Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Αλλες δυο με γνωριμια απο το Cocos , η εικονιζομενη next door look και την κρατησα σταθερη για κανενα τριμηνο λογω της αψογης συμπεριφορα της.
εννοειται οτι υπερεχουμε εναντι των αραβοτουρκων ... δεν υπαρχει συγκριση και το καταλαβαινουν πολυ καλα οι γκομενες αυτο.

Συνημμένα

• 10528168_803015873055960_797866680_n.jpg
    10528168_803015873055960_797866680_n.jpg
    64,6 KB · Εμφανίσεις: 39

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Αλλες δυο με γνωριμια απο το Cocos , η εικονιζομενη next door look και την κρατησα σταθερη για κανενα τριμηνο λογω της αψογης συμπεριφορα της.
εννοειται οτι υπερεχουμε εναντι των αραβοτουρκων ... δεν υπαρχει συγκριση και το καταλαβαινουν πολυ καλα οι γκομενες αυτο.
ωραιος ο θειος  :worship: :worship: :worship:...παροτι λιγο σιτεμενος,τη νυχτα δειχνει φρεσκαδουρα!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Δεν υπαρχει τετοιο μερος.Θελει να κοπιασεις.No pain no gain.
Ακομα και τωρα μετα τα 40 χτυπαω τους δρομους και ο ανταγωνισμος στα κλαμπ ειναι περιπλοκος.

Αλλη Ουκρανεζα ΜΙΛΦ που έχω,σπονσορετ απο το Carribean.

RK0Pm0.jpg

QIu8CR.jpg

XM3l8A.jpg

Αυτές γενικά ξέρουν οτι έχεις και άλλες σπονσορέτς και έρχονται συνήθως σα booty calls αν και μπορεί να θέλουν ρομαντικό ραντεβού.
Γενικά το πόσο καλά περνάς έχει σχέση με το κασέρι που σπρώχνεις.
Συνήθως έχεις 4,5 σπονσορέτς και όταν τις βαρεθείς προσθέτεις και άλλες στο χαρέμι.
Πάνω κάτω είναι το ίδιο σε όλες τις σλαβικές χώρες.
Και Πολωνία,Ρωσία κτλ αν μείνεις λίγο και σπρώχνεις,σύντομα βρίσκεσαι με χαρέμι.
Αλλά θέλει λίγο ικανότητα να εντοπίσεις τους στόχους.Οι πιο πολλοί δεν έχουν μάτι,δε βλέπουν το θήραμα.
Εγώ και Αθήνα είχα 4,5 Πολωνέζες που μου έφερναν και φίλες,συγγενείς για μπούκι και παρτούζες.Φαντάσου πόσο πιο εύκολο είναι να τις βρεις ανατολικές χώρες.
ΥΓ1
"μετα τα 40".....  :grin:
δεν λες ψεματα ,καθοσον κ το μετα τα 60 ,παλι ειναι "μετα " τα 40...απλα ειναι μετα αλλα 20 χρονια....  :helpplea: :grin: :grin:
ωραιο το νιμου !!!!  :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
ΥΓ2
"Εγώ και Αθήνα είχα 4,5 Πολωνέζες που μου έφερναν και φίλες,συγγενείς για μπούκι και παρτούζες"
....ΜΛΜ.....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
ΥΓ1
"μετα τα 40".....  :grin:
δεν λες ψεματα ,καθοσον κ το μετα τα 60 ,παλι ειναι "μετα " τα 40...απλα ειναι μετα αλλα 20 χρονια....  :helpplea: :grin: :grin:
ωραιο το νιμου !!!!  :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
ΥΓ2
"Εγώ και Αθήνα είχα 4,5 Πολωνέζες που μου έφερναν και φίλες,συγγενείς για μπούκι και παρτούζες"
....ΜΛΜ.....
45αρης μου ειπε εγκυρη πηγη οτι ειναι ο αρχηγος , μικροτερος απο εμας  :grin:

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Τάσο μπράβο για το Μολδαβεζικο ξανθό στο club, κοριτσαρος.

Πες και κανα tip για αυτές, γιατί εχω μπλέξει με μια παρόμοια, μορφωμένη με καλή δουλειά, αλλά μια ζέστη μια κρύο.

Σαν να ψάχνει το πρίγκηπα και προτιμά να μένει στο ράφι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Τι να σου πω , ετσι ειναι οι περισσοτερες ...
αν ειναι ρωσσοφωνη κρατα την λιγο ακομα μηπως και στρωσει ,αν ειναι ρουμανοφωνη στειλτην αμεσως και μην ασχολεισαι αλλο μαζι της.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδω φωτο απο Κιεβο.Οπως βλεπετε προκειται για μετρια πολη.

cJsoGT.jpg

tOqhGR.jpg

eNaVLN.jpg

ARAIC9.jpg

qczFSs.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
αν ειναι ρωσσοφωνη κρατα την λιγο ακομα μηπως και στρωσει ,αν ειναι ρουμανοφωνη στειλτην αμεσως και μην ασχολεισαι αλλο μαζι της.

Ειναι Ρουμανοφωνη... Ειναι τούμπανο το μωρό, αλλά ώρες ώρες βγάζει μια κατάθλιψη που δεν παλευεται..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
χαλαλι τις ωρες που σπαταλησα να γραφω..
εστω λιγοι σωθηκαν  :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Ειναι Ρουμανοφωνη... Ειναι τούμπανο το μωρό, αλλά ώρες ώρες βγάζει μια κατάθλιψη που δεν παλευεται..
ρουμανοφωνη...και μολδαβεζα...και σκουντουφλα.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
μονο μια ειναι σωστη,η τοπ λυση
ριχτης ενα καλο γαμησι κ μετα ενα γερο χερι ξυλο
ακολουθως μην ξανα επικοινωνησεις  :happy:
εσυ θα μεινεις με την καλη αναμνηση ,κι αυτη θα σε σεβεται που την πλακωσες  :headbaning2:
ετσι κι αλλιως αυτη ξερει γιατι εφαγε το ξυλο... :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
H άλλη γκόμενα,189 από daygame δοκιμάζει εσώρουχα.Ευγενική χορηγία του τσομπάνη.100 ευρω κόστισαν τελικά χαλάλι της.

PuYUnk.jpg

gjDOea.jpg

Η κατάληξη της βραδυάς με το βαλκανικό μου χέρι να καθορίζει τις εξελίξεις.

PifIwY.jpg

GAy2Xi.jpg

Γενικά στα δοκιμαστήρια γίνεται το ελα να δεις απο τις μούνες.Θες να τις γαμήσεις ολες ενω η δικιά σου προβαρει και προσπαθεί να σου τραβηξει την προσοχη.
Αμα μπουκάρεις Γκούλιβερ φορτωμενος με καμια πεντακοσάρα δεν υπαρχει περιπτωση να μη βγαλεις γκομενα.Γυρνάνε ολες με τις κόρες διεσταλμένες απο τα είδη στις βιτρίνες.

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Το πρώτο πρόβλημα ειναι οτι ειναι συνάδελφος, βέβαια όχι στον ίδιο όροφο.

Το δεύτερο θέμα και δεν ξέρω αν θα πρέπει να χωθω έτσι, ειναι οτι γουστάρει το αλκοόλ...

Στην αρχή όταν τη γνώρισα τη ρώτησα αν πίνει και μου λέει όχι όχι κλπ.
Όταν της απάντησα για να τη ψαρεψω, σε ποιον τα λες αυτά ρε φίδι, γέλαγε πόση ώρα, μετά παραδέχθηκε οτι γουστάρει βότκα. Εγώ δεν την παλεύω με το καθαρό αλκοόλ, από εμπειρία παλαιότερη που είχα με Σλοβάκα αδύνατη 1.80, κόντεψε να με στείλει, στα 6 ποτά σταμάτησα ενώ αυτή αν είχε χρήματα θα έπινε μέχρι το πρωί..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Το πρώτο πρόβλημα ειναι οτι ειναι συνάδελφος, βέβαια όχι στον ίδιο όροφο.

Το δεύτερο θέμα και δεν ξέρω αν θα πρέπει να χωθω έτσι, ειναι οτι γουστάρει το αλκοόλ...

Στην αρχή όταν τη γνώρισα τη ρώτησα αν πίνει και μου λέει όχι όχι κλπ.
Όταν της απάντησα για να τη ψαρεψω, σε ποιον τα λες αυτά ρε φίδι, γέλαγε πόση ώρα, μετά παραδέχθηκε οτι γουστάρει βότκα. Εγώ δεν την παλεύω με το καθαρό αλκοόλ, από εμπειρία παλαιότερη που είχα με Σλοβάκα αδύνατη 1.80, κόντεψε να με στείλει, στα 6 ποτά σταμάτησα ενώ αυτή αν είχε χρήματα θα έπινε μέχρι το πρωί..
αν πινει θα γαμησεις
αν δεν πινει ,θα σε γαμησει αυτη
γενικα παλιορατσα ,αν δεν εισαι απο πανω

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Θα δω πως θα κινηθώ με δαύτη, εδώ μου στέλνει τα βραδια μηνύματα με φωτό της, αν μου αρέσουν τα μαλλιά της και ένα καρο μλκιες.

Βέβαια την επόμενη της είπα από κοντά, αν ειναι να μου στέλνει φωτογραφίες, ας δείξει τπτ πιο ενδιαφέρον, εκεί άρχισε τα δεν ντρέπεσαι που λες τέτοια κλπ.

Γενικά δεν ξέρω αν απλώς κάνει παιχνίδι για να πάρει επιβεβαίωση ή αν όντως γουστάρει. Από την άλλη μου έλεγε οτι εχει χωρίσει από μεγάλη σχέση και δεν ψάχνεται να κάνει τπτ σοβαρό. Από την άλλη όμως βγάζει ώρες ώρες μια συντηρητικουρα και μαυρίλα, σαν το Βασιλακη τον καιλα και μπαίνω τελείως σε ξεκαβλε mode.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
H άλλη γκόμενα,189 από daygame δοκιμάζει εσώρουχα.Ευγενική χορηγία του τσομπάνη.100 ευρω κόστισαν τελικά χαλάλι της.

PuYUnk.jpg

gjDOea.jpg

Η κατάληξη της βραδυάς με το βαλκανικό μου χέρι να καθορίζει τις εξελίξεις.

PifIwY.jpg

GAy2Xi.jpg

Γενικά στα δοκιμαστήρια γίνεται το ελα να δεις απο τις μούνες.Θες να τις γαμήσεις ολες ενω η δικιά σου προβαρει και προσπαθεί να σου τραβηξει την προσοχη.
Αμα μπουκάρεις Γκούλιβερ φορτωμενος με καμια πεντακοσάρα δεν υπαρχει περιπτωση να μη βγαλεις γκομενα.Γυρνάνε ολες με τις κόρες διεσταλμένες απο τα είδη στις βιτρίνες.
Ακόμα με αυτή της Ρόδου είσαι? Όχι ότι είναι άσχημη η μέτρια ! Μουναρα είναι , αλλά με όσα γράφεις περί Κιέβου από  αυτή έπρεπε να είχες ξεχάσει και το όνομα!
Αλλά βλέπω την κράτας;) ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Θα δω πως θα κινηθώ με δαύτη, εδώ μου στέλνει τα βραδια μηνύματα με φωτό της, αν μου αρέσουν τα μαλλιά της και ένα καρο μλκιες.

Βέβαια την επόμενη της είπα από κοντά, αν ειναι να μου στέλνει φωτογραφίες, ας δείξει τπτ πιο ενδιαφέρον, εκεί άρχισε τα δεν ντρέπεσαι που λες τέτοια κλπ.

Γενικά δεν ξέρω αν απλώς κάνει παιχνίδι για να πάρει επιβεβαίωση ή αν όντως γουστάρει. Από την άλλη μου έλεγε οτι εχει χωρίσει από μεγάλη σχέση και δεν ψάχνεται να κάνει τπτ σοβαρό. Από την άλλη όμως βγάζει ώρες ώρες μια συντηρητικουρα και μαυρίλα, σαν το Βασιλακη τον καιλα και μπαίνω τελείως σε ξεκαβλε mode.
μην ασχολεισαι....το μενταλιτε ειναι ακυρο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ακόμα με αυτή της Ρόδου είσαι? Όχι ότι είναι άσχημη η μέτρια ! Μουναρα είναι , αλλά με όσα γράφεις περί Κιέβου από  αυτή έπρεπε να είχες ξεχάσει και το όνομα!

Την κραταω μαζι με τις αλλες.Γενικα ειναι ενα προβλημα να κρατας σε rotation το χαρεμι.
Σε εμποδιζουν δηλαδη να αφιερωσεις πορους και χρονο στο νεο θηραμα.
Βασικα κραταω 3 μονιμες και προσθετω δυο καινουργιες σε καθε ταξιδι.
Αμα μια αρχισει τις βλακειες την κοβω.
Αλλα ειναι δαπανηρο σπορ,ειναι ολες αχορταγες.Επισης θελουν να τις κυκλοφορεις,τρωνε πολυ χρονο.
Δεν ειναι οπως οι σεμιπρος που ριχνεις τον πουτσο,τη συνοδευεις εξω και στριβεις στην επομενη που περιμενει στη γωνια για να τη μπασεις μεσα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Ακόμα με αυτή της Ρόδου είσαι? Όχι ότι είναι άσχημη η μέτρια ! Μουναρα είναι , αλλά με όσα γράφεις περί Κιέβου από  αυτή έπρεπε να είχες ξεχάσει και το όνομα!
ρολογας ρουμανια πηγες??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom