Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Απλώς καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία Θεωρώντας ότι καλό είναι για λόγους ενημέρωσης του φιλοθεάμονος κοινού να ακουστεί και μια λιγότερο mainstream, βάσει των μέσων όρων του thread, εκδοχή του πράγματος την οποία και έζησα.

Φίλε κάθε άποψη είναι σεβαστή !! :hi: :hi:

Μην κρίνεις αποσπασματικά απο το χώρο της δουλειάς σου.

Πρέπει να μπορείς να βλέπεις τη γενικότερη εικόνα παιρνοντας παραστάσεις απο καφετέριες μπαρ εμπορικά κέντρα γενικότερα δημόσιους χώρους.

Σε επιπεδο λοιπον μέσων όρων το ''καλούπι΄΄ αυτών των γυναικών είναι απο τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο στο κόσμο.

Δεν θέλω να ποστάρω φωτογραφίες για να μην προκαλώ. Θα το κάνω μόνο για να σου δώσω ένα παράδειγμα.

Πριν 12 χρόνια στο Μινσκ γνώρισα τη κοπέλα της φωτογραφίας. Είχα πάει στη Λευκορωσσία για δουλειά και τη γνώρισα μέσα από το κυκλο της δουλειάς μου, Ηρθε στην Στοκχόλμη που τότε έμενα μόνιμα και με βρήκε. Κάναμε και διακοπές στην Ελλάδα μαζί απο όπου οι φωτογραφίες !!

Να βγάλω συμπέρασμα ότι όλες τους οι γυναίκες είναι έται επειδή εγώ αυτή γνώρισα ??? :grin: :grin: :grin:
Δεν θα ήμουν απλά αφελής ??

Με κάποιους φίλους που γράφουν στο thread γενικά συμφωνώ !! Με κάποιους άλλους έχω διαφωνίες.

Προσπάθησε να βλεπεις τα posts καλοπροαίρετα ( όσο αυτό γίνεται !!! :grin: :grin: ) και βγάζε τα συμπεράσματά σου !!! :hi: :hi: :hi:

 

Συνημμένα

  • MINSK  2006 14.jpg
    MINSK 2006 14.jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Kyparisia 2007 22.jpg
    Kyparisia 2007 22.jpg
    109,2 KB · Εμφανίσεις: 26

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.432
Like
7.931
Πόντοι
2.356
Πολυ καλο το μωρο φιλε mid  :hi:
Οι πιο πολλοι που γραφουμε σε αυτο το thread εχουμε γυρισει αρκετες χωρες σε Ανατολη και Δυση και εσυ μακραν τις περισσοτερες.
Ε κατι λεει αυτο ...
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Πολυ καλο το μωρο φιλε mid  :hi:
Οι πιο πολλοι που γραφουμε σε αυτο το thread εχουμε γυρισει αρκετες χωρες σε Ανατολη και Δυση και εσυ μακραν τις περισσοτερες.
Ε κατι λεει αυτο ...

Καλά να είμαστε να ταξιδεύουμε φίλε !!  :hi: :hi: :hi:

Οσο για εμένα !!  Ντριπλάρω το κορεσμό με την ψευδαίσθηση !!! :grin: :grin:

Ο Ιούνης κάπου θα με βρεί πάλι να βολοδέρνω ψάχνοντας κάτι καινούργιο !!!
 

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Μηνύματα
1.723
Κριτικές
30
Like
4.988
Πόντοι
5.646
Καλά να είμαστε να ταξιδεύουμε φίλε !!  :hi: :hi: :hi:

Οσο για εμένα !!  Ντριπλάρω το κορεσμό με την ψευδαίσθηση !!! :grin: :grin:

Ο Ιούνης κάπου θα με βρεί πάλι να βολοδέρνω ψάχνοντας κάτι καινούργιο !!!
Μιnd η Λευκορωσίδα είναι κρέμα που λέει κ ο Σεφερλης.Εισαι δύναμη!
 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
Ειναι αυτο που λενε οτι ο πολεμος ειναι ενα τσαφ!
Ο Μπλασκος κοιματε και τα Ουκραινικα νηματα δουλευουν! πηραν φωτια, μυσταγωγια!
Γραφω μονο για να πω οτι χαιρομαι που ξαναγραφει ο μυστης Ντραγκ.σ.ρ.χ . Καποια στιγμη ηθελα να κανω Δημοσια εκκληση προς dragcrx να ξαναγραψει κατι, οτι εχει να παρατηρησει η πει η να απαντησει σε ενα ρωτημα και να μην τον απασχολησουν οι οποιες ανιπαραθεσεις στο νημα!(ας γραψουν και κατι αλλα πουλακια που σιγησανε, ιερεις, στοχοι κτλ!).
οποιος δεν γ''' εδω δεν και εκει οποιος εδω 4αρια εκει 6αρια και εδω δουλος και εκει ελευθερος οποιος εδω 6αρια εκει 8αρια και το ιδιο με πιο πανω τελος οι πιο μεγαλες πουτανες παγκοσμιος ειναι οι ελλεινιδες ...Κιεβο η δεν μπορεις να πας λογω λεφτων η εισαι ασχετος απο γυναικες και γιαυτο δεν σου καθετε και εκει καμια ...ΤΕλος κανενας δεν λεει παραδεισο την Ουκρανια...Παραδεισος ειναι για αυτους που ξερουν...Για τους υπολοιπους ειναι η ιδια κολαση με εδω...Καταλαβες τυπε οι αποτυχημενοι ΜΕΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ γιατι ουτε στην Ουκρανια μπορουν να κανουν τιποτα οπως προφανως και εσυ...
Μυστη, τα καλητερα παιδια, μας εχουν ρηξει στην Φυλης και τα ακομα καλητερα απο εμας στο Μεταξουργειο! Αλλα στα ναρκωτικα και αλλα στα δανεια!

Παίζει πολύ παρακαλήτο μάγκες Ελλάδα αυτό τα άλλαξε όλα. Δεν ειναι η ανατροφή της Ελληνίδας που τις κάνει έτσι όσο η πείνα και η κακομοιρια του Έλληνα. Τουλαχιστον στο μεγαλύτερο ποσοστό...Γνωστός μου πριν λίγο καιρό της αγόρασε τηλεοράση των 500 ευρώ δωράκι γενεθλίων σε γκόμενα που ξέρει 4 μήνες για να την δέσει!!!..Κυνγάνε 50αρες 30χρονοι με άπειρο παρακαλητό..Αντι να σέβονται τον εαυτό τους και να πάνε εξωτερικό ή σε κανα μπουρδελάκι πεφτουν στα πόδια της 50αρας στην ουρα να την κερδίσουν!!!!
...Έχετε γνωστό που είχε σπουδάσει παλιά Κομοτηνη? Τις εποχές που ήταν αναλογία 8-10 γυναικες με έναν αντρα? ...έχω κολλητό φίλο που σπούδασε εκει ακόμα σήμερα μου εξιστορεί τα γαμήσια και το παρακαλητο που έριχναν οι γκόμενες για να βρούν άντρα. Το ακριβως άνάποδο απο αυτό που ζόυμε τωρα.
Χρειάζετε ένα κίνημα απο-πυρφοριασμού του Έλληνα που σε βάθος χρονου να αλλάξει τις ισσοροπιες την χώρα.
Μυστη δεν παρακαλαμε καμια! Παλευουμε για την απαξιωση τους. Ματωνουμε για τα δικαια του λαου και για προλεταριακες ελλεηνιδες!
Καποιος αυτες τις 50αρες θα της ελεγε Προ-προΜπαμπουσκες!
Παλια ηξερα το συνθημα, essex girls are easy. Προσφατα ακουσα για την κομοτηνη, το μουνι ειναιηταν φτηνο. Φανταζομαι οτι με Φεις και Ινστα πεταξε τωρα ε!
Δηλωνω εθελοντης στον ερωτα! Ας πεσω μαχομενος στα Γκουντις! αφου εχασα την εποχη με τα καλσον και μετα με τα κοτοπουλα! (το χω φετιχ!)

Αν και εχω σταματησει να γραφω τακτικα εδω θα παρεμβω γιατι μπαινουν παλι στο νημα οι γνωστοι πιρφοροι παρακαλεσακιδες και γλυφτες των ελλεινιδων να μας κανουν μαθημα...
δεν θελεις να μαθεις τι λεφτα χαλανε για τετοιες μουναρες...Οι υπολοιποι σαν και εσενα δεν σας λενε ουτε γεια(ρωτα οσους με ξερουν και ειναι πολλοι πλεον απο εδω μεσα με τι μουναρες βγαινω και αθηνα...)και τα κινητα τους τα εχω δει ολα...Απλα στην Ελλαδα δεν τα λενε τι χαλανε για μια γκομενα και τι παρακαλια ριχνουν...Ο Ελληνας το παιζει μαγκια απο πισω απο την γκομενα και οταν ειναι μπροστα καθετε σουζα... Προτεινω αμεσα να συσταθει κινημα αποπυρφορισμου με προεδρο τον dr.love (α και στο Power of love Που το βλεπεις στην τβ οι 3 απο εκει μεσα εβγαινα μαζι τους...και τωρα εχουν απο 70κ πιρφορους να τους παρακαλανε....)Φιλια
Μυστη εισαι σκληρος! Αλλα ζουμε εθνικη τραγωδια!
1.Αν οι αγαποτουριστες δεν δωσετε τα φωτα σας.
2.Αν οι εφοπλιστες καλοι μαλακες και αυτοι δεν φανε κραξιμο/ποινη φορολογησης που τα εκαναν σκατα με τους πουστηδεςπολιτικους,παρεακι και με τα δανεια απο ελλαδα, για καραβια στην ανατολη που τρωνε με τα τσοκαρα, στα μπουζουκια δεν θα γινει τιποτα(θυμιζω το αρχιτσοκαρο/τσολι που πατησε στη ναυρχιδα, με τακουνι μαζι με τις βιζιτες απο το παναμα, Τουλαχιστον εφαγε την τουρτα στη μαπα). Τοσα λεφτα εχουνε και θεοποιησανε και τα κλαρινα! Εχουνε πεσει και πιο κατω απο τους καμηλιεριδες!Δηλαδη το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι! Βρωμο-ελιτ!Που σαι Αριστο να τους ξεφτυλισεις τους δηθεναδες!
3.Εαν δεν μπει υγειονομικη/επαγγελματικη αναβαθμιση στους οικους...(ας μην γινουμε και ακριβη ευρωπη)
Θα παει η εθελοντικη προσφυγια μας στη σιβηρια συννεφο, εαν περνανε τα ελληνικα μας πλαστογραφημενα διαβατηρια!
Παντως χαρας το κουραγιο σου, εαν αυτες στο παουερ οφ λοβ ειναι οπως φαινονται στη τβ! Ειναι για να πεφτεις στο κενο αν ανοιξουν στομα τους. Το χειροτερο ειναι οτι δεν εχουν δειξει λιγο βυζι κωλο κτλ και εχουν τοσους πυρφορους! Να μεινουν στην τουρκια για ανταλλαγη αιχμαλωτων!
υγ.
Γραφε που και που Ντραγκ, να σε ρωταμε και να μαθαινουμε, οσο ακομα υπαρχει παραδεισος!

υγ.εξτρα
Μυστη Μιντ, μονο καμια Εσκιμοα απο την λαπωνια δεν μας εχεις μοστραρει ακομα, αλλα μπορει να μας την βγεις με καμια απο καμτσακα η αλασκα! Ημαρτον!
 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
Γυριζουμε στην ιδια κουβεντα για το οτι καποιος που παει Ουκρανια ειναι αποτυχημενος και παει εκει να γαμησει πεινασμενες.Εγω απο την προσωπικη μου εμπειρια και απο τους φιλους και γνωστους μου ενα ξερω..Οτι εγω και αυτοι γαμαμε επι 10 Ελλαδα σε σχεση με το συνολο αλλα θελουμε να γευτουμε και επιπλεον νιμου γιατι ειμαστε παγκοσμιοι παικτες.Ενας επιπλεον λογος ειναι οτι εξω θα εχεις με καλη ιντερνετικη προετοιμασια(tinder,couch,badoo κτλπ) σε ενα 10μερο επιλογες που στην Ελλαδα θελεις μηνες.

Εγω πχ ΕΛλαδα γαμαω 2-3Ελληνιδες τον χρονο και περιπου 8-10 ξενες που γνωριζω Ελλαδα ειτε απο couch ειτε απο διαφορα μερη που συχναζουν.Σαν ποσοστα ειναι καλα αλλα εξω στις χωρες που διαλεγω και με την προετοιμασια που κανω γαμαω 2τουλαχιστον το 10μερο και καθε μερα βγαινω με αλλη..
Συν οτι το παιχνιδι μου εξω βελτιωνεται,βελτιωνει και εμενα.

Αυτα που λεω εδω τα λεω και σε μερικους σχεσαδικες φιλους μου Ελλαδα...και μου λενε ρε φιλε το μουνι που γαμας να γαμουσαμε και δεν θα φευγαμε ποτε απο Ελλαδα...Μερικοι βαρανε 1! Ελληνιδα και αν τον χρονο και κανουν σαν τρελοι μουνοδουλοι μην την χασουν.
Αδυνατουν να καταλαβουν οτι βγαινοντας εξω και παιζοντας μπαλα θα εχουν παραπανω επιτυχιες ΕΛλαδα..
Ακομα και αν δεν βαρεσουν ΕΛληνιδες θα βαρεσουν τουριστριακια..

Τελος να πω οτι εχει καταντησει κουραστικο ανα 5-10 σελιδες μηνυματων εδω να απανταμε συνεχεια γιατι οποιος παει Ουκρανια,Πολωνια κτλπ δεν ειναι καθυστερημενος,καμμενος,αποτυχημενος γιατι οχι απλα δεν ισχυει αλλα αντιθετως ειναι πολυ πιο επιτυχημενοι players απ οτι οσοι λενε και λενε χωρις να εχουν κουνηθει απο Ελλαδα..
Τελος για μενα λοιπον αυτο το θεμα...






Να αλλαξω θεμα και να πω οτι ειναι η πρωτη φορα τα τελευταια χρονια που ανθρωπος που εχω φτιαξει με φτιαχνει πισω..Εχω κοψει μαχαιρι να γνωριζω σε Ελληνες φιλους μου γυναικες ειδικα ξενες γιατι παιζουν τελειως λαθος,μου χαλανε το game και ποτε δεν ανταποδιδουν...
Η πλακα ειναι οτι επειδη παιζω συχνα με ξενες πχ την τελευταια φορα που γνωρισα Πολωνεζες και Ρουμανες απο erasmus κουβαλησα 4 φιλους! απεναντι σε 5 μουνια...
Τα σκατωσανε αρχισανε τις μαλακιες για κριση λες και οι αλλες ηταν ψυχολογοι.Οκ,οι Ρουμανες το παιζανε λιγο ντιβο-φαση αλλα οι Πολωνεζες με σωστο game ηταν μιση ωρα υποθεση..Αρχισανε τα ποτα και ο ενας ο φιλος λεει δεν πινω εχω το στομαχι μου,ο αλλος λεει μην πινετα θα μεθυσετε...Τραγικα λογια να πεις σε Πολωνεζα καλυτερα πες της ειμαι ομοφυλοφιλος..Μπορει να σε πηδηξει τουλαχιστον να χει το λεει...
Μου ειπανε ολες οτι κανενας δεν τους εκανε εντυπωση και ητανε πολυ βαρετοι...
Και η πλακα ειναι οτι υστερα με παιρνανε οι δικοι μου τηλ ολη την ωρα και μου λεγανε ποτε θα ξαναφερω γυναικες λες και εχω καμια υποχρεωση.
Να ανεφερω οτι αυτοι ειναι τυποι που εννοειται οτι δεν ταξιδευουν και ειναι οι κλασσικοι σχεσαδικες..Ημουν σιγουρος οτι δεν θα γαμησουν ουτε με σφαιρες αλλα σκεφτηκα ο ενας ξερει αρκετες ΕΛληνιδες να τον φτιαξω και θα ανταποδωσει...Παπαρια

Πειτε μου λοιπον ενα λογο να μην ειμαι μονοφαγας πλεον..

Βεβαια ενας φιλος που τον εφτιαξα γερα (μεχρι και μουνι στο πιατο του χα δωσει-Πολωνεζα καυλωμενη την εστειλα σπιτι του ειπα θα ερθω μετα δεν πηγα ποτε μπας και γαμησει-τελικα γαμησε)..μονο αυτος μετα απο τοσο καιρο και χρονια με εφτιαξε πισω...

Αλλα με εφτιαξε καλα..Παρτι με Σλαβες φουλ στο μουνι...20μουνες παρεα αλλες με Σλαβους αλλες με Ελληνιδες..Πραγματικα με το που μπηκα μεσα στο σπιτι η πουτσα μου εγινε σημαια..Τσιμπησα τηλεφωνο ενω ο φιλος διαδωσε φημη για τις επιδοσεις μου πριν παω στο παρτι λεγοντας ενα αστειο που το χω μαθει..Αστειο το οποιο κερδιζεις respect ειδικα σε Πολωνεζες αν μπορεις να το επιβεβαιωσεις.

Μην τα πολυλογω η Σλαβα που γαμουσε του ειπε οτι με ειχε δει στο fb σε κοινες φωτο με αυτον(χωρις να την ξερω απο πριν) και με εψαξε και οτι θα ηθελε πολυ να την γαμησω αμα δεν εχει θεμα ο φιλος.Τελικα κατσαμε στο παρτι ως αργα και μετα απο πολυ ποτα και cialis της δωσαμε το μουνι στο χερι κυριολεκτικα.

Εγω μετα ηπια ενα τσιγαρο και σκεφτηκα οτι πλεον εστω καποιος ανταπεδωσε..Και μαγκια του που το πε,φιλε με εχεις κανει αυτο που ειμαι μου ανοιξες τα ματια ειναι το τελευταιο που μπορουσα να κανω ειδικα οταν η αλλη σε γουσταρε..

Τωρα θα επαναλαμβανεται συχνα το σκηνικο..αν και τραβιεμαι και με μια Τυνησια στην Αθηνα..




 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Αφου πηρα φορα σημερα ας γραψω και κατι παραπανω που μαλλον δεν εχει ξαναειπωθει.
Αφου πρωτα πω τεραστιο respect στους Τασο και mindreader τα 'μυαλα' του φορουμ και μαλλον και οι πιο παλαιοι αρα και πιο εμπειροι με τις γυναικες η γνωριμια μαζι τους ηταν συναρπαστικη!
Να ενημερωσω δε πριν μπω στο θεμα οτι πρωτομαγια θα ειμαι στο κιεβο οποιος θελει απο τους γνωστους και αγνωστους μπορει να δωσει ερωτομαχη μαζι μου.
koble ευχαριστω για τα καλα σου λογια που και που θα γραφω.
centino με καλυψε  ο Mindreader  ελα κιεβο μπας και αλλαξει γνωμη.

Στο θεμα μας τωρα
Με αφορμη καποιους που γραφουν και νομιζουν πως τα ξερουν ολα χωρις εμπειρια στο εξωτερικο οταν απο την αλλη υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα που εχει γυρισει ολες τις ηπειρους πολλες φορες(αξιος)θελω να εξηγησω παιρνοντας πασα απο τον drlove γιατι οι Ελληνες παρακαλανε τις Ελλεηνιδες
Το φαινομενο αυτο συμβαινει γιατι οι Ελληνες πολυ απλα δεν εχουν εμπειρια απο γυναικες...
Για να μαθεις τις γυναικες πρεπει να βγεις τουλαχιστον 1000 ραντεβου με 1000 διαφορετικες η ακομα καλυτερα με 2000 γυναικες(προσοχη ραντεβου και κουβεντα οχι σεξ)
Οι Ελληνες που δεν πανε εξωτερικο ειναι αδυνατον να γνωρισουν πανω απο 1000 γυναικες γιατι πολυ απλα οι ελλεινιδες δεν σου δινουν την δυνατοτητα να τις γνωρισεις(μιλαμε παντα για τον μο εμφανισης τσεπης κλπ).Αφου σε καποιους τους αρεσουν τα στατιστικα ο μεσος ορος των γυναικων που εχει παει ενας Ελληνας σε ολη του την ζωη ειναι 11(επισημη ερευνα)αριθμος αστειος για ενας ερωτοτουριστα...
Αρα ο Ελληνας και απειρος στο σεξ ειναι και απειρος στις γυναικες
Αποτελεσμα πως να τα βαλει με μια που πηδιεται απο τα 14 με μεγαλυτερους και εχοντας μιλησει με απειρους αντρες ξερει τους αντρες απο εξω και ανακατωτα οταν αυτος δεν μπορει να γνωρισει ουτε την θεια μου την μαριγω...Για οσους αναρωτιεστε τωρα πως γινετε μαθηματικα αυτο να σας ενημερωσω οτι στην Ελλαδα οι γυναικες ειναι περισσοτερες απο τους αντρες πολυ απλα γιατι ειναι περισσοτερες στις ηλικιες ανω τον 65(τους πεθανανε τους δυσμοιρους)ενω στις ηλικιες μεχρι 30 οι αντρες ειναι περισοτεροι...Αν τωρα συνυπολογισουμε οτι σχεδον ολες οι ελληνιδες θελουν αντρα τυπου Σπαλιαρα και με τσεπη Λατση καταλαβαινουμε οτι οι Ελλεηνιδες την πεφτουν και το δινουν στο 5% των αντρων(κλασικ καπιταλιστικη θεωρια)γιαυτο ακουτε τον Σπαλιαρα με 5000 γυναικες(υπερβολη τον υπολογιζω γυρω στις 2000)...Να σας πω οτι βγαινω και με αντρες τετοιας ακτινοβολιας και εχουν περασει ολοι τις 1000(γνωστοι ωραιοι και διασημοι)αρα να γιατι ο μεσος Ελληνας δεν γαμαει γιατι ολες το κανουν με το 5% και τους αλλους τους σνομπαρουν αγρια...και βεβαια ειναι και πιο πολλοι οι αντρες οι νεοι..
Βεβαια για να φτασεις 1000 πρεπει να γαμας και οτι να ναι αρα ο χ Σπαλιαρας βαραει και τα μπαζα...Αντε μετα το αριμπαζο να παει με τον μεσο Ελληνα γιαυτο του το παιζει και τεραστια ιστορια...
Ολα αυτα που σας λεω τα καταλαβα με τον Memosun στα θρυλικα ταξιδια στο μινσκ το 2000...Οταν ειμουν εγω η 'Ελλεινιδα' και ολα αυτα που κανουν αυτες στους δυσμοιρους τους αντρες εδω τα εκανα εγω εκει στις λευκορωσιδες...
δευτερο θεμα ειναι οτι οι Ελλεινιδες κρυβουν το ενστικτο για σεξ πολυ καλα...Διαβαζοντας το κορυφαιο γαλλικο καμακι αντιγραφω 'οι αντρες κανουν ενα τεραστιο λαθος νομιζουν οτι οι γυναικες δεν θελουν να πηδηχθουν'...Αυτο ακριβως εδω ο αντρας παρακαλαει να το βαλει ακομα και στην θεια θιτσας ενω οι γκομενες το παιζουν ανετες ακομα και αν εχουν να γαμηθουν 6 μηνες...Αποτελεσμα ο αντρας να φαινεται πειναλεος ενω η αντιστοιχη γκομενα κουλ...
Οι βλακεια τους δεν περιγραφετε οταν ειναι το 1000+ λικε το 3000+ σχολιο οταν στα τραπεζια που ειναι πανω οι γκομενα ειναι ο 1000+ χειροκροτητης ο νο10000 που θα κολησει σε μια γκομενα καθε βραδυ κλπ
και οταν τους ρωταω σου εχει κατσει καμια απο τα παρακαλια κανενας δεν μου απανταει...Ολοι μου λενε δικιο εχεις και την αλλη μερα κανουν τα ιδια...Για να αλλαξει αυτο αν ο αντρας δεν εχει επιλογες δηλαδη εισαγωγης γκομενα δεν προκειται να γινει ποτε...Θεωρητικα για το τι μπορουσε να γινει μπορειται να δειτε την ταινια το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο οταν τα κακομαθημενα κοριτσακια αρχισαν να τρωνε ξυλο εγιναν κοτες σε μια νυχτα...Αν λοιπον και εδω ο αντρας σταματαγε να παρακαλαει ολα θα αλλαζαν σε μια νυχτα παρολο το αρνητικο ισοζυγιο που ετσι και αλλιως υπαρχει δηλαδη οι μουναρες παντου ειναι value αλλα πουθενα στον κοσμο δεν πεφτει τετοια παρακαλι σε γ και δ εθνικης γκομενες...Αν λοιπον οι αντρες αντι να γραφουν σε μια χοντρη τι ωραια εισαι και να τις κανουν 1000 like  αλλα τις ελεγαν θελεις να σε πηδηξω και χαρη θα σου κανω αλλιως παω με την μουναρα ολα θα εμπαιναν στην θεση τους δηλαδη οι τοπ θα βαραγανε τις μουναρες και οι υπολοιποι θα βαραγανε τις μετριες και τις σαβουρες για πλακα.Εδω υπερεμφανισιμα παιδια λογω απειριας παρακαλανε σαβουρες το ακριβως αναποδο δηλαδη απο την ουκρανια που μουναρες ειναι με εντελως ελεινους
Για να το παω και λιγο πιο μακρια το θεμα ολες οι μουναρες πηδιονται παντα και αν δεν εχουν γκομενο πανισχυρο πηδιουνται κυριολεκτικα με σκουπιδιαριδες που φυσικα δεν τους παρουσιαζουν πουθενα και δεν θα τους δειτε ποτε..οταν βρουν το κελεπουρι το εμφανιζουν φυσικα για να κανουν εφε στις αλλες και να ανεβει και το κασε τους αφου εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο...Οι γκομενες ακομα και οι πιο 'επαγγελματιες' εχουν υποχρεωτικα απο την φυση τους και συναισθηματικο κοσμο...Γιαυτο κανουν πολλες φορες διπλη ζωη που η πισω οψη δεν φαινεται ποτε...Ξερω ceo εταιριων που τον τρωνε απο αλβανους μπετατζηδες και πολλα αλλα...Το ξερω οτι για καποιους αυτα που λεω ειναι επιστημονικη φαντασια αλλα ετσι ειναι και οι πουτανες στα μπουρδελα ολες εχουν και γκομενο γιατι αυτο τους λειπει το πηδημα το εχουν το αλλο ομως...
Αυτο που λεω ειναι το εξης πρεπει ο Ελληνας να καταλαβει οτι δεν υπαρχει περιπτωση παρακαλοντας να κανει ποτε black jack στις γκομενες...Να σταματησει να ειναι μουνοζητιανος να ψαχθει να μαθει τακτικες που εξιταρουν τις γκομενες να παιζει μπλοφες με τις γκομενες οπως στο ποκερ και να μαθει στρατηγικη σκακιου για να μπορεσει να κανει roi mat...Αν δεν μαθει μπλοφες ποκερ στρατηγικη σκακιου και μαθηματικα black jack δεν προκειται ποτε να μεγαλουργησει στις γκομενες και θα μεινει για παντα στασιμος και πιρφορος γλυφτης και μαλακας..Για να ανεβει κατηγορια ομως απαραιτητη προυποθεση ειναι να βγει με 1000 γυναικες και επειδη αυτο εδω ειναι εντελως αδυνατο αν δεν εισαι Ρουβας η Σπαλιαρας η λυση ειναι το ανατολικο μπλοκ...
Αρα αγαπητοι φιλοι αν πας πρωτη φορα πας για να βγεις με πολλες γυναικες και να μαθεις την γυναικα..οταν το κανεις αυτο μετα το σεξ θα ειναι πανευκολο εκει και σχετικα ευκολο εδω αν δεν μαθεις την γυναικα και δεν αποκτησεις γνωση(μετα το 1000 ραντεβου)μαθηματικα βεβαιο οτι θα καταληξει πιρφορος μουνοζητιανος κλπ...Τελος αυτα που παθαινουν δεν σας τα λενε γιατι ντρεπονται ειναι πολυ χειροτερα απο αυτα που βλεπετε και πολυ πολυ περισοτερα απο αυτα που σας λενε...
to be continued...

νομιζω οτι σας εδωσα τον καλυτερο λογο για οσους δεν εχετε παει να πατε και σας εξηγησα γιατι στις 2-3 πρωτες φορες δεν θα κανετε τιποτα αλλα θα μαθετε...Στις επομενες ολα θα αλλαξουν....
καλη τυχη σε ολους




 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Δυνατος παικτης και ο Σκληρος και φυσικα οι target 600 ,xexe, και παπας!

Που ειστε φιλτατοι??

 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
Καποια πραγματα που θα ξαναπω εδω και πιστευω οτι εχουν σημασια οσον αφορα το σεξ και γενικα τις Σλαβες

Οι Σλαβες  δεν θελουν πουτσο..θελουν ΠΟΥΤΣΟ..Μεγαλο,χοντρο με διαρκεια duracell!.Αμα χυνεται γρηγορα παρτε cialis αλλιως θα εχετε θεμα..Σλαβα ανικανοποιητη στο κρεβατι στανταρ θα ξενογαμηθει,νομος..
Ολες μα ολες που εχω γαμησει θα γαμηθουν σαν σκυλια..Δεν εχει αχχ ποναω και πηδαμε αργα με συναισθημα και μλκιες που λενε οι Ελληνιδες..Εχει γαμαμε απλα.Αν πονανε θα σκουζουν απλα..Το επομενο πρωι θα σου πουνε με χαμογελο πονηρο οτι δεν μπορουν να περπατησουν...
Αν αυτο δεν δειχνει υπερτατη καυλα τοτε τι δειχνει?
ΟΙ νουμερο ενα που θελουν βαρβατο πουστο ειναι οι Πολωνεζες..οι Ουκρανεζες ειναι τελευταιες αναμεσα σε ολες τις Σλαβες..Πολλες Ουκρανεζες μου εχουν πει οτι δεν χυνουν ευκολα και γενικα δειχνουν να υπολλοιπονται σε επιδοσεις αναμεσα στις Σλαβες,αλλα ακομα και αυτες ειναι καλυτερες απο Ελληνιδες.


Για να γινουν ολα αυτα βεβαια πρεπει να "μετρας" στις Σλαβες.
Σαν "κακο παιδι που δερνεις" αυτο πιανει σε Ρωσιδες πιο πολυ και Σερβες και λιγοτερο σε Πολωνεζες και καθολου μα καθολου σε Ουκρανεζες.
Σαν "καλο παιδι" πιανει μονο σε Ουκρανεζες.
Σαν "λεφτας"(σε ολες τις ηλικιες πιανει) οπως και "σαν γαμιας"(αν εισαι εως 30 βαρια) πιανει σε ΟΛΕΣ.
Δυστυχως αυτα τα δυο ειναι και τα δυσκολα το πρωτο πρεπει να φτυσεις αιμα να το πετυχεις και το δευτερο ειτε το χεις ειτε οχι.


Εγω εχω κανει ονομα στο "σαν γαμιας" (αν και τελυταια οσο δεν το γυρισω "σαν λεφτας" εχω θεμα καθως 30ριζω) μου χει τυχει να μου λενε ειδικα Πολωνεζες οτι σκαει φιλη τους Ελλαδα να της δειξω τα μερη.Αν και πολλες ειναι ζηλιαρες-ειδικα μερικες Πολωνεζες και μετα σου λενε εμενα δεν με σκεφτεσαι?
Εννοειται οτι πρεπει να πεις ναι παρεα με την φιλη σου που θα ρθει να σε παρτουζωνω ως το πρωι μεχρι να σας δωσω το μουνι στο χερι.Θα παρω και cialis για θα θελα να τεσταρω αν μετα απ τοσο πουτσο θα κατσεται πανω και σε αλλες ψωλες....
Δεν γραφω μαλακιες..
Αμα το παιξεται καλα παιδια και μουνοδουλοι το χασατε.Οι "ταξιδιαρες ψυχες" δεν θα κοψουν τα ταξιδια επειδη γνωρισαν τον Πανο η τον Γιωργο κτλπ..Ουτε που θα θυμουνται τα ονοματα εν καιρω.



Συμβουλες για οσες ερχονται Ελλαδα η οσες θα γνωρισεται εκτος...

Αν εχουν περασει απο Τουρκια αυτες θελουν πουτσο ισως και καμια σχεση αν και βασικα νομιζουν οτι θελουν σχεση..Θελουν παντως την ψευδαισθηση της σχεσης.Αν νομιζεται οτι σοβαρεψανε με δικη σας ευθυνη προχωρηστε πιο σοβαρα.

Αν εχουν περασει απο Αιγυπτο τοτε εχουν γαμησει τον Χασαν και τον Αχμετ που τυλιγε κεμπαπ και ελεγε beautiful u beautiful αλλα θα σας πουνε οτι κολυμπουσαν σε πισινες χωρις να βγουνε απο το ξενοδοχειο..Ριχτε πουτσο και μην πατε σοβαρα εκτος αν εχουν μετανιωσει(πραγμα δυσκολο)

Αν εχουν περασει απο ΜΑροκο,Τυνησια και Αφρικη ειναι ο αποπατος αυτες που δεν εχουν φωτο καν απο αυτα τα μερη σε fb και insta και θα σας το πουνε μονο αν το παιξεται χαλαρος και γαμιας ωστε να νιωσουν ανετα και μην νιωσουν πουτανες..Θα σας πουνε οτι στους Πολωνους και στην οικογενεια ειπανε οτι πηγανε Ισπανια να δουνε την Βαρκελωνη(ωστε να εχουν καμια πιθανοτητα να παντρευτουν) ενω την γαμουσαν ο Αλι Μπαμπα και οι 40 κλεφτες..
Θα σας πουνε οτι οι Πολωνοι ειναι καταπιεστικοι και δεν τις καταλαβαινουν για αυτο κατελεξαν στο Αφρικα αλλα η αληθεια ειναι οτι ειχαν ακουσει κατι φημες..και ειπανε να δουνε αν ειναι αληθεια
Αυτες γαματε μονο με καποτα που ειναι σκληρη σαν λαστιχο και μην την παρετε σοβαρα οτι και να σας πουν.Μα οτι και να σας πουν!

Εγω απο ολες αυτες τις κατηγοριες μονο οσες πηγαν ΤΟυρκια θα ασχολιομουν

Η τελευταια κατηγορια ειναι οσες πανε Ευρωπη που εκει παιχτε μπαλα αλλα αυτες θελουν να δουνε και Παρισι και Λονδινο οχι την σκατενια Αθηνα..Οποτε εκει θελει λεπτους χειρισμους γιατι ο france-boy εχει και την σεξι γλωσσα εχει και τον πυργο και αρκει να ανοιξει απλα το στομα του.



Σε καμια περιπτωση δεν τα λεω αυτα για ολες τις Σλαβες.Μιλαμε για ενα ποσοστο 20% σε Πολωνεζες και 10% σε υπολοιπες Σλαβες που ταξιδευουν για πουτσο..
ΟΙ Σλαβες οι πανεμορφες και οι σωστες θα παντρευτουν απ τον τοπο τους βαρια στα 25-26.

Εγω μιλαω δηλαδη για ενα ποσοστο 10-15% μεσο ορο απο Σλαβες που δεν παντρευονται απο επιλογη μεχρι να δαμασουν ξενους πουτσους.
Αυτα τα λεω για να ξυπνατε μερικοι που ασχολεισται με αυτο το 10-15% που εχει γαμησει τα παντα και νομιζεται οτι ολες ειναι ετσι.

Μην ειστε μαλακες!!!
Αμα θελετε σοβαρη κατασταση με Σλαβες πηγαιντε στο 90% που ειναι καλα κοριτσια αλλα θελουν γαμο!
Εως 25-26 αμα τις πετυχεται ισα που προλαβαινεται


Εγω στην τελευταια Σλαβα που γαμησα παρτουζα με το φιλο μου πε εσυ στην χωρα μου θεωρεισαι οχι απλα μεγαλος αλλα και αποτυχημενος σαν ανυπαντρος..Δηλαδη καποιο κουσουρι θα νομιζουν οτι εχεις αν δεν παντρευτηκες ακομα..
Και υποξιν ειμαι κατω απο 30!


Και η Πολωνεζα που ειχαμε σχεση Ελλαδα ηταν 24 και μου πε εγω θελω σοβαρα και γιατι οχι γαμο.Εκανε σχεδια να γνωριζω την μανα της..Εγω που δα την μανα της σκεφτομουν να την γαμουσα και αυτην.Οποτε σκεφτηκα κριμα να νομιζει οτι εχουμε μελλον,ειμαι πολυ τρελο-ανωμαλος ακομα για να σοβαρευτω.
Της ειπα βρες κανα καλο παιδι τοτε,εγω δεν κανω.


Τελος για του λογο του αληθες τσεκαρετει ηλικιες γαμου ανα μεσο ορο στις γυναικες
Πολωνια-> 26.7
Ρωσια-> 24.9
Ουκρανια->25
Λευκορωσια->25.3

ενω αντιθετα Ελλαδα->29.9...










 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
Δυνατος παικτης και ο Σκληρος και φυσικα οι target 600 ,xexe, και παπας!

Που ειστε φιλτατοι??

Εγω τρεχω δυστυχως με μια σοβαρη υποθεση που δεν μου αφηνει χρονο και που ισως παρει και μηνες να ισιωσει αλλα αν ισιωσει οικονομικα θα με απογειωσει οποτε ακυρωσα για Πασχα Πολωνια και  καλοκαιρι θα μαι ειτε Κιεβο ειτε Βροτσλαβ αναλογα αμα ειμαι με ενα φιλο που ειναι φουλ Πολωνεζακιας θα παμε Πολωνια αλλιως θα ανεβω Ουκρανια.

Αθηνα παντως σκασανε πολλα σκηνικα μαζεμενα μετα απο καιρο..Δεν ξερω τι στο καλο εγινε μαλλον καλοκαιριαζει και το tinder αρχισει να ρολαρει οπως και ενα φιλαρακι που με εβαλε σε Σλαβο-φωλια..Λιγοι μυημενοι παιζουν μπαλα εκει λιγοι Ελληνες και αρκετοι Σλαβοι..Ολοι που τους γνωρισα απο Γλυφαδα-Βουλα_Κηφισια και Εκαλη..
Ο νομος 20-80..ΤΟ 20% γαμαει το 80% του μουνιου..


ΜΗν πω για Ελλαδα το 5 γαμαει το 95

Και ειναι αυτα τα μουνακια απ αυτες τις περιοχες οι χειροτεροι μονοφαγαδες.Πηγανε να με βγαλουνε εκτος αλλα το εσωσα.

Ενω ειμασταν στην φωλια εβλεπα κοζαρε ο ενας που επαιζα μπαλα και ειχε ερθει με ενα φιλο του και σκανε στην παρεα που μιλουσα και αρχισανε να λενε για τα λεφτα τους και να παμε ολοι μαζι στο galaxy bar στο hilton να παρουμε μπουκαλι(α).
Και με ρωτανε εισαι μεσα?(ενω πριν σε κουβεντα στον φιλο μου ειχα πει οτι τελευταια ειμαι ταπι και σταντε ειχαν ακουσει)
Δεν θα βγουνε πολλα κανα 200 στο καθενα.Εγω ειχα 10Ευρω στην τσεπη!
ΟΙ αλλες λενε δεν εχουμε και λενε οι αλλοι σιγα για 100Ευρω κανετε ετσι τι 100 τι 200 τι 500
Λεω μεσα ειμαι αλλα επειδη εχω παει ειναι βαρετα..
Ελατε να σας δειξω εγω ενα μερος να παθετε πλακα.Και προτεινω Λατιναδικο στην Αθηνα..Χορευαμε ως το πρωι και οι τυποι ειχαν τρελαθει..Ρε παμε χιλτον ρε παμε χιλτον πηρανε μονο μια οι δυο τους και οι υπολοιπες κατσανε με μενα τον φιλο μου και καποιους Σλαβους.

Αλλα κοιτα να δεις τα μουνια πως ξηγηθηκανε..Πουστηκα για αυτο και εγω μετα εξηγηθηκα πουστηκα
Λεγανε λεγανε για ηλεκτρονικη μουσικη και για το παιξα λατιν να τους βγαλω εκτος



Αυτα τα αναφερω γιατι λεμε οι Ελληνιδες το ετσι και το αλλιως
Εγω βλεπω δεν υπαρχει μεταξυ ανδρων στην Ελλαδα συνεργασια αλλα ζηλια..Δυστυχως
ΟΙ Ελληνιδες το ξερουν και πατανε εκει..

ΚΑι αυτοι οι μαλακες δυστυχως στις ξενες που βρισκουν Ελλαδα δειχνουν ποσο μουνοδουλοι ειναι
Δινω δεν δινω 1χρονο σε οσες Σλαβες κατσουν Ελλαδα να αρχισουν να χαλανε
 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
Και καλα οσα λεμε και κανουμε εμεις οι λιγοι εδω μεσα
Εγω ομως εχω αρχησει και βλεπω ασχημες καταστασεις για πολλους δυστυχως αν συνεχισουν με τα ιδια μυαλα...

Επιβεβαιωμενο αυτο που θα σας πω οτι στα μονα μαγαζια που παω και βλεπω τρελο παιχνιδι απο Ελληνιδες ειναι στα Λατιν μαγαζια της Αθηνας..Τιγκα στον κοσμο ειναι...Και παιζουν ολες τρελο παιχνιδι αλλα οχι με Ελληνες...

Οποιος δεν πιστευει θα τον στειλω να τα δει απο κοντα...Ποιες παρακαλαει
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
και να συμπληρωσω και εγω οτι καποιοι που τα σκανε στις ελλεινιδες χοντρα ας πανε στα λατιν μην τις δουν να σκανε τα λεφτα που τους δωσανε στους αραπηδες εκει για να τις γ....

 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.630
Κριτικές
57
Like
6.798
Πόντοι
5.406
Εγω στην τελευταια Σλαβα που γαμησα παρτουζα με το φιλο μου πε εσυ στην χωρα μου θεωρεισαι οχι απλα μεγαλος αλλα και αποτυχημενος σαν ανυπαντρος..Δηλαδη καποιο κουσουρι θα νομιζουν οτι εχεις αν δεν παντρευτηκες ακομα..
Και υποξιν ειμαι κατω απο 30!
Ενω αυτή που παρτουζώνεται με Έλληνες ψωλαραδες θεωρείται πετυχημένη στη χώρα της????????

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Τύπε γράφω τα όσα έζησα - με βάση την περιορισμένη εμπειρία ενός επισκέπτη. Δεν διεκδικών δάφνες ουκρανολογίας.

Πάντως ενημερωτικά, δεν έχω κανένα λόγο να ξενιτευτώ για να γαμήσω - και σε διαβεβαιώ ότι εάν επέλεγα να το κάνω η τελευταία μου επιλογή θα ήταν το κίεβο ... καθότι, μεταξύ άλλων, δεν γνωρίζω ούτε ουκρανικά ούτε ρώσικα και το πήδημα για μένα προϋποθέτει δυνατότητα συνεννόησης επιπέδου σχεδόν μητρικής γλώσσας ... άσε που ενοχλούμε αφάνταστα με τα ναυάγια της ζωής και τις πουτανο-βλαχάρες που χτίζουν καριέρες αποκλειστικά με το μουνί τους ...

Φίλε centrino θα σου πω μερικά πράγματα γιατί έχεις λάθος στην κοσμοθεωρία σου.
Υπάρχουν δύο ήδη αντρών οι καβλιαρηδες που θέλουν να αλλάζουν συνεχώς γυναίκες και οι σπιτόγατοι που τους αρέσουν να αράζουν μια ζωή με την ίδια γυναίκα. Το πρώτο μεγάλο λάθος που κάνεις είναι πως στο εξωτερικό πάνε οι αποτυχημένοι όπως δήλωσες. Πάμε λίγο να δούμε τι σημαίνει επιτυχημένος. Επιτυχημένος θεωρείτε στην Ελλάδα κάποιος που μπόρεσε να βαρέσει ΕΝΑ εφτάρι σε όλη του την ζωή να το κάνει δεσμό και να το κρατήσει 30 χρόνια ή μέχρι να τον χωρίσει αυτό.

Συνήθως αυτός ανήκει στους λεγόμενους μη καβλιάρηδες άντρες που ανέφερα πριν.Θεωρείς πως το 70% που γράφει εδω δεν μπόρεσε να βρεί ΜΙΑ γυναίκα στο επίπεδο 7 30 χρόνια Ελλάδα?Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Τουλάχιστον απο αυτούς που γνωρίζω εγω..Απλά ανήκουν στην καταραμένη κατηγορία των καβλιάρηδων που θέλουν να αλλάζουν συνεχώς γυναίκες.

Πάμε τωρα στην κρίσημη ερώτηση..Πόσες Ελληνίδες γάμησες Ελλάδα το 2017 για να μπαίνεις και να μας γράφεις τις θεωρίες σου εδω? Πες την αλήθεια σε παρακαλώ και αν όχι σε εμάς στον εαυτό σου..Θα σου πω maximum 2 και δεν σου βάζω παραπάνω γιατί ανήκουμε στον ίδιο κλάδο της πληροφορικής που δεν σου επιτρέπει να γνωρίζεις γυναίκες Ελλάδα.

Εγω πήδηξα 19 ξένες και καμία Ελληνίδα πέρσι χωρίς λεφτά και χορηγείες. Το νούμερο το γράφω απλά για να σε κάνει να σκεφτείς ποιος είναι ο λόγος που ταξιδεύουμε. Φέτος εδω και 2 μήνες είμαι με ενα εφτάρι Ελληνίδα που χωρίσαμε (σχεδον) την προηγούμενη εβδομαδα..Ο λογος που χωρίσαμε ξέρεις ποιος είναι? ΑΝΗΚΩ στους ΚΑΒΛΙΑΡΗΔΕΣ που δεν μπορω να μεινω μονο με μία σε ένα σπίτι -ένιωθα στο δίμηνο να πιέζομαι και όσο μεγαλώνουμε δυσκολεύουμε σαν χαρακτηρες- θέλω και άλλες και δυστυχως εδω στην Ελλαδα ΔΕΝ μπορω να το κάνω.Οπότε για πες μου ειμαι επιτυχημενος ή αποτυχημένος?
Οι επιτυχημένοι που αναφέρεις τρωνε ΜΙΑ γυναίκα το χρόνο ελλάδα και οι αποτυχημένοι που λες 20 στο εξωτερικο!!!!Οπότε κάτσε σκέψου τα (Rethinking).

Αυτά με τα σάπια δόντια που λές δεν τα αμφισβητω αλλά δεν νομίζω πως αποτελούν το γενικό σύνολο. Τουλάχιστον μια που είχα γνωρίσει Κιεβο τον Οκτωβριο την έχω κατατάξει στις ανώτερες γυναίκες που μου έχουν τύχει..Πολύ καλή δουλεια σε εταιρια, με καλές σπουδες,σπίτι, με αυτόκινητο mercedes, πανέξυπνη, απίστευτο χιούμορ, απίστευτο sex.Ειναι όλες έτσι?Οχι δεν είναι..Εχω γνωρίσει και εγω μια δύο τελειωμένες αλλά ο μέσος όρος τουλάχστον με αυτές που έχω μπλέξει δεν έχει καμια σχέση με αυτό που παρουσιάζεις. Το θέμα ειναι τι αναζητάς και το τι εκμπεμπεις. Αν ψάχνεις για πνευματώδης γυναίκες ακόμα και Κίεβο υπάρχουν απλά να μπορέις να το εκμπέμπεις και να το αναζητήσεις. Ελλάδα ακόμα και να αξίζεις ΔΕΝ θα γνωρίσεις.Ξερείς γιατί?Γιατι θα πρέπει να συνομωτήσει το σύμπαν να είστε στην ίδια παρέα ή στο διπλανό γραφείο ή ή ή...Και θα βλέπεις πολύ κατωτερους απο σένα να πηδάνε τις γκόμενες επειδη απλά ειναι πόρτα σε ένα μαγαζί λ δουλευουν με 400 ευρω σε ένα γυμναστηρίο και ας μένουν με τους γονείς τους κλπ κλπ. Οπότε στην παρανοική χώρα που ζούμε για την δικιά μου κοσμοθεωρία ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ναι γιατί είναι αποτυχημένος ένας που παίρνει 400 ευρώ και ζεί με τους γονείς του μετατρέπεται σε ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ!! Οπότε δες τον εαυτό σου γιατί έχω καταλαβει που ανήκεις και σκέψου ΑΝ αδίκείσε ή όχι ΑΠΛΑ!!!!
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Να συμπληρωσω ο Απειρος Ελληνας νομιζει πως θα παει στην Ουκρανια Ρωσια Πολωνια κλπ και θα πει ειμαι Ελληνας και θα του ανοιξουν τα ποδια...Ξερω παρα πολλους που πηγαν 1-2 φορες απογοητευτηκαν και δεν ξαναπηγαν...Αυτα δεν γινονταν ουτε στα 90's και early 00'...
Θελει δουλεια γνωση παθος και το αποτελεσμα θα ερθει...Οσοι δεν παλεψουν οπως σε ολα τα πραγματα αποτελεσμα να βαρανε 7+ δεν θα εχουν ποτε...
αλλα και ουτε πολλες 6αρια κλπ
Και τα 2 θελουν τεχνη εμπειρια κλπ
Δεν ειναι για απειρους παικτες.Πανω υπαρχουν τεραστια αρπακτικα που ειναι ετοιμα να κατασπαραξουν τον καθε αγαπουλη πιρφορο η οπως αλλιως θελετε πειτε τον...
Αν ομως δεις την αλλη πλευρα μπορεις να βαρας καμια 20αρια 6αρια το χρονο η 5-6 7αρια η 1-2 7,5+
Στην Ελλαδα πανω απο 1-2 6αρια αποκλειεται και για 7+ οι περισσοτεροι ουτε καν εχουν βγει με αυτες και αν ειναι τυχεροι ενα βραδυ σε ολη τους την ζωη θα κοιμηθουν με μια τετοια...(αυτα για τον μεσο ελληνα με εισοδημα 1000-1500 με εμφανιση 6-7 και βασικες γνωσεις απο γυναικες
Τα ιδια η και χειροτερα χαλια ειναι για φτωχους ασχημους κλπ..Πανω θα βαρας κατι εδω τιποτα..
και για τους πλουσιους το ιδιο
θα βαρανε και εδω απλα οι διαταγες πληρωμες και ο πριξαρχιδισμος θα ειναι μονιμη παρεα τους...Και σε αριθμο ας γελασω εκει καθε μερα οποια  θελει εδω μια στο τοσο...
καλο μεσημερι σε ολους


 

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Μηνύματα
2.794
Like
744
Πόντοι
96
για την μισανδρη και ακραια εκμεταλλευτικη λογικη των γυναικων φταιει ο νεοφιλελευθερισμος καρπος του οποιου ειναι ο κανονας του 80/20

κοιταξτε απλα τα σχολια των σλαβων κατω απο τα προφιλ της καθε  βιζιτας ομοεθνης τους που πηγαινε με τους λεφταδες και  τους αραβες χαρτογιακαδες που λειτουργουν ως παρασιτα για τις εκαστοτε οικονομιες

οι ελληνες αν δεν αποταξουν τους χαρτογιακαδες και τα νεοφιλελευθερα τσιρακια θα καταντησουν στα χαλια των βαλκανιων και της ρωσιας που γινονται εγκληματιες ή αυτοκτονουν  μπεκροπινοντας και οι ελλεινιδες βιζιτες του δεκαρικου ή νεοφιλελευθερα ζομπι με ταγιερ

o λευκος ανδρας βρισκεται στο στοχαστρο των ελιτ,ξυπνηστε

βεβεβαια δεν φταινε οι μεταναστες,εργαλειακα χρησιμοποιουνται απο τις ελιτ και ειναι οι εβραιοι του 21ου αιωνα
 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.712
Πόντοι
606
Να συμπληρωσω ο Απειρος Ελληνας νομιζει πως θα παει στην Ουκρανια Ρωσια Πολωνια κλπ και θα πει ειμαι Ελληνας και θα του ανοιξουν τα ποδια...Ξερω παρα πολλους που πηγαν 1-2 φορες απογοητευτηκαν και δεν ξαναπηγαν...Αυτα δεν γινονταν ουτε στα 90's και early 00'...

Πολλοί όμως λένε πως τότε ήταν έτσι.Ότι πηγαίναν Πολωνίες,Ουγγαρίες κλπ και οι ντόπιες τρελαίνονταν με το που έβλεπαν μελαχρινούς.Τώρα που όλα τα μέρη εκεί πάνω έχουν καεί από τους μελαχρινούς και την δυτικοποίηση,και 50 φορές να πας μπορεί να μην γνωρίσεις ούτε μία.
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
πολυ σωστα μιστερ λοβ.ο τυπος απο το ποσταρισμα εξαθλιωμενες γκομενες κιεβ καταλαβεις δεν εχει
ιδεα με πραγματικοτητα.αν μενει τροεσινα καμια υποβαθμισμενη περιοχη μια γκομενα τοτε να πω εχει και τετειες.ο αλλος με λεει ποντιο,αποτυχημενο και πενηνταρι χαχαχαχαχ.λεει πας απο το 90 κιεβ αρα εισαι πενηνταρης.αν διαβαζε οτι δουλευαν εκει ολοι οι συγγενεις και οικογενεια μου θα αναυεωρουσε το πενηνταρης και αποτυχημενος.το 80% των ελληνων που ξερω ουκρανια ειναι πετυχημενοι επιχειρηματιες.

στους υπολειπους ταξιδιωτες απλους που γνωρισα πολλοι ειναι επιχειρηματιες η εισοδιματιες και σε καμια
περιπτωση δεν ειναι αποτυχημενοι οικονομικα.μερικοι ειναι και παντρεμενοι και ερχονται για σεξοτουρισμο.για τους αλλους χαζους που με θεωρουν πενηνταρη η αποτυχημενο εχω να πω τα εξεις λογια κυπριου επιχειρηματια που εδρευει ελλαδα.ο τυπος ειναι 60 και εδω και 20 χρονια που κανουμε παρεα επιμενει οτι τα λεφτα που ξοδευα σε κιεβ και μοσχα θα κρατουσα τις τοπ σε κυπρο και ελλαδα.
αυτο σαν απαντηση σε οσους μας εχουν αποτυχημενους που ασχολουμαστε ουκρανιδες.αν δεν ασχοληθω με ουκρανιδες εγω που ειμαι απο 8 ετων εκει με τι θα ασχολουμε?με μπαζα ελληνιδες που ειναι το 99% ?χχαχαχαχαχαχα.εμφανιζετε καθε ασχετος να μας κραξει που μπενει να ενημερωθει απο εμας και μας λεει ποντιους και πουστηδες.ο πανω τυπος να ξερετε θα τιμωρηθει με το που θα πατησει ουκρανια.
στην ελλαδα γνωριζουν μηδεν γκομενες και καπιοι που μας διαβαζουν και κραζουν εχουν την πεπιθηση ενω ειναι αποτυχημενοι οι ιδιοι ελλαδα οτι θα εχουν καλη τυχη και γκομενες με τα πονηριδια εδω.
φανταζονται οτι ειμαστε στα ιδια οικονομικα επιπεδα με αυτους και οτι καπειο καμενο λαδι εχουμε για να ασχολουμαστε με ουκρανιδες.καμια φορα γραφω ιστοριες τι μου εκανε μια και η αλλη και πολλοι κραζουν δεν γαμας,εισαι ασχετος,δεν το εχεις και αλλες μαλακιες.δεν βαζουν το μυαλο να σκεφτουν οτι την μερα εκεινη ισως πηρα 300 τηλεφωνα και γνωρισα 500 στο μετρο στεκωνται στην αποτυχημενη ιστορια.
που δεν την λεω για να με κραξουν απλα για να προβληματισω τον καθε ασχετο πως σκεφτωνται.
ειναι δυνατο να πιστευουν οτι τρωω μανικιες μετα απο 30 χρονια που ανεβενω?χαχαχαχαχ.
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.432
Like
7.931
Πόντοι
2.356
Πολλοί όμως λένε πως τότε ήταν έτσι.Ότι πηγαίναν Πολωνίες,Ουγγαρίες κλπ και οι ντόπιες τρελαίνονταν με το που έβλεπαν μελαχρινούς.Τώρα που όλα τα μέρη εκεί πάνω έχουν καεί από τους μελαχρινούς και την δυτικοποίηση,και 50 φορές να πας μπορεί να μην γνωρίσεις ούτε μία.
Ηταν ετσι το 88 που ειχα παει Βουδαπεστη ,τα εχω γραψει οπως και ο mindreader που ητανε την ιδια περιοδο. Ονειρο!!! Δεν τρελλαινοταν επειδη ησουνα μελαχροινος αλλα επειδη ησουνα απλα και μονο ξενος!
Φυσικα εχουν αλλαξει τα πραγματα ,το παραλογο θα ηταν να εμεναν ιδια.
"Τα παντα ρει" φιλε μου.
Ομως ακομα και τωρα καλυτερα απο Ελλαδα ειναι ...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom