Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Για τους Γερμανούς, μου κάνει εντύπωση ότι παρόλο το απίστευτο γαμήσι που φάγαν σε 2 ΠΠ, παραμένουν υπερόπτες.

Και όχι μόνο αυτό αλλά βασίζουν την υπεροψία τους στο ότι είναι πειθαρχημένοι, δηλ. σκλάβοι.
τρικυμια εν κρανιω..
ΟΣΟΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΝΕ,ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΠΟΤΕ,ΣΕ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΗΛΕΗΤΑ..
ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΝΕΞΟΔΑ(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ)..ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..ΤΟ ΕΞΕΛΙΞΑΝ ΚΑΛΑ..ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ Κ ΦΤΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ Κ ΤΡΟΠΟ..ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ Κ ΔΑΡΜΕΝΟΣ..ΤΡΕΙΣ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ,ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΦΑΤΣΑ-ΚΑΡΤΑ,ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑΝ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ,ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΣΑ ΑΙΣΧΗ Κ ΑΝ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ..ΕΜΕΙΣ,ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ Κ ΟΙ ΡΩΣΟΙ..ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ..
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ???ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,Η ΦΥΛΗ???Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΜΟΝΟ???ΤΗΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟ???ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΚΑΝ ΕΜΕΙΣ..Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ..ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΛΙΩΝΕ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ..ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΖΙΤΖΙΡΙΖΟΙ???ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΚΜΑΝ..ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ-ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ & ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ..
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΑΙΩΝΩΝ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ???ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ-ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ..ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ & ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛεΗΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ,ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥ,ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥΣ..ΑΙΣΧΟΣ..ΤΡΑΓΙΚΟ..ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ..ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Κ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ..ΛΕΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΤΟΛΜΑΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ,ΕΞΟΜΕΙΩΣΗ...
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΓΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ..ΟΥΤΕ Κ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΩ ΟΜΩΣ..ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΧΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ..ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΦΟ Κ ΒΟΥΝΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ(ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ)ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ???
ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΑΝ-ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΜΑΛΙΣΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ,ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΚΑ..ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ν ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΜΙΤΡΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ & ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ..ΜΟΛΊΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ,ΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΑΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΦΥΛΗ-ΦΥΛΟ-ΕΘΝΟΣ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ..
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΟΥΠΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΙ..
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..ΠΡΩΤΑ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΩΝ ΝΑΖΙ-ΦΑΣΙΣΤΩΝ-ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ(ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΚΡΟΑΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΣ ΕΣ)..
ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΕΜΕΙΣ..ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ???ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ..ΕΜΑΣ Η ΦΑΚΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΝΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ..ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΕΜΑΣ..ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΟΤΑΝ Σ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ,ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ Κ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΔΡΑ..ΜΕ ΑΙΜΑ Κ ΣΠΕΡΜΑ..ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ(ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΕΥΡΩ)ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΙΣΤΟ,ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟ,ΗΘΙΚΑ κ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΧΕΓΓΥΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ Κ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ..ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ & ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ..ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ???ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΗΞΕΡΑΝ..ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ..ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΜΕ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΟΡΟΥΣ..ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ Κ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΟΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ..ΑΚΟΜΗ Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ,ΠΑΛΙ ΕΣΕΝΑ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ???ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ..ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΛΩΣΕΙ..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΡΟΥΚΕΤΑ ΑΕΡΟΣ-ΑΕΡΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ???
ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ Η ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ???
ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ-ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ κ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ,ΗΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΗΛΑΔΗ???ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ????ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΙΟΛΗΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΚΛΑΒΑ ΣΑΣ..ΤΙ ΚΕΝΤΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ Κ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ-ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ-ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ??ΗΜΑΡΤΟΝ..

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Πάντως ειναι να χαζεύεις το τι κυκλοφορεί στο tinder από Κιέβο πλευρά και δεν μιλάω για αυτές που κάνουν κρα οτι ειναι τανες. Οι απλές καθημερινές Ουκρανές ειναι αστέρια.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Πάντως ειναι να χαζεύεις το τι κυκλοφορεί στο tinder από Κιέβο πλευρά και δεν μιλάω για αυτές που κάνουν κρα οτι ειναι τανες. Οι απλές καθημερινές Ουκρανές ειναι αστέρια.
ανακαλυψες τον τροχο παιχτη???

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Μάλλον ναι φίλε μου, μαύρα μεσάνυχτα είχα φαίνεται.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω τα έχω πεί για το Tinder. Αν σας αρέσουν οι απλές καθημερινές κοπέλες είναι ότι καλύτερο. Φυσικά ειναι και θέμα γούστου.
Π.χ. εγω την βρίσκω με τα the girls next door , σιχάινομαι τις πλαστικές δεν μου σηκώνεται με αυτές (Ψεύτικα χείλια,ψεύτικα βυζια κλπ).

Π.χ. αυτες που ποστάρει ο kman ειναι αντικειμενικά πολύ ωραίες (ψηλές,κολαρες,βυζαρες) αλλά βγάζουν την πουτανια που δεν με φτιάχνει..Προτιμώ να πηδάω μία με αθωο παιδικό πρόσωπο και ας είναι σε θεωρητικό επίπεδο πολύ κατωτερη απο το γενικό πρότυπο ομορφίας που προωθείται. Με φτιάχνει η GFE κατάσταση δηλαδή.

Για πλαστικές Κίεβο έχεις μια πιθανότητα 99% να είναι πληρωμένη. Το 1% το αφήνω λόγω του στατιστικού λάθους. Είναι πουτανου-πολη οπότε πλαστική στην πουτανου-πολη τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Στο γουστο δεν διαφερουμε , και εμενα αυτο το στυλ μου αρεσει περισσοτερο ... απλα δεν εχω το κολλημα οτι μια που εχει βαλει σιλικονη στα χειλη η που συχναζει στα κλαμπ ειναι ντε και καλα πουτανα  :grin:

ουκρανη που πηδουσα Κισιναου , σε καφε-κλαμπ την ειχα γνωρισει
καλες και αυτες οι απλες που μερικες φορες πραγματι ειναι καλυτερες στο γαμησι αλλα και τα διμετρα μοντελε σκυλια που ποσταρει ο αρχηγος χρειαζονται , απλα για να τα κυκλοφορησεις πρεπει να ξοδευτεις ... ετσι πανε αυτα , προσωπικα οταν αξιζει δεν με χαλαει να το κανω.

Συνημμένα

• 78.jpg_thumb.jpg
    78.jpg_thumb.jpg
    70,1 KB · Εμφανίσεις: 32

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγω τα έχω πεί για το Tinder. Αν σας αρέσουν οι απλές καθημερινές κοπέλες είναι ότι καλύτερο. Φυσικά ειναι και θέμα γούστου.
Π.χ. εγω την βρίσκω με τα the girls next door , σιχάινομαι τις πλαστικές δεν μου σηκώνεται με αυτές (Ψεύτικα χείλια,ψεύτικα βυζια κλπ).

Π.χ. αυτες που ποστάρει ο kman ειναι αντικειμενικά πολύ ωραίες (ψηλές,κολαρες,βυζαρες) αλλά βγάζουν την πουτανια που δεν με φτιάχνει..Προτιμώ να πηδάω μία με αθωο παιδικό πρόσωπο και ας είναι σε θεωρητικό επίπεδο πολύ κατωτερη απο το γενικό πρότυπο ομορφίας που προωθείται. Με φτιάχνει η GFE κατάσταση δηλαδή.

Για πλαστικές Κίεβο έχεις μια πιθανότητα 99% να είναι πληρωμένη. Το 1% το αφήνω λόγω του στατιστικού λάθους. Είναι πουτανου-πολη οπότε πλαστική στην πουτανου-πολη τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια.

Αυτη ακριβως ειναι η διαφορα.Εγω δεν ταξιδευω για next door.Δηλαδη και τζαμπα να ειναι η αλλη δεν παω καν ταξιδι αν προκειται για συνηθισμενη κοπελα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εξω στο δρόμο βλέπεις καλύτερες από το τίντερ.Οι Ουκρανές γουστάρουν επαγγελματικές φωτογραφίσεις  γενικά.
Εδώ είναι η Ουκρανή που έφερα πέρυσι τα Χριστούγεννα στη Φρανκφούρτη.

35nliY.jpg

GKH8w3.jpg

Δικές μου φωτό στο πεντάστερο ξενοδοχείο.(δίπλα στο τραπέζι του ρεστωράν ήταν Ουκρανή που τον έτρωγε από Περση)

GWVx4G.jpg

Ac6y2S.jpg

Δικές της στο Boryspil πριν την άφιξη Φρανκφούρτη.

HuF4VP.jpg

Πολύ αξιόλογο κωλαράκι,καλό πρωκτικό και περιποιημένο τσιμπούκι αλλά όχι μοντελέ στην εμφάνιση παρόλο που χάζευαν οι Γερμανίδες Φρανκφούρτη.Την έστειλα πίσω.
Αυτό το επίπεδο μπορείς να έχεις πολύ εύκολα αλλά τώρα κουράστηκα και πάω μόνο για οχτάρια και πάνω.
Αλλος μπορεί να κόλλαγε.
Το έχω παρατηρήσει με τους Ελληνες.Κολλάνε πολύ εύκολα.Οι Πολωνέζες που παρτούζωνα παλιά Αθήνα έχουν παντρευτεί και οι Ελληνες σύζυγοι σκυλάκια συνέχεια από πίσω.Τι να πεις.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ανεβάζουν τόσο την αξία του μουνιού.
Στους γνωρίζει η γκόμενα,τους σφίγγεις το χέρι και θες να τους πεις καλή επιλογή,με την ξαδέρφη της κάνει τέλεια πίπα.
Γενικά με τις Σλάβες μετράει πολύ να μην είσαι judgemental,αν η δικιά μου πουτανίζει στα αρχίδια μου.Δεν το παίζω κυριαρχικός,οπότε λένε είσαι σοφός,jsi umny,umis to s zenama(ξέρεις τι κάνεις με τις γυναίκες,όπως λένε οι Τσέχες) κτλ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτό με τους Έλληνες ισχύει..Τα τελευταία 4 ταξίδια Ουκρανία είδα φοβερά πράγματα. Έμαθα για 5 Έλληνες από διαφορετικές γκόμενες όπου και οι πέντε (ναι όλοι) είχαν συνάψει σταθερή σχέση με φίλη τους και πηγαίναν κάθε μήνα να τις δουν..Ο ένας μάλιστα μετακόμισε η γκόμενα Βαρσοβία και συνέχισε ΚΑΘΕ μήνα να πηγαίνει..
Δεν το κατηγορώ μην παρεξηγηθώ αλλά το θέτω ως γεγονός. Εγώ το βασίζω ότι έχουμε μάθει Ελλάδα να είμαστε σχεσάκηδες. Σαν κοινωνικό γεγονός το αναφέρω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό με τους Έλληνες ισχύει..Τα τελευταία 4 ταξίδια Ουκρανία είδα φοβερά πράγματα. Έμαθα για 5 Έλληνες από διαφορετικές γκόμενες όπου και οι πέντε (ναι όλοι) είχαν συνάψει σταθερή σχέση με φίλη τους και πηγαίναν κάθε μήνα να τις δουν..Ο ένας μάλιστα μετακόμισε η γκόμενα Βαρσοβία και συνέχισε ΚΑΘΕ μήνα να πηγαίνει..
Δεν το κατηγορώ μην παρεξηγηθώ αλλά το θέτω ως γεγονός. Εγώ το βασίζω ότι έχουμε μάθει Ελλάδα να είμαστε σχεσάκηδες. Σαν κοινωνικό γεγονός το αναφέρω.

Οι Ελληνες δίνουν τεράστια αξία στο μουνί.Μιλάμε για γκόμενες που ο Πολωνός θα είχε για ένα σοτ βότκα του πεντάευρου και ο Ελληνας να τάζει λαγούς με πετραχείλια.
Αυτό είναι ένα πρόβλημα Ελλάδα.Απειλούν να σε δείρουν για μια γκόμενα που θα γαμούσες με τρία σφηνάκια.Μεγάλη μαλακία,άντε να το εξηγήσεις αυτό στους Ελληναράδες.
Γενικά οι Ελληνες αυξάνουν την αξία του μουνιού χωρίς λόγο.Να έλεγα οτι υπάρχει λόγος.Τίποτα.Οπότε δεν αξίζει να κυνηγάς Ελλάδα αφού υπάρχουν 10 φορές πιο VFM μουνολίβαδα.
Εγώ και Ελλάδα έβρισκα κάνοντας τα ίδια πράγματα με έξω,απλά Ελλάδα υπήρχε πιο πολλή απειλή,πολλοί κολλημένοι.
Γενικά οι Ελληνες παίρνουν πιο σοβαρά τις γκόμενες,αυτές που έχεις για έναν πούτσο,ο άλλος πουλάει παραμύθια και μεταξωτές κορδέλες,κάνει πολύ πρόλογο και τα παίζει όταν γαμάς free style,οπότε αρχίζει τις απειλές.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Γιατι ειμαστε απο τις πιο πουριτανικες κοινωνιες στην Ευρωπη και στην ουσια λιγο πιο πανω απο μουσουλμανικες χωρες.
Στην Ελλαδα αν πηδας μια γκομενα καθε χρονο λες καλα πηγα , αν δυο τοτε λες ξεσχιζομαι στο γαμησι  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατι ειμαστε απο τις πιο πουριτανικες κοινωνιες στην Ευρωπη και στην ουσια λιγο πιο πανω απο μουσουλμανικες χωρες.
Στην Ελλαδα αν πηδας μια γκομενα καθε χρονο λες καλα πηγα , αν δυο τοτε λες ξεσχιζομαι στο γαμησι  :grin:

Ελλάδα είναι και πιο ανθρωπιστική προσέγγιση.Ακόμα και Γερμανίδες που έβλεπα στην Πλάκα μου φαίνονταν σαν άνθρωποι ενώ Γερμανία μου φαίνονται αδιάφορες,σα μονάδες εργασίας.
Τις ίδιες γκόμενες που Γερμανία θα τους έριχνες μισό βλέμμα,Ελλάδα θα καθόσουν μια ώρα να καμακώνεις.Είναι το περιβάλλον.
Ετσι και τις Σλάβες.Βλέπεις την κλασσική Πολωνή που τον ρουφαει στις τουαλέτες για ένα σφηνάκι και ο Ελληνας την κάνει βασίλισσα.Είναι η ανθρωπιστική προσέγγιση,καμιά φορά οι γκόμενες παρασύρονται και το γουστάρουν αυτό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι Ελληνες δίνουν τεράστια αξία στο μουνί.Μιλάμε για γκόμενες που ο Πολωνός θα είχε για ένα σοτ βότκα του πεντάευρου και ο Ελληνας να τάζει λαγούς με πετραχείλια.
Αυτό είναι ένα πρόβλημα Ελλάδα.Απειλούν να σε δείρουν για μια γκόμενα που θα γαμούσες με τρία σφηνάκια.Μεγάλη μαλακία,άντε να το εξηγήσεις αυτό στους Ελληναράδες.
Γενικά οι Ελληνες αυξάνουν την αξία του μουνιού χωρίς λόγο.Να έλεγα οτι υπάρχει λόγος.Τίποτα.Οπότε δεν αξίζει να κυνηγάς Ελλάδα αφού υπάρχουν 10 φορές πιο VFM μουνολίβαδα.
Εγώ και Ελλάδα έβρισκα κάνοντας τα ίδια πράγματα με έξω,απλά Ελλάδα υπήρχε πιο πολλή απειλή,πολλοί κολλημένοι.
Γενικά οι Ελληνες παίρνουν πιο σοβαρά τις γκόμενες,αυτές που έχεις για έναν πούτσο,ο άλλος πουλάει παραμύθια και μεταξωτές κορδέλες,κάνει πολύ πρόλογο και τα παίζει όταν γαμάς free style,οπότε αρχίζει τις απειλές.

σε απειλησε ποτε κανενας να σε δειρει συην Ελλαδα οταν την επεφτες σε γκομενες?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σε απειλησε ποτε κανενας να σε δειρει συην Ελλαδα οταν την επεφτες σε γκομενες?

Εννοείται ρε συ.Τι λες τώρα?Καμία σχέση.Ελλάδα με έχουν πετάξει έξω από κλαμπς.
50% στο καμάκι Ελλάδα είναι το ψάρωμα και η απειλή ξύλου.
Για αυτό δεν έχει πολύ νόημα.
Ελλάδα αυτός που γουστάρει τη γκόμενα έρχεται και λέει μπάρμπα, μιλάς στην αρραβωνιαστικιά μου,σπάσε και μη σε δω ξανά στο μαγαζί γιατί θα σε πλακώσω στο ξύλο.
Τέτοια σκηνικά δεν παίζουν Δύση,παίζουν Τουρκία κτλ.
Απλά είναι βλακεία,άμα ο άλλος ο μουνόδουλος συνοδεύει τη γκόμενα μέχρι την τουαλέτα μην τυχόν και της την πέσει άλλος και μετά στέκεται φρουρός τι να πεις.

''Της χαϊδεύω το μαλλί ενώ χορεύουμε. Σε κάποια φάση μου λέει:
HB 8.5: Ζεσταίνομαι, λέω να πάω τουαλέτα".
Ξ: Θα σε συνοδεύσω.
HB 8.5: Μην φοβάσαι, εδώ θα έρθω.
Ξ: Ξέρω τι σου λέω.''

Γκομενοφύλακες να φυλάνε για να κατουρήσει ασφαλώς η γκόμενα.Το πρώτο στάδιο της πυρφορίασης.Απειροι τέτοιοι.
Και άλλοι χειρότεροι.
Σλάβος να αγωνιά πώς θα κατουρήσει η φίλη του στο κλαμπ πρακτικά δεν υπάρχει.
Αυτός που απειλεί να δείρει κτλ καταλήγει τελικά με ένα μπάζο που του ψήνει το ψάρι στα χείλη όταν άλλοι 5 χιλιάδες σαν αυτόν είναι έτοιμοι να κόψουν φλέβες για πάρτη της.
Απλά είναι αστείο ο άλλος το παίζει ερωτιάρης,καμμένος από έρωτα,σούπερ ερωτευμένος ως τα μπούνια κτλ και εσύ σκας ένα πενηντάρικο και η γκόμενα που ο άλλος τα δίνει όλα να πηδήξει,σου παίρνει μπούκι σε dt.Ελλάδα όζι τόσο εύκολα γιατί φοβούνται τις συνέπειες,υπάρχει το παραμύθι από την πλευρά της γκόμενας.

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Ρε παίδες γύρισα το tinder σε Κιέβο. Εκεί που Βέλγιο και Γερμανία έπαιρνα τα @@ μου, στο Κιέβο δεν προλαβαίνω τα match. Το γύρισα χθες βράδυ και σήμερα είχα πάνω από 12 match. Κάποιες τρομακτικές, όμως κάποιες άλλες ειναι αξιόλογες πολύ. Και δεν μιλάω για εμφάνιση ..τανας, μιλάνε αγγλικά άριστα και μια μου έδωσε και το κιν της, μιας και της πούλησα ιστορία οτι ίσως περάσω λόγω ενός συνεδρίου. Πολύ χαλαρά μιλάω με διάφορες, άλλες ενδιαφέρουσες και άλλες μάπα.

Συμβαίνει και σε εσάς αυτό με το tinder? 30 αρης είμαι σε καλή κατάσταση, όχι φέτες αλλά βλέπομαι μια χαρά νομίζω. Ιδού και φωτό από το κινητό, αν σκρολαρω η λίστα συνεχίζει.

Συνημμένα

• IMG_0328.JPG
    IMG_0328.JPG
    2 MB · Εμφανίσεις: 40

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Ρε παίδες γύρισα το tinder σε Κιέβο. Εκεί που Βέλγιο και Γερμανία έπαιρνα τα @@ μου, στο Κιέβο δεν προλαβαίνω τα match. Το γύρισα χθες βράδυ και σήμερα είχα πάνω από 12 match. Κάποιες τρομακτικές, όμως κάποιες άλλες ειναι αξιόλογες πολύ. Και δεν μιλάω για εμφάνιση ..τανας, μιλάνε αγγλικά άριστα και μια μου έδωσε και το κιν της, μιας και της πούλησα ιστορία οτι ίσως περάσω λόγω ενός συνεδρίου. Πολύ χαλαρά μιλάω με διάφορες, άλλες ενδιαφέρουσες και άλλες μάπα.

Συμβαίνει και σε εσάς αυτό με το tinder? 30 αρης είμαι σε καλή κατάσταση, όχι φέτες αλλά βλέπομαι μια χαρά νομίζω. Ιδού και φωτό από το κινητό, αν σκρολαρω η λίστα συνεχίζει.

Πληρωσες συνδρομη για να αλλαξεις χωρα;

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Kman είσαι λίγο καυστικός. Δεν είμαστε όλοι available να γυρίζουμε κάθε μήνα Ουκρανία. Έζησα στα μέρη που ζεις τώρα, αλλά πλέον βρήκα δουλειά Βέλγιο.
Πρώτη φορά έβαλα το tinder plus και ρώτησα αν αυτό που γίνεται ισχύει σε όλους, μην ειναι τπτ παπατζα του tinder για να βγάζουν χρήμα από τις συνδρομές.

Εγώ δεν ψάχνω πληρωμένο, αλλά παίζω χαλαρά μπάλα, κάνοντας την επίθεση μου όταν πρέπει και όχι με κασέρι. Δεν ψάχνω βίζιτες αλλά νορμαλ κοπέλες. Αυτές που μου κάνουν match δεν ειναι 18χρονα, αλλά κυρίως από 28-34. Δεν πουλάω γαμπριλικια σε καμία, απλώς κάνω το παιχνίδι μου και βλέπω αν περνάει η όχι.

Έπεσα και σε μια που την λένε Elena και αποδείχτηκε ελληνίδα, το κέρατο μου μέσα...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Τα ίδια θα έκανε και ο Πολωνός εαν ζούσε στην Ελλάδα.Φερτον εδώ και αν δεν του κάτσει γκόμενα κανα χρόνο,το ίδιο λιγούρι με τον Έλληνα θα γίνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom