Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Στο Tinder οι πληρωμένες είναι περίπου το 5% το πολύ 10%..
Στις εκατοντάδες που έχω κάνει match εκεί 10-15 ήταν επαγγελματίες το μέγιστο.

Μάγκες ακόμα και 6 με 6,5 να γνωρίζεις Κίεβο και να τις καταφέρνεις στο δεύτερο-τρίτο ραντεβού είναι όνειρο σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν Ελλάδα έτος 2017. Τρελή κατάθλιψη οι γκόμενες Αθήνα. Χρόνο με το χρόνο χειροτερεύει. Έβαλα φουλ γκάζι γνώρισα το τελευταίο τρίμηνο μέσα από ότι κοινωνική επαφή μπορούσα πάνω από 15 κοπέλες..Όλες προβληματικές στην ίδια φάση..Προτιμούν να μένουν με φίλες παρά να προχωρήσουν με κάποιον..Τρελή κατάθλιψη που δεν τους αφήνει να βγούν από την καθημερινότητα τους.

Αν καταφέρναμε Ελλάδα να γνωρίζουμε 2 εξαράκια επιπεδου Κιέβου το μήνα δεν θα είμασταν σε αυτό το site. Αυτη είναι η αλήθεια. Οπότε μην γίνεστε εύκολα κριτές να συγκρίνετε με εδώ που ζούμε.Πολύ κόσμος έχει ανάγκη να ξεφευγει 10ημερα και να κάνει μινι δεσμόυς στο εξωτερικό με τα σκατά που ζούμε πλέον εδώ..Μην του κόψουμε τα φτερά όυτε απο την άλλη να του υποσχόμαστε μουνάρες που κάθοντε με την μία, απλά να τον στείλουμε στο κατάλληλο μέρος με την κατάλληλη σταρτηγικη και να έχει τα σωστά θέλω!!
Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή το να βγαίνει συνεχώς έξω κάποιος έστω και στην κοντινή Ουκρανια κουράζει. Το ιδανικό θα ήταν να μένει εκεί με η χωρίς δουλειά αν έχει λεφτά. Επίσης αν θέλει σοβαρή σχέση πρέπει να μείνει εκεί. Αν όμως η δουλειά του στην Ελλάδα και δεν είναι εύκολο να την αφήσει και να πάει εκεί να εργαστεί σε πολυεθνική η οποία θα κοιτάξει να βρει πρώτα Ουκρανους που στους τομείς της Πληροφορικής κάνουν παπάδες ειδικά οι νέοι αλλά και πολλοί έμπειροι προγραμματιστές και μανατζερ. Αν δεν βρουν ντόπιους ψάχνουν σε γκλομπαλ επίπεδο. Αυτά που ζητάνε εν τω μεταξύ είναι πράγματα πολύ εξειδικευμένα . 20 χρόνια στον τομέα να είσαι μπορεί να δεις να ζητάνε γνώσεις σε γλώσσες προγραμματισμού που μέχρι τώρα δεν είχες ακούσει. Επίσης να ζητάνε γνώση σε πλατφόρμες τελείως άγνωστες ακόμη και σε έμπειρους πληροφορικούς. Ανάθεμα κι αν βρίσκουν άτομα στην τελική. Το ότι ψάχνουν πάντως συνεχώς σημαίνει ότι δεν βρίσκουν εύκολα. Επίσης αυτός που είχαν μπορεί να την κοπανισε για μια καλύτερη εταιρεία η για φριλανσιν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπα,μη νομίζεις.Η Ουκρανία είναι κουραστική χώρα.Τίποτα δε λειτουργεί σωστά.Καλύτερα να πας για λίγο,οι πτήσεις είναι φτηνές και οι τιμές στα διαμερίσματα χαμηλές.
Οι γκομενες βέβαια κρατάνε ψηλά το κασέ αλλα αν ρίξεις επίπεδο γαμας και τζάμπα.
Επαρχία ειδικά γαμας πολύ εύκολα αν ξέρεις ρωσικά και ρίξεις επίπεδο αλλα πεθαίνεις απο τη βαρεμάρα.Το Κίεβο είναι ακριβότερο αλλά έχεις πολλές επιλογές και δε βαριέσαι.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
ρε συ δεν ειναι ουκρανες οι ρωσιδες αν παιξεις μπαλα ομορφα με εκλεπτισμενο τροπο τρως τζαμπα μουνι

η ηλικια σου (42 ΧΡ.) δεν ειναι αποτρεπτικη παιζεις μπαλα ανετα σε γκομενακια απο 25-35 ανετα
Είναι ο δάσκαλος μόνο 42 !;;;;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι ο δάσκαλος μόνο 42 !;;;;

Ναι,κάπου εκεί.Αλλά οργώνω το μπλοκ απο το 1998.Πρωτη φορά πήγα Κίεβο το 2003.Αλλος κόσμος.
Τότε γαμουσες απλα γιατί ήθελαν να δοκιμασουν δυτικό πεος,μας θεωρούσαν εξωτικους.Έκανες one night stands στα κλαμπ.Μέσος μισθός ήταν τα 90 δολάρια το μήνα.
Αλλά τότε γαμουσες παντού,Τσεχία,Πολωνία,Ρωσία απλα Ουκρανία ήταν πιο εύκολο.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Τη δευτερη καπου την εχω δει.
Αυτες ειναι πενταρια,εξαρια για τα μετρα του Κιεβου.Δεν ταξιδευει καποιος για τετοιο επιπεδο απο γκομενες.
Στα διαμερισματα βρισκεις πολυ καλυτερες με 2500 γκριβυνα δηλαδη 75 ευρω.Γιατι να χασεις χρονο με ραντεβου κτλ?
Το τιντερ θα ειχε νοημα αν πετυχαινες μουνακια πιο εμφανισιμα απο αυτες που εχει στα κλαμπ.Οι γκομενες που ποσταρισες δε θα περνουσαν face control σε Skybar,De Lux,Chi.Προφανως δεν εχουν παει ποτε σε αυτα τα μαγαζια.
Κάτσε δάσκαλε γιατί θα μας τρελάνεις. Άντε η 1η εντάξει δεν έχει πολύ καλό πρόσωπο. Σώμα δεν φαίνεται αλλά λογικά θα είναι πολύ καλό. Για την δεύτερη δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι ωραία. Επίσης λογικά θα έχει καλό σώμα κάτι που μπορεί να το διαβεβαίωσει ο δρ Λαβ. Δεν νομίζω ότι έχεις μέχρι τώρα ποσταρει εσύ φωτό με πολύ πιο ωραίο πρόσωπο. Απλά κοιτάς ύψος και σώμα. Δηλαδή εσύ έχεις κόλλημα με τις ψηλές και αυτές που έχουν ωραίο σώμα η είναι ψηλές αδύνατες πολύ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Ναι,κάπου εκεί.Αλλά οργώνω το μπλοκ απο το 1998.Πρωτη φορά πήγα Κίεβο το 2003.Αλλος κόσμος.
Τότε γαμουσες απλα γιατί ήθελαν να δοκιμασουν δυτικό πεος,μας θεωρούσαν εξωτικους.Έκανες one night stands στα κλαμπ.Μέσος μισθός ήταν τα 90 δολάρια το μήνα.
Αλλά τότε γαμουσες παντού,Τσεχία,Πολωνία,Ρωσία απλα Ουκρανία ήταν πιο εύκολο.
καπου εκει... στα 55 με 65 που λεμε  :grin:
τα υπολοιπα σωστα
ΗΣΟΥΝ ΕΞΩΤΙΚΟς  :afro:
αυτη ηταν η ουσια,τα φραγκα απλα συμπληρωναν το παζλ...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρολογας ρουμανια πηγες??
Μεθαυριο πάω για 4 μέρες
Έχω μια θερμή επικοινωνία με ένα 7αρακι τριαντάρα από τιντερ που δείχνει ψημένη ... και δεν είναι των κλαμπ και των εξόδων... Θα πάμε για φαγητό! Βεβαια "Ντερτίζω" πουλώντας προοπτική μόνιμης σχεσης ...Όχι ότι το τσιμπάει.. απλά το θέλει σαν άλλοθι,άρα ίσως πέσει Τσάπου.. Σαν  να ψήνω ελληνίδα είναι! Θα δείξει αν αξίζει..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Μεθαυριο πάω για 4 μέρες
Έχω μια θερμή επικοινωνία με ένα 7αρακι τριαντάρα από τιντερ που δείχνει ψημένη ... και δεν είναι των κλαμπ και των εξόδων... Θα πάμε για φαγητό! Βεβαια "Ντερτίζω" πουλώντας προοπτική μόνιμης σχεσης ...Όχι ότι το τσιμπάει.. απλά το θέλει σαν άλλοθι,άρα ίσως πέσει Τσάπου.. Σαν  να ψήνω ελληνίδα είναι! Θα δείξει αν αξίζει..
χειροτερα απο ελληνιδα
οι μλκ που θ ακουσεις δεν θαχουν ανταλακτκο
ολα τα οντς ειναι εναντιον σου,αλλα αν το παρεις χαλαρα θα γελασεις κ ισως,πεσει κ κανα γκολ,με μονο δελεαρ τη ροδο το καλοκαιρι
επικεντρωσου εκει,σε ιστοριες για παραλιες πισινες ηλιοβασιλεματα παιχτο κ ρομαντικος  κλπ κι ισως κατι βγει
εννοειται οτι κ μολδαβια κ ρουμανια,βιζιτα παιρνεις κι αν θες στοιχειωδως να υπαρχει ενα μετριο γαμησι,το λες αμεσως,"σε βλεπω σοβαρα"... :happy:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μεθαυριο πάω για 4 μέρες
Έχω μια θερμή επικοινωνία με ένα 7αρακι τριαντάρα από τιντερ που δείχνει ψημένη ... και δεν είναι των κλαμπ και των εξόδων... Θα πάμε για φαγητό! Βεβαια "Ντερτίζω" πουλώντας προοπτική μόνιμης σχεσης ...Όχι ότι το τσιμπάει.. απλά το θέλει σαν άλλοθι,άρα ίσως πέσει Τσάπου.. Σαν  να ψήνω ελληνίδα είναι! Θα δείξει αν αξίζει..

glock διαβασε λιγο εδω για εχεις μια αποψη της Ρουμανιας του 2017 καθως και την Ρουμανια πριν την εισοδο στην ΕΕ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
χειροτερα απο ελληνιδα
οι μλκ που θ ακουσεις δεν θαχουν ανταλακτκο
ολα τα οντς ειναι εναντιον σου,αλλα αν το παρεις χαλαρα θα γελασεις κ ισως,πεσει κ κανα γκολ,με μονο δελεαρ τη ροδο το καλοκαιρι
επικεντρωσου εκει,σε ιστοριες για παραλιες πισινες ηλιοβασιλεματα παιχτο κ ρομαντικος  κλπ κι ισως κατι βγει
εννοειται οτι κ μολδαβια κ ρουμανια,βιζιτα παιρνεις κι αν θες στοιχειωδως να υπαρχει ενα μετριο γαμησι,το λες αμεσως,"σε βλεπω σοβαρα"... :happy:

πολυ σωστα mida καμενη γη πλεον η ρουμανια αν φαει την γκομενα glock ειναι γιατι υπαρχει το δελεαρ της ροδου το καλοκαιρι συν οτι ειναι 30αρης οχι σαν εσενα πορνογερος  :happy:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ωραίο, για κάτι τέτοια ταξιδεύω Αν. Ευρώπη.

Θα εξηγήσω τα χαρακτηριστικά του μέρους που ψάχνω για να με βοηθήσει όποιος μπορεί:

Θέλω ένα μέρος που να μπορώ να βγαίνω το βράδυ και έστω 4-5 μέρες /εβδομάδα, έστω και γυρίζοντας πολλά μαγαζιά να πετυχαίνω κατά μέσω όρο 4-5 τέτοια (8αρια και άνω) ασυνόδευτα φυσικά και μη επαγγελματίες . Το τι θα κάνω μετά το ξέρω. Δεν μου αρέσει να ξεποδαριάζομαι στο daygame και να σπάω τα αρχίδια μου στο internet.

Το Κίεβο τις έχει τις προδιαγραφές, αλλά λόγω βαθιάς οικ. κρίσης δεν βγαίνει ο κόσμος και αυτή την ευκαιρία την έχεις μόνο ΠΣ, 2 μέρες την εβδομάδα.

Πχ. Πράγα 2007-8 ανήκε σε αυτήν την κατηγορία. Odessa επίσης το καλοκαίρι του 2011 που είχα επισκεφθεί

Προς το παρών το καλύτερο το άκουσα από τον Glock για τη Μόσχα στο ρώσικο thread.

Ακούω μετά χαράς προτάσεις ....

Μονο Ρωσια και συγκεκριμενα Αγ. Πετρουπολη θα βρεις αυτο που ζητας στα γραφομενα σου ;)

κιεβο το ειπες και μονος σου οτι λογο οικονομικης κρισης και συν οτι εργαζονται οι γκομενες τις καθημερινες δεν μπορουν και δεν εχουν τη δυνατοτητα να βγαινουν καθε βραδι εξω

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Μονο Ρωσια και συγκεκριμενα Αγ. Πετρουπολη θα βρεις αυτο που ζητας στα γραφομενα σου ;)

κιεβο το ειπες και μονος σου οτι λογο οικονομικης κρισης και συν οτι εργαζονται οι γκομενες τις καθημερινες δεν μπορουν και δεν εχουν τη δυνατοτητα να βγαινουν καθε βραδι εξω

Έχεις καμία πρόσφατη ανταπόκριση? Μου είπε φίλος που πήγαινε ότι από nightlife καθημερινές είναι νέκρα, και έλεγα να προτιμήσω Μόσχα που έχει κάθε μέρα από ότι λέει ο Glock και οι τύποι στο roosh.

• Like
Αντιδράσεις: DIRTY7

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656

το φιντ μπακ απο φιλο εμπορικο αντιπροσωπο μεγαλης γερμανικης εταιρειας,ειναι οτι στο Πητερ παιζετε μπαλιτσα σχετικα κι εχει κι ωραιες γκομενες ,μοσχα μου ειπε μετραγα μερες να φυγω,διπλες τιμες σε ολα κ απο γκομενες τιποτα

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Μεθαυριο πάω για 4 μέρες

Βουκουρέστι πας?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Ειναι Ρουμανοφωνη... Ειναι τούμπανο το μωρό, αλλά ώρες ώρες βγάζει μια κατάθλιψη που δεν παλευεται..
ρουμανοφωνη και να μενει ελλαδα ... αστο φιλε , μην ασχολεισαι καν οπως ειπα
και για να μην ειμαστε απολυτοι , υπαρχει παντα ενα ποσοστο απο καθε χωρα που αξιζει αλλα στην προκειμενη περιπτωση ειναι παρα πολυ μικρο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Kαι εμένα η Αγία Πετρούπολη μου ήρθε αμέσως στο μυαλό.

Έχω πάει μια φορά και πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ξαναπάω.

Από τους κορυφαίους προορισμούς για μένα.
Και ο μέσος όρος εμφάνισης,αναλογίες 7αριων,8αριών,κ.λ.π. όλα στον υπερθετικό βαθμό.
Δεν υπαρχει το μέρος..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
glock διαβασε λιγο εδω για εχεις μια αποψη της Ρουμανιας του 2017 καθως και την Ρουμανια πριν την εισοδο στην ΕΕ

Multumeck  :hi: :hi: :hi:

Αν κι εγώ δεν ψάχνομαι για πληρωμένο..

Ναι φίλε xexe,  Βουκουρέστι!

Φίλε Μιδα πολλές φορές δεν αλλάζουν τα μέρη Αλλά... εμείς ;)
Από την έρευνα πάντως στο Τίντερ συμφωνώ απόλυτα πως οι γυναίκες εκεί έχουν τον απόλυτο έλεγχο επί των ανδρών και κανένας δεν τους κάνει εντύπωση καθαρά και μόνο εμφάνισης ή επειδή προέρχεται από χώρα ανώτερου επιπέδου!Οι Βαλκάνιες Όλες μα Όλες έχουν άλλα ένστικτα ζευγαρώματος !

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Που να βλεπατε τι γινοτανε στην Βουδαπεστη που πηγα πρωτη φορα το 1988  :grin: δεν θα πιστευατε τα ματια σας ...
που παει η ΕΕ ξεγραφεται αμεσως το μερος , νομος αυτος.

ρολογα , δεν υπαρχει καποιος αλλος εδω μεσα που να ξερει καλυτερα περι ρουμανικης σχολης απο τον μιδα ... εχει κανει διατριβη μιλαμε , οτι σου λεει κρατησε το και εφαρμοσε το οταν ανεβεις Βουκουρεστι.
υγ. αν σου αρεσουν τα κλαμπ που απο οτι εχω καταλαβει ισχυει , περνα απο το Boa ... οχι οτι υπαρχουν πιθανατοτητες να φορτωσεις απο εκει αλλα σαν κοσμος και θεαμα αξιζει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Που να βλεπατε τι γινοτανε στην Βουδαπεστη που πηγα πρωτη φορα το 1988  :grin: δεν θα πιστευατε τα ματια σας ...

Για εμας που δεν τα ζήσαμε,μπορείς να πεις με δυο λόγια τί ακριβώς γινόταν τότε;Έβλεπαν οι γυναίκες ξένο και του ορμούσαν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom