Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εκει πρακτικα δε μιλαει κανενας αγγλικά ούτε στα ξενοδοχεία.Χωρίς ρωσικά είσαι χαμένος από χέρι.Εννοείται οι γκόμενες ούτε λέξη.

Εγώ παίζω και με μερικα εκατοστά παραπάνω,μέχρι 1.80.
Οι Τσέχες το διαχειρίζονταν καλά το 1.80,οι Γερμανίδες είναι συνήθως ατσούμπαλες στα ψηλα υψη,αν και σπάνια παίζουν και τέζα μουνάρες.

Σαν 1.90,δεν μπορω ουτε να γαμήσω γκομενες κατω από 1.70,ειδικα αν δεν έχουν κωλο-βυζγιά.
Μου θυμιζουν παιδακια και στο κρεββατι που μου έχει κάτσει μερικες φορες,
ήταν εντελως ξενερωτικό.

Το καλοκαιρι πήδηξα απλά για να το λέω μια Γιαπωνέζα,
και με τις κραυγούλες και το σωματάκι της,μου θύμιζε παιδάκι :S
Αφού δεν μου έγινε μελάτη η πουτσα πάλι καλά..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
.

Σαν 1.90,δεν μπορω ουτε να γαμήσω γκομενες κατω από 1.70,ειδικα αν δεν έχουν κωλο-βυζγιά.
Μου θυμιζουν παιδακια και στο κρεββατι που μου έχει κάτσει μερικες φορες,
ήταν εντελως ξενερωτικό.

Το καλοκαιρι πήδηξα απλά για να το λέω μια Γιαπωνέζα,
και με τις κραυγούλες και το σωματάκι της,μου θύμιζε παιδάκι :S
Αφού δεν μου έγινε μελάτη η πουτσα πάλι καλά..
με.καλυψες απολυτα
Μολις πας 40 πλας .θα σου πεφτει κιολας με τις 1.65..εκτος αν εχουν τεζα κωλαρα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Mπα,δεν είμαι για τέτοια κασκαντεριλίκια..
Αγία και Μόσχα έχω πάει μόνο και μόνο εκεί θα ξαναπαω.

Αυτά να τα βλέπουν οι ελληνίδες οι χαμηλοκώλες, που ένα τέτοιο μουνι στην Ελλαδα θα δούλευε υποδοχη σε κανένα club και θα είχε στρατό από πυρφόρους,ενώ στη Ρωσία σφουγγαρίζει τα σκατά στα νοσοκομεία..

οχι ρε συ μπορει να μην ειναι εξευρωπαισμενοι οι κατοικοι στην βαθια ρωσια αλλα δεν θα σε φανε κιολας απλα αυτο το στυλ του δυτικου το ξεχναει καποιος εκει γιατι μπορει να του τη πεσουν για φασαρια απλα θελει καποιος να ειναι πιο ηπιος χωρις πολλες μαγκιες του ελληνα κλανρινογαμπρου με selfies και αλλες δυτικες τετοιες παπαριες θελει να εισαι γενικα πιο συντιρητικος

και πιστεψε με εχει φαι πολυ στη ρωσικη επαρχια, διαφερει πολυ η ρωσικη επαρχια απο μοσχα και πετρουπολη
απλα χρειαζεται καποιος να κραταει χαμηλο προφιλ και να μην επιδικνειει τα λεφτα για εντυπωσιασει μια γκομενα οπως πχ. καποιος θα κανει στην ελλαδα στην ουκρανια και τις λοιπες βαλκανικες χωρες

οι γκομενες εκει καθονται ευκολα το βλεπουν και σαν διεξοδο να φυγουν απο τη πολη τους και τη μιζερια τους που επικρατει εκει

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
μπραβο θειε τασο μας γυρισες πισω στη δεκατια του 80 που ειμαι  εγω γενημενος

αλλα περναει η μπογια σου ρε μπαγασα ακομη και τωρα που εισαι στα 50  :grin:

ολο πιπινακια του γαλακτος γαμας ωστε να παιρνεις το ελιξιριο της νεοτητας  :grin:
μικρος ειμαι ακομα , εχω ινδαλμα τον Σιλβιο  :grin:

και αλλη μια απο τον πορνοκαναπε μου , μετρια αλλα γαλακτος κατασπρο

χωρις πλακα τωρα το θεμα ειναι οτι α.ευρωπη πηδας απο απλα γκομενακια μεχρι καραπουταναρες ενω εδω κλαις την μοιρα σου η μπουρδελο/στουντιο και γραφεις στο μπου ... γιατι για να γαμησεις αξιολογο κομματι κανονικη γκομενα πρεπει να λυσεις φορτωτικες εξισωσεις  :grin:

Συνημμένα

• 12336062_10207016313318994_454338231_n.jpg
    12336062_10207016313318994_454338231_n.jpg
    66,2 KB · Εμφανίσεις: 54

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

και αλλη μια απο τον πορνοκαναπε μου , μετρια αλλα γαλακτος κατασπρο

χωρις πλακα τωρα το θεμα ειναι οτι α.ευρωπη πηδας απο απλα γκομενακια μεχρι καραπουταναρες ενω εδω κλαις την μοιρα σου η μπουρδελο/στουντιο και γραφεις στο μπου ... γιατι για να γαμησεις αξιολογο κομματι κανονικη γκομενα πρεπει να λυσεις φορτωτικες εξισωσεις  :grin:

:worship: :worship: :worship:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
οχι ρε συ μπορει να μην ειναι εξευρωπαισμενοι οι κατοικοι στην βαθια ρωσια αλλα δεν θα σε φανε κιολας απλα αυτο το στυλ του δυτικου το ξεχναει καποιος εκει γιατι μπορει να του τη πεσουν για φασαρια απλα θελει καποιος να ειναι πιο ηπιος χωρις πολλες μαγκιες του ελληνα κλανρινογαμπρου με selfies και αλλες δυτικες τετοιες παπαριες θελει να εισαι γενικα πιο συντιρητικος

και πιστεψε με εχει φαι πολυ στη ρωσικη επαρχια, διαφερει πολυ η ρωσικη επαρχια απο μοσχα και πετρουπολη
απλα χρειαζεται καποιος να κραταει χαμηλο προφιλ και να μην επιδικνειει τα λεφτα για εντυπωσιασει μια γκομενα οπως πχ. καποιος θα κανει στην ελλαδα στην ουκρανια και τις λοιπες βαλκανικες χωρες

οι γκομενες εκει καθονται ευκολα το βλεπουν και σαν διεξοδο να φυγουν απο τη πολη τους και τη μιζερια τους που επικρατει εκει

Πάτερ έχω κάνει λίγο Πολωνική επαρχία,πολύ Τσεχική επαρχία και η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ψυχρός εκτελεστής σαν τον αρχηγό.
Όποτε έχω δει πολύ μιζέρια ή ότι με έβλεπαν σαν λαχείο για να ξεφύγουν,ούτε για γαμήσι δε μου σηκωνόταν. :S

Άμα διαβάσεις το thread της Πράγας,έχω στα σκαρια ένα casting project και η δικηγόρος Τσέχα φίλη(φίλη=δεν την εχω γαμησει) που με βοήθησε με ένα συμβόλαιο,άρχισε να μου λέει ότι θα ψιλοδιαφθείρω άμυαλα 18χρονα και ότι θα εκμεταλλευτώ φτωχες χωριατοπούλες απο επαρχια.

Άμυαλο 18χρονο βλήμα ή ψωνάρα τύπου Τζούλιας,με καυλώνει και μόνο σαν ιδέα να του δώσω το μουνί στο χέρι.
Αλλά άμα δω μιζέρια,φτώχια,ανάγκη,θα παιξει απλη φωτογράφιση και αντίο. :S

• Like
Αντιδράσεις: whois

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πάτερ έχω κάνει λίγο Πολωνική επαρχία,πολύ Τσεχική επαρχία και η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ψυχρός εκτελεστής σαν τον αρχηγό.
Όποτε έχω δει πολύ μιζέρια ή ότι με έβλεπαν σαν λαχείο για να ξεφύγουν,ούτε για γαμήσι δε μου σηκωνόταν. :S

Άμα διαβάσεις το thread της Πράγας,έχω στα σκαρια ένα casting project και η δικηγόρος Τσέχα φίλη(φίλη=δεν την εχω γαμησει) που με βοήθησε με ένα συμβόλαιο,άρχισε να μου λέει ότι θα ψιλοδιαφθείρω άμυαλα 18χρονα και ότι θα εκμεταλλευτώ φτωχες χωριατοπούλες απο επαρχια.

Άμυαλο 18χρονο βλήμα ή ψωνάρα τύπου Τζούλιας,με καυλώνει και μόνο σαν ιδέα να του δώσω το μουνί στο χέρι.
Αλλά άμα δω μιζέρια,φτώχια,ανάγκη,θα παιξει απλη φωτογράφιση και αντίο. :S

δεν ξερω ρε βαλκανιε αλλα εγω γουσταρω επαρχια γενικα μου αρεσει αυτη μιζερια που υπαρχει σε εισαγωγικα

αξιζουν η επαρχιωτισες σλαβες κατ' εμε περισσοτερο απο τις πρωτεβουσιανες και ας με βλεπουν ως αρμα διαφυγης απο τη μιζερη πολη τους
δεν με χαλαει καθολου αυτο ισα ισα που μου δινει αυτοπεπιθηση

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
:hi: :hi:
Απριλη με Ιουλιο του 1988 δουλευα στη Βουδαπεστη φιλε.

Λες να συνπεσαμε ?? :grin:
και ομως συμπεσαμε φιλε  :hi:

ειχα ανεβει για το πρωτο Final Four στο μπασκετ που εγινε στο Βελγιο τον Απριλη του 88
απο εκει μετα Γερμανια για λιγο και περασα απο Βιεννη οπως προειπα για την Βουδαπεστη , κριμα να μην υπαρχει τοτε το σιτε να ανταλαξουμε πμ και να βρισκομασταν ... ωχ ουτε ιντερνετ υπηρχε τοτε  :grin:
αρα εζησες και εσυ την μαγεια εκεινης της εποχης  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

ολοι τον σιλβιο εχουμε ως πρωτυπο , διοτι ο μεγαλος δασκαλος χιου χεφνερ πλεον μας αφησε χρονους δυστυχως  :priest:

το βιβλιο που εγραψε η βερονικα ντ' νταριο για το σιλβιο το διαβασες;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Δεν μπορω να ξεχασω την γερμανιδα που ειδα προχθες
1,90
Αρβυλα
47 νουμερο παπουτσι
Ατημελητη
Μακρυ μαλλι απεριποιητο με πολλες γκριζες τριχες
Ουτε ιχνος μεικαπο
Ηλικια 35 εδειχνε μεγαλυτερη.
Ντυμενη στα μαυρα χεβιμεταλαδικα

Τον αγιο βασιλη, μου θυμισε, χωρις μουσια

Με έχει φλερτάει Γερμανιδα,κανά 3-4 πόντους ψηλότερη από μένα και ένιωσα πάρα πολύ άβολα.
Ήταν και πιεστική,έπαιξε και με γλώσσα σώματος.
Ανάλογα έχω νιωσει μόνο όταν μου την πέφτει πούστης :S

Πάντως το ψηλό ύψος είναι σχετικό κάποιες φορες.
Αλλη το έχει αρμονικα,οι πατούσες τις έχουν καμάρα και είναι μικρες,οι παλάμες σχετικα μικρες και μπορείς να πετύχεις άλλη γκομενα στο ίδιο ύψος,να είναι σαν τραβέλι με πατουσάρες και χερούκλες. :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οσο προχωραει καποιος προς το βαθος της ρωσιας ουραλια και πιο βαθια στην ανατολικη ρωσια (σιβηρια) οι ανθρωποι εκει ειναι πρωτογονοι το να μπλεξει καποιος σε φασαρια ειναι σχετικα ευκολο.

ειδικα οι περισσοτεροι εκει στα βαθη της ρωσιας ειναι μεθυσοι και τεμπελιδες παρα τα πολλα εργοστασια που υπαρχουν

π.χ. το ισβεσκ πολη κοντα στα ουραλια ειναι το εργοστασιο που φταχνει καλασνικοφ εκει παρολο που εχει θεσεις εργασιες πολλοι νεοι δεν θελουν να δουλεψουν λογο προβληματος με τα ναρκωτικα και το αλκοολ

επισης οι περισσοτερες κοπελες απο αυτες τις επαρχιακες πολεις θελουν να μεταναστευσουν στην μοσχα η σαν δευτερο λογο στη αγια πετρουπολη.

σαφως και ενας δυτικος σ' αυτες τις πολεις στη βαθια ρωσια με γνωση της γλωσσας και της νοοτροπιας της κοινωνιας εχει τρελες επιτυχιες

Οχι ακριβως γιατι εχει πολλους αλκοολικους και ναρκομανεις και μερικους εντελως τρελλαρες που ειναι τελειως απροβλεπτοι.Αμα του στριψει του Ρωσου μπορει να σε θαψει,και αλλαζουν συμπεριφορα στο δευτερολεπτο.
Γενικα οι Ρωσοι ειναι οι πιο επιθετικοι Σλαβοι και ειναι συνεχεια moody.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Οχι ακριβως γιατι εχει πολλους αλκοολικους και ναρκομανεις και μερικους εντελως τρελλαρες που ειναι τελειως απροβλεπτοι.Αμα του στριψει του Ρωσου μπορει να σε θαψει,και αλλαζουν συμπεριφορα στο δευτερολεπτο.

ναι ρε κμαν συμφωνουμε το ιδιο λεω και εγω

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

απλα θελει για επαρχια να εισαι πιο συντηριτικος το δυτικο στυλ εκει παει περιπατο

αυτο με το να σπρωχνεις μαρουλι στη ρωσικη επαρχια δεν παιζει ετσι φανερα διοτι θα σε φανε λαχανο

θελει χαμηλα τη μπαλα και οχι επιδιξιομανια και selfies και σαμπανιες

συμβιβαζεσαι με τα στανταρ της κοινωνιας

το μουνι απο μονο του ερχεται δεν χρειαζετε προσπαθεια μεγαλη το να γαμησεις ειναι πολυ ευκολο στη ρωσικη επαρχια

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
δεν ξερω ρε βαλκανιε αλλα εγω γουσταρω επαρχια γενικα μου αρεσει αυτη μιζερια που υπαρχει σε εισαγωγικα

αξιζουν η επαρχιωτισες σλαβες κατ' εμε περισσοτερο απο τις πρωτεβουσιανες και ας με βλεπουν ως αρμα διαφυγης απο τη μιζερη πολη τους
δεν με χαλαει καθολου αυτο ισα ισα που μου δινει αυτοπεπιθηση

Καλές είναι,έχω κάνει κονέ με γαμώ τις κοπελες σε κάτι Petrovice και Pardubice,Usti na Lamed,κ.α.

Απλά να μην είναι τελείως γάμησέ τα το ολο σκηνικό..
Όλα γκρι,κομμουνιστικες πολυκατοικιες,ασοβάτιστα σπίτια,τουαλετες στην αυλή,κάρα..
Τα έχω δει ειδικα στην Πολωνια αυτά και τους λυπόμουν ομαδικως.

Ο kman έχω καταλάβει ότι φτιάχνεται που αναδεικνυεται σαν επιτυχημενο αρσενικο σε τέτοια περιβάλλοντα και τον προσκυνανε.

Εγώ απλά θέλω να φύγω άμεσα όταν μου κάθονται τέτοια σκηνικα.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Καλές είναι,έχω κάνει κονέ με γαμώ τις κοπελες σε κάτι Petrovice και Pardubice,Usti na Lamed,κ.α.

Όλα γκρι,κομμουνιστικες πολυκατοικιες,ασοβάτιστα σπίτια,τουαλετες στην αυλή,κάρα..

Ο kman έχω καταλάβει ότι φτιάχνεται που αναδεικνυεται σαν επιτυχημενο αρσενικο σε τέτοια περιβάλλοντα και τον προσκυνανε.

πως φαινεται οτι δεν εισαι καλτακιας..
αμα δεν εχεις ενσημα στο μεταξι,αυτα παθαινεις..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

τι να σου πω εγω επαρχια γουσταρω με τρελα αλλα θελει υπομονη και χαμηλους τονους

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
πως φαινεται οτι δεν εισαι καλτακιας..
αμα δεν εχεις ενσημα στο μεταξι,αυτα παθαινεις..

Στην Αθηνα ήμουν καλομαθημενος, αυστηρά στουντιάκιας/call girl/city tour.
Δεν έχω δώσει πόνο σε σεντόνια με πάκικα χύσια και κουτσοδόντες πουτάνες.

Έχω ζήσει καλτίλες στα Σλαβικά μουνολίβαδα,ειδικά Πολωνία,αλλά δεν εχω κολλήσει βαριά ένσημα στο Μετάξι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom