Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
Ηταν ετσι το 88 που ειχα παει Βουδαπεστη ,τα εχω γραψει οπως και ο mindreader που ητανε την ιδια περιοδο. Ονειρο!!! Δεν τρελλαινοταν επειδη ησουνα μελαχροινος αλλα επειδη ησουνα απλα και μονο ξενος!
Φυσικα εχουν αλλαξει τα πραγματα ,το παραλογο θα ηταν να εμεναν ιδια.
"Τα παντα ρει" φιλε μου.
Ομως ακομα και τωρα καλυτερα απο Ελλαδα ειναι ...
τασο μου αυτα που ειδα το 1996 βουδαπεστη δεν ειδα πουθενα.ημουν 15 και πηγα να παιξω ποδοσφαιρο εκει.οι προπονητες και καπιοι αλλοι ηταν οι τριτη χρονια εκει συνεχωμενη και ηξεραν τα κατατοπια.3 παικτες ενα χρονο μεγαλυτεροι μου φορτωσαν απο μπαρακι που πηγαμε.
ο ενας της επομενη μαιρα ομορφοπαιδο γαμησε την πολητρια ενο μαχαζιου 23 ετων μετα την δουλεια και το βραδι εφερε φιλες σε κλαμπ.η πολη πορνειο,ολοι οι δρομοι τιγκα στις πουτανες.το 2002 που ξαναπηγα δευτερη φορα ηταν ειδη νεκρα.τιποτα δεν εχε.
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.432
Like
7.931
Πόντοι
2.356
Ετσι ακριβως ,φαντασου τωρα τι γινοταν επι κομμουνισμου που αναφερομαι ...
εχει και το καλο του που παπουδιασαμε(για μενα μιλαω) ,προλαβαμε φανταστικες εποχες  :grin:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Ηταν ετσι το 88 που ειχα παει Βουδαπεστη ,τα εχω γραψει οπως και ο mindreader που ητανε την ιδια περιοδο. Ονειρο!!! Δεν τρελλαινοταν επειδη ησουνα μελαχροινος αλλα επειδη ησουνα απλα και μονο ξενος!
Φυσικα εχουν αλλαξει τα πραγματα ,το παραλογο θα ηταν να εμεναν ιδια.
"Τα παντα ρει" φιλε μου.
Ομως ακομα και τωρα καλυτερα απο Ελλαδα ειναι ...
:hi: :hi:

Η απόλυτη σεξουαλική Disneyland !! :grin: :grin:

Οπου και να πήγαινες πρωί βράδυ στην αρχή σε ''έκοβαν'' απο το ντύσιμο !! Ιδίως τότε που μέτραγα σε εμφάνιση !! Με το που σε άκουγαν να μιλάς Αγγλικά η Γαλλικά με τους δικούς σου τις έβλεπες ότι καρφωνόντουσαν !!!

Το συναίσθημα είναι περίεργο. Για μένα νέος τότε πρωτογνωρο. Βέβαια και στην Ελλαδα τότε καλά τα πήγαινα γενικά  με τις γυναίκες ιδίως με τις τουρίστριες. Αλλά το να γίνεσαι το κέντρο της προσοχής σαν επώνυμος είναι κάτι διαφορετικό σαν αίσθηση.

Υπήρχαν φορές που πήγαινα με 3 διαφορετικές γυναίκες την ίδια μέρα.
Κα βέβαια τσάμπα. Ενα δυο ποτά η ένα καφέ η φαφητό κέρναγα και τέρμα !!

Στις πολύ καλές απο αυτές, στα εννιάρια που κράταγα σχεση τους έφερνα και δωράκια.
Το κλασικό πιο βολικό δώρο απο απόψεως βάρους και όγκου στις αποσκευές ήταν τα καλσόν.

Θυμάμαι ακόμη το διάλογο με τη μάνα μου που μου δίπλωνε τα πουκάμισα στις βαλίτσες.

-Καλά παιδάκι μου τι θα τα κάνεις όλα αυτά τα καλτσόν ???
-Μάνα δώρα είναι για μια φίλη μου. Δεν έχουν απο αυτά στην Ουγγαρία !!
-Και καλά 40 καλτσόν χρειάζεται η φίλη σου ??? :grin: :grin: :grin:
...

Απλά αξέχαστες εποχές που έχουν παρέλθει οριστικά.

Ισως υποσυνείδητα η αναζήτηση αντιστοίχων καταστάσεων με σπρώχνει να ταξιδεύω στις εσχατιές του κόσμου !!

 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
Οι Σλαβες  δεν θελουν πουτσο..θελουν ΠΟΥΤΣΟ..Μεγαλο,χοντρο με διαρκεια duracell!.Αμα χυνεται γρηγορα παρτε cialis αλλιως θα εχετε θεμα..Σλαβα ανικανοποιητη στο κρεβατι στανταρ θα ξενογαμηθει,νομος..
Ολες μα ολες που εχω γαμησει θα γαμηθουν σαν σκυλια..Δεν εχει αχχ ποναω και πηδαμε αργα με συναισθημα και μλκιες που λενε οι Ελληνιδες..Εχει γαμαμε απλα.Αν πονανε θα σκουζουν απλα..Το επομενο πρωι θα σου πουνε με χαμογελο πονηρο οτι δεν μπορουν να περπατησουν...
Αν αυτο δεν δειχνει υπερτατη καυλα τοτε τι δειχνει?
ΟΙ νουμερο ενα που θελουν βαρβατο πουστο ειναι οι Πολωνεζες..οι Ουκρανεζες ειναι τελευταιες αναμεσα σε ολες τις Σλαβες..Πολλες Ουκρανεζες μου εχουν πει οτι δεν χυνουν ευκολα και γενικα δειχνουν να υπολλοιπονται σε επιδοσεις αναμεσα στις Σλαβες,αλλα ακομα και αυτες ειναι καλυτερες απο Ελληνιδες.


Για να γινουν ολα αυτα βεβαια πρεπει να "μετρας" στις Σλαβες.
Σαν "κακο παιδι που δερνεις" αυτο πιανει σε Ρωσιδες πιο πολυ και Σερβες και λιγοτερο σε Πολωνεζες και καθολου μα καθολου σε Ουκρανεζες.
Σαν "καλο παιδι" πιανει μονο σε Ουκρανεζες.
Σαν "λεφτας"(σε ολες τις ηλικιες πιανει) οπως και "σαν γαμιας"(αν εισαι εως 30 βαρια) πιανει σε ΟΛΕΣ.
Δυστυχως αυτα τα δυο ειναι και τα δυσκολα το πρωτο πρεπει να φτυσεις αιμα να το πετυχεις και το δευτερο ειτε το χεις ειτε οχι.


Εγω εχω κανει ονομα στο "σαν γαμιας"

Μπράβο,το έπιασες οτι οι Σλάβες θέλουν σκληρό κασέρι ή σκληρό καυλί.Δεν προτιμούν τόσο τους ευαίσθητους συναισθηματίες κτλ εκτός για μόνιμη σχέση.
Και όντως το σπονσοριλίκι είναι το δυσκολότερο από όλα αφού πρέπει να διαχειρίζεσαι σωστά τα funds και δεν είναι εύκολο να βγάλεις αυτά τα λεφτά και αν τα βγάλεις δε θέλεις να τα θυσιάσεις τόσο εύκολα αφού κοπίασες να τα αποκτήσεις.
Οι Ουκρανέζες πολλές φορές είναι κομοδίνα απλώς στήνονται και περιμένουν να τα κάνεις όλα μόνος σου.Καμία σχέση με τις Πολωνέζες που μοχθούν πραγματικά να σε κάνουν Duracel ιδίως με το αθάνατο πολωνικό τσιμπούκι.Στις Ουκρανές αρέσει πιο πολύ να στήνονται να ποζάρουν παρά να τρώνε πούτσο.Στις Πολωνέζες αρέσει να σε σπιτώσουν και να σε ξεσκίσουν στο μουνί και τις ανωμαλίες(ostry sex).Δε θέλουν τόσο πολύ να τις κυκλοφορείς έξω,ψιλοντρέπονται κιόλας για την εμφάνισή τους και προτιμούν τα σπιτικά μακρά γαμήσια.Οι Ουκρανές τρελαίνονται για εξόδους και τουαλέτες δε θέλουν το μέσα και φοβούνται μήπως το χύσι τους χαλάσει το μέικ ή την κόμμωση που τόσο επιμελήθηκαν.
Το ιδανικό είναι να κυκλοφοράς Ουκρανή που γυρίζει κεφάλια και στο σπίτι να σε περιμένει Πολωνέζα για ανελέητα γαμήσια.
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Mindreader και Τασος εχουν ζησει ανεπαναληπτα ασυγκριτες εποχες...Να προσθεσω και εγω 1985 παιδακι 10χρονων τοτε πηγα Δανια Σουηδια και Νορβηγια πραγματικα το σοκ δεν περιγραφετε απο την Νανα Μουσχουρη στην Κλωντια Σιφφερ...Εχασα το φως μου με τα κοριτσακια που εβλεπε παιδακι τελειως...1995 disco hally gally στην Βουδαπεστη οπως και ενα club στο νησι Καθως και σιοφοκ στην λιμνη μπαλατον ηταν η πρωτη μου φορα ερωτοτουρισμου...Κοπελιτσες να χαμογελανε να σε κοιτανε βαθια στα ματια και να σε ερωτευονται με την μια...ο ανταγωνισμος Ουγγροι αξεστοι με αθλητικες φορμες...Βαρεσα 3 καταπληκτικες και μετα αλληλογραφουσαμε με γραματα..Φωτο με φιλμ κοντακ 36αρι και να μετραμε τις φωτο...ΠΑΝΕΥΚΟΛΕΣ αλλα και παλι αν εισαι ασχετος απο γυναικες δεν μπορεις να κανεις τιποτα...Εποχες που μαλλον δεν θα ξαναρθουν ποτε...Βεβαια το 2001 στο μινσκ ηταν το απολυτο η ποιοτητα και η ποσοτητα δεν συγκρινετε με καμια ουγγαρια κλπ...δεν περιγραφετε οποιος δεν το εζησε μαλλον δεν θα το ξαναζησει ποτε...Μονο ενας ελενχομενα 3ος παγκοσμιο σε συνδυασμο με πεσιμο του ιντερνετ θα μπορουσε ισως να αλλαξει τις συνθηκες πραγμα πρακτικα αδυνατο αφου με το ινσταγκραμ και η τελευταια χωριατισα βλεπει χλιδες και ονειρευεται...Αχ back to the future Μπορεις να με πας παλι στο 1995 belarus και ας μην εχω μια στην τσεπη μου...
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Πολλοί όμως λένε πως τότε ήταν έτσι.Ότι πηγαίναν Πολωνίες,Ουγγαρίες κλπ και οι ντόπιες τρελαίνονταν με το που έβλεπαν μελαχρινούς.Τώρα που όλα τα μέρη εκεί πάνω έχουν καεί από τους μελαχρινούς και την δυτικοποίηση,και 50 φορές να πας μπορεί να μην γνωρίσεις ούτε μία.
Συνεχιζεις τα ιδια και τα ιδια και δεν εχεις παει ποτε και πουθενα...Ρε sad μηπως εχεις παει και δεν θελεις κανενας αλλος να παει γιαυτο τα γραφεις αυτα...Και τοτε αμα δεν ξερεις απο γυναικες θα πας και θα κατσει σε αλλον...ο Τασος και ο mindeader  ειναι κολοσοι του αθληματος και βαραγανε φουλ δεν συμβαινει το ιδιο για ολους το καταλαβαινεις αυτο...
Τα μερη δεν καηκαν οσο και να σε βολευει αυτο γιατι εσυ δεν μπορεις να πας γιατι εισαι ασχετος η δεν εχεις λεφτα(πες μας τι απο τα δυο ειναι για να ξερουμε κιολας)απλα η συγκριση του 2018 με το 1995 ειναι η φεραρι με το audi...Η Ελλαδα του 2018 για να καταλαβεις ειναι lada 1ης γενειας στις γυναικες καταλαβαινεις την διαφορα LAMBORGINI AVENTADOR-AUDI S3 2018-LADA vaz 2101 του 70'...
και τι μας λες τωρα οτι εμεις που οδηγουσαμε lamborgini στα 90 και πεσαμε αναγκαστικα στο audi s3 τωρα συγκρινομαστε με εσενα που παντα οδηγαγες και οδηγεις Lada του 1970....λογικο ειναι να αναπολουσαμε τις εποχες της Lamborgini αλλα και με το audi τωρα μια χαρα ειμαστε σε σχεση με το lada που ειναι στην Ελλαδα....
ο Love σας τα γραφει 20 ξενες το χρονο μια Ελλεινιδα...Τωρα αμα εισαι οπαδος την μιας κατσε...
Ελπιζω αυτη την φορα να καταλαβες με τα αυτοκινητα τις διαφορες και να μην ξαναπροσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι καλα κανεις και δεν πας...οσο δεν πας εσυ χανεις και οταν γραφεις και αυτα περνεις και αλλους στο λαιμο σου...Τωρα βεβαια αν εισαι ασχετος απο γυναικες και εγω θα σε συμβουλευα να μην πας η φυλης και το Μεταξι ειναι ιδανικα για εσενα... 
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
Πολλοί όμως λένε πως τότε ήταν έτσι.Ότι πηγαίναν Πολωνίες,Ουγγαρίες κλπ και οι ντόπιες τρελαίνονταν με το που έβλεπαν μελαχρινούς.Τώρα που όλα τα μέρη εκεί πάνω έχουν καεί από τους μελαχρινούς και την δυτικοποίηση,και 50 φορές να πας μπορεί να μην γνωρίσεις ούτε μία.

Βασικά ήταν οικονομικό και πολιτικοκοινωνικό το θέμα.Τα βασικά αίτια που έκαναν τη διαφορά τότε ήταν:
1.Η σχετικά μεγάλη οικονομική διαφορά Δύσης-πρώην κομμουνιστικών χωρών σε μετάβαση.Π.χ. οι μισθοί στην Πολωνία ήταν 5 φορές μικρότεροι ακόμη και από Ελλάδα και η ανεργία 5 φορές μεγαλύτερη κάπου στο 25%.Πρακτικά οι μισές νεαρές Πολωνέζες ήταν άνεργες και οι άλλες δούλευαν σε δουλειές των 200 ευρώ.Μιλάμε για αρχές δεκαετίας 2000 δηλαδή πριν 15 χρόνια περίπου.Δεκαετία 90 ήταν ακόμα χειρότερα.
2.Η μεγάλη ισχύς δολλαρίου,ευρώ αργότερα ως προς τα τοπικά νομίσματα(π.χ. το 1999 ένα δολλάριο 40 τσέχικες κορώνες τώρα ούτε τα μισά)

3.Η άγνοια των τοπικών γυναικών για την κατάσταση στη Δύση.Νόμιζαν οτι όλοι οι Δυτικοί είναι πλούσιοι.Είχαν γενικά πολλές ψευδαισθήσεις περί Δύσης λόγω έλλειψης ενημέρωσης και ήταν τρομερά αφελείς.
4.Πολλές ήθελαν να μεταναστεύσουν Δύση λόγω ανέχειας και μιζέριας και έβλεπαν τον ξένο πούτσο σαν όχημα.Στους 10 πούτσους ο ένας θα με θέλει για μόνιμα οπότε μεταναστεύω Δύση και λύνω το πρόβλημά μου,κάπως έτσι οπότε καλίγωναν όσο περισσότερο δυτικό πούτσο μπορούσαν.
5.Η διάλυση των τάξεων από τους κομμουνιστές οπότε οι μουνάρες και οι ωραίες γυναίκες δεν είχαν τουπέ αφού στα ίδια σκατά βρίσκονταν οικονομικά και κοινωνικά με τον υπόλοιπο πληθυσμό.
6.Η ύπαρξη στρατιάς πάμφτωχων γυναικών,ένα 30% του πληθυσμού χαλαρά που έβγαιναν για να πιουν βότκα και να πηδηχτούν με όποιον τους πλήρωνε τα ποτά.Μιλάμε για απίστευτα εύκολες καταστάσεις,έφερνα γκόμενες από τα κλαμπ Τσεχία στο διαμέρισμα ακόμα και μέχρι το 2004.Και Πολωνία το ίδιο γινότανε.
7.Η έλλειψη φεμινισμού,μαλακιών της Δύσης για ενίσχυση και empowerment των γυναικών κτλ
8.Η έλλειψη πολλών χρημάτων για μάσα,η έλλειψη φαστφουντάδικων με αποτέλεσμα οι γκόμενες να είναι όλες λεπτές σα μοντέλα και να έχεις τεράστιες επιλογές.Παχυσαρκία ανύπαρκτη.Τώρα 25% βγαίνουν εκτός αγοράς λόγω πάχους και έτσι ο ανταγωνισμός για τις υπόλοιπες που παραμένουν γαμήσιμες αυξάνεται.

9.Η άθλια εμφάνιση των τοπικών αντρών στυλιστικά,κοινωνικά με αθλητικά και πάμφθηνα ρούχα,η γενική αφραγκία,ανεργία και έλλειψη μέλλοντος ή προοπτικής που πρόσφεραν στις γκόμενες σε σχέση με τον ξένο πουτσαρά.
10.Γενικά το κόμπλεξ οτι ό,τι είναι δυτικό είναι καλύτερο,η υποταγή στο θρύλο του δυτικού πέους ακόμα και η περιέργεια για το εξωτικό προιόν.
κτλ
Ηταν εκρηκτικός συνδυασμός παραγόντων που έφερνε απίστευτα αποτελέσματα σε ποσότητα και ποιότητα σεξ και που όλοι ξέραμε οτι κάποτε θα τελείωνε αφού ήταν μια τεχνητή κατάσταση.
Τώρα μερικοί από αυτούς τους παράγοντες παραμένουν ακόμα εν ισχύ Ουκρανία.Πολωνία Τσεχία έχουν εκλείψει οι περισσότεροι και η ΕΕ πιέζει συνεχώς να εξαλειφθούν και οι υπόλοιποι.

Πρακτικά τώρα για να κάνεις ό,τι έκανες τότε χρειάζεσαι πενταπλάσια λεφτά από τότε,πρέπει να τα σκας χοντρά και να έχεις αίσθηση ή πρέπει να έχεις εμφάνιση πολύ πάνω του μέσου όρου.Δεν αρκεί δηλαδή πλέον να είσαι ξένος αλλά πρέπει να φέρνεις και κάτι ακόμα στο τραπέζι.Θα γαμήσεις και τώρα Τσεχία,Πολωνία,Ρωσία κτλ αλλά πρέπει να ξοδέψεις αρκετά.
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
26.687
Κριτικές
183
Like
43.770
Πόντοι
21.896
συμφωνω με κμαν2 τα ειπε ολα και τους λογους
και θα πω κατι που ειπε ο πατερας μου που πηγαινει βουλγαρια ρουμανια σερβια απο 1956

ολο αυτο το αυρο ευκολο χρημα που απεκτησαν οι ευτομαφιοζοι και το σκοροπαν διχως να το λυπουνται σε γκομενες και τις κανουν θεες,,ευκολα θα αλλαξει χερια αφου δεν το δουεψαν πραγματικ και ετσι ισως ξαναερθουν στα γραδα τους οι σλαυες
οι σλαυες ανεκαθεν ηταν υποτακτικες γυναικες στις ορεξεις των ανδρω σλαυων και ιστορικα να το δειτε

προσφατα πηγα αγια πετρουπολη και εφαγα κρυαδα --απο τα καλα μουνια και ανεβασα και θρεντακι  σσ θελουν γουστα χωρις να σου δωσουν και ελπιδα οτι θα τα φας
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
o kman ξεχναει τους 3 βασικοτερους λογους

Το ιντερνετ (fb,instagram klp)
οι φθηνες πτησεις(ryanair..)
και τα τσαμπα τηλεφωνηματα(viber)....

Αυτα τα 3 καταστρεψαν το πεδιο δυστυχως


 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
Συντομη σφηνα, σχολια αλλη στιγμη. Οι μυστες ζωγραφιζουν. Οτι γραφτηκε εδω και 24-48 ωρες περι γυναικων πρεπει να ξαναδιαβαστει απο τους μαθητες!
συμφωνω με κμαν2 τα ειπε ολα και τους λογους και θα πω κατι που ειπε ο πατερας μου που πηγαινει βουλγαρια ρουμανια σερβια απο 1956ολο αυτο το αυρο ευκολο χρημα που απεκτησαν οι ευτομαφιοζοι και το σκοροπαν διχως να το λυπουνται σε γκομενες και τις κανουν θεες,,ευκολα θα αλλαξει χερια αφου δεν το δουεψαν πραγματικ και ετσι ισως ξαναερθουν στα γραδα τους οι σλαυες
Τωρα ο πατερας σου εχει δικιο, καποια στιγμη κατι θα γινει, οπως πχ αμερικη 2008 και ισως πεσει η ανατολ. ευρωπη. Εμας θα μας οφελησει? θα τρεξουν οι δυτικοι να ξανα φανε.
Εμεις θα ειμαστε πιο κατω ακομα, αφου ελλαδα εχει μνημονιο, σελιδα ταδε, προσαρμογη σε γειτονικους μισθους, συν την ευρωπη των 4 ταχυτητων,(εμεις περνουμε το 4ο) κτλ.
Να πουμε βαστα πουτιν? Ας εφτανε ως το κιεβο, να κραταγε μαντρωμενες τις πιποτσενκο.
Να πουμε βαστατε γερακια του πολεμου στην αμερικη? καντε πολεμο στη ρωσσια να πεσει το ρουβλι!βαστα ρομελ! θα παρακαλαμε να ειχε βγει η χιτλερι! μας γονατισαν!
Οπως ειπε και ο Δασκαλος, η ελλαδα τι παραγει? Μαρξισμο? (θα εβγαζε και ορυκτο πλουτο, αλλα οι εφοπλιστες ευεργετες την πουλησανε.
(ειδα λιγο απο αγ.πετρουπολη. ισως στο τιντερ εβαλες φιλτρο με μεγαλη διαφορα ηλικιας και στην πεσανε επαγγελματιες! αυτο εχω μαθει πως παιζει ρολλο απο εναν τιντερομυστη!)
[quote author=dragcrx notid=20410  link=topic=20757.msg8291378#msg8291378 date=1524086354]
o kman ξεχναει τους 3 βασικοτερους λογους
Το ιντερνετ (fb,instagram klp) οι φθηνες πτησεις(ryanair..) και τα τσαμπα τηλεφωνηματα(viber)....Αυτα τα 3 καταστρεψαν το πεδιο δυστυχως[/quote] Μονο το πετρελαιο προβλεπεται να ακριβυνει λιγο, αρα και οι πτησεις...ομως ειναι σταγονα στον ωκεανο.
Μυστη προβλεπεις κατι μεγαλο σαν αλλαγη στην ανατολικη ευρωπη, η κατι που να οφελει τον υποψηφιο τουριστα? Μονο το φτηνο ρουβλι φανταζει σαν σωσιβιο, αλλα αν αποτιμανε το μουνι τους σε ευρω, γουαν η πετροδολλαρο αποτελεσμα μηδεν.
 

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
6.210
Like
657
Πόντοι
146
Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τα, διδακτικά από πάσης απόψεως, γραφόμενα αν και όπως ήδη είπα  η συζήτηση για μένα έχει εξαντληθεί.

Εύχομαι οι θερμοκέφαλοι γράφοντες να είναι ηλικιακά κάτω των 30 διότι διαφορετικά θα πρέπει να θυμίσω τα λόγια θρύλου των ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου - διάσημο για την προσκόλληση του σε γηραιά αγωνιστικά  ...

«... Αγορινα μου, αν το ποσα αμάξια έχεις οδήγησει είχε να κάνει με το τι είδους τιμόνι είσαι , τότε ραλίστες θα ήταν οι παρκαδόροι ...»

 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.432
Like
7.931
Πόντοι
2.356
Δεν εχει μεγαλη σημασια η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα (των γυναικων οχι των αμαξιων).
και σε αυτο δυστυχως οι ελληνιδες(σε μεσο ορο) κατεχουν τις τελευταιες θεσεις σε πανευρωπαικο επιπεδο.
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τα, διδακτικά από πάσης απόψεως, γραφόμενα αν και όπως ήδη είπα  η συζήτηση για μένα έχει εξαντληθεί.

Εύχομαι οι θερμοκέφαλοι γράφοντες να είναι ηλικιακά κάτω των 30 διότι διαφορετικά θα πρέπει να θυμίσω τα λόγια θρύλου των ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου - διάσημο για την προσκόλληση του σε γηραιά αγωνιστικά   ...

«... Αγορινα μου, αν το ποσα αμάξια έχεις οδήγησει είχε να κάνει με το τι είδους τιμόνι είσαι , τότε ραλίστες θα ήταν οι παρκαδόροι ...»

Δεν μας απάντησες όμως τι έχεις πετύχει το 2017 στην Ελλαδίτσα μας? Το έιχα σίγουρο!! Απο φιλοσοφίες και εξυπνάδες χορτάσαμε..Η ουσία λείπει σε αυτήν στην χώρα..Και φοβάμαι ότι μάλλον δεν ήταν 2 όπως θεώρησα μάλλον έφαγες ΜΗΔΕΝ ελληνίδες..Αλλά ναι λογικό αφου ψάχνεις την ανώτερη ποιότητα δεκτό.Καλό youporn δηλαδή τώρα δέχεται και bitcoins..

Έχω φίλους στην Ελλάδα που έχουν πάνω απο 3 χρόνια να πάνε με γυναικα χωρίς υπερβολή. Αλλά η κριτικη κριτική. Πας με τις ξένες τις τελειωμένες, τρεχεις στου διαόλου την μάνα, είμαστε Έλληνες θα παλέψουμε εδω κλπ..Τα έχω χορτάσει τις αμπελοφιλοσοφίες με φραπέ!!! Αυτός που τρέχει και πηδάει έξω αποκτάει αέρα και μετά βρίσκει και κάτι εδω. Κάτι λίγο αλλά βρίσκει. Ο άλλος που αράζει εδω και μπαίνει στο mood της αγαμίας το γυρνάει στην μπάλα, στα hobbies κλπ και βγαίνει τελείως εκτος παοχνιδιού οπότε ακόμα και την ΜΙΑ Ελληνιδα που θέλει δεν θα την βρεί ποτε έχει βγει εκτος παιχνιδιου και η αγαμία του εκπέμπεται στον χώρο!!!

Σαν παράδειγμα σου λέω ο μεγάλος κριτης φίλος μου που έχει 3,5 χρόνια χωρις sex παρόλο που ειναι νορμαλ παλικαρι και κατηγορεί τα ταξιδια μου με πάθος φρίκαρε όταν η τελευταια που βρήκα Ελληνίδα μου έκανε πεφτική η ίδια!!! Δεν το πίστευε..Ο λογος?Είχα γυρίσει με τα παιδια απο το εξωτερικό και μετα τα πηδηματα με τις μικρες είχα ανεβάσει ψυχολογία και αυτο φαίνεται!! Τωρα πλεον σχεδον 3 μηνες εκτος δράσης πάλι και εγω hobbies, φιλοσοφία και αύρα μηδεν..Έτσι ειναι η Ελλάδα..Σε κάνει μουντρούχο, γκρίζο αγάμητο ψευτο-φιλοσοφο.!!!
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Ο κομητης centrino ειναι ο κλασσικος Ελληναρας που εχει τις αμπελοσοφιες ετοιμες με τον φραπε και μισει το οτιδηποτε αριστο που φυσικα οταν ερθει η ωρα να αποδειξει τις  θεωριες του στην πραξη την κανει Λουης...Κλασικος Ελληναρα που δεν θελει ουτε αξιολογηση ουτε επιχειρηματα ουτε τιποτα...Κλασικο ελληναρας που εχει μπει στο δημοσιο με μεσο με πλαστο πτυχιο και με αγγλικα yes no...
Κλασικος Ελληνας που δεν εχει βγει ουτε με 50 γυναικες σε ολη του την ζωη και σχολιαζει τους αλλους που εχουν βγει με 2000 γυναικες..
ΔΕν τον εχει δει κανενας δεν τον ξερει κανενας αλλα αυτος τα ξερει ολα...Classic...
Αυτοι ολοι ειναι λογικο να μισουν τους παικτες εδω μεσα γιατι απλα ειναι αδυνατον να κανουν αυτο που κανουμε εμεις...Ψαχνουν μονο δικαιολογιες για να νιωθουν αυτοι ωραια αλλα τον εαυτο τους στον καθρεπτη και το πουλι του το αγαμητο δεν το κοιτανε ποτε....
Εγω ξερω γνωστους μου που δεν ξερουν τι ειναι κανονικη γυναικα μονιμοι θαμωνες στην φυλης κλπ με χομπι οτιδηποτε αλλο εκτος απο γυναικες...
οσο για την ειρωνια οι θερμοκεφαλοι ειναι 44 και βαρανε απο 18 μεχρι 35 κοριτσακια σαν τα κρυα τα νερα...κοριτσακια που εσυ δεν θα τα δεις ποτε στο κρεβατι σου..Σε ενοχλει η αληθεια το ξερω αλλα τι να κανουμε σε βολευει να τις λες βλαχες πουτανες κλπ σε βολευει να δινεις το Kman Που πηρωνει ως παραδειγμα αλλα η αληθεια για τους υπολοιπους σε ποναει οπως φυσικα και ο kman σε ποναει γιατι ουτε αυτα μπορεις να τα κανεις ουτε στα ονειρα σου.....Και οσους απο αυτους τους μαγκες του πληκτρολογιου τους καλω απο κοντα να μας δειξουνε τις δυνατοτητες του με ολο το παιχνιδι φτιαγμενο απο εμενα εξαφανιζονται και κλεινονται στο καβουκι τους σαν τις χελωνες...
Η Ελλαδα καταστραφηκε απο τους ΠΙΡΦΟΡΟΥΣ ειναι η μεγαλυτερη αληθεια που εχει ειπωθει σε αυτο εδω το site!Αυτοι ειναι που μισουν τους καλυτερους και θελουν να καταστραφει η χωρα ωστε ολοι να ειναι στο μηδεν και να νιωθουν ολοι οι αχρηστοι ωραια.....
Αν δεν μειωσουμε τον βαθμο πιρφοριασης θα πηγαινουμε παντα προς τα κατω γιατι οταν διοικουν οι αχρηστοι και ξεφτιλιζονται οι αριστοι δεν υπαρχει ελπιδα...
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Φιλε Koble με τα υπαρχοντα στοιχεια μαυρα και αραχνα τα βλεπω να πραγματα στην Αν Ευρωπη καθε χρονο και χειροτερα δηλαδη(ποτε βεβαια δεν θα γινουν Ελλαδα για να αποφυγω τους μαλακες που πηγανε να γελασουν με το σχολιο)...Παρολα αυτα επειδη το μελλον δεν προβλεπετε επειδη οι αλλαγες γινονται παρα πολυ γρηγορα και επειδη τα παντα ρει εχω μια ελπιδα οτι κατι καλο μπορει να γινει...Η εδω να παμε καλυτερα αρα να εχουμε πιο πολλα λεφτα στην τσεπη μας(τυχαια λογω συγκυριων βεβαια και οχι λογω τον αχρηστων πολιτικων)η να γινει οτι εγινε στην Ουκρανια κανενας πολεμος δηλαδη και να ευνοηθουμε εμεις(δεν το ευχομαι βεβαια για κανενα λαο αλλα δεν ειναι στο χερι μου ποσο μαλλον και οταν η δικια μου χωρα κινδυνευει απο τα Μεμετια)οποτε παντα θα υπαρχει μερος ερωτοτοπαραδεισου και σεξοπαραδεισου
για να πας.Απαραιτητη προυποθεση να εισαι travel lover να ψαχνεις παντα το καλυτερο και να εισαι ετοιμος για ολα και βεβαια  να εχει και σχετικα λεφτα στην τσεπη...Εδω δινονται ετοιμες πληροφοριες που εχει χυθει ιδρωτας και χρημα για να μαθευτουν αλλα ο πανιβλακας ο Ελληναρας τις ειρωνευεται...
Η ουκρανια αυτη την στιγμη προσφερει μια τεραστια ευκαιρια σε ανθρωπους να σωσουν την ερωτικη τους ζωη(εχω σωσει4-5 φιλους μου εγω που τα ειχαν παρατησει τελειως)...
γιατι ειναι τσαμπα και τα αεροπορικα και η διαμονη και τα παντα εκει(εκτος αν εισαι ασχετος και μαλακας και στα τρωνε 10πλα)και ειναι μονο 2 ωρες πτηση χωρις βιζες κλπ...Καποτε αλλαζαμε 3 αεροπλανα πληρωναμε 300-400ε αεροπορικα και πολλα αλλα..Και βεβαια οι γυναικες ειναι ακομα εκει(ως ποτε δεν ξερω μετα το ανοιγμα της βιζας)
Φυσικα και εγω και αλλοι παικτες εδω μεσα εχουν προετοιμασει απο τωρα την επομενη μερα και ξερουν και που να πανε και τι να κανουν οπως εχω προετοιμασει και το καλοκαιρι το δικο μου με νεο hot προορισμο...
Η εξελιξη η καθημερινη και το παθος πρεπει να υπαρχει για να πετυχεις την αποστολη σου..
νομιζω ομως οτι το αποτελεσμα ειναι τοσο δυνατο που αξιζει ολη αυτη η θυσια ειδικα οταν βλεπω αγαμητους που δεν ξερουν την ΑΒ ακομα και ηταν οπως ειμουν εγω στα 15 μου τοτε πραγματικα νιωθω υπεροχα για την εξελιξη μου και τις επιτυχιες μου..Ελπιζω τα λογια μου να εμπνευσουν καποιους και να κανουν το ιδιο οπως εμπνεομαι και εγω απο παικτες παλαιοτερους απο εμενα και θελω να τους φτασω...



 

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
6.210
Like
657
Πόντοι
146
dragcrx & DR_LOVE et al,

Απλώς για την ιστορία αναφέρω ότι τα ημερήσια προβλεπόμενα έξοδα παραμονής μου για 2 + 2 Εβδομάδες στο Κίεβο (και ελαφρώς περιξ) - πληρωμένα από τους εργοδότες μου και πέραν της αμοιβής μου - υπερέβαιναν το μηνιαίο μισθό της μέσης γραμματέως σε ουκρανική πολυεθνική εταιρία (ναι υπάρχουν και τέτοιες) που συμμετείχε στην κοινοπραξία. Εάν ισχύουν τα όσα εδώ γράφονται λοιπόν πρέπει να έχω πηδήξει, αν το ήθελα, με τους "βαλκανικούς πυραύλους μου" το μισό γυναικείο πληθυσμό της πόλης ...

Τύποι, το ότι επιλέξατε ένα μοντέλο ζωής στα μέτρα σας δεν σημαίνει ότι αυτό θα πρέπει να ταιριάζει με τα στάνταρτς και τα ζητούμενα των υπολοίπων.

Τέλος για μένα το bourdela.com είναι ένας καφενές για να περνάω την ώρα μου - απολύτως ξένος προς την προσωπική και κοινωνική μου ζωή - και τίποτα περισσότερο. Δεν με ενδιαφέρει να πείσω, δεν ανταγωνίζομαι, δεν διαπληκτίζομαι ... γενικώς "δεν" ...

Έγραψα τα όσα έγραψα καταθέτοντας την δική μου περιορισμένη εμπειρία από την "άλλη όψη" διότι το θρέντ διαβάζεται και από ανθρώπους που παρασυρμένοι απ όσα, υπερβολικά συχνά, γράφονται ίσως θεωρήσουν ότι το κίεβο αποτελεί κάποιου είδους επίγειο παράδεισο.

Over & Out λοιπόν και δεν επανέρχομαι ...
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Αντιγραφω sadman κειμενο απο αλλο νημα

'Μετά από μια ηλικία,δεν υπάρχουν φιλίες.Αυτό πρέπει όλοι να το αποδεχτούμε.Για τους περισσότερους άντρες,η σειρά προτεραιότητας είναι μουνί,παιδιά(εαν υπάρχουν),δουλειά και οι φίλοι είναι πολύ πιο κάτω.Όταν στερείσαι τα πρώτα,θυμάσαι και κανα φίλο.Όταν τα έχεις,στο διάολο ο φίλος.Έτσι πάει.'


Το παραπανω κειμενο δειχνει ακριβως ποσο πιρφορος αγαμητος και ασχετος ειναι ο μεσος Ελληνας!
1)ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!(δεν εχω λογια...)
2)'φιλοι δεν υπαρχουν' ε βεβαια οταν εισαι ρουφιανος χαφιες κλπ πως να εχεις φιλους η να το διαβασω και αλλιως 'φιλοι υπαρχουν μονο για τους εκμεταλευομαστε...)
3)μετα απο μια ηλικια τι εννοει που πονηρευει και εκμεταλευεται τους αλλους που φευγουν τρεχοντας η βρισκει την σαβουρα που του ελενχει ολη του την ζωη και τερμα ολα...


Φιλοι υπαρχουν απλα δεν προκειται ποτε να πλησιασουν ενα τετοιο τυπο που σκεφτετε ετσι
Το μουνι υπερτατο αγαθο για το μεσο ελληνα ακομα και απο τα παιδια του...Τι να πεις πως να συνελθει αυτη η χωρα οταν στις ανατολικες το μουνι ειναι η τελευταια συζητηση των αντρων και εδω ειναι θεοποιημενο...Αυτοι οι ανθρωποι διοικουν την Ελλαδα καταλαβατε τωρα γιατι χρεοκωπησαμε οχι μονοοικονομικα αλλα και ηθικα
Το μουνι πανω απο την δουλεια!!!!Ποσοι χρεοκωπησανε που τους ειπαν οι γυναικες τους ασε την δουλεια μετα καταστραφηκε και μετα τον παρατησε και η γυναικα φυσικα...
Θα το πω τελευταια φορα
ΟΣΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ...


Ο Ελληνας International δεν εχει καμια σχεση με ολους αυτους τους πιρφορους...Ο Ελληνας International ειναι ο τελευταιο που μπορει να σωσει αυτη την χωρα...Εγω τους 10 που γνωρισα απο αυτο το σιτε το εχω ξαναπει ειναι υψηλοτατου νοητικου επιπεδου με επιτυχιες σε ολους τους τομεις της ζωης που δεν αποδεχθηκαν το Ελληνικο συστημα να ειναι δουλοι ενος μουνιου και ψαξανε και βρηκανε τον παραδεισο τους...
Ολοι οι υπολοιποι εμειναν στις αμπελοσοφιες που αφθονες μπορειται να τις διαβασετε στα νηματα για πυρφορους...

μεσα σε 3 γραμες φανηκε η κακομοιρια η αγαμια και η λογικη του μεσου Ελληνα(το λεει μονος του οι πιο πολλοι ετσι σκεφτονται...)

ΑΝ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ-ΠΑΙΔΙ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ-ΔΟΥΛΕΙΑ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ)-ΦΙΛΟΥΣ-ΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
dragcrx & DR_LOVE et al,

Απλώς για την ιστορία αναφέρω ότι τα ημερήσια προβλεπόμενα έξοδα παραμονής μου για 2 + 2 Εβδομάδες στο Κίεβο (και ελαφρώς περιξ) - πληρωμένα από τους εργοδότες μου και πέραν της αμοιβής μου - υπερέβαιναν το μηνιαίο μισθό της μέσης γραμματέως σε ουκρανική πολυεθνική εταιρία (ναι υπάρχουν και τέτοιες) που συμμετείχε στην κοινοπραξία. Εάν ισχύουν τα όσα εδώ γράφονται λοιπόν πρέπει να έχω πηδήξει, αν το ήθελα, με τους "βαλκανικούς πυραύλους μου" το μισό γυναικείο πληθυσμό της πόλης ...

Τύποι, το ότι επιλέξατε ένα μοντέλο ζωής στα μέτρα σας δεν σημαίνει ότι αυτό θα πρέπει να ταιριάζει με τα στάνταρτς και τα ζητούμενα των υπολοίπων.

Τέλος για μένα το bourdela.com είναι ένας καφενές για να περνάω την ώρα μου - απολύτως ξένος προς την προσωπική και κοινωνική μου ζωή - και τίποτα περισσότερο. Δεν με ενδιαφέρει να πείσω, δεν ανταγωνίζομαι, δεν διαπληκτίζομαι ... γενικώς "δεν" ...

Έγραψα τα όσα έγραψα καταθέτοντας την δική μου περιορισμένη εμπειρία από την "άλλη όψη" διότι το θρέντ διαβάζεται και από ανθρώπους που παρασυρμένοι απ όσα, υπερβολικά συχνά, γράφονται ίσως θεωρήσουν ότι το κίεβο αποτελεί κάποιου είδους επίγειο παράδεισο.

Over & Out λοιπόν και δεν επανέρχομαι ...

Επιτελους θεε μου το καταλαβε και φευγει...

Δεν ξερω τι ειναι το Κιεβο(παραδεισος για αυτους που ξερουν αδιαφορο για αυτους που δεν ξερουν) παντος η Ελλαδα ειναι ο παραδεισος της γυναικας και ο θανατος του πραγματικου αντρα αυτο ειναι το μονο σιγουρο και αυτο δεν αλλαζει οτι και να λετε...
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
o kman ξεχναει τους 3 βασικοτερους λογους

Το ιντερνετ (fb,instagram klp)
οι φθηνες πτησεις(ryanair..)
και τα τσαμπα τηλεφωνηματα(viber)....

Αυτα τα 3 καταστρεψαν το πεδιο δυστυχως

Σιγά.Αυτα δεν παίζουν ρολο.Αν το αεροπορικό κοστιζε 500 αντί για 150 που εχει τώρα,η διαμονή 200 αντί για 25 τη μέρα και ήθελες και 150 πρόσθετα για βίζα,τύποι σαν τον  Dr. Love δε θα παταγαν καν.
Η φτηνια κάνει το μέρος ελκυστικό.Δες π.χ. Μόσχα τι έγινε που μόλις ακριβυνε την έκαναν όλοι οι πορνοτουριστες.Αυτο δε σημαίνει ότι η Ρωσία ευκολυνε αλλα αντίθετα ότι δυσκόλεψε λόγω ανοδου βιοτικου επιπέδου.
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
αντιγραφω και το νομο του piker για να δουμε και μια δευτερη κατηγορια Ελληνων

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!

αυτοι λοιπον εχουν εγκαταλειψει καθε προσπαθεια να βρουν κανονικη γυναικα γιατι πολυ απλα καταλαβαν οτι στην Ελλαδα απλα δεν γινεται αυτο και σε αυτο ειναι πολυ εξυπνοι.
Το λαθος που κανουν ειναι οτι η λυση δεν ειναι αυτη που δινουν αλλα να βρουν κανονικες γυναικες εκει που υπαρχουν..Καλα και τα κοκκινα φωτακια αλλα συμπληρωματικα οχι η ζωη μας να ειναι αυτα..
το ξαναλεω για τελευταια φορα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΡΩΤΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ θελει παρα πολυ δουλεια κοπο και χρημα απλα οι επιλογες σου καλος κακος σαν Ελληνας που ζει στην Ελλαδα ειναι οι εξης

Η καθεσαι εδω και κανεις τον Πικερ η σε τρωει η αγαμια και παντρευεσαι την θεια μου την Μαριγω και το χειροτερο γινεσε δουλος του μουνιου.
Η αλλη λυση ειναι μαθαινεις τα βασικα και παιρνεις ενα αεροπλανο και πας εκει που πρεπει...Σου φαινεται δυσκολο ε ναι τιποτα το ωραιο δεν ειναι ευκολο στην ζωη ποσο μαλλον το να εχεις ωραιες και φυσιλογικες γυναικες και οχι πατσαβουρες με συμπεριφορα φορτηγατζη...
Η δικια μου γνωμη ειναι αντι να σπαταλας τις μερες σου και τις νυχτες σου να παρακαλας ελλεινιδες και να ψαχνεις τι σου φταιει(να λυσεις ενα προβλημα που δεν λυνεται δηλαδη λογω συστηματος)
να παρεις ενα αεροπλανο και να κανεις το ταξιδι της ζωης σου.Να εισαι σιγουρος οτι εφοσον προσπαθησεις το αποτελεσμα αξιζει και παρααξιζει και αυτο μπορουν να στο διαβεβαιωνουν ολοι οι παικτες απο εδω μεσα που το εχουν κανει και οχι φυσικα ο Ελληναρας του φραπε που καθετε στην καρεκλα του και σχολιαζει..
καλες αποστολες σε ολους ευχομαι

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom