κμαν συμφωνω με αυτα αλλα το πιο σημαντικο για μενα που δεν ψαχνω σπονορετες και πουτανες αλλα ποιοτητα ειναι οτι ελεγε ο μητσος.να ξερουν οτι εισαι μονιμα.σε οσες ειπα ψεματα εφαγα ευκολα.Βασικά στοιχεία που καθορίζουν την ποσότητα και ποιότητα από τις γκόμενες που θα γαμήσετε:
1.Κασέρι
2.Χρόνος
3.Timing
4.Γνώση ρωσσικών
Για σοβαρές πιθανότητες με μοντελοειδείς χρειάζεται σοβαρή ισχύς πυρός ήτοι 500 ευρώ διαθέσιμα την ημέρα για έξοδα ραντεβού,δώρα.
Οσο περισσότερο χρόνο μένεις,τόσο αυξάνεις τον κύκλο γνωριμιών και τα χτυπήματα.
Timing.Οταν κινείσαι πολύ γρήγορα βγαίνεις οφσάιντ,όταν πας αργά χάνεις την ευκαιρία.Θέλει αίσθηση του timing για να χτυπήσεις ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.
Γνώση ρωσικών.Τεράστια σημασία ιδίως επαρχία όπου ρωσικά μιλάνε λίγες.Γενικά είσαι άνετος τα καταλαβαίνεις όλα.
Π.χ. τώρα θα πάω σε 3 βδομάδες με όλα τα ατού υπέρ μου
1.Θα κάτσω μια βδομάδα
2.Φέρνω 3000 ευρώ μετρητά και 3000 ευρώ διαθέσιμα στην πιστωτική.Μιλάμε για συντριπτική ισχύ πυρός
3.Εχω ιδανικό timing,θα κάνει ζέστη όλα τα μουνάκια έξω,ξέρω ακριβώς σε ποια μαγαζιά θα πάω.Εχω και 5 γκόμενες έτοιμες.
4.Ξέρω επικοινωνιακά ρωσικά
Συνεπώς ο μόνος εχθρός είναι τα logistics και η φυσική αντοχή.Πώς μπορείς να ρίχνεις 3 πουτσίδια την ημέρα και να μένεις όρθιος κυνηγώντας τα μουνάκια τη νύχτα στο Carribean και στο Chi.
Εδώ ερχόμαστε στον επόμενο αποφασιστικό παράγοντα.Φυσική αντοχή.Αυτό είναι το κύριο μείον όσο μεγαλώνεις.Τις τελευταίες φορές έφαγα μερικά άσχημα κλακαρίσματα,σχεδόν έλιωσα από την κούραση και τους πότους και έφτασα σε οριακά σημεία.
Φυσικά ένας Βαλκανιόπουτσος είναι ανίκητος,δεν αφήνουμε το περιβάλλον να μας καταβάλει.
μετα ομως που ελεγαν να μενω σπιτι σου ενα μηνα μεχρι να επιστρεψεις χαχαχαχ.ελεγα θα δωσω το σπιτι ενοικιο και ετσι εξαφανιζωνταν μετα.θελουν πιστικες αποδειξεις για αυτο ειναι λογικα τα ποσα που ξοδευεις.