Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το συμπέρασμα που καταλήγω για Ρωσσία/Ουκρανία είναι ότι αν ξέρεις conversational Ρώσσικα (δηλ να μπορείς να κάνεις κανονική κουβέντα όχι μόνο τα απλά) το παιχνίδι θα απόγειώνεται. Ίσως να αξίζει να μάθει κανείς.

Τέλος πάντων, θα κοιτάξω το Μάρτη-Απρίλη να επισκεφθώ Αγ. Πετρούπολη (τώρα πρέπει να έχει πουτσόκρυο). Αν ενδιαφέρεται και κανείς, ας στείλει κάνα pm.

Επίσης, ξέρει κανείς από Αγγλομάθεια τι παίζει Αγ. Πετρούπολη: τι ποσοστό από τις 20-30 μιλάει Αγγλικά?

Τέλος, τι γνώμη έχετε για τα μέρη διακοπών που έχουν πολλές Ρωσσίδες, πχ. Ταυλάνδη κτλ. τώρα το χειμώνα?

xexe2 και εγω θελω να παω αγ. πετρουπολη αλλα μου προεκυψαν κατι εκρεμοτητες αν δεν λυθουν αμεσα δεν μπορω να παω αμεσα ρωσια

μονο για καμια γερμανια με βλεπω σε κανενα FKK  :S

αν βγει ταξιδι για επανω δεν θα παω για πληρωμενο θα παιξω φαση ιντερνετικη και daygame

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το συμπέρασμα που καταλήγω για Ρωσσία/Ουκρανία είναι ότι αν ξέρεις conversational Ρώσσικα (δηλ να μπορείς να κάνεις κανονική κουβέντα όχι μόνο τα απλά) το παιχνίδι θα απόγειώνεται. Ίσως να αξίζει να μάθει κανείς.

Τέλος πάντων, θα κοιτάξω το Μάρτη-Απρίλη να επισκεφθώ Αγ. Πετρούπολη (τώρα πρέπει να έχει πουτσόκρυο). Αν ενδιαφέρεται και κανείς, ας στείλει κάνα pm.

Επίσης, ξέρει κανείς από Αγγλομάθεια τι παίζει Αγ. Πετρούπολη: τι ποσοστό από τις 20-30 μιλάει Αγγλικά?

Τέλος, τι γνώμη έχετε για τα μέρη διακοπών που έχουν πολλές Ρωσσίδες, πχ. Ταυλάνδη κτλ. τώρα το χειμώνα?

Ναι,οντως αν ξερεις ρωσικα εχεις τεραστιο πλεονεκτημα.Μικρες πολεις δεν εχει καν νοημα να πας χωρις ρωσικα.
Και τσεχικα,πολωνικα ειναι πολυ χρησιμα ασχετα το τι λενε εδω.Αλλα σιγουρα τα ρωσικα ειναι χρησιμοτερα αφου εχεις προσβαση σε 180 εκατομμυρια ρωσικου πληθυσμου και 40 εκατομμυρια ουκρανικου πληθυσμου συν 10 εκατομμυρια Λευκορρωσων.Αυξανεις πολυ δηλαδη το βεληνεκες σου.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Πραγματικα οταν σκεφτομαι τι τραβηξαν οι Γερμανοι οταν ο Σταλιν τους εριξε ενα εκατομμυριο φυλακοβιους Ρωσους να τους φανε.Φαντασου αυτους,με τους στρατιωτες διπλα διαρκως μεθυσμενους με βοτκα,τους ημιπαραφρονες κομμισαριους και τους χρηστες σκληρων ναρκωτικων σε βαθμο αναισθησιας να ορμανε μαζι σε ορδες κατα πανω σου.
Ενταξει Ιταλοι,Ρουμανοι παραταγαν τα οπλα και ετρεχαν,οι Γερμανοι αντιστεκονταν αλλα δε βγαινει να νικησεις απεναντι σε τετοιους τυπους.

Είναι νόμος, όσο πιο κάφροι οι άντρες, τόσο πιο γλυκές και θυληκές οι γυναίκες. Στην Ελλάδα με όλους τους μαμακηδες και τους σχεσάκηδες, άστα να πάνε. Η πιο τελειωμένη, μπέκρα, ξεκωλιάρα Ρωσσίδα θα έχει θυληκή συμπεριφορά. Η αντίστοιχη Ελληνίδα θα έχει γίνει άντρας τελείως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι νόμος, όσο πιο κάφροι οι άντρες, τόσο πιο γλυκές και θυληκές οι γυναίκες. Στην Ελλάδα με όλους τους μαμακηδες και τους σχεσάκηδες, σε λίγο θα βγάλουν και πούτσο οι γυναίκες.

Ναι,Ρωσια ειχε και τεραστια ελλειψη αντρων λογω του πολεμου οποτε ανταγωνιζονταν οι γκομενες μεταξυ τους για τους λιγους πουτσους οποτε και ακολουθησε φυσικη επιλογη οπου οι ομορφοτερες επιβιωσαν.
Αντιθετα στους αντρες επιβιωσαν οι πιο αρρενωποι και πιο θηριωδεις,σβερκοι αφου αυτοι σκοτωναν τους αλλους.
Ετσι στους Σλαβους οι αντρες ειναι συνηθως μετριοι εως ασχημοι εμφανισιακα ενω οι γκομενες ειναι ωραιες.
Γενικα στις σλαβικες χωρες αναμενεται απο τον αντρα να φερεται σαν αντρας δηλαδη καπως γουρουνισια ενω οι γυναικες ειναι εντελως θηλυκες δηλαδη πουτανισιες.Δε βλεπεις αρσενικες γυναικες,τριτο φυλο,φρικια,πουστηδες κτλ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ναι,Ρωσια ειχε και τεραστια ελλειψη αντρων λογω του πολεμου οποτε ανταγωνιζονταν οι γκομενες μεταξυ τους για τους λιγους πουτσους οποτε και ακολουθησε φυσικη επιλογη οπου οι ομορφοτερες επιβιωσαν.
Αντιθετα στους αντρες επιβιωσαν οι πιο αρρενωποι και πιο θηριωδεις,σβερκοι αφου αυτοι σκοτωναν τους αλλους.
Ετσι στους Σλαβους οι αντρες ειναι συνηθως μετριοι εως ασχημοι εμφανισιακα ενω οι γκομενες ειναι ωραιες.
Γενικα στις σλαβικες χωρες αναμενεται απο τον αντρα να φερεται σαν αντρας δηλαδη καπως γουρουνισια ενω οι γυναικες ειναι εντελως θηλυκες δηλαδη πουτανισιες.Δε βλεπεις αρσενικες γυναικες,τριτο φυλο,φρικια,πουστηδες κτλ.

για τους πουστηδες και τις λεσβιες το εχει απογορευσει με νομο ο βλαδιμηρος μονο στα κρυφα

για να εκδηλωθουν ουτε λογος γιατι θα φανε πολυ ξυλο

η ρωσικη κοινωνια σ' αυτα τα θεματα ειναι πολυ συντηριτικη

εδω π.χ. στη ελλαδα πιο ευκολο ειναι να δεις gay parade που εχουν γινει παρα πολλα

παρα να γαμησεις κανενα αξιοπρεπες γκομενακι χωρις να σου τα πριζει και να την παρακαλας για να την γαμησεις

αντιθετως στη ρωσια το μουνι ειναι σε αφθονια και το σεξ ειναι πολυ ευκολο καθως και παιχνιδακι το βγαλεις γκομενα και να την πηδηξεις σε χρονο dt αλλα gay parade δεν παιζει εκει ουτε με κυαλια που βλεπεις στο διαστημα

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81

Χαχαχαχαχαχα, βιολογικό-ιστορική ανάλυση μεγατόνων.....

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
xexe2 και εγω θελω να παω αγ. πετρουπολη αλλα μου προεκυψαν κατι εκρεμοτητες αν δεν λυθουν αμεσα δεν μπορω να παω αμεσα ρωσια

μονο για καμια γερμανια με βλεπω σε κανενα FKK  :S

αν βγει ταξιδι για επανω δεν θα παω για πληρωμενο θα παιξω φαση ιντερνετικη και daygame

Γιατί όχι και nightgame?
Αμα αποφασίσεις να πας στείλε σήμα. Εγώ πουθενά δεν πάω για πληρωμένο. Το πληρωμένο είναι το εξτραδάκι που μπορεί να πάρεις αν μείνει χρόνος.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μα εγώ πουθενά δεν πάω για πληρωμένο. Το πληρωμένο είναι το εξτραδάκι που μπορεί να πάρεις αν μείνει χρόνος.

εγω ουκρανια, γερμανια, αυστρια παω για πληρωμενο

ρωσια μονο σαν εξτραδακι θα παιξω με πληρωμενο

η βαση εκει ειναι το φλερτ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
οπως μου ελεγε και ενας παλιος τυπος (δεν ξερει το site)

η ρωσια ειναι μια πηγη που βγαζει γυναικες και τροφοδοτει  ολο τον κοσμο

αστειρευτη πηγη γυναικων η ρωσια τοσο μεγαλη που τροφοδοτει τα δυτικα κρατη που εχουν ελλειψη απο γυναικες

πολυ σοφες κουβεντες αυτου του μεγα τυπου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Το casting θα παράγει κανονικά video ή μούφα θα είναι για να γαμάς? Επίσης, έψαξες αν είναι νόμιμο εκεί?

Κανονικά video που υπάρχει ρήτρα να μην δημοσιοποιηθούν on-line.
Nόμιμο δεν είναι,γι'αυτό θα πληρώσω μια φίλη 220ευρω τη μέρα,για να κάνει τον αυτοφωράκια.
Όλα στο όνομά της.

αντε και εξετασεις των κορασιδων ειναι οκ και δεν θα εισπραξεις κανενα παρασημο

το ενδεχομενο να γινεις προωρα πατερας το εχεις σκεφτει;

Το έχω σκεφτεί και η μόνη μαλακία είναι ότι αν γκαστρώσω Τσέχα δε θα εισπράττω kindergeld=επίδομα τέκνων  :grin:
Το call girl φίλη μου είπε να τους δίνω και ένα χάπι επόμενης μέρας,γιατί κοριτσάκια 18-23 μπορουν να γκαστρωθούν ακόμη και με φλόκια. :S

Πραγματικα οταν σκεφτομαι τι τραβηξαν οι Γερμανοι οταν ο Σταλιν τους εριξε ενα εκατομμυριο φυλακοβιους Ρωσους φονιαδες να τους φανε.

Οι Γερμανίδες να δεις τι τράβηξαν..

www.mixanitouxronou.gr/germanides-echmalotes-sta-cheria-ton-simmachon-dio-ekatommiria-ginekes-viastikan-apo-tous-sovietikous-stratiotes-meta-tin-itta-tis-germanias-den-ichan-stocho-tin-sexoualiki-ikanopiisi-alla-tin-ta/]http://www.mixanitouxronou.gr/germanides-echmalotes-sta-cheria-ton-simmachon-dio-ekatommiria-ginekes-viastikan-apo-tous-sovietikous-stratiotes-meta-tin-itta-tis-germanias-den-ichan-stocho-tin-sexoualiki-ikanopiisi-alla-tin-ta/[/url]

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
και ομως συμπεσαμε φιλε  :hi:

ειχα ανεβει για το πρωτο Final Four στο μπασκετ που εγινε στο Βελγιο τον Απριλη του 88
απο εκει μετα Γερμανια για λιγο και περασα απο Βιεννη οπως προειπα για την Βουδαπεστη , κριμα να μην υπαρχει τοτε το σιτε να ανταλαξουμε πμ και να βρισκομασταν ... ωχ ουτε ιντερνετ υπηρχε τοτε  :grin:
αρα εζησες και εσυ την μαγεια εκεινης της εποχης  :hi:
Πραγματι κριμα φίλε !! :hi:

Καποιοι απο εμας εχουν γνωρισει τις εποχες χωρις internet και με κομουνισμο.

Τυχεροί επίσης οποιοι γνωρισαν καλά τα περίφημα ουγγαρέζικα άλογα.
Πραγματικά απίστευτα.

Dokari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
154
Πόντοι
280
Ετσι για την φαση μιας και τη βρίσκω ενδιαφέρουσα, σε ποιες πόλεις /χωριά να κοιτάξω απο tinder για Ρωσία? Υπάρχουν γνωστές γκομενοφωλιες?

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Κανονικά video που υπάρχει ρήτρα να μην δημοσιοποιηθούν on-line.
Nόμιμο δεν είναι,γι'αυτό θα πληρώσω μια φίλη 220ευρω τη μέρα,για να κάνει τον αυτοφωράκια.
Όλα στο όνομά της.

Το έχω σκεφτεί και η μόνη μαλακία είναι ότι αν γκαστρώσω Τσέχα δε θα εισπράττω kindergeld=επίδομα τέκνων  :grin:
Το call girl φίλη μου είπε να τους δίνω και ένα χάπι επόμενης μέρας,γιατί κοριτσάκια 18-23 μπορουν να γκαστρωθούν ακόμη και με φλόκια. :S

Οι Γερμανίδες να δεις τι τράβηξαν..

www.mixanitouxronou.gr/germanides-echmalotes-sta-cheria-ton-simmachon-dio-ekatommiria-ginekes-viastikan-apo-tous-sovietikous-stratiotes-meta-tin-itta-tis-germanias-den-ichan-stocho-tin-sexoualiki-ikanopiisi-alla-tin-ta/]http://www.mixanitouxronou.gr/germanides-echmalotes-sta-cheria-ton-simmachon-dio-ekatommiria-ginekes-viastikan-apo-tous-sovietikous-stratiotes-meta-tin-itta-tis-germanias-den-ichan-stocho-tin-sexoualiki-ikanopiisi-alla-tin-ta/[/url]

Άμα τα βίντεο δεν βγούν internet, τότε πως θα βγάλεις κέρδος, ή δεν υπάρχει κέρδος και είναι μόνο για να γαμας? Διότι αν είναι έτσι, τότε κάνεις άλλη επένδυση και βγάζεις και κέρδος και μουνιά.

Για τους Γερμανούς, μου κάνει εντύπωση ότι παρόλο το απίστευτο γαμήσι που φάγαν σε 2 ΠΠ, παραμένουν υπερόπτες. Και όχι μόνο αυτό αλλά βασίζουν την υπεροψία τους στο ότι είναι πειθαρχημένοι, δηλ. σκλάβοι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Άμα τα βίντεο δεν βγούν internet, τότε πως θα βγάλεις κέρδος, ή δεν υπάρχει κέρδος και είναι μόνο για να γαμας? Διότι αν είναι έτσι, τότε κάνεις άλλη επένδυση και βγάζεις και κέρδος και μουνιά.

To κέρδος θα είναι τα 18χρονα ροζ Σλαβικά μουνάκια που χωρίς φράγκα δεν τα βλέπω πια εξαιτίας του χάσματος γενεών και της μπογιάς μου που στην κατηγορία 18-23 καλό μουνάκι, πέρασε..

Τα βίντεο απλά για αρχείο,όταν μπαρμπαδιάσω τελείως να βλέπω σε 4Κ και να θυμάμαι τις ένδοξες στιγμές στα Σλαβικά μουνολίβαδα  :rockon:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
To κέρδος θα είναι τα 18χρονα ροζ Σλαβικά μουνάκια που χωρίς φράγκα δεν τα βλέπω πια εξαιτίας του χάσματος γενεών και της μπογιάς μου που στην κατηγορία 18-23 καλό μουνάκι, πέρασε..

Τα βίντεο απλά για αρχείο,όταν μπαρμπαδιάσω τελείως να βλέπω σε 4Κ και να θυμάμαι τις ένδοξες στιγμές στα Σλαβικά μουνολίβαδα  :rockon:

Είσαι δικός μας άνθρωπος. Τελευταία σκέπτομαι και εγώ να κάνω καμία μπίζνα, έστω και με μικρό κέρδος που να προσελκύει τοπ μουνιά. Αυτό γιατί με στεγνό καμάκι τα 9αρια και τα 10αρια δαπανάς εργατοώρες μόνο για να τα βρεις ή όπως λες εσύ τα 18-23 τα χάνουμε σιγά σιγά (ίδια ηλικία έχουμε).

Αυτό που σκέφτηκες, έχει το αρνητικό ότι χάνεις λεφτά και, ακόμα και με αυτοφοράκια, μπορεί να μπλέξεις.

Έχω κάποιες άλλες ιδέες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Πραγματι κριμα φίλε !! :hi:

Καποιοι απο εμας εχουν γνωρισει τις εποχες χωρις internet και με κομουνισμο.

Τυχεροί επίσης οποιοι γνωρισαν καλά τα περίφημα ουγγαρέζικα άλογα.
Πραγματικά απίστευτα.
Ακομη τα θυμαμαι τα ουγγαρεζικα ατια  :grin:
τελευταια φορα πηγα το 11 αλλα για μια ρωσσιδα που ειχα ηδη κλεισμενη.
Η Βουδαπεστη εγινε μια κανονικη δυτικη πρωτευουσα πλεον , με πολυ λιγα απομειναρια να εχουν παραμεινει απο το ενδοξο παρελθον της :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ η Ρωσίδα ΜΙΛΦ 180 προσπαθεί να με πείσει να ταξιδέψω Ρωσία αντί για Κίεβο.

Θα πάω σίγουρα Ρωσία να ρίξω έναν πούτσο.Εχουν αυτό το ακαταμάχητο στυλ.Αν και προτιμά Ελλάδα λόγω ζέστης.
Γενικά πιστεύω το στυλ των Ρωσίδων ταιριάζει στους Βαλκάνιους άρχοντες αν και πρέπει να ελεείς όλα τα σλαβικά υποσύνολα,οι διακρίσεις δεν έχουν νόημα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Φασισμός, προδοσία. Οι αλήτες του youtube λογοκρίνουν τα video βαλκάνιων αρχόντων.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γιατί όχι και nightgame?
Αμα αποφασίσεις να πας στείλε σήμα.

απλα το daygame ειδικα αργα το απογευμα που οι ντεβουσκες εχουν σχολασει απο την δουλεια τους και πανε για φαγητο τσαι η καφε ειναι η καλυτερη ωρα για παιχνιδι. και το nightgame εχει αποδοση καλη αλλα ειναι η φαση διαφορετικη απο οτι στο daygame

θα ενημερωσω οταν ειναι να ανεβω μπορει να εχουμε και τον kman2 μαζι μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom