Τα ειπες ολα , ειδικα αυτο με την βρωμια που εχουμε στις πολεις μας ειναι απιστευτο. Βαλε και τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ σκυλια που ειναι παντου και εδεσε το γλυκο ... ακομα και μεσα στα αεροδρομια!Μπαίνω σε φάση τώρα να σε αντικρούσω.. και μετά θα μετανιώνω που σπατάλησα το χρόνο μου για έναν άνθρωπο που κάνει ανάλυση για μια χώρα που επισκέφθηκε δυο φορές.
Όσα αναφέρεις θυμίζουν δημοσιογράφο σε εκπομπή της ΕΤ1. Εκεί δουλεύεις? Σου τα έγραψε κάποιος? Γράφεις για την αθλιότητα της Ουκρανίας ενώ ξεχνάς ότι σχεδόν 2.000.000 άνθρωποι στην Ελλάδα ζούνε στα όρια της φτώχειας. Και με λιγότερα από 500 στην Ελλάδα δεν επιβιώνεις για 2 λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί μάθαμε να ζούμε με minimum τα διπλάσια + να παίρνουμε και extra από άλλες διόδους όπως π.χ. συγγενείς, ενοίκια, πωλήσεις. Και φυσικά ο δεύτερος είναι πως το κόστος ζωής είναι πολλαπλάσιο. Εκεί πάντα ζούσαν με λίγα και ξέρουν να επιβιώνουν. Είναι Survivor οι περισσότεροι και κάνουν 2,3 δουλειές, μένουν σε σπίτια με γονείς και όλοι μαζί συνεισφέρουν και επιβιώνουν. Είναι μια φυσιολογική συνθήκη ζωής για αυτούς. Εδώ κατ' αρχήν δεν μπορείς να πιείς ένα καφέ χωρίς να περάσουν 5,6 άθλιοι να ζητιανέψουν, χωρίς να περπατήσεις σε ένα δρόμο και να μη δεις γυφτορουμανο-βούλγαρους με τα καροτσάκια να ψάχνουν στα σκουπίδια.. για να μην συνεχίσω με το βαλκανικό τουρισμό που σιχαίνεσαι να πας στην παραλία καθότι φέρνουν καφέ από το σπίτι τους και κάνουνε τσιμπούσι με ταπεράκια βρωμίζοντας τα πάντα ακόμη και σε νησιά πλέον. Στην ουκρανία μεθυσμένους έχω δει αλλά αυτό το χάλι, τη βρωμιά και τη δυσωδία δεν την έχω πετύχει σε αυτό το βαθμό και ας είναι 20-30 χρόνια πίσω σε εγκαταστάσεις και δρόμους.
Επίσης οι χειρότεροι όλων αυτών των υποβαθμισμένων κρατών είναι ήδη στην Ευρώπη. Ήδη από την πτώση του κομμουνισμού και μετά όλα τα μπουρδέλα είναι γεμάτα με δαύτες. Αφού εμείς πήγαμε και μαζέψαμε όλη τη σαβούρα από το 1992 και μετά και τη φέραμε εδώ για να κάνουμε μπίζνες (βουλγάρες, ρουμάνες, ρωσίδες, ουκρανές). Τι χαζομάρες γράφεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα? Αυτά υπάρχουν παντού και ειδικά σε χώρες με κρίση όπως η Ελλάδα που οι γυναικολόγοι είναι μόνο σε ιδιωτικά ιατρεία και επί πληρωμή. Εκεί οι κοπέλες πάνε και σε δημόσια νοσοκομεία-ιατρεία δωρεάν, δίνοντας και καλά 5 ευρώ στη γιατρό για τους προσέξει. Μην ..ρολογείς όλη την ώρα γιατί αν πας σε μια έφορια ή σε ένα δημαρχείο να συνεννοηθείς στα αγγλικά θα σε κοιτάνε σαν εξωγήινο οι περισσότεροι και ας ήμασταν πάντα ανοιχτή χώρα στο δυτικό κόσμο σε αντίθεση με τη USSR. Μπορώ να γράψω κι άλλα για να σε ταρακουνήσω αλλά νομίζω ότι θα μου πεις ότι θα σου φάω τη θέση στην εκπομπή σαν τον Αλαφογιώργο και δεν το θέλω να μουρμουράς
Dogs in the airport? με ειχε ρωτησει εκπληκτη μια μολδαβη που ειχαμε παει Κρητη χαχα
Κατα τα αλλα τον πειραξε το πουτανε ντυσιμο των ουκρανιδιων