Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ιντερνετ,κλαμπς,δρομος εχουν περιπου το ιδιο επιπεδο αν εισαι διατεθειμενος να σπρωξεις.Μια σπονσορετ ζηταει τα διπλα απο μια επαγγελματια.
Αν οι επαγγελματιες του Carribean ειναι εφταρια,με σπονσοριλικι χτυπας μεχρι οχταρια.
Στο ιντερνετ βεβαια εχει πολυ λιγα οχταρια οπως και στα κλαμπ.Οποτε κυριως τις βρισκεις στο δρομο και στα μαγαζια αλλα θελει πολλη κινηση.
Δηλαδη ειναι συνδυασμος κινητικοτητας,στοχευσης,ρευστου,γνωσης ρωσικων για να χτυπησεις οχταρι με διαμονη κατω της εβδομαδας.Φυσικα χρειαζεται και τυχη αλλα εχεις αρκετα καλες πιθανοτητες αν συγκεντρωνεις αρκετους παραγοντες με το μερος σου.
Βεβαια με τριημερο οι πιθανοτητες μειωνονται στο 50%.

Δηλαδη για να βγαλεις εκ του ασφαλους οχταρι θες
1.Πανω απο 3000 ευρω διαθεσιμα
2.Πανω απο βδομαδα διαμονη
3.Γνωση ρωσικων
4.Συνεχη κινηση

Για εννιαρι πρεπει να μεινεις πανω απο μηνα.
Βεβαια με 3000 ευρω μπορεις να γαμησεις 20 σεμιπρο εφταρια η 30 επαγγελματιες επισης εφταρια οποτε πρεπει να ζυγισεις αν αξιζει τον κοπο να θυσιασεις 20 εφταρια για δυο οχταρια.Ειναι θεμα γουστου,αντοχης πουτσου και προτεραιοτητων.
Παλια προτιμουσα να ριχνω ενα εξαπουτσιο τη μερα με 20-30 καυλια συνολικα τo πενθημερο,τωρα το εριξα στην ποιοτητα αλλα μπορει να ξαναγυρισω στην ποσοτητα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Το πληρωμένο είναι πολύ ανώτερο είναι σίγουρο..Αυτές οι 10 που λες caribbean είναι μουνάρες. Κυρίως μια που βλέπω μόνιμα εκεί που μοιάζει με Κινέζα..

Και γω την είδα. Τρίτη και Πέμπτη. Παρέα κάνει με δύο ξανθές. Η ξανθιά μου μίλησε, αφου είχε τρελλαθεί να μου χαμογελάει και τις δυο μέρες.

Στην δεύτερη της πρόταση με ρώτησε αν ήθελα μασάζ. Ξενέρα.

Ούτε στα γερμανικά ΦΚΚ δεν είναι τόσο γρήγορες.

Καμμία πουτανιά οι Σλάβες γυναίκες.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Αν οι επαγγελματιες του Carribean ειναι εφταρια,με σπονσοριλικι χτυπας μεχρι οχταρια.

Ειλικρινά με προβληματίσατε...

Οι επαγγελματίες του Carribean 7αρια (ενώ έχεις ορίσει 8αρι σχεδόν την τέλεια γκόμενα)?? Ο άλλος τις λέει μουνάρες..

Εγώ 6αρια με το ζόρι τις έλεγα, πολύ μέτριες... Σαφώς καλύτερη από αυτές, η 1η στις φωτό του DRLOVE.

Δηλαδή η αφρόκρεμα του Chi τι είναι? 15αρια?

Η είμαι τυφλός ή έχουμε πολύ διαφορετικά γούστα. Ας πει και κάνας άλλος καμία γνώμη...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Ιντερνετ,κλαμπς,δρομος εχουν περιπου το ιδιο επιπεδο αν εισαι διατεθειμενος να σπρωξεις.Μια σπονσορετ ζηταει τα διπλα απο μια επαγγελματια.
Στο ιντερνετ βεβαια εχει πολυ λιγα οχταρια οπως και στα κλαμπ.Οποτε κυριως τις βρισκεις στο δρομο και στα μαγαζια αλλα θελει πολλη κινηση.
Δηλαδη ειναι συνδυασμος κινητικοτητας,στοχευσης,ρευστου,γνωσης ρωσικων για να χτυπησεις οχταρι με διαμονη κατω της εβδομαδας.Φυσικα χρειαζεται και τυχη αλλα εχεις αρκετα καλες πιθανοτητες αν συγκεντρωνεις αρκετους παραγοντες με το μερος σου.
Βεβαια με τριημερο οι πιθανοτητες μειωνονται στο 50%.

Δηλαδη για να βγαλεις εκ του ασφαλους οχταρι θες
1.Πανω απο 3000 ευρω διαθεσιμα
2.Πανω απο βδομαδα διαμονη
3.Γνωση ρωσικων
4.Συνεχη κινηση

Για εννιαρι πρεπει να μεινεις πανω απο μηνα.
Βεβαια με 3000 ευρω μπορεις να γαμησεις 20 σεμιπρο εφταρια η 30 επαγγελματιες επισης εφταρια οποτε πρεπει να ζυγισεις αν αξιζει τον κοπο να θυσιασεις 20 εφταρια για δυο οχταρια.Ειναι θεμα γουστου,αντοχης πουτσου και προτεραιοτητων.
Παλια προτιμουσα να ριχνω ενα εξαπουτσιο τη μερα με 20-30 καυλια συνολικα τo πενθημερο,τωρα το εριξα στην ποιοτητα αλλα μπορει να ξαναγυρισω στην ποσοτητα.
ωραιος ο κμαν  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
τι  στη ποσοτητα να γυρισεις στα πενηντα φευγα πουφτασες.μπορει κ εξηντα να πηγες ηδη, που θες 2 βιαγκρα για να γαμησεις μια φορα στις 5 μερες??? :happy:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Οι Ελληνίδες είναι εύκολο να κάτσουν αδύνατο να τις γνωρίσεις για να κάτσουν!!!
Θέλεις κύκλο ή δουλεία που να σε φέρνει σε επαφή με πολύ κόσμο (personal trainer,barman κλπ).

Δεν θεωρείτε αποδεκτό στην Ελλάδα να γνωρίσεις από διαδίκτυο,bar,δρόμο κ.λ.π. για τις γκόμενες.. Όλα γίνονται μέσω δουλείας η προξενιού μέσω παρέας. Δυστυχώς το προξενιό δεν έφυγε ποτέ σε αυτήν την χώρα. Κάντε το απλό τεστ..Δέστε στον περίγυρο σας τα ζευγάρια που ξέρετε και ρωτήστε που γνωρίστηκαν. Θα καταλάβετε.

Το επιπλέον πρόβλημα σε σχέση με το 2015 (το έχουν παρατηρήσει και άλλοι) είναι πως έχει βγει πλέον κοντά 2018 και η κούραση από την μακροχρόνια κρίση που τις έχει κάνει πιο καταθλιπτικές και δύσκολο να βγουν από την καθημερινότητα και να μπουν σε σχέση...Αυτό δυσκολεύει πλέον την γνωριμία ακόμα και με τον κλασσικό τρόπο που έπαιζε πιο παλιά..Το προξενείο από φίλο δηλαδή..Έχουν πέσει σε βαθιά κατάθλιψη οι γκόμενες Ελλάδα και φοβάμαι θα χειροτερέψει και άλλο όσο προχωράμε..

Αυτά είναι διαπιστώσεις από φίλους που μιλάμε και προσωπικά αυτά που βιώνω Αθήνα φέτος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ειλικρινά με προβληματίσατε...

Οι επαγγελματίες του Carribean 7αρια (ενώ έχεις ορίσει 8αρι σχεδόν την τέλεια γκόμενα)?? Ο άλλος τις λέει μουνάρες..

Εγώ 6αρια με το ζόρι τις έλεγα, πολύ μέτριες... Σαφώς καλύτερη από αυτές, η 1η στις φωτό του DRLOVE.

Δηλαδή η αφρόκρεμα του Chi τι είναι? 15αρια?

Η είμαι τυφλός ή έχουμε πολύ διαφορετικά γούστα. Ας πει και κάνας άλλος καμία γνώμη...

Αυτή είναι επαγγελματίας από τίντερ.

VjZS9C.jpg

Αυτή είναι από το Carribean.

36LQO3.jpg

Η γκόμενα με το κόκκινο είναι προ από το Carribean.

pHObXk.jpg

Οπως και αυτη.

wIHXLg.jpg

Και αυτη.

d21Eou.jpg

Ειναι τα στανταρ εφταρια του Carribean.

• Like
Αντιδράσεις: 968

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
πωπω φοβερό οι ίδιες γκόμενες κάθε μέρα εκεί στο caribean να περιμένουν πισω bar για θύμα.

Αυτή με το κόκκινο είναι πάνω από 40 χρονών την θυμάμαι την βλέπω μόνιμα εκεί.

Οι γκόμενες όπως λέει ο φίλος ζητάνε άμεσα να πάτε..Η ατάκα είναι "do you want erotic massage"?

Τιμή σου λένε συνήθως 100$ αν και κάποιες τις έχω ακούσει να ζητάνε 200$ (οι πολύ top)..Γενικά καθημερινές τεράστιο πορνείο το caribeean. Παρασκευή και Σάββατο έχει και νορμάλ.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
πωπω φοβερό οι ίδιες γκόμενες κάθε μέρα εκεί στο caribean να περιμένουν πισω bar για θύμα.

Αυτή με το κόκκινο είναι πάνω από 40 χρονών την θυμάμαι την βλέπω μόνιμα εκεί.

Οι γκόμενες όπως λέει ο φίλος ζητάνε άμεσα να πάτε..Η ατάκα είναι "do you want erotic massage"?

Τιμή σου λένε συνήθως 100$ αν και κάποιες τις έχω ακούσει να ζητάνε 200$ (οι πολύ top)..Γενικά καθημερινές τεράστιο πορνείο το caribeean. Παρασκευή και Σάββατο έχει και νορμάλ.

Κάθε μέρα έχει και νορμάλ, αλλά λίγες δυνατές ελεύθερες. Έχει γενικώς μεγάλες ηλικίες το Carribean.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Αυτή είναι επαγγελματίας από τίντερ.

Αυτή είναι από το Carribean.

Ζωντανό database Κιέβου ο kman. Μπράβο.
Χωρίς φάτσες περνάνε για 7άρια. Εκ μνήμης, μόνο μια ξανθιά μου άρεσε από τις pro στο Carribean.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Ωραιες οι φωτο του αρχηγου , παντα πρεπει να βαζουμε ... το να λες οτι γαμας Ανατολικη Ευρωπη δεν σημαινει και πολλα ,και η κουτση μαρια το κανει αυτο εκει. Το θεμα ειναι τι γαμας και το κοστος ειτε προκειται για πουτανες η οχι . Βεβαια για να μην παρεξηγηθω ,απο Ελλαδα την χωρα της αγαμιας  :grin: σαφως ειναι πολυ καλυτερα ειτε παιζεις στην πρωτη η δευτερη κατηγορια ειτε και στις δυο μαζι.

μολδαβικα 8αρια
στο Cocos club , κοστος το μπουκαλι που ειχαμε ανοιξει 110 ευρω

Συνημμένα

• 63shff.jpg
    63shff.jpg
    101 KB · Εμφανίσεις: 50

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
7αρια - επαγγελματιες
στο διαμερισμα μου , κοστος 30 ευρω εκαστη

Συνημμένα

• IMG_20150801_232613.jpg_thumb.jpg
    IMG_20150801_232613.jpg_thumb.jpg
    126,5 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 01.jpg_thumb.jpg
    01.jpg_thumb.jpg
    143,7 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Like
Αντιδράσεις: 968

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Ωραιες οι φωτο του αρχηγου , παντα πρεπει να βαζουμε ... το να λες οτι γαμας Ανατολικη Ευρωπη δεν σημαινει και πολλα ,και η κουτση μαρια το κανει αυτο εκει. Το θεμα ειναι τι γαμας και το κοστος ειτε προκειται για πουτανες η οχι . Βεβαια για να μην παρεξηγηθω ,απο Ελλαδα την χωρα της αγαμιας  :grin: σαφως ειναι πολυ καλυτερα ειτε παιζεις στην πρωτη η δευτερη κατηγορια ειτε και στις δυο μαζι.

μολδαβικα 8αρια
στο Cocos club , κοστος το μπουκαλι που ειχαμε ανοιξει 110 ευρω

Είναι πρόσφατα τα σκηνικά στο Cocos? Τι γίνεται στο Kishinov, αξίζει για ολιγοήμερο ταξίδι?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
O τασος ηταν μονιμας στο Κίσινεφ.Εσυ τι νομιζεις θα κυκλοφορουσες αν ησουν μονιμας εισοδηματιας στο Κιεβο?
Εδώ σπονσορέτ που έχω από το Carribean.186,οτι φοράει το έχω αγοράσει εγώ.

R5kroI.jpg

Γενικα οταν βγαινουμε με τις σπονσορετς τις κολλανε απειρα τουρκακια και Αραβες που απλα δεν καταλαβαινουν την τρομακτικη ανωτεροτητα του Βαλκανιου.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
O τασος ηταν μονιμας στο Κίσινεφ.Εσυ τι νομιζεις θα κυκλοφορουσες αν ησουν μονιμας εισοδηματιας στο Κιεβο?
Εδώ σπονσορέτ που έχω από το Carribean.186,οτι φοράει το έχω αγοράσει εγώ.

Ωραίο, για κάτι τέτοια ταξιδεύω Αν. Ευρώπη.

Θα εξηγήσω τα χαρακτηριστικά του μέρους που ψάχνω για να με βοηθήσει όποιος μπορεί:

Θέλω ένα μέρος που να μπορώ να βγαίνω το βράδυ και έστω 4-5 μέρες /εβδομάδα, έστω και γυρίζοντας πολλά μαγαζιά να πετυχαίνω κατά μέσω όρο 4-5 τέτοια (8αρια και άνω) ασυνόδευτα φυσικά και μη επαγγελματίες . Το τι θα κάνω μετά το ξέρω. Δεν μου αρέσει να ξεποδαριάζομαι στο daygame και να σπάω τα αρχίδια μου στο internet.

Το Κίεβο τις έχει τις προδιαγραφές, αλλά λόγω βαθιάς οικ. κρίσης δεν βγαίνει ο κόσμος και αυτή την ευκαιρία την έχεις μόνο ΠΣ, 2 μέρες την εβδομάδα.

Πχ. Πράγα 2007-8 ανήκε σε αυτήν την κατηγορία. Odessa επίσης το καλοκαίρι του 2011 που είχα επισκεφθεί

Προς το παρών το καλύτερο το άκουσα από τον Glock για τη Μόσχα στο ρώσικο thread.

Ακούω μετά χαράς προτάσεις ....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ωραίο, για κάτι τέτοια ταξιδεύω Αν. Ευρώπη.

Θα εξηγήσω τα χαρακτηριστικά του μέρους που ψάχνω για να με βοηθήσει όποιος μπορεί:

Θέλω ένα μέρος που να μπορώ να βγαίνω το βράδυ και έστω 4-5 μέρες /εβδομάδα, έστω και γυρίζοντας πολλά μαγαζιά να πετυχαίνω κατά μέσω όρο 4-5 τέτοια (8αρια και άνω) ασυνόδευτα φυσικά και μη επαγγελματίες . Το τι θα κάνω μετά το ξέρω. Δεν μου αρέσει να ξεποδαριάζομαι στο daygame και να σπάω τα αρχίδια μου στο internet.

Το Κίεβο τις έχει τις προδιαγραφές, αλλά λόγω βαθιάς οικ. κρίσης δεν βγαίνει ο κόσμος και αυτή την ευκαιρία την έχεις μόνο ΠΣ, 2 μέρες την εβδομάδα.

Πχ. Πράγα 2007-8 ανήκε σε αυτήν την κατηγορία. Odessa επίσης το καλοκαίρι του 2011 που είχα επισκεφθεί

Προς το παρών το καλύτερο το άκουσα από τον Glock για τη Μόσχα στο ρώσικο thread.

Ακούω μετά χαράς προτάσεις ....

Δεν υπαρχει τετοιο μερος.Θελει να κοπιασεις.No pain no gain.
Ακομα και τωρα μετα τα 40 χτυπαω τους δρομους και ο ανταγωνισμος στα κλαμπ ειναι περιπλοκος.

Αλλη Ουκρανεζα ΜΙΛΦ που έχω,σπονσορετ απο το Carribean.

RK0Pm0.jpg

QIu8CR.jpg

XM3l8A.jpg

Αυτές γενικά ξέρουν οτι έχεις και άλλες σπονσορέτς και έρχονται συνήθως σα booty calls αν και μπορεί να θέλουν ρομαντικό ραντεβού.
Γενικά το πόσο καλά περνάς έχει σχέση με το κασέρι που σπρώχνεις.
Συνήθως έχεις 4,5 σπονσορέτς και όταν τις βαρεθείς προσθέτεις και άλλες στο χαρέμι.
Πάνω κάτω είναι το ίδιο σε όλες τις σλαβικές χώρες.
Και Πολωνία,Ρωσία κτλ αν μείνεις λίγο και σπρώχνεις,σύντομα βρίσκεσαι με χαρέμι.
Αλλά θέλει λίγο ικανότητα να εντοπίσεις τους στόχους.Οι πιο πολλοί δεν έχουν μάτι,δε βλέπουν το θήραμα.
Εγώ και Αθήνα είχα 4,5 Πολωνέζες που μου έφερναν και φίλες,συγγενείς για μπούκι και παρτούζες.Φαντάσου πόσο πιο εύκολο είναι να τις βρεις ανατολικές χώρες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Οι Ελληνίδες είναι εύκολο να κάτσουν αδύνατο να τις γνωρίσεις για να κάτσουν!!!
Θέλεις κύκλο ή δουλεία που να σε φέρνει σε επαφή με πολύ κόσμο (personal trainer,barman κλπ).

Δεν θεωρείτε αποδεκτό στην Ελλάδα να γνωρίσεις από διαδίκτυο,bar,δρόμο κ.λ.π. για τις γκόμενες.. Όλα γίνονται μέσω δουλείας η προξενιού μέσω παρέας. Δυστυχώς το προξενιό δεν έφυγε ποτέ σε αυτήν την χώρα. Κάντε το απλό τεστ..Δέστε στον περίγυρο σας τα ζευγάρια που ξέρετε και ρωτήστε που γνωρίστηκαν. Θα καταλάβετε.

Το επιπλέον πρόβλημα σε σχέση με το 2015 (το έχουν παρατηρήσει και άλλοι) είναι πως έχει βγει πλέον κοντά 2018 και η κούραση από την μακροχρόνια κρίση που τις έχει κάνει πιο καταθλιπτικές και δύσκολο να βγουν από την καθημερινότητα και να μπουν σε σχέση...Αυτό δυσκολεύει πλέον την γνωριμία ακόμα και με τον κλασσικό τρόπο που έπαιζε πιο παλιά..Το προξενείο από φίλο δηλαδή..Έχουν πέσει σε βαθιά κατάθλιψη οι γκόμενες Ελλάδα και φοβάμαι θα χειροτερέψει και άλλο όσο προχωράμε..

Αυτά είναι διαπιστώσεις από φίλους που μιλάμε και προσωπικά αυτά που βιώνω Αθήνα φέτος.

Μαλιστα, αυτο ειναι μια εξηγηση...
Ανεκαθεν ηταν στυλ προξενειο η φαση στην Ελλαδα, αν μιλαμε για κατι πιο σοβαρο απο απλο πηδημα...
Ξερω πολλες που αφου γυρισαν με πολλους, στο τελος παντρευτηκαν τον παλιο γνωστο που ηξεραν απο παλια, απο τον κυκλο τους φυσικα, σόγια, φίλες, δουλειές κλπ....

Οσο για την κριση, νομιζω οτι ακομη κι αν βγαινουν καποιες, κατα βαση ειναι all alone, δεν νοιαζονται καν για να σχετιστουν με καποιον....
Ισως οντως εχει περασει για τα καλα η μελαγχολια στις ψυχες ολων...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Αρχηγε δυνατο το διμετρο.
χεχε το Κισιναου εχει δυστυχως πεθανει εδω και μια διετια  ,δεν αξιζει να πας τωρα ...

το διαδυκτιο το σιχαινομαι και εγω για γνωριμιες , τις καλυτερες γκομενες σε εμφανιση και χαρακτηρα τις εχω πετυχει σε κλαμπ ... στα social media πιο πολλες πουτανες εχει πλεον.

ΥΓ μολις μιλησα με τον allan , μελος που γραφει στα θρεντ ανατολικης ευρωπης  γενικα
γυρισε απο Κισιναου και Οδησσο που ητανε , του πασαρα με τηλεφωνα καποια απο τα παλια κονε που ειχα οπως αυτα τα δυο 7αρια ... η μια ητανε με τον γκομενο αλλα η αλλη ελευθερη και βρεθηκανε , μια χαρα περασε απο οτι μου ειπε.

Συνημμένα

• 13518236_1225296420827901_363301252_o.jpg
    13518236_1225296420827901_363301252_o.jpg
    105,3 KB · Εμφανίσεις: 17

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
xexe το είπες μόνος σου..Οι νορμάλ γκόμενες βγαίνουν μόνο Παρασκευή και Σάββατο Κίεβο για αργά νύχτα..
Καθημερινές είναι χάλια ελάχιστος κόσμος.Σε μερικά ταξίδια μου έχει τύχει σε άσχετες περιόδους να πετυχαίνω Τετάρτες 10 άτομα σε μαγαζιά. Δεν μιλάω καν για Δευτέρες Τρίτες. Εξαίρεση κάνα φοιτητικό μέρος όπως το forsage με τα προβλήματα που περιγράψατε. Οπότε ένας που πάει για λίγο διάστημα δεν μπορεί να στηριχτεί στο ένα ΠΣ που του δίνεται...Για αυτό παίζουμε με διαδίκτυο.
Δεν είναι μόνο η κρίση που δεν βγαίνουν..Δουλεύουν το πρωί μην το ξεχνάμε!! Εγώ όσες έχω καταφέρει πέρα από ότι λιώνουν στην δουλειά (όποτε τι να ξενυχτήσουν) δεν πηγαίναν σε clubs καν..Αν δεν υπήρχε το Tinder δεν θα υπήρχε τρόπος να βρεθούμε.

Φυσικά ιερόδουλες caribean βρίσκεις καθημερινές..Έξαλλου αυτή είναι η δουλεία τους..Αν και ακόμα και αυτές εκεί οι ίδιες είναι κάθε φορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom