρέσει περισσότερο.
Δηλαδή live αν έχεις αίσθηση του περιβάλλοντος βρίσκεις καλύτερες και κάνεις και instafuck.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ρε παιδια εσεις παιζετε με τον πονο μας!
Υπαρχει τεραστια αναγκη για να μασουμε κασσερι, για τις αναγκες της επαναστασης, με οποιο τροπο!
Υπαρχει κανα σαιτ η κανα κοννε για ευρωπαιες χοιρες?
Οσο περναει ακομα η μπογια μας! πχ, οι 30 και κατω μιλφ η 40 και κατω γκιλφ η 50 και κατω ...για ετοιμοθανατες!
Εμεις που ειμαστε για μιλφο-γκιλφ, γιατι να παμε χαμενοι?
Πολλακις εχω, ακουσει, εσυ πρεπει να σε πληρωνεσαι και οχι να πληρωνεις.
Εξ αλλου οι βαλκανιοι εραστες/εκτελεστες πρεπει να ψηνουν το κορμι ψαρι και απο τις δυο μεριες,
ειναι δημοσιας χρησεως.
Οι Βαλκανιοι, πληρωνονται, γαμουνε και δερνουν!
Βεβαια υπαρχει τεραστιος ανταγωνισμος απο τα ευρο-αφρολαθροπακι!
υγ.
Αρχηγε, δεχτηκες ποτε ανηθικες προτασεις?
πχ να γινεις βαλλανικος σκλαβος σε ενα και μονο αιδιο, με ανταλαγμα την οικονομικη σου αποκατασταση?
Αγγελιαι
Ζητειτε να μου χαρισουν...παλιες σπονσορετς, παλιες αγαπες, ατυ.χυσασες ρωσσοφωνες, χηρες ευρωπαιες, συνταξιουχες γερμανοφωνες, ζωντο.χειρες εξ αμερικης και επιδοματουχες αγγλοφωνες. Παρακαλω μην ενοχλησουν κυριες με προτιμηση εις αφρικανικα ταξιδια.
Ωριμος νεος, κατασταλαγμενος, ζητα εργασια σαν σκουπιδιαρης κυριων. Παρουσιαστικο αδιαφορο, οικονομικο ελαχιστο.
Μασαζ μελλον αποφοιτος μασαζ... διπλωματουχος πασπατευτης αιδιων, εξ Ινδιας!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Κμαν, ειδα στην σελιδα 842 το ποστ του χαρρι για σπονσορετς και βιζιτες. ακομη σου θυμιζω το σκηνικο που εχει πει,νομιζω, με την γκομενα που βρηκε εξω/η σε σαιτ, και θελε καποιο ποσο, ο χαρρι της ειπε να το ριξει και αυτη αρνηθηκε, την ιδια στιγμη που την βρηκε σε σαιτ απο σαλον, να γαμιεται με ακομα λιγοτερα χρηματα.
Οταν εχεις χρονο μπορει να μας δωσεις μια μικρη ιδεα της σλαβικης πολλαπλοτητας και τις διαφορες/ομοιοτητες μεταξυ, αλλα και τι ειναι,
Προ, Σεμι Προ, Σπονσοτετς και λοιπες κατηγοριες?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ψαχνω κυρια ωριμη ομορφη και κυριλε
να ειναι ευκαταστατη να την περνω τσαμπε ολε.
στιχοι απο ημισκουμπρια χαχαχαχ.μιλησα τωρα με διμητρακι μου ειπε να κλισω με χιλια κυργισταν και καζακταν.βεβαια με νορμαλ γκομενες δυσκολα καζακταν.γνωρισα 2 οδυσσο τον μαρτιο και της πηρα μαζι μου
στο μπαρ ρεστοραν.δεν δεκτηκαν κερασμα και εκατσαν μονες πιο περα.
εχω ενα ξαδερφο 32 που δεν εχει δουλεψει ποτε ουτε στρατο πηγε.ενας αχριστος της κοινωνιας.
εχει δεσμο 5 χρονια με μια πλουσια χοιρα αγγλιδα.την κρατα χερακι μεσα στον κοσμο και τον σπονσαρει!
δεν ειναι κανενασ κουκλος αλλα ποτε δεν ειχε γκομενες.λιγο τρελος ηταν μικρος και τρομοκρατουσε οπεια
τον απεριπτε χαχαχαχα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κμαν, ειδα στην σελιδα 842 το ποστ του χαρρι για σπονσορετς και βιζιτες. ακομη σου θυμιζω το σκηνικο που εχει πει,νομιζω, με την γκομενα που βρηκε εξω/η σε σαιτ, και θελε καποιο ποσο, ο χαρρι της ειπε να το ριξει και αυτη αρνηθηκε, την ιδια στιγμη που την βρηκε σε σαιτ απο σαλον, να γαμιεται με ακομα λιγοτερα χρηματα.
Οταν εχεις χρονο μπορει να μας δωσεις μια μικρη ιδεα της σλαβικης πολλαπλοτητας και τις διαφορες/ομοιοτητες μεταξυ, αλλα και τι ειναι,
Προ, Σεμι Προ, Σπονσοτετς και λοιπες κατηγοριες?
η συγγεκριμενη δεν ειναι σπονσορετα αλλα βιζιτου.η σπονσορετες δεν δεχωνται τιμες βιζιτας η
ξεπετα.αλλη στο μαμπα πηγε να μου το παιξει νορμαλ και ηθελε 300 ευρο.την βρηκα στο σαλον μετα με 2000 γριβνα και αργοτερα με 1000.οι σπονσορετες δεν ριχνουν τιμη.οπως αυτες αρκαδια και ακομα η βιζιτες των 500 γριβνα αρκαδια ζητανε 100 δολαρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom